Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Snieguolė
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Snikers
nors pasaka "Snieguolė ir septyni nykštukai" berods yra prancūzų rašytojo Pero kūrinys, bet juk pats vardas SNIEGUOLĖ- grynai lietuviškas... ax.gif
pavasarejanti
man nelabai... nezinau kodel. tiesiog nelabai ir tiek ax.gif
Ašaka
Kažkada pažinojau Sniegę, tai gal ir nieko, bet jei duotumėt Snieguolės vardą, kažin kaip ji jaustųsi 70-ies metų (nebent būtų maža žila senučiukė)
giedruole
QUOTE(Ašaka @ 2011 10 11, 17:24)
Kažkada pažinojau Sniegę, tai gal ir nieko, bet jei duotumėt Snieguolės vardą, kažin kaip ji jaustųsi 70-ies metų (nebent būtų maža žila senučiukė)
*

O kaip jaustųsi senutė, vardu Samanta? arba Lėja? arba Andžela? tongue.gif
Man visai gražu Snieguolė, Sniegutė, Sniegė....
Giuste
Nepatinka schmoll.gif
vilaguona
Pazistu Snieguole, ir net labai gerai. Vardas kaip vardas, tik vat ir man toks pats klausimas iskilo:kaip jausis senuciuke einanti su lazdele ir pasaukta vardu Snieguole! smile.gif
muminukas
QUOTE(Ašaka @ 2011 10 11, 15:24)
*

pažįstu 60metę Snieguolę - jaučiasi normaliai tongue.gif tik jai apskritai nepatinka jos vardas, vadina dažniausiai Sniega.
Sniega man labai gražu. o visos -uolės nelabai: nei Danguolė, nei RAsuolė, nei pan.
GiedrėM
Man ir Snieguolė, ir Sniegė gražu. Snieguolė, beje, yra pirma pavasario gėlytė: maža, trapi, bet dar sniegui nenutirpus žydi.
*Liepa18*
Na Snieguolė man nelabai kažkaip, geriau jau Sniegė smile.gif
Ūla
QUOTE(*Liepa18* @ 2011 10 12, 11:33)
Na Snieguolė  man nelabai kažkaip, geriau jau Sniegė smile.gif
*

drinks_cheers.gif
kregždutė
Net nežinau g.gif Nei taip nei taip. Nestebina, bet ir nežavi. Bet gali būti, kodėl ne. Sena ar jauna, iš pasakos, ar gėlė - lai 4u.gif
aggree
Savo dukrytes taip nevadinciau, bet pats vardas priimtinas. Gal todel, kad pazistu labai nuostabia mergina Snieguole.
Isila
Kalėdų laikotarpiu Snieguolėms labai sunku telefonu atsiliepti ir prisistatyti biggrin.gif Pažįstama Snieguolė pasakojo tongue.gif
l'eau
negražus schmoll.gif
giedruole
Gražus Sniegė, Sniegutė. Mūsų klasėje Snieguolę vadindavom Snaige biggrin.gif
Giuste
Labai nepatinka schmoll.gif
Moxe
..ir septyni nykštukai bigsmile.gif
NE ax.gif
Leonsija
... ar amžinas klausimas
-Snieguolė bigsmile.gif ? O kur Jūsų nykštukai ? Ha-ha, cia as juokauju lotuliukas.gif ...

giedruole
Na, jeigu jau yra vardas Fėja lotuliukas.gif , tai manau, gali būti ir Snieguolė lotuliukas.gif
gyventojas
QUOTE(giedruole @ 2011 10 19, 12:08)
Na, jeigu jau yra vardas Fėja  lotuliukas.gif , tai manau, gali būti ir Snieguolė  lotuliukas.gif
*

trūksta tik raudonkepuraitės drinks_cheers.gif
Ania.ks
Man nepatinka . ax.gif
Giurza online
Ne itin.
** Svaja**
NE cool.gif
Chanelle
QUOTE(Isila @ 2011 10 12, 23:04)
Kalėdų laikotarpiu Snieguolėms labai sunku telefonu atsiliepti ir prisistatyti biggrin.gif  Pažįstama Snieguolė pasakojo tongue.gif
*

geras lotuliukas.gif
o siaip tai pazistu viena snieguole, jai gal ir tinka, bet niekad nevadinciau taip savo dukters
Onomotopėja
norejo ir mane kazkada Snieguole pavadinti...aciu Dievui, persigalvojo, dave normalu varda, su kuriuo ir 100 metu jausíuos gerai biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.