dziugintele
2009 08 09, 19:13
QUOTE(pantera83 @ 2009 08 07, 08:50) SOS. man ir vakar gine pasake, kad itaria nesivystanti  ir liepe gultis i ligonine, o Antakalnio klinikose pasake, kad viskas ok, sirdele plaka. bet man vistiek nerimas kyla, ar tai, kad sirdele plaka, reiskias nera nesivystantis nestumas, o gal yra kitu pozymiu, kurie rodo nesivystanti nestuma?  superine gine... be zodziu... ir as manau, kad viskas gerai. jei tau vis tiek neramu, nubek i koki privatu kabineta ir pasidaryk vien echo. Sirdele plaka - vaikiukas ateina.
pantera83
2009 08 09, 19:52
QUOTE(dziugintele @ 2009 08 09, 20:13) superine gine... be zodziu... ir as manau, kad viskas gerai. jei tau vis tiek neramu, nubek i koki privatu kabineta ir pasidaryk vien echo. Sirdele plaka - vaikiukas ateina.  tai as jau kita diena nuvariau pas ta pacia gine su ligonines rezultatais, tai ji taip pat patvirtino, kad viskas ok
fonema_79
2009 08 10, 08:48
QUOTE(pantera83 @ 2009 08 09, 20:52) tai as jau kita diena nuvariau pas ta pacia gine su ligonines rezultatais, tai ji taip pat patvirtino, kad viskas ok  Labai dziugu kad viskas gerai
dziugintele
2009 08 18, 14:02
QUOTE(pantera83 @ 2009 08 09, 20:52) tai as jau kita diena nuvariau pas ta pacia gine su ligonines rezultatais, tai ji taip pat patvirtino, kad viskas ok  Na stai, kaip saunu!!! Visi zmones kartais klysta... tik, zinia, galetu ne taip ziauriai.  Augink maziuka ir kuo maziau nervinkis! Sveikinu!
pantera83
2009 08 18, 14:14
QUOTE(dziugintele @ 2009 08 18, 15:02) Na stai, kaip saunu!!! Visi zmones kartais klysta... tik, zinia, galetu ne taip ziauriai.  Augink maziuka ir kuo maziau nervinkis! Sveikinu!  aciu, merginos  tikiuosi, kad ir toliau bus viskas ok
sidrulka
2009 08 19, 23:18
sveikos, merginukės, matau, skaudžiom temelėmis šnekat... paskaitinėjau tik keletą paskutiniųjų psl.... man šis ,,etapas-ai" jau lyg ir praeity... turėjau 5 nesivystančius nėštumus... po 3-io nessivystančio rado priežastį - AFS sindromas (čia apie jį yra atskiros temelės- tai padidėjusio kraujo krešumo liga), skyrė gydymą, bet ir su gydymu buvo dar 2 nesivystantys... dabar jau 6-tas kartas... kol kas viskas sėkmingai turim jau įsibėgėjusią 22 sav. pakeitė šiam kartui kiek gydymą ir ... ačiū Dievui, padeda..... nors po tiek nesivystančių, nerimas vis dar giliai širdyje tūno... echo rodo beveik viską ok  tai jau tikimės išaugti sveikučiai. taigi, linkiu visoms , kurios ir turėję nesivystančių, pasidaryklit tyrimus (AFS tyrimą daro po 2-3 nesivystančių) ir tikėkit stebuklais. Svarbiausia neprarasti vilties  o giminėms ,,apsiskelbti" geriausia perkopus 3 mėn...... nes kai viskas ok, tai smagu, bet kai prarandi, tai jiems trūksta žodžių ir dar pripaišo visokių diagnozių... žodžiu, daug skaudžiau pernešti ir pačiam, kai jau daug kas žino... sėkmės. laikykimės Papildyta:QUOTE(sidrulka @ 2009 08 20, 00:10) sveikos, merginukės, matau, skaudžiom temelėmis šnekat... paskaitinėjau tik keletą paskutiniųjų psl.... man šis ,,etapas-ai" jau lyg ir praeity... turėjau 5 nesivystančius nėštumus... po 3-io nessivystančio rado priežastį - AFS sindromas (čia apie jį yra atskiros temelės- tai padidėjusio kraujo krešumo liga), skyrė gydymą, bet ir su gydymu buvo dar 2 nesivystantys... dabar jau 6-tas kartas... kol kas viskas sėkmingai turim jau įsibėgėjusią 22 sav. pakeitė šiam kartui kiek gydymą ir ... ačiū Dievui, padeda..... nors po tiek nesivystančių, nerimas vis dar giliai širdyje tūno... echo rodo beveik viską ok  tai jau tikimės išaugti sveikučiai. taigi, linkiu visoms , kurios ir turėję nesivystančių, pasidaryklit tyrimus (AFS tyrimą daro po 2-3 nesivystančių) ir tikėkit stebuklais. Svarbiausia neprarasti vilties  o giminėms ,,apsiskelbti" geriausia perkopus 3 mėn...... nes kai viskas ok, tai smagu, bet kai prarandi, tai jiems trūksta žodžių ir dar pripaišo visokių diagnozių... žodžiu, daug skaudžiau pernešti ir pačiam, kai jau daug kas žino... sėkmės. laikykimės  o pas gin, ypač jei jau turėjusios bent vieną nesivystantį, eikit iškart vos pamatę sekantį kartą 2 juosteles... iškart skirs gydymą, ar nusiųs kur toliau tyrimams - tikrai bus ramiau nes jei nueisit tik 8 sav, kaip kažkuri čia rašėt, tai jau gali būti šaukštai po pietų... sako nesivystantys vaisius savaime pasišalinti gali netgi ir po mėn., o tai, kad jis ilgai nesivystnatis pratūnos mumyse- nėra gerai... man vos radę, kad nesivysto, iškart skubino šalinti.... nors, jau kai buvo 5-tas nesivystantis- sakė,- gana jau Jus tiek daug gramdyti - palaukim, kol savaime... tai po savaiminio, paskui dar skyrė vaistukų, kad jokia infeksija neprikibtų. na, žodžiu įvairūs variantai galimi... bet geriau jų iš viso nebūtų...
fonema_79
2009 08 20, 11:24
QUOTE(sidrulka @ 2009 08 20, 00:18) sveikos, merginukės, matau, skaudžiom temelėmis šnekat... paskaitinėjau tik keletą paskutiniųjų psl.... man šis ,,etapas-ai" jau lyg ir praeity... turėjau 5 nesivystančius nėštumus... o siabeli  kiek kanciu  na bet labai dziugu, kad dabar augate  stiprybes jums
QUOTE(pantera83 @ 2009 08 18, 15:14) aciu, merginos  tikiuosi, kad ir toliau bus viskas ok  Na ir as prisidedu prie jusu temeles, nes pastaraji menesi tai man buvo labai aktualu. Velavo menesines, tad pasidariau nestumo testa  oi kokia laime buvo kai savajam po nosim pakisau dvi juosteles Standartinis vizitas pas akusere, po to siuntimas pas ginekologe. Bet va ta diena kai reikejo jau eit pas gine tai eme rudai teplioti aisku man sokas bele koks ... nulekiau i poliklinika, o ginekologe ramiu veidu "vyksta persileidimas na bet einam paziuresim". ziurejo ziurejo ir mate tik puslele. Prirase vaistu, liepe NESINERVINT  ,namie gulet ir po savaites ateit. Kai nuejau dar karta jau turejo buti 7 savaites, bet pasake kad nesivysto ir reikia daryti valyma ...  asaru bele kiek nervai nelaiko su savuoju ziurim viens i kita ir galvojam kodel butent mums taip Bet suveike mano galvele kad reik nueit dar pas viena pasikonsultuot  ir ka jus manot ... sako taigi viskas normalu sirdute plaka keista kad nepastebejo tokio nestumo Tai va ... trys savaites nervinimosi asaru vaistu ... tepliojimas praejo ... Dabar mums jau 10 savaiciu Buvo smagu ziureti kaip poliklinikos gines veidas pasikeite kai visgi ir ji pamate vaisiu, neuzmirstama fraze "O visgi pas tave kazkas vystosi, o cia va ir sirdute"
sveikos. nemaniau kad dar karta teks ilyst i sita tema..tiksliau labai nenorejau. praradau dar 1 savo vaikeli. norejau paklausti patyrusiu, kokiu tyrimu reikia reikalauti del nuolatiniu persileidimu? klausiu, nes is savo kovos su vejo malunais, supratau, kad ko nereikalausi to ir negausi.
marakuja
2009 09 04, 13:23
Sveikos visos nerimaujancios. pas mane yra tokia situacija ir as nezinau ka galvoti tik verkiu ir niekaip negaliu nurimti. Mano mm buvo liepos 13, taciau ciklai buna kas 36, kas 34 tai kas 29 dienos, zodziu neregulerus, rugpjucio 17 pasidriau testa jis buvo teigiamas tik viena juostele buvo siek tiek blankesne, nuejau pas viena gyd. ji apziurejo sako turetu buti apie 5 savaites liepe ateiti po 2 savaiciu. Po savaites man pradejo mausti pilva, nuejus pas gyd . mane pagulde i ligonine, nieko netepliojo ir neteplioja, taciau jau vaginalini echo dare 3 kartus ir itaria nesivytanti, pagal gyd. turetu buti 7 savaites bet ji mato tuscia gemaline puslyte, siandien sake kad pailga ji. Puslyte nezymiai pauga, bet vilciu neteikia. Dare tris kartus ta krayjo tyrima del nestumo hormono, viena karta buvo 2900, kita karta 3500, trecia karta buvo 4600, siandein dar karta paeme ir patare apsispresti iki antradienio, nes pagal ja tai nieko gero, hormonas auga mazai, puslyte ir gi. Patarkit ka man daryt? kaip sunku priimti sprendima.....  kudikis taip lauktas. Ar geriau laukti kol pats issivalys? O gal viskas dar bus gerai?....
QUOTE(marakuja @ 2009 09 04, 15:23) Sveikos visos nerimaujancios. pas mane yra tokia situacija ir as nezinau ka galvoti tik verkiu ir niekaip negaliu nurimti. Mano mm buvo liepos 13, taciau ciklai buna kas 36, kas 34 tai kas 29 dienos, zodziu neregulerus, rugpjucio 17 pasidriau testa jis buvo teigiamas tik viena juostele buvo siek tiek blankesne, nuejau pas viena gyd. ji apziurejo sako turetu buti apie 5 savaites liepe ateiti po 2 savaiciu. Po savaites man pradejo mausti pilva, nuejus pas gyd . mane pagulde i ligonine, nieko netepliojo ir neteplioja, taciau jau vaginalini echo dare 3 kartus ir itaria nesivytanti, pagal gyd. turetu buti 7 savaites bet ji mato tuscia gemaline puslyte, siandien sake kad pailga ji. Puslyte nezymiai pauga, bet vilciu neteikia. Dare tris kartus ta krayjo tyrima del nestumo hormono, viena karta buvo 2900, kita karta 3500, trecia karta buvo 4600, siandein dar karta paeme ir patare apsispresti iki antradienio, nes pagal ja tai nieko gero, hormonas auga mazai, puslyte ir gi. Patarkit ka man daryt? kaip sunku priimti sprendima.....  kudikis taip lauktas. Ar geriau laukti kol pats issivalys? O gal viskas dar bus gerai?.... man su pirmu nestumu buvo panasiai. kai pagal mm buvo 6 savaites, pilva maude, puslytej nesimate embriono, gulejau ligoninej, nuolat jutau gydytoju spaudima darytis valyma. bet uzsispyriau ir uz savaites pasimate embrionas, o dar uz keliu dienu sirdute. tuo metu vartojau duphastona. nors jokio stebuklo turbut neivyko tiesiog pastojau veliau nei turejau, nes nestumas pagal echo man visad atsilikdavo 2 savaites. tiesiog nepasidaviau ir islaukiau o jei nesivystantis nestumas (tfu tfu tfu) anksciau ar veliau prades tepti rudai ar kraujuoti..o iki to laiko turi laiko. nuosirdziai tikiuos, kad viskas bus gerai
natalyka
2009 09 04, 14:29
QUOTE([Ecta] @ 2009 09 04, 16:14) man su pirmu nestumu buvo panasiai. kai pagal mm buvo 6 savaites, pilva maude, puslytej nesimate embriono, gulejau ligoninej, nuolat jutau gydytoju spaudima darytis valyma. bet uzsispyriau ir uz savaites pasimate embrionas, o dar uz keliu dienu sirdute. tuo metu vartojau duphastona. nors jokio stebuklo turbut neivyko tiesiog pastojau veliau nei turejau, nes nestumas pagal echo man visad atsilikdavo 2 savaites. tiesiog nepasidaviau ir islaukiau o jei nesivystantis nestumas (tfu tfu tfu) anksciau ar veliau prades tepti rudai ar kraujuoti..o iki to laiko turi laiko. nuosirdziai tikiuos, kad viskas bus gerai  nebutinai prades tepliot, man iki 10 savaites nei tepliojo nei pilva maude, o nestumas buvo su irimo pozymiais, kiekvienai skirtingai Marakija laikykis viskas bus gerai
QUOTE([Ecta] @ 2009 09 04, 15:14) man su pirmu nestumu buvo panasiai. kai pagal mm buvo 6 savaites, pilva maude, puslytej nesimate embriono, gulejau ligoninej, nuolat jutau gydytoju spaudima darytis valyma. bet uzsispyriau ir uz savaites pasimate embrionas, o dar uz keliu dienu sirdute. tuo metu vartojau duphastona. nors jokio stebuklo turbut neivyko tiesiog pastojau veliau nei turejau, nes nestumas pagal echo man visad atsilikdavo 2 savaites. tiesiog nepasidaviau ir islaukiau o jei nesivystantis nestumas (tfu tfu tfu) anksciau ar veliau prades tepti rudai ar kraujuoti..o iki to laiko turi laiko. nuosirdziai tikiuos, kad viskas bus gerai  Tikrai manau kad su valymais nereiketu skubeti, bet vel kiekvienai buna skirtingai ... as pasidariau testuka parode nestuma nuejau pas ginekologe pasake kad nesivystantis, nes dar ir maude pilvo apacia kaip pries menesines ir tepliojo rudai tai stipriau tai silpniau. Bet pasirodo kad nestumas buvo dar mazas todel nelabai ka ir iziurejo, o maudimas ir tepliojimas baigesi su antro menesio pabaiga. Kartais siek tiek palaukti nera prosal, o kartais
as pries
2009 09 30, 13:29
ęsu pasimetus,nevisai lauktas, visai neplanuotas šitas nėštumas,bet kai pamatėm dvi juosteles nusprendėm kad jei jau yra, tai ir reikia, ir laukt pradėjom...... dabar 11 savaičių pagal mėnesines turi jau būti....... deja, prieš kelias dienas darė echoskopiją, sakė nesivysto, vaisius tiksliau šešėlis kurį matė, atitinka 6 savaites..... reik valyti.... kodėl savaime nesivalo gimda?juk jei žuvęs vaisius, turėtų išsivalyti?ir dar, kodėl teigiamas nėštumo testas?dar ryškiau teigiamas negu pradžioj nėštumo, kai sėdėjom abudu išsižioje, ir negalėjom patikėti kad laukiamės....... negaliu patikėti kad nebėra.....
QUOTE(as pries @ 2009 09 30, 14:29) ęsu pasimetus,nevisai lauktas, visai neplanuotas šitas nėštumas,bet kai pamatėm dvi juosteles nusprendėm kad jei jau yra, tai ir reikia, ir laukt pradėjom...... dabar 11 savaičių pagal mėnesines turi jau būti....... deja, prieš kelias dienas darė echoskopiją, sakė nesivysto, vaisius tiksliau šešėlis kurį matė, atitinka 6 savaites..... reik valyti.... kodėl savaime nesivalo gimda?juk jei žuvęs vaisius, turėtų išsivalyti?ir dar, kodėl teigiamas nėštumo testas?dar ryškiau teigiamas negu pradžioj nėštumo, kai sėdėjom abudu išsižioje, ir negalėjom patikėti kad laukiamės....... negaliu patikėti kad nebėra..... pirmiausia stiprybės  išsivalymas gali užtrukti, pvz., kaip ir man  net vaistai ne ką padėjo  teko operaciją daryti. o nėštumo testas gan ilgai rodo teigiamą Bet jei vaisiukas gyvas ir širdutė plaka, tai gal tiesiog vėliau pastojai? gal tas mažiukas kabinasi į gyvenimą  bandyk pasiskaičiuoti, kada daug maž galėjai pastoti  ir dar pasiūlyčiau pas kitą ginekologą nueiti, gal visgi viskas ok  labai linkiu to
as pries
2009 09 30, 19:35
man siūlo iškart valymą. o jei lauksiu kol savaime pradės valytis?
Black Queen
2009 09 30, 21:18
Sveikos ir as uzejau i sia nelabai jauke temuke... Daugiau nei pries savaite man ivyko persileidimas, del nesivystancio nestumo, maciau net ta maza angeliuka tarp kraujo klano :verysad:Turejau vaziuoti i ligonine nes labai stipriai kraujavau , tai dar ligoninej viska ten isvale  Labai laukiau sio mazojo stebuklelio, bet anyta buvo kategoriskai pries, tai galvoju su mama ar ji negalejo man jokiu tableciu ar kokiu dar geralu ipylti , kad taip ivyktu? man turejo but 12 savaiciu prasidejo rudi tepliojimai nuvaziavus i poliklinika patikrino ir pasake nesiivystantis. vaikiukas atitinka 9 savaites, o turetu but 12. tai dabar ta KALE vaiksto isisiepus is dziaugsmo jog taip ivyko ir dar kita diena po valymo paklause "ar netraukia ant raugintu agurkeliu"na kur sazine pas boba?
QUOTE(as pries @ 2009 09 30, 20:35) man siūlo iškart valymą. o jei lauksiu kol savaime pradės valytis? man net prieš pat operaciją siūlė dar laukti savaiminio. pagal juos buvo trylika savaičių  BET.. kaip ir Sweet Dream* atveju, gali prasidėti didelis kraujavimas.. man kraujavimas prasidėjo per operaciją, sakė gydytojai buvo išgąsdinti.. bet viskas baigėsi gerai..  šiaip morališkai lengviau kuo greičiau visa tai išgyventi.. QUOTE(Sweet Dream* @ 2009 09 30, 22:18) tai dabar ta KALE vaiksto isisiepus is dziaugsmo jog taip ivyko ir dar kita diena po valymo paklause "ar netraukia ant raugintu agurkeliu"na kur sazine pas boba?  Labai užjaučiu  Linkiu, kad ateity pavyktų susilaukti stebukliuko  ir kuo toliau nuo tokios anytos  sėkmės jūsų šeimynai
as pries
2009 10 01, 13:29
o jei visi tyrimai geri, ir kraujo, ir šlapimo, ir tepinėlis........ juk jei tokis skirtumas, turėtų kažkas rodyt, kažkokis uždegimas darytis turėtu ar kas......... ar normalu šitaip?
visų pirmą  ir tikėjimo man 5-6 sav, šiandien ryte pamačiau tepliojimus ir nudūmiau į ligoninę, apžiūrėjo, echoskopavo... kur vaisiaus veikla parašė nei taip nei ne, o abejotina  nurodė po sav padaryt echoskopiją vėl ir turėtų būti viskas aišku... ar gali dar tokio laiko mano pupa būti ant tiek maža, kad nesimatytų veiklos? skaičiau, kad 5-6 sav pas kitas širdutė jau plaka
Black Queen
2009 10 03, 22:35
QUOTE(zuzla @ 2009 10 03, 21:19) visų pirmą  ir tikėjimo man 5-6 sav, šiandien ryte pamačiau tepliojimus ir nudūmiau į ligoninę, apžiūrėjo, echoskopavo... kur vaisiaus veikla parašė nei taip nei ne, o abejotina  nurodė po sav padaryt echoskopiją vėl ir turėtų būti viskas aišku... ar gali dar tokio laiko mano pupa būti ant tiek maža, kad nesimatytų veiklos? skaičiau, kad 5-6 sav pas kitas širdutė jau plaka  Nesijaudink taip gali nesimatyti. tu daug ilsekis ir negalvok apie tai, zinoma lengva kalbeti mums, bet tu nusiteik kad viskas gerai tikek ir viskas bus gerai  gal terminas mazesnis truputuka del to nesimato, laikykis, stiprybes
QUOTE(Sweet Dream* @ 2009 10 03, 23:35) ačiū
Mustiara
2009 10 05, 17:06
laba diena,
siandien nuejau pas ginekologe, paziurejo ekoskopu ir nieko nepamate, tepasake kad arba labai mazas nestumas arba negimdyminis, pasidariau kraujo testa -264g hcg, sake jei poryt bus 600 o 5dieni apie 1000, tai tada besivystantis nestumas, jei ne - laukt issivalymo. Jokiu uzuolanku ar vilties. Po 2metu bandymo pastoti, 500 gal neigiamu nestumo testu...o dabar maniskiai teigiami testukai atrode kaip stebuklas, o ir vyras jau galvoja kad bus Tetukas... Siaip savijautoje nieko nejauciu apart kartais maudimo ar kazkokio ajusmo pilvo apacioj ar sone ir dazno lakstymo i WC. Gal kazkam buvo panasiai ir kuo viskas baigesi ar kaip pasisuko?
Dizaster
2009 10 05, 20:28
QUOTE(Mustiara @ 2009 10 05, 18:06) laba diena, siandien nuejau pas ginekologe, paziurejo ekoskopu ir nieko nepamate, tepasake kad arba labai mazas nestumas arba negimdyminis, pasidariau kraujo testa -264g hcg, sake jei poryt bus 600 o 5dieni apie 1000, tai tada besivystantis nestumas, jei ne - laukt issivalymo. Jokiu uzuolanku ar vilties. Po 2metu bandymo pastoti, 500 gal neigiamu nestumo testu...o dabar maniskiai teigiami testukai atrode kaip stebuklas, o ir vyras jau galvoja kad bus Tetukas... Siaip savijautoje nieko nejauciu apart kartais maudimo ar kazkokio ajusmo pilvo apacioj ar sone ir dazno lakstymo i WC. Gal kazkam buvo panasiai ir kuo viskas baigesi ar kaip pasisuko? Tau reiketu pakeisti ginekologe, nes sita kazkokia....Keista. Kaip gi galima iskart taip pasakyti - "lauk isvalymo". Man buvo taip, kad testukas parode teigiama. Turejo buti kokios 2 ar 3 savaites- gydytojas pasake, kad nieko nemato su echoskopu ir dar pasisaipe, kad gal nemoku nestumo testu naudotis. Be to, netgi buvo prasidejes kazkoks pakraujavimas-patepliojimas ir skaudejo pilva (lyg ir menesines, bet per anksti laiku). Veliau pasirode, kad cia normalus nestumas, o tas patepliojimas ir skausmas del to, kad kiausinelis tuo metu tvirtinosi gimdoje. Tai geriau tu luktelk dar savaitele ir nueik apsiziureti pas kita gydytoja. Beje, o ar nujauti, kada galejai pastoti? kiek nestumui laiko?
na o man šian ligoninėj pasakė arba laukt savaiminio išsivalymo arba penktadienį gultis abrazijai  sakė "neturėkit iliuzijų, nėštumas nesivystantis"... atsiprašau, kad čia rašau  kur mergaitės ieško vilties
pantera83
2009 10 06, 07:26
QUOTE(Mustiara @ 2009 10 05, 18:06) laba diena, siandien nuejau pas ginekologe, paziurejo ekoskopu ir nieko nepamate, tepasake kad arba labai mazas nestumas arba negimdyminis, pasidariau kraujo testa -264g hcg, sake jei poryt bus 600 o 5dieni apie 1000, tai tada besivystantis nestumas, jei ne - laukt issivalymo. Jokiu uzuolanku ar vilties. Po 2metu bandymo pastoti, 500 gal neigiamu nestumo testu...o dabar maniskiai teigiami testukai atrode kaip stebuklas, o ir vyras jau galvoja kad bus Tetukas... Siaip savijautoje nieko nejauciu apart kartais maudimo ar kazkokio ajusmo pilvo apacioj ar sone ir dazno lakstymo i WC. Gal kazkam buvo panasiai ir kuo viskas baigesi ar kaip pasisuko? zinok ne visi gydytojai buna teisus, ypac, jei dar tik  pradzia. mano gine ir mane pradzioj buvo isgazdinus, kad itaria nesivystanti, bet kitas gydytojas tai paneige ir siandien viskas ok
Mustiara
2009 10 06, 14:36
dekui uz paguodima, bandau susirast kokia gera ginekologe Kaune ir su baime ir viltim laukiu rytojaus, vel kraujyje Hcg lygi reiks tikrintis..uh  nestumas dziaugsmas bet ohom kiek ir streso pergyvenimo, ir taip jauciu visa gyvenima nervuosies del Lialiaus ar Lialytes
as pries
2009 10 06, 21:29
laba vakara, atrodo pasibaigė mano nėštumas, pats....... tepė tepė kelias dienas, o šiandien prasidėjo kraujavimas........ idomi savijauta...... bet tikriausiai šitaip man lengviau negu kad be nieko važiuoti daryt valymą..... šitaip tikresnė kad viskas jau..... sėkmės visoms.....
dziugintele
2009 10 12, 12:33
QUOTE(as pries @ 2009 10 06, 22:29) laba vakara, atrodo pasibaigė mano nėštumas, pats....... tepė tepė kelias dienas, o šiandien prasidėjo kraujavimas........ idomi savijauta...... bet tikriausiai šitaip man lengviau negu kad be nieko važiuoti daryt valymą..... šitaip tikresnė kad viskas jau..... sėkmės visoms..... Sitaip tikrai lengviau... nes kitu atveju, iki paskutines minutes manai, kad gal elgiesi neteisingai, kad visi aplink klysta ir tu tuoj, tuoj padarysi tai, uz ka negalesi sau atleisti visa gyvenima... Stiprybes Tau! Laikykis!
tikroji meile
2009 10 13, 18:25
man tokia pat situacija buvo,tai ta pacia diena isvale...  skauda sirdele ir dabar...o gal jei nebuciau leidus iskart kas butu pasikeite...  bet tai nutiko savaite iki vestuviu,ir viskas taip greit...nei skaudejo nei ka..tik vos vos patempiojo ,,,o gakl daktarai suklydo..o gal ...  vis neduoda ramybes...
Nereikai saves kaltinti, nes niekas nera kaltas. Taip tiesiog atsitinka gydytojai tikrai nedarytu valymo jei nebutu tikri. aisku geriau laukti, kol savaiminis persileidimas prasides, as irgi laukiau. bet ne visada yra gerai laukti, kartais jis savaime neprasideda. reikia tartis su gydytoju. man buvo su antra mergyte kad itare nesivystanti ir jau norejo siust valymui, bet as nesutikau ir nuejau pas kita gine ir laukiau dar menesi, viskas susitvarke, tiesiog ovuliacija buvo ivykus anksciau, del to pusliukas mazesnis buvo .. uztat va trecias pasirode tikras nesivystantis .. menki nestumo pozymai, rudas tepliojimas - abejoniu nebuvo kai echo parode nesivystanti. aisku tikejausi iki pat persileidimo o gal ... bet deja.
visom mergaitems stiprybes as jau 5 savaites  siandien dare vaginali echo nes vs skaudėdavo desni sona vaikelio nemate o puslele kuri turi turetu butu gimdoje uz jos liepe HCG tyrimus pasidaryti ir savaitele palaukti iki kito echo verkiu be perstojo...taip noriu kad vaikelis isitvirtintu ir viskas butu gerai
Black Queen
2009 10 13, 20:05
Man irgi pasake laukti, ir yviko persileidimas, maciau net savo angeliuka. jis jau viska turejo, rankytes kojytes... jau praejo beveik menuo be sirdele taip skauda vis galvoju kas ten buvo sunytis ar dukryte...o pasiziuredama mazucius vaikucius vos neverkiu
savas angelas
2009 11 08, 17:52
mergaites nezinau ir ka galvot treciadieni buvau pas gine apziurejo echoskopu pasake 3 savaites, kadangi tepiau paskyre dufastona gert, sestadieni pasirode kraujo nulekiau i ligonine ten apziurejo vaginaliniu echoskopu pagal menesines turetu buti 6 savaites tai ji pasake kad cia nesivystantis ir treciadieni darys valyma, bet kodel gine poliklinikoj nieko blogo neitare as jau tuoj isprotesiu ryt beksiu pas ja. ar gali taip but
:)jolka
2010 03 03, 18:57
Labas, o man praeita antradieni dare valyma  noriu paklausti ar tai normalu kad iki siol pateplioja?
Vitalija01
2010 03 03, 20:46
Man po abrazijos baigė teplioti po 10 d. kitoms teplioja ir keletą savaičių.
tikroji meile
2010 03 10, 19:44
QUOTE(:)jolka @ 2010 03 03, 18:57) Labas, o man praeita antradieni dare valyma  noriu paklausti ar tai normalu kad iki siol pateplioja? gali but uzdegimas,ir man taip tepliojo,tai ejau pas gina ir israse leidziamu vaistu,butinai pasirodyk uoj kaip laukiu kito ketvirtadienio,tikiuos isgirst geras naujienas is gines
jurgitukas1983
2010 03 11, 23:05
labas ir as jau toje grupeje turejo but apie 10 savaiteliu, bet vakar pradejo teplioti, issigandau iki asaru (nes pirma negimdiny turejau) nulekiau tiesiai i ligonine, is ten paleido tik uzregistrave scanui, siandien padare skana ir nieko nerado, sake kad jokio vaisiaus ten nera, kita aiskino kitaip, nesivystantis, klause ko noriu ar laukt naturalaus issivalymo ar tablete gerti ar operacijos. iki vakaro dvejojau, netikiu nei kad viskas gerai nei kad viskas blogai, tiksliau gal nenoriu tiket kad gali but taip blogai. antras is eiles nestumas nepavykes. o taip norejau. 10 savaiciu galvojau kad viskas gerai.  o cia se tau.... asaru nebeliko, pikta ant viso pasaulio. visas 10savaiciu meldziausi, prasiau dievo kad saugotu maza angeleli, o dabar galvoju kam as meldziausi gal sienom, lovai ar pliusiniam meskiukui, kad nieks manes neisgirdo... kodel taip nutinka kai taip norisi kad kad viskas butu kitaip, maciau save su kudikiu ant ranku, planavau, svajojau o staiga viskas eme ir subliusko it kamuolys atsiradus skylei...
Vaniliukė7
2010 03 13, 12:52
QUOTE(jurgitukas1983 @ 2010 03 12, 00:05) labas ir as jau toje grupeje turejo but apie 10 savaiteliu, bet vakar pradejo teplioti, issigandau iki asaru (nes pirma negimdiny turejau) nulekiau tiesiai i ligonine, is ten paleido tik uzregistrave scanui, siandien padare skana ir nieko nerado, sake kad jokio vaisiaus ten nera, kita aiskino kitaip, nesivystantis, klause ko noriu ar laukt naturalaus issivalymo ar tablete gerti ar operacijos. iki vakaro dvejojau, netikiu nei kad viskas gerai nei kad viskas blogai, tiksliau gal nenoriu tiket kad gali but taip blogai. antras is eiles nestumas nepavykes. o taip norejau. 10 savaiciu galvojau kad viskas gerai.  o cia se tau.... asaru nebeliko, pikta ant viso pasaulio. visas 10savaiciu meldziausi, prasiau dievo kad saugotu maza angeleli, o dabar galvoju kam as meldziausi gal sienom, lovai ar pliusiniam meskiukui, kad nieks manes neisgirdo... kodel taip nutinka kai taip norisi kad kad viskas butu kitaip, maciau save su kudikiu ant ranku, planavau, svajojau o staiga viskas eme ir subliusko it kamuolys atsiradus skylei... Didžiausia užuojauta tau, kad ir kaip bebūtų skaudu, šiame skyrelyje tave visos supranta. Ir man prieš 6 d. teko tai patirti, irgi planuotas, lauktas, jau mytėtas, mūsų pirmasis ir 12 savaičių. Skausmas beprotiškas, ir nepraeis kol neišverksi ir neišgedėsi, Man jau lengviau, ir palengvėjo pasiskaičius šiuos forumus, išgirdus kad ne man vienai taip nutiko ir kad beveik visoms pavyko anksčiau ar vėliau sulaukti to sėkmingojo  Linkiu to ir tau, ir sau, ir apskritai visoms, kurios neįsivaizduoja pilnaverčio gyvenimo be padaužų. Laikykis.
2010 03 13, 20:24
QUOTE(tikroji meile @ 2010 03 10, 21:44) gali but uzdegimas,ir man taip tepliojo,tai ejau pas gina ir israse leidziamu vaistu,butinai pasirodyk uoj kaip laukiu kito ketvirtadienio,tikiuos isgirst geras naujienas is gines  o man iskarto po ambrozijos ir buvo prasidejes priesuzdegiminis procesas uztad taip ilgai ir nenorejo paleisti mane namo visa savaite pragulejau  o dabar viskas gerai jau praejo teplioti ir turbut uz kokiu 10 dienu turetu mmm ateiti nes llabai jauciu ciklo viduri kai uzauga folikulai
jurgitukas1983
2010 03 13, 21:44
nu mergaites padekit dar vienu klausimu, jau rasiau kad pries tris dienas diagnozavo nesivystanti nestuma. as esu UK, pries isleisdami is ligonines po blogosios zinios leido pagalvot apie tris galimus variantus. 1laukt savaiminio issivalymo, ryt tablete arba operacija. buvau paskendus asarose, nusprest is kart negalejau ir sesele patare geriau apgalvot, klausiau ka ji darytu, bet ji tepasake, cia tik man reikia nuspresti. pasmane neigiama kraujo grupe ir manau bet koks abortas man pavojingas , pasirinkau laukt naturalaus issivalymo. kraujuoju tris dienas, siaip tas kraujavimas panasus i eilines menesines tik siandien po piet dave labai gausiai, bet be jokiu skausmu, na vakar vakare paspazmavo... keista man cia viskas, juk net paskambinus i ligonine ir pasakius koki varianta pasirinkau ju pirmas klausimas buvo, ar turiu vaistu nuo skausmo... ir kiek istoriju skaiciau visoms tokiu atveju labai skausminga buvo, o tai kur dingo mano skausmas? ir vaistu kalna pasiruosiau.... tas kraujavimas irgi keistas... lyg ir ne toks turetu buti... dabar tai skystai ir pakankamai gausiai bet ne tiek kad plaukciau. tik vienas mazas kresuliukas per visa laika pasirode... gal kas turi kokiu ideju, kame cia reikalas. ???
2010 03 14, 10:16
QUOTE(jurgitukas1983 @ 2010 03 13, 23:44) nu mergaites padekit dar vienu klausimu, jau rasiau kad pries tris dienas diagnozavo nesivystanti nestuma. as esu UK, pries isleisdami is ligonines po blogosios zinios leido pagalvot apie tris galimus variantus. 1laukt savaiminio issivalymo, ryt tablete arba operacija. buvau paskendus asarose, nusprest is kart negalejau ir sesele patare geriau apgalvot, klausiau ka ji darytu, bet ji tepasake, cia tik man reikia nuspresti. pasmane neigiama kraujo grupe ir manau bet koks abortas man pavojingas , pasirinkau laukt naturalaus issivalymo. kraujuoju tris dienas, siaip tas kraujavimas panasus i eilines menesines tik siandien po piet dave labai gausiai, bet be jokiu skausmu, na vakar vakare paspazmavo... keista man cia viskas, juk net paskambinus i ligonine ir pasakius koki varianta pasirinkau ju pirmas klausimas buvo, ar turiu vaistu nuo skausmo... ir kiek istoriju skaiciau visoms tokiu atveju labai skausminga buvo, o tai kur dingo mano skausmas? ir vaistu kalna pasiruosiau.... tas kraujavimas irgi keistas... lyg ir ne toks turetu buti... dabar tai skystai ir pakankamai gausiai bet ne tiek kad plaukciau. tik vienas mazas kresuliukas per visa laika pasirode... gal kas turi kokiu ideju, kame cia reikalas. ??? oj net nezinau ka ir pasakyti, gal geriau kreipkis pas daktarus
jurgitukas1983
2010 03 14, 16:55
QUOTE(:)jolka @ 2010 03 14, 12:16) oj net nezinau ka ir pasakyti, gal geriau kreipkis pas daktarus  tai kadjau nebereikia matyt. vakar sugalvojau pagulet karstoj vonioj, galvojau gal taip pramus greiciau, nes baisu vaiksciot kaip tiksinciai bombai ir nezinai kada ji sprogs. tai naktis nelengva buvo, kraujopludis prasidejo, bet skausmas netoks ir baisus jau, as pripratus prie tokiu nes menesines paprastai skausmingos budavo. maudzia visur ir dabar tik kraujavimas sumazejes. bet nakty kaskart i WC nuejus jausdavau vis kazka iskrentant, nenorejau atsisukt ir ziuret, kam dar labiau save kankint.o sviesos WC nakty niekada nedegu. iki siol nelabai norejau tiket kad jau viskas baigta, bet dabar jau tikiu...
dziugintele
2010 03 15, 13:45
QUOTE(jurgitukas1983 @ 2010 03 12, 00:05) labas ir as jau toje grupeje turejo but apie 10 savaiteliu, bet vakar pradejo teplioti, issigandau iki asaru (nes pirma negimdiny turejau) nulekiau tiesiai i ligonine, is ten paleido tik uzregistrave scanui, siandien padare skana ir nieko nerado, sake kad jokio vaisiaus ten nera, kita aiskino kitaip, nesivystantis, klause ko noriu ar laukt naturalaus issivalymo ar tablete gerti ar operacijos. iki vakaro dvejojau, netikiu nei kad viskas gerai nei kad viskas blogai, tiksliau gal nenoriu tiket kad gali but taip blogai. antras is eiles nestumas nepavykes. o taip norejau. 10 savaiciu galvojau kad viskas gerai.  o cia se tau.... asaru nebeliko, pikta ant viso pasaulio. visas 10savaiciu meldziausi, prasiau dievo kad saugotu maza angeleli, o dabar galvoju kam as meldziausi gal sienom, lovai ar pliusiniam meskiukui, kad nieks manes neisgirdo... kodel taip nutinka kai taip norisi kad kad viskas butu kitaip, maciau save su kudikiu ant ranku, planavau, svajojau o staiga viskas eme ir subliusko it kamuolys atsiradus skylei... Labai, labai tave uzjauciu! Turbut niekas negali atsakyti i si klausima, nors kiekviena musu ji uzduodame... Matyt, kad Tas aukstybese, kartais labai stipriai ausis uzsikemsa... O gal eilini karta laukia, kad mes kazko is kazko pasimokytume... Nezinau... Man praejo beveik metai po A. Tas klausimas ir tos mintys vis dar labai opios. O dar astriau viska jauciu ir del to, kad po valymo niekaip nebeiseina pastoti. As irgi, kaip tu, barbenu maldos zodzius, tik daznai nesuprantu ar isvis yra adresatas, kuriam jos skirtos. Laikykis! Viskas vienaip ar kitaip bus gerai. Ir vaikiukas tikrai pajus tavo ranku siluma, o tu pajusi, kas tai per didziausia laime yra glausti ji sau prie krutines. Jausmas isties yra pats nuostabiausias pasaulyje. Gal istirps sniegas ir kazkieno ausyse nutirps ledynai, digs tingus snaudulys ir grazus prasymai bei maldos bus galu gale isgirsti. To tau labai linkiu!
tikroji meile
2010 03 15, 15:11
stiprybes visoms mergaites o as laukiu ketvirtadienio kaip minejau,gal geresnis specialistas izvelgs ka grazaus pas mane...  mano mieste-nustate nesivystanti jau antra...bet si karta nesutikau daryt isvalymo ir vaziuoju i kita miesta kad apziuretu gal ivyks stebuklas..kai nuvyksiu jau tures but 8 savaiteles
QUOTE(tikroji meile @ 2010 03 15, 15:11) si karta nesutikau daryt isvalymo ir vaziuoju i kita miesta kad apziuretu man, kai nustojo vystytis, atleido krūtinę, o tau vis dar tempia? ar jautei kokius nors nėštumo požymius, ir ar dabar tebejauti?
2010 03 15, 20:20
QUOTE(zuzla @ 2010 03 15, 17:21) man, kai nustojo vystytis, atleido krūtinę, o tau vis dar tempia? ar jautei kokius nors nėštumo požymius, ir ar dabar tebejauti? o as jokiu pozimiu nejauciau tik vat krutis mano neatleido. As isvis kai buvo 8 sav pajutau kazka ne taip nes nebepykino ir siaip jausmas buvo kozkoks netoks
jurgitukas1983
2010 03 15, 22:19
QUOTE(dziugintele @ 2010 03 15, 15:45) Labai, labai tave uzjauciu! Turbut niekas negali atsakyti i si klausima, nors kiekviena musu ji uzduodame... Matyt, kad Tas aukstybese, kartais labai stipriai ausis uzsikemsa... O gal eilini karta laukia, kad mes kazko is kazko pasimokytume... Nezinau... Man praejo beveik metai po A. Tas klausimas ir tos mintys vis dar labai opios. O dar astriau viska jauciu ir del to, kad po valymo niekaip nebeiseina pastoti. As irgi, kaip tu, barbenu maldos zodzius, tik daznai nesuprantu ar isvis yra adresatas, kuriam jos skirtos. Laikykis! Viskas vienaip ar kitaip bus gerai. Ir vaikiukas tikrai pajus tavo ranku siluma, o tu pajusi, kas tai per didziausia laime yra glausti ji sau prie krutines. Jausmas isties yra pats nuostabiausias pasaulyje. Gal istirps sniegas ir kazkieno ausyse nutirps ledynai, digs tingus snaudulys ir grazus prasymai bei maldos bus galu gale isgirsti. To tau labai linkiu!  aciu tau, siandien isviso tokia be nuotaikos esu, turejau laiko pabut viena, o tai reiskia kad turejau laiko pagalvot ir prisigalvot visokiu negerybiu. atrodo kad daugiau nbenoriu nei stengtis nei bandyt, nes tai kas nuostabiausia yra per gerai kad nutiktu man... mano didziosios svajones nesipildo..  ir tai kas blogiausia butinai turi nutikti man, kaip uzkeikta...
SuperMama
2010 03 15, 22:19
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|