Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: -Akvariumai- ir juos dievinančios
Supermamų klubas > Mūsų namai > Fauna
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Pasišiaušęs

BENDRAUJAME, KLAUSIAME IR ATSAKOME BEI DALINAMĖS SAVO PATIRTIMI
user posted image

user posted image
UŽDUODANT KLAUSIMĄ REKOMENDUOJAMA APRAŠYTI:
Kokio dydžio akvariumas? koks jo amžius (nuo paskutinio „restarto“)?
Jei akvariumas jaunas (iki 3 mėn.) smulkiai aprašykite „paleidimo“ eigą.
Koks filtras, ar visą parą jis veikia?
Kokia akvariume vandens temperatūra?
Koks priežiūros režimas (vandens keitimai, maitinimas)?
Ar yra akvariume gyvų augalų? kiek ir kokių?
Koks akvariume apšvietimas? kiek val. per parą šviečia? ar gaunama saulės šviesa?
Kiek ir kokių akvariume žuvų? kokio dydžio/amžiaus jos yra?
Ar naudojamos „aukštosios technologijos“: co2, trąšos, anglis, durpės, vaistai, kt. chemijos?
Kokie požymiai, kuriais remdamiesi, sprendžiate kas negerai?

PIRMIEJI ŽINGSNIAI:
Pradžių pradžia
Akvarimas: pirmi žingsniai
Akvariumas-pirmi-žingsniai
Dar kartą: Akvariumas_pirmi_žingsniai
Akvariumo parinkimas ir suderinamumas
Formulė pasiskaičiuoti grunto kiekiui:
(akvariumoilgis X akvariumoplotis X gruntostoris_cm)/1000=gruntokiekis_litrais

Naudinga informacija naujokams

DEKORACIJOS: (kaip pasigaminti namų sąlygom)
Fonas iš “makroflekso”
Galinis fonas iš putoplasto
Dangčio ir apšvietimo gamyba

TRĄŠOS
Gaminamos ir parduodamos Lietuvoje
Vandens fizinės ir cheminės savybės: daug atsakymų

TRUMPAI APIE DUMBLIUS:
Dumblių rūšys. Kovos būdai
Dumbliai – akvariumininko priešas
Geriausias puslapis apie dumblius
KAI SERGA ŽUVYS
Ligos, jų atpažinimas ir gydymas (anglų kalba)
Dažniausiai pasitaikančios ligos
Ligos
Akvariumo žuvytės ir jų ligos (rusų kalba)
Ligos ir gydymas

Žuvų suderinamumo lentelė

AKVARIUMISTŲ FORUMAI IR PUSLAPIAI:
Aquarium.lt
Akvariumas.lt (kartais neveikia)
Akvariumas.net
Aquaclub.lt
Akvariumas.com
Akvariumas.lietuvoje.info
Akvariumai.ucoz.com
E-akva.info
Freewebs
Akvariumas.weebly
Zoo.lt
Aquariumclub.net
Aquazoo.lt

SRAIGĖS: user posted image
Akvariuminės sraigės (lietuvių kalba)
Ampuliarijos (anglų kalba)
Įv. sraigės (anglų kalba)
Apie įv. sraiges (rusų kalba)

KREVETĖS:
Caridina.lt
Krevetės ir sraigės (anglų kalba)

user posted image VARLĖS: user posted image
Apie varles (lietuvių kalba)
Akvariuminės varlės (anglų kalba)

GUPIJOS: user posted image
Svetainė apie gupijas (anglų kalba)

PARDUOTUVĖS:
Zooplius
Reriz
Stalma
Scorpena
Auksinė Žuvelė
Kika doh.gif

ŠALDYTO MAISTO RŪŠYS IR APRAŠYMAI:
Šaldyti maistai
Gyvas žuvų maistas

Katalogas produkcijos SERA (rusu k.): įranga, akvariumai, aksesuarai, pašarai, vitaminai, testai ir t.t.

Neblogas puslapis apie žuvis ir augalus, jų grupes

Nuoroda - filmukas kaip isplauti filtra ("bačką")

CO2 įranga už 5Lt smile.gif

CIKLIDINIAI AKVARIUMAI:
Ciklidinės žuvys
Afrikos-ciklidai
Afrikos-ciklidai
American cichlids (rusų kalba)

Susimodeliuok akvariumą pats

Vandens paramerų reikšmė florai ir faunai
user posted image

Atminkit: Žuvys ir kiti gyviai niekada nevalgo sveikų augalų !

ĮVAIRIOS FOTOGALERIJOS.
Pasisemkite idėjų akvariumo apželdinimui ar šiaip akis paganykite:

Įv. akvariumų nuotaukos
Fotogalerija
Oliver Knott
Akvariuminiai miškai
Nature-aquarium-gallery
Mažiausieji

senoji tema

Pliurpalų penketukas
Avocetė 73
*Gyta* 65
Gladness 47
jurginux 45
Nesugausi 26
MUDU
Pirma registruojuosi 4u.gif
Užeinu kaip svečias arba kai bėdos užpuola blush2.gif Taigi daugelio besilankančių nebepažįstu. ax.gif

Vienas akvariumas gyvuoja kaip gyvavęs,o su kitu vis bėdos kokios nutinka doh.gif Taigi ieškau gal kas turi kokių atliekamų žuvyčių nepritampančių jūsų akvoje,noriu pasiūlyti apartamentus 80l bigsmile.gif kitaip tariant ieškau dovanojamų žuvų blush2.gif Kaune.
BlueBelton
QUOTE(MUDU @ 2011 10 10, 21:01)
Pirma registruojuosi  4u.gif
Užeinu kaip svečias arba kai bėdos užpuola blush2.gif Taigi daugelio besilankančių nebepažįstu. ax.gif

Vienas akvariumas gyvuoja kaip gyvavęs,o su kitu vis bėdos kokios nutinka doh.gif Taigi ieškau gal kas turi kokių atliekamų žuvyčių nepritampančių jūsų akvoje,noriu pasiūlyti apartamentus 80l  bigsmile.gif kitaip tariant ieškau dovanojamų žuvų blush2.gif Kaune.
*

Registruojuos ir aš naujoj temoj 4u.gif

MUDU, galiu padovanot 2 auksines. Nėra jau labai mažos, tos vadinamos karosinės formos. Pas mane atsirado atsitiktinai kaip priglaustinukės, dabar mažajame akvariume plaukioja. Šaip nesu didelė mylėtoja šitų paršelių bet jei nebūčiau priglaudus, būtų keliavusios velniai žino kur.. Jei jauti simpatija auksinėms ir norėtum akvos su jom, tai pranešk 4u.gif
giekab
Sveikos, kažkada buvau šios temos lankytoja ir skaitytoja, o dabar tik kaip svečias retkarčiais užsuku paskaitinėti ir gana. Neseniai atkūriau gyvybę savo 35l akvariumuke: dabar turiu 15 žuvyčių - 3 molinezijos, 3 gupinai, 3 lialiusai, porelė guramių, 2 koridorusai, 1 kardonešis ir mėlynas gaidelis - kaip aš džiaugiuosi, kad taikus kitų žuvyčių atžvilgiu thumbup.gif 1 mažytė ampuliarija, apie 10 trimitininkų , iš augalų - 1 echinodorusas, 1 kriptokorina ir apie 15 stiebų ragalapio.
Dar bandysiu apgyvendint krevečių pulkelį ir jei rasiu įleist daugiau ampuliarijų. 4u.gif
Kristiniux
labukas visoms, vis paskaitau paskaitau pastaruoju metu, bet niekad neparašau doh.gif
turim nediduką 60l akvariumą, savaitgalį pertvarkėm, pakeitėm vandenį, dabar tik žuvų trūkumas, gal kuri turit atliekamų, priglaustumėm, arba kur Kaune galima nusipirkt pigiau žuvyčių 4u.gif
zirziliux
QUOTE(giekab @ 2011 10 10, 21:21)
Sveikos, kažkada buvau šios temos lankytoja ir skaitytoja, o dabar tik kaip svečias retkarčiais užsuku paskaitinėti ir gana. Neseniai atkūriau gyvybę savo 35l akvariumuke: dabar turiu 15 žuvyčių - 3 molinezijos, 3 gupinai, 3 lialiusai, porelė guramių, 2 koridorusai, 1 kardonešis ir mėlynas gaidelis - kaip aš džiaugiuosi, kad taikus kitų žuvyčių atžvilgiu thumbup.gif 1 mažytė ampuliarija, apie 10 trimitininkų , iš augalų - 1 echinodorusas, 1 kriptokorina ir apie 15 stiebų ragalapio.
Dar bandysiu apgyvendint krevečių pulkelį ir jei rasiu įleist daugiau ampuliarijų. 4u.gif
*

Ar tik man taip atrodo, ar per daug cia zuvyciu pas jus? g.gif
Pas mane 72l ir tai tiek nera g.gif
MUDU
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(BlueBelton @ 2011 10 10, 21:35)

MUDU, galiu padovanot 2 auksines. Nėra jau labai mažos, tos vadinamos karosinės formos. Pas mane atsirado atsitiktinai kaip priglaustinukės, dabar mažajame akvariume plaukioja. Šaip nesu didelė mylėtoja šitų paršelių bet jei nebūčiau priglaudus, būtų keliavusios velniai žino kur.. Jei jauti simpatija auksinėms ir norėtum akvos su jom, tai pranešk  4u.gif
*

vaikas svaigsta dėl auksinių,bet man augliukų gaila,juk jos tokią netvarką daro doh.gif nors prieš tai jame gyveno tanganikos ciklidukų porelė,tačiau žolyčių nelietė...
Ačiū už pasiūlymą, 4u.gif jei ką parašysiu ,dabar laukiu dėl skaliarų info ar dovanos ar vis tik parduos ax.gif
Papildyta:
giekab,kažkaip daugokai žuvyčių pas jus pagal aprašymą atrodo g.gif Nors kas ten žino,gal jos miniatiūrinės biggrin.gif

QUOTE(Kristiniux @ 2011 10 11, 08:22)
labukas visoms, vis paskaitau paskaitau pastaruoju metu, bet niekad neparašau doh.gif
turim nediduką 60l akvariumą, savaitgalį pertvarkėm, pakeitėm vandenį, dabar tik žuvų trūkumas, gal kuri turit atliekamų, priglaustumėm, arba kur Kaune galima nusipirkt pigiau žuvyčių 4u.gif
*

Sveika.Kaune galima sekmadieniais Vilijampolės turguje nusipirkt,kartais visai neblogos kainos bazeje,dar Utenos g ir daug kas giria naują parduotuvę prie Topolio(pati joje nebuvau) mirksiukas.gif
Jonavietis
QUOTE(MUDU @ 2011 10 10, 21:01)
Pirma registruojuosi  4u.gif

Vienas akvariumas gyvuoja kaip gyvavęs,o su kitu vis bėdos kokios nutinka doh.gif Taigi ieškau gal kas turi kokių atliekamų žuvyčių nepritampančių jūsų akvoje,noriu pasiūlyti apartamentus 80l  bigsmile.gif kitaip tariant ieškau dovanojamų žuvų blush2.gif Kaune.
*

na galima suveikt du ryklinius šamukus.Tik jie Jonavoje,bet žentas dažnai Kaune būna galima būtų sutarti blush2.gif jei tik norit prašom ax.gif

o aš patarimo jūsų noriu verysad.gif net nežinau ką daryti ,negaliu apsispręsti doh.gif dėl vienos papūgos.Kaip sakau ji su gimdymo trauma,jos burnytė perkreipta ir gan smarkiai.Kol buvo visai mažutė kai pirkom nieko nesimatė,o dabar ji truputį paaugo ir verysad.gif na kad ji dvigubai mažesnė už kitas tris tai dar nieko ,bet esmė tame kad ji praktiškai negali valgyti.Bent kirminukų ji iš vis nenuryja verysad.gif kai laikau rankose ir šeriu ji dar kokį vieną ir praryja,bet nuo dugno jau nebepaima.Ir sauso tik trupinukus gali nuryti,nieko didesnio nuryti jai neišeina,apie dugną tyliu nuo jo nieko paimt negali verysad.gif Vakar gal pusvalandį ją stebėjau,ta jos burna iš vis persikreipė verysad.gif liko mažutė skylutė.Na ji nėra liūdna,plauko,bet kad ji skursta faktas.Augt visai nebeauga,kiek išeina maitinu kirminukais kad ji galėtų paimti iš rankų.sausą irgi vieną kitą trupinuką .Ir va dabar net nežinau ką daryti ar ją toliau auginti ar tiesiog atsisveikinti ir jos nekankinti verysad.gif Suprantu durnas klausimas,bet iš vienos pusės ji sveika tik alkana pastoviai iš kitos pusės gal čia jau kankinimas žuviuko.Tiesa pasakius man nesvarbu kad ji liliputas pagal kitas,ir visai nemaišo.Bet neatmetu galimybės kad ji kada nors visai nustos valgyt negalėdama nuryti verysad.gif
cinde
Gal kuri zinote ar galima i paprasta akvariuma su kitomis zuvytemis ileisti gaideli ir jo 2 drauges "vistytes"? g.gif Gaidelis jau apkandziojo joms pelekus, bet gyveno nedideliame akvariume apie 18 ltr, o su leisiu i 45 ltr
zirziliux
QUOTE(cinde @ 2011 10 11, 13:07)
Gal kuri zinote ar galima i paprasta akvariuma su kitomis zuvytemis ileisti gaideli ir jo 2 drauges "vistytes"?  g.gif Gaidelis jau apkandziojo joms pelekus, bet gyveno nedideliame akvariume apie 18 ltr, o su leisiu i 45 ltr
*

Ziurint, kokios kitos zuvytes bus laugh.gif
Nes maniskiui buvo visa uodega ir pelekus kitos zuvys nuskabiusios, tai patinelis buvo palikes kaip patele hihihi.gif
ČIČI
QUOTE(zirziliux @ 2011 10 11, 15:20)
Ziurint, kokios kitos zuvytes bus laugh.gif
Nes maniskiui buvo visa uodega ir pelekus kitos zuvys nuskabiusios, tai patinelis buvo palikes kaip patele hihihi.gif
*

arba atvirksciai - gaidelis gali nuskabyti kitu zuvu pelekus...
cinde
o gal jei bus daug zuvyciu jis nespes gainiot visu ir nenuskabys..? biggrin.gif
Vavė
Mergučiai, ar pavirinti naudotą gruntą? g.gif Sraigės išrinktos, seniausiai išdžiūvęs gruntas, kokius pora mėnesių.
giekab
QUOTE(zirziliux @ 2011 10 11, 08:44)
Ar tik man taip atrodo, ar per daug cia zuvyciu pas jus? g.gif
Pas mane 72l ir tai tiek nera g.gif
*

Dabar kiekvienai žuvytei tenka 2,3l. Čia mano draugo kaltė, kad tiek pripirko doh.gif Jau ir taip sakiau gana daugiau nepirk, be stabdžių jaučiu visai žuvienė būtų. kai ėjom iš turgaus sakiau, kad pripirkai tiek žuvelių, tai kai jos paaugs galvok apie didesnio akvariumo pirkimą... biggrin.gif TAi žiūrėsim kaip čia bus. Prieš savaitę mano mama užsiminė, kad irgi akvariumo norėtų... Tai jei ne draugas pirks , tai gal mamai didesnį akvariumą dovanosiu... mirksiukas.gif
P.S. Mano pirktas tik gaidelis 4u.gif
*Gyta*
QUOTE(giekab @ 2011 10 11, 17:25)
Dabar kiekvienai žuvytei tenka 2,3l. Čia mano draugo kaltė
*

Svarbu, rastas kaltininkas thumbup.gif
Nes pas mane panašus kiekis 260L akve, norėjau net perklaust, ar pamiršot litraže nulį prirašyt smile.gif
bet tai gal nieko.
Miaffa
Sveikos smile.gif Pagaliau pardaviau savo nelabasias papūgas smile.gif Dabar apsipirkau visokių smulkių žuvėlioku (neonai, lapes, guramiai ir t.t.) Tai be galo patenkinta biggrin.gif Nieks man dabar nesikandžioja ir nešokinėja iš vandens, o ir augalų nerauna biggrin.gif
Užtat apturėjau 30l akvą smile.gif Ir mastau ten varles arba aksolotli užleist. smile.gif Gal kas turit patirties ir patarimų dėl šių gyvių? Prisiskaičiau aišku jau info, bet norėtusi ir realių nuomoniių smile.gif
*Gyta*
QUOTE(Miaffa @ 2011 10 11, 18:34)
Sveikos smile.gif Pagaliau pardaviau savo nelabasias papūgas smile.gif Dabar apsipirkau visokių smulkių žuvėlioku (neonai, lapes, guramiai ir t.t.) Tai be galo patenkinta biggrin.gif Nieks man dabar nesikandžioja ir nešokinėja iš vandens, o ir augalų nerauna biggrin.gif
Užtat apturėjau 30l akvą smile.gif Ir mastau ten varles arba aksolotli užleist. smile.gif Gal kas turit patirties ir patarimų dėl šių gyvių? Prisiskaičiau aišku jau info, bet norėtusi ir realių nuomoniių smile.gif
*

Aš labai noriu aksolotlio. Niekad nelaikiau, bet jaučiu reikia užveist - vieną akvariumą restartuosiu kitam bute. Ačiū, kad priminėt. Pasidalinkit, jei apsigyvens gražuolis pas Jus, kaip elgiasi, ko jam reikia.
Miaffa
Šian pardėi nužiurėjau viena baltuka, kainuoja 35lt, bet per skelbimus mačiau ir už 15lt. Pardavėja įkalbinėjo nupirkti, atseit baisiai įdomus gyvis... bet pakolkas susilaikiau smile.gif Skaičiau kad gan sudėtinga prižiūrėt, kad nemėgsta šiltesnio vandens, šert reikia gyvų maistų ir t.t.
dorit
QUOTE(Miaffa @ 2011 10 11, 18:47)
Šian pardėi nužiurėjau viena baltuka, kainuoja 35lt, bet per skelbimus mačiau ir už 15lt. Pardavėja įkalbinėjo nupirkti, atseit baisiai įdomus gyvis... bet pakolkas susilaikiau smile.gif Skaičiau kad gan sudėtinga prižiūrėt, kad nemėgsta šiltesnio vandens, šert reikia gyvų maistų ir t.t.
*

Bijočiau ranką į akvariumą kišti schmoll.gif Gal dar pagalvokit pvz. apie Gaidelį smile.gif
Miaffa
Aj jau turėjau kelis smile.gif Nusibodo... Tai vat užsinorėjau kažko, ko dar nebuvo...
BlueBelton
QUOTE(dorit @ 2011 10 11, 19:56)
Bijočiau ranką į akvariumą kišti schmoll.gif Gal dar pagalvokit pvz. apie Gaidelį smile.gif
*

O ko čia bijot? biggrin.gif Tai tiesiog padaras, "užstrigęs" vienoje iš salamandros vystymosi stadijų smile.gif Jie absoliučiai nepavojingi flegmatikai, visumoje labai nereiklūs. Baimė gyvūnams turėtų būti pagrįsta ir mažų mažiausiai argumentuota biggrin.gif
*Gyta*
QUOTE(BlueBelton @ 2011 10 11, 22:25)
O ko čia bijot?  biggrin.gif Tai tiesiog padaras, "užstrigęs" vienoje iš salamandros vystymosi stadijų smile.gif Jie absoliučiai nepavojingi flegmatikai, visumoje labai nereiklūs. Baimė gyvūnams turėtų būti pagrįsta ir mažų mažiausiai argumentuota  biggrin.gif
*

Nu tai jei krevečių ir sraigių bijo akvariumistai... ką apie aksolotlius kalbėt cool.gif Čia ne kokia gupija.
viktorija27
QUOTE(*Gyta* @ 2011 10 11, 22:30)
Nu tai jei krevečių ir sraigių bijo akvariumistai... ką apie aksolotlius kalbėt  cool.gif Čia ne kokia gupija.
*

Taip taip, jei jau kraujasiurbes krevetkos siurbia naktimis zmoniu krauja, tai ka siti padarai gali padaryt? Turbut ryte gali atsikelti be pirstu, ausu ar nosies ... smile.gif biggrin.gif
BlueBelton
QUOTE(*Gyta* @ 2011 10 11, 22:30)
Nu tai jei krevečių ir sraigių bijo akvariumistai... ką apie aksolotlius kalbėt   cool.gif Čia ne kokia gupija.
*

lotuliukas.gif

Nu kadangi esu biologė ir pakeliui į zoologo magistrą tai man labai sunku apie tai diskutuoti biggrin.gif Turėjau aš ir "baisiai pavojingų" bestuburių namuose, bet nu sunku man suvokti tą baimę, argumentuotą atsargumą tai taip, bet pasąmoningą neargumentuotą baimę - nu labai sunku suvokt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(viktorija27 @ 2011 10 12, 00:08)
Taip taip, jei jau kraujasiurbes krevetkos siurbia naktimis zmoniu krauja, tai ka siti padarai gali padaryt? Turbut ryte gali atsikelti be pirstu, ausu ar nosies ... smile.gif biggrin.gif
*

thumbup.gif lotuliukas.gif
canine
Kažkodėl visi pradeda nuo auksinių žuvelių, paskui greitai jos atsibosta arba nebeįtinka ir būna metamos lauk. Neįvertintos žuvės - gaila jų. Gaila, kad nebeturiu vietos dar dviem - mielai paimčiau. Bet pas mus jau "full house" - 200l ir dvi gigantinės burnos, dvi didelės, dvi vidutinės ir keletas smulkmės biggrin.gif
user posted image
giekab
QUOTE(Vavė @ 2011 10 11, 17:23)
Mergučiai, ar pavirinti naudotą gruntą? g.gif  Sraigės išrinktos, seniausiai išdžiūvęs gruntas, kokius pora mėnesių.
*

Jei prieš tai žuvytės nesirgo, to grunto neplikyčiau virintu vndeniu. Taip pas mane tris mėn. gruntas prabuvo, o po to vėl sudėjau naujai paleistą akvą ir eksploatuoju toliau.

QUOTE(canine @ 2011 10 12, 00:29)
Kažkodėl visi pradeda nuo auksinių žuvelių, paskui greitai jos atsibosta arba nebeįtinka ir būna metamos lauk. Neįvertintos žuvės - gaila jų. Gaila, kad nebeturiu vietos dar dviem - mielai paimčiau. Bet pas mus jau "full house" - 200l  ir dvi gigantinės burnos, dvi didelės, dvi vidutinės ir keletas smulkmės biggrin.gif
*

Kažkada ir aš svajojau apie akvariumą su auksine žuvyte... bet paskui paskaičiau, kad jos daug teršia, kad joms reikia daug vietos ir galingo filtro... o mažam, ypač apvaliam akvariume - nelaikymas, o žuvelės kankinimas. Dabar galvoju, kad gera vieta auksinėms žuvelėms augti būtų tinkamai įrengtuose dekoratyviniuose tvenkiniuose - lauke, girdėjau, kad ir žiemą jos po ledu peržiemoja, nors kaip yra ištikrųjų, tai nežinau. blush2.gif
BlueBelton
QUOTE(canine @ 2011 10 12, 00:29)
Kažkodėl visi pradeda nuo auksinių žuvelių, paskui greitai jos atsibosta arba nebeįtinka ir būna metamos lauk. Neįvertintos žuvės - gaila jų. Gaila, kad nebeturiu vietos dar dviem - mielai paimčiau. Bet pas mus jau "full house" - 200l  ir dvi gigantinės burnos, dvi didelės, dvi vidutinės ir keletas smulkmės biggrin.gif

Canine, o aš taip tave turėjau omenyje, ir ketinau tau įsiūlyti savo priglaustinukes (paskaičiau auksiukių temą ir pagalvojau oooo kaip gerai, turėsiu savam žmogui pasiūlyt dar dvi burnas biggrin.gif ) blush2.gif Aš tai nenuvertinu nei kiek auksinukių ir šituos paršelius myliu kaip ir visas kitas žuvis, tik kad neplanuotai jos pas mane, o į didįjį akvariumą nelabai galiu įleist, gaila senbuvių, kurias auksiukės tikrai paterorizuotų, plius joms fiziniai didžiojo akvos parametrai netiktų doh.gif Žodžiu, jei kas iš forumiečių, kurie tikrai domisi auksinėmis, norėtų dar poros burnų, tai welcome bye1.gif O jei ne, tai vis tiek neužilgo truuti plėstis planuoju, tai auksinukės irgi gaus naujus erdvesnius namus smile.gif

Dabar mano našlaitės gyvena taip doh.gif Kol kas aišku nesiskundžia 50 l talpa, bet tikrai labai norėčiau įtaisyt pas auksinių faną ir mylėtoją blush2.gif Sorry tik dėl foto kokybės, visai fotikas pavedė doh.gif

user posted image
canine
QUOTE(BlueBelton @ 2011 10 12, 00:50)
Canine, o aš taip tave turėjau omenyje, ir ketinau tau įsiūlyti savo priglaustinukes (paskaičiau auksiukių temą ir pagalvojau oooo kaip gerai, turėsiu savam žmogui pasiūlyt dar dvi burnas  biggrin.gif  )  blush2.gif 

Belton - jomajo...nenervink...tokios gražios. Maniškės vasarą būna kieme - prūdelyje atostogauja. Dviem šimtam litrų jau gana...na vieno savo žuvioko galiu atsikratyti - jeigu kas turi prūdą saugų biggrin.gif Nes yra karšiokas ar karosiokas laukinis - gavęs amnestiją po žvejybos. Tada teorinė galimybė dviem žuveliokėm atsirastų.

P.s. Pas mane du šimtai litrų, augalai apkramtyti plastikiniai, gruntą kasdien "perrenka" pačios auksinės, filtras vidinis nieko ypatingo. Nenusiurbinėju, kapitalinis valymas kartą per metus. Žuvės glostomos, kasomos, nebijo rankų smile.gif Valgyt prašo draskydamos stiklą biggrin.gif Didžioji taškuotoji nepažystamus žmones aptaško uodega biggrin.gif

*Gyta*
QUOTE(BlueBelton @ 2011 10 12, 00:27)
lotuliukas.gif
bet nu sunku man suvokti tą baimę, argumentuotą atsargumą tai taip, bet pasąmoningą neargumentuotą baimę - nu labai sunku suvokt  biggrin.gif
Papildyta:
thumbup.gif  lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif va čia tai adekvatu. Labai malonu girdėt! clap.gif
zirziliux
QUOTE(Miaffa @ 2011 10 11, 17:34)
*

Jatus, paziurejau tuos aksolotlius.. Kokie keisti gyvunai... g.gif
vyšnia
Labas visoms,

štai jau kelias dienas mano akva stovi be žuvyčių. Tai pradėjo ant jo stiklų atsirasti kažkokie keisti gyventojai. Panašūs į sraiges, bet vis dar be kiautų. Paskutinės žuvys, kurios gyveno akvoje buvo, rykliniai šamukai, labėjos ir skaliarai. Tai kurios iš jų valgydavo šiuos gyvius? g.gif Nes prieš tai nesimatė jų nė vieno?
Gladness
O mes vakar šiek tie apsitvarkėm, ir dabar kolkas atrodom taip biggrin.gif
Vienintelis dalykas ko žiauriai trūksta, tai žalumos sad.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(zirziliux @ 2011 10 12, 08:55)
*

Tai jau tikrai g.gif
Miaffa
Ar ilgai deliojot tuos akmenukus? biggrin.gif Labai grazu smile.gif Gal reiktu dar koki fona det, atrodytu super
Gladness
QUOTE(Miaffa @ 2011 10 12, 10:39)
Ar ilgai deliojot tuos akmenukus? biggrin.gif Labai grazu smile.gif Gal reiktu dar koki fona det, atrodytu super
*

Dėkui 4u.gif apie foną galvojam, bet neapsisprendžiam kokio norim smile.gif apie kurios akmenukus kalbat? kairėj? Tai visą vakarą trukau kol padariau biggrin.gif
jurginux
QUOTE(zirziliux @ 2011 10 12, 08:55)
*

drinks_cheers.gif

QUOTE(Gladness @ 2011 10 12, 10:07)
*

O tai kaip filtra išplausit? g.gif kaip suprantu ten filtras apklijuotas??? g.gif
Gladness
QUOTE(jurginux @ 2011 10 12, 11:15)
drinks_cheers.gif
O tai kaip filtra išplausit? g.gif kaip suprantu ten filtras apklijuotas??? g.gif
*

Jo, jis išsitraukia normaliai, nes bokšto viršus "kiauras" smile.gif
biesas66
QUOTE(Jonavietis @ 2011 10 11, 11:33)
na galima suveikt du ryklinius šamukus.Tik jie Jonavoje,bet žentas dažnai Kaune būna galima būtų sutarti blush2.gif jei tik norit prašom ax.gif
o aš patarimo jūsų noriu verysad.gif net nežinau ką daryti ,negaliu apsispręsti doh.gif dėl vienos papūgos.Kaip sakau ji su gimdymo trauma,jos burnytė perkreipta ir gan smarkiai.Kol buvo visai mažutė kai pirkom nieko nesimatė,o dabar ji truputį paaugo ir  verysad.gif na kad ji dvigubai mažesnė už kitas tris tai dar nieko ,bet esmė tame kad ji praktiškai negali valgyti.Bent kirminukų ji iš vis nenuryja verysad.gif kai laikau rankose ir šeriu ji dar kokį vieną ir praryja,bet nuo dugno jau nebepaima.Ir sauso tik trupinukus gali nuryti,nieko didesnio nuryti jai neišeina,apie dugną tyliu nuo jo nieko paimt negali verysad.gif Vakar gal pusvalandį ją stebėjau,ta jos burna iš vis persikreipė verysad.gif liko mažutė skylutė.Na ji nėra liūdna,plauko,bet kad ji skursta faktas.Augt visai nebeauga,kiek išeina maitinu kirminukais kad ji galėtų paimti iš rankų.sausą irgi vieną kitą trupinuką .Ir va dabar net nežinau ką daryti ar ją toliau auginti ar tiesiog atsisveikinti ir jos nekankinti verysad.gif Suprantu durnas klausimas,bet iš vienos pusės ji sveika tik alkana pastoviai iš kitos pusės gal čia jau kankinimas žuviuko.Tiesa pasakius man nesvarbu kad ji liliputas pagal kitas,ir visai nemaišo.Bet neatmetu galimybės kad ji kada nors visai nustos valgyt negalėdama nuryti verysad.gif
*

Kad ir kaip gaila butu,as naikinciau tokia zuvyte,nes jai tikrai nera gerai taip gyventi.
mejinga
Glladness, gražu, augalai užaugs, bet fono tikrai reiktų 4u.gif
Pasišiaušęs
QUOTE(Gladness @ 2011 10 12, 10:07)

user posted image

žiūriu mano žolė neprigijo g.gif
Gladness
QUOTE(Avocetė @ 2011 10 12, 13:35)
žiūriu mano žolė neprigijo  g.gif
*

Ji mazajam akvoj, nes sitam ja severumas baisiai valge sad.gif
jurginux
skelbimas
nikita123
Sveikos 4u.gif
manau čia yra vilniečių kurios turi perteklių krevečių. Dar būtų gerai ir augaliukų 4u.gif Jei būtų pasiūlymų, rašykit į až 4u.gif
monkey-love
Sveikutės ax.gif
Aptikau štai tokį puslapį http://odisejus.lt/
Parašiau e-mail, kainos labai prieinamos. Akvariumai iš nuotraukų atrodo tikrai nieko, gamina didelių litražų akvariumus, reiškia su mažais neturėtų kilti problemų.
Kaip manote? ax.gif

Aš jau pamišau dėl viso šito reikalo biggrin.gif Visą laiką skaitinėju forumus, naršau info apie žuvytes ir augalus, dairausi po parduotuves, dar lieka apsilankyti Kalvarijų turguje bei Liepkalnio 78 ir pradėsim apsipirkinėjimus thumbup.gif

Laukiu nesulaukiu, kada galėsiu su jumis pasigirti savo akvariumuku 4u.gif
*Gyta*
QUOTE(monkey-love @ 2011 10 12, 21:58)
Sveikutės  ax.gif
Aptikau štai tokį puslapį http://odisejus.lt/
*

Aš gal netaktiškai, bet jau jei firma ant pradinio psl užsideda tokią baisybę...atsidariau ir uždariau, nepirkčiau tikrai nieko... Akvas itin keistas kažkoks - vandens neDApilta, dar fonas su pūslėm... Och, išsiliejau, atleiskit.
Pasišiaušęs
QUOTE(*Gyta* @ 2011 10 12, 22:03)
Aš gal netaktiškai, bet jau jei firma ant pradinio psl užsideda tokią baisybę...atsidariau ir uždariau, nepirkčiau tikrai nieko...  Akvas itin keistas  kažkoks - vandens neDApilta, dar  fonas su pūslėm... Och, išsiliejau, atleiskit.
*

drinks_cheers.gif
geriausios foto tai galerijoj lotuliukas.gif
*Gyta*
QUOTE(Avocetė @ 2011 10 12, 22:06)
drinks_cheers.gif
geriausios foto tai galerijoj  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif Čia su copyright'u tvarkelė, kiek suprantu lotuliukas.gif
Ir, beje, jei jau nepakanka asmeninio raštingumo, gi yra galų gale Moziloj taisytojas...
zirziliux
QUOTE(*Gyta* @ 2011 10 12, 21:03)
Aš gal netaktiškai, bet jau jei firma ant pradinio psl užsideda tokią baisybę...atsidariau ir uždariau, nepirkčiau tikrai nieko...  Akvas itin keistas  kažkoks - vandens neDApilta, dar  fonas su pūslėm... Och, išsiliejau, atleiskit.
*

Nu doh.gif
As jau anksciau buvau sita aptikus... Kazkoks nekoks puslapis. Jei ir dirba taip, kaip tas puslapis atrodo... hihihi.gif

Klausimas: barbusai su neonais nepriciom jauciu, ane?
Spurgita
QUOTE(zirziliux @ 2011 10 12, 22:24)
Nu doh.gif
As jau anksciau buvau sita aptikus... Kazkoks nekoks puslapis. Jei ir dirba taip, kaip tas puslapis atrodo... hihihi.gif
Klausimas: barbusai su neonais nepriciom jauciu, ane?
*

Pas mane kartu gyvena, kol kas nesipeša, bet ir akvariumas 160 l, yra 13 neonų, 6 barbusai mutantai, 2 rykliniai ir 2 denisono.
zirziliux
QUOTE(Spurgita @ 2011 10 13, 07:45)
Pas mane kartu gyvena, kol kas nesipeša, bet ir akvariumas 160 l, yra 13 neonų, 6 barbusai mutantai, 2 rykliniai ir 2 denisono.
*

Pas mane kol kas per mazas turbut butu jiems akvariumas, todel pasiliksiu tik prie barbusu. Kai turesiu didesni, tai tada ir reikes rimciau susimastyti g.gif
Eiryn
QUOTE(zirziliux @ 2011 10 12, 21:24)
Nu doh.gif
*

Puslapis baisus, vaizdai baisūs, pačio jo supratimas irgi nėra geras, bet kainos yra prieinamos, ir išeina išaiškinti ko nori iš jo. Aš pas jį gaminausi akvariumui dangtį, padarė tvarkingai, be to kad plokštė gan stora, mano akimis gal kiek per stora, priekaištų neturėčiau. Ir kaina buvo juokinga blush2.gif Už lenkišką dangtį pigesnis rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.