Berniukui megstamiausia kremine ir zydra, mergytei - raudona, balta, ruzava, salotine
turim labai įvairių spalvų rūbelių,bet megstamiausia ruda
keturiems augantiems berniukams turiu įvairiaspalvių,bet gal daugiausiai žydros spalvos
Pries gimstant vaikeliui pirkau neutraliu spalvu rubelius nes niekad nezinai:) o kai gime mergyte daugiausia rubeliu dabar turi ruzavu, baltu, salotiniu.
as abi dukrytes rengiu ivairiausiu spalvu rubeliais, laba nepatnka tamsios
Aš savąjį rengiu daugiausia mėlynai, žydrai, bet nevengiu ir raudonos spalvos, nes ji jam labai tinka.
Nerengiu tik baltų rūbelių, nes jis pas mane "baltas kaip sūris", tai ši spalva jam visiškai netinka.
Turiu dukryte ir suneli ir perku drabizius ivairiu spalvu, mergaitei labai tinka ir patinka, melyna spalva. Ir ne manau kad reike krepti demesio ant spalva
Perkam įvairių spalvų, visos tinka, gal tik ruda kiek mažiau, nes mėlynakis mano berniukas
As mergaiciu neisivaizduoju be ruzavos spalvos
Aš žiūrinėjų įvairių spalvų rūbelių, nes tas pasakymas netinka
stengiames pirkti ivairiu spalvyciu rubelius,ir kuo ryskesnius
nes berniukam,labai prastas pasirinkimas spalvu QUOTE(Orinta Soliunaite @ 2010 02 07, 02:26) As mergaiciu neisivaizduoju be ruzavos spalvos Saviskei nepirkau nei vieno ruzavo drabuzio, yra kojinaites ruzavos ir bliuskute - dovanota Rubeliai pas mus ivairiu spalvu - zali, smelio spalvos, zydri, raudoni, margi, balti, pilki, tamsiai melyni QUOTE(Soy @ 2010 03 10, 07:57) Saviskei nepirkau nei vieno ruzavo drabuzio, yra kojinaites ruzavos ir bliuskute - dovanota Rubeliai pas mus ivairiu spalvu - zali, smelio spalvos, zydri, raudoni, margi, balti, pilki, tamsiai melyni as pastebejau,kad jau daug mamyciu negali pakesti rozines spalvos,gal jau atsibodusios nes kai ateina pirkti su mergytem,tai parodzius rozinius rubelius,tai dazniausiai nugirstu '' oi tik ne rozinius ''
Gal ir nuo skonio priklauso..man prie sirdies pvz zara, lindex stilius, o ne rozines kvarbatkos
sutinku, berniukams tikrai prastas spalvu pasirinkimas. liudna.
perku,ka pats issirenka ,nes kitaip niekaip neitu aprengti
o mes drabuzeliu turim daug ir ivairiaspalviu-NEXT man visu drabuzeliu spalvos superrrrrr
mano vaikinas jau irgi pradeda rinktis ka nori ir ko nenori detis
Mėgstu rengti šviesiais , spalvingais tarpusavyje suderintomis spalvomis drabužėliais
Mano dukryte turbut visokiu spalvu drabuzeliu turi, stengiuosi derinti ivairias spalvas. Pirkau ir zydru rubeliu, jai zydra ir melyna spalvytes labai tinka. Kai buvo visai mazyte kad nevadintu berniuku priderindavau kazka rozines spalvos arba su megaitisku piesinuku, pvz. maudavau zydra kombinezona ir rozine mergaitiska kepuryte
Musu megiamos spalvos kinta,dazniausiai tai itakoja ir ,,puciantys to sezono mados vejai" ir sezonas...
Vyresnelis siuo metu pameges juoda spalva,tai ieskau jam rubeliu,kad juoda nebutu niuri ,o turetu kokius nors smagius,zaismingus akcentus.Siaip jau vengiu vaiku rubuose sios spalvos. Mazuosis rengiu ryskiai,spalvingai (ypac i darzeli),kad aukletojos nuolat matytu,nes labai jau judrus,o tai apvilkti blankiom spalvom vaikai susilieja su aplinka... Kai norim ,,pasipuosti' renkames Vasara dominuoja
Rubeliu turim ivairiu spalvu,patinka ryskios spalvos,vasara pirmenybe teikiam sviesiom spalvom,ir vidada galioja viena taisykle:rubeliai tarpusavy turi dereti,tik tada jie atrodo graziai
maniskiui labai tinka geltona ir oranzine spalvos
Turbut turim kiekvienos spalvos bent po viena drabuzi
Rengiu pagal nuotaika, dazniausiai spalvotais rubeliais, aisku ziuriu kad deretu tarpusavy ir nebutu per daug spalvu. Dar priklauso nuo to kur einam |