Jei yra kirpėjų, kosmetologų ar kitų grožio industrijos atstovų užeikite čia, pabendraukime apie savo darbo ypatumus ir apie kitus rupimus dalikus.
As busima kirpeja - stiliste, siemet baigiu mokslus
P.S. Manau kad reikia kitur tokia tema atidaryti
O kur būtų galima atidaryti tokia temą?
ne, baltupiuose, priesais medicinke
Aš esu kirpėja, baigiau Vilniaus Kolegiją. Šukuosenų dizaino specialybę. Jau pradėsi dirbti?
as turiu vizazistes specialybe tik gaila kad su ja nelabai galesiu kokiam nors salone isidarbint nes reikia medicininio issilavinio nes negaleciau nei veido valymu nei masazu atlikt
QUOTE(almantė_k @ 2005 08 04, 15:24) as turiu vizazistes specialybe tik gaila kad su ja nelabai galesiu kokiam nors salone isidarbint nes reikia medicininio issilavinio nes negaleciau nei veido valymu nei masazu atlikt Kaip visazistei - galiu pasiulyt puikia dekoratyvine (ir ne tik) kosmetika pigiau isigyt. Mano direktore taip pat visaziste ir jau 10 metu ta kosmetika naudoja ir man gyre, ir ant manes naudojo QUOTE(almantė_k @ 2005 08 04, 13:24) as turiu vizazistes specialybe tik gaila kad su ja nelabai galesiu kokiam nors salone isidarbint nes reikia medicininio issilavinio nes negaleciau nei veido valymu nei masazu atlikt O kur galima sia specialybe isigyti??
Sveikos,gal kur kitur persikelet,kad nediskutujat daugiau?As tik dabar pamaciau sia tema ir noreciau prisijungt prie jusu
Iki dekretiniu dirbau grozio salone kosmetike.Man si specialybe labai patinka ir butu smagu su kolegem pasidalinti nuomonem
Sveikutes,pabandziau perkelti tema nauju pavadinimu
sveiki, as planuoju baigti kirpeju kursus ir buti kirpeja. Ar įmanoma šiais laikai gerai uždirbti, na tarkim 1000lt, ko tam rekia, kokius kuesus geriausia beigti?
Mano drauge baigusi kirpeju kursus pries gerus metus, kursai truko apie pusmeti, intensyviai kiekviena diena, mokslas kainavo apie 1800 Lt. Situacija Lietuvoj tokia, kad kirpeju truksta, todel isidarbinti po kursu yra daug galimybiu. Is pradziu, kol prades ateidineti pastovus klientai, pinigu tikrai nebus daug, nes reikes susimoketi ir uz darbo priemones, ir uz darbo vieta, patenta, Sodrai, bet jei ilgiau padirbus toje pacioje vietoje klientam itiksi, susirasi pastoviu, bus imanoma pragyventi, 1000 Lt uzdirbti bus ne problema. Sekmes !
Sveikos, pamaciau, kad kirpeju temos dar nera, tai pamaniau, butinai reikia sukurti - juk kartais paciai tiek klausimu iskyla ir nera su kuo aptarti!
Man labai aktualu, kokiu firmu zirkles patartumet pirkti, sepecius. Ir kad nelabai brangu, ir gerai butu. Kiek uz nuoma mokat? Ka darot, kai kliente nepatenkinta? Ar greitai igudot siame darbe? Esu pradedanti, tai viskas labai domina QUOTE(vivana @ 2006 03 19, 15:25) Sveikos, pamaciau, kad kirpeju temos dar nera, tai pamaniau, butinai reikia sukurti - juk kartais paciai tiek klausimu iskyla ir nera su kuo aptarti! Man labai aktualu, kokiu firmu zirkles patartumet pirkti, sepecius. Ir kad nelabai brangu, ir gerai butu. Kiek uz nuoma mokat? Ka darot, kai kliente nepatenkinta? Ar greitai igudot siame darbe? Esu pradedanti, tai viskas labai domina Gal zinai kiek kainuoja filiravimo (atrodo taip vadinasi
Sveika, as siaip kauniete, o Vilniuj vietu nezinau. nusipirkau filiravimo zirkles uz 42 Lt, jos pigesnes nei paprastos. Maciau ir uz 9, ir uz 30, ir uz 120. Kokybe priklauso nuo kainos zinoma. Tos uz 9 tai vos vos juda
QUOTE(vivana @ 2006 03 21, 12:24) Sveika, as siaip kauniete, o Vilniuj vietu nezinau. nusipirkau filiravimo zirkles uz 42 Lt, jos pigesnes nei paprastos. Maciau ir uz 9, ir uz 30, ir uz 120. Kokybe priklauso nuo kainos zinoma. Tos uz 9 tai vos vos juda As tai ne kirpeja, o tik sau noriu nusipirkt tokias zirkles. Nes manau ir namie galiu sau truputi pafiliruot plaukus, kai per daug ju priauga QUOTE(vivana @ 2006 03 19, 15:25) Sveikos, pamaciau, kad kirpeju temos dar nera, tai pamaniau, butinai reikia sukurti - juk kartais paciai tiek klausimu iskyla ir nera su kuo aptarti! Man labai aktualu, kokiu firmu zirkles patartumet pirkti, sepecius. Ir kad nelabai brangu, ir gerai butu. Kiek uz nuoma mokat? Ka darot, kai kliente nepatenkinta? Ar greitai igudot siame darbe? Esu pradedanti, tai viskas labai domina Sveikos! Labai gerai, kad pradejai sita tema! As irgi kirpeja, bet dabar dekrete Gaila, kad daugiau neatsirado kolegiu Uz nuoma mokejau 350 + patentas,sodra. Dirbau kas antra diena Pradzia visada sunki Fenai geri Parlux firmos, o zirkliu ivairiu yra. Aisku, geresnes bent jau nuo 100 lt, tikrai nemaziau Parasyk, kaip tau sekasi?
Sveikos,as irgi kirpeja,tik vyru.Dirbu jau seniai.Siuo metu uz nuoma moku 300.
Merginos, gal kas nors žinote, ar atsidarant kirpyklą pagal verslo liudijimą, kirpyklos pavadinimą su kuo nors derinti reikia, ar tiktai belieka užsidėti reklamą ir dirbti
QUOTE(Sava @ 2006 08 21, 17:56) Merginos, gal kas nors žinote, ar atsidarant kirpyklą pagal verslo liudijimą, kirpyklos pavadinimą su kuo nors derinti reikia, ar tiktai belieka užsidėti reklamą ir dirbti sveikute, ar suradai atsakyma i si klausima? taip suprantu, kad pradejai savo versliuka laaaaabai dekinga buciau, jei galetum atsakyti
Ir as baigus sia spec.tik vat nedirbau sioj srity,kazkaip nelabai mane traukia
QUOTE(Zaneta76 @ 2006 05 15, 22:26) as taip pat baigusi kirpeju kursus,ir man labai patinka,viska susipirkau,oi maniau dirbsiu,ir dirbau kol mokinausi,bet suzinojau kad dirbant su patentu negaunama ismoka uz vaika iki metu ir kiti pinigeliai susije su darboviete,nebent dirbtum pagal vadinama knygute.o jei su patentu,atseit per maza % sodrai mokam.o as kaip ir noreciau antro leliuko,o be to neaisku,ar galima dirbant su patentu paimti paskola bustui?gal kas zinote?
Labukas visoms.
As tap pat esu kirpeja ir labai,labai myliu savo darba
sveikutes, esu busima kirpeja, na dar mokinuosi, na bet nedaug ik galo loko, siaip labai gaila kad sita temele neaktyvi, o tikrai butu idomu pasidalinti naujienom ir darbo patarimais
Man tai butu l idomu paklausyt istoriju, kirpeju verslininkiu, kurios pacios atidare grozio salona, mes su draugem rezgam tokia minti seniai bet kazkaip nedrasu, neaisku kiek viskas kainuos, ar geriau daryti uab ar siaip pagal verslo liudijimus idrbti
sveikutes!
kaip matau patyrusiu sioje srityje nera daug, as dirbu si darba nuo1998m, manau patirties turiu, labai myliu si darba, as po 12klasiu istojau i Siauliu buitininku mokykla,manau kursu neuztenka norint buti profesionaliai kirpejai, igudzius reikia tobulinti ir sekti naujienas , beto vyksta ivairus seminarai,pati dirbu Jonavoje kerpu ia vyru ir moteris bet labiau sirdis liksta prie moteru
sveikos merginos
Sveikos mielos kirpejos
Manau, kad patalpu savininkas turetu aprupinti darbo vieta visomis priemonemis, pradedant baldais ir kosmetinemis priemonemis, baigiant reklama. Ar yra kazkas panasaus? QUOTE(TimbaLimba @ 2007 07 23, 09:27) sveikutes! TimbaLimba, ar jau baigei kursus? Kaip sekasi? Kazkaip mazai kirpeju cia bendrauja
Sveikos merginos, gal kas zinot kaip kirpejai reikia parasyti KLIENTO APTARNAVIMO APRASA??
buvo atejus inspekcija ir liepe kita savaite toki rasta man pasirasyti ir atnesti, kaip ka darau,, smulkiai,, ga kas turite jau parase normaliai toki aprasa? dekui is anksto:)
Sveikutes kirpejos.
Gal kuri zinote ar yra KLP kirpeju kursai? Zinau,kad mokina VLN,kAUNE, O klp neradau tokios infor,ac. Aciu
Sveikos, reikalinga konsultacija
Na keliu tema i virsu,ir kyla man abejoniu.Idomu butu suzinoti ar verta gryzti i kirpykla
Butu idomu suzinoti ar krize paveike ir kirpejas,ir ar stipriai,ar sumazejo zmoniu? Gal atsiras kas gali mane apsviesti
Sveikos. Nors nesu kirpeja, bet labai domina viskas kas viksta grozio salonose. Planuoju eti mokytis kirpejos amato,veliau gal manikiurininkes ir kitu daliku kurie yra salonose. Labai jau man patinka viskas kas susije su groziu.
labas mamytes.ar galetumet man padeti.as esu kirpeja siuo metu gyvenu Portugalijoje,bet galvoju parvaziuoti i lietuva kuriam laikui.kaip ten del kirpeju darbo.ar lengva rasti.as baigus kursus vilniuje 2003 cia portugalijoje baigiau PIVOT POINT kursua siuo metu dirbu JEAN LOUIS DAVID prancuzu kirpyklu tinkle.bet cia kad atlyginimai labai mazi.siaip dirbti patinka labai daug kursu visoku naujoviu.bet traukia i lietuva.kokie ten mazdau atlyginimai kirpeju ar tik vietas nuomuoja.gal kas ka galite patarti. aciu jums. Rasa
Patrti nieko negaliu, bet neseniai buvau pas kirpeja. Kai kalbejomes, pasake kad pragyvenimuj uztenka , net krizes mietu.
QUOTE(Rasa21 @ 2009 05 12, 11:46) labas mamytes.ar galetumet man padeti.as esu kirpeja siuo metu gyvenu Portugalijoje,bet galvoju parvaziuoti i lietuva kuriam laikui.kaip ten del kirpeju darbo.ar lengva rasti.as baigus kursus vilniuje 2003 cia portugalijoje baigiau PIVOT POINT kursua siuo metu dirbu JEAN LOUIS DAVID prancuzu kirpyklu tinkle.bet cia kad atlyginimai labai mazi.siaip dirbti patinka labai daug kursu visoku naujoviu.bet traukia i lietuva.kokie ten mazdau atlyginimai kirpeju ar tik vietas nuomuoja.gal kas ka galite patarti. aciu jums. Rasa manau darba tikrai rasi........kaip sakoma ,zmones niekada nenustos valgyti ir kirptis....... as esu kirpeja,nors siuo metu auginu vaika ir namuose dirbti nenoriu(del plauku)darbo tikrai sociai.... QUOTE(bialetti @ 2008 06 22, 16:36) Sveikutes kirpejos. Gal kuri zinote ar yra KLP kirpeju kursai? Zinau,kad mokina VLN,kAUNE, O klp neradau tokios infor,ac. Aciu Sveikos Kiek žinau yra dvi mokyklos http://www.klpvm.lt/index.php?page=kirpejas http://www.kspvm.lm.lt/specialybes/k3.html ir iš jų nežinau kurią rinktis Dar yra darbo rinkos mokymo centras, bet man ten nelabai patiko dėstytoja, kai mokiausi manikiūro, ateidavo į mūsų klasę kartais tokia visa išsivėpusi QUOTE(Ramunka33 @ 2009 05 16, 11:14) manau darba tikrai rasi........kaip sakoma ,zmones niekada nenustos valgyti ir kirptis....... as esu kirpeja,nors siuo metu auginu vaika ir namuose dirbti nenoriu(del plauku)darbo tikrai sociai.... aciu tau na vis dar galvoju kaip ten vyras nelabai nori isleisti,bet kad cia niekur toli su atlyginimu nenueisi ,deja gaunu cia 1200 litu tai manau cia nieko.na ziuint kaip ten lietuvoje.aciu
Sveikos,
Galvoju atsidaryti kirpykla,bet kolkas stringu ties sia vieta: nezinau kokias priemones reikia supirkti vyru ir moteru kirpejai. t.y. sukos,zirkles,fenai,sampunai,dazai ir t.t. ir kur viska pirkti geriausiomis kainomis kaune??? Jeigu kuri nors esate jau atsidarinejusi savo kirpykla gal galite parasyti viska ko reikia ir kur pirkti. buciau laaabai dekinga...
kas pasakys kiek dabar kaune vidutiniskai uzdirba kirpejos?
Laba gal kuri moketes G. Krivcovos įmonės kirpėjų kursai V. Maciulevičiaus g. 51 Vilniaus m.,labai noreciau atsiliepimu zadu registruotis ten,pagrinde del prieinamos kainos,tik ar gerai paruosia?Ar geriau elizoje ?Maciuleviciaus gatveje kursai trunka 5 menesius kainuoja 350lt,Elyzoje trunka 8 menesius kainuoja 400lt,neapsisprendziu,padekit?
Aš mokynausi pas Galina K. Žmogus iš dydžiosios raidės
Aišku praejo jau beveik 10 metu... laikas bėga Buvau tikai patenkinta, iškarto po kursu sekmingai isidarbinau. Pagrinda labai gera duoda, toliau jau viskas jau priklausys nuo pačios taves 350lt., už viena mėn.,? Taip?
sveikos, as esu kirpėja, pagal verslo liudijima dirbu, nuoma du simtai lt
lb gera firma "jaguar", gamina zirkles, kainuos nuo 100lt, bet kokybe Sveikos merginos, matau diskutuojat apie priemones. O as susiduriau su opia kirpeju problema del darbo nugaros ir koju skausmai del stovimo darbo. Ko gero vienas is galimybiu kaip palengvinti darbo konforta yra tokie sandalai - tapkes, kurie gaminami individualiai kiekvienam zmogui pagal jo peda. Skaneris nuskanuoja peda ir parodo bedas, tos tapkes gaminamos butent siekiant sumazinti apkrovas ir pagerinti laikysena. Jeigu kam idomu kreipkites |