Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Fit Line produktai
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata > Vaistai
VIOLA
gal esat kuri išbandžiusi Fit Line maisto papildus ar kitus produktus?
anom
Jau keleta metu naudoju FitLine produktus apie kuriuos dabar vis labiau kalbama Lietuvoje. Jau

beveik 2 metus niekuo nesergu, net persalimo ligomis, kai visi ziema serga baisiu gripu, as

dziaugiuosi gyvenimu ir net negalvoju apie ligas ir negalavimus. Tai nuostabus produktai ir

rekomenduociau juos visiems!!! Radau daug naudingos informacijos www.fitlinego.com
thumbup.gif
marfa
QUOTE(VIOLA @ 2006 03 20, 11:14)
*

ax.gif Esu susidurusi su siais produktais,bandziau Aktivaizeri,bet mane paveike visiskai priesingai nei turejo... g.gif blink.gif
VIOLA
QUOTE(marfa @ 2006 03 31, 21:52)
ax.gif Esu susidurusi su  siais produktais,bandziau Aktivaizeri,bet mane paveike visiskai priesingai nei turejo...  g.gif  blink.gif
*

lotuliukas.gif paveikė kaip Miegolaizeris? lotuliukas.gif turiu draugę, kuri prieš savaitę jį vartot pradėjo-lyg ir patenkinta. gal čia nuo organizmo priklauso? g.gif
marfa
QUOTE(VIOLA @ 2006 04 06, 13:54)
lotuliukas.gif  paveikė kaip Miegolaizeris? lotuliukas.gif  turiu draugę, kuri prieš savaitę jį vartot pradėjo-lyg ir patenkinta. gal čia nuo organizmo priklauso? g.gif
*

lotuliukas.gif Aha,butent... nors man pasake,kad cia nuo alkoholio,nes as pries diena buvau gimtadienyje drinks_cheers.gif ir isgeriau taure sampano... rolleyes.gif
SaulyteL
QUOTE(VIOLA @ 2006 03 20, 11:14)
*

Sveikos,

Jau 2 savaites naudoju FitLine produktus ir esu labai patenkinta bigsmile.gif Dingo nuovargis, pradėjau jaustis labai gerai. Esu SUPER patenkinta!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
VIOLA
QUOTE(SaulyteL @ 2006 04 09, 21:58)
Sveikos,

Jau 2 savaites naudoju FitLine produktus ir esu labai patenkinta bigsmile.gif  Dingo nuovargis, pradėjau jaustis labai gerai. Esu SUPER patenkinta!!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

*

o ką būtent vartoji? ax.gif
SaulyteL
QUOTE(VIOLA @ 2006 04 10, 23:55)
o ką būtent vartoji? ax.gif
*

Vartoju:
Basic - visos dienos norma aprūpinamas organizmas reikalingais vitaminais ir mineralais, stiprinamas imunitetas, stapdomas senėjimo procesas
Omega 3 - gerinama smegenų veikla
Restorate - gražūs plaukai, nagai, oda, stiprūs kailai, stiprinamas imunitetas, ramus miegas ir nervai smile.gif
Tai va, siūlyčiau pabandyti ax.gif
marfa
QUOTE(SaulyteL @ 2006 04 11, 09:44)
Vartoju:
Basic - visos dienos norma aprūpinamas organizmas reikalingais vitaminais ir mineralais, stiprinamas imunitetas, stapdomas senėjimo procesas
Omega 3 - gerinama smegenų veikla
Restorate - gražūs plaukai, nagai, oda, stiprūs kailai, stiprinamas imunitetas, ramus miegas ir nervai smile.gif
Tai va, siūlyčiau pabandyti  ax.gif

*

4u.gif Aha,geras rinkinukas thumbup.gif O kiek jis kainuoja?Gal ir man vertetu pabandyti... g.gif
danielius
as irgi dvi savaites tik geriu, bet taip fainai dar nesijauciau. Jegu uztenka visai dienai, Liux!!!! o mano brolis dar issigyde sanarius su Restorate. Abu dekingi Fitline produktams
asRita
jusu atsakymai skamba kaip TV reklamose.... g.gif

itariu, kad ir tu papildu kainos atitinkamos?
marfa
QUOTE(danielius @ 2006 09 12, 21:26)
as irgi dvi savaites tik geriu, bet taip fainai dar nesijauciau. Jegu uztenka visai dienai, Liux!!!! o mano brolis dar issigyde sanarius su Restorate. Abu dekingi Fitline produktams
*

4u.gif O ka tu geri? g.gif

QUOTE(asRita @ 2006 09 13, 10:14)
jusu atsakymai skamba kaip TV reklamose....  g.gif 

itariu, kad ir tu papildu kainos atitinkamos?
*

4u.gif Aha,kainos tikrai nemazos,bet vertos to... bent jau as kai nueinu i gydytojo Barkausko paskaitas,tai visada susizaviu ir butinai man visko prisireikia doh.gif Dabar vel visko nusipirkau ir nuo pirmadienio pradesiu menesio kursa thumbup.gif
SVP
Sveiki!
Ar yra kas ir iki siol vartoja Fit line? Idomu kaip po metu jauciates? Gal kas ir vaikui duodat? Ir kaip?
As asmeniskai pries menesi Basics ir Activizeri pradejau gerti. Tai ka pastebejau, tai alkoholio negaliu nei laso, bei galva svaigsta daznai. Tai ir nesupratau, ar as cia taip greitai "prasivaliau", ar atvirgsciai, nuodijos tik... g.gif
Gytarė
"Fit Line" produktai man labai padėjo. 4u.gif Bet visai kita prasme... ax.gif
siaubute
Mes tai turim Fit Line jogurto puodą kuriuo norėtume atikratyti biggrin.gif - mat įkalbėjo gaminti ir gerti jogurtą- gaminti gaminomės bet gerti taip ir neįpratome- nei su uogienėm, nei su medum netiko mums. Matyt prie pirktinų jogurtų perdaug pripratę doh.gif
Kitų produktų Fit Line dar nemėginom...
SVP
QUOTE(Gytarė @ 2007 12 26, 17:58)
"Fit Line" produktai man labai padėjo. 4u.gif  Bet visai kita prasme... ax.gif
*

OK, supratau kokia prasme cool.gif
Tai gal turi daugiau informacijos, ar ten ta ju sudetis atitinka pazadams, ar cia eiline "antis" tipo herbalaif, ir mes tik sveikata gadinam sau ir artimesiems....
Gytarė
QUOTE(SVP @ 2007 12 27, 01:21)
OK, supratau kokia prasme cool.gif
Tai gal turi daugiau informacijos, ar ten ta ju sudetis atitinka pazadams, ar cia eiline "antis" tipo herbalaif, ir mes tik sveikata gadinam sau ir artimesiems....
*

Manau, kad geri produktai. Bet kaina... rolleyes.gif
Saule100
Pasakysiu ir aš savo nuomonę, juolab kad galiu kalbėt ir iš teorinės pusės, ne tik iš praktinės. MB nusipirko. Vartojom. Nieko tokio aš nepajutau.
Manau taip-tai yra geras produktas, įeina visi pagrindiniai vitaminai, pvz į "Basic" sudėtį, bet kaina kokybės neatitinka.
MB jautėsi gerai, geriau nei aš, bet placebo irgi veikia.
*Rūta*
Labuka...as eniai naudoju enmazai Fil line produktu ir esu visai patenkinta thumbup.gif
dabar bandau imti nauja ju linija CC-cel ar kuri bandete?
Metu svori ir ieskau kuom padeti isnykti ar sumazeti celiultui, tabletes kai[ ir zadejo "atkabino " celiulita ir dar labiau suryskejo, po 3-4 men turiu pradeti mazeti, radau, kad ir kremas yra tad idomu pasidere ar yra bandziusiu?
klaipediete
sveikutes 4u.gif

su Fitline susipazinau pries puse metu..
geriau pora menesiu Basic + Deoral (isvalyt organizma norejau) + restorate vakare..

kad Deoral valo tai manau tikrai, nes jau po kokiu 4 dienu pradejo kilti spuogai ant veido ir net nugaros (ko anksciau niekada nera buve!) is pradziu labai issigandau, bet nenustojau.. nuejau pas savo kosmetike, issivaliau veida.. sake tokiu rusiu spuogeliu pas mane dar nera maciusi ... bet viskas baigesi gerai, nes oda isvalem irpasidare svari... o svarbiausia ir organizmas (tikiuosi) issivale kazkaip ax.gif
tiesa, po menesio vartojimo gal pradejo valytis plauciai (taaip, kadaise rukiau) o gal tiesiog persalau, bet savaite vaiksciojau su slapiu giliu kosuliu blink.gif
maravillosa
QUOTE(klaipediete @ 2008 08 18, 10:27)
sveikutes  4u.gif

su Fitline susipazinau pries puse metu..
geriau pora menesiu Basic + Deoral (isvalyt organizma norejau) + restorate vakare..

kad Deoral valo tai manau tikrai, nes jau po kokiu 4 dienu pradejo kilti spuogai ant veido ir net nugaros (ko anksciau niekada nera buve!) is pradziu labai issigandau, bet nenustojau.. nuejau pas savo kosmetike, issivaliau veida.. sake tokiu  rusiu spuogeliu pas mane dar nera maciusi ... bet viskas baigesi gerai, nes oda isvalem irpasidare svari... o svarbiausia ir organizmas (tikiuosi) issivale kazkaip ax.gif
tiesa, po menesio vartojimo gal pradejo valytis plauciai (taaip, kadaise rukiau) o gal tiesiog persalau, bet savaite vaiksciojau su slapiu giliu kosuliu  blink.gif
*

Ziauriai skamba verysad.gif As bandziau Fitline Phyto, isgeriau tokias 2, ar 3 dezutes, sis preparatas turejo valyti zarnyna, sureguliuoti veikla, bet nieko nepastebejau, nusibodo gerti nematant rezultatu. Bet uztat mama labai giria vitaminukus sirdziai, jai labai tiko. Sesuo gere activize, tai negalejo nieko neveikt, o savo vaikams duodavo lygtai super kids?, jie irgi kuri laika nesirgo, nor tada buvo linke i visokio tipo persalimus.
klaipediete
QUOTE(maravillosa @ 2008 09 05, 00:16)
Ziauriai skamba  verysad.gif As bandziau Fitline Phyto, isgeriau tokias 2, ar 3 dezutes, sis preparatas turejo valyti zarnyna, sureguliuoti veikla, bet nieko nepastebejau, nusibodo gerti nematant rezultatu. Bet uztat mama labai giria vitaminukus sirdziai, jai labai tiko. Sesuo gere activize, tai negalejo nieko neveikt, o savo vaikams duodavo lygtai super kids?, jie irgi kuri laika nesirgo, nor tada buvo linke i visokio tipo persalimus.
*

dabar geriu Deoral toliau (menesis jau) bet liko 3 tabletes ir dar nesu tikra ar tesiu toliau..

ir Activize geriu, tai kad jis duoda energijos tai tikrai! ir kas man dar aktualu - kad gerina medziagu apykaita ir protine veikla (kazkaip tai tikrai pajauciau)

bet cia aisku - kuo tiki tas ir buna smile.gif
Ikulia
As ilga laika apie siuos vitaminus ir papildus zinojau, bet vis buvo gaila pinigu...Vis maniau, kad uz tokius pinigus niekad nepirksiu... Gyvenimas biski sustate prioritetus kitaip smile.gif
Teko isbandyti. Kaina beveik kosmine. Zellshutz+Omega3.
Rezultatas nuostabus. Po ju Restorate. Siaip, noreciau dar ir Q10, bet pinigine jau neleidzia. cool.gif
Mano atveju tikrai veiksmingi preparatai thumbup.gif
Praktikantas
[FONT=Arial][SIZE=7][COLOR=blue] Sveikos esamos ir busimos mamytes. Jokio skirtumo tu laukiesi, ar jau esi pagimdziusi. Is fitline produktu naudokite, yogurta, ir omega 3.

Jei tu laukiesi galima ir paciai "superkid" panaudoti, omega 3 ir Yogurta.
Jei jau turiu mazuliuka kudykiuka, tinka taspats.
Jei jau nebemaitini, tai viska, ka gali sau leisti.

Produktai tikrai nepigus, bet ne tame suo pakastas.
Gi pilnos vaistines turincios produktus su panasiomis sudedamosiomis.
Sie produktai atkeliauja pas jus tiesiai is gamintojo, o ne is vaistines, kur kiekvieno preparato 80 proc kainos sudaro farmacinio verslo pinigu dalis.

Tos kurios bandete "activize", zinote, kaip produktai veikia praktiskai per 10 min ar ne smile.gif

Omega 3 (zuvu taukai), tirpsta vandenyje, kur jus sitoki dalyka matet:)

Paminejau visa tai, kad jie tiesiog iskirtiniai ir toli grazu lenkia daugelius panasiu produktu.

Tas pats jogurtas jei ji nuadoti racionalai tai viena 100 Ml porcija gali kainuoti. tik 0.86 Lt, O kiek kainuoja actimel ar actyvija.

Ir taipj jau per daug parasiau.

Visoms mamytems sekmes,
sveikatos jums ir jusu mazyliams.

ir ps. neuzmirskite savo vyru smile.gif
kriswtal101
QUOTE(marfa @ 2006 03 31, 22:52)
ax.gif Esu susidurusi su  siais produktais,bandziau Aktivaizeri,bet mane paveike visiskai priesingai nei turejo...  g.gif  blink.gif
*

Labas as labai domiuosiu siais produktais,buvau kongrese vokietijoj.produktai yra superiniai,tik gal ne kekvienam paprastam zmogui prieinami.galiu pasakyti kodel jum reakcija buvo priesinga
jeigu organizmas yra suvarges ir pavarges ir isgeri Aktivizer jis veikia priesingai jis duoda signala smegenim kad kunas ilsetusi ir tu automatiskai nori miego.tai gali vykti tiekk kiek to reikia jusu organizmui o kai viskas susinormalizuoja jausites labai gerai pilna energijos,ir dziauksites gyvenimu.patarciau pagerti koki menesi Zelchust (imunitetui stiprinti)o paskui vartoti Aktivizer.

ASsSA
Gal dar kas vartojate FitLine produktus? Ka galvojate apie juos? Gal zinote kokia kita geru ir pigesniu papildu linija? Aciukas labai uz pasidalinima informacija.

uogla
Sveikos visos, sveikatos ieškotojos:) biggrin.gif
Mėnesį gėriau fit line Basics produktą. Labai džiaugiuosi, kad dingo alergija, galvos svaigimas. Padariau pertrauka ir itariu, kad be reikalo - turbūt išjudino organizmo valymo sistemą, tai viskas vėl paūmėjo. g.gif doh.gif
Bet alergija nesugrįžo - kas esat turėję tą "gėrį" suprantat mano džiaugsmą. Nuo ryt geriu antrąją pakuotę. Kaina žiauri, bet kiek susidūriau su įvairiais papildais, tai dabar visokių natūralių papildų bumas, tiesiog psichozė. O kainos tai visur kosminės. Fit line irgi labai brangu, bet man patinka jo mokslinis pagrindas ir naujausių mokslo pasiekimų - nano technologijų taikymas. mirksiukas.gif
Taigi, mano patirtis su Fit line tokia. Įdomu, kaip kitoms sekasi, gaila labai mažai atsiliepimų temoje... ax.gif
ARTOS
Sveikos!

Senokai jau kas berase cia g.gif Ar yra tokiu kas gere FitLine nestumo metu? Kiek laiko geret, kokiomis dozemis? Aciu 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.