Jei kam prireiks: SENA TEMA ČIA
Papildyta:
FREZIJA, nemanau, kad bus per vėlu dresuoti, tik reikės daaaauuug kantrybės
Tęsiame toliau šiltus ir malonius pokalbius apie savo augintinius.
Jei kam prireiks: SENA TEMA ČIA Papildyta: FREZIJA, nemanau, kad bus per vėlu dresuoti, tik reikės daaaauuug kantrybės
Frezija,skaičiau jūsų šinšiuliuko atsiradimo istorija, vat ir pagalvojau kaip žinot kiek jam amžiaus yra
Pasvėriau savo gražuolius
O kiek turi svert šinšiliukas? Ir kada jau skaitosi, kad jis nutukęs?
Parodau savo išdykėlį ![]() ![]() QUOTE(*Frezija* @ 2011 10 19, 20:22) O kiek turi svert šinšiliukas? Ir kada jau skaitosi, kad jis nutukęs? Parodau savo išdykėlį ![]() ![]() Koks fainuolis,patinėliai nuo 500- 700g. o patelės iki 800g.Čia suaugusios jau .Aš maniaui ,kad mano tikrai bus per storas Sakykit ,o kur perkat tas apvalias šienines? pas mus mieste tokių nėra ir Kaune megoj egzotinėse ieškojau taip ir neradau QUOTE(raimuta @ 2011 10 19, 19:30) Koks fainuolis,patinėliai nuo 500- 700g. o patelės iki 800g.Čia suaugusios jau .Aš maniaui ,kad mano tikrai bus per storas Sakykit ,o kur perkat tas apvalias šienines? pas mus mieste tokių nėra ir Kaune megoj egzotinėse ieškojau taip ir neradau Šitą rutulį pirkau Pet center parduotuvėje (kainavo 5,60 Lt), manau ir kokioj Kikoj turėtų būti QUOTE(*Frezija* @ 2011 10 19, 20:36) Koks nebrangus QUOTE(raimuta @ 2011 10 19, 20:45) Koks nebrangus Viename puslapyje skaičiau, kad šinšiliukas ikišo galvą i tokią šieninę, bet dabar realiai pamačius dydžio santykį tarp šinšiliuko (kuris beja laaaaaaaaabai mielas) ir šieninės nelabai net įsivaizduoju kaip ten galejo būti QUOTE(raimuta @ 2011 10 19, 19:45) Koks nebrangus Aš vilnietė, tai pas mus net kelios Pet center parduotuvės, va čia radau visas jų parduotuves išvardintas http://lv.petcenter.bart.sk/lt/home/musuvceikalilt/veiklt/ Papildyta: QUOTE(vilmonzas @ 2011 10 19, 21:40) Viename puslapyje skaičiau, kad šinšiliukas ikišo galvą i tokią šieninę, bet dabar realiai pamačius dydžio santykį tarp šinšiliuko (kuris beja laaaaaaaaabai mielas) ir šieninės nelabai net įsivaizduoju kaip ten galejo būti QUOTE(*Frezija* @ 2011 10 19, 23:26) laaabai kokybiškos nuotraukos Na, manau galvą į tokį rutulį galėtų nebent jauniklis įkišti, bet suaugęs, kažin Beje, esu savom akim mačiusi patelę, sveriančią 1030g QUOTE(*Frezija* @ 2011 10 19, 23:26) Aš vilnietė, tai pas mus net kelios Pet center parduotuvės, va čia radau visas jų parduotuves išvardintas http://lv.petcenter.bart.sk/lt/home/musuvceikalilt/veiklt/ Papildyta: Aš ta istoriją ir girdėjau, bet kiek supratau ne į tokią šieninę papuolė jis.O į tokia kokia aš turiu, vadinamos ėdžios, bet jas būtinai reik dėti po lentyną, kad šinšilai šokdami neįkristų į jas ir neužsigautų ar sprando nenusisuktų. .
Sveikutes merginos, o jau groziai groziai.. As dabar svarstau koki narva pasigaminti savo sinsui, nes nebeturiu kantrybes su tuo pirktiniu, siuksliu kalnai aplinkui, ypac is po nakties..
QUOTE(svajone74 @ 2011 10 19, 08:47) ...Tas kubas šienui - labai protingas reikalas... Pas mane šinšiliukų šienukas sudėtas metalinėje stalo įrankių džiovyklėje, pakabinau ją ant sienelės narvo QUOTE(Juoduke` @ 2011 10 20, 16:37) Sveikutes merginos, o jau groziai groziai.. As dabar svarstau koki narva pasigaminti savo sinsui, nes nebeturiu kantrybes su tuo pirktiniu, siuksliu kalnai aplinkui, ypac is po nakties.. pagaliau aplankei mus QUOTE(Baronė @ 2011 10 20, 17:15) Pas mane šinšiliukų šienukas sudėtas metalinėje stalo įrankių džiovyklėje, pakabinau ją ant sienelės narvo va va, aš kažkada irgi audžiau tokią mintį, bet taip ir neįgyvendinau, visai pigu ir gražiai atrodo QUOTE(svajone74 @ 2011 10 20, 20:04) va va, aš kažkada irgi audžiau tokią mintį, bet taip ir neįgyvendinau, visai pigu ir gražiai atrodo Pas mane mėtėsi kažkaip nenaudojamas pagal paskirtį, tai pritaikiau kitur QUOTE(svajone74 @ 2011 10 20, 20:04) pagaliau aplankei mus va va, aš kažkada irgi audžiau tokią mintį, bet taip ir neįgyvendinau, visai pigu ir gražiai atrodo Kad kazkaip uzsimirsta vis. Tiesa, svajone, dar katukas-baltukas gyvena pas jus? Reikes kazka galvoti, nes ketinam kraustytis kaip ir i savo busta, tada teks rimtai apsvarstyti ir kazka sugalvoti protingesnio ir praktiskesnio. QUOTE(Juoduke` @ 2011 10 20, 16:37) Sveikutes merginos, o jau groziai groziai.. As dabar svarstau koki narva pasigaminti savo sinsui, nes nebeturiu kantrybes su tuo pirktiniu, siuksliu kalnai aplinkui, ypac is po nakties.. Mes irgi bandem pasigaminti patys...bet vyrui is to pirktinio tinklo narvas netiko
Ir dar toks klausimukas: kaip manote, ar geriau auginti patelę ir patinėlį, ar vienos rūšies du gyvunėlius, vienam man atrodo taip liūdna
QUOTE(Baronė @ 2011 10 20, 20:13) Pas mane mėtėsi kažkaip nenaudojamas pagal paskirtį, tai pritaikiau kitur Pas mane taip tarp vienos poros- vyksta šeimyniniai barniai, jei atnešu naujo vandenuko, atsistoja ant galiniu kojų vienas prieš kitą ir purkštauja, aiškinasi QUOTE(Juoduke` @ 2011 10 20, 20:34) Jo, jo katukas yra, labai geras, tikras katinas, laipioja stogais, nieko negadina, visad šalia, jei aš einu į lauką ir jis kartu. Žodžiu, tai - kastruotas katinas, super mielas QUOTE(vilmonzas @ 2011 10 20, 21:15) Mes irgi bandem pasigaminti patys...bet vyrui is to pirktinio tinklo narvas netiko Jei turėsite porelę ir atsives vaikų, tai tas tinklas nebus labai geras variantas, nes jame gali užstrigti mažių kojytės, bet šiaip - protingai sugalvojo QUOTE(vilmonzas @ 2011 10 20, 22:21) Ir dar toks klausimukas: kaip manote, ar geriau auginti patelę ir patinėlį, ar vienos rūšies du gyvunėlius, vienam man atrodo taip liūdna su tos pačios lyties atstovais gali būti visko, gali nedraugauti ir pešis (80% tikimybė), o porelė - dar ir uodegyčių sulauksite
cia gal ne i tema,bet uz simboline kaina galeciau parduoti dideli pirktini narva
kadangi netekome savo augintiniu,tai narvas kaip ir nereikalingas
Sveikutes
Pargryzo paklydele su klausimu Gal pasidalinsit info kur Vilniuj ar salia jo galima nusipirkt pigiai pasaro sinsiloms? Kai dvi seimynos, tai ziauriai brangu pirk Kikoj ar Pet center..... zodziu gal is kokio veislyno ar panasiai? Labai laukiu.... galima ir az, jei viesai nesinori
Gal kas nors si bandet? Kokie atsiliepimai?
http://www.auau.lt/kaina.php?id=5002&p...arai-grauzikams Galetumem kas is Vilniaus susikoperuot pvz per puse po 10kg paimt, a...? Ar bus norinciu....? QUOTE(Gytė @ 2011 10 21, 15:52) Gal kas nors si bandet? Kokie atsiliepimai? http://www.auau.lt/kaina.php?id=5002&p...arai-grauzikams Galetumem kas is Vilniaus susikoperuot pvz per puse po 10kg paimt, a...? Ar bus norinciu....? Aš šio pašaro nesu bandžiusi, bet pagal kainą, tai labiau apsimokėtų pavažiuoti iki Šlienavos ir 25kg pašaro nusipirksit už 50Lt Kaip tavo šeimynos gyvena? QUOTE(svajone74 @ 2011 10 21, 18:02) Aš šio pašaro nesu bandžiusi, bet pagal kainą, tai labiau apsimokėtų pavažiuoti iki Šlienavos ir 25kg pašaro nusipirksit už 50Lt Kaip tavo šeimynos gyvena? Kad toli man iki Slienavos.... Gerai seimynos. Senuju leliui 2,5men, greit ieskosim nauju namu, o naujieji kol kas be vaiku QUOTE(Gytė @ 2011 10 21, 18:14) Kad toli man iki Slienavos.... Gerai seimynos. Senuju leliui 2,5men, greit ieskosim nauju namu, o naujieji kol kas be vaiku nu žinok, nežinau kol kas nieko tau arčiau, bet jei tik sužinosiu, pranešiu Greičiau tavo nauja šeimyna rimtais darbais užsiimtų QUOTE(vilmonzas @ 2011 10 21, 21:07) Panašaus amžiaus-geriau, bet gali būti skirtumas iki pusės metų, tokiu atveju, tektų kurį laiką laikyti juos atskirai (blogai), tai sakyčiau geriausias variantas, kad skirtumas būtų ne daugiau 2mėn. ir jei bus galimybė, geriau, kad patelė būtų vyresnė, bet čia tik jūsų atveju, o šiaip-nesvarbu, kas vyresnis. Pabandysiu paaiškinti kodėl: patinėlis 7mėn.jau gali kergtis, todėl jei pirksite patelę bendraamžę arba jaunesnę - jai tai būtų per anksti, nebent kažkokiu būdu juos atskirtumėte, iki patelė subręs. O jei patelė bus vyresnė, lai ir gamina tuos vaikučius berniukas Ar žadat įsitaisyti porelę? QUOTE(svajone74 @ 2011 10 21, 21:24) Panašaus amžiaus-geriau, bet gali būti skirtumas iki pusės metų, tokiu atveju, tektų kurį laiką laikyti juos atskirai (blogai), tai sakyčiau geriausias variantas, kad skirtumas būtų ne daugiau 2mėn. ir jei bus galimybė, geriau, kad patelė būtų vyresnė, bet čia tik jūsų atveju, o šiaip-nesvarbu, kas vyresnis. Pabandysiu paaiškinti kodėl: patinėlis 7mėn.jau gali kergtis, todėl jei pirksite patelę bendraamžę arba jaunesnę - jai tai būtų per anksti, nebent kažkokiu būdu juos atskirtumėte, iki patelė subręs. O jei patelė bus vyresnė, lai ir gamina tuos vaikučius berniukas Ar žadat įsitaisyti porelę? Manau, kad taip, nors dar nežinau, baisu kai paskaičiau kokia būna gamtos atranka, ir kad nevisi gali išgyventi, ir kad pati patelė gali neištverti gimdymo... bet jam taip liūdna vienam, ypač po palakstymų po namus, paskui sėdi prie durelių rankeles sudejęs ant grotelių, ausytės nuleistos...jau toks snukučio šantažas, kad vis gauna antra kartą palakstyti QUOTE(vilmonzas @ 2011 10 20, 21:21) Ir dar toks klausimukas: kaip manote, ar geriau auginti patelę ir patinėlį, ar vienos rūšies du gyvunėlius, vienam man atrodo taip liūdna Mnao patelė vos nepapjovė kitos patelės ir iki šiol vyksta karas namuose Maniškė šinšila moka funkciją: "Fu, negalima" ir "eik į narvą" Ir nė viena nieko nebegraužia QUOTE(sandrute22 @ 2011 10 21, 22:33) Mnao patelė vos nepapjovė kitos patelės ir iki šiol vyksta karas namuose Maniškė šinšila moka funkciją: "Fu, negalima" ir "eik į narvą" Ir nė viena nieko nebegraužia Šinšilų puslapyje skaičiau, kad reikia joms sukelti stresą, pvz pavežioti su mašina ir vel kartu sleisti (nu skamba tai nežmogiškai sukelti stresą Maniškis per antrą savaitę į vardą reaguoja, o kitų komandų visai negirdi QUOTE(vilmonzas @ 2011 10 21, 22:28) Manau, kad taip, nors dar nežinau, baisu kai paskaičiau kokia būna gamtos atranka, ir kad nevisi gali išgyventi, ir kad pati patelė gali neištverti gimdymo... bet jam taip liūdna vienam, ypač po palakstymų po namus, paskui sėdi prie durelių rankeles sudejęs ant grotelių, ausytės nuleistos...jau toks snukučio šantažas, kad vis gauna antra kartą palakstyti Būna taip, bet labai retai, bet ir šiuo atveju visada galima patelei pagelbėti su vaistukais, svarbiausiai nereikia bijoti QUOTE(sandrute22 @ 2011 10 21, 22:33) Mnao patelė vos nepapjovė kitos patelės ir iki šiol vyksta karas namuose Maniškė šinšila moka funkciją: "Fu, negalima" ir "eik į narvą" Ir nė viena nieko nebegraužia Papildyta: QUOTE(vilmonzas @ 2011 10 21, 22:45) Šinšilų puslapyje skaičiau, kad reikia joms sukelti stresą, pvz pavežioti su mašina ir vel kartu sleisti (nu skamba tai nežmogiškai sukelti stresą Čia, apie ką skaitėte, buvo taikoma patelei, kuri nenori draugauti su patinėliu, neprisileidžia jo, o dviems patelėms-taikyk kokią tik nori terapiją-tik peštynės QUOTE(svajone74 @ 2011 10 21, 22:49) Būna taip, bet labai retai, bet ir šiuo atveju visada galima patelei pagelbėti su vaistukais, svarbiausiai nereikia bijoti Papildyta: Čia, apie ką skaitėte, buvo taikoma patelei, kuri nenori draugauti su patinėliu, neprisileidžia jo, o dviems patelėms-taikyk kokią tik nori terapiją-tik peštynės O viešpatie kokia žalia pasijaučiau
Sveiki
http://www.kika.lt/index.php?module=catalo...p;itemId=516091 maniškė anei čiut ano neėda
radau skelbimą, parduoda VITRINĄ, sakyčiau siauroka, bet kaina padori ir atrodo neblogai, gal kam reikia:
http://www.skelbiu.lt/skelbimai/parduodama...s-12564618.html Būčiau pati pirkusi, bet statomoje vietoje man ji per aukšta QUOTE(svajone74 @ 2011 10 23, 17:34) radau skelbimą, parduoda VITRINĄ, sakyčiau siauroka, bet kaina padori ir atrodo neblogai, gal kam reikia: http://www.skelbiu.lt/skelbimai/parduodama...s-12564618.html Būčiau pati pirkusi, bet statomoje vietoje man ji per aukšta Kaina tai nereali, man vien medziagos apie 1000 kainavo
Sveikutes,
QUOTE(raimuta @ 2011 10 19, 20:30) Sakykit ,o kur perkat tas apvalias šienines? pas mus mieste tokių nėra ir Kaune megoj egzotinėse ieškojau taip ir neradau as burbula nupirkau, bet man jis nepatinka: kol prikemsu ji, pridrabstau aplinkui, jos kai eda, traukia ta siena irgi pasidrabsto. O musu gudruole Čiga ta vieta, kur burbulas uzsidaro, ji pirmiausiai atidaro ji, tada pro ta didesni tarpa pesa siena ir eda As nupirkau saviskiams toki vazona sienui- jis man labiausiai pasiteisino: nei pridrabsto, nei ismeto. Jame is pradziu ir miegodavo, dabar nebelenda miegot ![]() QUOTE(vilmonzas @ 2011 10 20, 22:21) Ir dar toks klausimukas: kaip manote, ar geriau auginti patelę ir patinėlį, ar vienos rūšies du gyvunėlius, vienam man atrodo taip liūdna jau zadejau musu grazuoliuka siulyt, bet paskaiciau paskui, kad apsisprendetpatele QUOTE(Juoduke` @ 2011 10 24, 09:11) Kadangi mano katinas kurčias, tai negirdi jų šėliojimo, tik mato, bet jis taip išdidžiai prieina prie narvo, pauosto, atsigula šalia ir miega, žodžiu abiem pusėm visiškai vienodai QUOTE(zaniatja @ 2011 10 24, 21:54) Sveikutes, as burbula nupirkau, bet man jis nepatinka: kol prikemsu ji, pridrabstau aplinkui, jos kai eda, traukia ta siena irgi pasidrabsto. O musu gudruole Čiga ta vieta, kur burbulas uzsidaro, ji pirmiausiai atidaro ji, tada pro ta didesni tarpa pesa siena ir eda As nupirkau saviskiams toki vazona sienui- jis man labiausiai pasiteisino: nei pridrabsto, nei ismeto. Jame is pradziu ir miegodavo, dabar nebelenda miegot jau zadejau musu grazuoliuka siulyt, bet paskaiciau paskui, kad apsisprendetpatele O čia juodukas-JIS ar JI, gal čia kur man pardavei šinšiliuką, tėtis ar mama? Skundas ne mano, bet prisidedu prie jį palaikančių asmenų, nes aš ten irgi patyriau "neapsakomą profesionalumą": http://www.skundai.lt/index.php?id=21797 QUOTE(sandrute22 @ 2011 10 25, 10:41) Skundas ne mano, bet prisidedu prie jį palaikančių asmenų, nes aš ten irgi patyriau "neapsakomą profesionalumą": http://www.skundai.lt/index.php?id=21797 Na man kaip ir pagelbėjo ta klinika, tiksliau jau nebegalėjo niekuo ir niekas padėt. Bet priėmė be jokių eilių, pakonsultavo. QUOTE(svajone74 @ 2011 10 25, 08:54) Ne, cia juoda mama, o salia vaikas, kuri pardavinejam dabar. Tetis pilkutis (zemesnej foto matosi) QUOTE(giekab @ 2011 10 25, 13:34) jau esu dejus kazkada, pagal jusu prasyma, pasikartosiu
Labai gražus narvas (net keista taip vadinti, kai be grotų
Ir šinšiliukai tvarkingi, niekur savo "gėrybių nepribarstę" - ar taip kultūringai viską kampiniame tualete atlieka? QUOTE(zaniatja @ 2011 10 25, 22:14) O šinšilos sisioja tik į tualetą? QUOTE(Vespa @ 2011 10 25, 23:07) Labai gražus narvas (net keista taip vadinti, kai be grotų Ir šinšiliukai tvarkingi, niekur savo "gėrybių nepribarstę" - ar taip kultūringai viską kampiniame tualete atlieka? todėl ir nevadinam narvu, QUOTE(sandrute22 @ 2011 10 26, 00:22) O šinšilos sisioja tik į tualetą? mano sisioja į du kampus, tai jei abiejuose padėčiau po dėžutę, kitur būtų švaru Tai va, ne tik triušiai protingi |