Laba,
Galvoju ko gi mums nepasidalinus juokingais veiksmais ar šiaip nutikimais prieš gimdymą ar gimdant. Kartais tuo metu atrodo kažkoks siaubas, o po metų kitų tik pasijuoki iš savo ar kitų elgesio.
Laba,
Galvoju ko gi mums nepasidalinus juokingais veiksmais ar šiaip nutikimais prieš gimdymą ar gimdant. Kartais tuo metu atrodo kažkoks siaubas, o po metų kitų tik pasijuoki iš savo ar kitų elgesio.
Gimdžiau prieš 2 metus. Iki šiol prisiminus vieną vaizdelį, nusišypsau. Buvau gimdykloje. Sąrėmiai jau labai dažni. Sėdžiu ant basono,kad greičiau atsidarytų gimdos kaklelis. Retkarčiais suaimanuoju. Priešais mane puslankiu sustoję: akušerė, gydytojas, sanitarė. Šalia vyras. Visi tyli ir į mane žiūri. Pasižiūriu į juos ir viduje toks juokas užeina
Manęs po viso "kaifo", vyras paklausė ar gali kuo man padėt, o aš sakau- paglostyk, jis pradėjo glostyt, sakau- nu neglostyk!! Ot kažkodėl man taip susišvietė. Čia įtakos , matyt, turėjo ir tai, kad buvau užmigdyta per operaciją, tai gydytojai įspėjo vyrą kad kurį laiką būsiu truputį...kaip čia pasakius...ku-kū
o as savo vyra per pirma gimdyma,kai jis salia stovejo "patarinejo" vis-"stumk,na..na..tu gali.." neistveriau...pasiunciau kur toliausiai, nes man tik trukde savo patarimais,bandziau susikaupt ir tuo metu tikrai nemeile vyrui jauciau
Aha, man vyras irgi labai protingai
O aš gimdžiau be vyro, tai ką beliko pasiųst- gydytoją pasiunčiau
O aš gimdydama pabariau gydytoją su akušere, kad jos pykstasi. Man susišvietė, kad jos tarpusavy barasi.
Vėliau vyras sakė, kad nesipyko jos visai
Kai jau pradėjau gimdyti, t.y. stumti, gydytojas sako: stok dabar nestumk, o man nežinau kas užėjo, sakau "klausau ponas daktare", paskui jis sako, ateina sąrėmis, pasiruošk stumt, aš vėl sakau "klausau ponas daktare". Paskui vėl sako nestumk, aš vėl kaip sugedus plokštelė "klusau ponas daktare" Jeigu rimtai, tai aš nežinau kas man buvo užėję, kodėl aš taip sakiau. Daktaras pagalvojo kad aš juokauju ir sako: oho tu dar turi jėgų juokaut. Pasirodo aš tuo metu nei jėgų nei protelio jau nebeturėjau. Beje šitų savo malonių frazių nelabai prisimenu. Kitą dieną pats daktaras juokėsi, kad nekiekviena gimdyvė per gimdymą jį ponu vadina ir tokia paklusni būna, , paskui dar vyro klausiau ar tikrai taip buvo.
O aš iš gimdymo beveik nieko neprisimenu tik nuotrupas
Atsimenu kai tais trumpais momentaos kai saremiu nebuvo svajodavau kad noriu balandėliu Ir dar kažkodėl man atrodė kad tas aparatas kur matuoja vaikelio širdies dužius man pilva bado,tai po ilgu derybu kažkaip sugebėjau išsireikalaut,kad ji man nuimtu. Aišku kai ji nueme man vistiek pila badė Dar per narkoze jaučiu čiudus krėčiau,nes seselės poto labai jau kryzendavau kai jas p[akviezdavau QUOTE(Vigilyte @ 2006 03 22, 20:50) Aha, man vyras irgi labai protingai ispyriau gydytojui i veida QUOTE(Erina @ 2006 03 27, 07:45) Kai jau pradėjau gimdyti, t.y. stumti, gydytojas sako: stok dabar nestumk, o man nežinau kas užėjo, sakau "klausau ponas daktare", paskui jis sako, ateina sąrėmis, pasiruošk stumt, aš vėl sakau "klausau ponas daktare". Paskui vėl sako nestumk, aš vėl kaip sugedus plokštelė "klusau ponas daktare" Jeigu rimtai, tai aš nežinau kas man buvo užėję, kodėl aš taip sakiau. Daktaras pagalvojo kad aš juokauju ir sako: oho tu dar turi jėgų juokaut. Pasirodo aš tuo metu nei jėgų nei protelio jau nebeturėjau. Beje šitų savo malonių frazių nelabai prisimenu. Kitą dieną pats daktaras juokėsi, kad nekiekviena gimdyvė per gimdymą jį ponu vadina ir tokia paklusni būna, , paskui dar vyro klausiau ar tikrai taip buvo. nu skaniai pasijuokiau QUOTE(Erina @ 2006 03 27, 10:45) Kai jau pradėjau gimdyti, t.y. stumti, gydytojas sako: stok dabar nestumk, o man nežinau kas užėjo, sakau "klausau ponas daktare", paskui jis sako, ateina sąrėmis, pasiruošk stumt, aš vėl sakau "klausau ponas daktare". Paskui vėl sako nestumk, aš vėl kaip sugedus plokštelė "klusau ponas daktare" Jeigu rimtai, tai aš nežinau kas man buvo užėję, kodėl aš taip sakiau. Daktaras pagalvojo kad aš juokauju ir sako: oho tu dar turi jėgų juokaut. Pasirodo aš tuo metu nei jėgų nei protelio jau nebeturėjau. Beje šitų savo malonių frazių nelabai prisimenu. Kitą dieną pats daktaras juokėsi, kad nekiekviena gimdyvė per gimdymą jį ponu vadina ir tokia paklusni būna, , paskui dar vyro klausiau ar tikrai taip buvo. QUOTE(Erina @ 2006 03 27, 10:45) Kai jau pradėjau gimdyti, t.y. stumti, gydytojas sako: stok dabar nestumk, o man nežinau kas užėjo, sakau "klausau ponas daktare", paskui jis sako, ateina sąrėmis, pasiruošk stumt, aš vėl sakau "klausau ponas daktare". Paskui vėl sako nestumk, aš vėl kaip sugedus plokštelė "klusau ponas daktare" Jeigu rimtai, tai aš nežinau kas man buvo užėję, kodėl aš taip sakiau. Daktaras pagalvojo kad aš juokauju ir sako: oho tu dar turi jėgų juokaut. Pasirodo aš tuo metu nei jėgų nei protelio jau nebeturėjau. Beje šitų savo malonių frazių nelabai prisimenu. Kitą dieną pats daktaras juokėsi, kad nekiekviena gimdyvė per gimdymą jį ponu vadina ir tokia paklusni būna, , paskui dar vyro klausiau ar tikrai taip buvo.
Na as po gimdymo gavau narkoze ir kai atsibudinejau, matau as tokius multiku zmogeliukus, bet jau girdziu ir balsus: vyro, gydytojo. Sakau "as multikus matau, as multikus matau". Paskui pradejau atsigauti, ziuriu dviguba akusere eina pro sali, sakau "tai kas man buvo, kad narkozes reikejo", ji taip paziurejo i mane, sako "zinai, tu jau trecia karta manes klausi". Po to vyras sake, kad kitu dalyku ir po sesis kartus klausinejau:)
Ir aš skaniai pasijuokiau
QUOTE(Erina @ 2006 03 27, 08:45) Kai jau pradėjau gimdyti, t.y. stumti, gydytojas sako: stok dabar nestumk, o man nežinau kas užėjo, sakau "klausau ponas daktare", paskui jis sako, ateina sąrėmis, pasiruošk stumt, aš vėl sakau "klausau ponas daktare". Paskui vėl sako nestumk, aš vėl kaip sugedus plokštelė "klusau ponas daktare" Jeigu rimtai, tai aš nežinau kas man buvo užėję, kodėl aš taip sakiau. Daktaras pagalvojo kad aš juokauju ir sako: oho tu dar turi jėgų juokaut. Pasirodo aš tuo metu nei jėgų nei protelio jau nebeturėjau. Beje šitų savo malonių frazių nelabai prisimenu. Kitą dieną pats daktaras juokėsi, kad nekiekviena gimdyvė per gimdymą jį ponu vadina ir tokia paklusni būna, , paskui dar vyro klausiau ar tikrai taip buvo. Eik,Tu sau nu Tu ir pagerinta.Jau klykiu tai apsiasarojus...
Per antra gimdyma ir man buvo nutike: viskas ejo labai greitai, as to visai nesitikejau. Kai daktare panorejo mane apziureti pries duodant nuskausminima ir pareiske, kad nuskausminimo nebus, as per visa gimdykla rekiau: 'Kaip jus dristate!' Ta sako: 'Tai jau gimdai!' As jai: 'Negali buti. As dar negaliu gimdyti!' Jinai:'Kodel?!' As: 'Vyras dar neatvaziavo!
Man begimdant gydytoja vis kartojo :įkvėpk ir stumk, ir kartelį dar pridūrė "kaip kad nertumei", nu tai man bestumiant išsprūdo "tai kad aš net palukt nemoku". Aišku sąrėmį praleidau, liepė patylėt
QUOTE(Erina @ 2006 03 27, 10:45) Kai jau pradėjau gimdyti, t.y. stumti, gydytojas sako: stok dabar nestumk, o man nežinau kas užėjo, sakau "klausau ponas daktare", paskui jis sako, ateina sąrėmis, pasiruošk stumt, aš vėl sakau "klausau ponas daktare". Paskui vėl sako nestumk, aš vėl kaip sugedus plokštelė "klusau ponas daktare" Jeigu rimtai, tai aš nežinau kas man buvo užėję, kodėl aš taip sakiau. Daktaras pagalvojo kad aš juokauju ir sako: oho tu dar turi jėgų juokaut. Pasirodo aš tuo metu nei jėgų nei protelio jau nebeturėjau. Beje šitų savo malonių frazių nelabai prisimenu. Kitą dieną pats daktaras juokėsi, kad nekiekviena gimdyvė per gimdymą jį ponu vadina ir tokia paklusni būna, , paskui dar vyro klausiau ar tikrai taip buvo. net apsiverkiau besijuokdama QUOTE(Erina @ 2006 03 27, 09:45) Kai jau pradėjau gimdyti, t.y. stumti, gydytojas sako: stok dabar nestumk, o man nežinau kas užėjo, sakau "klausau ponas daktare", paskui jis sako, ateina sąrėmis, pasiruošk stumt, aš vėl sakau "klausau ponas daktare". Paskui vėl sako nestumk, aš vėl kaip sugedus plokštelė "klusau ponas daktare" Jeigu rimtai, tai aš nežinau kas man buvo užėję, kodėl aš taip sakiau. Daktaras pagalvojo kad aš juokauju ir sako: oho tu dar turi jėgų juokaut. Pasirodo aš tuo metu nei jėgų nei protelio jau nebeturėjau. Beje šitų savo malonių frazių nelabai prisimenu. Kitą dieną pats daktaras juokėsi, kad nekiekviena gimdyvė per gimdymą jį ponu vadina ir tokia paklusni būna, , paskui dar vyro klausiau ar tikrai taip buvo. aš tai jokių nesąmonių neiškrėčiau per gimdymą, nespėjau - labai jau greit susisukau QUOTE(Erina @ 2006 03 27, 10:45) Kai jau pradėjau gimdyti, t.y. stumti, gydytojas sako: stok dabar nestumk, o man nežinau kas užėjo, sakau "klausau ponas daktare", paskui jis sako, ateina sąrėmis, pasiruošk stumt, aš vėl sakau "klausau ponas daktare". Paskui vėl sako nestumk, aš vėl kaip sugedus plokštelė "klusau ponas daktare" Jeigu rimtai, tai aš nežinau kas man buvo užėję, kodėl aš taip sakiau. Daktaras pagalvojo kad aš juokauju ir sako: oho tu dar turi jėgų juokaut. Pasirodo aš tuo metu nei jėgų nei protelio jau nebeturėjau. Beje šitų savo malonių frazių nelabai prisimenu. Kitą dieną pats daktaras juokėsi, kad nekiekviena gimdyvė per gimdymą jį ponu vadina ir tokia paklusni būna, , paskui dar vyro klausiau ar tikrai taip buvo. Duociau tau priza,jei tai butu konkursas QUOTE(Flirta @ 2006 04 03, 10:29) Man begimdant gydytoja vis kartojo :įkvėpk ir stumk, ir kartelį dar pridūrė "kaip kad nertumei", nu tai man bestumiant išsprūdo "tai kad aš net palukt nemoku". Aišku sąrėmį praleidau, liepė patylėt QUOTE(Erina @ 2006 03 27, 10:45) Kai jau pradėjau gimdyti, t.y. stumti, gydytojas sako: stok dabar nestumk, o man nežinau kas užėjo, sakau "klausau ponas daktare", paskui jis sako, ateina sąrėmis, pasiruošk stumt, aš vėl sakau "klausau ponas daktare". Paskui vėl sako nestumk, aš vėl kaip sugedus plokštelė "klusau ponas daktare" Jeigu rimtai, tai aš nežinau kas man buvo užėję, kodėl aš taip sakiau. Daktaras pagalvojo kad aš juokauju ir sako: oho tu dar turi jėgų juokaut. Pasirodo aš tuo metu nei jėgų nei protelio jau nebeturėjau. Beje šitų savo malonių frazių nelabai prisimenu. Kitą dieną pats daktaras juokėsi, kad nekiekviena gimdyvė per gimdymą jį ponu vadina ir tokia paklusni būna, , paskui dar vyro klausiau ar tikrai taip buvo.
Na aš kai gimdžiau, tai irgi buvo
Man sąrėmiai buvo, kas kokias 5 minutes, gydytoja pasiūlė epidūrą. Atėjo aneseziologas, pasodino mane, bando kateterį įvest, o man sarėmis užėjo, jis man sako "pakentėk truputį" o aš jam kai rėžiau dar buvo be proto juokinga, kai man jau rimti sąrėmiai buvo, o vyras dar nebuvo atvažiavęs, mano mama šalia stovėjo, o jis parašė sms'ą į mano mamos tel maždaug "ar viskas gerai? jau atlekiu" paprašiau mamos, kad atrašytų kažką tokio "labai skauda, važiuok greičiau, nebeištversiu....".... o ji iš to jaudulio ne jam, o kažkokiam savo klientui išsiuntė QUOTE(Erina @ 2006 03 27, 09:45) Kai jau pradėjau gimdyti, t.y. stumti, gydytojas sako: stok dabar nestumk, o man nežinau kas užėjo, sakau "klausau ponas daktare", paskui jis sako, ateina sąrėmis, pasiruošk stumt, aš vėl sakau "klausau ponas daktare". Paskui vėl sako nestumk, aš vėl kaip sugedus plokštelė "klusau ponas daktare" Jeigu rimtai, tai aš nežinau kas man buvo užėję, kodėl aš taip sakiau. Daktaras pagalvojo kad aš juokauju ir sako: oho tu dar turi jėgų juokaut. Pasirodo aš tuo metu nei jėgų nei protelio jau nebeturėjau. Beje šitų savo malonių frazių nelabai prisimenu. Kitą dieną pats daktaras juokėsi, kad nekiekviena gimdyvė per gimdymą jį ponu vadina ir tokia paklusni būna, , paskui dar vyro klausiau ar tikrai taip buvo. QUOTE(saulelyte @ 2006 04 20, 08:07) dar buvo be proto juokinga, kai man jau rimti sąrėmiai buvo, o vyras dar nebuvo atvažiavęs, mano mama šalia stovėjo, o jis parašė sms'ą į mano mamos tel maždaug "ar viskas gerai? jau atlekiu" paprašiau mamos, kad atrašytų kažką tokio "labai skauda, važiuok greičiau, nebeištversiu....".... o ji iš to jaudulio ne jam, o kažkokiam savo klientui išsiuntė superines istorijos, miriau is juoko QUOTE(Erina @ 2006 03 27, 10:45) Kai jau pradėjau gimdyti, t.y. stumti, gydytojas sako: stok dabar nestumk, o man nežinau kas užėjo, sakau "klausau ponas daktare", paskui jis sako, ateina sąrėmis, pasiruošk stumt, aš vėl sakau "klausau ponas daktare". Paskui vėl sako nestumk, aš vėl kaip sugedus plokštelė "klusau ponas daktare" Jeigu rimtai, tai aš nežinau kas man buvo užėję, kodėl aš taip sakiau. Daktaras pagalvojo kad aš juokauju ir sako: oho tu dar turi jėgų juokaut. Pasirodo aš tuo metu nei jėgų nei protelio jau nebeturėjau. Beje šitų savo malonių frazių nelabai prisimenu. Kitą dieną pats daktaras juokėsi, kad nekiekviena gimdyvė per gimdymą jį ponu vadina ir tokia paklusni būna, , paskui dar vyro klausiau ar tikrai taip buvo. Jau kokia juokinga istorija! Super! Jau taip juokiausi
Iki asaru prisiklykiau...
O man buvo taip... Reik stumt... Gydytoja liepia isitvert, susikaupt, ikvept ir stumt is leto, neskubant, kai tik saremis ateis... Ok, sakau, tik kaip cia viska teisingai padaryt, kad gerai gautusi... parodykit man kaip ikvept... Ji rodo pati kaip ikvept ir kaip isikibt i ta lova, kad stumiant rezultatas geriausias gautusi. As sakau, o mane per kursus kitaip moke... ta sako,na tai stumkit kaip moke... as sakau... neee nelabai tiskliai pamenu Nu ka ji moteriske darys su manim tokia... parode dar karteli. Viskas man gerai ten gavosi... Paskui tik sake, kad reta tokiu plepiu kaip as, kad stumiant dar sitiek kalbet sugebetu
labai linksmos istorijos
Labai smagiai prisijuokiau
Man tai irgi buvo keleta tokiu momentu: kai jau uzejo stiprus saremiai, tai per visa ligonine klykiau "viskas nebegimdysiu", o akusere su vyru ramiu balsu atsako "gimdysi, gimdysi" Kai saremiai uzeidavo reikedavo kojas iskesti(as stovejau, vaiksciojau), o man jos automatiskai susiglaudzia, akusere grieztai liepe skesti kojas, o as negaliu, tai vyras uz kojos paemes skecia man tas kojas, as supykus QUOTE(saulelyte @ 2006 04 20, 09:07) dar buvo be proto juokinga, kai man jau rimti sąrėmiai buvo, o vyras dar nebuvo atvažiavęs, mano mama šalia stovėjo, o jis parašė sms'ą į mano mamos tel maždaug "ar viskas gerai? jau atlekiu" paprašiau mamos, kad atrašytų kažką tokio "labai skauda, važiuok greičiau, nebeištversiu....".... o ji iš to jaudulio ne jam, o kažkokiam savo klientui išsiuntė :Nu žmogelis nesuprato, paskambino paklaust, kas tai mano mamai darosi, ta tik ragelį pakėlė ir rėkia "tu čia neskambinėk, o lėk greičiau, nes numirs ji be tavęs" : tik paskui atkreipė dėmesį į nr. nu žinokit juokiausi, net skausmo suriesta . Gaila nepaklausiau, kaip ji paskui tam žmogeliui paaiškino, kas čia buvo. žmogelis turbūt ilgai sėdėjo ir galvojo, kas čia buvo QUOTE(Adile @ 2006 04 25, 17:49) Iki asaru prisiklykiau... O man buvo taip... Reik stumt... Gydytoja liepia isitvert, susikaupt, ikvept ir stumt is leto, neskubant, kai tik saremis ateis... Ok, sakau, tik kaip cia viska teisingai padaryt, kad gerai gautusi... parodykit man kaip ikvept... Ji rodo pati kaip ikvept ir kaip isikibt i ta lova, kad stumiant rezultatas geriausias gautusi. As sakau, o mane per kursus kitaip moke... ta sako,na tai stumkit kaip moke... as sakau... neee nelabai tiskliai pamenu , geriau pagal jus... pakartokit dar karta ka rodet... : Nu ka ji moteriske darys su manim tokia... parode dar karteli. Viskas man gerai ten gavosi... Paskui tik sake, kad reta tokiu plepiu kaip as, kad stumiant dar sitiek kalbet sugebetu QUOTE(rena @ 2006 04 26, 10:17) Labai smagiai prisijuokiau Man tai irgi buvo keleta tokiu momentu: kai jau uzejo stiprus saremiai, tai per visa ligonine klykiau "viskas nebegimdysiu", o akusere su vyru ramiu balsu atsako "gimdysi, gimdysi" Kai saremiai uzeidavo reikedavo kojas iskesti(as stovejau, vaiksciojau), o man jos automatiskai susiglaudzia, akusere grieztai liepe skesti kojas, o as negaliu, tai vyras uz kojos paemes skecia man tas kojas, as supykus o tai ką vyras po to skaė? kam jam tų dujų prireikė? QUOTE(Erina @ 2006 03 27, 10:45) Kai jau pradėjau gimdyti, t.y. stumti, gydytojas sako: stok dabar nestumk, o man nežinau kas užėjo, sakau "klausau ponas daktare", paskui jis sako, ateina sąrėmis, pasiruošk stumt, aš vėl sakau "klausau ponas daktare". Paskui vėl sako nestumk, aš vėl kaip sugedus plokštelė "klusau ponas daktare" Jeigu rimtai, tai aš nežinau kas man buvo užėję, kodėl aš taip sakiau. Daktaras pagalvojo kad aš juokauju ir sako: oho tu dar turi jėgų juokaut. Pasirodo aš tuo metu nei jėgų nei protelio jau nebeturėjau. Beje šitų savo malonių frazių nelabai prisimenu. Kitą dieną pats daktaras juokėsi, kad nekiekviena gimdyvė per gimdymą jį ponu vadina ir tokia paklusni būna, , paskui dar vyro klausiau ar tikrai taip buvo. Ojojojojoj kaip prisijuokiau
Oi, oi dar prisiminiau, kaip man vandenis nuleidinėjo
Taigi atėjo gydytoja apžiūrėjo sako "nu po truputį jau judam" ir tada akušerei "atneškit kablį". Man akis piestu
nu gerai jus cia pavaret gaila as neturiu ka parasyti
Negalima tokių juokingų istorijų rašyt, nes skaitant gali priešlaikinį gimdymą išprovokuoti
Man darė cezarį.. Tai galėčiau pasakyti, kad buvo labai juokinga apklausa prieš operaciją - kiek metų mano vyrui, kur kuo dirba, ar rūko,ar geria, koks išsilavinimas. Paskui - tas pats apie mane ir dar kažko daugiau.. nu, kažkoks nesveikas anamnezės rinkimas O dar prisimenu, kad anesteziologas kvepėjo labai jau sexovais kvepalais. Mmmmm
Gera tema.Pakėlė nuotaiką man visos istorijos.
Aš per gimdymą irgi plepė buvau DAr juokas ima prisiminus,kaip kad gimdant adaryčiau kakaus,nes nuo 4cm gimdos atsidarymo užsinorėdavau per sąrėmius. O daugiau taip visaks kaip per miglą.Sakė tokios drasios ir plepios gimdyvės dar neturėjo. Pasiklaust,kad kas papasakotų ko ten prikalbėjau, negaliu,nes mama atrodė blogiau už mane
[B][I]
O kai jau vyko pats gimdymas jauciu, kad vyras laiko man ant kaktos dregna skudura ir kaska tai sako...isiklausiau ir girdziu: daryk viska ka sako daktare....o as: daktare, pasakykite akuserei, kad garsiau kalbetu, nes kai steniu man uzgula ausys ir nieko negirdziu... Jos pradejo juoktis, nors man tuo metu linksma nebuvo. QUOTE(saulelyte @ 2006 04 27, 11:18) Oi, oi dar prisiminiau, kaip man vandenis nuleidinėjo Taigi atėjo gydytoja apžiūrėjo sako "nu po truputį jau judam" ir tada akušerei "atneškit kablį". Man akis piestu QUOTE(lylu @ 2006 05 02, 09:18) O kai jau vyko pats gimdymas jauciu, kad vyras laiko man ant kaktos dregna skudura ir kaska tai sako...isiklausiau ir girdziu: daryk viska ka sako daktare....o as: daktare, pasakykite akuserei, kad garsiau kalbetu, nes kai steniu man uzgula ausys ir nieko negirdziu... Jos pradejo juoktis, nors man tuo metu linksma nebuvo. Nu moteriškės, jus - šaunuolės Čia tikrai beskaitant pagimdyti iš juoko galima
Pries pati gimdyma guliu su saremiais, ruosiuosi stumimui ir laukiu daktaro, o tas atvaro su atsegtu klynu
Man begimdant, kai jau kaklelis buvo kokie 7 cm, vis uzeidavo baisus saltkretis, visa kalatotis imdavau. Akusere su gydytoju pasiule man leisti kokius nors garsus, nes tas drebulis nera gerai. Galvoju, na kaip cia as dabar sauksiu, pabandziau pasakyti "aaa, aaa", nesamone kazkokia gavosi, bet saremiui uzejus tik jauciu kaip vis aukstyn "aaa, aaa, aaaaaaa" ir kuo toliau tuo labiau tokiu operiniu balsu su pavinguriavimais plesiu. Ziuriu, gydytojas ranka burna prisidenge, keistai zvairuoja i mane, o vyras man ir snabzda: "nu labai graudu, bet ir labai juokinga, chi chi chi...". Tada tai man juokinga nebuvo, bet dabar tai kaip prisimenu, tai ten turbut visas personalas nuo tokiu mano ariju luzo.
As tai dar sugebejau sypsotis (del epiduros, kuri baigesi, kai prasidejo gimdymas), kai sedejau ant tos kedes, kad kaklelis atsidarytu, tai sake, kad dar taip nemate QUOTE(Ramunis @ 2006 05 01, 14:13) DAr juokas ima prisiminus,kaip kad gimdant adaryčiau kakaus,nes nuo 4cm gimdos atsidarymo užsinorėdavau per sąrėmius. Tai tau leido į WC nueiti? Man, kai ėmiau rėkti, kad noriu į tualetą, atnešė basoną. Iš pradžių pagalvojau, kaip aš čia darysiu visiems matant, bet vėliau pasidarė dzin
Nu mergaitės, gerai, kad tik 4 puslapiai buvo istorijų prirašyti, nes jau taip juokinga, kad bijau, kad besijuokiant man vaikis pilve kai duos garo
QUOTE(saulelyte @ 2006 04 27, 11:18) Oi, oi dar prisiminiau, kaip man vandenis nuleidinėjo Taigi atėjo gydytoja apžiūrėjo sako "nu po truputį jau judam" ir tada akušerei "atneškit kablį". Man akis piestu Tai sakau "gal nereikia, pati pagimdysiu" QUOTE(rena @ 2006 04 27, 23:12) daugiau nekilo noras bandyti? QUOTE(baltic*girl @ 2006 05 04, 23:06) Pries pati gimdyma guliu su saremiais, ruosiuosi stumimui ir laukiu daktaro, o tas atvaro su atsegtu klynu : Su tokiu rimtu veidu sako ruoskis Nepamenu ka sake net o čia tai turėjo labai ūpą prieš gimdymą pakelt
Geras...
|