Labas , nepykite jei ne vietoj sukuriau tema, katik uzsiregistravau,tad nelabai susigaudau kaip reikia naudotis sia svetaine. Turiu tokia bedele.. Siuo metu esu uzsienyje, pas daktarus apsilankyti nera galimybes, tad bandysiu suzinoti ka jus apie tai galit pasakyti. Tai vat, mano moteriskos dieneles turejo buti Rugpjucio 8d, bet ju iki dabar nesulaukiu(siand 10-24) ... pora pasiskraidymu lektuvu turejau, pakeiciau gyvenama vieta, tad pasikeite ir klimatas, nes visai kitoj sali dabar gyvenu. Gali buti,kad mm dingo del klimato pasikeitimo? grubiai tariant 3 menesiams galejo jas sustabdyti? viskas butu gerai, kaip laukiau ju ta sita laika, taip ir toliau laukciau, bet,... gyvenu pastovu lytini gyvenima, atrodo, saugojames visada, bet kiek gi buna tu netyciuku? ir savijauta tokia keista : Skauda visada strenas(nugaros apacia), desini pilvuko sona pamausta, labai daznai begu slapintis, silpna buna ir labai miego noriu, jautri labai pasidariau(nezinau ar turi tai itakos) bet apsiverkiu vien i pilvuka ziuredama. O ir tas mano pilvukas atrodo toks keistas, pasiputes kazkoks. Dariausi 3 nestumo testus, paskutini pries kokia 15dienu, visi trys buvo neigiami. perskaiciau sioj svetainej apie ta BT matavima. begau pasiziureti kaip ten pas mane - 37.6 antra karta 37.4. patarkit ka daryti, ar bent jau savo nuomone issakykit, nebukit labai grieztos, kad as tokia kvailute, nelabai susigaudau kas cia darosi... Aciu is anksto!
O mmm anksciau reguliarios budavo? ar niekas nepasikeite (kaip pvz naudojot tabletes ir nustojot)?
Siaip nuo streso gali sutrikt ciklas (o keiciama gyvenamoji vieta ir salis, tikrai gali sukelt stresa), kita vertus 3 menesiai tai ne savaites ar dvieju velavimas... O kodel nera galimybes nueit pas gydytojus? juk kad ir kurioj salyj esat, esu tikra, kad jie turi gydytoju. Manau geriau nueit ir pasitikrint, kad nebutu kokiu rimtesniu problemu (nei nestumas), nes jum cia forume niekas nieko konkretaus nepasakys
Siulau pasidaryti testa,ir bet kokiu atveju kreiptis i gyditoja.
|