Oho, kokios diskusijos užvirė! Pasigirsiu, jau į paviršių lenda tie šeši kubeliai ant pilvo, kaip man gražuuu QUOTE(MO @ 2011 11 14, 15:46) o kokio svorio hanteliukus turi? 1, 1.5, paskui reguliuojamus 1.5-3.5, 6 ir 7 kg. Dabar darau su 2.5 kg, nes 1.5 per lengva man, ir, aišku, jei tenka sportuot su vaiku, darau pasunkintus atsispaudimus nuo kelių QUOTE(Tigrine* @ 2011 11 15, 07:40) O ir vitaminai bei papildai, manau, niekada neatstos tikro pilnaverčio maisto - juk tai sako vien pats pavadinimas - "papildai": jie gali tik papildyti mūsų racioną trūkstamomis medžiagomis, bet jokiu būdu ne pakeisti VISAS maistines medžiagas!  Negali žmogus kišt į save šlamštmaistį ir gerti vitaminus, tikėdamasis, kad jie viską sutvarkys, čia tas pats kaip kimšti spurgas prie TV užsidėjus kažkokį a la liekninantį diržą O dėl mitybos sureikšminimo tai irgi esu tos nuomonės, kad mityba turi būti svarbi, aišku, galima atsižvelgti į kitų šeimos narių poreikius ar pomėgius, bet tai nereiškia, kad ir pats turi maitintis taip. Aš pvz. dabar kartais darausi maistą sau atskirai, nes MB nemėgsta garintos ar virtos vištienos ir pan. Čia principo reikalas, arba nori turėt tą išsvajotą figūrą, arba ne, ir taškas
gitulia
2011 11 15, 11:09
QUOTE(Tigrine* @ 2011 11 15, 07:40) Sveikos, mergaitės Visiškai pritariu gitulia - svarbiausia stebėti pulsą. Pati irgi turiu pulsometrą ir galiu patvirtinti, kad pulsas kartais, ypač jei esi pavargęs ar neišsimiegojęs, linkęs staigiai kilti daug daugiau, nei reikėtų atsižvelgiant į rekomendacijas, taigi nežinodamas sau galėtum varyt iki nukritimo, ir vietoj to, kad degint riebalus ir stiprint širdies-kraujagyslių sistemą, jai tik kenktum ir skatintum organizmą gaminti nuodingas medžiagas... Mandy333, mielai galiu pasidalint rasta informacija apie pulso zonų pasiskaičiavimą (įkeliu info žemiau), labai ten viskas aiškiai ir suprantamai parašyta! O dar geriau, jei nesinori pačiai treniruotės metu galvoti apie kažkokius skaičius, kurių ribose pulsas turi laikytis, siūlyčiau nusistatyt savo laikroduką taip, kad rodytų pulsą ne skaitmenine, o procentine išraiška (man atrodo, turėtų būt tokia funkcija - o beje, koks pulsometro modelis?). Taigi, sėkmės nusistatant ir naudojantis pulsometru! Širdies ritmo monitoringas: Jei jūs norite paskaičiuoti savo procentines krūvio intensyvumo ribas, jūs galite tai padaryti štai tokiu papraščiausiu būdu: 220 - amžius = max širdies susitraukimų dažnis. Pvz.: 220 - 30metų = 190 k./min.
Taigi, jei jūs norite treniruoti savo širdies ir kraujagyslių sistemą ir sudeginti daugiau riebalinio audinio, nors sudeginsite palyginti mažai kilokalorijų, jūsų pulsas turėtų būti tarp 60-70% nuo maxŠSD (maksimalaus širdies susitraukimų dažnio). Pvz.: 190x0,6=114 tai būtų jūsų riebalų deginimo zonos apatinė riba; 190x0,7=133 tai būtų šios zonos viršutinė riba.
Raumenų pajėgumo vystymas vyksta nuo 70% iki 80% nuo maxŠSD, taip jūs sudeginsite daugiau gliukozės nei riebalų, tačiau bendras sudegintų kalorijų skaičius bus didesnis. Pvz: 190x0,7=133 190x0,8=152
Aerobinis treniruotumas pasiekiamas zonose nuo 70% iki 90% nuo maxŠSD. Anaerobinis slenkstis pasiekiamas ties 85-90% nuo maxŠSD ribos (tikrovėje šios ribos varijuoja priklausomai nuo žmogaus funkcinių ar morfologinių ypatumų). Jei jūsų tikslas sveikatingumas, jums pakanka šių formulių ir darbo zonose nuo 60% iki 80% nuo maxŠSD; jums tikrai nereikia peržengti 80% nuo max ribos (tai netaikoma sportininkams profesionalams), taip jūs treniruositės pakankamai saugiai, nebijodami perkrauti širdies ir kraujagyslių sistemos. Dar čia: Aerobinių treniruočių intensyvumo lygiai. "Už tėvynę" tikrai varyt nereikia  - pati matai, kaip parašyta, - energija ar riebalai efektyviai deginami tik tam tikrose nustatytose pulso zonose (60-80%), ir svarbiausia - treniruotis saugiai, neperžengiant anaerobinio slenksčio! Paprasčiau tariant - kad gerai įšiltum, bet dar nebūtum "padusęs" tiek, kad nebegalėtum žodžio ištarti!  Aciu Tigrine uz ideta info, kaip tik kaupiausi eiti jos paieskoti.  Manau niekas nesupyks, kad perkeliau ja cia i pirma psl., nes kas domisi sportu, si info turetu buti naudinga ir verta pasigilinti is esmes. Manau visi supranta, kad sportu galima tiek sau padeti, tiek ir pakenkti, o tam , kad nepakenktum reikia bent jau siek tiek pasidometi kas ir kaip veikia musu organizma, kas vyksta jame kruvio metu ir pan.
Kristute97
2011 11 15, 11:33
QUOTE(gitulia @ 2011 11 15, 12:09) Manau niekas nesupyks, kad perkeliau ja cia i pirma psl., nes kas domisi sportu, si info turetu buti naudinga ir verta pasigilinti is esmes. Manau visi supranta, kad sportu galima tiek sau padeti, tiek ir pakenkti, o tam , kad nepakenktum reikia bent jau siek tiek pasidometi kas ir kaip veikia musu organizma, kas vyksta jame kruvio metu ir pan.  Ačiū Tigrine ir ačiū Gintulia, kad perkėlei. Ateity planuoju šia informacija tikrai pasinaudoti. Vakar puikiai pasportavau. Mano kompleksiuke buvo tokie snowborder šuoliukai. Jie atrodo nesudėtingi ir gal būt ale tokie nekokie, bet juos darydama pakeičiau nuomonę ir šiandien nuo pat ryto vidinius šlaunų raumenukus jaučiu Iš tikrųjų tai mano entuziazmas buvo kiek prislopęs, todėl man karts nuo karto būtina pamatyti kitų pasiektus rezultatus. Vakar dieną kaip tik buvo vienas iš tų atvejų, kai po nevykusios preitos savaitės gavau gerą dozę motyvacijos ir jėgų nepasiduoti tinguliui http://www.bodyrock.tv/2011/11/13/bodyrockers-lara-marta/
Sveikos, cherie už temutę maruša,na ir greita tu su tais kubeliais  man gal po dešimtmečio tik šviečiasi juos pamatyt tigirne,ačiū už info Kutveliukas,niekas neišmes
mandy333
2011 11 15, 12:41
Labuka cherie aciu Oj marusa na tu ir duodi, matai ka gera mityba ir sportas duoda, lauksim nuotraukyciu kutveliuk gal ir nederetu kistis, kaip tu sakai, bet cia juk diskusiju forumas, tai manau butina diskutuot ir savo nuomone issakyt  jei ir frosty vienodai musu nuomone, tai gal yra tokiu kurioms si info labai pades  del to maisto tai mums gi visoms buna tokiu dienu kai per vakara subaliavojam po 2000kcal ir tu" margaritu" padarom  bet mitybos pagrindus manau islaikom tigrine nu net nezinau kaip tau atsidekot  didelis aciu  tu sutaupei man laiko , kazko man striuka su laiku paskutiniu metu  o tas pulsometras tai s......pigus(apie 30lt) nukainuotas buvo"widetech" vadinas, bet ten jokiu daug funkciju, tik tiek kad rodo pulsa.pradziai, kol prabagotesiu, galvojau bus gerai. bet vakar su vyru bekalbant, paaiskejo kad ir "polar" mes turim, (jis seniau begiodavo krosiuka), bet apsidziaugiau ir iskart nuliudau, nes besikraustant pasimete ta juostele kur dedasi ant krutines.be juosteles nieko nerodo tik laika, o ten funciju, tai daug, maciau ir kcal yra, ir t.t.va kaledu sarasas dar pailges gitulia Papildyta:na turiu begt, bet kada turesiu laiko nauja diskusija uzvesiu, idomiu cia dalykeliu prisiskaiciau
gitulia
2011 11 15, 13:18
mandy33, tai super, kad polara turi, tai lieka i kaledini sarasa tik ta juostele itraukt, jas atskirai irgi pardavineja
QUOTE(mandy333 @ 2011 11 15, 12:41) del to maisto tai mums gi visoms buna tokiu dienu kai per vakara subaliavojam po 2000kcal ir tu" margaritu" padarom
pas mane ir virš 3000 būna  bet kažko nepergyvenu,ai,kažkaip susitaikiau,kad tokia jau liksiu,nenumesiu 10 ar daugiau išsvajotų kg  svarbu,sportuojam,ir nemažai tų kcal išsportuojam
Shantalė
2011 11 15, 13:30
laba diena  vis paskitineju jusu tema ir galvoju, kad ir man reiktu prisijungti, nes sporto prasme truksta palaikymo. ar priimtumet
Kristute97
2011 11 15, 14:17
QUOTE(Shantalė @ 2011 11 15, 14:30) laba diena  vis paskitineju jusu tema ir galvoju, kad ir man reiktu prisijungti, nes sporto prasme truksta palaikymo. ar priimtumet  Sveika, junkis junkis
QUOTE(Shantalė @ 2011 11 15, 13:30) laba diena  vis paskitineju jusu tema ir galvoju, kad ir man reiktu prisijungti, nes sporto prasme truksta palaikymo. ar priimtumet  sveika prisijungusi
mandy333
2011 11 16, 09:28
sveikutes Papildyta:QUOTE(Shantalė @ 2011 11 15, 13:30) laba diena  vis paskitineju jusu tema ir galvoju, kad ir man reiktu prisijungti, nes sporto prasme truksta palaikymo. ar priimtumet  sveika prisijungus Papildyta:QUOTE(gitulia @ 2011 11 15, 13:18) mandy33, tai super, kad polara turi, tai lieka i kaledini sarasa tik ta juostele itraukt, jas atskirai irgi pardavineja  wow, kaip gerai ne nezinojau, tada jauciu ne kaledu nereiks laukt  tas laikrodukas jau ne pirmos jaunystes, tikiuosi ta juostele tiks?  na vakar paskaiciavau savo pulsa 60-70 % zonoj, tai nuo 112-131 atrodo mazokas, ne nesusilsiu  o taip tai varydavau 110% Papildyta:QUOTE(MO @ 2011 11 15, 13:27) tai va, galvoju jeigu noriu normaliai prisikirst, tai turiu sportuot kaip isprotejes, kad viska ka suslemstei sudegint  kazkaip nu reiktu keisti poziuri i baliukus  o dabar tik atvarom ir kertam viska is eiles  pries pora savaiciu buvau baliui, tai manau viskas buvo"under control"visko saikingai paragavau, bet jei buna skruzdelynas baliuje, tai viena ji ir suslemsciu  o ten kcal  si savaitgali vel vaziuosim i baliu, tai nezinau kaip reikes atsilaikyt pries kalna maisto  be to niekada nenoriu pasirodyt, kad tokio maisto nevalgau ar panasiai, tai su visais "dalyvauju"
gitulia
2011 11 16, 09:42
mandy333, va cia yra siustuvu. Jie yra koduoti ir nekoduoti, tau pagal turima modeli reiktu pasiaiskinti kuris tinka labiau http://www.sportnutrition.lt/catalog.php?l...679&id4=678http://www.sportnutrition.lt/catalog.php?l...679&id4=678Del pulso daznio - jei truksta intensyvesniu treniruociu, gi galima pvz. 2 treniruotes per savaite pasidaryti ilgesnes 125-130 pulso zonoje ir kokias tris intensyvesnes aerobineje zonoje. Gi niekas neliepia varyti pastoviai tuo paciu ritmu. Taip, gal net efektyviaus, kad organizmas gauna ivairaus skirtingo kruvio
sauliuxxx
2011 11 16, 10:30
Sveikos, merginos Visai noreciau prie jusu prisijungt, bet nezinau, ar as cia isvis limpu, nes mano tikslas kitoks  Savo figura esu beveik patenkinta, na yra keli papildomi cm po gimdymo, bet kazkaip jie manes neerzina tiek, kad del ju imciausi kazkokiu veiksmu... Bet as apskritai labai mazai judu, ir kuo toliau, tuo labiau jauciu tinguli, energijos trukuma, nedarbinguma. Tai pradejau ieskoti patinkanciu video ir bent truputi sportuoti namie, kol vaikas miega, kad isjudinti kuna, susildyti kaulus, pasikrauti energijos. Ir man sis uzsiemimas patinka! Tiesa, tiek laiko beveik nejudejus, tai uztenka 10-15 min, kad kita diena skaudetu visa kuna... Dabar labai ieskau kokio nors nuotaikingo, energingo, bet trumpo 5-10 min apsilimo video, kuris tiktu isblaskyti miegus ka tik prabudus, nes esu totali peleda...
Kristute97
2011 11 16, 10:59
QUOTE(sauliuxxx @ 2011 11 16, 11:30) Sveikos, merginos Visai noreciau prie jusu prisijungt, bet nezinau, ar as cia isvis limpu, nes mano tikslas kitoks  Savo figura esu beveik patenkinta, na yra keli papildomi cm po gimdymo, bet kazkaip jie manes neerzina tiek, kad del ju imciausi kazkokiu veiksmu... Bet as apskritai labai mazai judu, ir kuo toliau, tuo labiau jauciu tinguli, energijos trukuma, nedarbinguma. Tai pradejau ieskoti patinkanciu video ir bent truputi sportuoti namie, kol vaikas miega, kad isjudinti kuna, susildyti kaulus, pasikrauti energijos. Ir man sis uzsiemimas patinka! Tiesa, tiek laiko beveik nejudejus, tai uztenka 10-15 min, kad kita diena skaudetu visa kuna... Dabar labai ieskau kokio nors nuotaikingo, energingo, bet trumpo 5-10 min apsilimo video, kuris tiktu isblaskyti miegus ka tik prabudus, nes esu totali peleda... Sveika, patikėk, čia renkasi ne tik tie, kurie nori numesti svorį. Taip kad gali drąsiai įsijungti į diskusijas Aš tai esu apsoliuti pelėda, todėl rytinis judėjimas (sportas) man, deja, nėra priimtinas ir yra daugiau kančia nei malonumas
sauliuxxx, sveika prisijungusi  Man miegus gerai išblaškydavo Turbo Jam 20 min workout, ten cardio iš esmės, bet muzika užvedanti Aš va dabar susimąsčiau, sportuot tai sportuoju, bet norisi ir biure neapkerpėt samanom  Gal turit kokių minčių/idėjų neintensyviai mankštelei?
O panos, man vis iškyla klausimas, o kaip jūs sportuojat. Pasileidžiat filmuką ir kartu darot? Ir grįžtant prie FrostyFrosty. Man tai atrodo, kad per daug čia ji buvo užsipulta, dabar tikriausiai jau nesirodys. O tokios teigiamos ir užvedančios energijos buvo įnešus. Manau ji pati labai gerai žino, kad limonadai blogai, ji juk 20 kg atsikratė. Tai jau tikrai pavydėtinas rezultatas. Nu tik tokia diena jai pasitaikė ir viskas. Gi būna. Manau, svarbu neužsiciklinti ant to, o eiti tolyn  .
zemaituke
2011 11 16, 14:13
sveikos sportsmenkos parsisiunciau JM 30day shred. gal kas paaiskintu ka tie leveliai reiskia? kaip suprantu su lyg kiekvienu leveliu buna sunkesni pratimai?? Nelabai angliskai suprantu kaip ten sportuot, kaip tuos levelius pasiskirstyt? Dariau siandien pirmaja manksta (po kokiu 3metu pertraukos) oj buvo sunku  ora gaudziau kaip galejau, bet smagu
Shantalė
2011 11 16, 14:29
labas dar karta. as taip ir neprisistaciau. esu 22metu. ugis 1,64 sveriu 65-66. noreciau numesti bent iki 60kg. pati sportuoju su pertraukom jau kokius 10 metu. intensyviausiai vasara, nes tada begiodavau iki 1val. na o kai salta man lieka tik sokdyne ir ivairus pratimai namuose. nesenai isbandziau pratimus ziuzanos man jie  , tik kaikurie dar sunkoki. mano didziausia problema yra uzpakalis ir kojos
Vicious Vici
2011 11 16, 15:40
QUOTE(Shantalė @ 2011 11 16, 14:29) labas dar karta. as taip ir neprisistaciau. esu 22metu. ugis 1,64 sveriu 65-66. noreciau numesti bent iki 60kg. pati sportuoju su pertraukom jau kokius 10 metu. intensyviausiai vasara, nes tada begiodavau iki 1val. na o kai salta man lieka tik sokdyne ir ivairus pratimai namuose. nesenai isbandziau pratimus ziuzanos man jie  , tik kaikurie dar sunkoki. mano didziausia problema yra uzpakalis ir kojos Labas, o kaip čia yra, kad tiek metų sportuojant svoris didokas?  Gal organizmas negaluoja?  Gal pirmiausia reiktų tyrimus kokius atlikti, o ne sportu stengtis tai pakeisti. Ar tiesiog labai nesveikai maitiniesi?
Shantalė
2011 11 16, 16:25
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 11 16, 15:40) Labas, o kaip čia yra, kad tiek metų sportuojant svoris didokas?  Gal organizmas negaluoja?  Gal pirmiausia reiktų tyrimus kokius atlikti, o ne sportu stengtis tai pakeisti. Ar tiesiog labai nesveikai maitiniesi? priesingai del maisto: niekada nesu valgius jokiu hamburgeriu, kebabu ir kitokio greito maisto... atsisakiau cipsu jau senai, gazuotais gerimais nesimegauju, o alkoholis buna gal tik pora kartu metuose ir labai saikingai. saldumynai? hm.. nepiknaudziauju ir jais, tik kartais save palepinu. as ir pati nezinau kodel man svoris nesinormalizuoja  ! na is tiesu tai anksciau virs 70kg sveriau, atsikraciau jau nemazai.. gal mano medziagu apykaita leta yra ir siaip as nuo vaikystes buvau apkuni, stambiu kaulu... vasara mamos ruostas maistas aisku kaloringas pakankamai, o kai skanu tai ir atsispirt sunku. todel kai sportuoju pas mane raumenys uzauga ir jie aisku sunkesni yra todel ir svoris laikosi  . is isvaizdos niekas nepasakytu, kad sveriu 66kg, atrodo maziau, nes turiu tvirta kuna, stangru, nera jokiu drebuciu  , bet vistiek man apatine dalis stamboka
O kokį dydį drabužių nešioji? 36?
FrostyFrosty
2011 11 16, 16:43
sveikos, kas naujo? ten tiek prirasete, as nepulsiu teisintis ir aiskinti kodel ir kam ir kaip as maitinuosi, manau tai yra kiekvieno pasirinkimas, juk neateinu cia paverkti kokia nesveika esu, kaip svoris nekrenta ir paskui neparasau kitoje zinuteje,kad geriu limonadus kertu spurgas ir pn. atejau atvirksciai pasigirti, -1,5kg per savaite.Nustebau  manau,kad esme siame uzsiemime, kuri kas ryta dariau 3 dienas.Pasirode kazkas smagaus ir aktyvaus.Tiesa, as tiek neistempiu, pristabdydavau tam tikrose vietose, atsigerdavau, prasieidavau per kambari.Ka jus manote? Papildyta:QUOTE(sauliuxxx @ 2011 11 16, 11:30) Sveikos, merginos Visai noreciau prie jusu prisijungt, bet nezinau, ar as cia isvis limpu, nes mano tikslas kitoks  Savo figura esu beveik patenkinta, na yra keli papildomi cm po gimdymo, bet kazkaip jie manes neerzina tiek, kad del ju imciausi kazkokiu veiksmu... Bet as apskritai labai mazai judu, ir kuo toliau, tuo labiau jauciu tinguli, energijos trukuma, nedarbinguma. Tai pradejau ieskoti patinkanciu video ir bent truputi sportuoti namie, kol vaikas miega, kad isjudinti kuna, susildyti kaulus, pasikrauti energijos. Ir man sis uzsiemimas patinka! Tiesa, tiek laiko beveik nejudejus, tai uztenka 10-15 min, kad kita diena skaudetu visa kuna... Dabar labai ieskau kokio nors nuotaikingo, energingo, bet trumpo 5-10 min apsilimo video, kuris tiktu isblaskyti miegus ka tik prabudus, nes esu totali peleda... labas, cia kazkas kazkam buvo rekomendaves joga svorio metimui, jiems ji netinka, taciau tau - tobulai  ka pirmiausiai joga padaro tai pagerina kraujotaka, suteikia energijos, nustoja salti galunes ir zinoma, kunas bus patenkintas  jau nekalbu apie tai jog man asmeniskai tai buvo puiki priemone atsipalaiduoti valandziuke. youtubeje pilna medziagos  paieskok pvz yoga for energy , ji orientuota bus i energijos pakelima.
mandy333
2011 11 16, 17:19
QUOTE(gitulia @ 2011 11 16, 09:42) mandy333, va cia yra siustuvu. Jie yra koduoti ir nekoduoti, tau pagal turima modeli reiktu pasiaiskinti kuris tinka labiau http://www.sportnutrition.lt/catalog.php?l...679&id4=678http://www.sportnutrition.lt/catalog.php?l...679&id4=678Del pulso daznio - jei truksta intensyvesniu treniruociu, gi galima pvz. 2 treniruotes per savaite pasidaryti ilgesnes 125-130 pulso zonoje ir kokias tris intensyvesnes aerobineje zonoje. Gi niekas neliepia varyti pastoviai tuo paciu ritmu. Taip, gal net efektyviaus, kad organizmas gauna ivairaus skirtingo kruvio  oj kokia ilga darbo diena buvo, o dar be sporto Aciukas gitulia kad stengiesi man padet  bet as gyvenu ne Lt tai vietiniuose saituose jau radau, ir gerai kad parasei kad yra koduoti ir nekoduoti, buciau ne nepaziurejusi ir uzsisakius o prie tokio pulso galiu pasakyti, bus sunku priprasti, nes is charaktelio as "greituke"  tai viskas turi vykt intensyviai  seip as treniruojuosi pagal P90X, tai kaip ir sudaryta programa, nieko ten nekeitinesiu.Seniau daug kardio darydavau kol numeciau svori, dabar ir su svoriais noriu reikalu turet  o kaip tu pati treniruojies? Papildyta:naujokes sveikos prisijungusios Papildyta:QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 11 16, 16:43) sveikos, kas naujo? ten tiek prirasete, as nepulsiu teisintis ir aiskinti kodel ir kam ir kaip as maitinuosi, manau tai yra kiekvieno pasirinkimas, juk neateinu cia paverkti kokia nesveika esu, kaip svoris nekrenta ir paskui neparasau kitoje zinuteje,kad geriu limonadus kertu spurgas ir pn. atejau atvirksciai pasigirti, -1,5kg per savaite.Nustebau  manau,kad esme siame uzsiemime, kuri kas ryta dariau 3 dienas.Pasirode kazkas smagaus ir aktyvaus.Tiesa, as tiek neistempiu, pristabdydavau tam tikrose vietose, atsigerdavau, prasieidavau per kambari.Ka jus manote? skok pvz yoga for energy , ji orientuota bus i energijos pakelima. sorry frosty, jei ka ne taip pasakiau, tikrai nenorejau izeist ar uzgauti.Tik savo nuomone issakyti  Aisku tavo reikalas tavo mityba, tu esi suaugus moteris ir pati gali atsakyti uz savo veiksmus  dziaugiuosi del tavo pasiekimu  ir gerai kad nuo musu nepabegai, kaip kazkas galvojo  tavo patarimai reikalingi ir laukiami  susirinkom cia sportuot, tai ta ir darykim pagal tuos video pati esu strakaliojusi, na muzika ten"veza" juodai
Shantalė
2011 11 16, 18:25
QUOTE(linnn @ 2011 11 16, 16:28) O kokį dydį drabužių nešioji? 36? cia klausimas man buvo? Papildyta:Frosty bandziau nesenai pagal ta video pastrikinet oj  as ten nespeju, puse pozu neiseina padaryt greitai  , kantrybes neturiu bet kiek ten eksperimentavau strikinedama, tai jautesi, kad gerai degina riebaliukus
Vicious Vici
2011 11 16, 18:33
QUOTE(Shantalė @ 2011 11 16, 18:25) cia klausimas man buvo?  jo jo, kokio dydžio tavo kelnės?  nes dėl bliuskų, tai ir papukai gi skiriasi, čia tarkim jau gali truputį svyruoti, bet kelnės? nu aš irgi stambių kaulų, ūgis panašus, čiut didenis, bet jei sverčiau kiek Tu, tai būtų liūdna gal su skydliauke ar hormonais turi bėdų tik pati to nežinai?
Shantalė
2011 11 16, 18:38
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 11 16, 18:33) jo jo, kokio dydžio tavo kelnės?  nes dėl bliuskų, tai ir papukai gi skiriasi, čia tarkim jau gali truputį svyruoti, bet kelnės? nu aš irgi stambių kaulų, ūgis panašus, čiut didenis, bet jei sverčiau kiek Tu, tai būtų liūdna gal su skydliauke ar hormonais turi bėdų tik pati to nežinai?  38-40 bet jei butu problemu tada man atrodo nebuciau sukudus. o tai tu sportuoji daznai? kiek kcal suvartoji per diena? koks tavo figuros tipas?
QUOTE(Shantalė @ 2011 11 16, 18:25) cia klausimas man buvo?  aha, tau  . Jau atsakei  . Čia šiaip buvo įdomu, nes pasakei, kad kaulai sunkūs. Aš irgi taip dažnai sakau, nors nežinau, ar teisingai čia teigiu. Tai įdomu buvo  . Aš būdama apie 160cm ir sverdama 60-61kg telpu į 36 dydžio drabužius. a, tiesa, čia merginos prisidavinėja duomenis: liemuo, klubai, šlaunis  .
Shantalė
2011 11 16, 19:01
QUOTE(linnn @ 2011 11 16, 18:49) aha, tau  . Jau atsakei  . Čia šiaip buvo įdomu, nes pasakei, kad kaulai sunkūs. Aš irgi taip dažnai sakau, nors nežinau, ar teisingai čia teigiu. Tai įdomu buvo  . Aš būdama apie 160cm ir sverdama 60-61kg telpu į 36 dydžio drabužius. a, tiesa, čia merginos prisidavinėja duomenis: liemuo, klubai, šlaunis  . nu tai tu gal smulkute? as raumenu nemazai turiu na o per kuria vieta jus matuojat sias kuno dalis? nes as irgi matuojuosi, bet pvz liemuo mano buna 2 skaiciai: 1. per ploniausia vieta, 2. zemiau bambos. slaunis irgi:1. per storiausia vieta netoli kirksnies 2. per viduri slaunies
Vicious Vici
2011 11 16, 19:10
QUOTE(Shantalė @ 2011 11 16, 18:38) 38-40 bet jei butu problemu tada man atrodo nebuciau sukudus. o tai tu sportuoji daznai? kiek kcal suvartoji per diena? koks tavo figuros tipas? Aš maždaug kas antrą dieną, nes kasdien laiko pritrūksta, tai tas, tai anas... Kalorijų aš neskaičiuoju, nes aš apskritai nemoku dietų laikytis kaip tokių kažkokių, man jos būna nesąmoningos atrodo ir pan.  Aš tiesiog valgau daug vaisių, daržovių, o toliau jau visą kitą kaip išeina ar tai mėsa, žuvis ar varškė ir kiti priedai kaip bulvės, kruopos ar pan. Be to aš nevengiu saldumynų, nes man jų norisi, tik dažnai darausi pati, kad nebūtų man visokių dažiklių ir cukrų naudoju rudą  Figūra mano tokia, kad dideli pečiai, kuriuos labai myliu  ir išryškėję klubai, o rankos tarkime ir blauzdos pas mane lieknos, talija vietoje
QUOTE(Shantalė @ 2011 11 16, 19:01) nu tai tu gal smulkute? as raumenu nemazai turiu na o per kuria vieta jus matuojat sias kuno dalis? nes as irgi matuojuosi, bet pvz liemuo mano buna 2 skaiciai: 1. per ploniausia vieta, 2. zemiau bambos. slaunis irgi:1. per storiausia vieta netoli kirksnies 2. per viduri slaunies oi, patikėk, manęs smulkute toli gražu nepavadinsi. Aš neesu stora, aš, nu tokia, kresna. Man vienas treneris sakė, kad liemenį reik matuoti kiek galima labiau įtraukus pilvą. Nes tada vienodai pasimatuoja. Aš taip nedarau - neįtraukiu kiek galiu, o paprasčiausiai tiesiai atsistoju - tokia pasitempimo poza. Ir matuoju per ploniausią vietą. O šlaunelę ir klubus matuoju per storiausias vietas. O kaip kitos matuoja - nežinau.
Vicious Vici
2011 11 16, 19:16
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 11 16, 16:43) manau,kad esme siame uzsiemime, kuri kas ryta dariau 3 dienas.Pasirode kazkas smagaus ir aktyvaus.Tiesa, as tiek neistempiu, pristabdydavau tam tikrose vietose, atsigerdavau, prasieidavau per kambari.Ka jus manote? Man gražu pažiūrėti, bet aš jau tokių aerobikinių tipų atsikandusi gyvenime, tai pati jau visai nenoriu Papildyta:QUOTE(linnn @ 2011 11 16, 19:14) Aš taip nedarau - neįtraukiu kiek galiu, o paprasčiausiai tiesiai atsistoju - tokia pasitempimo poza. Ir matuoju per ploniausią vietą. O šlaunelę ir klubus matuoju per storiausias vietas. O kaip kitos matuoja - nežinau. Man regis, kad taip dauguma, bent aš taip tikiuosi
Shantalė
2011 11 16, 19:23
na tada supratau, galiu savo skaiciukus jums pateikti: liemuo: 69cm klubai: 94 slaunis: 58cm
QUOTE(Shantalė @ 2011 11 16, 19:23) ir nori pasakyti čia 38-40 dydžiai  .
Vicious Vici
2011 11 16, 19:56
QUOTE(linnn @ 2011 11 16, 19:39) ir nori pasakyti čia 38-40 dydžiai  . nu  išmatavimai tai visai norma, kad pas visus tokie dar būtų. Tai iš kur tas svoris? Gal svarstyklės senos
Shantalė
2011 11 16, 20:16
oj soriukas  klubai 98cm. ne i ta skaiciu paziurejau. labai labai atsiprasau nu svarstykles tai neelektronines, tokios papigios, bet gerai rodo
Labu, Naujokėms Nemaišykite,liemuo-ploniausia vieta,,pora cm žemiau bambos- jau pilvas Šlaunį matuot per plačiausią vietą Papildyta:QUOTE(mandy333 @ 2011 11 16, 09:28) kazkaip nu reiktu keisti poziuri i baliukus mandy,asmeniškai mano atveju ne baliukuose kaltė,aš po jų net numetu,jei tik  ir neužkandžiauju,o neužkandžiauti man visai nesunku  bėda,kad kasdien nesusitvarkau,jeigu užvalgau ko skanaus,ar kas po akim pasimaišo,viskas,užsikabinu už maisto  taip sakant,narkomanė  o maisto padaugėja savaitgaliais,kai Mb grįžta
Kutveliukas
2011 11 16, 20:41
QUOTE(Shantalė @ 2011 11 16, 19:38) 38-40 bet jei butu problemu tada man atrodo nebuciau sukudus. o tai tu sportuoji daznai? kiek kcal suvartoji per diena? koks tavo figuros tipas? QUOTE(linnn @ 2011 11 16, 19:49) aha, tau  . Jau atsakei  . Čia šiaip buvo įdomu, nes pasakei, kad kaulai sunkūs. Aš irgi taip dažnai sakau, nors nežinau, ar teisingai čia teigiu. Tai įdomu buvo  . Aš būdama apie 160cm ir sverdama 60-61kg telpu į 36 dydžio drabužius. a, tiesa, čia merginos prisidavinėja duomenis: liemuo, klubai, šlaunis  . ziuriu kalbat apie sunkius kaulus  na nezinau, kaip ten pas mane, bet as esu irgi neauksta, ir sveriu dabar jau 65kg, tai va tik neseniai pirkau naujas kelnes, mazesnio dydzio  40  nors virsu nesioju S  na ir nesakyciau kad esu aptekus lasinukais, nuuzpakalis ir slaunys ir nors tu jom ka nori, kruta bet vos vos vos ir nezinau, man mazai tai daktarai sake, kad sunkus stiprus kaulai, nes pagal viska buvau normalus vaikas (nei kudute, nei stora), pats viduriukas, pagal ugi viduriukas, o pagal svori per daug  nu ir taip ir taip ziurinejo ir kitos priezasties nerado
Shantalė
2011 11 16, 20:55
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 11 16, 20:41) ziuriu kalbat apie sunkius kaulus  na nezinau, kaip ten pas mane, bet as esu irgi neauksta, ir sveriu dabar jau 65kg, tai va tik neseniai pirkau naujas kelnes, mazesnio dydzio  40  nors virsu nesioju S  na ir nesakyciau kad esu aptekus lasinukais, nuuzpakalis ir slaunys ir nors tu jom ka nori, kruta bet vos vos vos ir nezinau, man mazai tai daktarai sake, kad sunkus stiprus kaulai, nes pagal viska buvau normalus vaikas (nei kudute, nei stora), pats viduriukas, pagal ugi viduriukas, o pagal svori per daug  nu ir taip ir taip ziurinejo ir kitos priezasties nerado  as esu kriauses tipo figuros, todel labai sunku man apatine dalis sumazinti. bet cia gal laiko reikia. nes pas mane vis su nuklydimais tas lieknejimas buna  taciau kai pamazu krenta kg, jie bent jau negrizta 2 dienas daugiau pavalgius
mandy333
2011 11 16, 21:01
QUOTE(MO @ 2011 11 16, 20:25) mandy,asmeniškai mano atveju ne baliukuose kaltė,aš po jų net numetu,jei tik  ir neužkandžiauju,o neužkandžiauti man visai nesunku  bėda,kad kasdien nesusitvarkau,jeigu užvalgau ko skanaus,ar kas po akim pasimaišo,viskas,užsikabinu už maisto  taip sakant,narkomanė  o maisto padaugėja savaitgaliais,kai Mb grįžta  na taikiau sau, kad poziuri reikia keist  as tai labai retai geriu, per 3 men gal karta ir tai ten tik max 2"margaritas" man sunkiausia yra kai visada nuvaziuoji i baliu ir turi atsakinet i begale klausimu:ar tai neskanu kad nevalgai?kodel nenori?ir panasiai ir tada turi pasakot visa"litanija" kad sportuoji ir riebiu kepsniu nevalgai.tai man zymiai lengviau ta kepsni sukirst, negu teisintis  jau kazkada esu minejusi, kad mano draugai ir pazystami nesupratingi, kad kiti gali tureti pomegiu, o ne tik gerti ir esti  gerai kad tu baliu nera per daug  jei balius pas gimines tai yra lengviau, jie zino viska ir nespaudzia manes, tai tik is ten griztu tik uzkandusi, o nepersivalgiusi  na svetinga mes tauta, nieko nepasakysi o tai tu su Mb atskirai gyveni?  turbut vaiku dar neturi?  (kazko per smalsi pasidariau  ) mano blogas iprotis yra kava  va toj sriti save irgi vadinu narkomane, tik per paskutinius metus pasiseke siek tiek suvaldyt vartojimo masta
Sveikos, matau esate cia susibendravusios ir gal as ne i tema busiu, bet vis dazniau mastau apie sporta namuose Galbut is jusu yra jau daug zinanciu apie esamus sporto video ir patarsite, kokie konkreciai tiktu apatinei kuno daliai, t.y. uzpakaliui ir leskom mesti?  bet, noreciau, kad butu stipru ir efektyvu, nesu pradedancioji sportininke. Dekoju
Shantalė
2011 11 16, 21:14
QUOTE(Jokūba @ 2011 11 16, 21:05) Sveikos, matau esate cia susibendravusios ir gal as ne i tema busiu, bet vis dazniau mastau apie sporta namuose Galbut is jusu yra jau daug zinanciu apie esamus sporto video ir patarsite, kokie konkreciai tiktu apatinei kuno daliai, t.y. uzpakaliui ir leskom mesti?  bet, noreciau, kad butu stipru ir efektyvu, nesu pradedancioji sportininke. Dekoju  sveika, o kokios rusies noretum sporto? kardio ar kokiu pratimu?
QUOTE(Shantalė @ 2011 11 16, 22:14) sveika, o kokios rusies noretum sporto? kardio ar kokiu pratimu? taip, kardio treniruotems teikiu prioriteta. bet pratimu serija irgi butu idomu  Tik nemegstu LABAI svareliu. megstu sporte dinamika, greiti, intensyvuma. Daug metu lankiau aerobikos treniruotes, vasara mano favoritas - begimas  Dabar galvoju isbandyti sporta namuose, bet nesidomejau video treniruociu pasiula  Sakau, gal jau kazkas is jusu turi sukauptos vertingos informacijos
Shantalė
2011 11 16, 21:47
QUOTE(Jokūba @ 2011 11 16, 21:34) taip, kardio treniruotems teikiu prioriteta. bet pratimu serija irgi butu idomu  Tik nemegstu LABAI svareliu. megstu sporte dinamika, greiti, intensyvuma. Daug metu lankiau aerobikos treniruotes, vasara mano favoritas - begimas  Dabar galvoju isbandyti sporta namuose, bet nesidomejau video treniruociu pasiula  Sakau, gal jau kazkas is jusu turi sukauptos vertingos informacijos  tiesa sakant as tai neturiu. tiesiog youtube pasieskau ir tiek. dabar pagrinde darau fitnes pratimus. nezinau ar tau patiktu, bet yra toks saitas www.bodyrock.com gal kas patis
FrostyFrosty
2011 11 16, 21:52
QUOTE(Jokūba @ 2011 11 16, 22:05) Sveikos, matau esate cia susibendravusios ir gal as ne i tema busiu, bet vis dazniau mastau apie sporta namuose Galbut is jusu yra jau daug zinanciu apie esamus sporto video ir patarsite, kokie konkreciai tiktu apatinei kuno daliai, t.y. uzpakaliui ir leskom mesti?  bet, noreciau, kad butu stipru ir efektyvu, nesu pradedancioji sportininke. Dekoju  as likusiom panom gal atrodysiu saliska nes seip dievinu si kanala ir viska ka jie daro, bet siulau zvalgytis butent cia, jei nori intensyvumo ir nesi naujoke ir nori kazko realiai efektyvaus.Tik pasakysiu taip, dirbs visas kunas darant siuos pratimus, jis turi visas dirbti, kad sumazetu tavo apimtys  cia vienas is filmuku butent orientuoti treniruoti uzpakaliuka, bet visi ju video yra vienodai efektyvus, vistiek teks bendra lasinuka mesti,kad uzpakalis mazetu o cia visoms uzpakaliukui kazkuri skundesi, kad itupstai per lengvi paprasti, tai stai puiki variacija yra
Sveikos O tai kaip jūs sportuojat? Įsijungiat kompą ir kartu darot, ar kaip?
sauliuxxx
2011 11 17, 10:10
QUOTE(linnn @ 2011 11 17, 10:55) Sveikos O tai kaip jūs sportuojat? Įsijungiat kompą ir kartu darot, ar kaip? As persimetu video i flash'iuka ir isijungiu ji per televizoriu, tada kartu ir darau
Kristute97
2011 11 17, 11:15
QUOTE(Shantalė @ 2011 11 16, 15:29) labas dar karta. as taip ir neprisistaciau. esu 22metu. ugis 1,64 sveriu 65-66. noreciau numesti bent iki 60kg. pati sportuoju su pertraukom jau kokius 10 metu. intensyviausiai vasara, nes tada begiodavau iki 1val. na o kai salta man lieka tik sokdyne ir ivairus pratimai namuose. nesenai isbandziau pratimus ziuzanos man jie  , tik kaikurie dar sunkoki. mano didziausia problema yra uzpakalis ir kojos Jerguteliau, toks jausmas, kad cia apie mane rasoma  Tik man metų daugiau
FrostyFrosty
2011 11 17, 11:15
QUOTE(linnn @ 2011 11 17, 09:55) Sveikos O tai kaip jūs sportuojat? Įsijungiat kompą ir kartu darot, ar kaip? as taip, laptopa nesuosi i saliona, ten daug vietos ir sportuoju isijungusi video  cia kai daug ivairiu pratimu nauju ar aerobika kur reikia kartoti daug zingsneliu
_dalyvė_
2011 11 17, 20:35
Labas vakaras, pagaliau radau naują temą  Noriu paklausti, kam prisiduodat kūno masę? Noriu ir aš , šiuo metu reguliariai sportuoju, svoris galima sakyti ženkliai sumažėjo , o aš darbuojuos toliau.
|
|