Niekada nekreipiau dėmesio į rūbų spalvas t.y. ar jie raudoni ar mėlyni.Mano merginos nešiojo įvairių spalvų drabužėlius,išskyrus labai tamsius.Rengiau šviesiais,spalvotais,svarbiausia ne sintetiniais rūbeliais
o man patinka mėlyna spalva, tai ir mazoji daznai buna mėlyno atspalvio, ir tada visi sako "koooks berniukas"
Mano mažiai mėlyna labiau tinka už rūžavą.Kuo vaikas spalvingesnis tuo gražiau.
Namuose aš savo panelę rengiu šviesiai - dominuoja balti, dramblio kaulo, šviesūs ružavi drabužiai. Tokie, kuriuos galima virinti, skalbti bent 60 laipsnių vandeny. Dar turime nemažai perleistų raudonų, bet mane šiek tiek erzina tas ryškumas, o ir dėmes išimti sunku, nes skalbiu žemesnėj temperatūroj. Turime keletą tamsiai mėlynų kelnių, skirtų tik gamtai. Tada panelei leidžiama ropoti, klupėti ir šiaip išsidirbinėti. Tiesa, dėmių aš iš jų net neišiminėju.
Maniske irgi ruzava
Mano jau ne kūdikis, bet visąlaik stengiausi ryškiai rengti, nes man gražu. Aišku nevengiu ir tamsių rūbų. Vienintelį rūbą pirkdama žiūriu, kad jis būtų super ryškus, tai yra maudymo kostiumėlis ir tik tam, kad pliaže lengai matyčiau kur nušpokinėjo.
Mes ir turim ivairiausiu spalvu. Labiausiai megstu dzinsinius, ruzavus arba baltus... Ju daugiausiai ir turim
aš irgi stengiuosi įvariom spalvom rengt, bet kažkaip, kai eini pirkti drabužių, tai berniukam mėlyni iškart būna. Bent jau didesnioji dalis. Va, dabar nupirkom raudoną treningą. Gal spalva ir mergaitiška, bet reningas berniukui skirtas.
Rengiu įvairiom spalvom savo pupą, nes vistiek neatskiria ir klausia ar beriniukas, ar mergaitė
mano berniukui 4,5mėn. rengiamės nuo gimimo visom spalvom, beabejo mėlyna, žalia dominuoja, bet turim ir raudonų, rožinių, geltonųir visokių spalvotų rūbelių.
neskiriu dėmesio kokiais rūbais rengti, juk ir vaikas turi matyti visokias spalvas bet tik mėlyną
Mes turim įvairiausių spalvų drabužėlius. Bet labiausiai man patinka ružavi
QUOTE(pusk @ 2003 07 01, 19:13) Ar jums yra skirtumas kokios spalvos rubelis ant jusu vaikucio ? Iki 2 men man kazkaip sekesi suneli rengti su dominuojancia geltona spalva, dabar zalios spalvos metas Net nustemba gydytojai, kai nueinam, sako ruzavos- mergaites, melyni- berniukai,o kas jus tokie, jei zali ;D Man - labai svarbu, kokių spalvų drabužius vaikai nešioja O aš visus vaiko drabužėlius lyginu (na, pėdkelnės, kojinės į tai nepatenka) Nepatinka man balti drabužiai, išskyrus apatinį trikotažą. Dar negaliu pakęsti visokių kinietiškų aplikacijų ant mažų vaikų drabužėlių. Turguj tokius pardavinėja...
Aš manau, kad visos spalvos tinka mergaitėms ir berniukams
Ruzavi,ui kaip pabode
Man niekaip nesiseka praeiti pro ružavus drabužėlius. Pas mus lentyna visa ružava
Mes megstam sviesias spalvas.
O mes turim visokių visokiausių - labiausiai patinka ryškūs ir spalvoti
Vaikiukas tada labaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai gražus
Labai skirtingos spalvos domonuoja vaikucio garderobe, ir balta ir raudona, ir zalia.Kol maziukas buvo, pastebejau, kad dauguma buvo melyna zydra, o dabar visa vaivorykste
Aš manau, kad visos spalvos tinka mergaitėms ir berniukams Pasakykit tai mano mažiui Aišku, neperku mergaitiškų, nes mano vaikis ir taip su ilgais ir garbanotais plaukais, kurių neleidžia nukirpti, bet spalvų ieškau gražių: žydrų, oranžinių, rusvų
nors turim mergaite, as nemegstu, kai visa buna ruzava
kaip kiaulaite kokia sakiau is vis nepirksiu ruzavu drabuzeliu, bet mociutes jau spejo pridovanoti, tai ir nesiojam bet jeigu perku as, dazniausiai renkuosi sviesiai geltona, tikros zoles zalia, raudona arba tamsiai melyna, prie jos dera ruzava. ir tada leliukas neatrodo kaip parsiukas
Maniske kai buvo maziuke turejo daugiau "berniukisku" melynu ar zydru, nes jai tuo metu prie akiu labai tiko
Kai laukiausi ir dar nezinojau, vaiko lyties pirkau melsva, zydra ir geltona. Va sios spalvos man labiausiai patiko. net vezimuka melsvai geltona turejome. ir patalyne. O rozine man ir dabar nelabai patinka...........
Siuo metu berniuko garderobe vyrauja ivairios spalvos, zinoma ne alyvine ar rozine. bet va sodriai raudona man labai graziai atrodo karta kai leliui buvo 6 men berods, uzdejau dar savo nesiota rausva kepuryte, vejuota diena buvo, o ta kepuryte taip gerai ausis denge........Tai viena mociute pagyre "kokios grazios jusu dukrytes akys" O vaikis kaip suprasdamas, tik antakius taaaaaaip surauke
Mes irgi visokiausiu turim. Man visai gražiai žiūrisi ir žydri rūbeliai ant mergaitės. Na tik, gal ružavų berniukui tai nedėčiau
O šiaip visos spalvos tinka
mano mergaite beveik vien melynai rengiama, nes is esmes susidurem su tokia problema: kudikiams drabuzeliai dazniausiai yra tik rausvos arba melynos. deja, musu seimoje rausva spalva nelabai kam prie sirdies, tai ir rengiam melynai, zydrai, ko pasekoje visi mano dukryte pradzioje pavadina berniuku
aš susidūriau ir su tokia problema,kad dažniausia spalva žydra arba ružava...o taip norėtus įvairovės, tarkim žalios, geltonos, kažkokių kakavinių atspalvių...šakės, bet mano margytė turi ir žydrų ir visokių spalvų...aišku kartais tenka paaiškinti,kad čia mergytė
Mes taip pat auginam dukrytę,tai netoleruojam vien rožinės ar raudonos spalvos.
o musu dukriukui tinka rozine, kremine ir dar oranzine labai
Mes savo dukriuka rengiam raudonai ir geltonai , na turim ir roziniu drabuzeliu
na, aš tai pati mezgu, tai ir oranžinių, ir žalių, alyvinių, rožinių su mesvu, ,,dalmatinukų" ir pan. - vienu žodžiu - mes spalvotos. nors, kai pirmą kartą nuvažiavom į polikliniką su oranžiniu megstuku ir džinsiukais - tai viena moteris kažkodėl paklausė, ar berniukas?
o vyresnės taip pat mėgsta visas spalvas ir kartas nuo karto vis keičiasi mėgstamiausia spalva
Mes mergicka irgi rengiam visokiom spalvom,tenka ir zydrais,melynais-nes labai daug atiduotu is pusbrolio turim
Bet man ir grazu,akis paryskina O pirkti stengiuosi visokias spalvas,ryskias ir blankias,bet tokias,kad po to ir berniukui tiktu,nes dar vis tiek ne pabaiga
labai pasigendu parduotuvese ryskiu drabuzeliu- raudonu, zaliu, oranziniu sodriai. Visi kazkokiu prislopintu spalvu- net sau tokiu pirkti nemegstu.
O rengiu visaip kartais kai aprengiu, tai pagal spalvas kai kas nusprendzia, kad berniukas
Pas mano bica vyrauja melsvos spalvos drabuziai, bet taip gavosi kazkaip netycia... daug dovanotu. Jei antras vaikas mergaite
įvairių spalvų mano mergaitės rūbeliai,bet jau kaip nusibodo ta ružava spalva,tai dar rengiama žaliais,melsvais rūbeliais
mes rengiames patelines spalvom, nors nemazai turim rubeliu ir ryskiom spalvom, o pati numzgiau melyna megztuka, nes labai jau patiko spalva, n ir kas kad mergaite
O man berniukui raudona spalva labai gražu
O šiaip labiausiai nemėgstu chaki, tamsiai žalios ar tamsiai mėlynos spalvų...
sveiki
mano manymu, vaikas tarsi spalvota vaivorykštė...jis energingas, žvalus, linksmas...jam įdomus pasaulio spalvų virsmas...jis moka stebėtis...kiekviena spalva tarsi nuotaikos jo asmenybės paryškinimas...jau nekalbant apie jo išorinį grožį...jei atimtume spalvas - atimtume jų džiaugmą...šypseną....ir pan. aš savo kleckiuką mėgstu rengti nuotaikingai....mėgstu žalias ir mėlynas geltonas ir oranžines spalvas, tačiau jas derinu su kitomis spalvomis...nevengiu raudonos...kartą esu net pas gydytojus nuvežus ružavai aprengus(nu jo kalbėjo su juo tarsi su mergaite) kažkur skaičiau kad kuo daugiau spalvų vaiko gyvenime tuo jo asmenybė linkusi į kūribingumą...fantazija...ir pan..jei spalvos ugdo jų gebėjimus....tai kam iš jų atimti jas...tegul džiausgias tegul ragauja....suprast atėjus laikui kas skanu, o kas netinkama...neįgrūskime jų į siauras savo pažiūrų kelnes
dominuoja dryzuoti rubai.. jei vienspalviai-tai gelsvi, zalsvi, balti..
pati megstu spalvotus rubus (biski hipiskus ar pankiskus) ir vaikuciui stengiuosi nepirkt monotonisku rubeliu.
Mano anyta labai nustebo, kai pupai numezgiau juodą suknelę-sarafaną. Jos manymu, vaikui ši spalva visai netinka, tačiau ji taip gražiai atrodo, kai aprengiu baltais marškinėliais po apačia ir raudonomis ar kt. ryškiomis pėdkelnėmis...
Šiaip tai rengiu įvairiomis spalvomis - labai patinka raudona, žydra, apelsino... QUOTE(augustep @ 2007 01 17, 17:17) Mano anyta labai nustebo, kai pupai numezgiau juodą suknelę-sarafaną. Jos manymu, vaikui ši spalva visai netinka, tačiau ji taip gražiai atrodo, kai aprengiu baltais marškinėliais po apačia ir raudonomis ar kt. ryškiomis pėdkelnėmis... Man irgi patinka tokios spalvos Šiaip tai rengiu įvairiomis spalvomis - labai patinka raudona, žydra, apelsino...
Man graziausiai kai vaikus rengia ryskiomis (raudona,geltona,oranzine) spalvomis,savo vaikams nieko neperku is tamsiu spalvu
Pritariu dėl tamsių spalvų.
Mažutį vaiką rengti tamsiom spalvom man nepatinka Na nebent tai būtų detalė, ar kontrastų derinys, kaip pas augustep Beje, pas mus dominuoja neryškios spalvos, bet įvairios
Mano mergytė visa ružava
Aš savo dukryte rengiu tik šviesios spalvos rubais, t.y. rožinė, balta ir.t. Tamsios spalvos rubeliu gal tik pora turim.. Man atrodo kad tamsios spalvos rubeliai jai visai netinka. Aišku skalbt reikia vos ne kasdien.
Mazule turiu visokiausiu spalvu drabuzeliu, jokiu dominuojanciu...Man viskas, kas grazu, yra prie sirdies
Man grazu kai vaikucai sviesiom linksmom spalvom aprengti, nors kartais ir nepraktiska bet juk dar spes tamsias spalvas panesioti ateityje
Aš dar nežinau kas bus, o gali būti, kad iki gimimo neparodys, tai ruošiuosi prikti viską salotinės spalvos
Aš irgi nežinojau, kas gims
Perkame visokiausiu spalvu , va jau nupirkau berniukui salotines kelnes ir maikute
Dukte megsta visokiu spalvu , ruzava ,raudona , geltona , juoda ....bet va baltos nemegsta
Aš tai manau, kad ne tik mažiukams, bet ir daugumai vyresnių vaikiukų, ypatingai ryškesnių bruožų, tamsesniems, tinka visos ryškios spalvytės
Man tai nelabai patinka, kad berniukai - zydrais drabuziais, o mergaites - ruzavais
|