Įkraunama...
Įkraunama...

Žilų plaukų splavos atstatymas

Siandien internete radau daug informacijos apie zilu plauku atstatancius losjonus. Paskaiciau atsiliepimus uzsinietiskuose forumuose, zmones raso, kad tikrai veikia. Parasyta, kad reikia tepti is pradziu kiekviena diena, o po to tik palaikyti 1 karta per 2 savaites.

Ar kas nors bandete ar giordejote?
Bet pas mus LT, kaip as supratau viso sito nera g.gif

idedu nuorodas
Youthair

Greyban
Atsakyti
užspalvina, ne atstato. žilimas - negrįžtamas procesas.

GreyBan is a popular hair colorant that is, unlike regular hair dyes, supposed to colour your white hair gradually and unnoticeably.

Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 10 12, 20:08)
užspalvina, ne atstato. žilimas - negrįžtamas procesas.

GreyBan is a popular hair colorant that is, unlike regular hair dyes, supposed to colour your white hair gradually and unnoticeably.

bet kaip vienas produktas uzsplavina skirtingus plaukus i skirtingas spalvas? g.gif Nes as skaiciau ir blondiniu ir bruneciu atsiliepimus.

Va raso
Unlike regular hair-coloring systems, GrayBan is not a dye. Instead it is a clear spray that combines with your hair's natural protein to add melanin-like pigment back into your hair. As we age, we begin to decrease melanin production responsible for adding color to our skin and hair. GrayBan has the unique ability to replace lost melanin with a similar-acting pigment. GrayBan removes gray hair more naturally and works on all hair colors and types.
Trumoai isverciant :GrayBan, besiliečiant su plaukais pradeda reaguoti su plaukų baltymu - keratinu, dėl to gaminamas spalvos pigmentas melaninas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luandra: 12 spalio 2011 - 20:44
nors kitame puslapyje perskaciau, kad Among other ingredients, GrayBan contains bismuth citrate, triethanolamine, sulfur, and water. In the presence of water, the other three ingredients are known to produce a reaction that turns hair a darker color; in other words, GrayBan is simply a hair dye.
Atsakyti
Vel susimasciau apie ta Greyban. Kai kur raso, kad tai daziklis, bet jis neskirtosmas pagal spalvas. Jeigu buvai blond, tai zili tavo plaukai tampa blond, jei buvai tamsi, tavo zili plaukai tampa tamsi. kaip taip gali buti? smile.gif gal istikruju jis kazka atstato?
Atsakyti
Sveikos, mačiau, kad losjonus nuo žilų plaukų jau parduoda ir Lietuvoje. Norėjau paklaust, gal kuri išbandėte? Įdomu, ar nebūna pašalinio poveikio g.gif
Atsakyti
QUOTE(suave @ 2012 09 19, 08:32)
Sveikos, mačiau, kad losjonus nuo žilų plaukų jau parduoda ir Lietuvoje. Norėjau paklaust, gal kuri išbandėte? Įdomu, ar nebūna pašalinio poveikio  g.gif



Sveiki. O kur mete jis parduodam. Kokia kaina?
Atsakyti
Priemonė vadinasi Grey Away. Radau čia: http://harmonylife.l...p;product_id=52 Išbandyti dar nesiryžau unsure.gif
Atsakyti
Sovietmečiu būdavo pirkti toks spalvos "Grąžintojas",tai mano močiutė nuolat juo tepdavosi plaukus ir nebūdavo žila,atgaudavo su juo savo natūralią tamsią plaukų spalvą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(suave @ 2012 12 12, 19:21)
Priemonė vadinasi Grey Away. Radau čia: http://harmonylife.l...p;product_id=52 Išbandyti dar nesiryžau  unsure.gif



As nusipirkau, bet man netinka - kelia alergiją. schmoll.gif
Jei bus norinčių pabandyti galiu perleisti. Rasykit i AZ
Atsakyti
na tai ar jau kas išbandėte Grey Away? ar apsimoka pirkti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varliuke:) @ 2013 06 20, 13:43)
na tai ar jau kas išbandėte Grey Away? ar apsimoka pirkti? smile.gif


as isbandziau vieni labai giria, plaukai sutvirteja, stori ir paklusnus pasidaro.
Bet man netiko, nenaudosiu, Jei norit galiu perleist - isbandysit ar tinka
Atsakyti