lengvute
2004 06 25, 07:40
Žiūriu, labai daug kam tenka vis atgult ligoninėn, kai pačią paguldo savaitei ar dviem, taip liūdna, taip baugu, sunku, slegia ten, bet, kai paklausau, kad kitoms mėnesį ir ilgiau tenka  (vos ne visą nėštumą) , apsiraminu, visgi-dėl vaikelio Aš su pirmais nėštumais po kokius gal 4 kartus gulėdavau ligoninėj, trukme 1-3 sav., tai dėl gresiančių persileidimų, tai dėl priešlaikinių gimdymų, su trečiu nėštumu dar tik kartą gulėjau 12-13 sav. (tfu tfu tfu), gerai, nė magnio nelašino, nes dar buvo mažai savaičių, 16-17 sav. -vėl skausmai, bet neguldė  , žodžiu, nuolat baimė ir įtampa... nors pliusai, aišku, irgi yra-pailsi, apžiūri tave pilnai.Ypač sunku būdavo nustygt vietoj per šventes, vasarą, kai visos šeimos iškylauja.O su šiuo nėštumu labai ilgėjaus savo dukryčių, buvo neramu, kaip jos ten, su patėviu  ...Dabar lieka laukt kitų kritinių momentų; 20-21, 24-25 ir pan. savaitės, kad jau lyg pagal knygą vyksta O kaip jūs, kiek kartų, dėl ko teko gulėt ligoninėj (apie patį gimdymą-nekalbu  ), ar turit išlikusių pažįstamų-draugių iš ten?Aš jau turiu  , ir medikus ten gulint yra galimybė geriau pažint, susitart dėl gimdymo
Svekutes! Man teko tas malonumas  gulejau kai buvo 14 savaiciu, gresiantis buvo. Pagulde su didziausiais skausmais  o nuejau pas gydytoja tik pasiklaust, ko man taip skauda  pagulejau savaite, palasino kokias 4-5 dienas magni, dar i vena tiesiai paleido  ir po savaites issiprasiau namo. Dekui dievui viskas baigesi gerai  tikiuosi daugiau iki gimdymo neteks ten grizt. Ir visoms linkiu dideles sveikatites ir i ligonine tik gimdyt vaziuot!
Paulina1
2004 06 25, 08:06
Man irgi 17 nestumo savaite teko paguleti, kraujuoti truputi pradejo, sulasino daug magnio ir viskas. Siaip reikia nekreipti demesio i ten tvyrancia bloga nuotaika, prisipirkti mamisku zurnalu, o tai pazliumbimai vakarais prasidedavo. Taip gaila saves pasidarydavo...
Manguste
2004 06 25, 08:11
Labai džiaugiuosi, kad man neteko to patirti. Visas nėštumas buvo kuo puikiausias. Tikiuosi ir ateityje neprireiks gultis į ligoninę.  O visoms besilaukiančioms linkiu sveikatos ir stiprybės laukiant savųjų angelėlių namuose, o ne ligoninėje.
erikele
2004 06 25, 08:14
Man nei su pirmu nėštumu, nei dabar neteko gulėt ligoninėj ir tikiuosi, kad neteks.
Man teko "pailseti" ligoninej  kai mums dar buvo 8 sav. Paskambinau gydytojui del pilvo skausmu, o baigesi tom, kad jis liepe man susirnkti daiktus ir skubiai i ligonine, gresiantis  Teko ir po lasaline paguleti. Tikesimes sekantis kartas bus tik gimdymas
Ziogutis
2004 06 25, 08:26
O man teko pagulet ligonineje 2 kartus per savo nestuma  Tikiuosi, kad trecias kartas bus tik gimdymas, nors iki jo liko 2 savaites Pirma karta atveze i ligonine, kai buvo 12 savaiciu su labai dideliu spaudimu ir pradejo lasinti magni. Slysciausia buvo, kad i ligonine atkeliavau gruodzio 23d. per pacias graziausias metu sventes Antra karta gulejau del cukriuko, bet labai ten greit as prasisukau ir isejau is ligonines po 3 dienu
Aushrinė
2004 06 25, 08:40
Man ligoninė nėštumo metu , buvo tapusi vos ne antraisiais namais. Jei skaičiuoti kartais - jų buvo 8 ,jei dienomis - gautųsi apie 60 (vadinasi apie pora mėnesių).Ypač slogūs atrodydavo pirmieji kartai , tačiau kaip sako " ir šuo kariamas pripranta". Labai jau aš laukiau to vaikelio...  Man gresiantis buvo jau nuo 4 savaitės , ir praktiškai visą nėštumą , todėl aš turėjau labiau nei visada pasitikėti daktarais.Ačiū jiems. Teko gulėti ir Marijampolės ligoninėj.Patikėkit , tokios priežiūros jokioj kitoj ligoninėj nebuvo.O juk Marijampolės ligoninė taip nuskambėjusi...
SuperBaba
2004 06 25, 09:02
Teko guleti 5 kartus  is pradziu su gresianciais, o paskui su prieslaikiniais  bet viskas gerai baigesi ir as dziaugiuosi savo svajoniuku  To ir jums linkiu
gulejau du kartus 6 ir 28 savaiciu del gresiancio ir prieslaikinio, gulejau po savaite
Kipšiukas
2004 06 25, 09:22
Nu man dar ir neteko ir tikiu kad tik per gimdymą papulsiu  .labai jau mus visi giria,kad mums  į naudą,tai gal tai ir padeda  labai jau aš bijau tų  . o maxi tu čia teigi kad gera ar bloga priežiūra,nes man teko gulėt prieš šį  ,tai žiūrint kuriam skyriuj
lengvute
2004 06 25, 09:31
nu aš irgi bijau visokių procedūrų ir gydytojų, o ką darysi  , žiūriu, iš 13, tik 3 ligoninėj negulėjusios pagal apklausą  , taip ir įsivaizdavau.
Ivoncikas
2004 06 25, 09:31
Ir as gulejau 2 kartus. Labai sunkiai pastojau, tad bijojau persileidimo. Gavau lasaliniu, kurios man tikrai padejo.
Ramirami
2004 06 25, 10:29
(!!!BUKIT!!!) Sveikutes! As tai gulejau 2 kartus, 7-8 savaite (pora savaiciu islaike, bet nieko nelasino, tik vaistus geriau) ir 20 savaite (tik 5 dienoms, is kuriu 2 per savaitgali praleidau namie). Tada ir magnio gavau. Atrode, nieko tokio, tiesiog sone dieglys isimete ir tikrai net minties nebuvo, kad i ligonine reiktu, tik nuvaziavau pas daktare paklausti, kaip ta diegli numalsinti  Manau, kad i ligonine  labai lengva papulti, nors neretu atveju ir namie gulimo rezimo uztektu... Cia apsidraudimas, tiek mamai, tiek gydytojams.
lengvute
2004 06 25, 10:33
bet , jei gresia persileidimas, o nėra kraujavimo, ne taip ir noriai guldo, pirmąkart man įrašė tariamą  kraujavimą, tai paguldė (dar dėl to vitamino C atkentėjau injekcijas  , davė Duphastono ir raminančių), o kitąkat labiau negalavau, o neguldė  ...Vietų ligoninėse nuolat pilna  , dabar dažnai įrašo gydytojos poliklinijoj "tariamą kraujavimą", tada tikrai paguldo ištyrimui ir stebėjimui
Ojej, gal puse nestumo ligoninej pragulejau. Budavo, iseini is ligonines, po savaites sugrizti. Gresiantis. Su visu kraujavimu.
Laukiantis pirmojo vaikucio, teko gultis su gresianciu ir deja, mazyli praradome. Taciau kiti du nestumai buvo kuo puikiausi, be jokiu gresianciu ir ligoniniu
na mane tai iskart pagulde, nes jau ne kas ir buvo, kai gulde 28 sav, jau buvo organizmas pasiruoses gimdymui man taip skaudedavo, kad net nepaeidavau, tai gydytojai uzteko i mane paziuret, grait ant somalioto, ir dar greiciau i ligonine, nepagimdziau, datempiau 41 savaite
lengvute
2004 06 25, 10:43
Daisy, o kaip tave gydė, leido magnį ir plaučius brandinančių bei apsauginis rėžimas  ?Mane tai taip gydė, pirmąją išnešiojau ilgaiu 2d. nei turėjau, o antrą vistik 2 sav. anksčiau pagimdžiau. Maniau, kad jei sunkūs, tai visi nėštumai, gerai, kad kitoms kitaip  , aiškių priežasčių man nieks ir nepasakė, kodėl turiu kaip ant adatų visus nėštumus vaikščiot, tik pervargstu ar didesnis stresas-bac-ligoninė, tikari antri namai jau per trečią nėštumą  .
| QUOTE (lengvute @ 2004 06 25, 11:44) | Daisy, o kiap tave gydė, leido magnį ir plaučius brandinnačių bei apsauginis rėžimas ?Mane tai taip gydė, pirmąją išnešiojau ilgaiu 2d. nei turėjau, o antrą vistik 2 sav. anksčiau pagimdžiau, bet aš maniau, kad jei sunkūs, tai visi nėštumai, gerai, kad kitoms kitaip , aiškių priežasčių man nieks ir nepasakė, kodėl turiu kaip ant adatų visus nėštumus vaikščiot, tik pervargstu ar didesnis stresas-bac-ligoninė, tikari antri namai jau per trečią nėštumą . |
na  magni tai leido kasdien po laseline, net neleisdavo nustatyt greitesnio rezimo, nors as nekaitau, turedavau 4 val gulet, ir kai tikk atvaziavau suleido kazkokiu vaistu i vena, net nezinau kokiu, man nerupejo. Ir jei nemaisua, leisdavo man ne tik magni, bet ir dar kazka irgi laseline, ne gliukoze, bet kazkokius vaistus, zinok, kad nepamenu ka tiksliai, antra laseline kas antra dien leisdavo, o magni kas dien ir gulimas rezimas- grieztai
Man taip pat teko paguleti 4 dienas pries gimdyma.Pagulde del padidejusio kraujo spaudimo ir atsiradusiu edemu.Buvo labai liudna  Bet ir gerai is kitos puses nereikejo pergyventi kaip nuvaziuoti jei staiga prasidetu saremiai ir prieziura gera.Tai gi is nestumo patologinio skyriaus ankstyva ryta kelevau i gimdykla, tik vyra teko anksti kelti, kad atvaziuotu.
Ramirami
2004 06 25, 11:00
| QUOTE (lengvute @ 2004 06 25, 10:44) | | Daisy, o kaip tave gydė, leido magnį ir plaučius brandinančių bei apsauginis rėžimas? |
Kazin, per kiek gali tuos plauciukus subrandinti? Nes vis paskaitau, kad prieslaikiniam gimdymui prasidejus leidzia tuos vaistus, negi taip greitai  plauciai issiskleidzia?
Teko gulėti net keturis kartus: pirmąkart - gresiantis persileidimas; antrąkart - bronchitas ir didelis kraujo nusėdimas; trečiąkart - gresiantis priešlaikinis gimdymas; ketvirtąkart - tyrimams dėl cezario (beje, pagimdžiau pati).
Astuliukas
2004 06 25, 11:09
Gulejau ligonineje 2 savaites nestumo prazdioje mano zuikiui buvo 8 savaites  .
| QUOTE (lengvute @ 2004 06 25, 10:44) | | Maniau, kad jei sunkūs, tai visi nėštumai |
Nebutinai  . Mano gydytoja man sake "kiekvienas nestumas unikalus". Aisku, panasus irgi gali buti.
Priesh kokia savaite viena vieninteli karta gulejau 2 dienas ir tik del to, kad  shirdute per apziura pas ginekologe greichiau paplake. Pirmadieni pagulde, antradieni ishsireikalavau, kad paleistu namo, nes 3 toniuku fiksavimai aparatu nerode jokio greitesnio  shirdutes darbo (matyt apsilankymo pas ginekologe metu pati buvau shiek tiek susinervinus ar nuo lipimo laiptais shirdis greichiau plake ir tai persidave  ), o pats vatymasis nuo vieno shono ant kito ligonines palatoj man kainavo daugiau nervu nei kad buchiau tas dvi dienas pagulejusi namie (o dar palatos kaimyne visa nakti praknarke, tai toks ten ir miegas buvo).
Upsiukas
2004 06 25, 12:14
Mums 28 savaites, bet jau spejom 2 kartus pabuvot ligoninej... Pirma karta 23 savaiciu, antra karta - 26.Tik si pirmadieni israse namucio. Abu kartai- gresiantis prieslaikinis. Pirmaji karta lasino magni, o antraji "Gyniprali", o dabar dar israse ir "Gynipralio" tabletikes gert. Labai ikalbineju savo maziuka taip neskubet  Kolkas jis manes paklauso ir apsiramina Kadangi as ligoninej buvau gulejus tik gilioj vaikystej, tai man sie pagulejimai dave ir naudos...susipazinau su laselinem (seniau man atrode siaubingai skaudanti procedura), suzinojau ka butina pasiimt i gydymo istaigas (lengviau bus rinktis daiktus vaziuojant gimdyt). Maciau palatos kaimyniu saremius ir t.t., kadangi as laukiu pirmo leliuko, man daug kas buvo nauja ir idomu. Bet visvien, geriau i ligonine vaziuot tik gimdyt
nigrita
2004 06 25, 12:34
Gulėjau kai buvo maždaug 18 sav. Staiga užkilo temperatūra ir tris dienas nepavyko numušti. Pakildavo iki 39.5... nepadėjo ir greitoji. Po trijų dienų atsiguliau į ligoninę, gulėjau 5 dienas (ryjau antibiotikus ir kas dieną man sulašindavo į veną po 2litrus visokio briedo)... Su gimda, lelium ir visais tais reikalais viskas buvo čiki.... Jokių kitų simptomų išskyrus temperatūrą neturėjau, jokių nusiskundimų taip pat. Ištyrė viską, ką buvo įmanoma, niekas nieko nerado... Temperatūra po poros dienų susitvarkė, o atmetimo principu gyd. nusprendė, kad tai ko gero galėjo būti virusinė infekcija...
asfaltuota
2004 06 25, 12:40
| QUOTE (lengvute @ 2004 06 25, 07:32) | , žiūriu, iš 13, tik 3 ligoninėj negulėjusios pagal apklausą , taip ir įsivaizdavau. |
Nežianau kaip čia dabar užskaityti- gulėjau ar ne  - vėlavo gimdymas ir savaitei (vaisiaus būklės stebėjimui) buvau įkišta į ligonionę, o paskui skatino... Kažkaip labiau priskiriu save prie tų kurios negulėjo...nes visas nėštumas buvo labai sklandus, vat tik tas galiukas koją pakišo...
Jo-ma-Jo
2004 06 25, 19:19
Astuoniolikta savaite paskambinau gydytojai paklaust del skausmu pilvo apacioj, liepe kuo greiciau prisistatyt, o is jos jau pakuotis i ligonine  Pagulejau savaite 'ant laseliniu' ir tikiuosi kad kitasyk grisiu tik gimdyt  Palatietes buvo labai fainos, bet namuose gulet yra namuose...
man pasiseke sito "malonumo" isvengti. dabar liko tik 6 savaiteles, tai tikiuosi, kad ligonines personala pamatysiu tik per gimdyma
Monciūta
2004 06 28, 13:33
Mums dabar 26sav. ir 3d., bet ligoninej jau teko tris kartus paguleti  Pirma karta 10-11sav., nes is niekur nieko, be jokiu skausmu pasirode kraujo is maksties, gydytojai taip ir nesurado priezasties(lyg ir butu gresiantis persileidimas, nors kaklelis buvo idealios bukles), antra karta 21-22sav. su prieslaikiniu gimdymu ir trecia krata 24-25sav. su ta pacia diagnoze. Antra karta gulejau RK ligoninej tai lasino tik magni, nors jis man visai nepadedavo, trecia karta(pastaraji) guliejau antakalnio klinikose, ten geriau antibijotikus ir gyniprali(antibijotikus geriau profilaktiskai, nes jokio uzdegimo ar infekcijos nerado, taciau negalejo rasti ir priezasties nuo ko gimda taip apitraukineja  ). Visi tyrimai idealus, o gimda apsitraukineja ir tiek, matyt jau toks mano organizmas  Dabar jau savijauta geresne(dar vis geriu gynipral tabletytes) ir tikiuosi i ligonine vaziuosiu tik gimdyti
as pirma nestuma gulejau 2 kartus. Abu - del gresiancio pesileidimo. Lasino magini ir po jo - giniprali, o antra karta uzteko tik magnio. Priezasties irgi pradzioje nesurado, taciau paskui gydytoja nusprende, kad del smulkaus kuno sudejimo, gimda maza, nespeja temptis pagal vaikucio augimo tempus ir del to susitraukineja. Kitaip tarinat, diagnozavo gimdos infantiliskuma  Abu kartus gulejau mazdaug po 1 savaite. Abu kartus - Antakalny., pas gyd. Povilaitiene. Si nestuma - dar nepagulde i ligonine. Tikiuosi ir neprireiks
Tengene
2004 06 30, 10:30
Sveikutes pavydziu toms kam nteko guleti ligonineje ir viskas klostosi kuo puikiausiai, man tai ir su pirmu nestumu teko ligoninese pabuvoti 13-16sav del gresencio , o pabaigoje del per auksto spaudimo, ir si karta nenevyko isvengti ligonines, 15 sav atsiduriua ligonineje del karaujavimo, tai magnio palasino ir dar kazka i raumenis leido pamirsau tik pavadinima  , dabat tikiuosi kad galesiu i ligonine vaziuoti tik gimdyti
raimute
2004 06 30, 18:23
Sveikutes na o man tai dar neprireike i ligonine vaziuoti,nors dar tik 28sav.,taip kad dar visko gali buti,bet jauciuosi visai neblogai tai tikiuosi kad iki gimdymo neteks man ten pabuvoti
| QUOTE (Ramirami @ 2004 06 25, 09:01) | Kazin, per kiek gali tuos plauciukus subrandinti? Nes vis paskaitau, kad prieslaikiniam gimdymui prasidejus leidzia tuos vaistus, negi taip greitai plauciai issiskleidzia? |
Atrodo per 24 valandas, geriausia - per 2 paras. Man ab sykius leido - su pirmu 28 sav., su mazium - 32 sav.
Miau
Ramirami
2004 06 30, 19:04
| QUOTE (Mew @ 2004 06 30, 18:53) | Atrodo per 24 valandas, geriausia - per 2 paras. Man ab sykius leido - su pirmu 28 sav., su mazium - 32 sav.
Miau |
Labai aciu uz atsakyma. Bet kazin, jei subrandina plauciukus, o pavyksta sustabdyti prieslaikini gimdyma, tai  gali toliau ramiai gimdoje gyventi iki tikrojo gimdymo, ar tokius vaistus leidzia kai prieslaikinio jau nebestabdo? Gal kas zinote?
Man irgi kol kas neteko ligoninej pabuvot, tikiuosi neteks ik per gimdyma Linkiu kad visos  kuo maziau tose ligoninese butu
Vyshnia
2004 07 01, 19:52
Man ligonineje jau teko guleti, kai mums buvo 10 sav.+2 d. ir dar vis turiu nedarbingumo lapeli, nes gimda taip ir liko apsitraukusi. Dabar mums 13 sav.+2 d. Tikekimes kad nebereikes guleti, nes as ir namuose galiu paguleti, juk man nieko neleido, nes tipo mazai dar laiko. Dabar tik geriu Magnesium Desporal 300 ir tikrai padeda, bet kas ten zino jei pradesiu eiti i darba gali vel susitraukti
Su pirmu gulejau apie 13 sav, kai buvo gresiantis (pradejo truputi kraujuoti, minkstejo gimdos kaklelis). Tai isgulejau ligoninej apie 3 sav. Ir biuleteni turejau iki pat dekretiniu (26 sav ).
O su antru atsiguliau, kai nuslydau nuo laipteliu lauke Jau maniau, kad jo neteksiu ... Bet aciu Dievui, "ten" pasiliko iki pat gimdymo
Kipšiukas
2004 07 01, 21:40
mano draugė gulėjo su priešlaikiniu gimdymu 2sav,tai  plaučiukus taipogi brandino.išleisdami iš ligonines sakė bent 10dienų pravaikščiot ir gali gimdyt.gimde po 14 dienukiu būdama tik 36sav,bet  sveikas ir jau pas mamytę. turbūt kiekvienas nėštumas individualiai,nebūtinai kas buvo vienai tai bus ir kitai. Linkim būt sveikom ir stipriom,kad i ligoninę tektų važiuoti tik gimdyt
O aš negulėjau lioninėje nė karto ir visą nėštumą kuo puikiausiai jaučiausi, ir še tau - 30 savaitę nubėgo vandenys ir nori nenori teko gimdyti  . Ačiū dievui, panelytė palaukė, kol jai plaučiukus subrandino.
man teko per nestuma du kartus guleti ligoninej. pirma karta pries kaledas, tuo metu buvo 15 sav (atrodo). kazkaip pilva paskaudejo, o gal vidurius pute. pasiskundziau gydytojai, tai ta apsidraudimui mane i ligonine pagulde. o ten jei jau atsigulei tai diagnoze visiems vienoda- (mamos rupesciai uzspaude smegenis , nepamenu diagnozes  ) prieslaikinis gimdymas. antra karta atsiguliau i ligonine, nes niekas nepaaiskino, kodel man skauda pilvo apacios desini sona. ir vel apsidraudimui gydytoja nusiunte i ligonine. o ten 5 paras prabuvus viskas atrodo susitvarke. as gydytojai ir sakiau: as cia gulineju, slampineju koridoriais - tai ir neskauda, o va kai intensyviau pavaikstau - pradeda skaudeti. israse namo su ta pacia diagnoze - prieslaikinis gimdymas. tik parejau namo - ir vel skauda. skaudejo tol kol nenusipirkau nesciajai skirto dirzo pilva prilaikyti. pasirodo tas skausmas buvo nuo to kad tempesi pilvo raumenys. ir se tau kad nori prieslaikinis gimdymas
kristee
2004 07 25, 19:19
Sveikutes, Mums ir teko paguleti ligonineje 5 dieneles, kai buvom 23 savaiciu  nors jauciausi kuo puikiausiai, bet kazkodel sutrumpejo ir suminkstejo gimdos kaklelis  , tai gydytoja apsidraudimui mane pagulde i ligonine. ten kaip ir daugumai nestukiu pora dienu lasino magni, dar geriau ginepral tabletes. tikiuosi kad daugiau neteks ten iki gimdymo patekti, labai jau liudnos nuotaikos ten ligonineje tvyro
mamutiene
2004 07 28, 02:01
Man kol kas teko 2 kartus. abu del spaudimo. pagulde, bet nieko tokio nerado. abu kartus gulejau po 3 dienas.
Man teko 1 kartą gulėti- grįžau tokia visa "pailsėjusi" nuo jūros (8-ame mėnesyje su palapinėm, bet gal minėjau kad mes crazy žmonės ), na pradėjo susitraukinėti gimda skausmingai ir nulėkiau į Klinikas. Ten buvau aprėkta, iškoneveikta ir pan. dėl to, ko čia atsibeldžiau į man nepriklausančią ligoninę. Fuj, baisybės kokios ten priėmime dirbo  Na bet ramiai sau pagulėjau savaičiukę, magnio gavau ir viskas buvo čiki. Paskui dar vieną dieną prieš gimdymą atsiguliau- bet čia jau susitarus jį skatinti.
turejau guleti savaite, bet gulejau tik viena diena, nes kita pabegau per visa diena lasino viena lasaline 3 val, o visa kita laika, niekas net i palata neuzeidavao. tad susirinkau daiktus ir isrukau namo, man namie geresne aplinka ir ramiau. turiu pazistama gydytoja - akusere, tai su ja konsultavausi ir viskas
Laba diena esamos ir būsimos mamytės Norėjau pasiteirauti tų, kurios gulėjote ligoninėje su gręsiančiu ar šiaip kokiais negalavimais susijusiais su būsimuoju stebuklėliu. Kokiame nėštumo periode jums tai buvo (kokioje nėštumo savaitėje) ir ką jums ten ligoninėje darė  Iš anksto dėkoju už atsakymus ir pasidalinimą patistimi
LUNARIA
2005 07 25, 12:41
Man kokia 17 sav.prasidejo tepliojimas, nuejau i Greitosios punkta (nes tai buvo sestadienis ir poliklinika nedirbo),jie mane nuveze i Raudonojo kryziaus ligonine, ten apziurejo sako reikia pasilikti.  Nepasilikau, nes pirmadieni darbe svarbu susirinkima turejau.Sekmadieni pragulejau namie, geriau vitaminus, arbateles ir vien lovos rezimas.  Pirmadieni vyras nuveze i poliklinika,daktare paaiskino, kad jei noriu turiet si vaikeli turiu gultis, nes kaklelis jau pravertas,taigi is ten iskarto i Sv.Jokubo ligonine su gresianciu persileidimu. Ligonineje, tik gulejau ir gulejau  I laselines jau ziuriet negaliejau, nes tik jas man ir state, per diena buvo 2-3, ir i uzpakali leido vaistus  Bet pasakysiu reikejo to: nuo darbo pailsejau moraliskai ir fiziskai  Ir vyras palakste rupindamas  Isguliejau kokia savaite. O vat drauge laike net 2 savaites, nes jai buvo blogiau, nors laikas mazesnis, bet kraujavimas didesnis.Bet irgi nieko, atguliejo ir galiausiai grazia mergyte pagimde  Taigi moteris nedvejuokit ir nedelskyt, jei kas ne taip ar itarino geriau pas daktare nueiti ir pasikonsultuotis, ir atguliet ligonineje
su antru vaikeliu gulejau 8 sav. - nes buvo pradeje teplioti. echoskopu rado nedidele hematoma, pagulde i ligonine. prileido kraujavima stabdanchiu vaistu (iki shiol uzhpakali skauda prisiminus). pagulejau penkias dienas, parasheu referata ir prezentacija (man buvo tuo metu sesija) ir pabegau namo... i ligonine gryzhau tik gimdyti
|
|