Sveikos, visos esamos ir busimos mamytės. Turiu tokią problemėlę- kiek skaitau, tai matau, kad daugelis nėščiųjų skundžiasi vidurių užkietėjimu, bet... man visai priešingai. Man beveik nuolat laisvi viduriai. Ir kai daro šlapimo tyrimus, nuolat randa ketonu ir liepia gerti daug skysčių. bet aš jų jau tiek geriu, kad net pykina i vandeni pažiūrėjus. Tai norėjau paklausti ką galėtumėt patarti? Nėštumas 20 savaičių. Ačiū už patarimus.
QUOTE(soul... @ 2006 03 17, 22:01) Sveikos, visos esamos ir busimos mamytės. Turiu tokią problemėlę- kiek skaitau, tai matau, kad daugelis nėščiųjų skundžiasi vidurių užkietėjimu, bet... man visai priešingai. Man beveik nuolat laisvi viduriai. Ir kai daro šlapimo tyrimus, nuolat randa ketonu ir liepia gerti daug skysčių. bet aš jų jau tiek geriu, kad net pykina i vandeni pažiūrėjus. Tai norėjau paklausti ką galėtumėt patarti? Nėštumas 20 savaičių. Ačiū už patarimus. Man neseniai irgi prasidejo keisti dalykai. Atrodo siaip neviduriuoju, bet rytais jau trecia diena baisiai laisvi viduriai, praktiskai vandenelis. Daugiau visa diena buna ramu, lasktyti i tualeta nereikia, bet rytais, tai kazkaip keista. Bijau, kad nebutu kokia infekcija isimetusi, esu 7 sav. nescia. QUOTE(soul... @ 2006 03 17, 22:01) Sveikos, visos esamos ir busimos mamytės. Turiu tokią problemėlę- kiek skaitau, tai matau, kad daugelis nėščiųjų skundžiasi vidurių užkietėjimu, bet... man visai priešingai. Man beveik nuolat laisvi viduriai. Ir kai daro šlapimo tyrimus, nuolat randa ketonu ir liepia gerti daug skysčių. bet aš jų jau tiek geriu, kad net pykina i vandeni pažiūrėjus. Tai norėjau paklausti ką galėtumėt patarti? Nėštumas 20 savaičių. Ačiū už patarimus. as ir ieskojau tokios temeles ir neradau
niu va iveikiasia beda
pabandykit gal ir jum pades QUOTE(indrutee @ 2006 03 29, 00:20) niu va iveikiasia beda pabandykit gal ir jum pades aš taip pat galiu patarti gerti kmynų arbatą, man padėjo. Gerkit kuo dažniau ir kelias dienas, kol susitvarkys. Man prireikė net 2-3 dienų. Be to, atsisakykit įtartinų produktų, tame tarpe pristabdykite su pieniškais produktais. QUOTE(Vicci @ 2006 03 29, 16:39) aš taip pat galiu patarti gerti kmynų arbatą, man padėjo. Gerkit kuo dažniau ir kelias dienas, kol susitvarkys. Man prireikė net 2-3 dienų. Be to, atsisakykit įtartinų produktų, tame tarpe pristabdykite su pieniškais produktais. tai va kad tu pienisku produktu reikia bet turbut teks geriau nusipirkti kalcio
labas ,
Viduriavimo problema esu patyrusi ir ji tesiasi ligi siol. Man sustabdo ryžiai, o vandens ir skysciu gerimas tik dar daugiau skatina viduriavima, tad jeigu vaisiui vandenu užtenka, tai kam per daug skysčių vartoji?
kolkas viduriukai susitvarke
Aš irgi kažkaip pastebėjau, kad gana dažnai viduriuoju, kas anksčiau buvo didelė retenybė (net prabanga). Tik kai tai nesitęsia ilgiau kaip vieną dieną nieko nedarau...
O gal kas žinot,ar galima nėštumo metu vartoti mezym forte?As antra diena jau viduriuoju ir labai blogai jaučiuosi,matyt kažko užvalgiau,kad nevirškina.Man 14-ta savaitė ir labai nerimauju dėl tos bėdos.
QUOTE(kriste1616 @ 2006 04 01, 13:26) O gal kas žinot,ar galima nėštumo metu vartoti mezym forte?As antra diena jau viduriuoju ir labai blogai jaučiuosi,matyt kažko užvalgiau,kad nevirškina.Man 14-ta savaitė ir labai nerimauju dėl tos bėdos. mezim forte galima vartoti.net ir instrukcijos lapely parasyta.
Dekui uz patarimus. Bet as paikalbejau dar su kita gydytoja ir si sake, kad jei yra tiesiog laisvi viduriai, t.y.eini ant didelio pora kartu per para, nieko tokio. Susirupinti reikia, kai pvz.per nakti keliesi kokius 5 kartus... tada reikia kuo skubiau kreiptis i gydytoja. Nes gali buti, kad organizmas pradeda valytis pries gimdyma...
Papildyta: O skysciu man liepdavo gerti gydytoja, nes nuolat slapimo tyrimai rode, kad organizmui truksta skysciu. Bet as dabar isitikinau, kad reikia klausyti tik savo organizmo, kai geriu tik tiek, kiek noriu, jauciuosi daug geriau.
pasirodo ir viduriavimas gali roditi kazkokiu zenklus
o geras... as jau cia sau liga bandziau nustatinet
Nu bet aš tai tiksliai kokią ligą sau tuoj prilipdysiu,nes viduriuoju tikrai ne pirmą savaitę.Anksčiau tai paviduriuodavau,paskui vėl normaliai viskas... O dabar ištisai.
O aš nėštumo pradžioje taip bijojau,kad kas bus,kai užkietės viduriai... Tokios problemos nė dienelės per visą nėštumą kolkas neturėjau. Panašu,kad ir neturėsiu. QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 04 12, 14:50) Nu bet aš tai tiksliai kokią ligą sau tuoj prilipdysiu,nes viduriuoju tikrai ne pirmą savaitę.Anksčiau tai paviduriuodavau,paskui vėl normaliai viskas... O dabar ištisai. O aš nėštumo pradžioje taip bijojau,kad kas bus,kai užkietės viduriai... Tokios problemos nė dienelės per visą nėštumą kolkas neturėjau. Panašu,kad ir neturėsiu. del tamsaus kakucio esu girdejusi kad buna nuo negeru vaistu o gal tau kasnors netinka is vitaminu man kakutis buvo toks kai geriau pirma men materna o jos pasirodo buvo galiojimas prie pabaigos QUOTE(indrutee @ 2006 04 12, 16:40) del tamsaus kakucio esu girdejusi kad buna nuo negeru vaistu o gal tau kasnors netinka is vitaminu Nu geras man kakutis buvo toks kai geriau pirma men materna o jos pasirodo buvo galiojimas prie pabaigos
Galiu nuraminti...ismatu spalva tikrai buna juoda nuo gelezies preparatu. As dar kai nesilaukiau gėriau gelezi, ir ismatos buvo juodos.
QUOTE(soul... @ 2006 04 13, 18:13) Galiu nuraminti...ismatu spalva tikrai buna juoda nuo gelezies preparatu. As dar kai nesilaukiau gėriau gelezi, ir ismatos buvo juodos. Pati įsitikinau,kad nuo geležies.Šiandien padariau eksperimentą.Neišgėriau tabletės ir dingo ta juoda spalva.Keisčiausia yra tai,kad anksčiau gėriau geležies kitas tabletes,tai nuo jų taip nebūdavo.Bet pykindavo.O dabar gyd.skyrė šias.. O apie skystą geležį nieko nesakė O ką geležis gadina dantis? QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 04 13, 22:35) Pati įsitikinau,kad nuo geležies.Šiandien padariau eksperimentą.Neišgėriau tabletės ir dingo ta juoda spalva.Keisčiausia yra tai,kad anksčiau gėriau geležies kitas tabletes,tai nuo jų taip nebūdavo.Bet pykindavo.O dabar gyd.skyrė šias.. O apie skystą geležį nieko nesakė O ką geležis gadina dantis? kada tau pas gyd
Man dar negreit.. 26 dieną... bet būtinai paklausiu.
Ir pirksiu kmynų arbatos,gal bent tai padės nors kiek nuo viduriavimo
man kmynu arbata
Man irgi tenka susidurti su sita problemele, ir viduriavimo priezastiss tikrai gelezies tabletes. Bandysiu jas pakeisti liaudiskais metodais
ziuriu ne as viena tokia esu
mums viskas buvo gerai iki mazdaug 30-31 savaiteles, o poto prasidejo lengvas viduriavimas. na ne viduriavimas vandeniu, bet tokie laisvi kakuciai QUOTE(iiinga @ 2006 03 30, 10:19) labas , Viduriavimo problema esu patyrusi ir ji tesiasi ligi siol. Man sustabdo ryžiai, o vandens ir skysciu gerimas tik dar daugiau skatina viduriavima, tad jeigu vaisiui vandenu užtenka, tai kam per daug skysčių vartoji? mum gydytoja liepe gerti min 2 litrus vandens, nes slapime vis kokiu nors negerieciu randa, tai kad issivalytu pusle ir inkstai gerti vandenuko liepe daugiau QUOTE(indrutee @ 2006 04 04, 18:25) bus matyt ar tai artejancio gimdymo pranasas QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 04 12, 13:50) Nu bet aš tai tiksliai kokią ligą sau tuoj prilipdysiu,nes viduriuoju tikrai ne pirmą savaitę.Anksčiau tai paviduriuodavau,paskui vėl normaliai viskas... O dabar ištisai. O aš nėštumo pradžioje taip bijojau,kad kas bus,kai užkietės viduriai... Tokios problemos nė dienelės per visą nėštumą kolkas neturėjau. Panašu,kad ir neturėsiu. kakutis juodas nuo gelezies, nesigasdink
Faktas, kad kakutis juodas nuo gelezies! Ypac kai pradejau gerti gelezies tabletes, kakis ne tik juodas buvo, bet ir ziauriai uzkietejo viduriai. Dabar geriu skysta gelezies preaparata, tai nebeliko viduriu uzkietejimo, taip lengvai tustinuosi! Ir kas svarbiausia irgi visada po pusryciu!
QUOTE(Garbanele @ 2006 06 18, 12:17) Faktas, kad kakutis juodas nuo gelezies! Ypac kai pradejau gerti gelezies tabletes, kakis ne tik juodas buvo, bet ir ziauriai uzkietejo viduriai. Dabar geriu skysta gelezies preaparata, tai nebeliko viduriu uzkietejimo, taip lengvai tustinuosi! Ir kas svarbiausia irgi visada po pusryciu! esu kazka ir as girdejus QUOTE(Skarota Egle @ 2006 06 17, 19:44) ziuriu ne as viena tokia esu mums viskas buvo gerai iki mazdaug 30-31 savaiteles, o poto prasidejo lengvas viduriavimas. na ne viduriavimas vandeniu, bet tokie laisvi kakuciai Man lygiai taip pat.... buvau jau išsigandus kad gimdymas artėja, bet kaip dabar suprantu nebutinai....
Aš baisiai viduriuoju nuo magnio
Nėštumo pradžioj niekaip negalėjau suprasti, kas čia darosi dabar dėl gimdos susitraukimų gydytoja vėl pasiūlė magnio pagerti - pradėjau gerti ir vėl tas pats, ilgiau negėriau, nutraukiau QUOTE(femme @ 2006 10 18, 07:00) Aš baisiai viduriuoju nuo magnio Nėštumo pradžioj niekaip negalėjau suprasti, kas čia darosi dabar dėl gimdos susitraukimų gydytoja vėl pasiūlė magnio pagerti - pradėjau gerti ir vėl tas pats, ilgiau negėriau, nutraukiau Va dabar ir as supratau kodel as viduriuoju, kaip jau rasiau pradzioj viduriavau nes kaip dabar supratau geriau diasporal, veliau viskas buvo ok nes nebevartojau, o dabar vel pradejau vartoti magni ir vel viduriavimas kartojasi. QUOTE(Julija1 @ 2006 10 18, 16:16) Va dabar ir as supratau kodel as viduriuoju, kaip jau rasiau pradzioj viduriavau nes kaip dabar supratau geriau diasporal, veliau viskas buvo ok nes nebevartojau, o dabar vel pradejau vartoti magni ir vel viduriavimas kartojasi. nu va tas pasitaikantis pašalinis poveikis - viduriavimas - yra net informaciniuose lapeliuose įvairių magnio preparatų įrašytas
nuo viduriavimo nestukems
Kaip gerai, kad radau šitą temą, nes tikrai nežinojau ką daryt su savo viduriavimu
tiesa, gal žinot, o laukiant kol susitvarkys viduriukai, reiktų susilaikyt nuo normalaus maisto ir pereit prie džiuvėsių?
man kartais irgi buna laisvi viduriai,bet tai tik kartais,
as del to kazkodel nepergyvenu,visko buna visko reikia,o skysciu geriau tik kiek noriu ir kada noriu man su visokiais negalavimais padeda susitverkyt ciobreliu zoles arbata,ji gerina virskinima.
mergaites ar nieko labai baisaus jei as viduriuoju o dar tik 5 savaitele kaip nesiojuosi savo stebukleli
Reikia ir man jau susitvarkyti vidurius. Nes taip tai viena karta iseidavau skystokai ir viskas. O va siandien jau lakstau ir labai nemalonu pilvelyje. Isgeriau kmynu arbata ka tik. Magni butinai turiu gerti, nes kitaip baisiai meslungis traukia. Nuo meslungio ir gimdos spazmu geriausia magni gerti vakare, bet nuo to labai paleidzia... O viena karta geriau magni dalimis po truputi valgio metu, tai buvo beveik uzkieteje viduriai. Vadinasi, reiks vel taip daryti, nes tiue viduriavimai jau uzkniso
O jeigu viduriavimas ne nuo vitaminų, o nuo kokio nors "netokio" maisto? Kmynai irgi tinka? Aš tai galvoju kad silkės ne kokios užvalgiau... Nes ir vyrui mano tas pats...
pabandykit gerti smecta, kiek zinau, ji tinka ir kudikiams, tai neturetu buti kenksminga
bet jei gausiai ir ilgiau nei pora dienu viduriuojate, nedelsiant kreipkites i gydytoja, gal pasigavote kokia bacila QUOTE(jolitai.v. @ 2007 11 08, 10:05) pabandykit gerti smecta, kiek zinau, ji tinka ir kudikiams, tai neturetu buti kenksminga bet jei gausiai ir ilgiau nei pora dienu viduriuojate, nedelsiant kreipkites i gydytoja, gal pasigavote kokia bacila Aš tai reguliariai viduriuoju net ne nėšcia būdama. Visus tyrimus padarė, nieko nerado. Bet jei nevartoju pieno produktu, būna geriau(išskyrus kietą sūrį, tą galima ir reikia valgyt). Dabar nors ir laukiuosi, bet gydytoja sakė, kad galiu ramiai imodium gert, jei nekasdien...
man nuo magnio vidurius paleido,
beje smekta,lineksas tai labai geri vaistai nuo viduriavimo
gerosios bakteriojos sutvarko zarnyna
mane vis kankino vidurių užkietėjimas, jį gydžiau slyvų sultim. Tai va po paskutinio gydymo kažkaip kaip pradėjau viduriuoti. Į tualetą einu vieną kartą į dieną ir viduriuoju. Be to labai pradėjo kankint vidurių pūtimas kaip užeina tai nors sienom lipk. Galvoju, kad pergėriau aš tų slyvų sulčių, pakenkiau žarnynui. Bet manau, kad vis tiek geriau nei vidurių užkietėjimas.
QUOTE(labukas @ 2009 01 27, 10:19) mane vis kankino vidurių užkietėjimas, jį gydžiau slyvų sultim. Tai va po paskutinio gydymo kažkaip kaip pradėjau viduriuoti. Į tualetą einu vieną kartą į dieną ir viduriuoju. Be to labai pradėjo kankint vidurių pūtimas kaip užeina tai nors sienom lipk. Galvoju, kad pergėriau aš tų slyvų sulčių, pakenkiau žarnynui. Bet manau, kad vis tiek geriau nei vidurių užkietėjimas. tai tu per daug atlaisvinai vidurius, ir isejo visos gerosios balterijos. butinai pagerk Linex ar kazko pan, kad atstatytum savo zarnyno gerasias bakterijas, susitvarkys viskas manau ilgam laikui
O as va ka tik grizau is ligonines vel,visa nakti vemiau ir viduriavau.Ryte nuvaziavau i ligonine,ir is kart pagulde,nes buvau praradus daug skysciu.Liepe gert daug skysciu ir pastate 4 laselines.Tyrimai slapimo parode kad daug acetono,o kraujo kad yra infekcija.Pagulejau 5 dieneles ir isleido.Labai buvau issigandus,nes tuo metu ir gimda pradejo susitraukinet ir mazylis spardesi be paliovos.Bet ligoninej patikrino,tai kaklelis uzsidares,vaikelio tonai geri.Nes labai bijojau pagimdyt anksciau laiko.Man buvo 33 sav.Ir dave gert SMECTA miltelius.
Sveikutes, man 9 sav. Negeriu jokiu vitaminu ar kitu elementu (isskyrus folio rugsti). Bet jau 3 diena pilva pucia, viduriuoju beveik vandeniu, pilvas burzgia ir burbuliuoja... nezinau net ka daryti, gal kmynai pades.
Sveikutės, ir aš nesuprantu kas man darosi. Visi viduriai gurguliuoja, užvakar vandenėliu viduriavau ir taip staigiai po pietų užėjo (2 kart. wc buvau). Vakar visiškai nesituštinau, nes nenorėjau. O šiandien vėl tas vidurių gargaliavimas, ir viduriai laisvi, tačiau nebetaip kaip užvakar vandenėlis. O negali būti koks roto virusas?
Suzinojau del ko gali buti viduriavimas! Pasirodo nuo pirktiniu salotu, spinatu ar kazko panasaus. Jie yra labai supurksti, del to paleidzia vidurius.
Na jei pasigauni zarnyno virusa, tai sita iskart izduoda vemimas, nuolatinis viduriavimas ir aukstoka temperatura, tad tai nebus tik neaiskus viduriavimas
Dabar irgi kuris laikas paviduriuoju, bet tai nesiskiria nuo ankstesniu apsilankymu tualete. Cia pastebejau, kad kai kurios nestukes raso, jog tai nuo magnio. Turbut taip yra ir man, nes kuris laikas tenka pavartoti papildomai magnio, kito paaiskinimo ir nerandu
kai kurios nestumo metu viduriuoja nuo gelezies lyg jei neklystu ,bet is patirties galiu pasakyti kad geriau viduriuot negu vaiksciot su uzkietejusiais viduriais
|