QUOTE(astraline23 @ 2011 03 25, 10:19)
Vardo nežinau, nes mums jų net nepristatė
QUOTE(astraline23 @ 2011 03 25, 10:19) Vardo nežinau, nes mums jų net nepristatė
[quote=astraline23,2011 03 25, 10:19]
Tai matyt kalbat apie tą pačia lopšelinukų auklėtoją (bijau pameluot, berods ji iš "Pelėdžiukų"), jau tokia ji visada susiraukus susisukus,k ad ojoj. Net mano uošvienė (ji man vaiką vedžioja i darželį, kai vyro nėra), sakė, kad ne jai su vaikais dirbt, labai jau nesimpatiška moteriškė [/quote] Ar ne apie aukletoja Aldona kalbat? [/quote] Na tikrai kaip pirstu i aki
oho, amt kaip, man net i galva neatejo tokia mintis kad aikai gali aukletojos bijoti
o siaip dabar tai labai sunku kai dvi grupes sujungtos, vaiku labai daug, kosmaras kazkoks QUOTE(astraline23 @ 2011 03 25, 11:48) oho, amt kaip, man net i galva neatejo tokia mintis kad aikai gali aukletojos bijoti o siaip dabar tai labai sunku kai dvi grupes sujungtos, vaiku labai daug, kosmaras kazkoks Jo jo, vaikai pasirenka, kuri auklėtoja jiems mielesnė Tai galvoju, jei būtų papuolęs į "Pelėdžiukų" grupę, tai darželį būtų tekę pamiršt (pradėjau vest 1,8 m), arba keisti grupę QUOTE(astraline23 @ 2011 03 25, 11:48) oho, amt kaip, man net i galva neatejo tokia mintis kad aikai gali aukletojos bijoti o siaip dabar tai labai sunku kai dvi grupes sujungtos, vaiku labai daug, kosmaras kazkoks na cia baime baimei nelygi, vaikas pripranta prie savu aukletoju, ir jam nauji asmenys kelia baime. o jei dar jaucia kad jis nemielas, nes yra ne is jos grupes, tai taip ir gaunasi.
Aš apie "Kodėlčių" nei vieno blogo žodžio negalėčiau pasakyt.Direktorė nuostabi ir sukalbama, dukra lanko "Širdukų" grupę auklėtojos geros,sūnus lanko lopšelio grupę"Drugeliai" auklėtojos super geros
Sveikutes
Na va, vakar pamaciau internete, kad pakliuvom i darzeli. Tai jau dabar pradedu stresuoti...Tiek visokiu nesklandumu iskilo.. Parasiau i tris darzelius, ir internete raso, kad i visus priimtas, tai kaip suprast? Kazka girdejau, kad eina darzelius dabar atkelinet? Zinot ka nors apie tai? Uzrasiau i Pusele, Zvaigzdute ir Azuoliuka(Azuoliuko nespejau isbraukt). I pusele ar i zvaigzdute geriau vest? Zvaigzdute tai beveik kieme yra, bet sako, kad i pusele daug geriau ir lopselinuko aukletojos superines...(na tokios kalbos sklinda) Ka patartumet? QUOTE(blemba @ 2011 05 01, 14:38) Sveikutes Na va, vakar pamaciau internete, kad pakliuvom i darzeli. Tai jau dabar pradedu stresuoti...Tiek visokiu nesklandumu iskilo.. Parasiau i tris darzelius, ir internete raso, kad i visus priimtas, tai kaip suprast? Kazka girdejau, kad eina darzelius dabar atkelinet? Zinot ka nors apie tai? Uzrasiau i Pusele, Zvaigzdute ir Azuoliuka(Azuoliuko nespejau isbraukt). I pusele ar i zvaigzdute geriau vest? Zvaigzdute tai beveik kieme yra, bet sako, kad i pusele daug geriau ir lopselinuko aukletojos superines...(na tokios kalbos sklinda) Ka patartumet? nzn ra visuose darzeliuose yra,bet atsiuncia laiska kad esi priimtas ir tada jau eini i darza ir ten viska derini.tad nueik i dazley,i kury nori kad vaiaks eitu,ir ten snekek,tikrai vsika aiskiai paaiskins QUOTE(blemba @ 2011 05 01, 15:38) Sveikutes Na va, vakar pamaciau internete, kad pakliuvom i darzeli. Tai jau dabar pradedu stresuoti...Tiek visokiu nesklandumu iskilo.. Parasiau i tris darzelius, ir internete raso, kad i visus priimtas, tai kaip suprast? Kazka girdejau, kad eina darzelius dabar atkelinet? Zinot ka nors apie tai? Uzrasiau i Pusele, Zvaigzdute ir Azuoliuka(Azuoliuko nespejau isbraukt). I pusele ar i zvaigzdute geriau vest? Zvaigzdute tai beveik kieme yra, bet sako, kad i pusele daug geriau ir lopselinuko aukletojos superines...(na tokios kalbos sklinda) Ka patartumet? Kiek laiko laukete eiles? QUOTE(witalyli @ 2011 04 26, 15:31) Aš apie "Kodėlčių" nei vieno blogo žodžio negalėčiau pasakyt.Direktorė nuostabi ir sukalbama, dukra lanko "Širdukų" grupę auklėtojos geros,sūnus lanko lopšelio grupę"Drugeliai" auklėtojos super geros manasis taip pat "Drugeliuose" skraido
Sveikos mamytes,
Patekom i Azuoliuko darzeli, taciau pasiskaiciau cia ne kokiu nuomoniu apie ji... QUOTE(Invincible @ 2011 05 19, 16:17) Sveikos mamytes, Patekom i Azuoliuko darzeli, taciau pasiskaiciau cia ne kokiu nuomoniu apie ji... Mano didžioji lankė, dabar ir mažius pateko - lankysim. Ir mums ten viskas patiko, pradedant auklėtojomis, jų kompetencija ir t.t. Dabar gi ir renovuotas jau darželis, ir direktorė nauja, kuri labai ugdymu rūpinas. Na, maistas galėtų ir geresnis būt, ale nereik norėt restoranų maisto už tokią kainą. Aš labai patenkinta, kad patekom, tuo labiau, darželis man pakeliui į darbą, tep kad palankykit ir pamatysit QUOTE(Gintarasa @ 2011 05 19, 19:02) Mano didžioji lankė, dabar ir mažius pateko - lankysim. Ir mums ten viskas patiko, pradedant auklėtojomis, jų kompetencija ir t.t. Dabar gi ir renovuotas jau darželis, ir direktorė nauja, kuri labai ugdymu rūpinas. Na, maistas galėtų ir geresnis būt, ale nereik norėt restoranų maisto už tokią kainą. Aš labai patenkinta, kad patekom, tuo labiau, darželis man pakeliui į darbą, tep kad palankykit ir pamatysit Aciu labai uz nuomone, atsizvelgsim
Sveikutes,
Siandiena aukletojos darzelyje "Kodelcius" paklausiau del maisto gaminimo ir gavau atsakyma, kad maistas gaminamas darzelyje. Taigi nauja info- darzelyje "Kodelcius" maistas ne atveztinis, o gaminamas vietoje QUOTE(witalyli @ 2011 04 26, 15:31) Aš apie "Kodėlčių" nei vieno blogo žodžio negalėčiau pasakyt.Direktorė nuostabi ir sukalbama, dukra lanko "Širdukų" grupę auklėtojos geros,sūnus lanko lopšelio grupę"Drugeliai" auklėtojos super geros Visiškai sutinku dėl darželio QUOTE(linajja @ 2011 06 16, 11:57) Sveikutes, Siandiena aukletojos darzelyje "Kodelcius" paklausiau del maisto gaminimo ir gavau atsakyma, kad maistas gaminamas darzelyje. Taigi nauja info- darzelyje "Kodelcius" maistas ne atveztinis, o gaminamas vietoje Tai kad visuose darželiuose, pasirodo, maistas gaminamas vietoje... Kalbu apie Tauragės darželius.
na mes patekom i Pusele. Lankem 1.5men, kol uzdare atostogoms. Na ka galiu pasakyti...
Siaip girdejau neblogu atsiliepimu apie lopselinuku aukletojas
laba,
biskiuka ne i tema as,bet norejau jusu visu nuomones http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry48733039 aciu QUOTE(astraline23 @ 2011 08 31, 17:52) o dar yra skirtumas kada darzelyje mes neinam i ji,tai nzn kokia ten tvarka
Kiek žinau "Kodėlčiuje" kokios tai ypatingos šventės nėra-tiesiog eilinė diena darželyje, nebent auklėtojos kokią pasveikinimo kalbą rėš
mes va isejom normaliu laiku kaip ir kasmet-8val ir su gelem...daugiau nzn, aukletoja jei ka ir organizuoja,tai vaikai ir atsves vieni,be tevu
Būna būna šventės "Kodėlčiuje", aišku, ją organizuoja po pusryčių. Pernai ėjom pažiūrėt, nes lauke vyko, o šiemet dėl lietaus salėje, tai nėjau, nes pagalvojau,kad nebus vietos kur stovėt,
QUOTE(alinute5 @ 2011 09 05, 10:52) Būna būna šventės "Kodėlčiuje", aišku, ją organizuoja po pusryčių. Pernai ėjom pažiūrėt, nes lauke vyko, o šiemet dėl lietaus salėje, tai nėjau, nes pagalvojau,kad nebus vietos kur stovėt, nu va kaip faina
Sveikutes Taurages super mamytes
Nesenai persikelem cia gyventi (atvykom paskui teveli Gal kuriai teko girdeti, ar butina prisiregistruoti tame mieste kur vaikutis eis i darzeli (mano atveju i lopseli)? Ir gal mamytes vedusios savo stebuklelius i "Kodelciaus" lopselio grupes galit patarti i ka man atkreipti demesi ir su kuo labiau supazindinti savo mergyte kad nebutu visiska ziopliuke grupeje Aciu labai visoms uz pagalba QUOTE(asesugiedre @ 2011 10 24, 03:04) Sveikutes Taurages super mamytes Nesenai persikelem cia gyventi (atvykom paskui teveli Gal kuriai teko girdeti, ar butina prisiregistruoti tame mieste kur vaikutis eis i darzeli (mano atveju i lopseli)? Ir gal mamytes vedusios savo stebuklelius i "Kodelciaus" lopselio grupes galit patarti i ka man atkreipti demesi ir su kuo labiau supazindinti savo mergyte kad nebutu visiska ziopliuke grupeje Aciu labai visoms uz pagalba aš vedžiau į Kodėlčių QUOTE(asesugiedre @ 2011 10 24, 03:04) Sveikutes Taurages super mamytes Nesenai persikelem cia gyventi (atvykom paskui teveli Gal kuriai teko girdeti, ar butina prisiregistruoti tame mieste kur vaikutis eis i darzeli (mano atveju i lopseli)? Ir gal mamytes vedusios savo stebuklelius i "Kodelciaus" lopselio grupes galit patarti i ka man atkreipti demesi ir su kuo labiau supazindinti savo mergyte kad nebutu visiska ziopliuke grupeje Aciu labai visoms uz pagalba Kažkokių spec. reikalavimų nėra. Jei vaikas dar su pampersais, tai jų reikia įdėt, drėgnų servetėlių prie to pačio. Taip pat nešiau neperšlampamą paklotėlį į lovytę (jei avarija pasitaikytų), atsarginių rūbų pamainos. Jei vaikučiui reikia kokio miego draugo ar čiulptuko - pageidautini ir tokie daiktai
sveikos
as pradejau leist savo suneli i kodelciaus lopseli net nustebau kad taip greit gavom viena nespejau uzrasyt kaip gavom atsakyma kad priimtas po triju dienu bandymu esu tikrai patenkinta kad vaikas pradejo eit i lopseli na dar su pagrindine aukletoja neturejau garbes susipazint kadangi serga ji na bet tikiuos ir ji bus tokia maloni kaip ir dabar vaikus priziurincios aukletojos QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2011 11 19, 14:43) sveikos as pradejau leist savo suneli i kodelciaus lopseli net nustebau kad taip greit gavom viena nespejau uzrasyt kaip gavom atsakyma kad priimtas po triju dienu bandymu esu tikrai patenkinta kad vaikas pradejo eit i lopseli na dar su pagrindine aukletoja neturejau garbes susipazint kadangi serga ji na bet tikiuos ir ji bus tokia maloni kaip ir dabar vaikus priziurincios aukletojos Dėl valgymo nemeluoja - aš pati retai eidavau parsivest (parvesdavo vyro duktė ar vyras, kai namie būna QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2011 11 19, 14:43) sveikos as pradejau leist savo suneli i kodelciaus lopseli net nustebau kad taip greit gavom viena nespejau uzrasyt kaip gavom atsakyma kad priimtas po triju dienu bandymu esu tikrai patenkinta kad vaikas pradejo eit i lopseli na dar su pagrindine aukletoja neturejau garbes susipazint kadangi serga ji na bet tikiuos ir ji bus tokia maloni kaip ir dabar vaikus priziurincios aukletojos o man sakydavo, kad valgo, nors parsivedusi namuose jis man dar valgydavo (o kai žinau kad mano vaikas jei pavalgęs nieko jam negali įkišt, tai nelabai ir tikėdavau, kad darželyje valgo
na kadangi mano nevalgus yra na ne kiek nevalgus o kiek neturi jis kada valgyt tai norisi tiket kad valgo nes kiek klausiu tai buna bent sriuba isvalges tik va kodletuko pirma diena nelabai valge bet as sumaitinau kiek valge nes kaip tik tada atejau pasiimt jo o vakar sriuba isvalge o zuvies nevalge bet pusrycius nors namie buvo valges dar ir darzelyje sake valge na norisi tiket kad valgo nes jei nevalgytu tai jauciu tektu pripazint kad klydau ir nebevesciau i darzeli
manasis valgydavo ir pusryčius ir daržely pusryčius šveisdavo, o vakare parėjęs ir vakarienės dar valgydavo, nes lopšely jie pavalgo apie 4 val, tai normalu,kad vakre dar nori valgyt. Dabar, kai jau didesniųjų grupėj ir vėliau vakarienę gauna, tai vakare ne visada prašo valgyt
QUOTE(alinute5 @ 2011 11 19, 20:30) manasis valgydavo ir pusryčius ir daržely pusryčius šveisdavo, o vakare parėjęs ir vakarienės dar valgydavo, nes lopšely jie pavalgo apie 4 val, tai normalu,kad vakre dar nori valgyt. Dabar, kai jau didesniųjų grupėj ir vėliau vakarienę gauna, tai vakare ne visada prašo valgyt maniškis yra nevalgus, tai parsivedus iš kart po pietų namo, jeigu valgydavo namuose, tai sprendžiu, kad darželyje buvo nevalgęs QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2011 11 19, 17:30) na kadangi mano nevalgus yra na ne kiek nevalgus o kiek neturi jis kada valgyt tai norisi tiket kad valgo nes kiek klausiu tai buna bent sriuba isvalges tik va kodletuko pirma diena nelabai valge bet as sumaitinau kiek valge nes kaip tik tada atejau pasiimt jo o vakar sriuba isvalge o zuvies nevalge bet pusrycius nors namie buvo valges dar ir darzelyje sake valge na norisi tiket kad valgo nes jei nevalgytu tai jauciu tektu pripazint kad klydau ir nebevesciau i darzeli labas,as vedu dicke i Kodelciu ,namie buvo ziauriai nevalgi,o darzelyje valgo daug ir viska,ir ka sakau aukletojai,tai as bloga seimininke Papildyta: QUOTE(tina82 @ 2011 11 19, 21:57) maniškis yra nevalgus, tai parsivedus iš kart po pietų namo, jeigu valgydavo namuose, tai sprendžiu, kad darželyje buvo nevalgęs QUOTE(Bitute1977 @ 2011 11 22, 10:47) labas,as vedu dicke i Kodelciu ,namie buvo ziauriai nevalgi,o darzelyje valgo daug ir viska,ir ka sakau aukletojai,tai as bloga seimininke Papildyta: maniškis nešneka, tai ir negaliu jo paklaust valgė ar ne QUOTE(tina82 @ 2011 11 19, 16:11) o man sakydavo, kad valgo, nors parsivedusi namuose jis man dar valgydavo (o kai žinau kad mano vaikas jei pavalgęs nieko jam negali įkišt, tai nelabai ir tikėdavau, kad darželyje valgo mano pvz visad parejusi si darzelio eina valgyti QUOTE(Bitute1977 @ 2011 11 23, 11:43) Jums gerai
tai gerai kad mesyte ir sriubyte nes maniskiui visas maistas desryte ir bulvyte
na taip, aš ir sakau, gerai,k ad nors daržely sriubą valgo, nes namie pareiškia, kad jos nemėgsta
Sveikutes,
Visos rasote, kad i Kodelciaus lopselio grupe greitai papuolete QUOTE(rugsejinuke30 @ 2012 02 01, 17:45) Sveikutes, Visos rasote, kad i Kodelciaus lopselio grupe greitai papuolete Aš buvau nurodžius,kad vaiką vesiu nuo birželio mėn, tai laišką iš darželio gavau gegužės mėn Man ir buvo neiašku, papuolė ar ne (nes pagal jų internetinę eilę mano vaikas dar buvo kažkelintas), tai buvau nuėjus į švietimo skyrių, pasiklaust kaip iš tikrųjų yra O antrąjį vaiką užrašiau jau dabar - nes tuo metu tryniaus savivaldybėj, bet dar net nelaukiu jokių pranešimų, nes nurodžiau, kad vaikas į daržą keliaus tik 2013 m rugsėjį jei neramu, galit užuskt pas Oželytę (jei nepakeitė jos niekas) ir pasitikslint QUOTE(alinute5 @ 2012 02 04, 21:10) Aš buvau nurodžius,kad vaiką vesiu nuo birželio mėn, tai laišką iš darželio gavau gegužės mėn Man ir buvo neiašku, papuolė ar ne (nes pagal jų internetinę eilę mano vaikas dar buvo kažkelintas), tai buvau nuėjus į švietimo skyrių, pasiklaust kaip iš tikrųjų yra O antrąjį vaiką užrašiau jau dabar - nes tuo metu tryniaus savivaldybėj, bet dar net nelaukiu jokių pranešimų, nes nurodžiau, kad vaikas į daržą keliaus tik 2013 m rugsėjį jei neramu, galit užuskt pas Oželytę (jei nepakeitė jos niekas) ir pasitikslint Aciu Jums. As parasiusi nuo s.m. vasario. Palauksiu dar si menesiuka ir eisiu "pasicekavinti" QUOTE(rugsejinuke30 @ 2012 02 04, 22:22) Aciu Jums. As parasiusi nuo s.m. vasario. Palauksiu dar si menesiuka ir eisiu "pasicekavinti" na jei nuo š.m. vasario, tai kaip ir turėjo atsiųsti laiškelį dabartinėmis auklėtojomis ir nesiskundžiu - visada galima pasikalbėti apie vaiką, jei kyla kokių problemų, pvz., manasis kurį laiką skundės,kad jį skriaudžia, žaislus atima aišku, kas nori minusų visada ras, man tai svarbiausia, kad vaikas pavalgęs, pamiegojęs, su kitais vaikais pabūna, ne paslaptis - namuose aš jo lavinimui tiek dėmesio neskiriu, kiek darželyje jie dabar gauna QUOTE(rugsejinuke30 @ 2012 02 05, 19:52) vis tik laiškelio turėjot sulaukti kaip ir http://www.kodelcius.mir.lt/?id=9&lg=lt QUOTE(alinute5 @ 2012 02 09, 16:56) Internete vakar parase, kad priimtas, tai gal ir laiskelis ateis
sveikos mamytes,
planuojam apsigyventi taurageje,turim 2,5m mergyte,noreciau iskart uzrasyti i darzeli.domina pats geriausias |