mes pradziai nupirkom paprasta uz 11lt. labai panasus i chicco, tik apvalesniais krastais. kolkas patenkinti. maze noriai sedi ir padaro dazniausiai pasodinta. tiek maza, tiek dideli reikaliuka
Aš norėjau grojančio puoduko tai pirkau už 13 litų. Bet nelabai dar pavyksta į jį padaryti.
Mes pirmą puoduką pirkom elementarų, lenkišką ir grojantį "Maxima" pardėj gal už 12 Lt. Kadangi buvau be patirties šioje srityje, tai ir nupirkau pirmą pasitaikiusį, bet jau toks š... Labai plona plastmasė ir kai dukrytė sėsdavosi, tai užlinkdavo tie galai, kurie dedasi ant žemės, nugarytės pusėje (nežinau ar supratot, ką norėjau pasakyt
Pirkom patį papraščiausią, plastmasinį su paveiksliuku, mokėjom berods 7 lt. ir esam labai patenkinti. Ir mažajai patinka
Kai pirkau naktini puoduka, neturejau dar patirties, tai nelabai koki nupirkau. Kazkokia minksta plasmase. Mergyte pora kartu numete, ir jau matosi iskilimas. Bet manau, bandysim daryti i tualeta.
Tai stai,susiduriau su problema,koki naktipuodi pirkti
Pas mus tai pigus pigutėlis ir pats
Turim bebe confort, mokėjom 32 Lt. Puodas kaip puodas. Nupirkom pas močiutes palikti dar du paprastus puodukus su ančiukais, po 8 Lt. Tai šie dukrytei dar mielesni. Tik gal tas bebe tvirtesnis, nes tie su ančiukais truputį plastmasė plona, galvoju, jei vaikas didesnis, gali būti nelabai tvirtas.
Mes nupirkom chico firmos už 13lt atrodo. Kaip berniukui tai pats tas, nes priekis aukštesnis. iR dar turim paprasta, bet viskas eina ant grindų nes priekis per žemas.
O gal žinote , kur gauti tokį naktipuodį , kad būtų kaip kėdutė su skyle? Anksčiau tokių būdavo... Mūsiškis nesėda nei ant Chiko , nei ant pigių , nei ant brangių naktipuodžių... Nuo visų pats neatsistoja , tai dėl to nervijasi, nes viską nori pats daryti. O į kitus tai tiesiog įkrenta. Kažkokie nepatogūs tie šiuolaikiniai naktipuodžiai. Vat aš pati turėjau tokį naktipuodį-fotelį. Tai mama sakė - sėdėdavau ir sėdėdavau...
Mes pagaliau ilgai rinkesi nusipirkom CHicco firmos.Na ir kagi panelyte jau kaip ir pradet mokint reik
dar neteko girdeti apie tokius su pasiltinimu, as tai savajam pradzioje su ranka kiek palaikydavau kad pasiltu ir tiek, o turim tai pati paprasciausia su anciuku, tik pas mus su muzika, ir vaikui labai idomu nieko niekur nepila o kaip tik laukia kada cia kas gros:)
Pasiskaityk temą Kada pratinti vaiką sėstis ant puoduko?, gal pravers
mes dukrą pradėjom sodinti ant puoduko nuo 7 men. nupirkom tą toki su anciuku ir su muzikėle ir taip pat jokių problemų dėl tos tosmuzikėlės, padarom reikaliukius ir džiaugiames
Mano vaikis stresą apturėjo su ta muzikėle, kad paskui kelias sav nesisėdo ant jokio puoduko
Priedo, paskui įpras laukt tos muzikėlės, ant kito puoduko gali nedaryt QUOTE(fleita @ 2006 10 11, 13:46) Turim bebe confort, mokėjom 32 Lt. Puodas kaip puodas. Nupirkom pas močiutes palikti dar du paprastus puodukus su ančiukais, po 8 Lt. Tai šie dukrytei dar mielesni. Tik gal tas bebe tvirtesnis, nes tie su ančiukais truputį plastmasė plona, galvoju, jei vaikas didesnis, gali būti nelabai tvirtas. Mes turim bebe confort ir esame labai patenkinti. Su mažesniais, pigesniais puodukais yra buvę įvairių avarijų. Tai pro šalį prasisioja, tai stojantis apverčia, nes jie nestabilūs. Sode turim tokį visai mažutį, tai į jį vaiko užpakalis vos telpa. QUOTE(nireglina @ 2006 10 14, 21:15) Mes turim bebe confort ir esame labai patenkinti. Su mažesniais, pigesniais puodukais yra buvę įvairių avarijų. Tai pro šalį prasisioja, tai stojantis apverčia, nes jie nestabilūs. Sode turim tokį visai mažutį, tai į jį vaiko užpakalis vos telpa. As irgi tik uz bebe confort
As savajai nupirkau paprasta su muzikele,tai ji irgi bijojo kai pradedavo groti,tai teko ta muzikele iskrapstyti
Nu ir mes šiandien įsitaisėm šį džiaugsmą
mums padovanojo su muzikėle, labai dziaugiasi kai padaro ir isgirsta , nors irgi zinojau kad kiti issiganda muzikeles, bijojau sodint bet viskas ok
QUOTE(spylka @ 2006 10 26, 21:04) mums padovanojo su muzikėle, labai dziaugiasi kai padaro ir isgirsta , nors irgi zinojau kad kiti issiganda muzikeles, bijojau sodint bet viskas ok Mes turim irgi su muzika, man jau nuo tos muzikos bloooga
...apie puoduką su muzikyte,tai
Mes naudojames chicco puoduku ir visai patenkinti
QUOTE(nireglina @ 2006 10 14, 22:15) Mes turim bebe confort ir esame labai patenkinti. Su mažesniais, pigesniais puodukais yra buvę įvairių avarijų. Tai pro šalį prasisioja, tai stojantis apverčia, nes jie nestabilūs. Aš už šį puoduką. ir aš tik už šį, nors ir brangokas lyginant su kitais QUOTE(nobody @ 2006 10 31, 08:59) ir aš tik už šį, nors ir brangokas lyginant su kitais Gal ir nėra taip brangu, jei šeima planuoja turėti dar vaikų.
O mum CHICCO tai nepatiko,nupirkau du vienodus pirmam ir antram aukste kad butu,ispradziu kol darem zaidimo forma lygtai liuks,bet kai pradejom pratintis rimtai,tai pasekmes kad teks valymo firma kviest,nes kvapelis
Kazkaip didelis paaukstinimas,kaip sake berniukui gerai labai Paskui ejau i parduotuve su centimetru matavau kad skyle platesne butu kad dupce labiau ikristu ir pirkau be firmi kazkoki,dabar zymiai geraiau
o mes turim bebe confort puoduką, tai esu labai patenkinta, na jokio kito neturėjom, bet ir nereikia
O mes tai turi Ficher Price,labai patenkinti tik brangokas
mes turejom paprasta puoduka,neatsimenu firmos,toks su rankenelemis priekyje,tai dar kol mazas budavo padarydavo ka nors,o dabar du metukai tai visai nieko,pasedi ir nueina nieko nepadares,tai nupirkom sita dangti ant klozeto,bandysim buti dideliaia vyrais
Pritariu puodukai su muzikėle tikrai verti
O mes turim su ančiuku, jis su muzikėle ir labai gerai. Plasmasė gal ir plona, bet aš pabūnu prie mažikės, kol pasisioja, o tai ji padaro ilgiausiai per minutę
QUOTE(nobody @ 2006 10 31, 08:59) sutinku turėjau paprastą su ančiukais, tai vaikui ir nepatogu sėdėt, ir gali nepataikyti į puodą (berniukas pas mane), ir labai jau nestabilus ir stojantis prilimpa ir t.t. Kitų nebandžiau, bet ir nematau reikalo, nes BBC
Mes turime Bebeconfort puodą, bet nei karto ten nepadarė nieko
Aš ir pagalvojau, kad mūsų pampersiniais laikais naktipuodžiai jau nebereikalingi, kai yra komfortiški dangčiai ant klozeto, vaikas greičiau sąmoningai suvokia ką reikia daryti ir kur
o mes turim pati paprasciausia ir mums liux
As pirkau Cipoline ruonio formos,tai ir patogus ir tvirtas
man atrodo kad geriausia pirkti paprasta puoduka nes tie grojantys tik blasko vaika jis tada nori zaist ant puodo o ne reikaliukus savo daryt
Turim gana paprastą ,labai patogų .Tvirtą-Šuniuką
mes naudojam bebe confort paparsta puoduka, be jokiu muzikeliu ar kt., bet vaikui patogu paciam ant jo atsisesti, ir pro sali nepadaro (berniukas
Kiek esu skaicius visokiu komentaru ir mes nupirkom BC puoduka. dar juo kol kas nesinaudojam, bet manau jis viska pateisins. manau verta isleisti daugiau, o ne paskui pirkti kelis puodus ir gaunas tas pats. geras daiktas ir yra geras daiktas juo labiau berniukam kad pro sona neprasisiotu as uz BC
mes naudojam paprasta puodeli su anciuku ir su muzikele
QUOTE(Ambrozija @ 2006 10 13, 01:41) Mano vaikis stresą apturėjo su ta muzikėle, kad paskui kelias sav nesisėdo ant jokio puoduko Priedo, paskui įpras laukt tos muzikėlės, ant kito puoduko gali nedaryt DĖKUI UŽ GERUS GYVENIMIŠKUS PATARIMUS MES TURIME PAPRASTA SU ANCIUKU. eSAME LABAI PATENKINTI. aNT PUODUKO EINAM NUO 7 MEN. PAS DARUGE PAANDEM GROJANTI . NEPATIKO. NES MUZIKELE ISTISAI GROJA KOL NENUSAUSINI PUODUKO QUOTE(Aurea @ 2006 10 11, 15:52) O gal žinote , kur gauti tokį naktipuodį , kad būtų kaip kėdutė su skyle? Anksčiau tokių būdavo... Mūsiškis nesėda nei ant Chiko , nei ant pigių , nei ant brangių naktipuodžių... Nuo visų pats neatsistoja , tai dėl to nervijasi, nes viską nori pats daryti. O į kitus tai tiesiog įkrenta. Kažkokie nepatogūs tie šiuolaikiniai naktipuodžiai. Vat aš pati turėjau tokį naktipuodį-fotelį. Tai mama sakė - sėdėdavau ir sėdėdavau... Naktipuodziu su kedute yra YISK pardotuvei. Taip pat maciau Fiser Price firmos Naugorduko g-vei zaislu pardotuvei.
Gal kas nors žino, kur Kaune galima nusipirkti Bebe Confort naktipuodį?
megoje dominike. bet ten kainos gana daug didesnes nei tindirindi, pazhiurek ar ne pigiau siustis ish ju internetines parduotuves.
mes itaisem BC ,tai net ziuret i ta puse nenori,o ant klozeto dangcio mielai sedasi.Tik gaila,kad nesimato kada maza padaro
Mes turim Bebe Confortą ir esam labai patenkinti, gana aukštas, patogus paimti, mažius neprasiusioja ir netgi pats neša išpilti kai padaro.
As nupirkau is Senuku prekybos centro Graco firmos naktipuodi. yra zali ir oranziniai. bent jau buvo
pabandykit- nesigailesit. na bent jau jei netiks, tai nebus gaila tu keliu litu. |