Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kalėdų stebuklas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Rita90
Puse metu niekaip nepastojau, aisku su vyru per daug ir nesistengeme, bet ir nesisaugojome. Niekada netikejau kaledu norais, juk tai taip vaikiska, taciau per praeitas kaledas tiesiog pagalvojau, kad butu labai smagu jei musu seima papildytu mazytis kudykelis. Puikiai atsventeme kaledas, praejo nauji metai, ir tada pastebejau, kad su mano sveikata kazkas ne taip smile.gif Na pamaniau , kad cia tik blogumas po svenciu blush2.gif bet kai jis nesiliove kelias dienas, jau kilo itarimas, kad galbut as ne viena. Na ir dabar su nenoru laukiau ateinancio periodo unsure.gif jau buvo nekarta, kad veluodavo kelias dienas ar savaite g.gif ir nesulaukusi dvi savaites iskart begau pas daktarus smile.gif atlikus nestumo testa paaiskejo, kad busiu mamyte nestuke.gif thumbup.gif Is ligonines i namus parplaukiau lyg ant debesu. Vyras is mano sypsenos iskart suprato, kad sulauksim seimos pagausejimo. Na ir prasidejo nestumo negandos, pykino iki pat devinto menesio... jauciausi nusilpusi, bet tuo paciu labai laiminga. Per devyniu menesiu laikotarpi teko pakeisti tris gyvenamasias vietas, taip pat ir ligonines, kas mane labai isvargino, bet galu gale sulaukiau gimdymo dienos.O stai ta diena atejo ir praejo sad.gif Nejauciau jokiu pozymiu, kad tuoj pradesiu gimdyti, maniau jau man kazkas negerai, o galbut mano mazyliui patiko buti pas mamyte. Kita diena nutariau daryti gimdymo skatinima, nemaloni procedura , taciau norejau kuo greiciau pamatyti savo vaikeli. Kadangi gyvenu uzsienyje ,ir buvau pirma kart nescia, nelabai zinojau kokia cia tvarka. Pareiskus daktarams savo norus gavau manes visai nenudziuginusi atsakyma- palaukti dar savaite... O as jau buvau pasiryzusi istverti visus skausmus smile.gif Na bet savaites laukti neprireike, po poros dienu pradejau jausti saremius smile.gif Pamania jei cia tik tokie skausmai , tai gimdymas vysai nebaisus ax.gif Klydau smile.gif Prasidejo baisiai skausmingi saremiai, kuriu metu vos galejau vaikscioti ( taip buvo lengviau tverti skausma). Puoliau skambinti i ligonine , buvo 12h nakties, pasakiau , kad jau atvaziuosiu gimdyti, o is akuseres gavau atsakyma kad saremiai dar per reti, ir liepa dar buti namie, ir stengtis pailseti ir pamiegoti lotuliukas.gif pamaniau kad tai moteriskei ne visi namie, bet dar keturioms valandoms likau namie, galu gale vyras nebeistveres paskambino pats i ligonine ir pasake, kad as jau gimdau. Buvo 5h ryto , niekas nesisukubino man padeti smile.gif uz dvidesimties minuciu jau gulejau palatoje, paresidejo saremiam be pertrauku, akusere nusprende mane apziureti, ir paaiskejo, kad as jau tuoj isvysiu savo mazyli smile.gif tagi neskaitant saremiau, mano gimdymas truko vos 15 minuciu smile.gif Ir stai jau du menesiu ant ranku laikau savo issipildziusi kaledu nora, kuris kiekviena ryta dziugina mane savo sypsena smile.gif wub.gif
sachura
sveikinimai mamytei 4u.gif aukit sveikuciai ir diduciai...na taip ,tam uzsieni taip jau buna,bet gerai,kai viskas turi gera pabaiga.... drinks_cheers.gif P.S.na jus mamyte ir istverminga, visus saremius istveret namie, be nuskausminimo ,be nieko... thumbup.gif
Rita90
Labai dekoju uz palinkejimus smile.gif Saremiai buvo labai skausmingi , o istveriau turbut todel, kad visa gyvenima sportavau, teko patirti ivairiu traumu ir nemazai skausmu iskest smile.gif per gimdyma nuo skaumo naudojau tik deguoni, po gimdymo taip pat jokiu nuskausminamuju negeriau, daktares ir visi draugai stebejosi , kad jau ta pacia diena laksciau kaip bitute smile.gif pasiseke smile.gif
orcha
AUKIT SVEIKI IR DIDELI.
Lotyna
Speju, kad gimdet UK? smile.gif Nes ten jau niekas nesiskubina priimt i ligonine ... Taip nemazai mano pazistamu pagimde namie vonioj, akuseriaujant savo vyrams doh.gif
O siaip saunuole, kad iskentejot pati viska, turbut ir gimdymas buvo sklandus ir lengvas thumbup.gif 4u.gif Aukit ir stiprekit taip sauniai ir toliau 4u.gif
samadeva
sekmes augant!bukit sveikuciai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
P.S.musu vaikuciai gime beveik ta pacia diena.tik mes 2009 09 15 4u.gif
cheese
grazu, sekmes Jums 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.