Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip padėti šeimai, kurių vaikas miršta nuo vėžio
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas psichologei
SweetTalk
Sveiki,

Mano vaikino jaunesnysis broliukas mirsta nuo vezio. Jie tik pries kelias dienas suzinojo, kad beveik 1 metus taikytas gydymas neatnese jokiu teigiamu rezultatu, tad lieka tik 1% pasveikti.. verysad.gif
Mano antroji pusele gana uzdaras zmogus ir as zinau, kad atsitikus blogiausiui jis visiskai uzsiskleis savyje (jau ir dabar neleidzia jo palaikyti). Nenoriu prarasti musu ilgos, meiles kupinos, draugystes, todel noreciau sulaukti patarimu kaip man ji palaikyti, kokiais zodziais nuraminti, pagosti..
primavera
matau niekas tau neraso, nes labai sunku ka patart tokiu sunkiu atveju..
siulyciau apsilankyti skyrelyje "svetimo skausmo nebuna" ir paklausti patarimo mamu, kurios yra isgyvene panasias situacijas 4u.gif
curry
Zhinai, kiekviena netektis turi savo desningumus. Tai vadinamos septynios netekties stadijos. Jeigu suprasi, kaip tai yra ir turesi kantrybes, nuoshirdumo ir noro padeti - tau bus lengviau atlaikyti ir padeti savo vaikinui sugyventi su shia netektimi.

Paskaitinek chia:
http://www.psichoterapija.ot.lt/fpdb/2005/...s_sindromas.htm

be to susirask E. Kuebler Ross knyga lietuviu kalba "Apie mirti ir mirima" - manau, kad ten rasi ir palaikymo ir supratimom apie gedejima kaip procesa. Turesi daugiau kantrybes ir leisi savo zhogui ishbuti skausma.

Laikykites
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.