dontstop
2011 11 11, 13:15
Šioje temoje diskutuojame apie ekonomišką požiūrį į garderobo formavimą, vadinamas rūbų kapsules, spalvos tipus, bazinius rūbus ir pan. Sena temaTrumpai: rūbų kapsulė - tai 5 - 10 rūbų rinkinys, visi kapsulės rūbai yra to pačio stiliaus ir dera tarpusavy spalviškai. Priklausomai nuo gyvenimo būdo gali būti darbo rūbų, laisvalaikio, vakarinių/proginių rūbų, sportinių rūbų ir tt kapsulės. Nereikia maišyti skirtingų kapsulių rūbus. Kiekvienam sezonui sudaromos atskiros kapsulės. Kapsulę pradedame sudarinėti nuo bazinių daiktų ir gausiai papildome aksesuarais. Tuomet iš minimumo daiktų ir maksimumo aksesuarų galima kasdien kurti vis naują drabužių derinį 4u.gif Žingsniai naujojo garderobo link: 1. nustatome savo spalvinį tipą 2. atsižvelgiant į spalvinį tipą, keičiame šukuoseną ir parenkame keletą makiažo variantų 3. be gailesčio išmetame daiktus, kurie: netinka pagal spalvinį tipa, netinka pagal dydį, net jei jie nauji, ilgai užsigulėjo spintoje ir nesinešioja (išsykrus vakarinius apdarus), moraliai pasenę 4. sudarome komplektus iš likusių rūbų, įskaitant avalynę ir aksesuarus 5. sudarome trūkstamų daiktų sąrašą 6. tvarkome rūbų spintą prieš kiekvieną sezoną 7. prieš einant apsipirkti apgalvojame kiekvieną pirkinį iki smulkmenų, o ne griebiame bet ką, kas patiko 8. visada prisimename, kad kiekvienas naujas daiktas turi derėti bent su 3 4 turimais daiktais Daug naudingos info, ačiū Ramerai NuorodosLietuvių kalba:Kaip susitvarkyti drabužinęBazinis garderobasAnglų kalba:PuslapisPuslapisVasaros spalvų derinimasSpalvų derinimasApie kapsulesKaip susitvarkyti garderobaŽiemos tipasRusų kalba:Kapsulės metodasBazinis garderobasBazinis garderobasBazinis garderobasBazinis garderobas rudeniuiKaip pakeisti savo spintos turinį 1Kaip pakeisti savo spintos turinį 2StraipsnisBaziniai daiktai rudeniuiApie spalvasSpalvų tipaiSpalvų tipaiŽiemos tipasŽiemos tipasPavasario tipasRudens tipasVasaros tipasTestas tipui nustatytiTestas tipui nustatytiKaip pasiruošti rudeniuiBazinis garderobasStraipsnisStraipsnisApie spalvasBaziniai garderobai pagal stiliusPaletėsBendrai:Visi keturi metų laikaiVasaros:Vasaros paletėsPaletėPaletė   Rudens:Paletė Žiemos:Paletė Pavasario:
O, kaip operatyviai nauja tema. Vakar vyras nufotografavo mane su nauju megztiniu, įkėliau į albumą, taip pat kitą pirktą megztinį  Sorry, be kailiuko pirmojo megztinio nefotografavau. Čia ne senbuvėms be veido: 
melynesne
2011 11 11, 13:52
dontstop, man labai patiko idėja, bet kadangi maikučių turiu n, tai gal tada pažiūrėsiu išsirinksiu kelias maikutes, o prie jų rinksiuosi kelnes, sportbačius ir gal net bliuzoną Dar viena problema  turiu storą, šiltą megztinį. Rankovės trijų ketvirčių, pats gana ilgas, dengia užapakalį ir dar kokie 6cm, susagstomas, iškirptė laaabai didelė. Kyla klausimas: ar gražu būtų ji nešioti ne ant džinsų, o tiesiog su storom timpom? (Kolkas turimos juodos, pilkos, bet galvoju dar kažkokias įsigyti kaip tik) Ką derinti po megztiniu? Nes kolkas jis metus guli spintoj vien todėl, kad niekas man su juo nesižiūri  jis toks baltas/gelsvas, kaip pieno spalva
QUOTE(melynesne @ 2011 11 11, 13:52) Dar viena problema  turiu storą, šiltą megztinį. Rankovės trijų ketvirčių, pats gana ilgas, dengia užapakalį ir dar kokie 6cm, susagstomas, iškirptė laaabai didelė. Kyla klausimas: ar gražu būtų ji nešioti ne ant džinsų, o tiesiog su storom timpom? (Kolkas turimos juodos, pilkos, bet galvoju dar kažkokias įsigyti kaip tik) Ką derinti po megztiniu? Nes kolkas jis metus guli spintoj vien todėl, kad niekas man su juo nesižiūri  jis toks baltas/gelsvas, kaip pieno spalva  Man atrodo galima  Rengčiausi paprastą maikutę  Arba gal marškinukus galima.
dontstop
2011 11 11, 13:57
QUOTE(melynesne @ 2011 11 11, 14:52) Dar viena problema  turiu storą, šiltą megztinį. Rankovės trijų ketvirčių, pats gana ilgas, dengia užapakalį ir dar kokie 6cm, susagstomas, iškirptė laaabai didelė. Kyla klausimas: ar gražu būtų ji nešioti ne ant džinsų, o tiesiog su storom timpom? (Kolkas turimos juodos, pilkos, bet galvoju dar kažkokias įsigyti kaip tik) Ką derinti po megztiniu? Nes kolkas jis metus guli spintoj vien todėl, kad niekas man su juo nesižiūri  jis toks baltas/gelsvas, kaip pieno spalva  Aišku kad galima tokio ilgio megztinį nešioti su tympomis, jei tik kojyčių lieknumas leidžia  O po megztiniu - golfas, palaidinė, marškiniai..
QUOTE(melynesne @ 2011 11 11, 13:52) Dar viena problema  turiu storą, šiltą megztinį. Rankovės trijų ketvirčių, pats gana ilgas, dengia užapakalį ir dar kokie 6cm, Jei neatrodot, kaip sijona namie pamirsus, tada galima Pademonstruokit Dontstop, aciu uz temike
melynesne
2011 11 11, 14:15
groovy, atrodote O iš spalvyčių ką rinktis prie tokios spalvos? Nes man kažkodėl niekas nesižiūri arba nieko tinkamo neturiu Ech, tas kojų lieknumas.. nežinau, nesu iš plonųjų, bet mano toks sudėjimas visada buvo, kad kojos stambokos, nors liemuo tarkim lieknas lieknas, bet man ir negražu kojos šakaliukai, o manau mano kojos dar tai leidžia Papildyta:Niekaip nesuprantu, kodėl kitose temose atsiranda tas langelis `Browse`, o šitoje ne, todėl ir nesidemonstruoju, nes nežinau kaip
QUOTE(melynesne @ 2011 11 11, 14:15) groovy, atrodote O iš spalvyčių ką rinktis prie tokios spalvos? Nes man kažkodėl niekas nesižiūri arba nieko tinkamo neturiu Ech, tas kojų lieknumas.. nežinau, nesu iš plonųjų, bet mano toks sudėjimas visada buvo, kad kojos stambokos, nors liemuo tarkim lieknas lieknas, bet man ir negražu kojos šakaliukai, o manau mano kojos dar tai leidžia  Baltą maikutę rengčiausi prie pieno spalvos Jei leidžia, pirmyn. Pirma įsikelkite nuotrauką į internetinį albumą, pvz., fotki.com arba photobucket.com, tada nukopijuokite jos nuorodą ir su IMG rašydama atsakymą įkelkite
QUOTE(groovy @ 2011 11 11, 14:25) Baltą maikutę rengčiausi prie pieno spalvos prie balto kreminė ir pieno spalvos sumurzinėja  pirkiniai liuksiški, o sakyk, ką prie antrosios tunikos žadi nešiot? golfą ilgom rankovėm? kas apačioj?
melynesne
2011 11 11, 15:31
solo, o ką patartumėt iš spalvų?
dontstop
2011 11 11, 15:32
manjana
2011 11 11, 17:51
Tokį klausimą turiu - kas užsakinėjat mezginius iš SM, kiek maždaug kainuoja numezgimas? Nes įtariu kad būtų lengviau užsakyti, negu surasti būtent tai, ko noriu
Salomeja
2011 11 11, 20:39
Sveikos merginos, skaitau/seku ja n-tą temą. Nesireiškiu, nes su kapsulėmis man sunku, esu skudurinė ona  Bet labai norėčiau paprašyti padėti nusistatyti savo tipą. Skaičiau nuorodas, bet info daugiausiai rusiška (nelabai moku), o jūs jau gerai pastudijavusios paletes. Štai nuotrauka, kurioje galima pamatyti mano odos ir akių spalvą http://s92.photobucket.com/albums/l3/salom...=IMAG0040-m.jpgo čia matosi plaukų spalva saulės šviesoje. Kambaryje ji ne tokia ryški (kas dažo chna, žinos skirtumą) bet na vistiek http://s92.photobucket.com/albums/l3/salom...=IMAG0070-m.jpgDėl plaukų spalvos nusprendžiau, kad esu ruduo. Bet akys kelia abejonių - šaltos pilkos... O jei ruduo, tai koks potipis? O jei ne ruduo, tai kas tada?
QUOTE(Salomeja @ 2011 11 11, 21:39) Sveikos merginos, skaitau/seku ja n-tą temą. Nesireiškiu, nes su kapsulėmis man sunku, esu skudurinė ona  Bet labai norėčiau paprašyti padėti nusistatyti savo tipą. Skaičiau nuorodas, bet info daugiausiai rusiška (nelabai moku), o jūs jau gerai pastudijavusios paletes. Štai nuotrauka, kurioje galima pamatyti mano odos ir akių spalvą http://s92.photobucket.com/albums/l3/salom...=IMAG0040-m.jpgo čia matosi plaukų spalva saulės šviesoje. Kambaryje ji ne tokia ryški (kas dažo chna, žinos skirtumą) bet na vistiek http://s92.photobucket.com/albums/l3/salom...=IMAG0070-m.jpgDėl plaukų spalvos nusprendžiau, kad esu ruduo. Bet akys kelia abejonių - šaltos pilkos... O jei ruduo, tai koks potipis? O jei ne ruduo, tai kas tada? Plaukai naturalus?
manjana
2011 11 11, 21:04
QUOTE(Salomeja @ 2011 11 11, 20:39) Sveikos merginos, skaitau/seku ja n-tą temą. Nesireiškiu, nes su kapsulėmis man sunku, esu skudurinė ona  Bet labai norėčiau paprašyti padėti nusistatyti savo tipą. Skaičiau nuorodas, bet info daugiausiai rusiška (nelabai moku), o jūs jau gerai pastudijavusios paletes. Štai nuotrauka, kurioje galima pamatyti mano odos ir akių spalvą http://s92.photobucket.com/albums/l3/salom...=IMAG0040-m.jpgo čia matosi plaukų spalva saulės šviesoje. Kambaryje ji ne tokia ryški (kas dažo chna, žinos skirtumą) bet na vistiek http://s92.photobucket.com/albums/l3/salom...=IMAG0070-m.jpgDėl plaukų spalvos nusprendžiau, kad esu ruduo. Bet akys kelia abejonių - šaltos pilkos... O jei ruduo, tai koks potipis? O jei ne ruduo, tai kas tada? Na su tokiais plaukais tai dabar jau teks būti rudeniu  Kitaip jau turbūt niekaip. O orginalus tipas spėju buvo vasara  Kokie anksčiau buvo plaukai?
Salomeja
2011 11 11, 21:10
QUOTE(manjana @ 2011 11 11, 21:04) Na su tokiais plaukais tai dabar jau teks būti rudeniu  Kitaip jau turbūt niekaip. O orginalus tipas spėju buvo vasara  Kokie anksčiau buvo plaukai? Plaukai tai aišku, kad dažyti, bet planuoju ryža būt iki senatvės  . O natūralūs tai tokie tamsiai pilki, bet ne juodi. Negražūs  Tai va, dėl plaukų jau nesiabejoju kad ruduo, bet tai koks, kuris? Nors tai gal jau nėra labai svarbu ir jų paletės ne tiek daug ir skiriasi...
Leticija
2011 11 11, 21:25
Shana, pamaciau tavo fotke ir galvoju, kur tu man matyta galetum buti, nu toks matytas veidas, sakes  bet jauciu, kad niekur nebuvom susitikusios
QUOTE(Salomeja @ 2011 11 11, 21:10) Plaukai tai aišku, kad dažyti, bet planuoju ryža būt iki senatvės  . O natūralūs tai tokie tamsiai pilki, bet ne juodi. Negražūs  Tai va, dėl plaukų jau nesiabejoju kad ruduo, bet tai koks, kuris? Nors tai gal jau nėra labai svarbu ir jų paletės ne tiek daug ir skiriasi... As manau, kad jus rudenelis  . Akys jusu pilksvos, bet nera tokios 100% saltos  atrodo turit ir strazdaneliu biski  Gal nebutumet ryza, butu abejoniu, bet dabar teks turbut buti rudeniu Papildyta:QUOTE(Leticija @ 2011 11 11, 21:25) Shana, pamaciau tavo fotke ir galvoju, kur tu man matyta galetum buti, nu toks matytas veidas, sakes  bet jauciu, kad niekur nebuvom susitikusios  Vilniuje gal, kazkada gal
Salomeja
2011 11 11, 21:57
QUOTE(Shana @ 2011 11 11, 21:51) As manau, kad jus rudenelis  . Akys jusu pilksvos, bet nera tokios 100% saltos  atrodo turit ir strazdaneliu biski  Gal nebutumet ryza, butu abejoniu, bet dabar teks turbut buti rudeniu  Vaikystėje tai tikrai buvau strasdanota kaip pepė, o plaukai rusvi šiltai buvo, bet su amžiumi nutamsėjau kažkaip.
Leticija
2011 11 12, 08:11
QUOTE(Shana @ 2011 11 11, 21:51) Vilniuje gal, kazkada gal  as is Kauno
QUOTE(solo @ 2011 11 11, 15:07) prie balto kreminė ir pieno spalvos sumurzinėja  pirkiniai liuksiški, o sakyk, ką prie antrosios tunikos žadi nešiot? golfą ilgom rankovėm? kas apačioj? Na, man ne, bet turiu megztuką, kuris ne pieno baltumo, bet tikrai kreminis. Turiu pilką plonytį golfuką. Jo kaklo nesimato iš po megztinio kaklo, o kyšančios rankovės praktiškai atitinka megztinio spalvą  Tas golfukas tinka ir prie pirmojo megztinio, nors aš paprastai vengiu nešioti golfus po kardiganu, bet tikrai graziai atrodė, kai matavausi.
QUOTE(Leticija @ 2011 11 12, 08:11) as is Kauno  Zinau  bet as Kaune kelis kart tebuvus. Nebent, kazkada sakei, kad prie motociklu irgi dalyvavai  jei nemaisau. Gal kokiam suvaziavime  Kelk zodziu savo foto - aiskinsimes  . Yra kazkokia lenku aktore, i kuria lyg tais labai esu panasi, kazkada studiju metais sita man pasake ir parode, rimtai labai panasi, tik as jokiu filmu ar ko su ja nesu macius, tai nemanau, kad ir tu esi Perfect matau kabot apacioje, dejot saket labai grazu derini, bet jo nerode  praeitos temos pabaigoje. Gal issaugojot? As naudodamasi proga, akd nieko namie ner, biski padeliojau naujai besiformuojancia zalsvai/ruda kapsule, biski pafotkinau, jei normaliai atrodys tai ikelsiu
melynesne
2011 11 12, 16:07
Ieškojau vakar mažos juodos suknelės naujos, radau idealią, bet kaip tyčia neįkišau savo šiknos  vietoj to, čiut nenusipirkau pilkos (esu pamišusi dėl šitos spalvos), ačiū dievui susilaikiau. Labai patikusios maikučių spalvos sporto kapsulei (tokia lyg blanki, blanki plytų, o gal violetinė/alyvinė) ir plytinė sodresnė kažkaip man labai netiko prie veido  su sportinėm kelnėm vėl problema - radau pigesnes ir norimo modelio, bet juodos  nors šiaip palaikau juodą spalvą, nu bet sportuoti aš turiu ryški ir matoma!  žodžiu nieko gero.. Ir galų gale besiplaškiusi tarp žiemos ir vasaros, ėmiau blaškytis po visus keturis tipus vėl, kai Shana parodė, kad ruduo nebūtinai ryžas
QUOTE(Shana @ 2011 11 11, 16:21) Groovy, praziurejau foto, grazus megztinis, ir labai patiko tas antras, trumpom rankovytem  Ačiū Pamiršau pasakyti solo dėl apačių, abu daugiausiai su džinsais nešiosiu, nes į darbą nevaikštau, o laisvalaikiu ar kažkur išeiti su džinsais labai gerai atrodo. Pirmąjį tai gal dar galima su klasikinėmis kelnėmis, jei kur puošniau, o antrąjį, jei kojos leistų, su tamprėmis arba gal net su storomis pėdkelnėmis, bet čia jau gal ne man... nežinau Beje, solo, tai kada bus tų pasifotkinimų su įvairiomis spalvomis rezultatų?  man reik prisiruošti žiemos kapsulę nufotkinti, bet taip laiko neatrandu
QUOTE(Shana @ 2011 11 11, 23:29) Rudenelis?
abejoju, matau akyse saltuma, plaukuose pilkuma... turiu klausima:kurio sezono paltuko spalvos?  Uploaded with ImageShack.us
Delfija
2011 11 12, 21:31
 Sveikos mergaites, ateinu patarimo  siemet jau tai susikloste, kad reikia ir batu, ir striukes, ir rankines....ir galvoju ar pirkt viska juoda, ar visgi tamsiai ruda  ir batus ar pirkt su avikailiu, ar uzteks ir su plonu kailiuku  galvoju ar tamsiai ruda nebus sunku derint?
QUOTE(groovy @ 2011 11 12, 18:14) Beje, solo, tai kada bus tų pasifotkinimų su įvairiomis spalvomis rezultatų?  man reik prisiruošti žiemos kapsulę nufotkinti, bet taip laiko neatrandu  žinok dabar taip šiltai esu įsivyniojus į kaldrą, kad apie nusirengimą net nenoriu pagalvot  bet šią sav įkelsiu, pačiai įdomu  šiandien nusipirkau šiltutį pilką golfą ir.... juodą puošnią palaidinę  nu aš su juoda sau atrodau fantastiškai  O pilkai gražu tada, kai pasidažau  Ieškojau šiltos tunikos ar suknelės, tai arba tokios vilnonės raštuotos, kurios man prideda min 2kg arba plonytės, su kuriom ant viršaus nieko neužsidėsi, po apačia irgi....
QUOTE(Delfija @ 2011 11 12, 21:31)  Sveikos mergaites, ateinu patarimo  siemet jau tai susikloste, kad reikia ir batu, ir striukes, ir rankines....ir galvoju ar pirkt viska juoda, ar visgi tamsiai ruda  ir batus ar pirkt su avikailiu, ar uzteks ir su plonu kailiuku  galvoju ar tamsiai ruda nebus sunku derint?  O kokio tipo esate? kokios spalvos paltas ir kiti drabužiai kokių spalvų daugiausiai? Solo, pabandyk pažiūrėti VS, jei ne per brangu. Ten suknelių gražių yra, apskritai mažai kas iš ten prideda kg  Yra ir ja nupirktų parduodamų skelbimų skyrelyje.
QUOTE(Salomeja @ 2011 11 11, 21:39) Sveikos merginos, skaitau/seku ja n-tą temą. Nesireiškiu, nes su kapsulėmis man sunku, esu skudurinė ona  Bet labai norėčiau paprašyti padėti nusistatyti savo tipą. Skaičiau nuorodas, bet info daugiausiai rusiška (nelabai moku), o jūs jau gerai pastudijavusios paletes. Štai nuotrauka, kurioje galima pamatyti mano odos ir akių spalvą http://s92.photobucket.com/albums/l3/salom...=IMAG0040-m.jpgo čia matosi plaukų spalva saulės šviesoje. Kambaryje ji ne tokia ryški (kas dažo chna, žinos skirtumą) bet na vistiek http://s92.photobucket.com/albums/l3/salom...=IMAG0070-m.jpgDėl plaukų spalvos nusprendžiau, kad esu ruduo. Bet akys kelia abejonių - šaltos pilkos... O jei ruduo, tai koks potipis? O jei ne ruduo, tai kas tada? Jūs tikrai ne ruduo  , jūs paprasčiausiai cool summer, ir neturit nieko bendro su šiltu potipiu, nei rudens, nei pavasario. ...bet jei jūs tikrai liksit prie dabartinės spalvos, tada neverta nei spalvinio tipo nustatinėt. Rudens spalvos jums netiks, su jomis jūsų veido oda atrodys ne kaip, o akys - blausios... būtent kaip toje foto(tokie plaukai yra Warm autumn, tai sodri šiltų spalvų paletė) . Jei rinksitės cool summer paletės spalvas... jos nesiderins prie jūsų plaukų (tai šaltų, gan ryškių spalvų paletė) ... o soft paletės - bus per blausios bet kuriuo atveju. Iš cool summer yra perbėgusių į rudenį, tik jų oda neturi šalto rausvo atspalvio, kitu atveju (kaip jūsų), tas rausvumas atrodo ne kaip, lyg sušalusi oda.
Nusipirkau šiandien savo žiemos kapsulei pilką kepurę (bus vietoj juodos), taip pat vilnones pirštines (juodas, nes pilkų nebuvo). Rytoj leisiuosi į žygį po parduotuves ieškoti visokių drabužių, nes kapsulei tinkamų ne tiek daug ir turiu
Salomeja
2011 11 13, 15:48
QUOTE(bytte @ 2011 11 13, 15:18) Jūs tikrai ne ruduo  , jūs paprasčiausiai cool summer, ir neturit nieko bendro su šiltu potipiu, nei rudens, nei pavasario. ...bet jei jūs tikrai liksit prie dabartinės spalvos, tada neverta nei spalvinio tipo nustatinėt. Rudens spalvos jums netiks, su jomis jūsų veido oda atrodys ne kaip, o akys - blausios... būtent kaip toje foto(tokie plaukai yra Warm autumn, tai sodri šiltų spalvų paletė) . Jei rinksitės cool summer paletės spalvas... jos nesiderins prie jūsų plaukų (tai šaltų, gan ryškių spalvų paletė) ... o soft paletės - bus per blausios bet kuriuo atveju. Iš cool summer yra perbėgusių į rudenį, tik jų oda neturi šalto rausvo atspalvio, kitu atveju (kaip jūsų), tas rausvumas atrodo ne kaip, lyg sušalusi oda. Na va, su plaukais perėjau nuo visiškai mėlynai juodos iki beveik blondiniškai rudos ir niekada taip gerai nesijaučiau, kaip būdama ryža  Matyt ne prie odos, o prie charakterio labiausiai tinka Matyt teks pasikeisti akių spalvą (tiesiog visą gyvenimą svajoju apie žalias) ir odos (įdegt, ar ką  )
QUOTE(Salomeja @ 2011 11 13, 15:48) Na va, su plaukais perėjau nuo visiškai mėlynai juodos iki beveik blondiniškai rudos ir niekada taip gerai nesijaučiau, kaip būdama ryža  Matyt ne prie odos, o prie charakterio labiausiai tinka Matyt teks pasikeisti akių spalvą (tiesiog visą gyvenimą svajoju apie žalias) ir odos (įdegt, ar ką  ) tai matyt belieka du variantai - arba bandyt visiškai pereiti į kitą tipą (dedant labai dideles pastangas), arba atrasti patinkančią įgimto tipo plaukų spalvą, derančią su oda ir akimis. Pabandykit vieną kartą kokią nors šaltą rudą plaukų spalvą, galbūt rezultatas bus geresnis nei įsivaizduojat Man tai gyvenimas gerokai palengvėjo, kai žinau, kas geriausiai tinka
Gal kas dar turite vyrą su akiniais, kokia kepurė jam tiktų? Na kaip baisiai visos atrodo  Arba gal kas kur užmatė pavyzdžių akiniuoto vyro su kokia žiemine kepure?
manjana
2011 11 13, 19:28
QUOTE(groovy @ 2011 11 13, 18:44) Gal kas dar turite vyrą su akiniais, kokia kepurė jam tiktų? Na kaip baisiai visos atrodo  Arba gal kas kur užmatė pavyzdžių akiniuoto vyro su kokia žiemine kepure? Niekad nepastebėjau tokios problemos  Šiaip sportinio stiliaus nešioja, tai kažkaip tikrai nesipjauna su akiniais. Papildyta:QUOTE(bytte @ 2011 11 13, 15:18) Jūs tikrai ne ruduo  , jūs paprasčiausiai cool summer, ir neturit nieko bendro su šiltu potipiu, nei rudens, nei pavasario. ...bet jei jūs tikrai liksit prie dabartinės spalvos, tada neverta nei spalvinio tipo nustatinėt. Rudens spalvos jums netiks, su jomis jūsų veido oda atrodys ne kaip, o akys - blausios... būtent kaip toje foto(tokie plaukai yra Warm autumn, tai sodri šiltų spalvų paletė) . Jei rinksitės cool summer paletės spalvas... jos nesiderins prie jūsų plaukų (tai šaltų, gan ryškių spalvų paletė) ... o soft paletės - bus per blausios bet kuriuo atveju. Iš cool summer yra perbėgusių į rudenį, tik jų oda neturi šalto rausvo atspalvio, kitu atveju (kaip jūsų), tas rausvumas atrodo ne kaip, lyg sušalusi oda. Na jeigu jau ryžų plaukų niekaip neišeina atsisakyti (o aš tai tą suprantu, nes ryži plaukai labai gražu  ), tai gal išeitų rast spalvų iš vasaros paletės, kurios nesipjautų su plaukų spalva? Man pvz violetinė atrodo turėtų tikt Bet faktas kad tokia ryški plaukų spalva "permuša" veidą, plaukai pirmiausia krenta į akis, akys atrodo labai nugesusios... Prašosi tada makiažo ryškesnio
Salomeja
2011 11 13, 22:03
QUOTE(manjana @ 2011 11 13, 19:28) Na jeigu jau ryžų plaukų niekaip neišeina atsisakyti (o aš tai tą suprantu, nes ryži plaukai labai gražu  ), tai gal išeitų rast spalvų iš vasaros paletės, kurios nesipjautų su plaukų spalva? Man pvz violetinė atrodo turėtų tikt Bet faktas kad tokia ryški plaukų spalva "permuša" veidą, plaukai pirmiausia krenta į akis, akys atrodo labai nugesusios... Prašosi tada makiažo ryškesnio  Violetinė labai tinka, čia mano nauja atrastoji  Labai sau patinku apsirėdžiusi žaliai, irgi sako žmonės, kad tinka  Akis į viešumą ryškinu. Antroje nuotraukoje visai be makiažo ir saulės peršviesta... Ačiū už konsultacijas, nes jau buvau pasimetusi tarp tų tipų. Pasirodo ne be priežasties
manjana
2011 11 13, 23:30
QUOTE(Salomeja @ 2011 11 13, 22:03) Violetinė labai tinka, čia mano nauja atrastoji  Labai sau patinku apsirėdžiusi žaliai, irgi sako žmonės, kad tinka  Akis į viešumą ryškinu. Antroje nuotraukoje visai be makiažo ir saulės peršviesta... Ačiū už konsultacijas, nes jau buvau pasimetusi tarp tų tipų. Pasirodo ne be priežasties  Žalias gal irgi verta bandyt iš vasaros paletės, šaltų atspalvių? Turėtų tikt ir su plaukais nesipjaut Dėl tipų atradimo - tai aš tokia atsigavus dabar, atradus savyje pavasarį  Kai mažas vaikas lakstau po parduotuves ryškiom spalvom apsikarščius ir kaifuoju  Bet tikrai, dabar žinau kodėl jaučiausi tokia pasenus ir baisiai atrodanti - nes nusidažiau plaukus per tamsiai, o drabužinėj vien užmurzintos rudos/pilkos/juodos spalvos  Siaubinga
Delfija
2011 11 14, 07:59
QUOTE(groovy @ 2011 11 13, 16:28) O kokio tipo esate? kokios spalvos paltas ir kiti drabužiai kokių spalvų daugiausiai? na tipo tai nezinau, esu sviesios odos, zaliu akiu...o plaukai tai viena diena sviesus, kita jau juodi gali buti/...naturalus - pilki...paltas mano juodas, bet siemet jis man naktualu, nes neilendu...esu po gimdymo, tai figura gerokai pasikeitus tikiuosi laikinai...siuo metu daugiausiai - pilka, balta, juoda, violetine, rozine. Yra ir rudi, zali, garstyciu sp. keli rubeliai. Ir galvoju, ka cia naujo "sukonstravus". Aciu mergaites uz patarimus
QUOTE(Salomeja @ 2011 11 13, 16:48) Na va, su plaukais perėjau nuo visiškai mėlynai juodos iki beveik blondiniškai rudos ir niekada taip gerai nesijaučiau, kaip būdama ryža  Matyt ne prie odos, o prie charakterio labiausiai tinka Matyt teks pasikeisti akių spalvą (tiesiog visą gyvenimą svajoju apie žalias) ir odos (įdegt, ar ką  ) kiek minėjot nei viena cool summer matyt nebuvo... blondas tik platinum arba labai šviesus ash tinka cool summer, ne duok die lys ryžas atspalvis ar koks medaus ... juoda irgi netinka ... tinka shokolado tamsi...  iš ryškesnių artimų ryžai tai tie violetiniai bordo, visokie mėlynių, vynuogių... dar visaip prigalvoja pavadint...   
Salomeja
2011 11 14, 10:00
Štai surinkau nuotraukų iš skirtingų savo gyvenimo etapų http://i92.photobucket.com/albums/l3/salom.../Untitled-1.jpgnemanau, kad visos spalvos buvo tik šiltos, gal būt rudos man ir tiko, bet jau minėjau, kad niekada nesijaučiau savame kailyje. Paskutinė foto yra dabartinė spalva neapšviesta saulės - kambaryje.
nezinau kaip kitoms pasirodys, bet man jus harmoningiausiai atrodote 4 nuotraukoje
QUOTE(sunray @ 2011 11 12, 20:22) abejoju, matau akyse saltuma, plaukuose pilkuma... O as matau siltumo akyse ir odoje, i plaukus ziuriu paskutineje vietoje, nes labai kintantis rodiklis. Abejoju del to, kad ziuriu ja filmuose ir siaip stilistai rengia gan rudeninem spalvom, ir labai graziai ziurisi  Nors pradzioje man irgi susirode, kad vasara... Bandziau lyginti su tevu jos, bet jaunystes kokybisku foto sunku rasti O isvis tai pradejau abejoti tuo diagnozavimu, nes paziurejau Solomejos foto darbiniam ir naminiam kompe, skirtumas konkretus  Viename visiskai saltas tipas, o kitame lyg izvelgiu siltuma QUOTE(Salomeja @ 2011 11 13, 15:48) Matyt ne prie odos, o prie charakterio labiausiai tinka Buna taip QUOTE(manjana @ 2011 11 13, 23:30) Dėl tipų atradimo - tai aš tokia atsigavus dabar, atradus savyje pavasarį  Kai mažas vaikas lakstau po parduotuves ryškiom spalvom apsikarščius ir kaifuoju Kaip as jus suprantu! as buvau priskirta prie vasaros, lyg ir gerai, bet man taip truko ryzkumo. Dabar atrandu ant saves spalvas, visai kitaip viska matau ir geriau jauciuosi
QUOTE(Shana @ 2011 11 14, 11:10) O as matau siltumo akyse ir odoje, i plaukus ziuriu paskutineje vietoje, nes labai kintantis rodiklis. Abejoju del to, kad ziuriu ja filmuose ir siaip stilistai rengia gan rudeninem spalvom, ir labai graziai ziurisi  Nors pradzioje man irgi susirode, kad vasara... Bandziau lyginti su tevu jos, bet jaunystes kokybisku foto sunku rasti Man foto ji skirtinga, sunku pasakyti. Kas ji? (man ji lyg rusu aktore, ar klystu?) Gal kazkas jos tipa jau nustatinejo kokiam forume
dkny_777
2011 11 14, 10:19
QUOTE(Salomeja @ 2011 11 14, 11:00) Štai surinkau nuotraukų iš skirtingų savo gyvenimo etapų http://i92.photobucket.com/albums/l3/salom.../Untitled-1.jpgnemanau, kad visos spalvos buvo tik šiltos, gal būt rudos man ir tiko, bet jau minėjau, kad niekada nesijaučiau savame kailyje. Paskutinė foto yra dabartinė spalva neapšviesta saulės - kambaryje. visai fainai atrodo trumpesnis kirpimas, tik raudoniems plaukams-ne
QUOTE(sunray @ 2011 11 14, 10:18) Man foto ji skirtinga, sunku pasakyti. Kas ji? (man ji lyg rusu aktore, ar klystu?) Gal kazkas jos tipa jau nustatinejo kokiam forume  Tai Bojarskio dukra, irgi aktore dabar  Eлизавета боярская Osinkoje neuzmaciau Salomeja, man jus irgi graziai ziurites su rudai/ryza plauku spalva, geriau nei visiskai raudona
QUOTE(Salomeja @ 2011 11 14, 11:00) Štai surinkau nuotraukų iš skirtingų savo gyvenimo etapų http://i92.photobucket.com/albums/l3/salom.../Untitled-1.jpgnemanau, kad visos spalvos buvo tik šiltos, gal būt rudos man ir tiko, bet jau minėjau, kad niekada nesijaučiau savame kailyje. Paskutinė foto yra dabartinė spalva neapšviesta saulės - kambaryje. na tikrai nei vienos cool summer spalvos, ir tos rudos man kažkokios šiltos... o kodėl taip prie raudonų plaukų traukia? gal gerai jaučiatės ne tiek dėl spalvos, kiek dėl nutrumpintų plaukų? ar čia polinkis į punk stilių? man tai vidurinėje geriausiai atrodot - akys išryškėja, oda atrodo sveikai... 4-ta labai apšviesta blico, tai smarkiai nublukintas vaizdas... bet pagal save sprendžiant (aš cool summer taipogi) visai neblogai man buvo tokia pusblozdė ryža... (susidėjau chemini, ir tokia patapus buvau) šiaip dabar gana plati šaltų raudonų tonų paletė... galit rinktis be peroksidinius dažus, ar putas, nes tas raudonumas gana greit nusiplauna tiek su peroksidu dažant, tiek be peroksido... tik plaukų gadint nebereikia... Papildyta:QUOTE(Shana @ 2011 11 14, 11:29) Tai Bojarskio dukra, irgi aktore dabar  Eлизавета боярская Osinkoje neuzmaciau Salomeja, man jus irgi graziai ziurites su rudai/ryza plauku spalva, geriau nei visiskai raudona  aš galvoju ką čia aptarinėjat čia ji... ir dar kažkur kaip cool summer pavizdys įdėtasPapildyta:negaliu kaip mane veža cool summer tipažas nu... tikrai ...pasisekė man ane
QUOTE(bytte @ 2011 11 14, 11:50) aš galvoju ką čia aptarinėjat čia ji... ir dar kažkur kaip cool summer pavizdys įdėtasPapildyta:negaliu kaip mane veža cool summer tipažas nu... tikrai ...pasisekė man ane  as maciau ja ir prie soft temos ideta  , bet ten lyg norejo parodyti kazkoki softams tinkanti geltona atspalvi , po byttes nuotraukos man pasidare aisku kur as ja maciau  pasitikiu osinka, bus ji cool summer Shana, man jus visgi panasi i summer  , nebandet abieju paleciu spalvas prisideti ir palyginti kuri geriau?
QUOTE(bytte @ 2011 11 14, 10:50) Papildyta:negaliu kaip mane veža cool summer tipažas nu... tikrai ...pasisekė man ane  Niu bet pilna foto kur ju su rudu, auksiniu, zalsvu, ir taip graziai  atrodo  Nors tos zvaigzdes - sunku suprasti QUOTE(sunray @ 2011 11 14, 10:57) Shana, man jus visgi panasi i summer  , nebandet abieju paleciu spalvas prisideti ir palyginti kuri geriau? Bytte sake, kad su tokiais plaukais negaliu buti summer  As busiu jauciu tas migruojantis/tarpinis viariantas  Arba kaip Osinkoje vadina - su kito tipo didele itaka Bet zinokit man raudonos, ochrines spalvos atrodo tikrai grazu  Summer neturetu tikti Galvojau kada padaryt foto su iv spalvom, bet laiko reik tam ir ramybes namuose
Salomeja
2011 11 14, 11:17
QUOTE(bytte @ 2011 11 14, 10:50) na tikrai nei vienos cool summer spalvos, ir tos rudos man kažkokios šiltos... o kodėl taip prie raudonų plaukų traukia? gal gerai jaučiatės ne tiek dėl spalvos, kiek dėl nutrumpintų plaukų? ar čia polinkis į punk stilių? man tai vidurinėje geriausiai atrodot - akys išryškėja, oda atrodo sveikai... 4-ta labai apšviesta blico, tai smarkiai nublukintas vaizdas... bet pagal save sprendžiant (aš cool summer taipogi) visai neblogai man buvo tokia pusblozdė ryža... (susidėjau chemini, ir tokia patapus buvau) šiaip dabar gana plati šaltų raudonų tonų paletė... galit rinktis be peroksidinius dažus, ar putas, nes tas raudonumas gana greit nusiplauna tiek su peroksidu dažant, tiek be peroksido... tik plaukų gadint nebereikia... Nežinau kodėl taip traukia prie raudonų  Gal, kad geriausiai matomos? Visą pauglystę buvau tiesiog raudona. Tik antrame kurse nusidažiau tamsiai ir visos tos spalvos sudėtos į rodomas nuotraukas buvo nuo antro kurso iki ~26 metų. Ir visą tą laiką norėjau nuraudonuoti vėl ir ištisai apie tai svaigau, bet tausojau plaukus. Bet palaipsniui vėl pradėjau ryžėti, kai atradau chna, kas plaukams tikra atgaiva. Vidurinėje geriausiai atrodau turbūt todėl, kad čia vestuvinė - špakliaus kilogramas tai ir atrodo sveikai  Ir dar sušlapusi liūtyje  Beje, ir plaukų spalva ten tokia violetinė, deja fotoaparatas niuansų nepagriebia. Ačiū už nuomones, trinu jau lauk tas nuotraukas, kad viešai nekabotų. Turėsiu dabar apie ką pagalvot
|
|