essa.inn
2009 04 30, 10:09
Na manau jeigu viduriuojama nestumo metu tai uztenka pagerti geruju bakteriju pavyzdziui kokiu Erceflora kad atstatyti organizme mikroflora, o siaip daugiau mineralinio vandens gerti turetu padeti
virdzexx
2009 04 30, 13:44
na bent jau man daktare patare gerti magnio ir kmynu arbatos, nes ji viduriukus tvarko
as kai viduriavau tai kmynu arbatos laaabai daug geriau.... bet visiskai ji man nepadejo... tai ir kiausinius kietus viriausi(seip padeda) niekas nepadejo...  uzkniso visa diena ant klozeto sedet  praejo tik kai normaliu vaistu isgeriau, nors jie kaip veliau suzinojau nelabai nescioms tinkka  nu bet nuo tabletytes gal nieko, guodziau save, juk ne kokie antibiotikai...
Luttuke
2009 05 08, 15:02
QUOTE(kerryy @ 2009 05 07, 12:19) as kai viduriavau tai kmynu arbatos laaabai daug geriau.... bet visiskai ji man nepadejo... tai ir kiausinius kietus viriausi(seip padeda) niekas nepadejo...  uzkniso visa diena ant klozeto sedet  praejo tik kai normaliu vaistu isgeriau, nors jie kaip veliau suzinojau nelabai nescioms tinkka  nu bet nuo tabletytes gal nieko, guodziau save, juk ne kokie antibiotikai...  Nuo 1 tabletes tikrai nieko nenutiko  O antibiotikus ir tuos galima kai reikia (aisku ne visus).
Sveikutes, mane apemusi kazkokia panika  ,  tik men, bet jau 5 dienas kaip zarnynas mane sokdina. Pirma karta kaip suviduriavau-vandeningai valgiau obuoliu, nes pries tai buvo uzkieteje viduriai-suvalgiau 2, kita diena valgiau mesos ir darzoviu troskini,vakare pora mandarinu, tai begau nakti ir isryto, tada ojojoi kaip raize, vos is skausmo neapsivemiau. Visa diena nevartojau jokiu vaisiu ir darzoviu tai visa para praejo normaliai-valgiau ryzius ir mesyte troskinta-tai visai i tulika neejau ir zarnynas tylejo, kita diena galvoju pabandysiu valgyti kaip iprastai, pavalgiau pietum vistiena, vakarop svieziu kopustu sriubos...ir vel istorija kartojassi, kakojau 3 kartus. 1-tik oras, 2-vandeneslis, 3-jau beveik panasus i normalu kaki...kaip gali tai streikuoti zarnynas, kazkas nenormalaus...temperatura nestumine-37...negerai butu per nestuma nevalgyti darzoviu ir vaisiu...gal praeis
aš irgi stengiuosi valgyti daug vaisių, daržovių, gal net per daug  nes viduriai visada apylaisviai, ramina tik tai, kad nereikia ant klozeto sėdėti visą laiką, paprastai ryte ir vakare, bet nervina tas pilvo raižymas, putimas... Išgėriau dabar Linex 2 kapsules, tai riaugėju taip neskaniai  reiks dar eiti nusipirkti kmynų arbatos, žiūrėsiu kaip toliau seksis...
Na nestumo pradzioje zarnyno streikavimas galbut ir normalu, nes vistiek viskas persitvarko, kad prisitaikyti prie nestumo. Mano abieju nestumu pirmieji pozymiai buvo: temperatura apie 37, viduriavimas ir blogumas, bet ne vemimas. Atrodo panasiai i apsinuodijima, o paskui paaiskeja, kad nestumas  Na, o nestumo pabaigoje, tai geriau kai buna lengvas paviduriavimas, nes tai padeda pabegti nuo gemarojaus O del citrusininiu vaisiu vartojimo, tai reik but atsargioms jei viduriavimas kankina, nes jie dar labiau laisvina  As visada duodu savo dukrelei mandarinu, kai jai uzkieteja viduriai, sulosia fantastiskai  geriau nei slyvos
Pavartoti koki probiotika ,geras yra ErceFlora(jos be laktozes ir pieno baltymu),tai viduriuojant turetu sutvarkyti zarnyna,ir organizme pusiausvyra atstatyti.
Boruzele***
2009 05 25, 12:57
Man irgi paleidzia kartais viduriukus  dazniausiai, kai privalgau nektarinu
Boruzele***
2009 05 28, 12:30
Ir vel vidurius paleido kaip reikant  nesuprantu kas darosi, merginos?
Kai jau paleidžia vidurius, tai neblogas vaistukas yra džiovinta granato žėvė, ja pavirti reikia vandenuke ir gerti arbatėlę. Nelabai koks skonis, bet veikia  Taip mane mama gydė ir aš savo pupą
Labukas. Traukiu temyte i virsu  sianakt keliausi 2 kartus, nes taip ziauriai susuko vidurius, visiskas vandenelis bego, ir ziauriai raize pilva. isgeriau smectos, kazkaip pavyko uzmigt. ryte vel tas pats. kmynu arbatele ir smecta lyg apramino. Negeriu nei gelezies, nei magnio, tik folio rugsti, bet jau senokai. nesuprantu nuo ko cia taip galejo buti, baisu, kad nebutu kas negero, kaip cia kzas sake, kad pries gimdyma valosi organizmas, o man tik 8savaite  ..
astulka1
2009 11 10, 17:41
QUOTE(alici @ 2009 10 22, 11:03) Labukas. Traukiu temyte i virsu  sianakt keliausi 2 kartus, nes taip ziauriai susuko vidurius, visiskas vandenelis bego, ir ziauriai raize pilva. isgeriau smectos, kazkaip pavyko uzmigt. ryte vel tas pats. kmynu arbatele ir smecta lyg apramino. Negeriu nei gelezies, nei magnio, tik folio rugsti, bet jau senokai. nesuprantu nuo ko cia taip galejo buti, baisu, kad nebutu kas negero, kaip cia kzas sake, kad pries gimdyma valosi organizmas, o man tik 8savaite  .. va ir man tas pats buvo  persigandau kad kokio roto viruso nebuciau pasigavusi,tfu tfu, viduriavimas lyg ir praeina, bet ar cia normalu... gakl pe daug vaisiu vartoju? vynuogiu, obuoliu, dar slyvu .... ju griebiuosi kaip paskutinio siaudo, nes jokio maisto negaliu i burna paimt - vis pykina, neskanu... baigiu is proto iseiti
Sveikos, man irgi viduriavimo problema. jau antra diena. Vakar dar ir šiek tiek papykino. šiandien tik viduriavimas. ir protarpiais paraižo/pagurguliuoja pivas. dabar  23 savaitė. truputėlį neramu geriu medetkų arbatą, marenikės ir dabar dar kmynų užsipyliau. bandysiu gal savo ginekologei pasiskambint
QUOTE(pixy @ 2009 11 30, 15:12) Sveikos, man irgi viduriavimo problema. jau antra diena. Vakar dar ir šiek tiek papykino. šiandien tik viduriavimas. ir protarpiais paraižo/pagurguliuoja pivas. dabar  23 savaitė. truputėlį neramu geriu medetkų arbatą, marenikės ir dabar dar kmynų užsipyliau. bandysiu gal savo ginekologei pasiskambint  O tu pabandyk džiovintų mėlynių, man tai superinis vaistas  . Gali kietai virtu kiaušiniu, juk nėščioms jie nekenkia. Šiaip tai mėlynių gera sauja padeda
Heiress
2009 12 19, 09:54
QUOTE(alici @ 2009 10 22, 10:03) Labukas. Traukiu temyte i virsu  sianakt keliausi 2 kartus, nes taip ziauriai susuko vidurius, visiskas vandenelis bego, ir ziauriai raize pilva. isgeriau smectos, kazkaip pavyko uzmigt. ryte vel tas pats. kmynu arbatele ir smecta lyg apramino. Negeriu nei gelezies, nei magnio, tik folio rugsti, bet jau senokai. nesuprantu nuo ko cia taip galejo buti, baisu, kad nebutu kas negero, kaip cia kzas sake, kad pries gimdyma valosi organizmas, o man tik 8savaite  .. Laba Ir as sunerimau del to viduriavimo  Mums 8 sav. bet keistumas tame, kad i WC einu tik kas antra diena, ir su tokiu dideliu pilvo raizymu, paleidzia viduriukus, o paskui 2 dienas vel kaip niekur nieko
Baltute2
2009 12 19, 10:47
Sveikos, na ka ir as turiu tokia pat beda. Mums tik 9 sav prasidejus, o nuo pat pradziu buvo viduriavimas bet tik karta per diena, tai neemiau i galva. O va nuo vakar nakti beveik nemiegojau, gargaliuoja pilvukas, jau nebeturiu kuo tustintis, bet vis reik eit, pergyvenu del pilvinuko, gine sake galiu gert ta linux, bet kada jis turetu pradet veikt? Nors tiek, kad nepykina ir temp nepakilus, gal ne virusas joks. Siaip geriu tik foli, bet esu linkusi greit apsinuodyti, neramu labai
Heiress
2009 12 19, 13:46
QUOTE(Baltute2 @ 2009 12 19, 11:47) Sveikos, na ka ir as turiu tokia pat beda. Mums tik 9 sav prasidejus, o nuo pat pradziu buvo viduriavimas bet tik karta per diena, tai neemiau i galva. O va nuo vakar nakti beveik nemiegojau, gargaliuoja pilvukas, jau nebeturiu kuo tustintis, bet vis reik eit, pergyvenu del pilvinuko, gine sake galiu gert ta linux, bet kada jis turetu pradet veikt? Nors tiek, kad nepykina ir temp nepakilus, gal ne virusas joks. Siaip geriu tik foli, bet esu linkusi greit apsinuodyti, neramu labai  o tu nebandei gert kmynu arbatos?  As siandien isgeriau, bet gal man reikejo jau vakar vakare isgert, nes pilvas jau taip gurge  Teko nakti i WC skubet Ar man atrodo, ar as tave esu macius IUI skyrelyje  ?
Baltute2
2009 12 20, 11:34
QUOTE(Heiress @ 2009 12 19, 13:46) o tu nebandei gert kmynu arbatos?  As siandien isgeriau, bet gal man reikejo jau vakar vakare isgert, nes pilvas jau taip gurge  Teko nakti i WC skubet Ar man atrodo, ar as tave esu macius IUI skyrelyje  ? jo mes 1 IUI darem, bet nevykusiai, bet sekantis ciklas naturalus buvo sekmingas Geriau as ir kmynu arbata ir ryziu valgiau ir vakar visa diena buvo ramu, bet va nakti viena kart teko keltis ir ryte tvarkingai atlikau viska taip pat. Sakiau ryt butinai eisiu pas gydytoja, nepatinka man tokie dalykai. Tau cia vienadienis viduriavimas ar ir tesiasi pora dienu?
Heiress
2009 12 21, 12:44
QUOTE(Baltute2 @ 2009 12 20, 12:34) jo mes 1 IUI darem, bet nevykusiai, bet sekantis ciklas naturalus buvo sekmingas Geriau as ir kmynu arbata ir ryziu valgiau ir vakar visa diena buvo ramu, bet va nakti viena kart teko keltis ir ryte tvarkingai atlikau viska taip pat. Sakiau ryt butinai eisiu pas gydytoja, nepatinka man tokie dalykai. Tau cia vienadienis viduriavimas ar ir tesiasi pora dienu? Man kol kas apsiramino, turiu itarima gal cia man nuo jogurtu  Kol nebuvau  jogurtu praktiskai nenaudodavau  Dabar rytais suvalgau po maziuka indeli. Butinai parasyk ka tau gydytoja pasakys
Baltute2
2009 12 21, 18:25
QUOTE(Heiress @ 2009 12 21, 12:44) Man kol kas apsiramino, turiu itarima gal cia man nuo jogurtu  Kol nebuvau  jogurtu praktiskai nenaudodavau  Dabar rytais suvalgau po maziuka indeli. Butinai parasyk ka tau gydytoja pasakys  na va as po gydytojos, kraujas mano geras, jokiu bakteriju, uzdegimu, virusu ar ko nera. Visa savaitgali viduriavau, tai maziau tai daugiau, nepadejo nei ryziai, nei kmynai, nei dziuvesiai, nei smecta, nei linex  . Bet vienas itarimas cia man nuo Rennie, vienintelis vaistas kurio niekad nereikedavo man, o dabar turiu bedu su rugstingumu, kitas dalykas gal siaip, taip viskas reaguoja nuo nestumo. Turiu visas mergaites nuraminti, jeigu viduriuojate nors ir ilgiau, bet be temp nereik panikuoti, vienintelis dalykas kuris gali pakenkti maziui tai dehidratacija, todel reik vartoti daug skysciu, daugiau jokios itakos nestumui neturi, bent jau mano atveju kai nestumas dar gan mazas. Aisku pas gydytoja eit butina. Dabar israse man fermentu, sako jie ir virskinimui pades ir turi sutraukti viduriavima, jei kils rugstys galiu ramiai naudoti Raniberl, butinai gerti Linex, nes reik tu bakteriju, turiu laikytis dietos kuri ir nekeltu man rugsciu ir padetu kietinti vidurius. Jokiu zaliu darzoviu, stengtis neriebu maista, viska virta ir troskinta ir t.t. plius daug skysciu. Na dar tinka jogurtai, kefyrai ir pan kas turi geruju bakteriju, bet jeigu jogurtai tai naturalus. Tai va, tikiuosi kam nors mano sis pasakojimas tures naudos. Svarbu pagaliau as rami del maziulio
Susiena
2009 12 24, 16:18
buvo ir man tas malonumas kai kelias dienas, tai geriau angliuka, kmynu arbata, dziuveseliai. grieztai negalima viduriuojant pienisku produktu... kazkiek padejo, dabar uzeina skausmai skrandzio, itariu del rugsties, rennie grieztai negeriu, nes tai negeras vaistas - trumpalaikis, o cia reiktu kovot kitaip. seimos ggydytojas patare vartot berods zentac (nzn kaip rasosi), tirpinamas vaistas, sake pades. dar nesipirkau bet reikes  nes po kiekvieno skausmelio slykstus jausmas nesupranti per kuri galas kas vyks, labiausiai tai del maziuko neramu....
destiniuke
2010 01 06, 12:29
man irgi prasidejo viduriavimas kol nezinojau kad laukiuosi nevartojau daug skysciu ir buvo labai sukieteje kaip pradejau vartoti vitaminus ir daugiau skysciu pradejau viduriuoti. tikiuosi viskas susitvarkys tik idomu ar nepakenktu jei panaudociau viduriu lasu jie zoleliu pagrindu
L'aurora
2010 01 29, 21:15
dziovintu melyniu pavalgykit po kelias per diena (is dalies ir melyniu uogiene padeda)
apolonas
2010 01 30, 20:42
Ženšenis. Tik nereikia  persistengti daug vartojant nes prasidės problemos su užkietėjimu.
sandrijja1980
2010 02 10, 00:14
QUOTE(mishu @ 2010 01 01, 19:46) buvo ir man tas malonumas kai kelias dienas, tai geriau angliuka, kmynu arbata, dziuveseliai. grieztai negalima viduriuojant pienisku produktu... kazkiek padejo, dabar uzeina skausmai skrandzio, itariu del rugsties, rennie grieztai negeriu, nes tai negeras vaistas - trumpalaikis, o cia reiktu kovot kitaip. seimos ggydytojas patare vartot berods zentac (nzn kaip rasosi), tirpinamas vaistas, sake pades. dar nesipirkau bet reikes  nes po kiekvieno skausmelio slykstus jausmas nesupranti per kuri galas kas vyks, labiausiai tai del maziuko neramu.... rennie man patare vaistineje,bet grizusi namo pasiskaiciau kad nesciosioms negeras sis vaistas,todel atmetu ji,bet manau kad man nuo vitaminu,nes kai tik pradejau juos vartot,paleido vidurius.dabar actimeli kasdien,ir geriau rodos,susinormalino.
kamilyytee
2010 03 01, 17:07
Yra toks sorbex angliukas, kitaip aktyvinta anglis manau tikrai nepakenks, o viduriavimui tikrai labai gerai padeda,kelios kapsules ir sustvarko.
Paskaičiau šitą temukę ir apsiraminau  .Jau kelios dienos man laisvoki viduriai,bet kadangi į WC einu dėl šios bėdelės tik 1-2kartus per dieną,tai dar į gydytoją nesikreipiau.Išsiviriau kmynų arbatytės,reiks dar vaistinėje gerųjų bakterijų nusipirkti.Tikiuosi neužkankins manę šita bėda
Jugita29
2010 03 09, 14:49
mes ir matyt buvom pasigave virusiuka, kad vemem ir viduriavom, tai buvo paskirtos bakterijos, smekta ir dvi dienas lasino ringeri...
Ausriuke-viltis
2010 03 26, 13:21
Skaičiau skaičiau, kaip gerai, kad yra tokie forumai vakar užvalgėm mėsytės, pasirodo nekokia buvo, nors rodos skanu buvo kol valgėm, tai šianakt su MB pavyduriavom kaip reikalas. Baimės sukėlė tai oi. Isigandau dėl mažiuko, mums 25 sav, kad kas blogo jam nenutiktu, bet pasiskaičius čia apsiraminau. dar ir ryte kokias tris valandas kas 15 min lakčiau, atrodo nėra iš ko..., bet vistiek norėjos stumt, nors vandenėliu viskas išėjo, o jau skausmai kokie tai...  Tai išgėriau tabletyte imodium, sakau nuo vienos blogiau gal nebus, o dar po valandos išgėriau smektos, tai kaip ir viskas nurimo. Pavalgiau pietus, tai lauksiu kas bus toliau.
caramelcandy
2010 03 29, 00:24
Aš ne neštukė, bet kai viduriuodavau baisiai, liepdavo visi gydytojai daryti taip: Maistas: ryžiai, grikiai, bananai, džiuvesėliai, Gerti: daug kmynų arbatos ir šeip daug skysčių, nes viduriuojant jų daug prarandama. Taip dvi-tris dieneles pagyvenus susitvarkydavo viskas. Manau ir nėštukėms tai tiktų. Tada dar kelias savaitėles gerųjų bakterijų liepdavo pagerti,vengti pieno, kopūstų ir panašių dalykų
Ausriuke-viltis
2010 03 29, 10:01
Na va jau kelinta diena, dar ta diena vakare pasedejau tuolete ir kaip ir viskas. Bet man padejo smecta, dar angliuko dvi tabletytes isgeriau. Tikiuosi jau nebeuzeis, nes tie raizymai, varo is proto.
*Sausutė*
2010 05 11, 05:25
Sveiki,norejau patarimuko , uzvakar vakare uzsivalgiau silkes, nakti jauciausi neblogai bet tik paryciais prasidejo pilvo skausmai, issigandau nes galvojau kad jau gimdau nors mums dar 36svaiteles, ismatos tiesiog su maisto likuciais,dar ryte issivemiau visa silke.. vakar praktiskai sedejau ant dietoos, tik mineralini geriau, dar ryziu sausu suvalgiau bliudeli, bet nuo ju labai pilva pradejo raizyti, i tuoalrta gal koki 20kartu per diena vakar begau ir tik vandenuku su maisto likuciais.. gal galit ka patarti gal kokius vaistukus galiu vartoti, nes bijau kad leliui nepakenktu..
Ausriuke-viltis
2010 05 11, 10:31
QUOTE(*Sausutė* @ 2010 05 11, 06:25) Sveiki,norejau patarimuko , uzvakar vakare uzsivalgiau silkes, nakti jauciausi neblogai bet tik paryciais prasidejo pilvo skausmai, issigandau nes galvojau kad jau gimdau nors mums dar 36svaiteles, ismatos tiesiog su maisto likuciais,dar ryte issivemiau visa silke.. vakar praktiskai sedejau ant dietoos, tik mineralini geriau, dar ryziu sausu suvalgiau bliudeli, bet nuo ju labai pilva pradejo raizyti, i tuoalrta gal koki 20kartu per diena vakar begau ir tik vandenuku su maisto likuciais.. gal galit ka patarti gal kokius vaistukus galiu vartoti, nes bijau kad leliui nepakenktu..  Oi buvo laikas aš ir labai tai išgyvenau, tą viduriavimą tokį baisu, man padėjo tik smecta, vaistukai geriausi. kažin ar nebusi tu čia apsinuodijus, bet jei išsivėmiai turėtu gerėt. Pabandyk smectos, o jei dar nepraeis, gal vertėtu gyd pasirodyti? Sėkmės sveikstant  Parašyk kaip seksis.
Neringiux
2010 05 16, 10:10
Esu gulejusi nescia ligoninej su viduriavimu. Tai daktarai sake, kas geriausia gydytis enteroliu. Ir pasveikau pagerusi 2 ar 3 dienas. Ji net kudikiams skiria.
nezinia
2010 07 12, 09:31
As su pirma kai vaiksciojau, tai visa laika buvo labai laisvi viduriai, bet kad iseidavau tik 1, kartais 2 kartus, tai nieko nedariau. Dabar su antru nestumu- vel tas pats. Bet ziuriu, kad biski dazniau pradejau eit i tualeta, tai reiks kokiu kmynu pagert. O dabar tokie karsciai, tai visai nesinoretu dehidratuoti.
Naomyte
2010 07 14, 08:17
Na ir man beveik visa nestuma laisvi viduriai, buna kad per diena nuo 3 iki 4 kartu einui wc, bet seip man viskas gerai, savijauta taip pat gera... matyt taip turi buti
Suriuke
2010 08 24, 14:00
Sveiki, na man dabar taip pat sianien prasidejo vandeningas viduriavimas... kazkaip buvau apsinuodijusi, buvau ligonineje, vemiau, tai laseline ppastate ir viskas susitvarke, tuo metu neviduriavau, bet kai grizau namo, kazkaip kita diena prasidejo... galvoju reikia pradet smecta vartot ir kmynus, mat ryzius jau antra diena valgau, kad skrandis atssistatytu... galvoju gal nuo vitaminnu cia man..
giedre g
2010 08 27, 20:27
si problema ir mus uzpuole sia nakti-prabudau nuo pilvo skausmo ir i wc iskart....visada budavo pakieteje viduriai, tai istisai kefyra gerdavau....nu, o cia db kas pasidare....taip 3kart nakti lekiau, ir ryte dar viena kart...per diena nieko.....ziuresiu kaip sia nakti....geriau kmynu, ramuneliu arbatos, pusryciam kietai virtus kiausinius, duoniukus grauziau per diena, vandens geriau, tik kefyro jau negeriau, gal sakau padauginau jo...negerai kai uzkieteje, baisoka kai viduriuoji..bet cia vadinas- nestumas....visko per ji pasitaiko  teks laikytis ir visom to linkiu
giedre g
2010 08 28, 09:57
sveikos...na, si naktis jau ramiai praejo...vyras 11h vakaro leke i budincia vaistine, kad smectos nupirktu...bo kai tik vakaras tai vel is wc neisejau.....isgeriau smectos ant nakties, issiviriau dar ryziu, pora saukstu suvalgiau, kmynu arbatos ir ismiegojau ramiai visa nakti....db jau po pusryciu, bet kolkas ramu...sakau, gal vitaminu negert-pabandyt....ziuresim kaip cia mums seksis
PADRUZKE
2010 09 07, 12:35
Labas is irgi turiu ta problemele su skystais viduriais.Man 30 sav.o kai pradejau nuo kokios 12 sav.taip ir nesustojau.Einu tik gal pora kartu i toleta,ryte tai jau begu nespeju nei pusryciu pavalgyti.Kai vaistinej klausiau ka daryti,moteriskes nustebo,sako siaip atvirksciai buna.As irgi geriu magi,bet nors ir darau kartais pertraukas rezultai nesikeicia.Turbut jau nieko man neiseis pakeisti,tik bijau kad vaikas gal negauna reikiamu medziagu is manes.K a patartumet?
jurrrge
2011 01 13, 15:33
Sveikos, busimos ir jau esamos mamytes ir pas mane tapati beda. Man jau 16 savaiciu, o viduriai laisvi, gal nuo kokios 8 savaites, buna i diena i WC einu 4 kartus, buna 1k, buna visai vandeneliu, buna kietoki... Bet jei pora dienu normaliai, tai kitas pora, jau begom i WC. Niekaip nesuprantu, su pirmu nestumu istisai kietejo, o dabar  Idomu, kodel taip, ar tai tiesiog toks nestumas, ar verta susirupinti
melynas dangus
2011 01 13, 15:41
Mano taip pat laisvoki viduriai, tai ir gine parate ir knygoj skaiciau, kad labai svarbu gerti daug skysciu.
Aigesta
2011 04 02, 17:46
Kmynu arbata daro stebuklus!
krisliuke
2011 07 10, 21:49
Neradau nei vienos pasisakiusios kuriai grėstų persileidimas ir ji dar viduriuotų... Gal tai nesusiję, bet man kažkaip neramu Prieš savaitę per apžiūrą gyd pamatė, kad yra krausjoruvų, o vakare labai smarkiai suviduriavau, išėjo daug rudų išskyrų, nesu tikra, ar nebuvo ir šviežio kraujo pėdsakų... Nėštumo požymiai nedingo, viskas kaip ir tvarkoj. Šiandien vėl suviduriavau - per 1,5 h tualete buvau 7 kartus, jaučiausi tragiškai, net nebeturėjau kuo tuštintis, bet pilvo skausmai ir raižymai mane vis ten varė... Ačiū D, tą košmarą sustabdė smecta. Tiesa, šiandien kažkokių spalvotų išskyrų jau nebuvo. Kažin, ar nekenkia visa tai nėštumui?  Pas gydytoją man reikia tik po savaitės.
suntea7
2011 07 12, 10:23
Kai mane buvo ''suėmęs'' baisus viduriavimas, išvadavo tik kmynų arbata ir smecta. Iš maisto valgiau tik ryžius, grikius ir bananus. Dar sausus trapučius.
Karolinos Mama
2011 12 17, 17:21
smekta 2 pokučiai iš karto ir bus
|
|