Nutariau leisti vaiką į darželį dabar. Logopedė rekomendavo "Nežiniuką". Gal kas lankėt ar kokių atsiepimų girdėjot?
Mane irgi domintų šis darželis, jis mums netoli namų. Jei apie tą patį kalbam, Vakarų gatvėj? Aš ieškau lopšelio savo bachūriukui.
Ar čia koks specializuotas darželis? Švietimo skyriaus informacijoje rašoma, kad jis skirtas intelekto ir kompleksinius sutrikimus turintiems vaikams. Gal laja jau ką nors sužinojai apie tą darželį?
Kai man 2002metais prireikie lopselio savo pirmagimiui, domejausi apie si darzeli. Taciau tuomet buvo tik neigaliu vaiku grupes, sveikus vaikucius tik planavo priimti.
Todel nukeliavom i kitoje gatves puseje esantu "Kulverstuka". Taciau dabar zinau, kad ten lanko ir sveiki vaikuciai. Nesenai atsikrauste kaimyne, kuri ten savo dvi mergytes leidzia. Smulkiau nesiteiravau, bet minejo, kad ir vaikai, ir ji patenkinta darzeliu.
Pernai metais teko savaite palankyti šita darželi. Svao dukra leidau i sveiku vaikučių grupę, tačiau lygiai po savaiyės, dėl auklitojos neapsižiūrėjimo mano vaikas patyrė labai sunkų kojo lūžį, gydėmės pusę metu, kol vėl galėjom bent po truputį pradėti vaikščioti, teko patirti kelias operacijas ir daug laikopraleisti rebilitacijoj. Nesakau, kad taip gali ir vėl pasikartoti, bet man šitas darželis pasitikėjimo nebekelia.
Sveikos. Mano sunus lanko sveiku vaiku grupe ir jau metai laiko. Tikrai labai patenkinta esu. Ir aukletojos geros, rupestingos, vaikai priziureti.
QUOTE(Kendra @ 2007 03 23, 13:41) Pernai metais teko savaite palankyti šita darželi. Svao dukra leidau i sveiku vaikučių grupę, tačiau lygiai po savaiyės, dėl auklitojos neapsižiūrėjimo mano vaikas patyrė labai sunkų kojo lūžį, gydėmės pusę metu, kol vėl galėjom bent po truputį pradėti vaikščioti, teko patirti kelias operacijas ir daug laikopraleisti rebilitacijoj. Nesakau, kad taip gali ir vėl pasikartoti, bet man šitas darželis pasitikėjimo nebekelia. Šitam darželyj yra viena labai pavojingos konstrukcijos čiuožykla, kurioje, manau, ir įvyko ši nelaimė. Vaikai, čiuožinėdami, pastoviai ten užsikabina kojas. Taigi, išvados nedaromos čia
musu bachuiukas cia lanko jau 2 metus
Mes irgi lankom šį darželį ir esame patenkinti
Mes naujokai, bet džiaugiamės aplinka, auklėtojom, šiluma, vaikas noriai eina į darželį, nors galvojau, kad turėsiu problemų, nes mažius pagrandukas, prisirišęs prie mamos. Viskas kol kas einasi puikiai
Noreciau si rudeni pameginti leisti savo maziu i si darzelis,nes voskelios minutes kelio nuo namu. Jei dabar uzregistruociau, ar gautumem vieta? Ar iskart nestis kysi? Ir gal, mamytes, zinot, koks menesinis mokestis? Ir apskritai, ar ten yra grupes 1,6 metu leliukams?
mes nuo siandien irgi pradejom lankyti "Neziniuka"
Pirma diena,bet sekesi gerai...
Mes jau šiame darželyje 7 mėnesiai ir esame labai patenkinti ir auklėtojomis, ir logopedė šauniai dirba su mano mažiumi, ir renginių bei švenčių čia netrūksta
Ar is darzelis prie VARPO gimnazijos ?
Taip, prie "Varpo" gimnazijos
O sitam darzelyje eiles dideles?
Kaip paprastai , bet kartu ir gražiai pasitiko darželis vaikučius rugsėjo 1 dieną
Gėlytės ir balionėliai, muzikėlė nuteikė smagiai dienai
na kaip, ciuozykla ta sutaise, nezinot?
Kokia ciuozykla?
Mamytės, kurių vaikučiai lanko šį darželį, gal žinot ar čia yra lopšelio grupių? Ieškau savo mažiukui darželio, o šis būtų patogiausias
NU MES JAU JI LANKOM 1,5METUS MAN LABAI PATINKA LOGOPEDE
Papildyta: NU MES JAU JI LANKOM 1,5METUS MAN LABAI PATINKA LOGOPEDE
[quote=totari,2009 02 18, 00:29]
NU MES JAU JI LANKOM 1,5METUS MAN LABAI PATINKA LOGOPEDE O gal žinai, kelių metų vaikučius priima į šį darželį? O apie kurią čiuožyklą kalbam? Nes čia jų yra trys
Mano sūnus lanko šį darželį nuo 4-rių.Tiesa,vienoj grupėj naktinukė vaikus skriausdavo
QUOTE(Sandra29 @ 2009 02 22, 22:42) Mano sūnus lanko šį darželį nuo 4-rių.Tiesa,vienoj grupėj naktinukė vaikus skriausdavo Nelabai supratau, kad toji naktinukė? Kaip smagu - jau keliausit į mokyklą Aš ir mačiau pro langą QUOTE(Dovilytej @ 2009 02 23, 12:42) Nelabai supratau, kad toji naktinukė? Kaip smagu - jau keliausit į mokyklą Aš ir mačiau pro langą Dažnai tenka palikt QUOTE(Sandra29 @ 2009 02 23, 15:03) Dažnai tenka palikt Suprantu, ką jau padarysi, kad tenka palikti. Tai svarbiausia, kad vaikutį gerai prižiūrėtų Ačiū už patarimus
Sandra 29,norejau taves pasiteiraut,kurioj grupei vyksta tokie dalykai,kad aukletoja skriaudzia vaikus.Maniske taip pat lanko si darzeli,ir taip pat turiu nusiskundimu vienai aukletojai,negraziai elgiasi su vaikais.
QUOTE(rosmas @ 2009 02 28, 18:01) Sandra 29,norejau taves pasiteiraut,kurioj grupei vyksta tokie dalykai,kad aukletoja skriaudzia vaikus.Maniske taip pat lanko si darzeli,ir taip pat turiu nusiskundimu vienai aukletojai,negraziai elgiasi su vaikais. Mano mažius lanko spec.grupe,nes yra neįgaliukas. Aš dažnai bandžiau aiškintis,kaip čia yra,kad vaikas skundžiasi kad kažkokia Marytė(LYGTAIS TOKS NAKTINUKĖS VARDAS BUVO) jį skriaudė. Beto kai vakarais jį atvesdavau,tai kai ji būdavo iškart vaikas verkdavo. QUOTE(rosmas @ 2009 02 28, 19:01) Sandra 29,norejau taves pasiteiraut,kurioj grupei vyksta tokie dalykai,kad aukletoja skriaudzia vaikus.Maniske taip pat lanko si darzeli,ir taip pat turiu nusiskundimu vienai aukletojai,negraziai elgiasi su vaikais. sveika, gal gali pasakyti kokioje grupeje tavo vaikelis, ir kas ten tokia aukletoja, kuri negraziai elgiasi. Noreciau zinoti, nes nenorime papulti i ta grupe. QUOTE(Margo 555 @ 2009 03 06, 17:40) sveika, gal gali pasakyti kokioje grupeje tavo vaikelis, ir kas ten tokia aukletoja, kuri negraziai elgiasi. Noreciau zinoti, nes nenorime papulti i ta grupe. Dabar maniškis EŽIUKŲ grupėj,bet šitoj gr. viskas QUOTE(Sandra29 @ 2009 03 06, 21:47) Dabar maniškis EŽIUKŲ grupėj,bet šitoj gr. viskas Dėkui,kad parašei,mes esame "saulučiu " grupeje, ten labai puikios auklėtojos ir naktinėlės, bet esame metus lanke ir ta grupe, apie kuria rasei, bet jokiu konfliktu nera buve, aukletojos jau su patirtimi, vaikai visada uzimti budavo ir naktinelei vaika palikdavau ramiai...jis nenoredavo eiti namo , o i darzeli eidavo noriai. Zinoma, visko gali pasitaikyti... QUOTE(Margo 555 @ 2009 03 07, 09:30) Dėkui,kad parašei,mes esame "saulučiu " grupeje, ten labai puikios auklėtojos ir naktinėlės, bet esame metus lanke ir ta grupe, apie kuria rasei, bet jokiu konfliktu nera buve, aukletojos jau su patirtimi, vaikai visada uzimti budavo ir naktinelei vaika palikdavau ramiai...jis nenoredavo eiti namo , o i darzeli eidavo noriai. Zinoma, visko gali pasitaikyti... Dėkui. QUOTE(Sandra29 @ 2009 03 05, 21:35) Mano mažius lanko spec.grupe,nes yra neįgaliukas. Aš dažnai bandžiau aiškintis,kaip čia yra,kad vaikas skundžiasi kad kažkokia Marytė(LYGTAIS TOKS NAKTINUKĖS VARDAS BUVO) jį skriaudė. Beto kai vakarais jį atvesdavau,tai kai ji būdavo iškart vaikas verkdavo. Maniske kaip tik ir lanko ta gr,kur naktinuke vardu Maryte.Bet mazoji buna iki vakaro tik,nakciai nepalieku.Teko man su ja pabendraut,net keista,kad ji galetu skriausti vaikus,atrode tokia maloni,bet aisku sunku sprest apie zmogu,is trumpo bendravimo.Ir beto,nezinai kas ten vyksta,kai aukletoja viena su vaikais
ČIUOŽYKLA , KURIOJE VAIKAI UŽSIKABINDAVO KOJAS, JAU SUTVARKYTA. DABAR JI NEPAVOJINGA
QUOTE(rosmas @ 2009 03 16, 21:45) Maniske kaip tik ir lanko ta gr,kur naktinuke vardu Maryte.Bet mazoji buna iki vakaro tik,nakciai nepalieku.Teko man su ja pabendraut,net keista,kad ji galetu skriausti vaikus,atrode tokia maloni,bet aisku sunku sprest apie zmogu,is trumpo bendravimo.Ir beto,nezinai kas ten vyksta,kai aukletoja viena su vaikais Visiškai sutinku su jimis
Mano mažius labai noriai eina į darželį, o man net gaila , kad liko vos 1 metai iki mokyklos...
Seniai nekele pasitikejimo aukletoja Aldona,,, Bet garsiai niekam nesakiau. Dabar suzinojau siaubinga zinia, ji primuse vaika! ir lyg niekur nieko toliau dirba! Kiek supratau direktore viska zino ir nieko. Tai kaip man nebijot vaika leist pas ja i grupe, o jeigu ji nuskriaus ir mano. Ar tinkama ji dirbti toki darba? Ar kas vede pas ja i grupe vaikucius ir ar neturit nusiskundimu?
cia butent kalbama apie darzeli "nežiniukas"
QUOTE(murkita19 @ 2009 06 11, 09:23) Seniai nekele pasitikejimo aukletoja Aldona,,, Bet garsiai niekam nesakiau. Dabar suzinojau siaubinga zinia, ji primuse vaika! ir lyg niekur nieko toliau dirba! Kiek supratau direktore viska zino ir nieko. Tai kaip man nebijot vaika leist pas ja i grupe, o jeigu ji nuskriaus ir mano. Ar tinkama ji dirbti toki darba? Ar kas vede pas ja i grupe vaikucius ir ar neturit nusiskundimu? ieskok kito darzo,nes vaikas igai prisimns ir bus jam trauma QUOTE(murkita19 @ 2009 06 11, 11:23) Seniai nekele pasitikejimo aukletoja Aldona,,, Bet garsiai niekam nesakiau. Dabar suzinojau siaubinga zinia, ji primuse vaika! ir lyg niekur nieko toliau dirba! Kiek supratau direktore viska zino ir nieko. Tai kaip man nebijot vaika leist pas ja i grupe, o jeigu ji nuskriaus ir mano. Ar tinkama ji dirbti toki darba? Ar kas vede pas ja i grupe vaikucius ir ar neturit nusiskundimu? kaip tai primušė?
suprantu, kad tie vaikai veda is kantrybes, jei ju dar daug grupeje, bet primusti vaikai????? tai cia jau nusikaltimas, ir dar svetima..
na aisku koks tas primusimo lygis, jei sueme uz rankos, ir pas vaika liko melyne, jei dar koks jautruolis..tai gal nieko baisaus.
o tu siaube ...
Isivaizduokit, ar jusu vaikas kada jus isvede is kantrybes, kad nusiemusi tapke "plotumet" per veiduka?!
Tai auklėtojai visai su galva negerai,bet ir direktorė įdomi,laiko tokią darbuotoją
QUOTE(murkita19 @ 2009 06 12, 15:56) Isivaizduokit, ar jusu vaikas kada jus isvede is kantrybes, kad nusiemusi tapke "plotumet" per veiduka?! valdzia NIEKO NEDARO.....o mamyte paviesinusi sia zinia.....NAUJU NIKU PRISIDENGUSI.....JUS KAZKO BIJOTE QUOTE(murkita19 @ 2009 06 11, 09:23) Seniai nekele pasitikejimo aukletoja Aldona,,, Bet garsiai niekam nesakiau. Dabar suzinojau siaubinga zinia, ji primuse vaika! ir lyg niekur nieko toliau dirba! Kiek supratau direktore viska zino ir nieko. Tai kaip man nebijot vaika leist pas ja i grupe, o jeigu ji nuskriaus ir mano. Ar tinkama ji dirbti toki darba? Ar kas vede pas ja i grupe vaikucius ir ar neturit nusiskundimu? O jūs ar pati buvote pas direktorę ir su ja kalbėjotės ka ji mano šiuo klausimu. O šiaip tai yra atitinkamos tarnybos, o ką ta mama darė, kurios vaiką primušė?
as dar savo nevedu i darzeli kita rudeni sueis 2metukai tada tik!isgirdau as is mamos! na kreipiasi i atitinkamas institucijas kaip supratau is jos! as tai tikrai neatleisciau uz tokius issisokimus!
|