Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ekonomiškas garderobas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Piniginė
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
dontstop
Šioje temoje diskutuojame apie ekonomišką požiūrį į garderobo formavimą, vadinamas rūbų kapsules, spalvos tipus, bazinius rūbus ir pan.

Sena tema

Trumpai: rūbų kapsulė - tai 5 - 10 rūbų rinkinys, visi kapsulės rūbai yra to pačio stiliaus ir dera tarpusavy spalviškai. Priklausomai nuo gyvenimo būdo gali būti darbo rūbų, laisvalaikio, vakarinių/proginių rūbų, sportinių rūbų ir tt kapsulės. Nereikia maišyti skirtingų kapsulių rūbus. Kiekvienam sezonui sudaromos atskiros kapsulės. Kapsulę pradedame sudarinėti nuo bazinių daiktų ir gausiai papildome aksesuarais. Tuomet iš minimumo daiktų ir maksimumo aksesuarų galima kasdien kurti vis naują drabužių derinį 4u.gif

Žingsniai naujojo garderobo link:
1. nustatome savo spalvinį tipą
2. atsižvelgiant į spalvinį tipą, keičiame šukuoseną ir parenkame keletą makiažo variantų
3. be gailesčio išmetame daiktus, kurie: netinka pagal spalvinį tipa, netinka pagal dydį, net jei jie nauji, ilgai užsigulėjo spintoje ir nesinešioja (išsykrus vakarinius apdarus), „moraliai pasenę“
4. sudarome komplektus iš likusių rūbų, įskaitant avalynę ir aksesuarus
5. sudarome trūkstamų daiktų sąrašą
6. tvarkome rūbų spintą prieš kiekvieną sezoną
7. prieš einant apsipirkti apgalvojame kiekvieną pirkinį iki smulkmenų, o ne griebiame bet ką, kas patiko
8. visada prisimename, kad kiekvienas naujas daiktas turi derėti bent su 3 – 4 turimais daiktais

Daug naudingos info, ačiū Ramerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Nuorodos

Lietuvių kalba:
Kaip susitvarkyti drabužinę
Bazinis garderobas

Anglų kalba:
Puslapis
Puslapis
Vasaros spalvų derinimas
Spalvų derinimas
Apie kapsules
Kaip susitvarkyti garderoba
Žiemos tipas

Rusų kalba:
Kapsulės metodas
Bazinis garderobas
Bazinis garderobas
Bazinis garderobas
Bazinis garderobas rudeniui
Kaip pakeisti savo spintos turinį 1
Kaip pakeisti savo spintos turinį 2
Straipsnis
Baziniai daiktai rudeniui
Apie spalvas
Spalvų tipai
Spalvų tipai
Žiemos tipas
Žiemos tipas
Pavasario tipas
Rudens tipas
Vasaros tipas
Testas tipui nustatyti
Testas tipui nustatyti
Kaip pasiruošti rudeniui
Bazinis garderobas
Straipsnis
Straipsnis
Apie spalvas
Baziniai garderobai pagal stilius
Paletės

Bendrai:
Visi keturi metų laikai

Vasaros:
Vasaros paletės
Paletė
Paletė
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Rudens:
Paletė
user posted image
user posted image

Žiemos:
Paletė
user posted image

Pavasario:
user posted image

groovy
O, kaip operatyviai nauja tema. Vakar vyras nufotografavo mane su nauju megztiniu, įkėliau į albumą, taip pat kitą pirktą megztinį 4u.gif Sorry, be kailiuko pirmojo megztinio nefotografavau.

Čia ne senbuvėms be veido:

user posted image

user posted image
melynesne
dontstop, man labai patiko idėja, bet kadangi maikučių turiu n, tai gal tada pažiūrėsiu išsirinksiu kelias maikutes, o prie jų rinksiuosi kelnes, sportbačius ir gal net bliuzoną bigsmile.gif

Dar viena problema blush2.gif turiu storą, šiltą megztinį. Rankovės trijų ketvirčių, pats gana ilgas, dengia užapakalį ir dar kokie 6cm, susagstomas, iškirptė laaabai didelė. Kyla klausimas: ar gražu būtų ji nešioti ne ant džinsų, o tiesiog su storom timpom? (Kolkas turimos juodos, pilkos, bet galvoju dar kažkokias įsigyti kaip tik) Ką derinti po megztiniu? Nes kolkas jis metus guli spintoj vien todėl, kad niekas man su juo nesižiūri blush2.gif jis toks baltas/gelsvas, kaip pieno spalva verysad.gif
groovy
QUOTE(melynesne @ 2011 11 11, 13:52)
Dar viena problema  blush2.gif  turiu storą, šiltą megztinį. Rankovės trijų ketvirčių, pats gana ilgas, dengia užapakalį ir dar kokie 6cm, susagstomas, iškirptė laaabai didelė. Kyla klausimas: ar gražu būtų ji nešioti ne ant džinsų, o tiesiog su storom timpom? (Kolkas turimos juodos, pilkos, bet galvoju dar kažkokias įsigyti kaip tik) Ką derinti po megztiniu? Nes kolkas jis metus guli spintoj vien todėl, kad niekas man su juo nesižiūri  blush2.gif  jis toks baltas/gelsvas, kaip pieno spalva  verysad.gif
*

Man atrodo galima 4u.gif Rengčiausi paprastą maikutę blush2.gif Arba gal marškinukus galima.
dontstop
QUOTE(melynesne @ 2011 11 11, 14:52)

Dar viena problema  blush2.gif  turiu storą, šiltą megztinį. Rankovės trijų ketvirčių, pats gana ilgas, dengia užapakalį ir dar kokie 6cm, susagstomas, iškirptė laaabai didelė. Kyla klausimas: ar gražu būtų ji nešioti ne ant džinsų, o tiesiog su storom timpom? (Kolkas turimos juodos, pilkos, bet galvoju dar kažkokias įsigyti kaip tik) Ką derinti po megztiniu? Nes kolkas jis metus guli spintoj vien todėl, kad niekas man su juo nesižiūri  blush2.gif  jis toks baltas/gelsvas, kaip pieno spalva  verysad.gif
*

Aišku kad galima tokio ilgio megztinį nešioti su tympomis, jei tik kojyčių lieknumas leidžia smile.gif O po megztiniu - golfas, palaidinė, marškiniai..
Shana
QUOTE(melynesne @ 2011 11 11, 13:52)

Dar viena problema  blush2.gif  turiu storą, šiltą megztinį. Rankovės trijų ketvirčių, pats gana ilgas, dengia užapakalį ir dar kokie 6cm,
*

Jei neatrodot, kaip sijona namie pamirsus, tada galima biggrin.gif
Pademonstruokit mirksiukas.gif

Dontstop, aciu uz temike 4u.gif
melynesne
groovy, atrodote flirt.gif

O iš spalvyčių ką rinktis prie tokios spalvos? Nes man kažkodėl niekas nesižiūri arba nieko tinkamo neturiu verysad.gif

Ech, tas kojų lieknumas.. nežinau, nesu iš plonųjų, bet mano toks sudėjimas visada buvo, kad kojos stambokos, nors liemuo tarkim lieknas lieknas, bet man ir negražu kojos šakaliukai, o manau mano kojos dar tai leidžia liezuvis.gif
Papildyta:
Niekaip nesuprantu, kodėl kitose temose atsiranda tas langelis `Browse`, o šitoje ne, todėl ir nesidemonstruoju, nes nežinau kaip unsure.gif
groovy
QUOTE(melynesne @ 2011 11 11, 14:15)
groovy, atrodote  flirt.gif

O iš spalvyčių ką rinktis prie tokios spalvos? Nes man kažkodėl niekas nesižiūri arba nieko tinkamo neturiu  verysad.gif

Ech, tas kojų lieknumas.. nežinau, nesu iš plonųjų, bet mano toks sudėjimas visada buvo, kad kojos stambokos, nors liemuo tarkim lieknas lieknas, bet man ir negražu kojos šakaliukai, o manau mano kojos dar tai leidžia  liezuvis.gif
*

aciuks.gif

Baltą maikutę rengčiausi prie pieno spalvos blush2.gif

Jei leidžia, pirmyn. Pirma įsikelkite nuotrauką į internetinį albumą, pvz., fotki.com arba photobucket.com, tada nukopijuokite jos nuorodą ir su IMG rašydama atsakymą įkelkite 4u.gif
solo
QUOTE(groovy @ 2011 11 11, 14:25)
Baltą maikutę rengčiausi prie pieno spalvos blush2.gif
*

prie balto kreminė ir pieno spalvos sumurzinėja smile.gif

pirkiniai liuksiški, o sakyk, ką prie antrosios tunikos žadi nešiot? golfą ilgom rankovėm? kas apačioj?
melynesne
solo, o ką patartumėt iš spalvų? 4u.gif
dontstop
Suprantančioms rusiškai, video:

Garderobo sandara

Figūrų tipai

Bazinis garderobas
Shana
Kremine
user posted image
user posted image
user posted image

Dontstop, idomiai labai pasakoja apie figuru tipus thumbup.gif

Groovy, praziurejau foto, grazus megztinis, ir labai patiko tas antras, trumpom rankovytem 4u.gif
user posted image
manjana
Tokį klausimą turiu - kas užsakinėjat mezginius iš SM, kiek maždaug kainuoja numezgimas? Nes įtariu kad būtų lengviau užsakyti, negu surasti būtent tai, ko noriu smile.gif
Salomeja
Sveikos merginos,
skaitau/seku ja n-tą temą. Nesireiškiu, nes su kapsulėmis man sunku, esu skudurinė ona smile.gif Bet labai norėčiau paprašyti padėti nusistatyti savo tipą. Skaičiau nuorodas, bet info daugiausiai rusiška (nelabai moku), o jūs jau gerai pastudijavusios paletes.

Štai nuotrauka, kurioje galima pamatyti mano odos ir akių spalvą
http://s92.photobucket.com/albums/l3/salom...=IMAG0040-m.jpg

o čia matosi plaukų spalva saulės šviesoje. Kambaryje ji ne tokia ryški (kas dažo chna, žinos skirtumą) bet na vistiek
http://s92.photobucket.com/albums/l3/salom...=IMAG0070-m.jpg

Dėl plaukų spalvos nusprendžiau, kad esu ruduo. Bet akys kelia abejonių - šaltos pilkos... O jei ruduo, tai koks potipis? O jei ne ruduo, tai kas tada?
7sense
QUOTE(Salomeja @ 2011 11 11, 21:39)
Sveikos merginos,
skaitau/seku ja n-tą temą. Nesireiškiu, nes su kapsulėmis man sunku, esu skudurinė ona smile.gif Bet labai norėčiau paprašyti padėti nusistatyti savo tipą. Skaičiau nuorodas, bet info daugiausiai rusiška (nelabai moku), o jūs jau gerai pastudijavusios paletes.

o čia matosi plaukų spalva saulės šviesoje. Kambaryje ji ne tokia ryški (kas dažo chna, žinos skirtumą) bet na vistiek

Dėl plaukų spalvos nusprendžiau, kad esu ruduo. Bet akys kelia abejonių - šaltos pilkos... O jei ruduo, tai koks potipis? O jei ne ruduo, tai kas tada?
*

Plaukai naturalus?
manjana
QUOTE(Salomeja @ 2011 11 11, 20:39)
Sveikos merginos,

*

Na su tokiais plaukais tai dabar jau teks būti rudeniu smile.gif Kitaip jau turbūt niekaip. O orginalus tipas spėju buvo vasara g.gif Kokie anksčiau buvo plaukai?
Salomeja
QUOTE(manjana @ 2011 11 11, 21:04)
Na su tokiais plaukais tai dabar jau teks būti rudeniu smile.gif Kitaip jau turbūt niekaip. O orginalus tipas spėju buvo vasara  g.gif  Kokie anksčiau buvo plaukai?
*

Plaukai tai aišku, kad dažyti, bet planuoju ryža būt iki senatvės smile.gif. O natūralūs tai tokie tamsiai pilki, bet ne juodi. Negražūs smile.gif Tai va, dėl plaukų jau nesiabejoju kad ruduo, bet tai koks, kuris? Nors tai gal jau nėra labai svarbu ir jų paletės ne tiek daug ir skiriasi...
Leticija
Shana, pamaciau tavo fotke ir galvoju, kur tu man matyta galetum buti, nu toks matytas veidas, sakes g.gif bet jauciu, kad niekur nebuvom susitikusios biggrin.gif
Shana
QUOTE(Salomeja @ 2011 11 11, 21:10)
Plaukai tai aišku, kad dažyti, bet planuoju ryža būt iki senatvės smile.gif. O natūralūs tai tokie tamsiai pilki, bet ne juodi. Negražūs smile.gif Tai va, dėl plaukų jau nesiabejoju kad ruduo, bet tai koks, kuris? Nors tai gal jau nėra labai svarbu ir jų paletės ne tiek daug ir skiriasi...
*

biggrin.gif
As manau, kad jus rudenelis g.gif . Akys jusu pilksvos, bet nera tokios 100% saltos g.gif atrodo turit ir strazdaneliu biski ax.gif Gal nebutumet ryza, butu abejoniu, bet dabar teks turbut buti rudeniu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Leticija @ 2011 11 11, 21:25)
Shana, pamaciau tavo fotke ir galvoju, kur tu man matyta galetum buti, nu toks matytas veidas, sakes  g.gif bet jauciu, kad niekur nebuvom susitikusios  biggrin.gif
*

Vilniuje gal, kazkada gal tongue.gif
Salomeja
QUOTE(Shana @ 2011 11 11, 21:51)
biggrin.gif
As manau, kad jus rudenelis g.gif . Akys jusu pilksvos, bet nera tokios 100% saltos g.gif atrodo turit ir strazdaneliu biski ax.gif Gal nebutumet ryza, butu abejoniu, bet dabar teks turbut buti rudeniu biggrin.gif

*

Vaikystėje tai tikrai buvau strasdanota kaip pepė, o plaukai rusvi šiltai buvo, bet su amžiumi nutamsėjau kažkaip.
Shana
Rudenelis?
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Leticija
QUOTE(Shana @ 2011 11 11, 21:51)

Vilniuje gal, kazkada gal tongue.gif
*

as is Kauno biggrin.gif
groovy
QUOTE(solo @ 2011 11 11, 15:07)
prie balto kreminė ir pieno spalvos sumurzinėja smile.gif

pirkiniai liuksiški, o sakyk, ką prie antrosios tunikos žadi nešiot? golfą ilgom rankovėm? kas apačioj?
*

Na, man ne, bet turiu megztuką, kuris ne pieno baltumo, bet tikrai kreminis.

Turiu pilką plonytį golfuką. Jo kaklo nesimato iš po megztinio kaklo, o kyšančios rankovės praktiškai atitinka megztinio spalvą thumbup.gif Tas golfukas tinka ir prie pirmojo megztinio, nors aš paprastai vengiu nešioti golfus po kardiganu, bet tikrai graziai atrodė, kai matavausi.
Shana
QUOTE(Leticija @ 2011 11 12, 08:11)
as is Kauno  biggrin.gif
*

Zinau tongue.gif bet as Kaune kelis kart tebuvus. Nebent, kazkada sakei, kad prie motociklu irgi dalyvavai rolleyes.gif jei nemaisau. Gal kokiam suvaziavime g.gif Kelk zodziu savo foto - aiskinsimes lotuliukas.gif .
Yra kazkokia lenku aktore, i kuria lyg tais labai esu panasi, kazkada studiju metais sita man pasake ir parode, rimtai labai panasi, tik as jokiu filmu ar ko su ja nesu macius, tai nemanau, kad ir tu esi biggrin.gif

Perfect matau kabot apacioje, dejot saket labai grazu derini, bet jo nerode blush2.gif praeitos temos pabaigoje. Gal issaugojot?

As naudodamasi proga, akd nieko namie ner, biski padeliojau naujai besiformuojancia zalsvai/ruda kapsule, biski pafotkinau, jei normaliai atrodys tai ikelsiu ax.gif
melynesne
Ieškojau vakar mažos juodos suknelės naujos, radau idealią, bet kaip tyčia neįkišau savo šiknos biggrin.gif vietoj to, čiut nenusipirkau pilkos (esu pamišusi dėl šitos spalvos), ačiū dievui susilaikiau. Labai patikusios maikučių spalvos sporto kapsulei (tokia lyg blanki, blanki plytų, o gal violetinė/alyvinė) ir plytinė sodresnė kažkaip man labai netiko prie veido verysad.gif su sportinėm kelnėm vėl problema - radau pigesnes ir norimo modelio, bet juodos doh.gif nors šiaip palaikau juodą spalvą, nu bet sportuoti aš turiu ryški ir matoma! tongue.gif žodžiu nieko gero..

Ir galų gale besiplaškiusi tarp žiemos ir vasaros, ėmiau blaškytis po visus keturis tipus vėl, kai Shana parodė, kad ruduo nebūtinai ryžas unsure.gif
groovy
QUOTE(Shana @ 2011 11 11, 16:21)
Groovy, praziurejau foto, grazus megztinis, ir labai patiko tas antras, trumpom rankovytem 4u.gif
*

Ačiū 4u.gif
Pamiršau pasakyti solo dėl apačių, abu daugiausiai su džinsais nešiosiu, nes į darbą nevaikštau, o laisvalaikiu ar kažkur išeiti su džinsais labai gerai atrodo. Pirmąjį tai gal dar galima su klasikinėmis kelnėmis, jei kur puošniau, o antrąjį, jei kojos leistų, su tamprėmis arba gal net su storomis pėdkelnėmis, bet čia jau gal ne man... nežinau biggrin.gif

Beje, solo, tai kada bus tų pasifotkinimų su įvairiomis spalvomis rezultatų? 4u.gif man reik prisiruošti žiemos kapsulę nufotkinti, bet taip laiko neatrandu blush2.gif
sunray
QUOTE(Shana @ 2011 11 11, 23:29)
Rudenelis?

abejoju, matau akyse saltuma, plaukuose pilkuma...

turiu klausima:
kurio sezono paltuko spalvos? 4u.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Delfija
g.gif Sveikos mergaites, ateinu patarimo 4u.gif siemet jau tai susikloste, kad reikia ir batu, ir striukes, ir rankines....ir galvoju ar pirkt viska juoda, ar visgi tamsiai ruda g.gif ir batus ar pirkt su avikailiu, ar uzteks ir su plonu kailiuku g.gif galvoju ar tamsiai ruda nebus sunku derint? g.gif
solo
QUOTE(groovy @ 2011 11 12, 18:14)
Beje, solo, tai kada bus tų pasifotkinimų su įvairiomis spalvomis rezultatų? 4u.gif man reik prisiruošti žiemos kapsulę nufotkinti, bet taip laiko neatrandu blush2.gif
*

žinok dabar taip šiltai esu įsivyniojus į kaldrą, kad apie nusirengimą net nenoriu pagalvot biggrin.gif bet šią sav įkelsiu, pačiai įdomu smile.gif šiandien nusipirkau šiltutį pilką golfą ir.... juodą puošnią palaidinę biggrin.gif nu aš su juoda sau atrodau fantastiškai biggrin.gif O pilkai gražu tada, kai pasidažau biggrin.gif

Ieškojau šiltos tunikos ar suknelės, tai arba tokios vilnonės raštuotos, kurios man prideda min 2kg arba plonytės, su kuriom ant viršaus nieko neužsidėsi, po apačia irgi....
groovy
QUOTE(Delfija @ 2011 11 12, 21:31)
g.gif Sveikos mergaites, ateinu patarimo  4u.gif siemet jau tai susikloste, kad reikia ir batu, ir striukes, ir rankines....ir galvoju ar pirkt viska juoda, ar visgi tamsiai ruda  g.gif ir batus ar pirkt su avikailiu, ar uzteks ir su plonu kailiuku  g.gif galvoju ar tamsiai ruda nebus sunku derint?  g.gif
*

O kokio tipo esate? kokios spalvos paltas ir kiti drabužiai kokių spalvų daugiausiai?

Solo, pabandyk pažiūrėti VS, jei ne per brangu. Ten suknelių gražių yra, apskritai mažai kas iš ten prideda kg smile.gif Yra ir ja nupirktų parduodamų skelbimų skyrelyje.
bytte
QUOTE(Salomeja @ 2011 11 11, 21:39)
Sveikos merginos,

*

Jūs tikrai ne ruduo schmoll.gif , jūs paprasčiausiai cool summer, ir neturit nieko bendro su šiltu potipiu, nei rudens, nei pavasario. ...bet jei jūs tikrai liksit prie dabartinės spalvos, tada neverta nei spalvinio tipo nustatinėt. Rudens spalvos jums netiks, su jomis jūsų veido oda atrodys ne kaip, o akys - blausios... būtent kaip toje foto(tokie plaukai yra Warm autumn, tai sodri šiltų spalvų paletė) . Jei rinksitės cool summer paletės spalvas... jos nesiderins prie jūsų plaukų (tai šaltų, gan ryškių spalvų paletė) ... o soft paletės - bus per blausios bet kuriuo atveju. Iš cool summer yra perbėgusių į rudenį, tik jų oda neturi šalto rausvo atspalvio, kitu atveju (kaip jūsų), tas rausvumas atrodo ne kaip, lyg sušalusi oda.
Babi*
Nusipirkau šiandien savo žiemos kapsulei pilką kepurę (bus vietoj juodos), taip pat vilnones pirštines (juodas, nes pilkų nebuvo). Rytoj leisiuosi į žygį po parduotuves ieškoti visokių drabužių, nes kapsulei tinkamų ne tiek daug ir turiu smile.gif
Salomeja
QUOTE(bytte @ 2011 11 13, 15:18)
Jūs tikrai ne ruduo  schmoll.gif , jūs paprasčiausiai cool summer, ir neturit nieko bendro su šiltu potipiu, nei rudens, nei pavasario.  ...bet jei jūs tikrai liksit prie dabartinės spalvos, tada neverta nei spalvinio tipo nustatinėt. Rudens spalvos jums netiks, su jomis jūsų veido oda atrodys ne kaip, o akys - blausios... būtent kaip toje foto(tokie plaukai yra Warm autumn, tai sodri šiltų spalvų paletė) . Jei rinksitės cool summer paletės spalvas... jos nesiderins prie jūsų plaukų (tai šaltų, gan ryškių spalvų paletė) ... o soft paletės - bus per blausios bet kuriuo atveju. Iš cool summer yra perbėgusių į rudenį, tik jų oda neturi šalto rausvo atspalvio, kitu atveju (kaip jūsų), tas rausvumas atrodo ne kaip, lyg sušalusi oda.
*

Na va, su plaukais perėjau nuo visiškai mėlynai juodos iki beveik blondiniškai rudos ir niekada taip gerai nesijaučiau, kaip būdama ryža smile.gif Matyt ne prie odos, o prie charakterio labiausiai tinka smile.gif
Matyt teks pasikeisti akių spalvą (tiesiog visą gyvenimą svajoju apie žalias) ir odos (įdegt, ar ką smile.gif )
Tarja
QUOTE(Salomeja @ 2011 11 13, 15:48)
Na va, su plaukais perėjau nuo visiškai mėlynai juodos iki beveik blondiniškai rudos ir niekada taip gerai nesijaučiau, kaip būdama ryža smile.gif Matyt ne prie odos, o prie charakterio labiausiai tinka smile.gif
Matyt teks pasikeisti akių spalvą (tiesiog visą gyvenimą svajoju apie žalias) ir odos (įdegt, ar ką smile.gif )
*

tai matyt belieka du variantai - arba bandyt visiškai pereiti į kitą tipą (dedant labai dideles pastangas), arba atrasti patinkančią įgimto tipo plaukų spalvą, derančią su oda ir akimis. Pabandykit vieną kartą kokią nors šaltą rudą plaukų spalvą, galbūt rezultatas bus geresnis nei įsivaizduojat ax.gif
Man tai gyvenimas gerokai palengvėjo, kai žinau, kas geriausiai tinka biggrin.gif
groovy
Gal kas dar turite vyrą su akiniais, kokia kepurė jam tiktų? Na kaip baisiai visos atrodo doh.gif Arba gal kas kur užmatė pavyzdžių akiniuoto vyro su kokia žiemine kepure?
manjana
QUOTE(groovy @ 2011 11 13, 18:44)
Gal kas dar turite vyrą su akiniais, kokia kepurė jam tiktų? Na kaip baisiai visos atrodo doh.gif Arba gal kas kur užmatė pavyzdžių akiniuoto vyro su kokia žiemine kepure?
*

Niekad nepastebėjau tokios problemos smile.gif Šiaip sportinio stiliaus nešioja, tai kažkaip tikrai nesipjauna su akiniais.
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2011 11 13, 15:18)
Jūs tikrai ne ruduo  schmoll.gif , jūs paprasčiausiai cool summer, ir neturit nieko bendro su šiltu potipiu, nei rudens, nei pavasario.  ...bet jei jūs tikrai liksit prie dabartinės spalvos, tada neverta nei spalvinio tipo nustatinėt. Rudens spalvos jums netiks, su jomis jūsų veido oda atrodys ne kaip, o akys - blausios... būtent kaip toje foto(tokie plaukai yra Warm autumn, tai sodri šiltų spalvų paletė) . Jei rinksitės cool summer paletės spalvas... jos nesiderins prie jūsų plaukų (tai šaltų, gan ryškių spalvų paletė) ... o soft paletės - bus per blausios bet kuriuo atveju. Iš cool summer yra perbėgusių į rudenį, tik jų oda neturi šalto rausvo atspalvio, kitu atveju (kaip jūsų), tas rausvumas atrodo ne kaip, lyg sušalusi oda.
*

drinks_cheers.gif
Na jeigu jau ryžų plaukų niekaip neišeina atsisakyti (o aš tai tą suprantu, nes ryži plaukai labai gražu biggrin.gif), tai gal išeitų rast spalvų iš vasaros paletės, kurios nesipjautų su plaukų spalva? Man pvz violetinė atrodo turėtų tikt g.gif
Bet faktas kad tokia ryški plaukų spalva "permuša" veidą, plaukai pirmiausia krenta į akis, akys atrodo labai nugesusios... Prašosi tada makiažo ryškesnio g.gif
Salomeja
QUOTE(manjana @ 2011 11 13, 19:28)

Na jeigu jau ryžų plaukų niekaip neišeina atsisakyti (o aš tai tą suprantu, nes ryži plaukai labai gražu biggrin.gif), tai gal išeitų rast spalvų iš vasaros paletės, kurios nesipjautų su plaukų spalva? Man pvz violetinė atrodo turėtų tikt  g.gif
Bet faktas kad tokia ryški plaukų spalva "permuša" veidą, plaukai pirmiausia krenta į akis, akys atrodo labai nugesusios... Prašosi tada makiažo ryškesnio  g.gif
*

Violetinė labai tinka, čia mano nauja atrastoji smile.gif Labai sau patinku apsirėdžiusi žaliai, irgi sako žmonės, kad tinka smile.gif
Akis į viešumą ryškinu. Antroje nuotraukoje visai be makiažo ir saulės peršviesta...

Ačiū už konsultacijas, nes jau buvau pasimetusi tarp tų tipų. Pasirodo ne be priežasties 4u.gif
manjana
QUOTE(Salomeja @ 2011 11 13, 22:03)
Violetinė labai tinka, čia mano nauja atrastoji smile.gif Labai sau patinku apsirėdžiusi žaliai, irgi sako žmonės, kad tinka smile.gif
Akis į viešumą ryškinu. Antroje nuotraukoje visai be makiažo ir saulės peršviesta...

Ačiū už konsultacijas, nes jau buvau pasimetusi tarp tų tipų. Pasirodo ne be priežasties  4u.gif
*

Žalias gal irgi verta bandyt iš vasaros paletės, šaltų atspalvių? Turėtų tikt ir su plaukais nesipjaut wink.gif

Dėl tipų atradimo - tai aš tokia atsigavus dabar, atradus savyje pavasarį lotuliukas.gif Kai mažas vaikas lakstau po parduotuves ryškiom spalvom apsikarščius ir kaifuoju lotuliukas.gif Bet tikrai, dabar žinau kodėl jaučiausi tokia pasenus ir baisiai atrodanti - nes nusidažiau plaukus per tamsiai, o drabužinėj vien užmurzintos rudos/pilkos/juodos spalvos doh.gif Siaubinga schmoll.gif
Delfija
QUOTE(groovy @ 2011 11 13, 16:28)
O kokio tipo esate? kokios spalvos paltas ir kiti drabužiai kokių spalvų daugiausiai?

*

na tipo tai nezinau, esu sviesios odos, zaliu akiu...o plaukai tai viena diena sviesus, kita jau juodi gali buti/...naturalus - pilki...paltas mano juodas, bet siemet jis man naktualu, nes neilendu...esu po gimdymo, tai figura gerokai pasikeitus tikiuosi laikinai...siuo metu daugiausiai - pilka, balta, juoda, violetine, rozine. Yra ir rudi, zali, garstyciu sp. keli rubeliai. Ir galvoju, ka cia naujo "sukonstravus". g.gif

Aciu mergaites uz patarimus 4u.gif
bytte
QUOTE(Salomeja @ 2011 11 13, 16:48)
*

kiek minėjot nei viena cool summer matyt nebuvo... blondas tik platinum arba labai šviesus ash tinka cool summer, ne duok die lys ryžas atspalvis ar koks medaus ...
juoda irgi netinka ... tinka shokolado tamsi...
user posted image
iš ryškesnių artimų ryžai tai tie violetiniai bordo, visokie mėlynių, vynuogių... dar visaip prigalvoja pavadint...
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Salomeja
Štai surinkau nuotraukų iš skirtingų savo gyvenimo etapų
http://i92.photobucket.com/albums/l3/salom.../Untitled-1.jpg
nemanau, kad visos spalvos buvo tik šiltos, gal būt rudos man ir tiko, bet jau minėjau, kad niekada nesijaučiau savame kailyje. Paskutinė foto yra dabartinė spalva neapšviesta saulės - kambaryje.
sunray
nezinau kaip kitoms pasirodys, bet man jus harmoningiausiai atrodote 4 nuotraukoje 4u.gif
Shana
QUOTE(sunray @ 2011 11 12, 20:22)
abejoju, matau akyse saltuma, plaukuose pilkuma...
*

O as matau siltumo akyse ir odoje, i plaukus ziuriu paskutineje vietoje, nes labai kintantis rodiklis. Abejoju del to, kad ziuriu ja filmuose ir siaip stilistai rengia gan rudeninem spalvom, ir labai graziai ziurisi g.gif Nors pradzioje man irgi susirode, kad vasara...
Bandziau lyginti su tevu jos, bet jaunystes kokybisku foto sunku rasti g.gif

O isvis tai pradejau abejoti tuo diagnozavimu, nes paziurejau Solomejos foto darbiniam ir naminiam kompe, skirtumas konkretus doh.gif Viename visiskai saltas tipas, o kitame lyg izvelgiu siltuma unsure.gif

QUOTE(Salomeja @ 2011 11 13, 15:48)
Matyt ne prie odos, o prie charakterio labiausiai tinka smile.gif

*

Buna taip biggrin.gif

QUOTE(manjana @ 2011 11 13, 23:30)

Dėl tipų atradimo - tai aš tokia atsigavus dabar, atradus savyje pavasarį  lotuliukas.gif  Kai mažas vaikas lakstau po parduotuves ryškiom spalvom apsikarščius ir kaifuoju  lotuliukas.gif
*

Kaip as jus suprantu! as buvau priskirta prie vasaros, lyg ir gerai, bet man taip truko ryzkumo. Dabar atrandu ant saves spalvas, visai kitaip viska matau ir geriau jauciuosi rolleyes.gif
sunray
QUOTE(Shana @ 2011 11 14, 11:10)
O as matau siltumo akyse ir odoje, i plaukus ziuriu paskutineje vietoje, nes labai kintantis rodiklis. Abejoju del to, kad ziuriu ja filmuose ir siaip stilistai rengia gan rudeninem spalvom, ir labai graziai ziurisi g.gif Nors pradzioje man irgi susirode, kad vasara...
Bandziau lyginti su tevu jos, bet jaunystes kokybisku foto sunku rasti g.gif
*

Man foto ji skirtinga, sunku pasakyti.
Kas ji? (man ji lyg rusu aktore, ar klystu?)
Gal kazkas jos tipa jau nustatinejo kokiam forume blush2.gif
dkny_777
QUOTE(Salomeja @ 2011 11 14, 11:00)
nemanau, kad visos spalvos buvo tik šiltos, gal būt rudos man ir tiko, bet jau minėjau, kad niekada nesijaučiau savame kailyje. Paskutinė foto yra dabartinė spalva neapšviesta saulės - kambaryje.
*

visai fainai atrodo trumpesnis kirpimas, tik raudoniems plaukams-ne
Shana
QUOTE(sunray @ 2011 11 14, 10:18)
Man foto ji skirtinga, sunku pasakyti.
Kas ji? (man ji lyg rusu aktore, ar klystu?)
Gal kazkas jos tipa jau nustatinejo kokiam forume blush2.gif
*

Tai Bojarskio dukra, irgi aktore dabar 4u.gif Eлизавета боярская
Osinkoje neuzmaciau g.gif

Salomeja, man jus irgi graziai ziurites su rudai/ryza plauku spalva, geriau nei visiskai raudona rolleyes.gif
bytte
QUOTE(Salomeja @ 2011 11 14, 11:00)
*

na tikrai nei vienos cool summer spalvos, ir tos rudos man kažkokios šiltos... o kodėl taip prie raudonų plaukų traukia? gal gerai jaučiatės ne tiek dėl spalvos, kiek dėl nutrumpintų plaukų? ar čia polinkis į punk stilių?
man tai vidurinėje geriausiai atrodot - akys išryškėja, oda atrodo sveikai... 4-ta labai apšviesta blico, tai smarkiai nublukintas vaizdas... bet pagal save sprendžiant (aš cool summer taipogi) visai neblogai man buvo tokia pusblozdė ryža... (susidėjau chemini, ir tokia patapus buvau)
šiaip dabar gana plati šaltų raudonų tonų paletė... galit rinktis be peroksidinius dažus, ar putas, nes tas raudonumas gana greit nusiplauna tiek su peroksidu dažant, tiek be peroksido... tik plaukų gadint nebereikia...
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2011 11 14, 11:29)
Tai Bojarskio dukra, irgi aktore dabar 4u.gif  Eлизавета боярская
Osinkoje neuzmaciau g.gif

Salomeja, man jus irgi graziai ziurites su rudai/ryza plauku spalva, geriau nei visiskai raudona rolleyes.gif
*

aš galvoju ką čia aptarinėjat doh.gif čia ji... ir dar kažkur kaip cool summer pavizdys įdėtas

Papildyta:
negaliu kaip mane veža cool summer tipažas wub.gif nu... tikrai wub.gif
...pasisekė man ane biggrin.gif
sunray
QUOTE(bytte @ 2011 11 14, 11:50)
aš galvoju ką čia aptarinėjat doh.gif čia ji... ir dar kažkur kaip cool summer pavizdys įdėtas

Papildyta:
negaliu kaip mane veža cool summer tipažas wub.gif nu... tikrai   wub.gif
...pasisekė man ane  biggrin.gif
*

as maciau ja ir prie soft temos ideta biggrin.gif, bet ten lyg norejo parodyti kazkoki softams tinkanti geltona atspalvi , po byttes nuotraukos man pasidare aisku kur as ja maciau 4u.gif pasitikiu osinka, bus ji cool summer ax.gif
Shana, man jus visgi panasi i summer blush2.gif , nebandet abieju paleciu spalvas prisideti ir palyginti kuri geriau?
Shana
QUOTE(bytte @ 2011 11 14, 10:50)
Papildyta:
negaliu kaip mane veža cool summer tipažas wub.gif nu... tikrai   wub.gif
...pasisekė man ane  biggrin.gif
*

biggrin.gif
Niu bet pilna foto kur ju su rudu, auksiniu, zalsvu, ir taip graziai bigsmile.gif atrodo g.gif
Nors tos zvaigzdes - sunku suprasti doh.gif
QUOTE(sunray @ 2011 11 14, 10:57)
Shana, man jus visgi panasi i summer blush2.gif , nebandet abieju paleciu spalvas prisideti ir palyginti kuri geriau?
*

Bytte sake, kad su tokiais plaukais negaliu buti summer g.gif As busiu jauciu tas migruojantis/tarpinis viariantas tongue.gif Arba kaip Osinkoje vadina - su kito tipo didele itaka g.gif
Bet zinokit man raudonos, ochrines spalvos atrodo tikrai grazu g.gif Summer neturetu tikti g.gif
Galvojau kada padaryt foto su iv spalvom, bet laiko reik tam ir ramybes namuose biggrin.gif
Salomeja
QUOTE(bytte @ 2011 11 14, 10:50)
na tikrai nei vienos cool summer spalvos, ir tos rudos man kažkokios šiltos... o kodėl taip prie raudonų plaukų traukia? gal gerai jaučiatės ne tiek dėl spalvos, kiek dėl nutrumpintų plaukų? ar čia polinkis į punk stilių?
man tai vidurinėje geriausiai atrodot - akys išryškėja, oda atrodo sveikai... 4-ta labai apšviesta blico, tai smarkiai nublukintas vaizdas... bet pagal save sprendžiant (aš cool summer taipogi) visai neblogai man buvo tokia pusblozdė ryža... (susidėjau chemini, ir tokia patapus buvau)
šiaip dabar gana plati šaltų raudonų tonų paletė... galit rinktis be peroksidinius dažus, ar putas, nes tas raudonumas gana greit nusiplauna tiek su peroksidu dažant, tiek be peroksido... tik plaukų gadint nebereikia...

*

Nežinau kodėl taip traukia prie raudonų smile.gif Gal, kad geriausiai matomos? Visą pauglystę buvau tiesiog raudona. Tik antrame kurse nusidažiau tamsiai ir visos tos spalvos sudėtos į rodomas nuotraukas buvo nuo antro kurso iki ~26 metų. Ir visą tą laiką norėjau nuraudonuoti vėl ir ištisai apie tai svaigau, bet tausojau plaukus. Bet palaipsniui vėl pradėjau ryžėti, kai atradau chna, kas plaukams tikra atgaiva.

Vidurinėje geriausiai atrodau turbūt todėl, kad čia vestuvinė - špakliaus kilogramas tai ir atrodo sveikai smile.gif Ir dar sušlapusi liūtyje smile.gif Beje, ir plaukų spalva ten tokia violetinė, deja fotoaparatas niuansų nepagriebia.

Ačiū už nuomones, trinu jau lauk tas nuotraukas, kad viešai nekabotų. Turėsiu dabar apie ką pagalvot smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.