Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kėdutės su staliuku
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika"
Elijana
Koki geriausia staliuka rinktis? ar perkate jus?

egllute
man irgi idomu nuo kada pradejote naudoti ir koks variantas pasiteisino, t.y. nesuluzo ir panasiai smile.gif
muminukas
mes pirkome ikea mamuto serijos staliuką ir kėdutes. esame patenkinti kokybe ir kaina. pirmasis buvo ūgtelėjęs - 4 metų, vidurinėlis naudoja nuo gimimo biggrin.gif
Papildyta:
ir suaugęs gali atsisėsti, nelūžta.
Baltike
O mūsų mažieji jau metus naudoja štai tokį komplektuką (Irgi vadinasi Mamutas):
user posted image
Didžiausias šio staliuko privalumas - jo dvipusis paviršius, kurio viena pusė pritaikyta lego (smulkiųjų detalių, tačiau panaudojama ir duplo kaladėlėms) dėliojimui (o staliuko ertmę galima panaudoti ir lego kaladėlių saugojimui). Prie staliuko su savo lego žaidimais dažnai prisėda ir vyresnėliai, o piešti ar "gerti arbatą" yra tekę ir man. Kėdutės atlaiko biggrin.gif .

Visada galvojau, kad mažųjų kambario staliukas su kėdutėmis bus medinis, bet šis variantas akimirksniu papirko ir mane, ir vaikus. Idealus variantas lego gerbėjams.
muminukas

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.