Ar jums yra skirtumas kokios spalvos rubelis ant jusu vaikucio ? Iki 2 men man kazkaip sekesi suneli rengti su dominuojancia geltona spalva, dabar zalios spalvos metas :D Net nustemba gydytojai, kai nueinam, sako ruzavos- mergaites, melyni- berniukai,o kas jus tokie, jei zali ;D :D ;D MAn patinka vaika rengti ryskiais drabuziukais...
Nu va miniškis irgi gelsvai žalias ;D ;D ;D Tik mėlyną kepurytę uždedu, kad išsklaidyt abejones dėl berniuko ir mergytės. Pakolkas man dar nėra jokio skirtumo dėl mažiaus rūbelių spalvos. Rengiu jį, aišku, ne bilia kaip, o taip, kad man būtų gražu pažiūrėt, o jam patogu.
as stengiuos rengti neutraliom spalvom, tik aisku ne niuriom, o kas del berniuku ir mergaiciu tai praeiviai vis tiek neatskirs. Mus visada berniuku vadino, o kai nupirkau ant galvos juostele su gelytem (kad atskirtu) tai dauguma visvien dar paklausia ar mergaite ar berniukas >:(as manau siais laikais spalvos nebuna mergaitisku ar berniukisku
bet vistiek berniuko ruzavai nerengsi, ar ne ? ;D ?
| QUOTE | | bet vistiek berniuko ruzavai nerengsi, ar ne ? ;D ? |
Vieną kartą buvau aprengus ružavu su baltom širdelėm megztuku. Na tada tik toks jam pagal dydį tiko. Visiems "ach kokia graži mergytė", o man "ach kaip be ryšio tu bachūras atrodai" ;D ;D ;D Tai dabar nors ir per didelis, bet dedu mėlyną megztinį kai reikia :D
SuperMama
2003 07 01, 18:45
kol namie, galima ir ruzavais slaiuztinukais berniuka aprengti. O jau iseiti i lauka, tai tikrai nerengciau. :  Nors mes iki kokiu 5 men. labai daug melynu zydru rubeliu turejome. Visi klausear cia berniukas. Tiesiog man ruzava spalva ziuriai nepatikdavo, kol buvau nescia. Viska prikau kitos spalvos. O po to pamegau, ir dabar viena is megstamiausiu spalvu. Ir pati ruzava striuke nusipirkau. ;D
Kai du vaikai skirtingos lyties, tai ir fantazijos daugiau ;D rengiame visokiom spalvom, isskyrus juoda. Dukrai geriausiai tinka ryskios: raudona, rozine ryski, geltona. Sunui tinka ryski oranzine, dzinsine medziaga, melyna, zalia, geltona. Niekada nerengiau tik zydrai ar tik ruzavai. Ruzava is vis blanki spalva ir jei mergaite sviesi, tai jos veidas isblunka toje spalvoje. Va ryskios spalvos veida "iskelia", isryskina, gyvesnis vaikas atrodo. nors kaip sakoma - "na vkus i cvet tovariscej net" ;D ;D Tik juoda manau maziems vaikams netinka. Bent jau tokiu spalvu rubeliu as nemaciau. O batuku spalva jums turi reiksmes?
Na siaip as rengiu dabar dukra pagride melynais rubeliais, ir kadangi turim plauku trukuma visi pries kazka sakydami pasitikrina ar mergyte ar berniukas. Bet k aas padarysiu jei mano megstamiausia spalva yra melyna. BEt turim ir daug ivairiu kitokiu spalvu: geltona, zalia, ruzava, raudona, balta. Visos spalvos man grazios (isskyrus juoda) svarbu kad rubelis butu grazus ;D Na o vaikiski beveik visi grazus, tai ir rengiu as vaika visad graziai. MAn svarbu kad mazoji butu aprengta graziais rubeliais, nesvarbu ar namie ar lauke. Nesuprantu tu tevu kuriems atrodo kad vaikas dar mazas tai nieko nesupranta dar, jam vienodai sviecai kaip jis aprengtas. : :-/
O as rengiu ir zydrai, ir melynai, ir kepure zydra uzmaunu - vis tiek visi klausia, kas ;D
Man tai galia kad kudikeliams keliu menesiu nelabai buna ryskiu spalvu rubeliu pirkti, tikvisokie melsvi- gelsvi- rausvi. :( As mielai rengciau 2men. dukryte kokiais ryskiais rubeliais. Kiek turime, tai man graziausiai ji su geltona spalva, kazkaip tada svyti kaip saulyte ;D
Aš irgi ne per daugiausiai dėmesio skiriu, kad jei berniukas, tai būtinai melsvais drabužėliais ir turi rengti. Turėjau ir ryškių spalvų megztukų (raudonų). Juk dabar yra pasirinkimas...pvz. raudonas megztukas, o emblemytė ar šiaip piešinukas berniukiškas, kokia nors mašinytė ar pan. Aišku turėjom ir tamsesnių (tamsiai mėlynos) spalvų drabužėlių, kad ne taip pietūs matytųsi ;D
as tai stengiuosi berniukiskai rengt savo vaiki. vyras juk auga, kokie dar gali buti ruzavi rubeliai ir kaspineliai?
na bet nepaisant melynos spalvos ir vyrisku modeliu ir dar vyrisku bruozu (nosyte stambesne, krutine platesne) vis tiek mergaite isvadina :-X
As tai sutinku su manu, jeigu vyras auga tai ir rengti reikia vyriskai. Musu darzelio grupeje buvo toks bajeris. Ateinam i darzeli ir matom stovi tokia grazi mergyte, su pedkelnem, ilga maikute, garbanoti plaukai iki peciu suristi i uodegyte. Sakau kokia grazi mergyte, o tos mergytes mociute man - tai berniukas. Man akis  ant kaktos islipo.
giedrulka
2003 07 04, 18:25
As irgi stengiuosi vyriskai redyti. Ir nors maniskis tai grynas bernas paziureti, bet atsiranda gi tokiu kurie dar suabejoja. Kaip gi jiems nesimato, kad tai bernas ??? Gal del to, kad siek tiek plaukeliai garbanojasi? Nors man tai vistiek berniukstis, kaip sake manu, ir nosyte stambesne  , o ir batu dydis labai vyriskas ;D
*Varlė*
2003 07 04, 19:04
Mano pati nemėgstamiausia spalva - raudona, rožinė ir geltona. Jei ir būtų gimusi mergaitė, vis tiek rengčiau žaliai arba mėlynai. O sūnui mėlyna labai tinka, nes tada akių mėlynumas išryškėja. Labai dažnai gatvėj girdim replikas: kokia graži mergaitė, kokios akys, šypsena. O ta "mergaitė" vaikšto mėlynai apvilkta, rankoj visada mašinėlės, ant galvos kepurė su snapeliu. Kas tiem žmonės matosi, nebesuprantu. ???
Arba kortele prisegt "Berniukas"  ) Siaip vaika rengiu ivairiomis spalvomis: ir geltona, ir raudona, zalia, melyna, oranzine, juoda.. Gal tik rausvos vengiu, nors turim ir violetine maikute. Buvo toks atvejis kai aprisau skarele galva (kaip dabar bernai nesioja), tada visi pradejo vadint mergaite, teko vel uzdet berniukiska kepure.
alvinija
2003 07 04, 23:44
Kodėl gi berniuko nerengti rausvai? Kai einame į lauką apmaunu Arminukui rausvą bliuzoną, geltoną kepurytę, melsvas kelnytes ir dar nė vienas nepasakė, kad mano vaikelis mergytė, ar, kad berniukui netinka rausva spalva. Vaiko rūbeliai turi būti tvarkingi ir patrauklūs mažyliui, o kokių jie spalvų - koks skirtumas? [smiley=000180.gif]
As tai manau - del to pacio, del ko mano vyras ruzavo kostiumo nepirktu:) Nors ir su razavu kostiumu jo su mergaite niekas nesupainiotu ;D Nu bet kazkaip...
Siaip as galiu rengti savo sunu ruzavai, jeigu jis turi tokios spalvos rubeli, kuri atidave giminaite, auginanti mergaite - bet pati tai nepirksiu... Ir plauku nepinsiu! Vyras yra vyras!!!
O man drauge atidave labai faina rozini kombinezona. As buvau tvirtai nusprendusi, kad rengsiu juo savo sunu. Bet taip isejo, kad uzdejau kokius 3 kartus, o mielesni visgi buvo melyni arba dzinsiniai rubeliai, striukytes. Man kazkaip atrodo, kad reikia pabrezti, kad tai berniukas. Ir vaikas grazesnis. Ir siaip as kazkaip didziuojuosi, kad turiu sunu. Nors itariu mamytes, kurios augina mergaites irgi dziaugiasi. Namie tai rengiu ivairiu spalvu rubeliais, o i lauka parenku ,,vyriskesnius".
RAMAŠKA
2003 07 05, 21:03
Dauguma mano mergytės rūbelių rožiniai ir kažkaip kai ieškau ką nors pirkti- vis už šios spalvos akys kliūva :  O va dovanų kažkaip vis melsvus rūbelius gaudavom.Na velku ir melsvą, bet su rožiniu ji man geriau žiūrisi-tiesiog ši spalva jai geriau tinka.Dar mėgstam geltoną ir violetinę splaveles- man gražu.Na čia man taip atrodo gal dėlto, kad įpratau ją matyti tokiomis spalvomis aprengtą.
WildFire
2005 10 10, 20:13
Aš pirma žiūriu ar drabužėlis gražus, tik po to į spalvas. Rausvai berniuko nerengiu aišku, bet mėlynai irgi retai kada aprengiu.
Pingvinukas
2005 10 11, 09:43
 Niekad nepirkčiau vaikams tamsių apatinių rubelių. Man tai negražu! Mėgstu jiems pirkti rūbelius su įvairiais meškiukais. Man svarbu, kad vaikai gražiai ir patogiai būtų aprengti.
mano dukrytei labai tinka melyna spalva, tai maziuke taip ir rengdavau.Dabar daugiau dominuoja pastelines spalvos, ypac nemazai ruzavos.Ir man atrodo, kad nesvarbu kokia spalva, praeiviai vistiek nesugeba atskirti berniukas ar mergaite (jau pradedu priprast).Viena karta visa visa ruzavai buvo aprengta ir rubeliai tokie mergaitiski ir gal trys zmones pasake, kad labai grazus berniukas
O aš dabar esu pasinešus ant oranžinių ir raudonų tonų rūbų . bandau aprengt tokiais tonais tiem savo dukrą tiek mažėlį sūnų
knielita
2005 10 13, 12:22
As rengiu iv. spalvu rubais: raudona, melsva, melyna, balta, rusva ir pan. Tik viena spalva mums yra tabu: rausva. Kad ir kokia ji man grazi  Dar vengiu visokiu gelyciu, kaspineliu ant maikuciu, kelnyciu. O siaip megstu, kad vaikas butu grazus ir nebutinai rengiu kaip tikra vyra (turim ir vyrisku drabuziu) ir zinoma dar labai ziuriu, kad rubas butu patogus. Pamenu viena atveji, Sarunui tada buvo dar tik 3,5 men. ir vaziavom pas ortopeda. Aprengiau graziais svelniai zalsvais minkstuciukais sliauztukais su ispaustom zvaigzdutem. Gydytoja paziurejusi man mestelejo tokia replika, kad ko as sunu rengiu mergaitiskom spalvom  Jai vieninteles spalvos tinkancios berniukams pasirodo buvo kuo tamsesnes ir niuresnes. Daugiau pas ta gydytoja nejau
Maniškei labai tinka žydra, tačiau dabar vengiam jos, nes jau atsibodo, kai žmonės nuolatos vadina ją berniuku..  Į komentarą "koks gražus berniukas" atsakau "gal todėl, kad mergaitė..", bet kai klausia "o jūsų sūnelio koks vardas?", tai truputi durnai pasijaučiu
man grazu ,kai mergaite aprengta saldziom spalvytemis,pvz.ruzava,salotine,raudona,zydra,geltona,persiko,balta spalvytemis,jas gerai suderinus vaikas atrodo  ,o berniukai- juoda ir plytines spal. deriniu,graziai zalsva,melsva,rusva ,gali buti raudona ,pvz.megztukas,ar bliuzoniukas...
Stengiuosi pirkti neutrliu spalvu drabuzelius. Arba zydrus (nes man labai patinka  )
*DAIVA*
2005 12 04, 20:40
Aš tai abu savo vaikelius rengiu ryškiom spalvom  nes man ir vaikam jos patinka
allegro
2005 12 05, 21:40
Na mes turim įvairių spalvų rūbelių. Tad rengiamės įvairiai. Jei lauke darganotas ruduo- tamsiau, jei saulėta ir sausa- šviesiai, ryškiai. Nevengiam ir mėlynos spalvos tonų, nors yra manačių, jog tai berniukiška spalva. Mylim visas spalvas, o jos puošia mus
Maniškės myli visas raudonas, ružavas, geltonas, žydras spalvas.  Na, tokias visas "mergaitiškas". Tiesa, neturėdavom rudos spalvos, o neseniai į darželį trinti pirkau abiem vienodus velvetinius rudus sarafanus, tai žiūriu, kad tokie visai ir nieko.
Supermergaitė
2005 12 09, 23:28
As dabar ziauriai pamisus del ruzavos spalvos. Mano dukryte viska turi tik ruzava. Drabuzeliai, patalyne, net ruzavas triusis, gaila kad nera pampersu ruzavu  Net eglute papuosiau ruzavais zaisliukais  Gal tai jau liga
matuko mamyte
2005 12 17, 16:30
 as taip pat rengiu vaika pagal sezona vasara sviesiais, pastelines spalvos dzabuziais,ziema-tamsesniais.patinka melynos,zalios spalvos.nemegstu ryskiu.
Kadangi auginam dvi mergytes,tai spintoje daugiausia geltonų,rausvų,žalsvų,žydrų,raudonų ir baltų drabužių  ,dukros labai nemėgsta pilkos, rudos ir juodos spalvos,todėl tokių drabužėlių net ir neperkam
Prikolnaja
2006 01 13, 13:06
O as labai megstu ryskias spalvas  ir dar labai megstu aprenginet dukryte ruzavos spalvos drabuziais,nors jau ir nieko nenustebinsi,bet tiesiog maniskei tikrai labai tinka si spalva,o vat geltona netynka,iskart veidukas kazkoks nublukes
man patinka visokios spalvos netgi ir ryskios pas mus spintoj apstu visokiu spalvu ,aisku ruzavai nerengiu mazylio bet raudona oranzine man grazu
Mergaitems tinka sviesios, pastelines spalvos. Tokios kaip ruzava, geltona, oranzine ir t.t Berniukams tamsesnes... melyna, zalia ir t.t
QUOTE(Joalin @ 2006 01 16, 10:54) Mergaitems tinka sviesios, pastelines spalvos. Tokios kaip ruzava, geltona, oranzine ir t.t Berniukams tamsesnes... melyna, zalia ir t.t o kodėl berniukams tamsesnės? Aš savo vaikus rengiu kaip tik šviesiais rūbeliais, vyresniajam labai tinka šviesiai žydra, o mažyliui žalsva, salotinė, smėlio spalva.
Vaikų drabužėlių spalvas jau tenka derinti su vaikais, nes jau turi savo mėgstamas.Mergytei patinka šviesios, o berniukui gal kiek tamsesnės, bet svarbiausia, kad būtų patogūs rūbeliai.
O as tai labai dziaugtis pradejau, kad berniukas pas mus, nes mergytei tai turbut tik rausvai ir rengciau, kad aplinkiniai nemaisytu su berniuku... O dabar tai visa spalvu gama ir zalia ir geltona ir ryskiai raudona o labiausiai mamos megstama tai oranzine...
conviva
2006 06 29, 18:05
Aš saviškių tamsiai taip pat nerengiu. Daugiausia turime šviesiai žydrų, gelsvų, baltų drabužėlių
Pas mus rubeliai ivairiu spalvu.Tik aisku ruzavu ju tarpe nera
Negaleciau isskirt vienos spalvos, kurios perku drabuzelius. Mano lelius spalvotas. Neturim tik juodu, rudu ar dar kokiu labai tamsiu ir niuriu drabuzeliu  Nors siaip gal dominuojanti spalva butu raudona, taciau tik todel, kad dovanoja daznai butent rausvos spalvos, o as pati ivairiausiom mergaitiskom ir berniukiskom spalvom vaika rengiu
samiene
2006 07 07, 15:08
As stengiuosi dukryte rengti ruzavai. Taciau turim ir zaliu, geltonu, melynu ir margu rubeliu. Svetimi dazniausiai teiraujasi mergaite ar berniukas!  o savi ir taip zino!
Aš rengiu įvairių spalvų rūbeliais, nors pas mus dominuojanti sakyčiau žydra spalva, nes daug rūbelių turim atiduotų mano sūnėno, o ir pačiai labai patinka mėlyna spalva  , tai visi vis sakydavo, kad berniuką turim  , tai dabar stengiuosi rengti kitų spalvų drabužėliais, kad žmonės nesipainiotu kas čia pas mus  .
garuolyte
2006 07 09, 23:17
Savo berniuką rengiu įvairių spalvų drabužiais. Ypač mėgstu raudoną.
Kai laukiausi nežinojom kas gims, tai pirkau žalius ir geltonus rūbelius. Vieną dieną parsinešiau mėlyną bodžiuką tai vyras kai pamatė - " o kaip tu aprengsi jei gims mergytė?" Ir gimė mergytė, bet kol vaikas visai mažas tai visai tas pats kokia spalva, svarbu gražūs rūbeliai. O kai paaugom tai visi stengiasi atnešti ružavus arba raudonus ir rūbelius, ir žaislus. Tai dabar aišku daugiausiai tokių spalvų ir turim.
vailija
2006 07 21, 20:01
allegro
2006 07 21, 20:08
Mano panos irgi šviesios ir spalvotos vaikšto. Mylim gražias spalvas, tad kodėl nesipuošti
Dovanele
2006 07 25, 10:53
As ypac pamegau raudonai puosti savo vaikinuka  Taip linksmai atrodo
|
|