Šiandien tau veidrodis siaubus rodė!?? Ir užpakaliukas jau ne 90 cm.,ir liemens neberandi? Taigi, junkis prie mūsų ir mes kartu papildomiems kilogramams ištarsime tvirtą "ATE!" Viena kitai padedam, patariam, paskatinam ir pabaram. Kartu tikslą pasiekti linksmiau PRISIDUODAM TREČIADIENIAISSiunčiant žinutę Gagarinai, antraštėje nurodyti TIK ESAMĄ SVORĮ!!! Prisijunk ir tu!!! Mėnesio šauniausioji gauna karūną  Norinčios prisijungti prašom atsakyti į klausimus, kad būtų galima sekti jūsų pasiekimus: 1. Svorio metimo pradžia 2. Pradinis svoris 3. Ūgis 4. Dabartinis svoris 5. Iš viso numesta kg 6. Pageidaujamas svoris 7. Svorio metimo būdasAtsakymus pateikti temoje visoms dalyvėms + Gagarinai į až. Pasiskaičiuokit savo KMI, jei jis mažesnis nei 22 į lentelę nebūsit įtrauktos, o tikslas neturėtų būti mažesnis nei 18.5, pagal KMI . Mes už sveikas merginas! Tris trečiadienius iš eilės neprisidavusios dalyvės bus braukiamos iš lentelės!Mes netikim jokiais stebuklingais papildais ir netoleruojame skleidžiamų erezijų Mūsų foto albumas Naujokėm priėjimas suteikiamas po mėnesio aktyvaus bendravimo.Čia galima rasti naudingos informacijos: KMIKalorijų skaičiuoklėSveikas maitinimasisApie dietas Montignako gerbejoms Aktuali tema: Monaving snargliukaiMasažas taurėmisTruputis sporto 8 min., pilvo presui 8 min., kad rankos būtų dailios 8 min., gražioms kojytėms
Victrix
2011 11 07, 21:55
Tik dabar supratau, kaip greit čia temos užsipildo  Ačiū už naująją
Katytė23
2011 11 08, 22:35
Sveikutės, kaip tylu čia  , ar visos prieš prisidavimą rytoj išsislapčiusios  ?
Gagarina
2011 11 08, 23:52
Labas vakaras merginos. Naujokems po balioncika, prasom prisistatyti issamiau ir bendrauti. Kazko nelabai tos naujokes pas mumi uzsibuna, nors ir tema gerokai aprimusi  Dar esu jums skolinga spalio lentele, atsiprasau labai uz pavelavima, gniauziu kanopoj kepure ir musuos i papus Karuna turetu atitektu Kakavinei, bet kadangi anoji atostogose, tai kad karunos neisveztu i kokius Bahamus, karuna atitenka EdAn. Va taip va, su kuom ir sveikinu!! Menesio puosmenos, aciu uz nuostabiai papuosta lentele Dabar svarbus pranesimas. . Kas noretu perimti lenteles daryma? Siuo metu esu finiso tiesiojoj diplominio link, taigi mano galva kitais dalykais uzimta, nebespeju, o ir energijos nebelieka. Rytojaus prisidavima dar atlaikysiu, bet prasom tarkites ir diskutuokit kas lentele perims nuo kitos savaites. Papildyta:Eling, klausei apie diplomini. Jis pas mane is dvieju daliu, viena dalis apie insulino itaka sizofrenijos vystymuisi, antra dalis apie smegenu vystymasi vaikuose su retu genetiniu sindromu. Pumpica, ar gavai prisijungima prie albumo is ko nors? Kakavine, sveik ir neesk
viespatie aukstielninkas!  as caras!  bet taip db  buciau zinojus dar sia sav buciau pasikudinus  as kaip tikra lietuve pasidziaugsiu kakavines nelaime ir palinkesiu greiciau pasveikti ir nemazai ataugti  bajke  aciu gagarina lentos nenoriu,nemoku as tu lentu daryti  as caras juk
Zivilka
2011 11 09, 08:56
jetau Gagarina, tai kaip tas insulinas įtakoja šizofrenijos vystymąsi? ale kaip Kakavinė pavarė, 4 kilai per mėnesį, nerealiai
Victrix
2011 11 09, 11:29
Sveiki, o kodėl prie 10.26 jokio skaičiaus nėra pas mane, kol kas nei vieno prisidavimo kaip ir nepraleidau?
pumpica
2011 11 09, 11:29
QUOTE(Gagarina @ 2011 11 08, 21:52) Pumpica, ar gavai prisijungima prie albumo is ko nors? nea as cia dar naujoke jauciuos, bet nelabai man iseina daug bendrauti, mazas visa visa demesi suryja ir laika 77.9 siandien
Victrix
2011 11 09, 11:35
P.S. aš irgi jokio prisijungimo neturiu
labukas visoms  vėl kg krenta  64,2 šiandien ryte rodė
Victrix
2011 11 09, 11:56
ką tik labai susinervinau, tai dabar su jumis pasidalinsiu.. prisimenat tą straipsnį, kur alfoj buvoj, tai va, jis buvo skirtas konkursui, vakar turėjo paskelbti nugalėtoją, šiandien jį radau jų puslapyje ir ką Jūs manot, nugalėtojo straipsnis nebuvo publikuotas .. niekur... jis tiesiog laimėjo ir kaip negalvot, kad konkursas iš anksto padarytas žinant laimėtoją
as taip ir nepatikejau kakavines minusu,foto tai nebuvo
Kakavinė
2011 11 09, 12:11
Labas rytas! Koks grazus oras uz lango, o as lovoj turiu gulet...nu nigaliuuuuuuuuu  galeciau bent pamint koja, tai iskart laukais ir vystanciom pievom pasileisciau QUOTE(Gagarina @ 2011 11 09, 00:52) Karuna turetu atitektu Kakavinei, bet kadangi anoji atostogose, tai kad karunos neisveztu i kokius Bahamus, karuna atitenka EdAn. Va taip va, su kuom ir sveikinu!! Kakavine, sveik ir neesk  Nu va, Edan, gavai ko nori!  ir vien tik per mano koja. Ech..apie pasitraukima reikejo siandien pranest Blemba, nu sunku neest, kai nera ka veikt apart gulejimo. Tai kai tempia visi visokiu nesamoniu, tai.. Na bet nieko, as kaip nors nuo siandien sakiau susiimu ir toliau bent jau bandau islaikyt esama svori, nes gruodzio pirmai draugas nupirkes bilietus i Edinburga, nu tai blem, gerai butu dar ir numesti biskeli tu kg ir visai graziai graziai, neslubciojant pasirodyt islipus is lektuvo, nes mes ten ir susitiksim. QUOTE(EdAn @ 2011 11 09, 02:24) as kaip tikra lietuve pasidziaugsiu kakavines nelaime ir palinkesiu greiciau pasveikti ir nemazai ataugti  bajke  tu atsargiai su juokais  nes juk zinai jau iki skausmo, kad juokiasi puodas, kad katilas juodas QUOTE(Zivilka @ 2011 11 09, 09:56) ale kaip Kakavinė pavarė, 4 kilai per mėnesį, nerealiai  as matau, kaip niriaaaliai man jie pareina atgal Papildyta:QUOTE(EdAn @ 2011 11 09, 12:58) as taip ir nepatikejau kakavines minusu,foto tai nebuvo  tai kad blemba, nu yra visos foto, kur as tokio svorio  isvis,kazkaip ant manes baisiai nesimato niekad.Aisku,sverciau kokius 95kg, tai butu reikalas ( tfu tfu tfu), o dabar..  nu paziuresiu, gal ka rasiu naujesnio, nes kiek pamenu, tai situo laikotarpiu niekas niekur nefotkino
kakavine,nu tigis baike,juokauju...pati juk pernai abi kanopas patiesus 6 sav buvau,tai nu nafik,beje tada kokius 4 kg i pliusa pavariau,gerai vyras maitino  pradzioj dar ir nesiojo  paskui matyt nebepakele o kad caru patapsiu net nesvajojau,juk kokia stora buvau tokia ir tebesu
Gagarina
2011 11 09, 12:59
QUOTE(Kakavinė @ 2011 11 09, 12:11) tai kad blemba, nu yra visos foto, kur as tokio svorio  isvis,kazkaip ant manes baisiai nesimato niekad.Aisku,sverciau kokius 95kg, tai butu reikalas ( tfu tfu tfu), o dabar..  nu paziuresiu, gal ka rasiu naujesnio, nes kiek pamenu, tai situo laikotarpiu niekas niekur nefotkino  Kakavine, fotkintumeis kaip zmogus, o ne kaip pamaiva, tai matytusi visi kilogramai dar ir kaip  Ir visi numesti kilogramai matytusi. Davai, nusifotkink kaip zmogus su trusikais ir staniku, aptarsim
Kakavinė
2011 11 09, 13:03
QUOTE(Gagarina @ 2011 11 09, 13:59) Kakavine, fotkintumeis kaip zmogus, o ne kaip pamaiva, tai matytusi visi kilogramai dar ir kaip  Ir visi numesti kilogramai matytusi. Davai, nusifotkink kaip zmogus su trusikais ir staniku, aptarsim  O pamaiva ne zmogus ne? Nu gerai, nuo siol as priklausau kitai butybei  ar taip ar taip neeilinio grozio, tai galiu keltis dabar Gerai, kai issiridenti is lovos normaliai galesiu, pazadu foto su stringais ir staniku.
Gagarina
2011 11 09, 13:05
QUOTE(Kakavinė @ 2011 11 09, 13:03) Norejau is tikro rasyti, nusifotkintum kaip doras katalikas. Alia pagalvojau kad tokios pusplikes nuotraukos visai nekatalikiskas reikalas  Na bet minti pagavai, ania? Atsistotum tiesiai, sonu ir nugara i objektyva, pasimatytu viskas. Pas tave ant veido nesimato svorio, o visas kitas kuno dalis pridengi pagalvelem, kokia tai poza, dar kuom nors
Kakavinė
2011 11 09, 13:48
QUOTE(Gagarina @ 2011 11 09, 14:05) Pas tave ant veido nesimato svorio, o visas kitas kuno dalis pridengi pagalvelem, kokia tai poza, dar kuom nors  Pas mane svoris proporcingai visada pasiskirsto, tik daugiau nuseda ant klubu,kojyciu,uzpakalio,neturiu lasinio ant pilvo isvis, viskas apacioj  nors dabar tai ryskiai tetruksta gerai gerai pasportuot ir viskas ok butu jau palyginus.Galvoju, kol koja ant ribos, gal pasiimt asmenini koki treneri kokiam sportkluby ir padirbt ant virsaus?bent kazkiek judesio norisi ziauriai, nes jau psichologiskai jauciuos nekaip,suglebus atrodo visa
Saksona
2011 11 09, 14:05
Gagarina, galiu aš lentelę perimti  Iki oro atšilimo
89,7, ačiū Dievui, išlaikiau be minuso. Nežinau, kaip bus kitą savaitę, nes po 4,5 mėn. nustoju vaistus gert
Gagarina
2011 11 09, 23:27
QUOTE(Saksona @ 2011 11 09, 14:05) Gagarina, galiu aš lentelę perimti  Iki oro atšilimo  Sutariam  padarau lentele ir persiusiu tau. Papildyta:Surja, Saldi, Vaigita, Hillda pasalintos is lenteles uz nelankyma. Agnute ir Ellinga iseina savo noru.  Savaites sauniausioji - Loli. Meti svori ar netycia gavosi? Afralt - saunuole! Jau maziau nei puse liko Pumpica - minusas yra minusas Nute - galiu ramia sirdim iseiti, pamaciau perejima i lengvesne svorio kategorija  Linkiu, kad nebeuzaugtu Vitrix, nepergyvenk, pliusiuks tik
Loli_judo
2011 11 09, 23:49
QUOTE(Gagarina @ 2011 11 10, 00:27) Savaites sauniausioji - Loli. Meti svori ar netycia gavosi? Metu nereikalingus daiktus lauk, o ant savęs irgi radau, tai metu irgi  Iš tikro, tai persikraustymas ir kasdieninis lakstymas laiptais aukštyn žemyn veikia kuo puikiausiai  Galėčiau į savo metimo būdą netgi įsirašyt "persikraustymas"
QUOTE(nutė @ 2011 11 09, 22:37) 89,7, ačiū Dievui, išlaikiau be minuso. Nežinau, kaip bus kitą savaitę, nes po 4,5 mėn. nustoju vaistus gert  Su kuom ir labai sveikinu Pasitraukiu ir as is lentos
QUOTE(Eleph9 @ 2011 11 10, 07:43) Su kuom ir labai sveikinu Pasitraukiu ir as is lentos  kas cia per erezijos  pagal lentuke numetei beveik 85 kg  ir nepatenkinta "Neišeik, neišeik tu iš sodžiaus, nepaliki žilvičių vienų. be tavęs vakarai bus " nu... dar pabuuuk.....gal kartu "nusiteikima isuksim"?! akivaizdu, kad Gagarinai striuka, linkiu greiciau pasiekt finisa  , nors kas mane daba "pastrojins"
misis Mount
2011 11 10, 12:11
Zivilka
2011 11 10, 15:22
jetau, kaip aš paskutiniu metu valgyti noriu, nesuprantu kas darosi, jau nuo pirmadienio taip, tik pavalgau, už 1-2 valandų vėl išalkusi kaip žvėris, silpna net darosi. ir ne koks emocinis alkis, o grynai fizinis. ku daryt
Kentėk  paskui užsimarini badu ir visai nenori valgyt, nes skrandis susitraukia
pumpica
2011 11 10, 21:38
QUOTE(Zivilka @ 2011 11 10, 13:22) jetau, kaip aš paskutiniu metu valgyti noriu, nesuprantu kas darosi, jau nuo pirmadienio taip, tik pavalgau, už 1-2 valandų vėl išalkusi kaip žvėris, pilnatis prasidejo
Katytė23
2011 11 11, 00:14
Sveikutės, nors ši tik antra savaitė, kaip vėl bandau mažinti porcijas, skaičiuoti kalorijas, labai sunku. Nuo pirmadienio neina į normalų ritmą įeiti, vieną dieną labai numažinu kalorijas, kitą dieną atsiimu su kaupu, tai nutariau bandyti didinti kalorijų kiekį per dieną bent iki 1600kcal, žiūrėsime gal tai padės suvaldyti apetitą  . QUOTE(Kakavinė @ 2011 11 09, 12:11) Na bet nieko, as kaip nors nuo siandien sakiau susiimu ir toliau bent jau bandau islaikyt esama svori, nes gruodzio pirmai draugas nupirkes bilietus i Edinburga, nu tai blem, gerai butu dar ir numesti biskeli tu kg ir visai graziai graziai, neslubciojant pasirodyt islipus is lektuvo, nes mes ten ir susitiksim. Tikiuosi oras normalus papuls, nes gruodis čia gan bjaurus gali būti. Jau tie vėjai ir lietūs man depresiją kartais kelia. Bet šiaip miestas labai gražus ir tikiuosiu, kad patiks
ellinga
2011 11 11, 00:24
QUOTE(Katytė23 @ 2011 11 11, 00:14) Tikiuosi oras normalus papuls, nes gruodis čia gan bjaurus gali būti. Jau tie vėjai ir lietūs man depresiją kartais kelia. Bet šiaip miestas labai gražus ir tikiuosiu, kad patiks  Galit meeta organizuotis
Katytė23
2011 11 11, 00:32
QUOTE(ellinga @ 2011 11 11, 00:24) Galit meeta organizuotis  Reiktų, gal dar kas nors norės prisijungt  Galvojau, kad jau visos dingę. Aš tai ryt išeiginę ne visai planuotai pasiėmiau, tad eisiu save pasilepinti, nusipirkus kuponą rugpjūtį niekaip neradau laiko per darbus pasinaudoti juo, tai laukia manęs rytoj mini manikiūras, pedikiūras  Reiktų paskui į parduotuves užsukti pradėti Kalėdoms dovanų pasižiūrėti, nes jaučiu kad vėliau per darbus gali būti sunku. Gali tekti po 6 dienas dirbti, ir šį šeštadienį į darbą reik
Zivilka
2011 11 11, 09:19
QUOTE(pumpica @ 2011 11 10, 22:38) pilnatis prasidejo  nu va vienintele ideja del ko man taip, nors prasidejo jau pries pilnati kelias dienas. tikiuosi greit praeis. nuo maitinimo krutim laiku nesu tokio apetito turejusi
Saksona
2011 11 11, 10:48
QUOTE(Zivilka @ 2011 11 10, 15:22) jetau, kaip aš paskutiniu metu valgyti noriu, nesuprantu kas darosi, jau nuo pirmadienio taip, tik pavalgau, už 1-2 valandų vėl išalkusi kaip žvėris, silpna net darosi. ir ne koks emocinis alkis, o grynai fizinis. ku daryt  aha, o kai aš taip rašiau, kad man yra - tai apie anglių vartojimą man aiškinot
Zivilka
2011 11 11, 13:25
QUOTE(Saksona @ 2011 11 11, 11:48) aha, o kai aš taip rašiau, kad man yra - tai apie anglių vartojimą man aiškinot  tai as tau irgi rasiau, kad kai maitinau labai daug valgiau, ir siuliau nesiparinti, tu vis tiek parinais, tai teko apie anglis aiskinti. mano anglys tai tik gerosios daugumoj ateju, as ir taip riboju, mityboj nieko nekeiciau, o tas badas kelios dienos kaip yra uzejes.  butu pms, tai nesistebeciau, o dabar nea sian pietu normaliai sulaukiau, dabar pries valanda su biskiu esu pavalgius, tai kol kas nieko, gal praeis  o vakar tai net gliukoze matomai buvo nukritus, taip silpna paliko 3 valandos po pietu, puoliau esti duoniukus, dziovintas slyvas, tai atsigavau
pumpica
2011 11 11, 14:19
QUOTE(Zivilka @ 2011 11 11, 11:25) t o vakar tai net gliukoze matomai buvo nukritus, taip silpna paliko 3 valandos po pietu, puoliau esti duoniukus, dziovintas slyvas, tai atsigavau o nescia negali but
Zivilka
2011 11 11, 15:11
QUOTE(pumpica @ 2011 11 11, 15:19) o nescia negali but  nu tai visko gali buti, bet pas mane niekada nebuvo neplanuotu nestumu (aisku visada buna pirmas kartas). testa anksti butu darytis, memes tik menesio antroj pusej turi pareiti, tiksliai nepamenu, apie 20 diena turetu. bet ir man tokiu minciu buvo kile, kai tas edesys uzejo, nes ant silkutes traukia  beje siandien jau nebera to bado.
Monaving
2011 11 13, 00:04
Sveikos  Kokiu drakiu buvo?  nelabai igriunu paskaityt, bet jei kokia linksmybe buvo, tai paieskociau P.S. uzmaciau diskusija del albumo ... manes ten jau nera? jei esu, prasau imest prisijungima, parsisiusiu fotkes ... juk tokiu nesu issaugojusi i savo kompa  jei ka .. as stora laaaaabai stora ... anadien uzmaciau vaikas ziurejo Ogis ir tarakonai serija apie dieta ... tai va, idealiai atitikimas
Loli_judo
2011 11 13, 01:38
QUOTE(Monaving @ 2011 11 13, 01:04) jei ka .. as stora laaaaabai stora ... tai gal laikas pareit lentuten? Ar i lanka dar tilptum? Nes as kraustymuose, tai dalinu nereikalingus daiktus visiems, kam ko reikia, o kai kuriuos ir tikriems seimininkams atiduot galeciau Kiek sveri?
Monaving
2011 11 13, 12:42
QUOTE(Loli_judo @ 2011 11 13, 02:38) tai gal laikas pareit lentuten? Ar i lanka dar tilptum? Nes as kraustymuose, tai dalinu nereikalingus daiktus visiems, kam ko reikia, o kai kuriuos ir tikriems seimininkams atiduot galeciau Kiek sveri?  Sveriu daug, lanko noriu, gal kokius baldus metai? as kaip tik renku pas visus kam ko nereikia
Kakavinė
2011 11 13, 13:10
Panos, cia tik man neleidzia normaliai eit i Supermamas ir ismeta puslapi raudonu fonu, jog tai kenkejiskas puslapis ar ir jum?
Loli_judo
2011 11 13, 13:28
QUOTE(Kakavinė @ 2011 11 13, 14:10) Panos, cia tik man neleidzia normaliai eit i Supermamas ir ismeta puslapi raudonu fonu, jog tai kenkejiskas puslapis ar ir jum?  Man leidzia be problemu, bet daugeliui mergiociu neleidzia ilysti visai (FB kalbejomes) Saksona, jauciu tvarkai lentute ir toms, kurios is lenteles iseina, dedi kokius banus, ane? Papildyta:QUOTE(Monaving @ 2011 11 13, 13:42) Sveriu daug, lanko noriu, gal kokius baldus metai? as kaip tik renku pas visus kam ko nereikia  Lanka isimetu masinon, susitiksim  O del baldu, tai yra nemazai, bet tikrai nenaudojami, niekam nesiulau, mesiu lauk, tik dviaukste lova atiduodam planuojantiems antra leliuka draugams  Mazoji isaugo jau is tokios
Zivilka
2011 11 13, 14:43
aha, man irgi per mozilla neliedzia jungtis, tik per explorer
Saksona
2011 11 13, 19:35
Nu klausykit, išsijunkit apsaugas visas - ir leis per visur jungtis gi  Čia tiesiog SM kelis kartus padarė kažką, kas nepatiko kažkokiam antivirusui ar pan. daiktui - ir sako, kad oj, ten kažkas kenksmingo, jei nori - naudokis savo atsakomybe Lentelės netvarkau, ką ten tvarkyt? Prisidavimas gi trečiadienį - nepamirškit, kad prisiduodat MAN
Agnute Bitute
2011 11 13, 21:06
QUOTE(Saksona @ 2011 11 13, 20:35) Nu klausykit, išsijunkit apsaugas visas - ir leis per visur jungtis gi Nu tikrai... ir is viso, kam tos antivirusines sugalvotos isvis
Saksona
2011 11 13, 21:38
QUOTE(Agnute Bitute @ 2011 11 13, 21:06) Nu tikrai... ir is viso, kam tos antivirusines sugalvotos isvis  čia visai ne tokia problema juk  nėbus dėl to, kad prisijungsi prie puslapio viruso  ai, tingiu aš čia kompų pamokas vest
Zivilka
2011 11 14, 09:31
as tai ir norejau taip daryti, bet tokios pasirinkties nedave si karta, tik begti is to puslapio
Kakavinė
2011 11 15, 15:34
Sveikos. Blemba,antra savaite lovoj.Jauciuosi tokia ispampus,baisi ir stora, kad nu ir na.... Jauc grizus i lentuke tooki pliusa skelsiu, kad
Saksona
2011 11 15, 17:55
Ryt prisiduodat MAN  Prisminkit, kas iš lentelės išėjot? Eleph tik prisimenu ir Ellingą (nemaišau??).
ellinga
2011 11 15, 18:17
QUOTE(Saksona @ 2011 11 15, 17:55) Ryt prisiduodat MAN  Prisminkit, kas iš lentelės išėjot? Eleph tik prisimenu ir Ellingą (nemaišau??). as isejau
Victrix
2011 11 16, 10:35
Prisiduodu - 61,8
|
|