Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ka manote apie silainiu poliklinikos stomatologus?
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas odontologei
inezzza
Norejau isgirsti is jusu ka manote apie Kauno Silainiu poliklinikoje dirbancius stomatologus.Gal esate lankiusies tenais ir galite pasiulyti gera stomatologa.Busiu labai dekinga biggrin.gif
Mojito
Neik pas Bakutiene, ejau kazkada mokejau kaip privacioje, tiek pridare chalturos man mano teciui, pusseserei, kai kurie dantys buvo sugadinti negriztamai..
Poto teko susidurti su Neverausku, turejau siuntima del danties rovimo, tai naglu veidu uzsiprase jam i kisene 100lt, tai issiziojau...nzn valdisk, bet kainos kaipprivacioje, o kokybe tai prasta....jau manau geriau uz tokius pat pinigus eiti i privacia...
fukuotukaf
Dar pas Violetą Vasiliauskienę neik, nes ir man, ir mamai tiek pridirbo, kad paskui nemažai teko pakloti odontologei, kuri viską tvarkė doh.gif Ko vertos vien adatos, paliktos kanaluose pas mane ir mamą doh.gif
airinuke_1
QUOTE(inezzza @ 2006 03 21, 22:04)
Norejau isgirsti is jusu ka manote apie Kauno Silainiu poliklinikoje dirbancius stomatologus.Gal esate lankiusies tenais ir galite pasiulyti gera stomatologa.Busiu labai dekinga biggrin.gif
*

patariu eiti pas Ilona Bajoriene, tiksliai negaliu pasakyti ar ji dar dirba, nes planavo isvaziuoti stazuotis i anglija, bet pabandyk, gal ji dar cia dirba, man ji thumbup.gif dantis sutvarke, ir labai fiana beje mirksiukas.gif
inezzza
o gal kas ka girdejote apie Sandra Markeviciene>?Gal turite kokiu pastebejimu apie ja? biggrin.gif
Sinuhe
Aš vaikštau pas Eglę Šiliauskienę - jokiu nusiskundimų neturiu, puiki gydytoja thumbup.gif
inezzza
o gal butu galima tos egles siliauskienes kokias koordinates gaut,pvz., tel.nr. biggrin.gif .......
Papildyta:
Beje, gal kas ka girdejot apie pamarnackiene?
Sinuhe
QUOTE(inezzza @ 2006 03 23, 19:44)
o gal butu galima tos egles siliauskienes kokias koordinates gaut,pvz., tel.nr. biggrin.gif .......
Papildyta:
Beje, gal kas ka girdejot apie pamarnackiene?
*

Parašiau a.ž. mirksiukas.gif
SUNO
Sveikos,gal kuri lanketes pas gyd.Juraitiene,noreciau suzinot ar gera gydytoja,ar gerai taiso dantukus.
brigitte
QUOTE(Sinuhe @ 2006 03 23, 19:37)
Aš vaikštau pas Eglę Šiliauskienę - jokiu nusiskundimų neturiu, puiki gydytoja thumbup.gif
*

Silainiu poliklinikoj Giedre Vilimiene, puiki nuostabi gydytoja!!! thumbup.gif
milabra
Aš rekomenduoju Dainorą Vencienę - auksinis žmogus. Maloni, jautri... porą kartų užmigau jos kėdėje blush2.gif Eičiau ir eičiau pas tokį gydytoją, net jei nereikia rolleyes.gif
Kribuk
Aš tai einu tik pas Eglę Vasiliauskienę. Ji superinė stomotologė.
karolina18
Joa Giedre Vilmiene tai tikrai puiki,ir nuostabi giditoja aš pas ją daug metų lankausi aš tik patariu dantukus gyditis tik pas ją. 4u.gif 4u.gif
linutka
o man dabar labai reikia pasirinkti VAIKŲ ODONTOLOGĘ. Esame priskirti Šilainių poliklinikai. Galkuri iš mamyčių galėtų rekomenduoti gerą vaikučių odontologę ten? 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.