Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Darželis "Nežiniukas"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2
Casual
QUOTE(murkita19 @ 2009 06 12, 17:56)
nusiemusi tapke "plotumet" per veiduka?!  verysad.gif kazkoks kosmaras! Paskui kad neliktu zymes plove veida su ukisku muilu!
*

blink.gif blink.gif blink.gif
sunku patiket unsure.gif turetu prastai baigtis tokiai aukletojai schmoll.gif
Lija03
mes jau 3 metai lankoma si darzeli. Viskas super smile.gif ir aukletojos ir seimininke ir vaikuciai smile.gif
jau nuo rugsejo pereisime i peledziuku grupe (paruosiamoji grupe pries darzeli) taigi musu grupes patalpos ir aukletojos priims naujus maziulius - 3 metuku (nuo tiek priima i si darzeli). Si grupe - Boruzeliu. jei kas planuojate savo maziuli leisti, tikrai rekomenduoju sita grupe smile.gif
Papildyta:
Ir dar... dukryte labai noriai eina i darzeli smile.gif
anileva
kazkaip itartinai atrodo, nu jus mamos pagalvokit, jei jusu vaikui taip padarytu ar jus leistumet, kad tokia aukletoja ir toliau dirbtu toki darba bent jau tame paciame darzelyje, nu as tai ir kalnus nuverciau, kad issinesdintu ir siaip koki sarsala pakelciau, kad maza nepasirodytu, o cia lyg tarp kitko, pletku lygyje smile.gif
JM
man keistai,kad nauju niku prisiregistravo.
Jei aprasomas toks atvejis,ko bijoti viesumos 4u.gif
Adeliukas
Toks tylejimas ir rodo, kad patys nieko nenorim daryt. As cia ne apie visus. Reikia ne keisti darzeli, o tiesiai pas tokia aukletoja paklausti kaip cia buvo. Mano nuomone pasikeite nika mama, nes bijo, kad suzinos aukletoja ir prades ignoruoti ta vaika. Bet gi turi buti priesingai. Jei taip padare turi ir atsakyti uz savo poelgi. O jei mes tylesim tai ir toliau tesis tokie dalykai.
Mum buvo toks atvejis. Parsivedu savo vaikuti is darzelio. Man jis sako man seimininkute (kaip tik tikraja seimininkute buvo pakeitusi kita) per ranka trenke ir uzdare tuolete. As tuoj skambint i darzeli, bet jau nieko nebuvo, kadangi buvo penktadienio vakaras tai nieko ir neberadau. Mano vaikas savaitgali susirgo tai nuvedziau i darzeli po nepilnos savaites. Ir tas didysis mano pyktis jau buvo atsluges. Buvo aukletoja as jos klausiu, kada bus seimininkute. Ji ateina tik pries 9. Na as taip ilgai laukt negalejau. Pasakiau aukletojai, kad daugiau neisgirsciau is vaiko tokiu dalyku. Ji manes atsiprasinejo. Na as jai sakiau, kad ji neturi atsiprasinet uz kita. Ir kaip tik grizo is po ligos musu senoji seimininkute. Musu aukletojos puikios ir musu seimininkute, tik va reikala buvo sugadinusi pakaitine seimininkute.
Niekada nereikia tyleti tokiais atvejais ir keist darzeliu. Reikia tuojau spresti problemas ir uzkirsti kelius tokiems dalykams. Nes jei nieko nedarysim, bus kitu vaikuciu ant kuriu issilies.
Sandra29
QUOTE(murkita19 @ 2009 06 11, 10:10)
cia butent kalbama apie darzeli "nežiniukas"
*

kokioj grupėj jūsų vaikas buvo g.gif Mes vienoj grupėj kai buvom,tai maniškis skundėsi,kad naktinukė Marytė jį muša. Kai vakarais atvesdavau,arba ryte-ir kai ji būdavo tai vaikas baisiai verkdavo. Bet,kai perkėlė į kitą grupe-auklytės papuolė super thumbup.gif ,išskyrus vieną. Bet kolkas jis šitoj grupėj nesiskundė ir noriai į ją eidavo. Beje,kiek supratau-tai neįgaliukų grupėj įvyko,nes girdėtas auklėtojos vardas g.gif Aš tai irgi skundžiausi dėl tos naktinukės,bet deja-kiek žinau ir ji čia dar dirba,nes yra sena šio darželio darbuotoja.
Ice
Vakare pasivaikščiojome darželio kieme. Mane neramina, kad darželio vartai nėra uždaryti. Tiesiog kur mašinos įvažiuoja - iš viso jokių vartų nėra, į gimnazijos pusę varteliai irgi atidaryti. Baiminuosi, kad mano "bėgikui" būtų ten saugu unsure.gif , nes jis žaidžia žaidžia ir bet kada gali užsimanyti imti ir pabėgti doh.gif Kitų darželio teritorijos aptvertos sandariau ir vakarais į jų kiemą nė nėpateksi, nes vartai rakinami. Ar niekad nebuvo iškeltas šiame darželyje "vartų ar tvoros" klausimas?
Ice
QUOTE(Ice @ 2009 08 24, 12:57)
Vakare pasivaikščiojome darželio kieme. Mane neramina, kad darželio vartai nėra uždaryti. Tiesiog kur mašinos įvažiuoja - iš viso jokių vartų nėra, į gimnazijos pusę varteliai irgi atidaryti. Baiminuosi, kad mano "bėgikui" būtų ten saugu unsure.gif , nes jis žaidžia žaidžia ir bet kada gali užsimanyti imti ir pabėgti  doh.gif Kitų darželio teritorijos aptvertos sandariau ir vakarais į jų kiemą nė nėpateksi, nes vartai rakinami. Ar niekad nebuvo iškeltas šiame darželyje "vartų ar tvoros" klausimas?
*

Tai niekam mano klausimas neįdomus? g.gif

Darželyje buvome jau 3 pusdienius. Kolkas esame patenkinti. Auklėtojos tikrai puikios wub.gif
Larysa
Vakare pasivaikščiojome darželio kieme. Mane neramina, kad darželio vartai nėra uždaryti. Tiesiog kur mašinos įvažiuoja - iš viso jokių vartų nėra, į gimnazijos pusę varteliai irgi atidaryti. Baiminuosi, kad mano "bėgikui" būtų ten saugu unsure.gif , nes jis žaidžia žaidžia ir bet kada gali užsimanyti imti ir pabėgti  doh.gif Kitų darželio teritorijos aptvertos sandariau ir vakarais į jų kiemą nė nėpateksi, nes vartai rakinami. Ar niekad nebuvo iškeltas šiame darželyje "vartų ar tvoros" klausimas?
*

As tai nesidomejau siuo klausimu, nes maniskis ne "begikas", o neuzrakintas darzelis man neatrodo maziau saugus ax.gif (Atsiprasau, kad rasau ne lietuviskom raidem, nes kazkur prapuole lietuviskos raides, turbut vaikai kazka prispaudinejo).
Dovilytej
*

Aš ir ruošiuosi užrašyti savo mažiuką į šį darželį nuo 2011m.
Dėl vartų, tai mašinos šiaip jau negali važiuoti iš "Varpelio" pusės. Nes pire Baranausko gatvės yra ženklas, draudžiantis įvažiuoti į visą tą gatvelę. Tai čia manau pačių tėvų neatsakingumas, jei jie vis tiek ten važiuoja.
O iš gimnazijos pusės tai kiek mačiau, vartelius kartais uždaro, bet einantys žmonės juos palieka atidarytus.
Abejoju, ar aptvertų teritoriją, nes pro ten visi vaikšto.
Elzė
esu užrašius į šį darželį savo vaiką. Jau prieš metus. Šiandien skambina ir sako, kad reikia ateiti ir perrašyti prašymą g.gif Kas čia per reikalas? Dabar galvoju ar neperdėlios eilės paskui. Tipo tvarka keičiasi g.gif
xmigliux
mums rekomendavo si darzeli nes dukrytei reikia siek tiek logopedo pagalbos. kaip cia su spec grupem? nes siaip noreciau kad vaika priimtu i normalia grupe.
Eringaaa
Maniškis lanko normalią grupę, o logopedo pagalbos ir mums reikia. Viskas suderinama thumbup.gif
Sandra29
QUOTE(Eringaaa @ 2010 04 11, 19:14)
Maniškis lanko normalią grupę, o logopedo pagalbos ir mums reikia. Viskas suderinama thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif Nes logopedė ten tikrai užsiiminėja su vaikas ir vaikučiai didele pažanga daro šioje srityje rolleyes.gif
Dobiliukė
Labai puikus darželis. Gaila, kad nėra lopšelio grupės ir negaliu į jį pradėti leisti savo mažosios. tačiau nuo trijų metų būtinai leisiu, nes vyresnioji lankė ir mes labai labai patenkinti. thumbup.gif
Ice
Gal kas nors einate i 2006 metu gimimo grupe? Labai butu idomu suzinoti atsiliepimu blush2.gif Kaip aukletojos?
Anadi
kur randasi šitas darželis, koks adresas?
KRV
QUOTE(Anadi @ 2010 09 26, 21:09)
*

tikslaus adreso nežinau, bet jis prie pat Varpo gimnazijos.
Eringaaa
QUOTE(Anadi @ 2010 09 26, 22:09)
*

Vakarų gatvėje biggrin.gif
iriskaks
Sveikos,
Kaip senai cia niekas nesilanke. Gal yra kokiu pasikeitimu del darzelio? Idomu, nes noriu uzrasyti ir as savo mazaja.
Nuo keliu metu priima?
Ir ar dideles eiles?
Aciu
4u.gif
nandriu
Ir mane domintu atsiliepimai apie si darzeli 4u.gif
Elzė
QUOTE(iriskaks @ 2011 03 16, 14:11)

Nuo keliu metu priima?

*

nuo 3
Elzė
kokie būreliai veikia šiame darželyje ir kokie atsiliepimai?
Elzė
na gal kas naujų atsiliepimų parašys... Labai įdomu atsiliepimai ne tik apie patį darželį, jo tvarką, bet ir apie papildomus užsiemimus, auklėtojas, grupes
Elzė
na vis tikiuosi, kad uzeis kas is sio darzelio mamu smile.gif

Kokie atsiliepimai apie Zuikuciu grupe? Gitana, Ina ir Izolda (jei tiksliai pamenu) dirba ten.
Elzė
tai nera atsiliepimu?
Bacardi
kazkas klause del bureliu, tai siame daarzelyje yra tik sokiu mokamas burelis (4 lt uz viena karta). Dukryte lanko Zuikuciu grupe, tai mes patenkinti, veiklos uztenka vaikams ir be bureliu.
doremifasolasi
O siame darzelyje vaikai eina i lauka?
Peledike
Kauno miesto savivaldybės Švietimo ir ugdymo skyrius patvirtino įsakymą, pagal kurį darželiuose mokami būreliai, spektakliai ir kiti renginiai gali vykti tik pasibaigus grupės darbo laikui (18-19val.). Tai reiškia, kad praktiškai darželyje būrelių nelieka.
Kam šis įsakymas aktualus, galite paskaityti čia http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry50808926
Bacardi
QUOTE(doremifasolasi @ 2011 11 02, 21:44)
O siame darzelyje vaikai eina i lauka?
*

eina
Margo 555
i lauka vaikai eina priklausomai nuo oro salygu ir nuo vaiku sveikatos buklses tuo metu.Jei mano vaikas po ligos, tai prasau, kad nevestu i lauka.O siaip, kiek zinau, vaikai kasdien eina i lauka. thumbup.gif
Elzė
po kiek renkate grupese kaledoms?
doremifasolasi
Kaip ,,nežiniukams' sekasi?
Elzė
kol kas neblogai viskas.

jus ir is ten? gal turit atsiliepimu?
doremifasolasi
Man viskas neblogai, personalas ok! Tik laukiam nesulaukiam, kada į lauką keliaus vaikai.............gal kai orai atšils
Ice
hmm...tai kad pakankamai dažnai į tą lauką keliauja g.gif
doremifasolasi
QUOTE(Ice @ 2012 04 01, 03:29)
hmm...tai kad pakankamai dažnai į tą lauką keliauja  g.gif
*

g.gif ne visos grupės, tikrai schmoll.gif
Elzė
o kurios ne?
doremifasolasi
QUOTE(Elzė @ 2012 04 01, 22:51)
o kurios ne?
*

schmoll.gif tikrai neįvardinsiu schmoll.gif , bet žinau tik vieną grupę. kurią lanko mano vaikas, kitomis kaip ir nesidomiu.......
Ice
QUOTE(doremifasolasi @ 2012 04 01, 14:37)
g.gif ne visos grupės, tikrai schmoll.gif
*

na, man tai pakankamai dažnai tenka maurotas kelnes ir batus plauti lotuliukas.gif
Elzė
QUOTE(doremifasolasi @ 2012 04 01, 22:12)
schmoll.gif tikrai neįvardinsiu schmoll.gif ,
*

o kodėl?

pvz mes prieš tai lankėm kitą darželį, tai ten išvis vos ne šventinėm dienom vesdavo į lauką. tai labai dėlto pykau. Tai dabar man atrodo kad pakankamai dažnai eina. Bet kai taip parašėt aš susimasčiau, kad pvz gal aš kai lyginu su visišku nevedimu tik taip atrodo smile.gif
Scintilla
įdomu apie kokią grupę čia eina kalba g.gif mūsų eina vaikai į lauką, jei tik nelyja ir nebūna labai šlapia ax.gif
m0nikut3
Sveikos, i lauka tikrai dažnokai eina smile.gif bent jau as nesiskundžiu smile.gif dabar kai orai pagerės, tai išvis prades laukia tik ir tebut bigsmile.gif
Elzė
Pasikeitimai laukia siame darzelyje. Nuo rugsejo atsiras lopseliukai, keisis direktore... Ir siemet pirma vasara, kai nedirbs 2men
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.