keistuole
2011 11 12, 19:19
Alchemie
2011 11 13, 11:25
uf, gerai, kad vel tema yra
QUOTE(meile_G @ 2011 11 12, 19:36)  Atsiprasau, bet nu ir sudas.... tada ir as atsiprasau, bet na ir naivumas jusu  Jus kaina matete? Tai sakykim taip as suprantu kokybe: kad nepaisant kainos, viskas turi buti tvarkinga, atitikti aprasyma, surinkus neturi buti defektu, kaip kazkuriai cia merginai su stalu, kad buvo, na ir pan. O pigu-brangu, priklauso jau tik nuo panaudotu medziagu. Kuo pigesnes medziagos panaudojamos daiktui pagaminti, tuo jis pigesnis. Ikea, bent jau cia nesukciauja, kaip kiti, kai naudojamos pigios medziagos, o baldu kaina ispuciama iki negaliu. Va tada ir buna, kad kaina kokybes neatitinka. O jei jau norima geresniu medziagu, tada kaina ir toje pacioje Ikea panasiu baldu bus visai kita. Tarkime baldas kazkuo panasus ir pusies masyvo: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30162864/ir minetoji spinta http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S79894596/Kaina skiriasi vos ne 1000 zlotu. O kuria Besta jus emete? Nes jei jau taip baugu del panaudotu medziagu,tai sumoki siek tiek daugiau ir turi kazka va tokio http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00118250/Man kazkaip sunku suvokti, kaip kartais zmones renkasi prekes is Ikea  Tarkime reikia lentynu knygoms. Issirusiuoji visas ir matai, kurios pigios, kurios brangios. Na ir nejau nekyla klausimu, kodel kainos skiriasi kartais net kelis kartus?  Ir jei man tam tikrais atvejais butu labai svarbu is kokiu medziagu ji pagaminta, tai tikrai pasidomeciau ir palyginciau jas tarpusavyje, kad paskui nereiktu akiu plesti, koki s... Ikea pagamino
Alchemie
2011 11 13, 12:39
http://www.delfi.lt/currency/nu kas ten juokiasi, kad 2 cnt pakrito zlotas. Tiesiog stebiu grafika zloto, nes kai uz daug pinigu uzsakymas, tai centai virsta desimtimis ir simtais litu  visdelto ar moketi 1500lt ar 1200lt, man skirtumas yra  Tiesa, jei del Pax neramu, duris su stiklu reiktu uzsakinet, nebus tada popierines http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S79894902/As tai sumasciau, kad vaikams reiktu ant apatines kabyklos spintoje kabliuku, o ne vien pakabu. Kaip manot, ar tokie laikys? http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80072644/
Fluctus
2011 11 13, 13:46
QUOTE(Alchemie @ 2011 11 13, 13:39) http://www.delfi.lt/currency/nu kas ten juokiasi, kad 2 cnt pakrito zlotas. Tiesiog stebiu grafika zloto, nes kai uz daug pinigu uzsakymas, tai centai virsta desimtimis ir simtais litu  visdelto ar moketi 1500lt ar 1200lt, man skirtumas yra  Tiesa, jei del Pax neramu, duris su stiklu reiktu uzsakinet, nebus tada popierines http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S79894902/As tai sumasciau, kad vaikams reiktu ant apatines kabyklos spintoje kabliuku, o ne vien pakabu. Kaip manot, ar tokie laikys? http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80072644/ Kabliukai atlaikys tikrai  nekart teko matyt kaip mamkos panaudoja juos ir virtuvinių indų rakandų kabinimui ir šiaip buity. Kas dėl zloto kurso tai aš irgi seku  taip jau išejo, kad dabartiniais laikais Lietuvoje tenka kad ir tuos "centus" skaičiuot. Tik tiesa seku Swedbanko kursą, nes Olegas pagal jį perka. Kas dėl IKEA daugumos ekonom-klasės baldų - kas nori, tegul sau leidžia tūkstančius kokybiškiems baldams. Man svarbus praktiškumas ir kaina. BILLY (iš tos pačios medžiagos kaip ir PAX) turi ir Rūta Lee ir Algimantas Čekuolis - man to užtenka ramiam miegui  Tiesa kažkaip sudrebina širdį kaskart išgidus kai pasakoma apie tai kokį "šūdą" IKEA pagamina. Gal dėl to, kad per stipriai aš tą IKEA myliu
laba diena, jau kuris laikas esu "įkritusi" į IKEA puslapį ir planuoju užsisakinėti virtuvės baldus, bet pradžioj norėčiau susiprojektuoti virtuvę su ta programėle, tik bėda, kad negaliu prisijungti - susikurti account'o IKEA puslapyje, nes jiems netinka lietuviškieji pašto kodai (o jį nurodyti būtina). O neprisijungusi aš negaliu išsisaugoti planelių ir pilnai naudotis ta programa.. gal kas esate susidūrę su šia problema ir galite patarti, kaip ją išspręsti, būčiau labai dėkinga..
QUOTE(meile_G @ 2011 11 12, 17:36)  Atsiprasau, bet nu ir sudas.... Negi ir Besta tokia bus O Bestos remas irgi is popieriuku: Product description Back: Fibreboard, Foil Basematerial: Particleboard, Fibreboard, Foil, Honeycomb structure recycled paper filling Top panel/ Bottom panel: Particleboard, Fibreboard, Foil, Honeycomb structure recycled paper filling, Polypropylene plastic Ir as dar ja uzsakius Perskaiciau ir nuejau paciupinti BESTA spinteles. Kaba vonioje, nieko jai nesidaro. Dar vyra pasikvieciau, jo nuomones paklausiau, tai jis sako, kad vien pagal sunkuma ji neturetu buti popierine, bet gal kokia spec. technologija pagamintos ir tikrai is popieriaus?  Galine spinteliu puse tai taip, is kardono, bet tai visi baldai juk taip daromi. Mes patenkinti, idomu kaip jums bus.... labai tikiuosi, kad nenusivilsite
keistuole
2011 11 13, 14:26
QUOTE(toivo @ 2011 11 13, 14:10) laba diena, jau kuris laikas esu "įkritusi" į IKEA puslapį ir planuoju užsisakinėti virtuvės baldus, bet pradžioj norėčiau susiprojektuoti virtuvę su ta programėle, tik bėda, kad negaliu prisijungti - susikurti account'o IKEA puslapyje, nes jiems netinka lietuviškieji pašto kodai (o jį nurodyti būtina). O neprisijungusi aš negaliu išsisaugoti planelių ir pilnai naudotis ta programa.. gal kas esate susidūrę su šia problema ir galite patarti, kaip ją išspręsti, būčiau labai dėkinga..  tai rašykit kokį lenkišką kodą, jei tik tokia problema  man tai ji aplamai nepasileidžia, ir nesuprantu kame problema
Klausiau senoje temoje, bet paklausiu dar ir čia, nes ten jau niekas nebeatsakys  . Lyg kažkur skaičiau (tik nepamenu kur  ), kad Ikea baldų galima pamatyti ir mūsų parduotuvėse - gal kas parašytų, kur jų galima rasti Vilniuje?.
QUOTE(keistuole @ 2011 11 13, 16:26) tai rašykit kokį lenkišką kodą, jei tik tokia problema  man tai ji aplamai nepasileidžia, ir nesuprantu kame problema  ačiū, pamėginsiu
Ringaile
2011 11 13, 15:33
QUOTE(2626 @ 2011 11 13, 15:29) Klausiau senoje temoje, bet paklausiu dar ir čia, nes ten jau niekas nebeatsakys  . Lyg kažkur skaičiau (tik nepamenu kur  ), kad Ikea baldų galima pamatyti ir mūsų parduotuvėse - gal kas parašytų, kur jų galima rasti Vilniuje?. Vilniuje tai nežinau ar yra, bet Kaune tai tikrai yra. Praėjusioje temoje viena apie tai rašė. Ta parduotuvė dirba tik šeštadienį, tai žmonių buvo daug, ten tikrai yra baldų net su pakuotėmis, skirtomis Ikejai.
QUOTE(Ringaile @ 2011 11 13, 15:33) Vilniuje tai nežinau ar yra, bet Kaune tai tikrai yra. Praėjusioje temoje viena apie tai rašė. Ta parduotuvė dirba tik šeštadienį, tai žmonių buvo daug, ten tikrai yra baldų net su pakuotėmis, skirtomis Ikejai. Ačiū, paieškosiu, bet Vilniuje būtų nepalyginamai patogiau
kristilav
2011 11 13, 16:42
Norejau paklausti gal kas turi vaikisku balduS is serijos Stuva.Kokie atsilepimai,ar patogus,kaip kokybe?Aciu.
Na ir dar pagelbėkit, nes kiek vaikštau po Ikea puslapį, tiek vis ko nors atrandu nematyto, nes su lenkų kalba prastokai, tad tiesiog klaidžioju po tą puslapį  Reikalingos lentynos, a la komodos skirtingo aukščio, nes po šlaitinio stogo šlaitu (lubos ne lygios, horizontalios, o žemėja) norėčiau suformuoti lentynų-stalčių "sistemą". Spalvos norėčiau šviesios, medžio, bet ne atsibodusio buko, kambaryje yra šviesių uosinių baldų, tad orientuočiausi į juos. Nenoriu rinktis tik pagal kainą pigiausio varianto, norėtųsi tegu brangesnio, bet patvaraus, ne vienkartinio daikto (čia aprašytą Billy apžiūrėjau, ką galima būtų derinti su juo?). Gal kas turit patirties ir galit nukreipti į kažkokias konkrečias serijas? Būčiau dėkinga, reikėtų mažiau klaidžioti....
Alchemie
2011 11 13, 18:35
Tai jus nueikit i angliska puslapi, viska ten suprantama kalba (jei angliskai skaitot) susiziurekit ir tada lenkiskam kodukus suveskit ir suziurekit ar viskas yra siaip Billy lyg stalciu neturi  bandykit derint Malm komodas su Billy lentynom Mes su vyru nutarem imti brangesnes paxiaus duris, kad paskui nereiktu antra syki spintos pirkti
liūdnasis pelėnas
2011 11 13, 19:01
užsimanaiu šitų dėžučių, bet žiūriu, kad jų nelabai yra kaži, per kelias savaites, kol formuosiu užsakymą, gal jie kaip nors papildys prekių, nes visai neprastai kalėdiniams sausianiams dovanų jos būtų... http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20188954/
gal kas gal kas zinot kur rast dezutes su megnetukais ar kazkas panasaus ten buvo  niekaip nerandu
Pingvinukas
2011 11 14, 08:59
keistuole
2011 11 14, 09:05
QUOTE(Pingvinukas @ 2011 11 14, 08:59) užvalkalas antklodei 150*200 pagalvei 50*60
auksine
2011 11 14, 09:29
QUOTE(Ringaile @ 2011 11 13, 15:33) Vilniuje tai nežinau ar yra, bet Kaune tai tikrai yra. Praėjusioje temoje viena apie tai rašė. Ta parduotuvė dirba tik šeštadienį, tai žmonių buvo daug, ten tikrai yra baldų net su pakuotėmis, skirtomis Ikejai. o kokia tai parduotuve, koks pavadinimas? kur ji yra?
QUOTE(Pingvinukas @ 2011 11 14, 08:59) Zemiau visada buna "Informacje o produkcie", ten surasyti ismatavimai, tiek paciu daiktu, tiek pakuociu ir t.t... Ismatavimus Keistuole jau parase. Mergaites, kazkuri pirkot HEMNES suoliukaMy Webpage. Ar daug vietos jame pasidejimui?Noriu ten laikyti didesnius dukrytes zaislus, ar tilptu? Ismatavimus matau, bet realiai isivaizduoti nesugebu.
Forgete
2011 11 14, 10:44
Na prisisakiau ir as per Jurga visokio gerio, laukiu nesulaukiu
Pingvinukas
2011 11 14, 11:22
QUOTE(keistuole @ 2011 11 14, 10:05) užvalkalas antklodei 150*200 pagalvei 50*60 Ačiū QUOTE(Caca* @ 2011 11 14, 10:40) Zemiau visada buna "Informacje o produkcie", ten surasyti ismatavimai, tiek paciu daiktu, tiek pakuociu ir t.t... Ismatavimus Keistuole jau parase. Ačiū  Dabar jau žinosiu
Alchemie
2011 11 14, 12:14
PLN grafikelis dar smigo as einu jau isbaigsiu savo uzsakymuka  ale su tokiais uszakymais kas menesi, nezinau kada virtuvei sutaupysiu Tiesa, kazkas zadejo pakomentuoti, koks stalvirsis vertas demesio  Kuris butu patvarus is tu mediniu  kazkas minejo, kad buko greitai "atsimpa", o azuolinis kaip?
QUOTE(Alchemie @ 2011 11 14, 12:14) PLN grafikelis dar smigo as einu jau isbaigsiu savo uzsakymuka  ale su tokiais uszakymais kas menesi, nezinau kada virtuvei sutaupysiu Tiesa, kazkas zadejo pakomentuoti, koks stalvirsis vertas demesio  Kuris butu patvarus is tu mediniu  kazkas minejo, kad buko greitai "atsimpa", o azuolinis kaip? Pas ką užsakinėsit?  Jurga man yra rašiusi, kad pagal Citadelės banką kursą žiūri...  Gal kas geresniu veža?
Alchemie
2011 11 14, 13:14
Per Jurga uzsakinesiu. Jie neoi musu gyvena, tai praktiskai pirmiems atveza krovinius. O tai skaiciuoja, pagal pardavimo kursa?  ar pagal bendra? nes pardavimo kursas ir pirkimo turi nuokrypius, o jei moka kortele, tai tas "nuoktypis mazesnis  siaip pagal citadele pardavimas 0.79
Ringaile
2011 11 14, 13:31
QUOTE(auksine @ 2011 11 14, 10:29) o kokia tai parduotuve, koks pavadinimas? kur ji yra? Kauno baldų parduotuvė . Žemuosiuose Šančiuose.
auksine
2011 11 14, 16:23
QUOTE(Ringaile @ 2011 11 14, 13:31) Kauno baldų parduotuvė . Žemuosiuose Šančiuose. aciukas
Sveikos. Gal kas turit URBAN kedes.Noreciau zinot, ar patogios? Ar tinka jos prie didelio stalo?
ei, ei, gal kuri esat papirkus si traukinuka?  o dar is LILLABO serijos ir plesti galima
Forgete
2011 11 15, 12:05
QUOTE(agpa @ 2011 11 15, 12:42) ei, ei, gal kuri esat papirkus si traukinuka? drauge turi, tai gerai viskas, ciupinejau. Kokybiska ir liuks. Tinka su visais kitais mediniais begiais (brio, eichorn, imaginarium ir pan).
Svajūnė
2011 11 15, 12:17
QUOTE(agpa @ 2011 11 15, 11:42) ei, ei, gal kuri esat papirkus si traukinuka? o dar is LILLABO serijos ir plesti galima  Mes turim, puikus ir kokybiškas žaislas. Visiems rekomenduoju.  Nepabosta žaisti jau antrus metus, mergytės vis prašo daugiau bėgių nupirkti.  Ir ne tik bėgius galima atskirai nupirkti ir taip praplėsti, bet ir traukinuką su vagonais papildomai įsigyti. http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30064359/http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60112896/http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40112897/http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50064358/
keistuole
2011 11 15, 12:19
QUOTE(agpa @ 2011 11 15, 11:42) ei, ei, gal kuri esat papirkus si traukinuka? o dar is LILLABO serijos ir plesti galima  ir mes turim pirkom paildomų traukinukų ir bėgių. Geras žaislas, tik mano mažasis griauna viską, tai nurinkau, kol ateis į protą.
aciu, mergaites uz nuomones. dabar jis dar labiau must have
Kaip tik ilindau paklaust ar tie begiai tinka su BRIO? (ar galima prie ju prijungti brio begius?)
Alchemie
2011 11 15, 13:50
N jus ir randat geriu  ale nu kitam vaziavimui jauciu uzsakysiu, o tai visai bankrotas bus
Forgete
2011 11 15, 15:29
QUOTE(dresin @ 2011 11 15, 14:31) Kaip tik ilindau paklaust ar tie begiai tinka su BRIO? (ar galima prie ju prijungti brio begius?) as jau rasiau kad tinka
QUOTE(agpa @ 2011 11 15, 11:42) ei, ei, gal kuri esat papirkus si traukinuka? ir as pagirsiu si ikejos produkta, tikrai superinis
Alchemie
2011 11 15, 16:34
Nu siemet mano kaledines dovanos seimai bus visos is Ikejos  nu tik sunui ieskau, kas dovanotu triusi su narveliu, bo jau baisiai nori, o Ikejoje gyvu triusiu ner  as tai noriu dovanu klozeto su bide, bet irgi Ikejoje ner
spaliukė
2011 11 15, 19:20
Merginos, aš žalia dar Ikejos apsipirkimuose, tad gal is patirties galit pasakyti, kiek man maždaug gautųsi galutinė kaina su atvežimu (vln) šios LENTYNOS? Tiesiog nežinau, kiek kainuoja atvežimas, ar jis pagal svorį skaičiuojamas. Mačiau ją parduoda už 169 lt (padėvėtą), tai ir mąstau kaip labiau apsimokėtų
DaivaVe
2011 11 15, 19:47
QUOTE(spaliukė @ 2011 11 15, 20:20) Merginos, aš žalia dar Ikejos apsipirkimuose, tad gal is patirties galit pasakyti, kiek man maždaug gautųsi galutinė kaina su atvežimu (vln) šios LENTYNOS? Tiesiog nežinau, kiek kainuoja atvežimas, ar jis pagal svorį skaičiuojamas. Mačiau ją parduoda už 169 lt (padėvėtą), tai ir mąstau kaip labiau apsimokėtų  Mes vietoj Jusu norimos nusipirkom 2 dvigubai mazesnes va tokias  paskaiciavom, kad taip labiau apsimoka
spaliukė
2011 11 15, 19:58
QUOTE(DaivaVe @ 2011 11 15, 20:47) Mes vietoj Jusu norimos nusipirkom 2 dvigubai mazesnes va tokias  paskaiciavom, kad taip labiau apsimoka  Taip, paskaičiavus apsimoka tikrai  o kiek sumokėjot, pamenat?
DaivaVe
2011 11 15, 20:07
QUOTE(spaliukė @ 2011 11 15, 20:58) Taip, paskaičiavus apsimoka tikrai  o kiek sumokėjot, pamenat? Mes patys vaziavom, tai uz atvezima neteko moket
Alchemie
2011 11 15, 21:31
nu siaip 10 proc. nuo pirkinio sumos zlotais,nors tiesa dar nuo miesto priklauso
Pinavija Nuostabioji
2011 11 15, 21:47
QUOTE(Alchemie @ 2011 11 15, 21:31) nu siaip 10 proc. nuo pirkinio sumos zlotais,nors tiesa dar nuo miesto priklauso  arba kiek litais, tiek zlotais, jei per Edviną, nebent tvarką pakeitė
Forgete
2011 11 15, 21:54
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 11 15, 21:47) arba kiek litais, tiek zlotais, jei per Edviną, nebent tvarką pakeitė nu va buvo man tokia istorija, tikiuosi nesupyks Edvino komanda. Supildziau uzsakyma, gavosi virs 700zl, nusiunciau Ksystofui (is Edvino chebros), tas atraso kad zl=lt. Na pasiskaiciavau, kad jei susirasciau kas parveztu uz 10proc tai sutaupau apie 100Lt. Paskambinau Jurgai, ji sako - ok parvesiu uz10proc, tai as ta uzsakyma jai ir nusiunciau. Po to parasiau Ksystofui, kad atsaukiu uzsakyma, nes tokios salygos zl=lt manes netenkina. Tada Ksystofas atrase, jog jie taip pat gali parvezti 10proc salygomis Zodziu as jau is Jurgos uzsakymo neatsaukiau, bent jau telefonu labai maloniai bendrauja, prisisakiau visko (tame tarpe ir maisto), 6dieni turetu uzvesti, laukiu nesulaukiu
Alchemie
2011 11 15, 21:56
as tai vyro prasau, kad pirmadieni pasiimtu tecio diena, nes ba;ldu surinkti per sekmadieni nespesim  o taip norisi susikrauti bent dali deziu turinio
spaliukė
2011 11 15, 22:22
Ačiū už atsakymus  Iš Vilniaus aš, tai jau pasiskaičiavau, kad man apsimoka tik 10proc pristatymo kaina, tai laukiu atsakymų iš vežėjų
spaliukė
2011 11 15, 22:50
ir dar norėjau paklausti - kodėl nebėr pirmam psl Renaldo kontaktų? kas nors negerai su juo?
keistuole
2011 11 15, 22:52
QUOTE(spaliukė @ 2011 11 15, 22:50) ir dar norėjau paklausti - kodėl nebėr pirmam psl Renaldo kontaktų? kas nors negerai su juo?  kiek pamenu, sakė nebeužsiims šituo reikalu
|
|