Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: SPRAGINTI KUKURUZAI
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Užkandžiai ir sriubos
vabalas
kaip ruosiate spragintus kukuruzus, kokius dedate priedus ?

as juos sprogdinu keptuveje. imu aliejaus, o dar geriau margarino druskos kukuruzu, uzdengiu ir laukiu smile.gif
gal kas turit geresniu ideju? zinau, kad galima juos ir saldzius ruosti.
smike
As spraginu puode su trupuciu sviesto. Kai jau "issprogineja" suberiu i dubeni ir dar siltus pabarstau cukraus pudra. Dar galima apipilti istirpintu sokoladu, vis maisant iskeptus kukuruzus, kad tolygiai pasidengtu. As asmeniskai suriu nalabai megstu, esu saldumo megeja. rolleyes.gif
mamulia
perku paruostus spraginimui maiselyje,su sviestu arba su suriu. Spraginti juos reik mikrobangej wink.gif
Venecija
QUOTE (mamulia @ 2004 06 26, 13:58)
perku paruostus spraginimui maiselyje,su sviestu arba su suriu. Spraginti juos reik mikrobangej wink.gif

Visai neseniai ir as atradau tuos paruostus (maiselyje) kukuruzus. Labai jau paprasta: idedi i mikrobage ir jie jau sau spraginasi. Man tai labai patinka thumbup.gif thumbup.gif
zapuks
Pavadinime turbut popkornas turejo buti laugh.gif laugh.gif thumbup.gif
mamulia
QUOTE (vaivina @ 2004 06 26, 14:03)
Visai neseniai ir as atradau tuos paruostus (maiselyje) kukuruzus. Labai jau paprasta: idedi i mikrobage ir jie jau sau spraginasi. Man tai labai patinka thumbup.gif thumbup.gif

ir jie mikstesni buna uz puode/keptuvej spraginamus. Tik skirtumas-kaina.
rusne
QUOTE (smike @ 2004 06 26, 14:14)
As spraginu puode su trupuciu sviesto. Kai jau "issprogineja" suberiu i dubeni ir dar siltus pabarstau cukraus pudra. Dar galima apipilti istirpintu sokoladu, vis maisant iskeptus kukuruzus, kad tolygiai pasidengtu. As asmeniskai suriu nalabai megstu, esu saldumo megeja. rolleyes.gif

niu su sviestu tai nebeandziau... teko keptuveje su aliejum zaist.. tai tokie riebaluoti gavos mad.gif . Kai mazai aliejaus, tai daugiau svilesiuku nei galutinio produkto.
smike
sviesto nereikia daug! O aliejaus reikia irgi nedaug, bet ir kukuruzu daug nepridet! wink.gif Geriau daryt kelis kartus mazesnem porcijom, tada neprisvyla ir neriebaluoti! wink.gif
avei
QUOTE (mamulia @ 2004 06 26, 11:58)

O kiek kainuoja sitie maiselyje? Girdejau apie juos, bet krautuvese dar nemaciau, nors specialiai ir neieskojau smile.gif
Tučka
QUOTE (avei @ 2004 06 26, 22:28)
O kiek kainuoja sitie maiselyje? Girdejau apie juos, bet krautuvese dar nemaciau, nors specialiai ir neieskojau smile.gif

Jie kainuoja lita su kapeikom. Man tai jie labai patinka clap.gif Ir visai neriebaluoti buna.
BloodyMary
man tik tas surio skonis kazkoks keistas.. g.gif
mamulia
As IKI perku,kaina 1.99lt
vabalas
del tu mikrobanginiu kukuruzu:
stipriai nesigilinau, bet kai varciau parduotuvej man uzsifiksavo, kad ten anei surio anei sviesto juose nera, tik priedai imituojantys skoni blink.gif
smike
Taip taip, o vistienos sultinyje is kubeliu tikra vista... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
1111
QUOTE (smike @ 2004 06 27, 16:46)
Taip taip, o vistienos sultinyje is kubeliu tikra vista... laugh.gif laugh.gif laugh.gif

thumbup.gif biggrin.gif
Rucelie
as irgi perku tuos pakeliuose, IKI jie po 1.99. man skaniausi su suriu thumbup.gif pasidariau tikra fane. puode taip skaniai tikrai nesigauna, o cia ir neriebus, zodziu man labai liuks thumbup.gif
gama
mes perkam tuos paprastus popcornus ir dedam į stiklinį puodą ir į mikrobanginę. tai visai neblogai gaunasi ir svarbiausia -neriebūs.
Rucelie
QUOTE (gama @ 2004 06 29, 13:43)
mes perkam tuos paprastus popcornus ir dedam į stiklinį puodą ir į mikrobanginę. tai visai neblogai gaunasi ir svarbiausia -neriebūs.

o aliejaus ar sviesto idedat? ar dar kazko? ar tik popcorn i puoda, ir viskas?
wuwuwu
QUOTE (gama @ 2004 06 29, 13:43)

...O man toks popkornu paspraginimas baigesi stiklinio indo pasispraginimu doh.gif sad.gif Zodziu, popkornai buvo su shukemis. Taip, kad atsargiai, cia gal nuo karscio sitaip... huh.gif
vabalas
QUOTE (zapuks @ 2004 06 26, 17:10)
Pavadinime turbut popkornas turejo buti laugh.gif laugh.gif thumbup.gif

neturejo popkornas buti, cia toks jumoras wink.gif
reikejo man smil'iuka uzdet, gaila, dabar jau neleidzia taisyti
gama
QUOTE (Rucelie @ 2004 06 29, 13:49)
o aliejaus ar sviesto idedat? ar dar kazko? ar tik popcorn i puoda, ir viskas?

galima ir visai nepilt aliejaus, bet aš vos vos įpilu, kažkaip skaniau. tik kukurūzų daug nepridedu, geriau išsišaudo. pirma partija nelabai gerai išeina, nes puodas dar nebūna įkaitęs, o paskui viskas puikiai - ant didžiausio galingumo ir apie 4 min. bet čia turbūt priklauso nuo kiekvienos krosnelės galingumo ir puodo sienelių storio. padandykit vienaip, kitaip ir pavyks.
o maišeliuose popcornų nebandėm, reikės pabandyt.
ingridukas
As tai spraginu puode be nieko,nei sviesto nei aliejaus nepilu.pabarstau druskyte arba keptuveje paruosiu karamele ir ja uzpilu ant spragesiu ismaisau ir gaunasi super thumbup.gif
902
Laaaaaaaaaabai skkanu popkornas pabarstytas traškučių prieskoniais. Atrodo Tafel traškučių. Jų būna prekybcentriuose prie tor rūšies traškučių pakelių. Kaina 1,49 ? Lt. Jų yra 4 rūšių man labiausiai patinka raudonam pakely. Dar yra žali, oranžiniai ir geltoni. Tie prieskoniai skanu ir į salotas, ir ant duonos su sviestu, košes, ryžius, grikius žodžiu visur. Pabarstyti reikia spargintus kukurūzus. Anksčiau dukra alpdavo dėl traškučių, kurie brangūs ir cheminiai, o dabar ramybė. Kartais įpilu dar rūgpienio ar kefyro, tai ir vakarienę atkišam.
Tučka
QUOTE(902 @ 2007 02 07, 14:09)
Laaaaaaaaaabai skkanu popkornas pabarstytas traškučių prieskoniais. Atrodo Tafel traškučių. Jų būna prekybcentriuose prie tor rūšies traškučių pakelių. Kaina 1,49 ? Lt. Jų yra 4 rūšių man labiausiai patinka raudonam pakely. Dar yra žali, oranžiniai ir geltoni. Tie prieskoniai skanu ir į salotas, ir ant duonos su sviestu, košes, ryžius, grikius žodžiu visur. Pabarstyti reikia spargintus kukurūzus. Anksčiau dukra alpdavo dėl traškučių, kurie brangūs ir cheminiai, o dabar ramybė. Kartais įpilu dar rūgpienio ar kefyro, tai ir vakarienę atkišam.
*

Kokioj parduotuvej yra tu prieskoniu cipsams? Niekur nerandu doh.gif
raselita
QUOTE(Tučka @ 2007 02 11, 12:24)
Kokioj parduotuvej yra tu prieskoniu cipsams? Niekur nerandu  doh.gif
*

Manau kad buvo kalbama apie tokius prieskonius, o jų pirkti yra visose didesnėse parduotuvėse.
902
Būtent ir tie raudoni patys geriausi
Rytinė pašvaistė
O aš turiu tą specialių aparatą spraginti kukuruzams. Super. Nereikia jokių riebalų pilti. O kai išspragina, tada apipilu ištripintu šokoladu (mums taip skaniausia)
Pirkau tą aparatą senukuose. Pabandykit ir jūs. Nereiks vargti su tais riebalais 4u.gif
irmulia

i 
FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt
Rutukas111
QUOTE(smike @ 2004 06 26, 14:13)
As spraginu puode su trupuciu sviesto. Kai jau "issprogineja" suberiu i dubeni ir dar siltus pabarstau cukraus pudra. Dar galima apipilti istirpintu sokoladu, vis maisant iskeptus kukuruzus, kad tolygiai pasidengtu. As asmeniskai suriu nalabai megstu, esu saldumo megeja.  rolleyes.gif
*

niam niam thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.