Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kirpėjų kampelis
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo > Darbas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
iCute
Jei yra kirpėjų, kosmetologų ar kitų grožio industrijos atstovų užeikite čia, pabendraukime apie savo darbo ypatumus ir apie kitus rupimus dalikus.
*Bambolina*
As busima kirpeja - stiliste, siemet baigiu mokslus thumbup.gif
P.S. Manau kad reikia kitur tokia tema atidaryti mirksiukas.gif
iCute
O kur būtų galima atidaryti tokia temą? g.gif Kartais ne kolegijoje studijoji?
*Bambolina*
ne, baltupiuose, priesais medicinke biggrin.gif O pati ka turi bendra su sia sritim?
iCute
Aš esu kirpėja, baigiau Vilniaus Kolegiją. Šukuosenų dizaino specialybę. Jau pradėsi dirbti?
Almantaitė
as turiu vizazistes specialybe tik gaila kad su ja nelabai galesiu kokiam nors salone isidarbint nes reikia medicininio issilavinio nes negaleciau nei veido valymu nei masazu atlikt sad.gif be to nuoma ir priemones daug kainuoja o as pradinio kapitalo neturiu sad.gif
Nereida12
QUOTE(almantė_k @ 2005 08 04, 15:24)
as turiu vizazistes specialybe tik gaila kad su ja nelabai galesiu kokiam nors salone isidarbint nes reikia medicininio issilavinio nes negaleciau nei veido valymu nei masazu atlikt sad.gif be to nuoma ir priemones daug kainuoja o as pradinio kapitalo neturiu sad.gif
*

Kaip visazistei - galiu pasiulyt puikia dekoratyvine (ir ne tik) kosmetika pigiau isigyt. Mano direktore taip pat visaziste ir jau 10 metu ta kosmetika naudoja ir man gyre, ir ant manes naudojo rolleyes.gif
*Citra*
QUOTE(almantė_k @ 2005 08 04, 13:24)
*

O kur galima sia specialybe isigyti??
smilciukas
Sveikos,gal kur kitur persikelet,kad nediskutujat daugiau?As tik dabar pamaciau sia tema ir noreciau prisijungt prie jusu 4u.gif
Iki dekretiniu dirbau grozio salone kosmetike.Man si specialybe labai patinka ir butu smagu su kolegem pasidalinti nuomonem group.gif smile.gif
smilciukas
Sveikutes,pabandziau perkelti tema nauju pavadinimu ax.gif Labai noreciau pabendraut su kolegem 4u.gif Jusu nuomone apie si darba,ar atnesa jis pelno jums,bendravimas su klientem ir t.t. 4u.gif
rimama
sveiki, as planuoju baigti kirpeju kursus ir buti kirpeja. Ar įmanoma šiais laikai gerai uždirbti, na tarkim 1000lt, ko tam rekia, kokius kuesus geriausia beigti?
Palaiminta
Mano drauge baigusi kirpeju kursus pries gerus metus, kursai truko apie pusmeti, intensyviai kiekviena diena, mokslas kainavo apie 1800 Lt. Situacija Lietuvoj tokia, kad kirpeju truksta, todel isidarbinti po kursu yra daug galimybiu. Is pradziu, kol prades ateidineti pastovus klientai, pinigu tikrai nebus daug, nes reikes susimoketi ir uz darbo priemones, ir uz darbo vieta, patenta, Sodrai, bet jei ilgiau padirbus toje pacioje vietoje klientam itiksi, susirasi pastoviu, bus imanoma pragyventi, 1000 Lt uzdirbti bus ne problema. Sekmes ! 4u.gif
vivana
Sveikos, pamaciau, kad kirpeju temos dar nera, tai pamaniau, butinai reikia sukurti - juk kartais paciai tiek klausimu iskyla ir nera su kuo aptarti!
Man labai aktualu, kokiu firmu zirkles patartumet pirkti, sepecius. Ir kad nelabai brangu, ir gerai butu.
Kiek uz nuoma mokat?
Ka darot, kai kliente nepatenkinta?
Ar greitai igudot siame darbe?
Esu pradedanti, tai viskas labai domina blush2.gif
Tučka
QUOTE(vivana @ 2006 03 19, 15:25)
Sveikos, pamaciau, kad kirpeju temos dar nera, tai pamaniau, butinai reikia sukurti - juk kartais paciai tiek klausimu iskyla ir nera su kuo aptarti!
Man labai aktualu, kokiu firmu zirkles patartumet pirkti, sepecius. Ir kad nelabai brangu, ir gerai butu.
Kiek uz nuoma mokat?
*

Gal zinai kiek kainuoja filiravimo (atrodo taip vadinasi blush2.gif ) zirkles ir kur jas galima nusipirkti? bigsmile.gif
vivana
Sveika, as siaip kauniete, o Vilniuj vietu nezinau. nusipirkau filiravimo zirkles uz 42 Lt, jos pigesnes nei paprastos. Maciau ir uz 9, ir uz 30, ir uz 120. Kokybe priklauso nuo kainos zinoma. Tos uz 9 tai vos vos juda lotuliukas.gif Nepirkau brangiu, nes dar tik pradedu moktis, o jei pasirodys, kad sis amatas ne man.
Tučka
QUOTE(vivana @ 2006 03 21, 12:24)
Sveika, as siaip kauniete, o Vilniuj vietu nezinau. nusipirkau filiravimo zirkles uz 42 Lt, jos pigesnes nei paprastos. Maciau ir uz 9, ir uz 30, ir uz 120. Kokybe priklauso nuo kainos zinoma. Tos uz 9 tai vos vos juda lotuliukas.gif Nepirkau brangiu, nes dar tik pradedu moktis, o jei pasirodys, kad sis amatas ne man.
*

As tai ne kirpeja, o tik sau noriu nusipirkt tokias zirkles. Nes manau ir namie galiu sau truputi pafiliruot plaukus, kai per daug ju priauga biggrin.gif blush2.gif
Z.G.
QUOTE(vivana @ 2006 03 19, 15:25)
Kiek uz nuoma mokat?
*

Sveikos! 4u.gif
Labai gerai, kad pradejai sita tema! As irgi kirpeja, bet dabar dekrete smile.gif
Gaila, kad daugiau neatsirado kolegiu verysad.gif , bet gal reikia palaukti smile.gif
Uz nuoma mokejau 350 + patentas,sodra. Dirbau kas antra diena
Pradzia visada sunki g.gif
Fenai geri Parlux firmos, o zirkliu ivairiu yra. Aisku, geresnes bent jau nuo 100 lt, tikrai nemaziau
Parasyk, kaip tau sekasi?
Z.G.
QUOTE(Nataliukė @ 2005 05 25, 21:30)
Jei yra kirpėjų, kosmetologų ar kitų grožio industrijos atstovų užeikite čia, pabendraukime apie savo darbo ypatumus ir apie kitus rupimus dalikus.
*

Sveikute! As irgi kirpeja ax.gif butu idomu pabendrauti su kitom kirpejom 4u.gif
Ziuriu, ju ne labai daug cia blush2.gif
tinto
Sveikos,as irgi kirpeja,tik vyru.Dirbu jau seniai.Siuo metu uz nuoma moku 300.
Sava
Merginos, gal kas nors žinote, ar atsidarant kirpyklą pagal verslo liudijimą, kirpyklos pavadinimą su kuo nors derinti reikia, ar tiktai belieka užsidėti reklamą ir dirbti unsure.gif tik tiek beliko
Riugliuke
QUOTE(Sava @ 2006 08 21, 17:56)
Merginos, gal kas nors žinote, ar atsidarant kirpyklą pagal verslo liudijimą, kirpyklos pavadinimą su kuo nors derinti reikia, ar tiktai belieka užsidėti reklamą ir dirbti  unsure.gif  tik tiek beliko
*

sveikute, ar suradai atsakyma i si klausima? taip suprantu, kad pradejai savo versliuka thumbup.gif as irgi generuoju panasiu minciu, gal galetum truputeli pasidalyti patirtimi? Kiek moki uz patalpu nuoma? Kiek tau moka kirpejos uz nuoma? Ar kirpeju nuoma reikia deklaruoti kaip pajams ir moketi mokescius valstybei?
laaaaabai dekinga buciau, jei galetum atsakyti 4u.gif
mambu
Ir as baigus sia spec.tik vat nedirbau sioj srity,kazkaip nelabai mane traukia schmoll.gif Speju tam itakos turejo keli incidentai jei juos galima butu taip pavadint ax.gif
raimuxe
[quote=mambu,2006 10 22, 01:40]
Ir as baigus sia spec.tik vat nedirbau sioj srity,kazkaip nelabai mane traukia schmoll.gif Speju tam itakos turejo keli incidentai jei juos galima butu taip pavadint ax.gif
*

[/qu
Sunkumai pirmiausiai ir atbaido drinks_cheers.gif
Gwinet
QUOTE(Zaneta76 @ 2006 05 15, 22:26)
Sveikute! As irgi kirpeja  ax.gif  butu idomu pabendrauti su kitom kirpejom  4u.gif
Ziuriu, ju ne labai daug cia  blush2.gif
*

as taip pat baigusi kirpeju kursus,ir man labai patinka,viska susipirkau,oi maniau dirbsiu,ir dirbau kol mokinausi,bet suzinojau kad dirbant su patentu negaunama ismoka uz vaika iki metu ir kiti pinigeliai susije su darboviete,nebent dirbtum pagal vadinama knygute.o jei su patentu,atseit per maza % sodrai mokam.o as kaip ir noreciau antro leliuko,o be to neaisku,ar galima dirbant su patentu paimti paskola bustui?gal kas zinote?
Aistringa
Labukas visoms.
As tap pat esu kirpeja ir labai,labai myliu savo darba wub.gif thumbup.gif
Dolli_
sveikutes, esu busima kirpeja, na dar mokinuosi, na bet nedaug ik galo loko, siaip labai gaila kad sita temele neaktyvi, o tikrai butu idomu pasidalinti naujienom ir darbo patarimais smile.gif
trouble
Man tai butu l idomu paklausyt istoriju, kirpeju verslininkiu, kurios pacios atidare grozio salona, mes su draugem rezgam tokia minti seniai bet kazkaip nedrasu, neaisku kiek viskas kainuos, ar geriau daryti uab ar siaip pagal verslo liudijimus idrbti
TimbaLimba
sveikutes! 4u.gif as dar moksleive,nuo vaikystes norejau tapt kirpeja ir dar dabar noriu biggrin.gif dar turiu pora metu mokslo vidurinej, bet manau dabar jau pats laikas butu pradet dometis.. labai noreciau kad patartumet, tos kurios jau dirba si darba. nuo ko geriausia pradet? neturiu jokiu pagrindu ar praktikos.. i profke nenoriu, mastau baigti kursus darbo birzoj, o po to list i "femina bona" kursus.. kaip manot, ar teisingai nusprendziau? isvis papasakokit placiau nuo ko jus pradejot? labai lauksiu atsakymu wub.gif
mamitele
kaip matau patyrusiu sioje srityje nera daug, as dirbu si darba nuo1998m, manau patirties turiu, labai myliu si darba, as po 12klasiu istojau i Siauliu buitininku mokykla,manau kursu neuztenka norint buti profesionaliai kirpejai, igudzius reikia tobulinti ir sekti naujienas , beto vyksta ivairus seminarai,pati dirbu Jonavoje kerpu ia vyru ir moteris bet labiau sirdis liksta prie moteru biggrin.gif
meskute23
sveikos merginos smile.gif as irgi kirpeja.baigiau kauno profesine mokykla,bet vien mokyklos neuztenka,reikia labai daug juodo darbo ideti, kad "pramustum"ranka.aisku reikia mylet,tai ka darai,kitaip nesiseks.kazkas klause apie paskola.tai va jei deklaruoji pajamas,tai gali man atrodo paimt paskola,tik reikia is mokesciu paimt pazyma apie deklaruotas pajamas.
meskute23
QUOTE(*Ramce* @ 2006 09 13, 12:03)
Sakau taip, nes zaviuosi tavo geranoriskumu ir noriu padeti mums, bejeskancioms  biggrin.gif  friends.gif
*

Experte
Sveikos mielos kirpejos smile.gif mane domina kirpyklu veikla, renku siokia tokia informacija. Jei nesunku parasykite kokiame mieste dirbate ir kiek mokate uz darbo vietos nuoma? Ka perkates is savo pinigeliu ir ka nuperka nuomotojas?
Manau, kad patalpu savininkas turetu aprupinti darbo vieta visomis priemonemis, pradedant baldais ir kosmetinemis priemonemis, baigiant reklama. Ar yra kazkas panasaus? ax.gif
Aistringa
QUOTE(TimbaLimba @ 2007 07 23, 09:27)
sveikutes!  4u.gif  as dar moksleive,nuo vaikystes norejau tapt kirpeja ir dar dabar noriu  biggrin.gif dar turiu pora metu mokslo vidurinej, bet manau dabar jau pats laikas butu pradet dometis..  labai noreciau kad patartumet, tos kurios jau dirba si darba. nuo ko geriausia pradet? neturiu jokiu pagrindu ar praktikos.. i profke nenoriu, mastau baigti kursus darbo birzoj, o po to list i "femina bona" kursus.. kaip manot, ar teisingai nusprendziau? isvis papasakokit placiau nuo ko jus pradejot? labai lauksiu atsakymu  wub.gif
*

TimbaLimba, ar jau baigei kursus? Kaip sekasi?

Kazkaip mazai kirpeju cia bendrauja rolleyes.gif
cami
Sveikos merginos, gal kas zinot kaip kirpejai reikia parasyti KLIENTO APTARNAVIMO APRASA??
buvo atejus inspekcija ir liepe kita savaite toki rasta man pasirasyti ir atnesti, kaip ka darau,, smulkiai,, ga kas turite jau parase normaliai toki aprasa?
dekui is anksto:)
bialetti
Sveikutes kirpejos. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Gal kuri zinote ar yra KLP kirpeju kursai? Zinau,kad mokina VLN,kAUNE, O klp neradau tokios infor,ac.
Aciu 4u.gif 4u.gif
Happy.Woman
Sveikos, reikalinga konsultacija 4u.gif , noriu susipirkti zirklutes, visas kitas priemones, taciau nelabai gaudausi kas yra geros kokybes, kas nelabai, kas reikalinga, o kas tik del mandrumo... ? Gal galite kas patarti, kokios firmos, kokios butent zirkles laikomos geromis?
aura klp
Na keliu tema i virsu,ir kyla man abejoniu.Idomu butu suzinoti ar verta gryzti i kirpykla g.gif
Butu idomu suzinoti ar krize paveike ir kirpejas,ir ar stipriai,ar sumazejo zmoniu?
Gal atsiras kas gali mane apsviesti smile.gif
*Voriukas*
Sveikos. Nors nesu kirpeja, bet labai domina viskas kas viksta grozio salonose. Planuoju eti mokytis kirpejos amato,veliau gal manikiurininkes ir kitu daliku kurie yra salonose. Labai jau man patinka viskas kas susije su groziu. wub.gif Gal ne del darbo, o daugiau savo malonumuj. Tik vat gaila kad cia taip mazai bendrauja unsure.gif
Rasa21
labas mamytes.ar galetumet man padeti.as esu kirpeja siuo metu gyvenu Portugalijoje,bet galvoju parvaziuoti i lietuva kuriam laikui.kaip ten del kirpeju darbo.ar lengva rasti.as baigus kursus vilniuje 2003 cia portugalijoje baigiau PIVOT POINT kursua siuo metu dirbu JEAN LOUIS DAVID prancuzu kirpyklu tinkle.bet cia kad atlyginimai labai mazi.siaip dirbti patinka labai daug kursu visoku naujoviu.bet traukia i lietuva.kokie ten mazdau atlyginimai kirpeju ar tik vietas nuomuoja.gal kas ka galite patarti. aciu jums. Rasa
*Voriukas*
Patrti nieko negaliu, bet neseniai buvau pas kirpeja. Kai kalbejomes, pasake kad pragyvenimuj uztenka , net krizes mietu.
Rinoja
QUOTE(Rasa21 @ 2009 05 12, 11:46)
labas mamytes.ar galetumet man padeti.as esu kirpeja siuo metu gyvenu Portugalijoje,bet galvoju parvaziuoti i lietuva kuriam laikui.kaip ten del kirpeju darbo.ar lengva rasti.as baigus kursus vilniuje 2003 cia portugalijoje baigiau PIVOT POINT kursua siuo metu dirbu JEAN LOUIS DAVID prancuzu kirpyklu tinkle.bet cia kad atlyginimai labai mazi.siaip dirbti patinka labai daug kursu visoku naujoviu.bet traukia i lietuva.kokie ten mazdau atlyginimai kirpeju ar tik vietas nuomuoja.gal kas ka galite patarti. aciu jums. Rasa
*

manau darba tikrai rasi........kaip sakoma ,zmones niekada nenustos valgyti ir kirptis.......
as esu kirpeja,nors siuo metu auginu vaika ir namuose dirbti nenoriu(del plauku)darbo tikrai sociai....
Niurzgike
QUOTE(bialetti @ 2008 06 22, 16:36)
Sveikutes kirpejos. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Gal kuri zinote ar yra KLP kirpeju kursai? Zinau,kad mokina VLN,kAUNE, O klp neradau tokios infor,ac.
Aciu  4u.gif  4u.gif
*

Sveikos 4u.gif Kad ir paveluotai, bet vis tik informacija smile.gif
Kiek žinau yra dvi mokyklos http://www.klpvm.lt/index.php?page=kirpejas
http://www.kspvm.lm.lt/specialybes/k3.html ir iš jų nežinau kurią rinktis g.gif
Dar yra darbo rinkos mokymo centras, bet man ten nelabai patiko dėstytoja, kai mokiausi manikiūro, ateidavo į mūsų klasę kartais tokia visa išsivėpusi doh.gif
Rasa21
QUOTE(Ramunka33 @ 2009 05 16, 11:14)
manau darba tikrai rasi........kaip sakoma ,zmones niekada nenustos valgyti ir kirptis.......
as esu kirpeja,nors siuo metu auginu vaika ir namuose dirbti nenoriu(del plauku)darbo tikrai sociai....
*

aciu tau na vis dar galvoju kaip ten vyras nelabai nori isleisti,bet kad cia niekur toli su atlyginimu nenueisi
,deja gaunu cia 1200 litu tai manau cia nieko.na ziuint kaip ten lietuvoje.aciu
Gabara
QUOTE(*Voriukas* @ 2009 05 12, 13:35)
Patrti nieko negaliu, bet neseniai buvau pas kirpeja. Kai kalbejomes, pasake kad pragyvenimuj uztenka , net krizes mietu.
*

o maniske skundziasi smile.gif sake zenkliai sumazejo zmoniu g.gif
kiddd
Sveikos,
Galvoju atsidaryti kirpykla,bet kolkas stringu ties sia vieta: nezinau kokias priemones reikia supirkti vyru ir moteru kirpejai. t.y. sukos,zirkles,fenai,sampunai,dazai ir t.t. ir kur viska pirkti geriausiomis kainomis kaune???

Jeigu kuri nors esate jau atsidarinejusi savo kirpykla gal galite parasyti viska ko reikia ir kur pirkti.

buciau laaabai dekinga...
kiddd
kas pasakys kiek dabar kaune vidutiniskai uzdirba kirpejos?
@DZIMBA@
Laba gal kuri moketes G. Krivcovos įmonės kirpėjų kursai V. Maciulevičiaus g. 51 Vilniaus m.,labai noreciau atsiliepimu zadu registruotis ten,pagrinde del prieinamos kainos,tik ar gerai paruosia?Ar geriau elizoje ?Maciuleviciaus gatveje kursai trunka 5 menesius kainuoja 350lt,Elyzoje trunka 8 menesius kainuoja 400lt,neapsisprendziu,padekit? verysad.gif mirksiukas.gif bigsmile.gif 4u.gif
kicule
Aš mokynausi pas Galina K. Žmogus iš dydžiosios raidės thumbup.gif
Aišku praejo jau beveik 10 metu... laikas bėga doh.gif
Buvau tikai patenkinta, iškarto po kursu sekmingai isidarbinau. 4u.gif
Pagrinda labai gera duoda, toliau jau viskas jau priklausys nuo pačios taves mirksiukas.gif Nuo noro išmokti daugiau ir tuobulėti.
350lt., už viena mėn.,? Taip?
Lauryttte
sveikos, as esu kirpėja, pagal verslo liudijima dirbu, nuoma du simtai lt 4u.gif , bet as mazam mieste blush2.gif . žmonių šiuo metu lb mž, lb jaučiasi. kai tik pradėjau dirbti, buvo isvis prastai doh.gif , patentas, sodra, nuoma, priemones, uzsidirbdavau kokius 800lt/men, o is to viska susimoket reikedavo. db daug geriauu blush2.gif

lb gera firma "jaguar", gamina zirkles, kainuos nuo 100lt, bet kokybe thumbup.gif . pati dvejas pirkausi po 270, ir dar nei galasti teko, nukrite buvo, nu vnz kokybe uz prienama kaina mirksiukas.gif ,.. šukos, šepečiai, perkuosi visur, droge, eurokoj. manyciau jų nereikia lb brangių, reikia ziūrėti, kad gerai valytusi, . mirksiukas.gif beto jie greit susidėvi, nuo mirkymo dezinfekante, tj daznai ir keiciu. pati dirbu su Cutrin kosmetika, tj jie taip pat turi zirkliu, suku ir kt įrankių,.. ir kokybė nebloga, ir kainos neaukstos, galima zirklutes ir uz 70lt jau įsigyt, tik manyciau tokios tarnaus iki pirmo galandimo, arba nukritimo g.gif
trouble

Sveikos merginos,

matau diskutuojat apie priemones. O as susiduriau su opia kirpeju problema del darbo nugaros ir koju skausmai del stovimo darbo.
Ko gero vienas is galimybiu kaip palengvinti darbo konforta yra tokie sandalai - tapkes, kurie gaminami individualiai kiekvienam zmogui pagal jo peda. Skaneris nuskanuoja peda ir parodo bedas, tos tapkes gaminamos butent siekiant sumazinti apkrovas ir pagerinti laikysena. Jeigu kam idomu kreipkites
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.