as tai uz paprasta naktipuodi,nes su vyresniu turejau grojanti,tai jis tik pradedavo daryt ir puodui pradejus grot sokdavo nuo to puodo net nepabaiges reikalo.
pas mus irgi pats paprasciausias.Mes patenkinti.
Mes pirkom grojanti, Senukuose. Mum tas grojimas pasiteisino, nes nuo pat pradziu mergaite draugavo su muzika
As esu nupirkus pati paprasciausia Maximoj,bet man atrodo,kad mano mazuliui nepatogu ant jo,nes kai atsiseda vis stengiasi pasitaisyt sedejimo padeti,na tarsi nuslysta i prieky,toks jausmas,kad jam par maza vietos sedeti,tad manau reiks gal paieskoti patogesnio
QUOTE(pumyte83 @ 2011 01 24, 16:29) Tiesa,ar apie tokius, tuos isgirtus Babe Comfort puodukus kalbama? ![]() aciu ,kurios pasidalins info.nes tindi rindi ismeta tik viena,tad nezinau ar cia tas geras,kuri daug kas giria,ypac berniukams. aciukas mes turim toki puoduka, tikrai labai fainas, vaikas mielai sedi ir yra vienas is maziausiu modeliu - galima sodint nuo metuku. Minusai yra tokie - neissiima vidus (nelabai patogu isplaut, jei kriaukle maza). Manajam jau tuoj du metai ir man toks jausmas, kad si puoduka mes jau "isaugom", dairysiuos naujo. Kas del sedejimo patogumo, tai tikrai
Gal kas zinote kur isigyti Babe Comfort naktipuodi nauja? Tindi rindi parduotuveje yra, bet tik ruzavi.
QUOTE(pumyte83 @ 2011 01 24, 15:29) Tiesa,ar apie tokius, tuos isgirtus Babe Comfort puodukus kalbama? ![]() aciu ,kurios pasidalins info.nes tindi rindi ismeta tik viena,tad nezinau ar cia tas geras,kuri daug kas giria,ypac berniukams. aciukas mes ir naudojam toki, ir tikrai pasiteisino.Ant jo mielai daro nepilnai 3m vyresnysis, ir 1m brolis megsta pasedeti. Yra saugus, nei karto vaikas stodamas neispyle.Mes patenkinti. P.S. pirkom Vaiku mieste, Kaune(bet jau pries pora metu) QUOTE(egjora @ 2011 02 08, 11:03) mes ir naudojam toki, ir tikrai pasiteisino.Ant jo mielai daro nepilnai 3m vyresnysis, ir 1m brolis megsta pasedeti. Yra saugus, nei karto vaikas stodamas neispyle.Mes patenkinti. P.S. pirkom Vaiku mieste, Kaune(bet jau pries pora metu) sveika gal nepaslaptis kiek mokejote uz si naktipuodi?
Iš savo praktikos galiu pasakyti, kad mums geriausias lenkų firmos "Curver" puodukas. Nebrangus - puiki forma, vaikas sėdi patogiai niekur neiškenta, neišsilaisto ir pan.
Jis pats pačiausias
Pas mus tas pats išgirtasis Babe Comfort
QUOTE(čia-čia-čia @ 2011 02 16, 00:51) Pas mus tas pats išgirtasis Babe Comfort sutinku, maniskei 3.5 m darzelyje visus reikalus daro tualete , o namuose mielai pasedi ant BBC puoduko
Sveikos, gal zinote kur Klaipedoj arba internetinej parduotuvej galiu isigyti Baby confort naktipuodi
Mes berniukui naudojome Fisher Price su aukštesniu priekiu. Super. Man atrodo, kad tas paaukštintas priekis ir yra svarbiausias renkantis puoduką berniukui.
QUOTE(La pluie @ 2010 03 31, 11:53) Zvelgiant i siuos naktipuodzius is suaugusio zmogaus pozicijos, tai man juose labai truksta atramos. As sunu pradejau pratinti prie naktipuodzio nuo 9 men, todel atrama buvo labai reikalinga. Tiesa sakant, atrama ir dabar labai reikalinga, tai suteikia patogumo vaikui. Mano vaikas turi Hoppop naktipuodi (apvalu), jis yra super stabilus, ir nereikia ten jokios atramos, kainuoja ne 15lt., bet manau vertas tu pinigu. O ir isplauti yra labai patogu, kadangi virsus issiima, nereikia viso puodo kisti i kriaukle QUOTE(Lietuva @ 2011 02 14, 23:11) Iš savo praktikos galiu pasakyti, kad mums geriausias lenkų firmos "Curver" puodukas. Nebrangus - puiki forma, vaikas sėdi patogiai niekur neiškenta, neišsilaisto ir pan. Jis pats pačiausias ![]() Pritariu QUOTE('Karina @ 2011 03 10, 13:51) Sveikos, gal zinote kur Klaipedoj arba internetinej parduotuvej galiu isigyti Baby confort naktipuodi Zinau, kad placiausias BBC asortimentas yra Limpopo parduotuveje (Grandus centre, prie Baby Centro parduotuves). Bet nekreipiau demesio ar turi naktipodziu. BBC tikrai patogus. Mes turime Baby Bjorn. Bet niekaip iki jo neuzaugame
nu dar tokio stebuklo kaip bebe confort naktipuodis seniai jau nemaciau.deficitas juodas
dar siais laikais ir taip buna
Pabandykit pasiskambint i Neidukas parduotuve. ten labai maloni savininke ji turi internetine ir ne tik parduotuvele www.neidukas.lt, tai jei ten ir nebus, gal ji gales kuo pagelbet, nes mum ne karta gelbejo
Viktorija +37067580814 cia jos kontaktai.
Nu geras, koks deficitas
Va čia parduoda, pagooglinus radau http://public.fotki.com/sanyserda/parduodu...be-confort.html bet kad kaina ne kosmosas biški?
oi zinokit as irgi googlinau vakar kiek laiko turejau
QUOTE(krisiule @ 2011 05 12, 07:37) oi zinokit as irgi googlinau vakar kiek laiko turejau O nebandėt pasiskambint į Neidukas parduotuvėlę? Ten kiek pamenu prekytes ir iš užsienio tiekėjų gauna, taigi gal galės kuo padėt
Tikrai smagus puodukas, mes taip pat toki turime
o mes turiurim paprasto klasikinio modeliuko puoduką chicco, nes pagalvojau, kiti vaikučiai tai muzikėlių nemėgsta, gal gyvuliukas nepatiks....labai svarbus pirmas įspūdis, kad mažylis neišsigąstų - manau nereikia kažko įmantraus, kad nereikėtų vėliau puoduko keisti
na as tiek vienam tiek kitam leidau su puoduku susipazint paciam, parodziau, kad ant jo reikia sestis, o paskui leidau tiesiog kuri laika pazaist, retkarciais pasodindama, na padardavo tai padarydavo, jei ne tai ne, svarbiausia nelaikyt per prievarta vaiko ant puoduko, tai kazkaip mano nei vienas neiisigando priesingai baisi pramoga buvo pasedet ant puoduko ir su pirmaja mes labai greitai ir prasytis ismokom, na berniukas truputi uzsispyres, bet pasodinus pasedi, tik nevisada iseina ka nors padaryt, bet puoduko ir nebijo.
Mes kiek girdejom is kitu ir kiek atsiliepimu skaitem, tai visi grojantys, visi tie imatrus nelabai gerai atsiliepaima apie juos. Todel patys pasirinkom paprasta ir ne kiek nesigailim
QUOTE(viksvaa @ 2011 07 13, 00:55) as ir tokio ieskau , bet neradau niekur pirkt nauju , tik devetus ... bet niekada gyvenime nepirksiu naudoto sikpuoduko Pažiūrėkite skelbiu.lt, http://www.parduotuvevaikams.lt, pagooglinus jų meta visai nemažai. QUOTE(viksvaa @ 2011 07 13, 00:55) as ir tokio ieskau , bet neradau niekur pirkt nauju , tik devetus ... bet niekada gyvenime nepirksiu naudoto sikpuoduko O naudotas tai kas jam negerai??? Jo isplaut ir spirituku pravalyt neimanoma? Toks vaizdas, kad sikpuodziu ne kudikis pries tai naudojosi, o kareiviu bataljonas i ji metus laiko visus reikalus dare....
As tik uz bebeconfort
jo su puodais problema, mano sunus bijo ju, atsiseda su kelnem pasedi, o kai nuogu uzpakaliu pasodinu iskart stojasi arba pasedi 1min ir muistytis pradeda, galvojau gal salta jam bet ne, ir jau du puodus pakeitem, netinka
QUOTE(tuticiukas @ 2011 08 10, 11:10) jo su puodais problema, mano sunus bijo ju, atsiseda su kelnem pasedi, o kai nuogu uzpakaliu pasodinu iskart stojasi arba pasedi 1min ir muistytis pradeda, galvojau gal salta jam bet ne, ir jau du puodus pakeitem, netinka Na pas mane ir lygiai tas pats, dukryte be problemu priprato sestis ant puoduko, o vat su suneliu nesigauna, atrodo pratinomes graziai ir zaidem ir su kelnytem pradziai sesdavomes, kad priprast, o kai tik pasodindavau nuogu uzpakaliuku, tai arba tuoj pat atsistodavo, arba net nesisesdavo, issiriesdavo ir neidavo pasodint... Jau galvojau, kad teks darzelio laukt ir man, bet iseiti suradom Dukra jau sedasi ant klozeto su specialiu vaikisku dangciu ant virsaus ir ziuriu, kad mazasis pribeges pradejo rodyt pirstuku i toleta ir prasytis, pasodinau ir jis padare be jokiu problemu. Tai dabar ant puoduko net nebandau, jau iskart darom ant tualeto, bet tik nezinau, kaip bus darzeli QUOTE(erikute333 @ 2011 08 11, 14:23) Na pas mane ir lygiai tas pats, dukryte be problemu priprato sestis ant puoduko, o vat su suneliu nesigauna, atrodo pratinomes graziai ir zaidem ir su kelnytem pradziai sesdavomes, kad priprast, o kai tik pasodindavau nuogu uzpakaliuku, tai arba tuoj pat atsistodavo, arba net nesisesdavo, issiriesdavo ir neidavo pasodint... Jau galvojau, kad teks darzelio laukt ir man, bet iseiti suradom Dukra jau sedasi ant klozeto su specialiu vaikisku dangciu ant virsaus ir ziuriu, kad mazasis pribeges pradejo rodyt pirstuku i toleta ir prasytis, pasodinau ir jis padare be jokiu problemu. Tai dabar ant puoduko net nebandau, jau iskart darom ant tualeto, bet tik nezinau, kaip bus darzeli jum gerai kai ira viresne sesute pavyzdys maziukui QUOTE(tuticiukas @ 2011 08 11, 13:32) jum gerai kai ira viresne sesute pavyzdys maziukui pas mus ivyko stebuklas, kai senelis paeme jos mylima zaisliuka (meskuti) ir pasodinus nepilnai ant sispuodzio uz nugaros laike pipete ir taip prilasindavo vandens, vaikas buvo labai nustebes ir suzavetas , teko tai parodyti pora kartu ir vaikas sedo QUOTE(kristuliek @ 2011 07 20, 15:04) Sveiki,mes ir niekur nerandame BC naktipuodžio ![]() Toki turim, stabilus, bet berniukui ant ribos. Parsivezem is Baltarusijos Atradimas mums buvo IKEA naktipuodis!!! ![]() ikea Stabilus, didelis. Ipie IKEA cia
Sveikos mamytes....
gal jau kartosiuosi - bet gal kas naudojate fisher price froggy friend naktipuodi?? Gal pasidalintumet kaip jis - ar tinkamas berniukeliui 1,5metuku.....maniskis tai sedo ant paprasto puodo, visiskai paprasto..bet kai suslapo pora kartu ir per virsu padare....puodas prilipo ir pan. nustojo jis man sestis ant to paprasto naktipuodzio, nors tu ka....neseda ir viskas:( As tai irgi ziurejau BC naktipuodi - bet kad rasti sunku-laiko tam reikai skirti....arba uzsiskayti is kokios anglijos- brangokai gaunasi.... Beje - o gal galvoju is karto pirkti tualeto treneri???? gal ka kuri nors turejote tokios patirties - ar sedo nuo tokio amziaus? Na aprasymuose raso kad tinka nuo 1metu....Nes jis labai ziuri kai tetis sedasi ar as ant tualeto....o jie gi viska kopijuoja ka suauge daro:-)
Mano berniūkščiai gan anksti susipažino su naktipuodžiu - nuo 7-8 mėn. Antrajam buvau nupirkusi babybjorna, nes jį labai patogu valyti, bet pas vaikinuką tokios riebokos "kulšelės" buvo, tai viskas išvažiuodavo per viršų, todėl išsitraukėm seną brolio naktipuodį iš senkų, ar maximos, jau nebepamenu, ir puikiai sėdim iki šiol
QUOTE(kristuliek @ 2011 07 20, 15:04) Sveiki,mes ir niekur nerandame BC naktipuodžio ![]() Mes pasirinkome BBC, pats tobuliausias iš visų matytų naktipuodžių Esu išsisaugojusi palyginimą, kažkada buvo įdėtas skelbimuose SM, tai akivaizdžiai matosi, kad BBC yra didesnis ir platesnis už NUK puodą. Bent jau berniukams tai būtų patogiau BBC, manau. Tai jeigu NUK nuo metukų, tai nuo kada tada BBC skirtas? Čia retorinis klausimas ![]()
Zinia, kuri gal kam dar ir bus naudinga:)
Yra BC naktipuodziu tindirindi internetinej parduotuveje, taip,kad galite isigyti. Tiesa, tik vienos spalvos,taciau,manau,kad tai nereiksminga (bent man:). Sekmes renkantis ir naudojant, nors maniskis dar ji pripazista tik kaip zaisla:))... ![]() Turim tokį, bet nelabai mums išeina su juo susidraugaut Pas senelius turi paprastą naktipuodį (Pirkom už 16lt), ant jo noriai viską padaro.
mergina turejo grojanti, bet išknebinėjo, liko skylutė, dabar pačius paprasčiausius turim, bet merginos yra permatomas, tai matosi kada pribėga, tai toki rekomenduočiau
Kol neatejo laikas, netiko joks, o va dabar tinka bet koks, o geriausiai is vis ant klozeto
Pas mus papraščiausias už 10 ar 15 Lt. Tikrai nesu pasiruošusi už naktipuodį mokėti didelių pinigų
|