Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Regitra
Supermamų klubas > Mūsų namai > Keturi ratai
virgo77
Temų apie Regitrą jau buvo ne viena, bet kadangi man tai šiuo metu aktualu, norėčiau vėl atnaujinti - tenesupyksta administratoriai. 4u.gif
Įdomu, koks procentas iš pirmo karto išlaikančių egzaminą: ir teorijos, ir prtaktikos? Kažkada buvo minėta apie kyšius - ar šiai dienai dar tokie dalykai vyksta? Praktikos egzaminą (pirmą kartą) laikysiu lapkričio antroje pusėje, tad gal iki to laiko reiktų pataupyti pinigėlių? blink.gif Bet labai noriu išlaikyti savo jėgomis..... nors bijau,kad jau gali būti pašalę...
frigidiska
Lyg truputelį daugiau nei 30% išlaiko iš pirmo karto... Priklauso nuo miesto ir metų laiko...
virgo77
QUOTE(frigidiska @ 2011 11 01, 01:08)
Lyg truputelį daugiau nei 30% išlaiko iš pirmo karto... Priklauso nuo miesto ir metų laiko...
*

30 procentų mažai. Daugiau pasitikėjimo savimi tokie skaičiai neįkvepia.....
raciren
As ir lapkricio antroj pusej (22d) bandysiu laikytis vairavima 4u.gif , velniskai bijau kad gali but slidus kelias, o jei dar tuo metu pradetu snigti doh.gif ... Bijau bijau bijau ax.gif
Bet noras teises turet iki svenciu labai didelis, tai kaip nors.... ax.gif
virgo77
Taip, lapkričio pabaigos orai neprognozuojami. Dėl slidaus kelio ir aš nerimauju. Bet man neramu ir dėl egzamino pradžios, tiksliau dėl tos dalies, kur klausinės apie tai kas po dangčiu: visokius tepalus, aušinimo skysčius ir panašiai. Kaip pasiruošti tokiems klausimams? Na kur pilamas langų skystis ir kaip pamatuoti, ar užtenka tepalų, žinau - bet daugiau tai nelabai........... fear.gif
vejas111
QUOTE(virgo77 @ 2011 11 09, 20:49)
... Bet man neramu ir dėl egzamino pradžios, tiksliau dėl tos dalies, kur klausinės apie tai kas po dangčiu: visokius tepalus, aušinimo skysčius ir panašiai. Kaip pasiruošti tokiems klausimams? Na kur pilamas langų skystis ir kaip pamatuoti, ar užtenka tepalų, žinau - bet daugiau tai nelabai...........  fear.gif
*

Paskaitykit ir manau pasiruošit.
http://www.auto-mokykla.lt/index.php?id=240
Inguteliute
Mergaites, noriu pasidziaugti. Pagaliau is ketvirtojo karto issilaikiau teises ir nugalejau savo jauduli. Dabar apie kiekviena bandyma atskirai: 1) pirmas bandymas - neislaikiau aiskteleje prisiparkuodama lygiagreciai prie bortelio, per toli. 2) antras bandymas - vel ta pati klaida (supratau, kad vaira i desine reikia sukti ne taip kaip treniruojantis is karto pamacius kuoliuka,o veliau, kazkaip ten didesne teritorija skirta siam pratimui, man atstumas pasirode didesnis, o as buvau ipratus mazyteje aiskteleje, tai ir susimoviau. 3)trecias bandymas - na kvailiausia klaida - vel aiksteleje palieciau ratu kuoliuka riboto ploto apsisukime. Po sio karto buvau nusivylusi savimi ir galvojau, jei jau ketvirta karta neislaikysiu - viskas bus baigta. Daugiau nebandysiu. Ir ka Jus manot, siandien 4) ketvirtasis bandymas - pavyko. islaikiau!!!!!!!!!!!!! Aiksteleje pirma karta is keturiu gavau daryt ne lygiagretu parkavima o 45laipsniu, istriza. Laimes buvo pilnos kelnes. Mieste gavau labai lengva marsruta(is regitros sukti i desine), uztruko gal 15min mieste ir islaikiau thumbup.gif Svarbiausia, mergaites, NEPASIDUOKIT!!!! Nepavyko ir pirmo, antro, trecio, bandykit dar ir pavyks. Nera nieko neimanomo!!!! O dar lijo taip kad mano igudziai buvo visu 100proc patikrinti smile.gif Niekada dar neesu patyrusi tokios laimes, ekstaze lotuliukas.gif
virgo77
QUOTE(vejas111 @ 2011 11 10, 10:22)
Paskaitykit ir manau pasiruošit.
http://www.auto-mokykla.lt/index.php?id=240
*

Ačiū ačiū ačiū.
Skaičiau, domėjausi, po pažįstamų mašinų kapotais lindau, bet kad Regitroje manęs niekas apie tai neklausė.....
Papildyta:
Sveikinu Inguteliute. Šaunuolė.
Tu teisi, reikia nenukabinti nosies.
Bet Regitra vis tiek yra siaubukas - baubiukas. smile.gif
Suprantu, vairavimas atsakingas dalykas ir iš besimokančių reikia reikalauti, bet pvz. egzamino neišlaikyti tik todėl, kad per toli STOP linijos sustoji man atrodo kažkaip nelabai teisinga...
O kiekvieną kartą reikia mokėti už laikymą nemažus pinigus. O ir kursai nepigūs, o dar ir papildomų važiavimų reikia. Tad teisės įgauna beveik aukso vertę. smile.gif
Bet išlaikyti egzaminą ir turėti teises yra thumbup.gif
bubonic
ahoy,

tai kur tas lazdynu ziedas? ar jis matosi per maps.lt?

viena karta praveze instruktorius, bet nakti. Kaip is ziedo imanoma sukti i KAIRE???? nieko nesupratau

antra karta vaziavau diena - su regitrine masina ir diedu, vel tas pats. Vaziuoji kazkur tiesiai, ziuri po kapotu, kazkokia pereja, sukti i kaire???
chuchundra
Gal kas su automatine deze laike, kaip sekesi? smile.gif
Vėja2
QUOTE(bubonic @ 2011 11 28, 15:07)
ahoy,

tai kur tas lazdynu ziedas? ar jis matosi per maps.lt?

viena karta praveze instruktorius, bet nakti. Kaip is ziedo imanoma sukti i KAIRE???? nieko nesupratau

antra karta vaziavau diena - su regitrine masina ir diedu, vel tas pats. Vaziuoji kazkur tiesiai, ziuri po kapotu, kazkokia pereja, sukti i kaire???
*

Tas žiedas toks keistas, labiau į sankryžą panašus, tik ženklas stovi kad žiedas, tai turi praleist mašinas iš kaires, po to važiuot, bet kur sukti, tai egzaminuotojas turi pasakyt, jei į kairę, tai turi apvažiuot jį kaip ir žiedą, iš išvažiuot kažkuriam išvažiavime, man deja egzamenas ten pasibaige verysad.gif
Lyre
Zmones, klausymas! Man pasake, kad lygtai po Nauju Metu, kas turi laikinas teises 2 metams, tures perlaikyti, net jei per tuos 2 metus nepadare pazeidimu. Ar tikrai?? As gavau teises pernai vasara, kita vasara bus du metai, tai ka reikes perlaikyti???
denaxa
QUOTE(Lyre @ 2011 12 22, 14:03)
Zmones, klausymas! Man pasake, kad lygtai po Nauju Metu, kas turi laikinas teises 2 metams, tures perlaikyti, net jei per tuos 2 metus nepadare pazeidimu. Ar tikrai?? As gavau teises pernai vasara, kita vasara bus du metai, tai ka reikes perlaikyti???
*

Nesamone,tikrai ne schmoll.gif Eina kalba tik apie poros valandu pasitobulinimo kursus,be jokiu egzaminu,iskaitu ir aplamai vertinimo.Teises perlaikyti reikia tik tada jei girta pagauna ir atima jas,tai kai nori atgauti reikia perlaikyti... ax.gif
laktukas
Labutis, jungiuosi į jūsų ratą. Aš prieš dvi savaites neišlaikiau Regitroj Panevežyje. Susimoviau per toli sustojus nuo STOP linijos. biggrin.gif ateinančią savaitę laikysiu antrą kartą. Neišlaikymo priežastį nurodyčiau neapsakomą baimę ir jaudulį, tad šį kart teks kažkur bandyti uždaryt, jei pavyks...

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.