Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Naktipiečiavimas
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Tradire
Panelės reikia pagalbos doh.gif

Bėda ta jog valgau naktimis , atsikeliu 2 val nakties ir bėgu ką nors užkrimsti, tai obuoliuką tai sausainuką...... Problema dar labiau iškyla nes savęs nevaldau , atsibudusi iš saldaus miego nekontroliuoju savęs , nepasakau sau ''ne'' o ryte dažniauiai net neprisimenu jog naktį kašką valgiau , tik suvokiu iš nemalonaus jausmo burnoje blush2.gif Su svoriu problemų neturiu kolkas jis nesikeičia , neauga , bet bijau kad vieną ryta neatsibusčiau su +2kg doh.gif g.gif Dieną maitinuosi reguliariai , tiek kiek pati noriu, nebadauju. Tiesiog šis įprotis mane jau varo iš proto , gal kuri nors esate susidūrusi su panašia problema , galbūt jos atsikratėte ar žinote būdų kaip jos atsikratyti? blush2.gif ax.gif Bandžiau vakarais gerti kefyro, neiti miegoti su visiškai tuščiu skrandžiu bet, nepadeda... Reikia pagalbos, patarimų arba didelės storos spynos šaldytuvui blink.gif
denaxa
Nemanau,kad cia kazkas blogo,jei svoris neauga,tai kame problemos?Jei koki obuoli nakti sukrimsi,nuo to tikrai svoris nepadides,tik gal reiketu tada ta obuoli po pagalve pasideti,kad nereiketu kazkur lakstyti ir susigundyti dar kuo nors ax.gif As pati gana ilgai naktimis valgydavau,tik man obuoliuko neuztekdavo,budavo,ir lekste kotletu issitraukus sutvarkydavau,alkis uzeidavo apie 3h nakties,tiesiog as tokia labai pavalganti buvau,ir naktines pertraukos neistverdavau ax.gif Sunku tik budavo palatos kaimynems kai tekdavo ligonineje pagulet,nes pastoviai naktimis kazka cepsedavau... ax.gif Su amzium medziagu apykaita suletejo ir tie naktiniai valgymai savaime baigesi.Su svoriu problemu turiu kiek kitokiu-niekaip negaliu priaugti tiek kiek noreciau smile.gif
Tradire
QUOTE(denaxa @ 2011 10 30, 20:44)
Nemanau,kad cia kazkas blogo,jei svoris neauga,tai kame problemos?Jei koki obuoli nakti sukrimsi,nuo to tikrai svoris nepadides,tik gal reiketu tada ta obuoli po pagalve pasideti,kad nereiketu kazkur lakstyti ir susigundyti dar kuo nors ax.gif As pati gana ilgai naktimis valgydavau,tik man obuoliuko neuztekdavo,budavo,ir lekste kotletu issitraukus sutvarkydavau,alkis uzeidavo apie 3h nakties,tiesiog as tokia labai pavalganti buvau,ir naktines pertraukos neistverdavau ax.gif Sunku tik budavo palatos kaimynems kai tekdavo ligonineje pagulet,nes pastoviai naktimis kazka cepsedavau... ax.gif Su amzium medziagu apykaita suletejo ir tie naktiniai valgymai savaime baigesi.Su svoriu problemu turiu kiek kitokiu-niekaip negaliu priaugti tiek kiek noreciau smile.gif
*

Na man tiesiog nepatinka tas naktinis valgymas , ankščiau neturėjau tokios problemos bet iš kur ji galėjo atsirasti? doh.gif Gali būti gal dėl streso? ar kaip.... unsure.gif verysad.gif Nežinau ar laukti kol medžiagų apykaita sulėtės kad ramiai išsimiegočiau verysad.gif Maniškis atsikelia rytais ir grauštukus išrenka iš lovos lotuliukas.gif Nu kur tai matyta .... doh.gif Jau ir gėda darosi , o savęs visai nevaldau naktį doh.gif

Na jau jeigu tau reikia svorio priaugti tai tiktų visai gal vėl sugrįžti prie naktipiečiavimo? lotuliukas.gif (joke) Mano draugė labai vargsta norėdama priaugti rolleyes.gif Kaip pamatau kai ji valgo kaip už du ir saldumynus dar plius pastoviai , nelabai suprantu kur jai ten telpa, bet per metus laiko didžiausias pasiekimas buvo kai metė rūkyti +5 kg , Tačiau prie šio įpročio vėl sugrįžo , taigi ir vėl svorio pando priaugti cool.gif
denaxa
QUOTE(Tradire @ 2011 11 01, 11:13)
Na man tiesiog nepatinka tas naktinis valgymas , ankščiau neturėjau tokios problemos bet iš kur ji galėjo atsirasti?  doh.gif  Gali būti gal dėl streso? ar kaip....  unsure.gif  verysad.gif  Nežinau ar laukti kol medžiagų apykaita sulėtės kad ramiai išsimiegočiau  verysad.gif  Maniškis atsikelia rytais ir grauštukus išrenka iš lovos  lotuliukas.gif  Nu kur tai matyta ....  doh.gif  Jau ir gėda darosi , o savęs visai nevaldau naktį doh.gif

Na jau jeigu tau reikia svorio priaugti tai tiktų visai gal vėl sugrįžti prie naktipiečiavimo?  lotuliukas.gif  (joke)  Mano draugė labai vargsta norėdama priaugti  rolleyes.gif  Kaip pamatau kai ji valgo kaip už du ir saldumynus dar plius pastoviai , nelabai suprantu kur jai ten telpa, bet per metus laiko didžiausias pasiekimas buvo kai metė rūkyti +5 kg , Tačiau prie šio įpročio vėl sugrįžo , taigi ir vėl svorio pando priaugti  cool.gif
*

As manau,kad praeis gal savaime,tik stenkis neimti i galva ir neuzsiciklinti ant tos problemos ax.gif Gal pamegink nakciai ko nors sociau uzvalgyti,ar veliau eiti gulti? As kelis metus taip valgydavau,o po antro gimdymo berods praejo,bet pries miega visada stengdavausi labai sociai pavalgyti ax.gif
Dabar tai pries nakti,buna,po plyta sokolado sukertu,bet svoriui-jokios itakos smile.gif
migde
QUOTE(Tradire @ 2011 10 24, 17:33)
Panelės reikia pagalbos  doh.gif 

Bėda ta jog valgau naktimis , atsikeliu 2 val nakties ir bėgu ką nors užkrimsti, tai obuoliuką tai sausainuką...... Problema dar labiau iškyla nes savęs nevaldau , atsibudusi iš saldaus miego nekontroliuoju savęs , nepasakau sau ''ne'' o ryte dažniauiai net neprisimenu jog naktį kašką valgiau , tik suvokiu iš nemalonaus jausmo burnoje  blush2.gif  Su svoriu problemų neturiu kolkas jis nesikeičia , neauga , bet bijau kad vieną ryta neatsibusčiau su +2kg  doh.gif  g.gif  Dieną maitinuosi reguliariai , tiek kiek pati noriu, nebadauju. Tiesiog šis įprotis mane jau varo iš proto , gal kuri nors esate susidūrusi su panašia problema , galbūt jos atsikratėte ar žinote būdų kaip jos atsikratyti?  blush2.gif  ax.gif  Bandžiau vakarais gerti kefyro, neiti miegoti su visiškai tuščiu skrandžiu bet, nepadeda... Reikia pagalbos, patarimų arba didelės storos spynos šaldytuvui  blink.gif
*

pamegink pasistatyti sulciu stikline tokiam atvejui,gal jas isgerus nebesinores valgyti 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.