Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tauragės darželiai
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
alinute5
QUOTE(astraline23 @ 2011 03 25, 10:19)
Ar ne apie aukletoja Aldona kalbat? verysad.gif  man atrodo ji nuotaikos zmogus blush2.gif
*

Vardo nežinau, nes mums jų net nepristatė wub.gif Tokia tamsiais trumpais plaukais pagyvenusi (nors ten tokių daug lotuliukas.gif ) Greičiausiai, nes į manojo vaiko grupę "pelėdžiukai" per remontą buvo atvesti, o ji yra tos grupės auklėtoja doh.gif Tuo laiku net mano vaikas labai nenoriai ėjo į darželį (nors ir šiaip nesiveržia lotuliukas.gif ) Tai ir aš džiaugiaus, kai pagaliau tą korpusą suremontavo ir tos auklėtojos nebeliko vaiko grupėj doh.gif
dukryciukas
[quote=astraline23,2011 03 25, 10:19]
Tai matyt kalbat apie tą pačia lopšelinukų auklėtoją (bijau pameluot, berods ji iš "Pelėdžiukų"), jau tokia ji visada susiraukus susisukus,k ad ojoj. Net mano uošvienė (ji man vaiką vedžioja i darželį, kai vyro nėra), sakė, kad ne jai su vaikais dirbt, labai jau nesimpatiška moteriškė wub.gif
*

[/quote]

Ar ne apie aukletoja Aldona kalbat? verysad.gif man atrodo ji nuotaikos zmogus blush2.gif
*

[/quote]

Na tikrai kaip pirstu i aki lotuliukas.gif Manau kad direktore galetu cia pasiskaityti, ir padaryti isvadas. Jei mano mergaite eitu pastoviai i sia grupe, as tikrai perkelciau i kita grupe ar net darzeli. Nes pradejus lankyti sia jungtine grupe, manoji vel patyre stresa, ir visa adaptacija is naujo. namie vel kosmaras yra. Ateinam, jei ja pamato pirma, apsisuka ant kulnu ir i kojas atgal, krenta i asaras, isikabina ir reikia nuplesti nuo manes kaip bezdzionele. Sirdis plysta paliekant dabar daugiau, nei tik pradejus lankyti darzeli. Todel dabar kiekviena ryta musu aukletojos ateina visada pasiimti, kad jas pirmas pamatytu. ir taip tikrai ne su mano vienos panele vyksta, kitos mamos taip pat sako su kuriomis bendrauju. Na nemazai ka as apie ja papasakoti tureciau doh.gif
astraline23
oho, amt kaip, man net i galva neatejo tokia mintis kad aikai gali aukletojos bijoti blink.gif kadangi maniskis kaip tankas kiaurai eina ir nieko nebijo biggrin.gif

o siaip dabar tai labai sunku kai dvi grupes sujungtos, vaiku labai daug, kosmaras kazkoks doh.gif
alinute5
QUOTE(astraline23 @ 2011 03 25, 11:48)
oho, amt kaip, man net i galva neatejo tokia mintis kad aikai gali aukletojos bijoti blink.gif kadangi maniskis kaip tankas kiaurai eina ir nieko nebijo biggrin.gif

o siaip dabar tai labai sunku kai dvi grupes sujungtos, vaiku labai daug, kosmaras kazkoks doh.gif
*

Jo jo, vaikai pasirenka, kuri auklėtoja jiems mielesnė lotuliukas.gif pradėdama vesti vaiką pergyvenau ne dėl to, kad bus ašarų upeliai (tam nusiteikiau), bet kad bijos auklėtojos, nes buvo laikas, kai užtekdavo kokia moterytei į jį tik pažiūrėt, jau lūpą tempdavo lotuliukas.gif apie pašnekinimą net nekalbu - dūdas paleisdavo lotuliukas.gif nors atrodo, jau vežiodavau jį ir po miestą ir po parduotuves, ir stengdavaus į žmones išvest, bet vis tiek doh.gif na dabar jau tą baimę kaip ir išaugo doh.gif
Tai galvoju, jei būtų papuolęs į "Pelėdžiukų" grupę, tai darželį būtų tekę pamiršt (pradėjau vest 1,8 m), arba keisti grupę 4u.gif O manąjį ir turėdavo atieit auklėtojos pasimt į rankas, kaip uošvienė juokdavos, - "pereinamoji gairelė" lotuliukas.gif
dukryciukas
QUOTE(astraline23 @ 2011 03 25, 11:48)

*

na cia baime baimei nelygi, vaikas pripranta prie savu aukletoju, ir jam nauji asmenys kelia baime. o jei dar jaucia kad jis nemielas, nes yra ne is jos grupes, tai taip ir gaunasi. 4u.gif
witalyli
Aš apie "Kodėlčių" nei vieno blogo žodžio negalėčiau pasakyt.Direktorė nuostabi ir sukalbama, dukra lanko "Širdukų" grupę auklėtojos geros,sūnus lanko lopšelio grupę"Drugeliai" auklėtojos super geros wub.gif nuo vasaros vaikis turės pereit į vyresniųjų grupę tai nežinau kaip bus, bet tikiuos,kad kaip ir lopšelyje greit pripras be streso smile.gif
No5
Sveikutes smile.gif

Na va, vakar pamaciau internete, kad pakliuvom i darzeli. Tai jau dabar pradedu stresuoti...Tiek visokiu nesklandumu iskilo.. doh.gif
Parasiau i tris darzelius, ir internete raso, kad i visus priimtas, tai kaip suprast?
Kazka girdejau, kad eina darzelius dabar atkelinet? Zinot ka nors apie tai?
Uzrasiau i Pusele, Zvaigzdute ir Azuoliuka(Azuoliuko nespejau isbraukt). I pusele ar i zvaigzdute geriau vest? Zvaigzdute tai beveik kieme yra, bet sako, kad i pusele daug geriau ir lopselinuko aukletojos superines...(na tokios kalbos sklinda) Ka patartumet? smile.gif
Fifux'e
QUOTE(blemba @ 2011 05 01, 14:38)
Sveikutes smile.gif

Na va, vakar pamaciau internete, kad pakliuvom i darzeli. Tai jau dabar pradedu stresuoti...Tiek visokiu nesklandumu iskilo.. doh.gif
Parasiau i tris darzelius, ir internete raso, kad i visus priimtas, tai kaip suprast?
Uzrasiau i Pusele, Zvaigzdute ir Azuoliuka(Azuoliuko nespejau isbraukt). I pusele ar i zvaigzdute geriau vest? Zvaigzdute tai beveik kieme yra, bet sako, kad i pusele daug geriau ir lopselinuko aukletojos superines...(na tokios kalbos sklinda) Ka patartumet? smile.gif
*

nzn ra visuose darzeliuose yra,bet atsiuncia laiska kad esi priimtas ir tada jau eini i darza ir ten viska derini.tad nueik i dazley,i kury nori kad vaiaks eitu,ir ten snekek,tikrai vsika aiskiai paaiskins mirksiukas.gif o atideti kiek zinau eina parasius prasyma jau paciame darzelyje 4u.gif
*Ciau ciau*
QUOTE(blemba @ 2011 05 01, 15:38)
Sveikutes smile.gif

*

Kiek laiko laukete eiles? ax.gif
alinute5
QUOTE(witalyli @ 2011 04 26, 15:31)
Aš apie "Kodėlčių"  nei vieno blogo žodžio negalėčiau pasakyt.Direktorė nuostabi ir sukalbama, dukra lanko "Širdukų" grupę auklėtojos geros,sūnus lanko lopšelio grupę"Drugeliai" auklėtojos super geros  wub.gif  nuo vasaros vaikis turės pereit į vyresniųjų grupę tai nežinau kaip bus, bet tikiuos,kad kaip ir lopšelyje greit pripras be streso  smile.gif
*

manasis taip pat "Drugeliuose" skraido lotuliukas.gif na skraidyt pradėjo ir namie jau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Fifux'e
QUOTE(Invincible @ 2011 05 01, 17:10)
Kiek laiko laukete eiles?  ax.gif
*

mes apie tris metus biggrin.gif nes uzrasem dukra nuo gimimo ir kad pradetu triju,tad sulaukem laiku kaip norejom-is karto po gimtadienio pradejo eiti
*Ciau ciau*
Sveikos mamytes,

Patekom i Azuoliuko darzeli, taciau pasiskaiciau cia ne kokiu nuomoniu apie ji... g.gif Gal kas dabar pasikeite? Kas leidziate savo mazuosius i si darzeli ar gal ka zinote apie ji? bigsmile.gif Isklausysiu visas nuomones bigsmile.gif Aciu
Gintarasa
QUOTE(Invincible @ 2011 05 19, 16:17)
Sveikos mamytes,

Patekom i Azuoliuko darzeli, taciau pasiskaiciau cia ne kokiu nuomoniu apie ji...  g.gif  Gal kas dabar pasikeite? Kas leidziate savo mazuosius i si darzeli ar gal ka zinote apie ji?  bigsmile.gif Isklausysiu visas nuomones  bigsmile.gif Aciu
*

Mano didžioji lankė, dabar ir mažius pateko - lankysim. Ir mums ten viskas patiko, pradedant auklėtojomis, jų kompetencija ir t.t. Dabar gi ir renovuotas jau darželis, ir direktorė nauja, kuri labai ugdymu rūpinas. Na, maistas galėtų ir geresnis būt, ale nereik norėt restoranų maisto už tokią kainą. Aš labai patenkinta, kad patekom, tuo labiau, darželis man pakeliui į darbą, tep kad palankykit ir pamatysit mirksiukas.gif
*Ciau ciau*
QUOTE(Gintarasa @ 2011 05 19, 19:02)
Mano didžioji lankė, dabar ir mažius pateko - lankysim. Ir mums ten viskas patiko, pradedant auklėtojomis, jų kompetencija ir t.t. Dabar gi ir renovuotas jau darželis, ir direktorė nauja, kuri labai ugdymu rūpinas. Na, maistas galėtų ir geresnis būt, ale nereik norėt restoranų maisto už tokią kainą. Aš labai patenkinta, kad patekom, tuo labiau, darželis man pakeliui į darbą, tep kad palankykit ir pamatysit  mirksiukas.gif
*

Aciu labai uz nuomone, atsizvelgsim 4u.gif
linajja
Sveikutes,

Siandiena aukletojos darzelyje "Kodelcius" paklausiau del maisto gaminimo ir gavau atsakyma, kad maistas gaminamas darzelyje. Taigi nauja info- darzelyje "Kodelcius" maistas ne atveztinis, o gaminamas vietoje smile.gif
Rozeta
QUOTE(witalyli @ 2011 04 26, 15:31)
Aš apie "Kodėlčių"  nei vieno blogo žodžio negalėčiau pasakyt.Direktorė nuostabi ir sukalbama, dukra lanko "Širdukų" grupę auklėtojos geros,sūnus lanko lopšelio grupę"Drugeliai" auklėtojos super geros  wub.gif  nuo vasaros vaikis turės pereit į vyresniųjų grupę tai nežinau kaip bus, bet tikiuos,kad kaip ir lopšelyje greit pripras be streso  smile.gif
*

Visiškai sutinku dėl darželio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Mano dukra nuo birželio irgi lanko "Širdukų" grupę, kai išformavo "Aitvarų" grupę. Apie auklėtojas, tai labiau patinka Asta, o jauna ir graži Sigita nelabai blink.gif Šiaip viskuo esam patenkinti 4u.gif Ir labai nudžiugino žinia, kad maistą gamina vietoje
Idole
QUOTE(linajja @ 2011 06 16, 11:57)
Sveikutes,

Siandiena aukletojos darzelyje "Kodelcius" paklausiau del maisto gaminimo ir gavau atsakyma, kad maistas gaminamas darzelyje. Taigi nauja info- darzelyje "Kodelcius" maistas ne atveztinis, o gaminamas vietoje smile.gif
*

Tai kad visuose darželiuose, pasirodo, maistas gaminamas vietoje... Kalbu apie Tauragės darželius.
No5
na mes patekom i Pusele. Lankem 1.5men, kol uzdare atostogoms. Na ka galiu pasakyti... unsure.gif Darzelis kaip darzelis rolleyes.gif Vasara tu aukletoju nebuna, pavaduoja jaunos mergikes ax.gif O nuo rugsejo bus matyt, kaip mano vaikiui toliau seksis, pradzia buvo sunki doh.gif
Siaip girdejau neblogu atsiliepimu apie lopselinuku aukletojas 4u.gif Na svarbu, kad mano vaikui patiktu... 4u.gif
Fifux'e
laba,
biskiuka ne i tema as,bet norejau jusu visu nuomones 4u.gif

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry48733039

aciu 4u.gif
astraline23
ax.gif mamytes, gal zinot, kada rytoj kodelciuje prasideda svente? help.gif visa vasara nejom i darza, o dabar net idomu kelinta gi g.gif
Fifux'e
QUOTE(astraline23 @ 2011 08 31, 17:52)
ax.gif  mamytes, gal zinot, kada rytoj kodelciuje prasideda svente? help.gif  visa vasara nejom i darza, o dabar net idomu kelinta gi g.gif
*

o dar yra skirtumas kada darzelyje g.gif manau kai ateis laikas ir bus ta svente jiems,o nuvedi is ryto ir viskas g.gif
mes neinam i ji,tai nzn kokia ten tvarka blush2.gif g.gif
Rozeta
Kiek žinau "Kodėlčiuje" kokios tai ypatingos šventės nėra-tiesiog eilinė diena darželyje, nebent auklėtojos kokią pasveikinimo kalbą rėš smile.gif Bet vistiek nusinešim po gėlę auklėtojai ir auklytei 4u.gif
Fifux'e

mes va isejom normaliu laiku kaip ir kasmet-8val ir su gelem...daugiau nzn, aukletoja jei ka ir organizuoja,tai vaikai ir atsves vieni,be tevu lotuliukas.gif
alinute5
Būna būna šventės "Kodėlčiuje", aišku, ją organizuoja po pusryčių. Pernai ėjom pažiūrėt, nes lauke vyko, o šiemet dėl lietaus salėje, tai nėjau, nes pagalvojau,kad nebus vietos kur stovėt, ax.gif Net Petrošius buvo atvykęs, nuotraukos jau sudėtos "Kodėlčiaus" puslapyje bigsmile.gif
Fifux'e
QUOTE(alinute5 @ 2011 09 05, 10:52)
Būna būna šventės "Kodėlčiuje", aišku, ją organizuoja po pusryčių. Pernai ėjom pažiūrėt, nes lauke vyko, o šiemet dėl lietaus salėje, tai nėjau, nes pagalvojau,kad nebus vietos kur stovėt, ax.gif Net Petrošius buvo atvykęs, nuotraukos jau sudėtos "Kodėlčiaus" puslapyje  bigsmile.gif
*

nu va kaip faina thumbup.gif
asesugiedre
Sveikutes Taurages super mamytes smile.gif
Nesenai persikelem cia gyventi (atvykom paskui teveli smile.gif) bandom apsiprasti su aplinka, miestu. Planuoju dukryte vesti i darzeli. Norisi sau laiko skirti (reikes ieskotis forume kokio rekomenduojamo sporto klubelio smile.gif) Tiesa, mano mazylei db tik 1,9men. Kaip manot ne per anksti tokiai princesei? Arciausiai musu namu yra "Kodelciaus" lopselis, todel galvoju i ji ir vesti. Zinoma reikes skubeti uzsirezervuoti vieta, nors teko girdeti kad i lopseli greit priima.
Gal kuriai teko girdeti, ar butina prisiregistruoti tame mieste kur vaikutis eis i darzeli (mano atveju i lopseli)?
Ir gal mamytes vedusios savo stebuklelius i "Kodelciaus" lopselio grupes galit patarti i ka man atkreipti demesi ir su kuo labiau supazindinti savo mergyte kad nebutu visiska ziopliuke grupeje smile.gif gal aukletojos turi kokiu nors pageidavimu?
Aciu labai visoms uz pagalba 4u.gif
tina82
QUOTE(asesugiedre @ 2011 10 24, 03:04)
Nesenai persikelem cia gyventi (atvykom paskui teveli smile.gif) bandom apsiprasti su aplinka, miestu. Planuoju dukryte vesti i darzeli. Norisi sau laiko skirti (reikes ieskotis forume kokio rekomenduojamo sporto klubelio smile.gif) Tiesa, mano mazylei db tik 1,9men. Kaip manot ne per anksti tokiai princesei? Arciausiai musu namu yra "Kodelciaus" lopselis, todel galvoju i ji ir vesti. Zinoma reikes skubeti uzsirezervuoti vieta, nors teko girdeti kad i lopseli greit priima.
Gal kuriai teko girdeti, ar butina prisiregistruoti tame mieste kur vaikutis eis i darzeli (mano atveju i lopseli)?
Ir gal mamytes vedusios savo stebuklelius i "Kodelciaus" lopselio grupes galit patarti i ka man atkreipti demesi ir su kuo labiau supazindinti savo mergyte kad nebutu visiska ziopliuke grupeje smile.gif gal aukletojos turi kokiu nors pageidavimu?
Aciu labai visoms uz pagalba  4u.gif
*

aš vedžiau į Kodėlčių 4u.gif bet mes gavome vietą Ąžuoliuke (jis man arti namų) todėl dabar laukiam kada baigsis remontai ir galės vaikis keliaut į darželį. Mus priėmė nors ir nebuvome užsirašę į šį darželį. Vietą turėtum gaut, reiks nueit į savivaldybę, nes ten viską sprendžia 4u.gif
alinute5
QUOTE(asesugiedre @ 2011 10 24, 03:04)
Aciu labai visoms uz pagalba  4u.gif
*

Kažkokių spec. reikalavimų nėra. Jei vaikas dar su pampersais, tai jų reikia įdėt, drėgnų servetėlių prie to pačio. Taip pat nešiau neperšlampamą paklotėlį į lovytę (jei avarija pasitaikytų), atsarginių rūbų pamainos. Jei vaikučiui reikia kokio miego draugo ar čiulptuko - pageidautini ir tokie daiktai ax.gif O ko daugiau reikės - pasakys (pvz, tualet. popierius, pop ranšluosčiai, servetėlės...)Taip pat pati turėtumėte pasakyti, kokie vaiko įpročiai - kaip prašosi ant puoduko, ar ko nors bijo ir pan blush2.gif aš savąjį išvedžiau 1,8 m į "Kodėlčiaus" lopšelį, šiaip nesigailiu, vaikui auklėtojos tiko, nors dar tuo laiku prisileisdavo ne visas moteris doh.gif
rutuliuks mamyte
sveikos 4u.gif
as pradejau leist savo suneli i kodelciaus lopseli net nustebau kad taip greit gavom viena nespejau uzrasyt kaip gavom atsakyma kad priimtas po triju dienu bandymu esu tikrai patenkinta kad vaikas pradejo eit i lopseli na dar su pagrindine aukletoja neturejau garbes susipazint kadangi serga ji na bet tikiuos ir ji bus tokia maloni kaip ir dabar vaikus priziurincios aukletojos rolleyes.gif na ir zinoma tikiuos kad nemeluoja pasakodamos kiek mano vaikas suvalgo ir kad gerai valgo nes siaip pagalvojus kokia joms nauda meluot unsure.gif
alinute5
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2011 11 19, 14:43)
sveikos  4u.gif
as pradejau leist savo suneli i kodelciaus lopseli net nustebau kad taip greit gavom viena nespejau uzrasyt kaip gavom atsakyma kad priimtas po triju dienu bandymu esu tikrai patenkinta kad vaikas pradejo eit i lopseli na dar su pagrindine aukletoja neturejau garbes susipazint kadangi serga ji na bet tikiuos ir ji bus tokia maloni kaip ir dabar vaikus priziurincios aukletojos  rolleyes.gif  na ir zinoma tikiuos kad nemeluoja pasakodamos kiek mano vaikas suvalgo ir kad gerai valgo nes siaip pagalvojus kokia joms nauda meluot  unsure.gif
*

Dėl valgymo nemeluoja - aš pati retai eidavau parsivest (parvesdavo vyro duktė ar vyras, kai namie būna 4u.gif ), bet girdėdavau,kad sakydavo kitoms mamoms,kad jų vaikas tai sriubos nevalgęs, tai to, tai ano doh.gif mums tik sykį sakė,kad košės nevalgė blush2.gif kiek iš pažįstamų girdėjau, vaikai darželyje geriau valgo, gal mato, kad kiti vaikai valgo, žino, kad auklėtojų nepašokdins lotuliukas.gif o tai namie būna - tai daržovių nemėgsta, tai to, tai ano doh.gif
tina82
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2011 11 19, 14:43)
sveikos  4u.gif
as pradejau leist savo suneli i kodelciaus lopseli net nustebau kad taip greit gavom viena nespejau uzrasyt kaip gavom atsakyma kad priimtas po triju dienu bandymu esu tikrai patenkinta kad vaikas pradejo eit i lopseli na dar su pagrindine aukletoja neturejau garbes susipazint kadangi serga ji na bet tikiuos ir ji bus tokia maloni kaip ir dabar vaikus priziurincios aukletojos  rolleyes.gif  na ir zinoma tikiuos kad nemeluoja pasakodamos kiek mano vaikas suvalgo ir kad gerai valgo nes siaip pagalvojus kokia joms nauda meluot  unsure.gif
*

o man sakydavo, kad valgo, nors parsivedusi namuose jis man dar valgydavo (o kai žinau kad mano vaikas jei pavalgęs nieko jam negali įkišt, tai nelabai ir tikėdavau, kad darželyje valgo g.gif ) O Ąžuoliuke sako, kad su maistu blogai, tai nežinau ar Kodėlčiuje mokėjo pamaitint ar kaip g.gif
rutuliuks mamyte
na kadangi mano nevalgus yra na ne kiek nevalgus o kiek neturi jis kada valgyt tai norisi tiket kad valgo nes kiek klausiu tai buna bent sriuba isvalges tik va kodletuko pirma diena nelabai valge bet as sumaitinau kiek valge nes kaip tik tada atejau pasiimt jo o vakar sriuba isvalge o zuvies nevalge bet pusrycius nors namie buvo valges dar ir darzelyje sake valge na norisi tiket kad valgo nes jei nevalgytu tai jauciu tektu pripazint kad klydau ir nebevesciau i darzeli rolleyes.gif
alinute5
manasis valgydavo ir pusryčius ir daržely pusryčius šveisdavo, o vakare parėjęs ir vakarienės dar valgydavo, nes lopšely jie pavalgo apie 4 val, tai normalu,kad vakre dar nori valgyt. Dabar, kai jau didesniųjų grupėj ir vėliau vakarienę gauna, tai vakare ne visada prašo valgyt ax.gif
tina82
QUOTE(alinute5 @ 2011 11 19, 20:30)
manasis valgydavo ir pusryčius ir daržely pusryčius šveisdavo, o vakare parėjęs ir vakarienės dar valgydavo, nes lopšely jie pavalgo apie 4 val, tai normalu,kad vakre dar nori valgyt. Dabar, kai jau didesniųjų grupėj ir vėliau vakarienę gauna, tai vakare ne visada prašo valgyt  ax.gif
*

maniškis yra nevalgus, tai parsivedus iš kart po pietų namo, jeigu valgydavo namuose, tai sprendžiu, kad darželyje buvo nevalgęs g.gif
Bitute1977
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2011 11 19, 17:30)
na kadangi mano nevalgus yra na ne kiek nevalgus o kiek neturi jis kada valgyt tai norisi tiket kad valgo nes kiek klausiu tai buna bent sriuba isvalges tik va kodletuko pirma diena nelabai valge bet as sumaitinau kiek valge nes kaip tik tada atejau pasiimt jo o vakar sriuba isvalge o zuvies nevalge bet pusrycius nors namie buvo valges dar ir darzelyje sake valge na norisi tiket kad valgo nes jei nevalgytu tai jauciu tektu pripazint kad klydau ir nebevesciau i darzeli  rolleyes.gif
*

labas,as vedu dicke i Kodelciu ,namie buvo ziauriai nevalgi,o darzelyje valgo daug ir viska,ir ka sakau aukletojai,tai as bloga seimininke g.gif ,sako,nu tai taip lotuliukas.gif ir grizusi namo dukra valgo ir tikrai negalvoju,kad darzelyje nepavalge schmoll.gif ,namai yra namai,mato,kad mes vakarieniaujam,tai ir ji prisijungia rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(tina82 @ 2011 11 19, 21:57)
maniškis yra nevalgus, tai parsivedus iš kart po pietų namo, jeigu valgydavo namuose, tai sprendžiu, kad darželyje buvo nevalgęs g.gif
*

schmoll.gif negalvociau taip,o tai pats vaikas nepasako,valge,ar ne g.gif
tina82
QUOTE(Bitute1977 @ 2011 11 22, 10:47)
labas,as vedu dicke i Kodelciu ,namie buvo ziauriai nevalgi,o darzelyje valgo daug ir viska,ir ka sakau aukletojai,tai as bloga seimininke g.gif ,sako,nu tai taip lotuliukas.gif ir grizusi namo dukra valgo ir tikrai negalvoju,kad darzelyje nepavalge schmoll.gif ,namai yra namai,mato,kad mes vakarieniaujam,tai ir ji prisijungia rolleyes.gif
Papildyta:

schmoll.gif negalvociau taip,o tai pats vaikas nepasako,valge,ar ne g.gif
*

maniškis nešneka, tai ir negaliu jo paklaust valgė ar ne mirksiukas.gif
Fifux'e
QUOTE(tina82 @ 2011 11 19, 16:11)
o man sakydavo, kad valgo, nors parsivedusi namuose jis man dar valgydavo (o kai žinau kad mano vaikas jei pavalgęs nieko jam negali įkišt, tai nelabai ir tikėdavau, kad darželyje valgo g.gif ) O Ąžuoliuke sako, kad su maistu blogai, tai nežinau ar Kodėlčiuje mokėjo pamaitint ar kaip g.gif
*

mano pvz visad parejusi si darzelio eina valgyti doh.gif nors yra is nevalgiuju-buna akd visa diena nieko nevalgo,tik pries miega uzkanda lotuliukas.gif
Bitute1977
QUOTE(tina82 @ 2011 11 22, 12:18)
maniškis nešneka, tai ir negaliu jo paklaust valgė ar ne mirksiukas.gif
*

supratau mirksiukas.gif ,maniske kadangi nuo 1,6 m.sneka,tai viska ispasakodavo smile.gif
alinute5
QUOTE(Bitute1977 @ 2011 11 23, 11:43)
supratau mirksiukas.gif ,maniske kadangi nuo 1,6 m.sneka,tai viska ispasakodavo smile.gif
*

Jums gerai thumbup.gif aš išvedžiau nešnekantį, tai tik auklėtojų paklausdavau, kaip su valgymu, nes net valgyt jam pradžioj reikėjo padėti doh.gif bet svoris nekrito, vaikas nesukūdo, tai manau, nebadavo 4u.gif dabar paklaustas, ką valgė, pasako: "mėsytę ir sriubytę", kito maisto nepamena doh.gif tik kai pradedi klausinėt, ar kokią košę valgė ar dar ką nors, tai pasako, kad valgė lotuliukas.gif
rutuliuks mamyte
tai gerai kad mesyte ir sriubyte nes maniskiui visas maistas desryte ir bulvyte doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif daugiau nieko neduoda pagal jo zodzius lotuliukas.gif maniskis gryzes namo irgi valgo buna nesustodamas vis ta ana ir kramto tai uosvienei sakau va i naudo darzelis valgo ir valgo namie gryzes biggrin.gif
alinute5
na taip, aš ir sakau, gerai,k ad nors daržely sriubą valgo, nes namie pareiškia, kad jos nemėgsta doh.gif kažkaip namie pradėjo išrankesnis maistui darytis, bando labiau šokdint doh.gif ax.gif
Fifux'e
QUOTE(alinute5 @ 2011 11 27, 19:28)
na taip, aš ir sakau, gerai,k ad nors daržely sriubą valgo, nes namie pareiškia, kad jos nemėgsta  doh.gif kažkaip namie pradėjo išrankesnis maistui darytis, bando labiau šokdint  doh.gif  ax.gif
*

drinks_cheers.gif g.gif
rugsejinuke30
Sveikutes,

Visos rasote, kad i Kodelciaus lopselio grupe greitai papuolete g.gif As savaji uzrasiau nuo 6 men. ir dar tyla - o balandi jau 2 metai doh.gif
alinute5
QUOTE(rugsejinuke30 @ 2012 02 01, 17:45)
Sveikutes,

Visos rasote, kad i Kodelciaus lopselio grupe greitai papuolete g.gif As savaji uzrasiau nuo 6 men. ir dar tyla - o balandi jau 2 metai doh.gif
*

Aš buvau nurodžius,kad vaiką vesiu nuo birželio mėn, tai laišką iš darželio gavau gegužės mėn g.gif o vesti pradėjau liepos mėn. Turbūt ir Jums buvo nurodyta, parašyti, nuo kada planuojate leisti vaikutį ax.gif
Man ir buvo neiašku, papuolė ar ne (nes pagal jų internetinę eilę mano vaikas dar buvo kažkelintas), tai buvau nuėjus į švietimo skyrių, pasiklaust kaip iš tikrųjų yra ax.gif
O antrąjį vaiką užrašiau jau dabar - nes tuo metu tryniaus savivaldybėj, bet dar net nelaukiu jokių pranešimų, nes nurodžiau, kad vaikas į daržą keliaus tik 2013 m rugsėjį ax.gif
jei neramu, galit užuskt pas Oželytę (jei nepakeitė jos niekas) ir pasitikslint smile.gif
rugsejinuke30
QUOTE(alinute5 @ 2012 02 04, 21:10)
Aš buvau nurodžius,kad vaiką vesiu nuo birželio mėn, tai laišką iš darželio gavau gegužės mėn  g.gif o vesti pradėjau liepos mėn. Turbūt ir Jums buvo nurodyta, parašyti, nuo kada planuojate leisti vaikutį  ax.gif
Man ir buvo neiašku, papuolė ar ne (nes pagal jų internetinę eilę mano vaikas dar buvo kažkelintas), tai buvau nuėjus į švietimo skyrių, pasiklaust kaip iš tikrųjų yra  ax.gif
O antrąjį vaiką užrašiau jau dabar - nes tuo metu tryniaus savivaldybėj, bet dar net nelaukiu jokių pranešimų, nes nurodžiau, kad vaikas į daržą keliaus tik 2013 m rugsėjį  ax.gif
jei neramu, galit užuskt pas Oželytę (jei nepakeitė jos niekas) ir pasitikslint  smile.gif
*

Aciu Jums. As parasiusi nuo s.m. vasario. Palauksiu dar si menesiuka ir eisiu "pasicekavinti" mirksiukas.gif O i kuria grupe einate (jei ne paslaptis)? Ar patenkinti aukletojomis?
alinute5
QUOTE(rugsejinuke30 @ 2012 02 04, 22:22)
Aciu Jums. As parasiusi nuo s.m. vasario. Palauksiu dar si menesiuka ir eisiu "pasicekavinti" mirksiukas.gif O i kuria grupe einate (jei ne paslaptis)? Ar patenkinti aukletojomis?
*

na jei nuo š.m. vasario, tai kaip ir turėjo atsiųsti laiškelį g.gif nors gal tvarka pasikeite doh.gif pradžioje ėjo į "drugelių" grupę (kai lopšely buvo, nes išvedžiau 1,8 m), o dabar "Aitvarų" grupėje (berods 9). Na lopšelio auklėtojos man labai patiko, abidvi, ir auklytė faina buvo - ten vios ne kiekvieną atvestą vaiką auklėtojos gaudavo ant rankų palaikyt - ritualai tokie būdavo lotuliukas.gif
dabartinėmis auklėtojomis ir nesiskundžiu - visada galima pasikalbėti apie vaiką, jei kyla kokių problemų, pvz., manasis kurį laiką skundės,kad jį skriaudžia, žaislus atima blush2.gif (nors ir pats ne šventas biggrin.gif ). Tik čia kartais auklėtojos keičias, ir vienos pavaduojančios iš lopšelio gruoės požiūris tai man nelabai patinka - jos nuomone 3 m vaikai jau dideli, ir nereikai čia jiems jokių glaustymųsi prie auklėtojų, nors manajam patinka, kai nuvedus į grupę jį auklėtoja ar auklytė pasiima už rankos lotuliukas.gif
aišku, kas nori minusų visada ras, man tai svarbiausia, kad vaikas pavalgęs, pamiegojęs, su kitais vaikais pabūna, ne paslaptis - namuose aš jo lavinimui tiek dėmesio neskiriu, kiek darželyje jie dabar gauna lotuliukas.gif tad ir antrą leisiu ten pat, nors "Žvaigždutė" man penkiais žingsniais arčiau lotuliukas.gif
rugsejinuke30
QUOTE(alinute5 @ 2012 02 05, 17:59)
na jei nuo š.m. vasario, tai kaip ir turėjo atsiųsti laiškelį  g.gif nors gal tvarka pasikeite  doh.gif pradžioje ėjo į "drugelių" grupę (kai lopšely buvo, nes išvedžiau 1,8 m), o dabar "Aitvarų" grupėje (berods 9).
*

Aciu Jums uz visa informacija mirksiukas.gif
alinute5
QUOTE(rugsejinuke30 @ 2012 02 05, 19:52)
Aciu Jums uz visa informacija mirksiukas.gif
*

vis tik laiškelio turėjot sulaukti kaip ir doh.gif
http://www.kodelcius.mir.lt/?id=9&lg=lt
rugsejinuke30
QUOTE(alinute5 @ 2012 02 09, 16:56)
vis tik laiškelio turėjot sulaukti kaip ir  doh.gif
http://www.kodelcius.mir.lt/?id=9&lg=lt
*

Internete vakar parase, kad priimtas, tai gal ir laiskelis ateis smile.gif Aciu Jums dar karta mirksiukas.gif
Delfinaa
sveikos mamytes,

planuojam apsigyventi taurageje,turim 2,5m mergyte,noreciau iskart uzrasyti i darzeli.domina pats geriausias smile.gif patarkit smile.gif beje kokios eiles?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.