Norejau isgirsti is jusu ka manote apie Kauno Silainiu poliklinikoje dirbancius stomatologus.Gal esate lankiusies tenais ir galite pasiulyti gera stomatologa.Busiu labai dekinga
Neik pas Bakutiene, ejau kazkada mokejau kaip privacioje, tiek pridare chalturos man mano teciui, pusseserei, kai kurie dantys buvo sugadinti negriztamai..
Poto teko susidurti su Neverausku, turejau siuntima del danties rovimo, tai naglu veidu uzsiprase jam i kisene 100lt, tai issiziojau...nzn valdisk, bet kainos kaipprivacioje, o kokybe tai prasta....jau manau geriau uz tokius pat pinigus eiti i privacia...
Dar pas Violetą Vasiliauskienę neik, nes ir man, ir mamai tiek pridirbo, kad paskui nemažai teko pakloti odontologei, kuri viską tvarkė
QUOTE(inezzza @ 2006 03 21, 22:04) Norejau isgirsti is jusu ka manote apie Kauno Silainiu poliklinikoje dirbancius stomatologus.Gal esate lankiusies tenais ir galite pasiulyti gera stomatologa.Busiu labai dekinga patariu eiti pas Ilona Bajoriene, tiksliai negaliu pasakyti ar ji dar dirba, nes planavo isvaziuoti stazuotis i anglija, bet pabandyk, gal ji dar cia dirba, man ji
o gal kas ka girdejote apie Sandra Markeviciene>?Gal turite kokiu pastebejimu apie ja?
Aš vaikštau pas Eglę Šiliauskienę - jokiu nusiskundimų neturiu, puiki gydytoja
o gal butu galima tos egles siliauskienes kokias koordinates gaut,pvz., tel.nr.
Papildyta: Beje, gal kas ka girdejot apie pamarnackiene?
Sveikos,gal kuri lanketes pas gyd.Juraitiene,noreciau suzinot ar gera gydytoja,ar gerai taiso dantukus.
Aš rekomenduoju Dainorą Vencienę - auksinis žmogus. Maloni, jautri... porą kartų užmigau jos kėdėje
Aš tai einu tik pas Eglę Vasiliauskienę. Ji superinė stomotologė.
Joa Giedre Vilmiene tai tikrai puiki,ir nuostabi giditoja aš pas ją daug metų lankausi aš tik patariu dantukus gyditis tik pas ją.
o man dabar labai reikia pasirinkti VAIKŲ ODONTOLOGĘ. Esame priskirti Šilainių poliklinikai. Galkuri iš mamyčių galėtų rekomenduoti gerą vaikučių odontologę ten?
|