nors pasaka "Snieguolė ir septyni nykštukai" berods yra prancūzų rašytojo Pero kūrinys, bet juk pats vardas SNIEGUOLĖ- grynai lietuviškas...
man nelabai... nezinau kodel. tiesiog nelabai ir tiek
Kažkada pažinojau Sniegę, tai gal ir nieko, bet jei duotumėt Snieguolės vardą, kažin kaip ji jaustųsi 70-ies metų (nebent būtų maža žila senučiukė)
Nepatinka
Pazistu Snieguole, ir net labai gerai. Vardas kaip vardas, tik vat ir man toks pats klausimas iskilo:kaip jausis senuciuke einanti su lazdele ir pasaukta vardu Snieguole!
QUOTE(Ašaka @ 2011 10 11, 15:24) Kažkada pažinojau Sniegę, tai gal ir nieko, bet jei duotumėt Snieguolės vardą, kažin kaip ji jaustųsi 70-ies metų (nebent būtų maža žila senučiukė) pažįstu 60metę Snieguolę - jaučiasi normaliai Sniega man labai gražu. o visos -uolės nelabai: nei Danguolė, nei RAsuolė, nei pan.
Man ir Snieguolė, ir Sniegė gražu. Snieguolė, beje, yra pirma pavasario gėlytė: maža, trapi, bet dar sniegui nenutirpus žydi.
Na Snieguolė man nelabai kažkaip, geriau jau Sniegė
Net nežinau
Savo dukrytes taip nevadinciau, bet pats vardas priimtinas. Gal todel, kad pazistu labai nuostabia mergina Snieguole.
Kalėdų laikotarpiu Snieguolėms labai sunku telefonu atsiliepti ir prisistatyti
negražus
Gražus Sniegė, Sniegutė. Mūsų klasėje Snieguolę vadindavom Snaige
Labai nepatinka
..ir septyni nykštukai
NE
... ar amžinas klausimas
-Snieguolė
Na, jeigu jau yra vardas Fėja
Man nepatinka .
Ne itin.
NE
norejo ir mane kazkada Snieguole pavadinti...aciu Dievui, persigalvojo, dave normalu varda, su kuriuo ir 100 metu jausíuos gerai
|