Įkraunama...
Įkraunama...

AmberHaus

Sveiki,
gal kas domėjosi naujai statomu projektu Amberhaus Virbeliškių g., Justiniškių gale, prie Pašilaičių? Ar jau yra įsigijusių? Kokia nuomonė?
http://amberhaus.lt/
Atsakyti
Gyvenu salia, biski duomejausi, man patiko is "visu pusiu" ir kokybe ir konkretumas ir grazu ir greitai ir susitarti galima, zodziu kas nori ir isigis manau nesigailes)))
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinali @ 2011 12 06, 10:52)
Gyvenu salia, biski duomejausi, man patiko is "visu pusiu" ir kokybe ir konkretumas ir grazu ir greitai ir susitarti galima, zodziu kas nori ir isigis manau nesigailes)))
smile.gif


Susitarti su kuo ir del ko? smile.gif del kainos tai nuo buto minimaliai nuleidzia, nuo garazo ar sandeliuko visai ne. Gal priklauso nuo vadybininko. o del greitai tai statybos vyks apie metus (pradejo geguze, planuoja kitu metu birzeli baigti), tai cia standartas, visi panasiai per tiek pastatomi, dar ir nuo ziemos priklausys kokia bus jei be dideliu salciu ir sniego gal dar greiciau viska pabaigs.
Atsakyti
man tai nepatinka kad arti aplinkėlis bus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 07 gruodžio 2011 - 16:54
QUOTE(kristinali @ 2011 12 06, 10:52)
Gyvenu salia, biski duomejausi, man patiko is "visu pusiu" ir kokybe ir konkretumas ir grazu ir greitai ir susitarti galima, zodziu kas nori ir isigis manau nesigailes)))
smile.gif


Kažkaip įtartinai skamba. Pirma žinutė forume. Rašai, kad domėjaisi biški, bet spėjai gerai įvertinti ir kokybę, ir konkretumą, ir grožį ir netgi greitumą (?) ir net susitarti dėl kažko spėjai. Ar ne pardavėjo atstovė būsi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daynews @ 2011 12 07, 20:09)
Kažkaip įtartinai skamba. Pirma žinutė forume. Rašai, kad domėjaisi biški, bet spėjai gerai įvertinti ir kokybę, ir konkretumą, ir grožį ir netgi greitumą (?) ir net susitarti dėl kažko spėjai. Ar ne pardavėjo atstovė būsi?  g.gif

As taip irgi pagalvojau perskaicius drinks_cheers.gif
Atsakyti
tikrai neesu jokia vadybininke ar atstove (bet noreciau toki darba dirbti)
mane visa laika duomina naujos statybos
jei matau reklama ar internete koki nauja busta, tai butinai apziuresiu smulkiau
jeigu priklausitu nuo manes viskas, tai jau buciau davus uzstata uz buta
nu bet mano vyras nekur neskuba... jam gerai gyventi senos statybos name ir moketi did. sumas uz paslaugas
o duomejausi as gal birzeli men. nes gyvenu salia, maciau foto reklama ir norejau suzinuoti smulkiau, tai internete nebuvo info, tai skambinau
atsiunte man visus isplanavimus, sutarti
del kainos tai jo nelabai norejo nuleisti pora procentu nuleido, bet kiekvieno pasirinkimas kainos kokybes
dabar jauciu yra biski sumazinta kaina
man patiko isplanavimai, did. langai, aukstu kiekis, pozemine aikstele i kuria su liftu nusiliaidi, aplinka, namo fasadas, namo forma, aukstu kiekis, smile.gif nu tiesiog patiko labai
del greicio tai vasario men. jau pirkejai gales elektra tvarkyti o vasara jau bus pridavimas namo
nekam nesiulau bet namas auga ir bus grazus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinali: 08 gruodžio 2011 - 21:31
o del greitumo, tai nera lb daug nauju namu, kad taip greitai augtu
galite patis paziureti butu rezervuota netaip paliginus ir daug, bet name dar liko 2 aukstai nedabaigti o langai jau vaziuoja, namas apsildinamas (su "zelionka" toks apsildinimas geriausias jis pirmoi vietoj, jei yra klausimas kaip geriau, kad butu silciau ir kvepuotu sienos)
o aplinka lauke jau yra tvarkoma, takelis su apsvietimu jau ipusejas, sutikit nedaznai pardavejai nori tvarkyti aplinka salia namo, buna net vaiku aiksteliu nedaro, toli eit nereikia priesais namas, kokia ten vaiku aikstele, skaitau, kad jos nera
tai va tokios mano isvados)))
o del greitkelio nu tai ir man nelabai, bet jis bus netaip jau ir arti kad jau visai.
gyvenam mieste cia visur vien gatvies
stebesiu ir toliau info apie Amberhausa, tiesiog idomu, del to ir i supermama.lt ilindau paziuret gal kas ka parase, radau viena zinute, tai ir parasiau ka galvuoju)))

Kristina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinali: 08 gruodžio 2011 - 21:57
Toj nuorodoj tai jokios informacijos nera praktiskai. Raso kad aukstos kokybes tai kokios klases butai?, apsiltinimas kokio laipsnio, elektros instaliacija ir taip toliau.Tikriausiai cia kreiptys reikia info. Man krito i aki kad butukai nedideli, kiekis nezmoniskas, laiptynes sausakimsos . Tvarkos nebus jau po 10 metu.Gal pats pastatas ir bus aukstos kokybes bet aplamai buto tokiam name aukstos klases tikrai nepavadinciau. Iki 4 butu laiptynej taip, bet virs tai joks ten ekskliuzyvas, butai kaip butai. Jei kaina atitinkama tai kodel ne, vieta lyg ir nebloga. smile.gif
Atsakyti
Hmmm... Kazi, merginos, gal mes galetumem kazkaip padeti Kristinai ir parekomenduoti ja Amberhausui? Nu pripazinkit, reik turet neeiliniu sugebejimu, kad sita "monstra" pavadinti patraukliu, kokybisku ... ar net, galu gale, graziu projektu.

Namo fasadas - well, devynausksciai barakai daznai atrodo geriau, mat nors ir "skruzdelynai", kuriuose nieks gera valia nenoretu gyventi, bet vis tiek dar ne tokio pabaisisko dydzio. Architektura savo "grakstumu" primena kuro aparaturos gamykla, kas neabejotinai prideda patrauklumo: jei nepavyks prastumti kaip yra, bus galima pavadinti "liooooooftais".

Isplanavimai - WOW! Noretusi suzinoti ka architektas ruke braizydamas si sedevra, bo macnas duretu buti patrovas... Gali net rasti butu su siknos skyles dydzio langu virtuveje/gyv. kambary ir vitrininiais per visa langa miegamajame (pvz.: butas C2-4). Originalu, kaip bepaziuresi. Kaip ir peles urvo dydzio miegamieji be vietos net maziausiai spintai. Apie virtuviu ir voniu isplanavimus isvis belieka tik padusauti (is susizavejimo, ne kitaip).
Po astuonis butus laiptines aiksteleje - irgi "nice touch". Turetu velniskai vilioti bet kuri pirkeja kankinama nenugalimos nostalgijos barakiniam gyvenimo budui.
Ivaziavimai i garaza tiesiai po langais - specialus "pagerinimas" tylos ir ramybes myletojams. Kol viso sito "kolchozo" gyventojai isvaziuos ir suvaziuos is darbu turetu but ypac smagu. Tikekimes nepamirsh statytojai irengti dar ir barskanciu garazo duru - kad jau visai butu, kaip zmones sako, "jak v luchix domax Parizha"
Busima pastato kokybe labai gerai atspindi muro nuotraukos (ypac ta siena, kurioje nedaug langu ertmiu). Kad pastatas "kvepuos", kaip Kristina mums zada, nekyla jokiu abejoniu. Telieka tiketis, kad jam neatsivers ir antras "kvepavimas" nenumatytose tam vietose iki nustos galioti statytoju garantija. Kita vertus, who cares apie tokias smulkmenas.

Apibendrinant - projektas isties vertas demesio. Paskutiniaisiais metais potencialus pirkejai mate ne viena "baisuokli" kuriuose vystytojas isistates kiaules akis bande prakisti jokiu zmogisku gyv. standartu neatitinkanti slamsta, bet sitas taikosi perspjauti bet kuri is ju. Vienintelis dalykas ko mes dar nematem - tai butai kuriuose klozetas, vonia, virtuve ir miegamasis butu vienoje erdveje ... pageidautina patalpoje su fortkes dydzio langu. Va cia tai butu excluzyvas!
Atsakyti
))) Parasiau tik savo nuomone,
dauguma cia rasanciu "s bolsimi zamaskami",
siuliciau jums pirkti sklypus ir statyti savo svajoniu "lb kokybiskus" namus.
Niekada nerasit naujo buto, kad atitiktu jusu nustatitem reikalavimams
ar langai netokie, ar vieta ne ta, ar kaimynu per daug, ar pastatas per aukstas.... galu galia ir kaina perdidele)))
Visu zmoniu skoniai skirtingi,
uz kokybe niekas nenori moketi, visi jesko pigesnio varianto ir galu gale leka nepatenkinti)))
SEKMES VISIEMS)))
Atsakyti
Galiu pasakyti tik, kad man kiek nepatinka, kad namas statytas iš blokelių, nors ir ekologiškų ir t.t., vistik manau, jog silikatinės plytos geriau. Toliau dėl garso izoliacijos šnekėkite tada kada kaimynas už sienos garsus leis o ne iš oro nuomonę skleiskite. Pats namas, mano nuomone, normalaus dizaino ir geroje vietoje, ir neprimena jokių sovietinių senienų kaip kaip kam čia pasisakiusių. Nuleidžia tikrai nedaug, bet kainos tikrai realios, neišpūstos, nes, pvz, nemokėčiau už blokelių namą 4700 kv/m ar daugiau. Aplinkelis??? Jis jums trukdo? Jis ūž mažiau, nei Justiniškių g. esanti šalia.
Atsakyti