Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaiko drabužėlių spalvos
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
pukepuke
Berniukui megstamiausia kremine ir zydra, mergytei - raudona, balta, ruzava, salotine ax.gif
gresa
turim labai įvairių spalvų rūbelių,bet megstamiausia ruda ax.gif
*Svajone*
keturiems augantiems berniukams turiu įvairiaspalvių,bet gal daugiausiai žydros spalvos rolleyes.gif
floridija
Pries gimstant vaikeliui pirkau neutraliu spalvu rubelius nes niekad nezinai:) o kai gime mergyte daugiausia rubeliu dabar turi ruzavu, baltu, salotiniu.
joojoooj
as abi dukrytes rengiu ivairiausiu spalvu rubeliais, laba nepatnka tamsios doh.gif . kol mazos reika ryskumo, o paskui jau pacios gales rinktis smile.gif
vitalija.vilke
Aš savąjį rengiu daugiausia mėlynai, žydrai, bet nevengiu ir raudonos spalvos, nes ji jam labai tinka. thumbup.gif
Nerengiu tik baltų rūbelių, nes jis pas mane "baltas kaip sūris", tai ši spalva jam visiškai netinka. schmoll.gif
~MILENA~
Turiu dukryte ir suneli ir perku drabizius ivairiu spalvu, mergaitei labai tinka ir patinka, melyna spalva. Ir ne manau kad reike krepti demesio ant spalva ax.gif
m@muk@s
Perkam įvairių spalvų, visos tinka, gal tik ruda kiek mažiau, nes mėlynakis mano berniukas g.gif O šiaip tai man žydra/mėlyna gražiausia wub.gif
O-RE-AR
As mergaiciu neisivaizduoju be ruzavos spalvos lotuliukas.gif nesakau,kad aplamai viskas turi but ruzava,bet dauguma.Pirmais menesiaiis buvo neutraliu spalvu nes nezinojom kam pirkt,o paskui visi dovanojo ir pirkom daugiausiai ruzavus blush2.gif
j-o-o-r-a-t-e
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 01 27, 18:56)
Turiu dukryte ir suneli ir perku drabizius ivairiu spalvu, mergaitei labai tinka ir patinka, melyna spalva.  Ir ne manau kad reike krepti demesio ant spalva ax.gif
*

drinks_cheers.gif
Letta26
Aš žiūrinėjų įvairių spalvų rūbelių, nes tas pasakymas netinka schmoll.gif , kad mergaitės daugiausia tik raudona ir visi atspalviai, o berniukams tik mėlyna ir visi atspalviai.
erikiuxxx
stengiames pirkti ivairiu spalvyciu rubelius,ir kuo ryskesnius
nes berniukam,labai prastas pasirinkimas spalvu doh.gif
Soy
QUOTE(Orinta Soliunaite @ 2010 02 07, 02:26)
As mergaiciu neisivaizduoju be ruzavos spalvos  lotuliukas.gif nesakau,kad aplamai viskas turi but ruzava,bet dauguma.Pirmais menesiaiis buvo neutraliu spalvu nes nezinojom kam pirkt,o paskui visi dovanojo ir pirkom daugiausiai ruzavus blush2.gif
*

Saviskei nepirkau nei vieno ruzavo drabuzio, yra kojinaites ruzavos ir bliuskute - dovanota biggrin.gif Negaliu pakest saldziu mergaitisku riuzavu rubu.
Rubeliai pas mus ivairiu spalvu - zali, smelio spalvos, zydri, raudoni, margi, balti, pilki, tamsiai melyni
erikiuxxx
QUOTE(Soy @ 2010 03 10, 07:57)
Saviskei nepirkau nei vieno ruzavo drabuzio, yra kojinaites ruzavos ir bliuskute - dovanota biggrin.gif Negaliu pakest saldziu mergaitisku riuzavu rubu.
Rubeliai pas mus ivairiu spalvu - zali, smelio spalvos, zydri, raudoni, margi, balti, pilki, tamsiai melyni
*

as pastebejau,kad jau daug mamyciu negali pakesti rozines spalvos,gal jau atsibodusios
nes kai ateina pirkti su mergytem,tai parodzius rozinius rubelius,tai dazniausiai nugirstu '' oi tik ne rozinius '' biggrin.gif
Soy
Gal ir nuo skonio priklauso..man prie sirdies pvz zara, lindex stilius, o ne rozines kvarbatkos g.gif O kai mergaites rengiamos tik roziniais tai isvis nesuprantu...
jarulia
sutinku, berniukams tikrai prastas spalvu pasirinkimas. liudna. doh.gif
eiksau
perku,ka pats issirenka ,nes kitaip niekaip neitu aprengti schmoll.gif dazniausiai buna,juoda,zalia,melyna ir oranzine spalvos . dar gerai,kad butu kur motociklas arba suo ,ant kojiniu privaloma kokia nors transporto priemone,o jei jos nera ,aunasi tik oranzines arba raudonas biggrin.gif
SESIA
o mes drabuzeliu turim daug ir ivairiaspalviu-NEXT man visu drabuzeliu spalvos superrrrrr
Spangalytė
mano vaikinas jau irgi pradeda rinktis ka nori ir ko nenori detis doh.gif as perku iv., bet melyni man jau pabodo, vakar pvz nupirkau ryskiai geltona golfa, pilna zaliu, raudonu, oranziniu rubu. smagu, kai vaikas atrodo vaikiskai, linksmai. po kolkas ir mano vaikinui patinka taip atrodyti smile.gif dabar jam ant bangos traktoriai, masinos, tai dar ne tik spalva, bet ir aplikacijos, piesiniai l. svarbus.
audradv
Mėgstu rengti šviesiais , spalvingais tarpusavyje suderintomis spalvomis drabužėliais
Lafe
Mano dukryte turbut visokiu spalvu drabuzeliu turi, stengiuosi derinti ivairias spalvas. Pirkau ir zydru rubeliu, jai zydra ir melyna spalvytes labai tinka. Kai buvo visai mazyte kad nevadintu berniuku priderindavau kazka rozines spalvos arba su megaitisku piesinuku, pvz. maudavau zydra kombinezona ir rozine mergaitiska kepuryte smile.gif
Varinija
Musu megiamos spalvos kinta,dazniausiai tai itakoja ir ,,puciantys to sezono mados vejai" ir sezonas... smile.gif Stengiuosi neprisiristi prie vienos spalvos. schmoll.gif
Vyresnelis siuo metu pameges juoda spalva,tai ieskau jam rubeliu,kad juoda nebutu niuri ,o turetu kokius nors smagius,zaismingus akcentus.Siaip jau vengiu vaiku rubuose sios spalvos. rolleyes.gif
Mazuosis rengiu ryskiai,spalvingai (ypac i darzeli),kad aukletojos nuolat matytu,nes labai jau judrus,o tai apvilkti blankiom spalvom vaikai susilieja su aplinka... mirksiukas.gif Neatsibostanti spalva man wub.gif geltona,kiekviena sezona vis nusiperkam ko nors naujo geltonos spalvos.Si spalva pakelia nuotaika,taip pat ir oranzines ,,intarpai". tongue.gif
Kai norim ,,pasipuosti' renkames thumbup.gif pastelines spalvas.
Vasara dominuoja thumbup.gif balta spalva,daug daug ,,baltos spalvos" wub.gif ,su pavieniais intarpais melynos ar raudonos (pvz .jurinio stiliaus ivairios versijos. tongue.gif )
lina13
QUOTE(SESIA @ 2010 11 12, 20:55)
o mes drabuzeliu turim daug ir ivairiaspalviu-NEXT man visu drabuzeliu spalvos superrrrrr
*

mes taipat ir uz next,aisku derinam taipat
luli
Rubeliu turim ivairiu spalvu,patinka ryskios spalvos,vasara pirmenybe teikiam sviesiom spalvom,ir vidada galioja viena taisykle:rubeliai tarpusavy turi dereti,tik tada jie atrodo graziai 4u.gif
smalyze59
maniskiui labai tinka geltona ir oranzine spalvos 4u.gif O siaip ivairiu spalvu rubelius perkam,labai patinka su spalvingom aplikacijom thumbup.gif
marina86
Turbut turim kiekvienos spalvos bent po viena drabuzi biggrin.gif Nors ne, nieko neturim rudos spalvos, tik batukus. Negrazi man ji tiesiog, taip pat nedaug turim juodu ir baltu rubu. Juoda stengiuos derinti su balta, nes nemanau kad vaikui tinkamiausia spalva. O balta man patinka tik nepraktiska spalva biggrin.gif
Rengiu pagal nuotaika, dazniausiai spalvotais rubeliais, aisku ziuriu kad deretu tarpusavy ir nebutu per daug spalvu. Dar priklauso nuo to kur einam smile.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.