Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Microsoft Outlook ir Outlook Express
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Mamos kompiuteris
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Vennera
Iskilo viena problemele, noriu susikonfiguruoti Outlook'a, bet nemoku.Gal jus mielosios mamytes mokancios man padesit? As noriu padaryti taip, kad is keliu adresu eitu visa informacija i Outlook'a. Ir kitom pravers.
Vennera

Tai nieks nezinot g.gif

Ieskojau informacijos bet neradau tinkamo.

Pas mane 2002 outlook'as
Fasolka
outlooka naudojau darbe Lietuvoje 4 metus, o sito nzn...sorry, bandysiu susisiekti su buv. bendradarbiais gal pagelbesiu tau
Vennera
QUOTE (Fasolka @ 2004 06 25, 02:10)
outlooka naudojau darbe Lietuvoje 4 metus, o sito nzn...sorry, bandysiu susisiekti su buv. bendradarbiais gal pagelbesiu tau

Aciu smile.gif Buciau labai dekinga tau smile.gif
laurechka
Jeigu naudoji Outlook tai norint ideti nauja pasto deze darai taip:
1. Pasirenki tools/services.
2. spaudi ADD
3. pasirenki Internet E-mail ir psaudi OK
4. Tada General lange suvedi visa informacija (Accounto pavadinimas, Email adresas vardas ir t.t.
5. pasirenki Servers ir suvedi serveriu adresus ir savo accounto varda ir slaptazodi spaudi OK ir viskas.

Jeigu turi daugiau nei viena pasto deze geriausiai yra paskui kiekvienai dezei sukurti taisykles, kad ta ieinanti pasta isrusiuotu, nes kitaip nezinosi i kuria pasto dezute gauvai.

Tai tiek
Sekmes
Vennera
QUOTE (laurechka @ 2004 06 25, 12:29)
Jeigu naudoji Outlook tai norint ideti nauja pasto deze darai taip:
1. Pasirenki tools/services.
2. spaudi ADD
3. pasirenki Internet E-mail ir psaudi OK
4. Tada General lange suvedi visa informacija (Accounto pavadinimas, Email adresas vardas ir t.t.
5. pasirenki Servers ir suvedi serveriu adresus ir savo accounto varda ir slaptazodi spaudi OK ir viskas.

Jeigu turi daugiau nei viena pasto deze geriausiai yra paskui kiekvienai dezei sukurti taisykles, kad ta ieinanti pasta isrusiuotu, nes kitaip nezinosi i kuria pasto dezute gauvai.

Tai tiek
Sekmes

Tai kad pas mane "services" nerasta
Freja
Vat mano kompe irgi outlookas yra, bet niekaip neprisiruosiu jo susikonfiguruoti, nes nemoku ir dar tingiu. Padekit ir man!!!
Papildyta @ [mergetime]1088169392[/mergetime]
Beje, pas savi as irgi neradau tools/services blink.gif
laurechka
Jeigu pas tave nera service tai gal tu tada naudoji Outlook express.
tokliu atveju reik daryt visai kitaip
1. pasirenki Tools/ Accounts spaudi ADD ir pasirenki Mail
2. Irasai savo varda arba nicka spaudi Next
3. Irasai savo email adresa spaudi next
4. Irasai serveriu adresus spaudi next
5. Irasai savo ccounto varda ir slaptazodi spaudi next ir Finish

ir viskas
Sekmes

P.S. parasykit kokia pasto programa naudojat nes kaip jau minejau
Microsoft Outloook ir Microsoft Outlook Express yra dvis skitingos programos
Freja
Taip, tavo tiesa, mano yra Microsoft Outlook Express 6. Ir yra ne tools/accounts, bet tools/e-mail accounts o paskui klausia ka nori pasirinkti ar nauja accounta ir directory ar pakeisti sena?
laurechka
Tiem kas nori susikonfiguruoti.
reik pasirinkti Tools / mesage rules/email.
Nu o ten jau manau ir taip aisku turetu buti.
Freja
doh.gif doh.gif doh.gif nesupratau..... pas mane to nera... g.gif
laurechka
Nu jeigu tikrai naudoji Outlook Express tai tikrai turetu buti, nes sita funkcija visose versijose yra.
Freja
Na as atidarau Tools, kuris yra prietaisu juosteleje (ar kaip ji vadinasi) ir cia viskas, kas joje yra:
send/receive
send/receive settings
instant messaging
adress book
find
advanced find
organize
rules wizard
mailbox cleanup
empty 'deleted items' folder
forms
macro
tools on the web
e-mail accounts
customize
options. Tai viskas kas ten yra., Jei tau dar neatsibodau, tai gal gali parasyti tolesne eiga is to ka as turiu. doh.gif doh.gif

Vennera
QUOTE (Freja @ 2004 06 25, 17:11)
Na as atidarau Tools, kuris yra prietaisu juosteleje (ar kaip ji vadinasi) ir cia viskas, kas joje yra:
send/receive
send/receive settings
instant messaging
adress book
find
advanced find
organize
rules wizard
mailbox cleanup
empty 'deleted items' folder
forms
macro
tools on the web
e-mail accounts
customize
options. Tai viskas kas ten yra., Jei tau dar neatsibodau, tai gal gali parasyti tolesne eiga is to ka as turiu. doh.gif doh.gif

Pas mane tokie patys dalykai 'Tools' direktorijoj.

Tai kas mums pades?

Vennera
QUOTE (laurechka @ 2004 06 25, 16:58)
Nu jeigu tikrai naudoji Outlook Express tai tikrai turetu buti, nes sita funkcija visose versijose yra.

Pas mane ne EXPRESS, o 2002m. outlookas wink.gif
Vennera
Na va pagaliau siaip ne taip susikonfiguravau wink.gif
laurechka
nu va kaip gerai.
Outlook 2002 reik pasirinki Rules Wizard.
Freja
Saulutele, kaip, kaip suskonfiguravai? blink.gif blink.gif
Vennera
QUOTE (Freja @ 2004 06 28, 17:00)

Na pas mane yra ir Express, ir 2002 outlookas, tai geriausias yra 2002 outlookas.

Dabar as ne namie, kai grisiu detaliau paaiskinsiu.O tai daug pasakot.
Vennera
QUOTE (Freja @ 2004 06 28, 17:00)

Kagis wink.gif Eini i Tools>Email accounts, pasirenki "add a new email account" , toliau pasirenki serverio tipa. Siuo atveju pas mane POP3. Toliau nustatymuose suvedi savo informacija: POP3 siuo atveju pas mane mail.observer.lt. Nes naudojuos observerio pastu. Pas tave butu atitinkamai kitoks. Toliau SMTF: naudojuos dsl internetu, tai butu: mail.takas.lt. Jei naudojies dokedos,tai mail.dokeda.lt. Ir viskas. Jei kas nesigauna klauska, bandysiu padesiu

skorpik
Panos padekite pagrazinti outlooka... wink.gif rolleyes.gif
SuperBaba
QUOTE (skorpik @ 2004 07 05, 11:12)
Panos padekite pagrazinti outlooka... wink.gif rolleyes.gif

O ji dar ir pagrazinti galima? ohmy.gif
Kazimiera d'Artanjan
QUOTE (Vennera @ 2004 06 28, 22:25)
Kagis wink.gif Eini i Tools>Email accounts, pasirenki "add a new email account" , toliau pasirenki serverio tipa. Siuo atveju pas mane POP3. Toliau nustatymuose suvedi savo informacija: POP3 siuo atveju pas mane mail.observer.lt. Nes naudojuos observerio pastu. Pas tave butu atitinkamai kitoks. Toliau SMTF: naudojuos dsl internetu, tai butu: mail.takas.lt. Jei naudojies dokedos,tai mail.dokeda.lt. Ir viskas. Jei kas nesigauna klauska, bandysiu padesiu

kokį serverį pasirinkt? Kaip žinot, kuris mano?
*Maja*
Tikrai, kaip sužinoti, kok yra mano serveris? Aš ir norėčiau pašto dėžutę tokią turėti.
*Maja*
Man vis išmeta kad yra klaida, nesuprantu, ką ne taip padariau... Ir vis login išmeta lentelę. Kiek spaudi, vis ją išmetinėja
*Maja*
Kokį internetinį adresą reikia įrašyti, ar jau turimos dėžutės, kaip one.lt.... ar pagal serverį parašytą. Niekaip nesusigaudau...
*Saulytė*
QUOTE(pupa-uoga @ 2004 12 11, 23:07)
Kokį internetinį adresą reikia įrašyti, ar jau turimos dėžutės, kaip one.lt.... ar pagal serverį parašytą. Niekaip nesusigaudau...
*

`
Sveika pupa-uoga (maja)

Tikslesnę konfigūraciją reikia klausti pas savo interneto tiekėją/pašto dėžutės tiekėją.
Smulkiau parašysiu kaip sukonfigūruoti Outlook Express
.takas.lt paštui
Paleidus Outlook tavęs klausia vardo (jis bus matomas visų kas gaus tavo laišką).
Įrašome vardą, spaudžiame TOLIAU.
Klausia tavo pašto dėžutės adreso, rašai jį (maja@takas.lt) spaudžiam TOLIAU.
Pažymime kad gaunamas paštas yra POP3.
eilutėje kur klausia POP3 (per jį ateina laiškai) rašome:
pop.takas.lt
eilutėje kur prašo SMTP (per jį išsiunčiami laiškai) rašome:
mail.takas.lt
Spaudžiame TOLIAU.
Tavęs klausia Abonento vardas, rašome savo el. pašto adresą (maja@takas.lt)
Žemiau įvedi savo slaptažodį, kurį susigalvojai registruodama pašto dėžutę.
Jei nenorėsi kiekvieną kartą jungiantis vesti slaptažodžio uždedi varnelę kur yra ĮSIMINTI SLAPTAŽODĮ.
Spaudžiame TOLIAU IR BAIGTI.
Viskas.
Jei tavo paštas ne TAKAS.LT pop ir smtp yra kitokie nei mano paminėti.
Norint naudotis Outlook programa paštas būtinai turi būti POP3. One paštas čia netinka, Yahoo taipogi ne, nors Yahoo turi Pop3 paštą, bet jis mokamas.
Tikslesnei informacijai patikslink savo pašto tiekėją ir interneto tiekėją, pabandysiu pataisyti jei kas čia netaip.
Arba kreipkis tiesiai pas juos jie turėtų išaiškinti kaip viską sukonfigūruoti.
*Maja*
Man niekaip nepavyksta pasidaryti pašto dėžutes takas.lt Nežinau, gal ką ne taip darau? O kokios dar galimos dėžutės be takas.lt, kad būtų galima outlook pasidaryti?
*Maja*
Kai žiūrėjau pas save apie serverius, tai pop3 pas mane pop.remo.lt , o smtp- smtp.remo.lt tai dabar nežinau ar išvis pavyks ką pasidaryti...

Beto dar rašo, kad prie pop3 pašto dėžučių galima prisijungti tik naudojant elektroninio p. peržiūrėjimo programas. O kas čia per programos?
*Saulytė*
QUOTE(pupa-uoga @ 2004 12 13, 12:40)
Kai žiūrėjau pas save apie serverius, tai pop3 pas mane pop.remo.lt , o smtp- smtp.remo.lt  tai dabar nežinau ar išvis pavyks ką pasidaryti...

Beto dar rašo, kad prie pop3 pašto dėžučių galima prisijungti tik naudojant elektroninio p. peržiūrėjimo programas. O kas čia per programos?
*

Jei pasirinkote takas.lt dėžutę
POP3 įveskite: pop.takas.lt
SMTP įveskite: mail.takas.lt
Kadangi rašėte, kad laiškai išsisiunčia tik jų negaunate, SMTP palikite toks koks yra: pop.remo.lt
Pakeiskite POP3 į pop.takas.lt.
POP3 paštą galima peržiūrėti tik su pašto programomis: Outlook, Outlook Express, The Bat ir panašiomis.
WEB Mail yra toks paštas, kur laiškus siūsti/tikrinti galima ne su programomis, o prisijungusa prie internetinio puslapio, pav. www.one.lt, www.takas.lt, ir panašiai.
*Maja*
POP3 paštą galima peržiūrėti tik su pašto programomis: Outlook, Outlook Express, The Bat ir panašiomis.

o iš kur ją galima gauti tokią programą? Ar ji jau kompe yra?
*Saulytė*
QUOTE(pupa-uoga @ 2004 12 13, 14:07)
o iš kur ją galima gauti tokią programą? Ar ji jau kompe yra?
*

Instaliavus Windows būna automatiškai instaliuojamas Outlook Express.
O diegiant Mircosoft office būna įdiegiamas daugiau galimybių nei Outlook Express turinti Microsoft Outlook.
Taigi jei pas tave yra Windows ar Microsoft office, tavo kompiuteryje jau turi būti pašto programa, nebent nepatinka tau Outlook, gali parsisiūsti kitą (the bat ir panašiai)
*Maja*
Tikrai pas mane yra ta programa, bet į dėžutę laiškai neatsiunčiami, rodo klaidas. bandziau ir pop.remo.lt ir pop.takas.lt, niekas nesigauna...
*Maja*
dar norėčiau paklausti, ką pažymėti reikėtų kai tako dėžutę susikuri, ar webmail ar pop3? Nes kai pasižymiu pop3, negaliu iš tako dežutės pasižiūrėti laiškų o ir į outlook negaunu g.gif
*Saulytė*
QUOTE(pupa-uoga @ 2004 12 13, 15:09)
dar norėčiau paklausti, ką pažymėti reikėtų kai tako dėžutę susikuri, ar webmail ar pop3? Nes kai pasižymiu pop3, negaliu iš tako dežutės pasižiūrėti laiškų o ir į outlook negaunu g.gif
*

WEB paštą galėsi pasitikrinti iš bet kurio kompiuterio turinčio ryšį su internetu, tereikia prisijungti prie www.takas.lt ir nurodžius savo duomenis gali skaityti laiškus. Tai patogu, kai daug keliauji ir paštą tenka tikrinti ne su savo kompiuteriu.

POP3 paštas patogus tuo, kad jį galima labai paprastai patikrinti, tereikia savo duomenis įvesti į pašto programą ir programa pati jungiasi prie interneto, pati suveda visus duomenis ir parsiunčia/nusiunčia laiškus.

taigi tavo atveju yra pašto dėžutė, nustatymuose
POP3 severis turi būti: pop.takas.lt
SMTP serveris, kadangi tavo interneto tiekėjas REMO, rašai: smtp.remo.lt, nors kaikurie tiekėjai leidžia naudoti ir mail.takas.lt
Kadangi laiškai tau jau išsisiunčia, SMTP severio nebekeisk, POP3 serveris jei yra įrašytas pop.takas.lt irgi palik, jei jis kitoks, tai įrašyk: pop.takas.lt
Konfigūruodama padarei klaidą, netiksliai užpildei duomenis konfigūruodama Outlook, tavo atveju pagal klaidą matoma, kad blogai įvedei vartotojo vardą:
ten tau parodė tavo sukurtą vardą ir tu nederašei @takas.lt.
Dabar šią problemą gali pataisyti:
atidarai Outlook Express, Tools, Accounts, dukart spragteli su pele ant lentelėje esančio užrašo (pop.takas.lt), tau išmeta naują lentelę, ten viršuje paspaudi antrą kortelę iš kairės (berods Server vadinasi), ten yra keturios eilutės
POP3 turi būti įrašyta pop.takas.lt
SMTP smtp.remo.lt
vartotojo vardas ten greičiausiai bus tarkime maja, tai turi derašyti @takas.lt (t.y. turi būti tavo el. pašto adresas pvz. maja@takas.lt)
Žemiau yra vietoje slaptažodžio taškai, ten nieko nekeiti.
Spaudi APPLY/TAIKYTI, OK/GERAI.
CLOSE/UŽDARYTI
Viskas turėtų veikti.
*Maja*
Nu * Saulyte* , tu tikra kompiuteristė, atrodo viskas gavosi.
*Maja*
na va, man vėl išmeta kokias tai klaidas sad.gif

Your server has unexpectedly terminated the connection. Possible causes for this include server problems, network problems, or a long period of inactivity. Account: 'pop.takas.lt', Server: 'pop.takas.lt', Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Error Number: 0x800CCC0F
*Saulytė*
QUOTE(pupa-uoga @ 2004 12 13, 22:51)
na va, man vėl išmeta kokias tai klaidas sad.gif

Your server has unexpectedly terminated the connection. Possible causes for this include server problems, network problems, or a long period of inactivity. Account: 'pop.takas.lt', Server: 'pop.takas.lt', Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Error Number: 0x800CCC0F
*

Kiek ten turite sukūrę sąskaitų? Ar jum šiandiena buvo kad tvarkingai siuntėsi ir gavote laiškus?
Galbūt sukūrėte ne vieną vartotoją ir kiti neteisingai sukonfigūruoti.

Jei turite ICQ parašykite: 295-663-673
Jei turite Skype parašykite: gabrielyte
"Tiesioginiame" eteryje bus lengviau spręsti problemą.
P.S. galite rašyti bet kada, kai tik matysite mus "aktyvius", šiaip kompiuteris būna įjungtas iki 2 valandos...
matilda
[quote=*Saulytė*,2004 12 12, 22:44]
`
One paštas čia netinka, Yahoo taipogi ne, nors Yahoo turi Pop3 paštą, bet jis mokamas.

o kodėl? pas mane pašto dėžutė yra one, tai man nieko neišeis? g.gif mad.gif
*Saulytė*
[quote=matilda,2004 12 18, 20:15]
[quote=*Saulytė*,2004 12 12, 22:44]
`
One paštas čia netinka, Yahoo taipogi ne, nors Yahoo turi Pop3 paštą, bet jis mokamas.

o kodėl? pas mane pašto dėžutė yra one, tai man nieko neišeis? g.gif mad.gif
*

[/quote]

Deja one pašto per Outlook negalėsi patikrinti. WEB Mail ir POP Mail yra skirtingi dalykai.
Todėl geriau susikurk naują pašto dėžutę, kuri palaiko POP3 (vienas iš variantų www.takas.lt ar iš pažystamų paklausk kur jie susikūrę pop pašto dėžutes).
One paštą gali pasitikrinti bet kur, kur tok yra internetas. Kai turėsi POP palaikančią pašto dėžutę, ją patikrinti galėsi tik su tuo kompiuteriu, kuris turi pašto programą (Outlook, The Bat ir panašiai), tik reikės susikurti ten savo sąskaitą.
rokute
Susikuriau pasto dezute takas.lt ir noriu, kad per outlook express butu galima naudotis ta dezute, bet kai surasau serverius pop.takas.lt(incoming) ir mail.takas. lt (outgoing) tokius siulo takas.lt Zinutes ateina, o issiusti niekaip nesigauna cry.gif
Gal blogas outgoing g.gif ? O gal maiso, tai kad yra dar viena pasto dezute prikabinta prie to pacio outlooko g.gif ? Patarkit 4u.gif
fukuotukaf
Paziurek koks Outgoing parasytas tai kitai dezutei, toki pat rasyk ir takui, nes Outgoing priklauso tik nuo interneto tiekejo, o ne nuo pasto dezutes wink.gif
*Saulytė*
Dalis interneto tiekėjų leidžia naudotis ir SMTP mail.takas.lt
o kai kurie reikalauja kad SMTP būtų kitas.
Pasižiūrėkite savo interneto tiekėjo tinklapyje ten bus paaiškinta koks SMTP turi būti naudojamas.
fukuotukaf
Manau tie tiekejai, kurie is Telekomo perka paslaugas ir perparduoda gyventojams, leidzia naudoti mail.takas.lt serveri, nes kito nera paprasciausiai, bet pvz. Paraboles ar KTU tinkle su siuo pasto serveriu nieko issiusti nepavyks smile.gif
Ginija
Sveikos.

Reikia pagalbos. Gal kas zinote, kaip Outlook'e galima padaryti, kad isvykus i gautus laiskus butu automatiskai siunciamas atsakymas. "as isvykus, susisiekti galite su ... ". KAs zinote kaip padaryti?? g.gif
blink.gif
Laukiu patarimu. Is anksto labai didelis ACIU
Kokere
Eini i Tools > messages rules > mail... > new mail rule > 1.punkte uzdedi varnele ant "for all messages" 2.punkte uzdedi varnele ant "reply with message" 3.punkte parasai su savo zinute, pasirinkusi "message" 4.punkte gali uzvadinti savo rule " as isvykusi " smile.gif . Spaudi "ok"
Tikiuosiu turetu veikti, nors pati to nenaudojau.
*Maja*
Gal žinot, kas yra, kad neatidaro pašte nuorodų?
Ginija
QUOTE(Kokere @ 2005 03 10, 20:34)
Eini i Tools > messages rules > mail... > new mail rule > 1.punkte uzdedi varnele ant  "for all messages" 2.punkte uzdedi varnele ant "reply with message" 3.punkte parasai su savo zinute, pasirinkusi "message" 4.punkte gali uzvadinti savo rule " as isvykusi "  smile.gif  . Spaudi "ok"
Tikiuosiu turetu veikti, nors pati to nenaudojau.
*

Negaliu parasyti 3 punkte svo pranesimo....
*valdonė*
PADEKIT KAS NORS cry.gif
Negaliu gauti laisku blink.gif Vat stai toki uzrasa ismeta:

attempted to send a message on Mon, 14 Mar 2005 12:50:58 +0100. This message was refused either because your mailbox is already full or because accepting it would exceed your quota limitations of 0 individual files (0 means no limit) or 5000 KB of disk space (0 means no limit).

Mazdaud zinau , kad cia raso, kad pilna pasto deze...bet taip nera verysad.gif Visas zinutes istryniau.O gal jos dar kur nors kitur issisaugo g.gif
Kokere
QUOTE(ginija @ 2005 03 14, 10:13)
Negaliu parasyti 3 punkte svo pranesimo....
*

Pries atlikdama 3 punkto veiksmus, privalai padaryti tai:
atsidarai programele "notepad". Jame parasai teksta, koks turetu buti laiske ( pvz. as isvykusi-skambinkite tel. xxxxxxxxx ) ir issaugai si faila su galune . htm (pavyzdziui, laiskas.htm ).
Tada darai trecia punkta: paspaudi melynai parasyta "message">pasirenki ta faila, kur issaugojai (musu pavyzdziu - tai failas "laiskas.htm"), spaudi "open"
4 punkte gali pavadinti kaip nori - gali visai nieko nekeisti, tai itakos neturi jokios.
Suspaudai "ok" ir viskas smile.gif

Ka tik bandziau - viskas veikia smile.gif . Tikiuosiu gausis ir tau ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.