Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Martinis ir kokteiliai su juo
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Gėrimai
Pages: 1, 2
Sage
Na pasidalinkim kokteiliu receptais su MARTINI mirksiukas.gif
Gandi
QUOTE(Sage @ 2006 03 23, 17:51)
Na pasidalinkim kokteiliu receptais su MARTINI mirksiukas.gif
*

As tai martini su niekuo nemaisau, tiesiog i taure pridedu daug leduku ir citrinos skiltele ax.gif
Bandziau raudona martini, tai nepatiko, tik baltas thumbup.gif
dominyka3
Man ir skaniausias baltas/citrinos skiltele iskarto istrinu(isspaudziu)/3gabaliukai leduku. drinks_cheers.gif
Vytaute13
Elementariausias sausas martinis: 1/2 martinio, 1/2 degtines, alyvuoge smile.gif Kokteilio taurej ax.gif
meduksi
martinis,sprite,citrina ir ledukų dar galima mirksiukas.gif
ViShy
QUOTE(leduke @ 2006 04 22, 21:25)
*

Man martinis skanu su spraitu ir su apelsino skiltele, ledukais wub.gif
ChinChin
dar su raudonųjų greipfrutų sultimis paragaukite, arba raudonųjų apelsinų - neseniai ragavau - labai skanu buvo

piltis iš akies - kam patinak daugiau kam mažiau wink.gif
neues
QUOTE(ChinChin @ 2006 04 25, 16:17)
dar su raudonųjų greipfrutų sultimis paragaukite, arba raudonųjų apelsinų - neseniai ragavau - labai skanu buvo

piltis iš akies - kam patinak daugiau kam mažiau wink.gif
*

Čia raudonas Martini skanu su greipf. sultimis, taip? blush2.gif
Nežinau kaip su Martini, bet baltas Cinzano skanu su apelsinų sultimis + grūstu ledu. Toks lengvas ir baisingai skanus kokteilis. ax.gif
ChinChin
oj, berods man tada ragauti davė balto Martinio, nes na, bent jau pats gėrimas tikrai buvo baltas - toks šviesiai gelsvas blush2.gif aš, žinote, ne profesionalė, nelabai ką nusimanau - šiaip pasidalinti tik nusprendžiau ax.gif
Estrella...
Labai skanu baltas martinis ,šampanas ir ananasų sultys dar leduko galima dėti wub.gif
Ademara
gal aš čia ir ne į tema, bet ar brangų martinį perkat tokiems kokteiliukams? alc.gif
Kozete
QUOTE(Ademara @ 2006 05 03, 16:09)
gal aš čia ir ne į tema, bet ar brangų martinį perkat tokiems kokteiliukams?  alc.gif
*

Na, nežinau kai kam brangu, kai kam nelabai g.gif
Martinio butelis kainuoja mažesnis apie 15Lt. Didesnis virš 20Lt. blink.gif
SUNO
Man tai neblogas kokteiliukas,martinis, truputi degtines,spraito ir ledukai.
Pigalica
Man labai patinka Martinis+Tonikas+Citrinos grezinelis+Ledukai thumbup.gif
maziuka
man martinis truputi kartokas, tai kartais renkuosi kita vermuto rusi, bet cia labai super kokteiliukas thumbup.gif :
LEDKALNIS:
vermuto, apelsinu sulciu pagal skoni (jei svieziai spaustos tai dar gardziau) ir vaniliniu ledu rutuliukas. thumbup.gif labai daznai pasidarau, nes mmmmm kaip gardu biggrin.gif
sviliukas
Martinis ar kitas vermutas(raudonas) 50 ml,+50ml degtines+50ml apelsinu sulciu+ledukai

Vieno per mazai 2 per daug drinks_cheers.gif
Šokoladka
O mum patinka martinis + mineralinis (su spryte per saldu) + ledukai thumbup.gif
Gal skamba ir nelabai, bet labai skanu drinks_cheers.gif
mazu-le
Man tiesa sakant martinis irgi kartokas, tai dažniausiai perku bianco vermutus, iš ju labiausiai lemon patinka, dar rosso neblogas. Tradiciniai kokteiliukai: vermutas+sprite+ledukai, nesenia bandėm su apelsinų sultimis, visai nieko 4u.gif
laukine
martini geriu su sprite 1/1 +persiku sultys del spalvos + grenadino sirupas del grazumo ir saldumo ax.gif ir aisku ledukai ir citrinos gabaliukas thumbup.gif
nusiziurejom su vyru si receptuka is Forum palace hihihi.gif
Ziezirba
Martinis, absentas ir spraitas santykiu 1:1:2 thumbup.gif
Vijone
QUOTE(Vytaute13 @ 2006 04 16, 21:09)
Elementariausias sausas martinis: 1/2 martinio, 1/2 degtines, alyvuoge smile.gif

esu su ivairiomis sultimis ragavusi, bet su degtine dar neteko. Turbut per sventes reiks isbandyti biggrin.gif

QUOTE(leduke @ 2006 04 22, 21:25)
*

man su spraitu per saldu. As dazniausiai darau tik su citrina, kartais papildomai dar citrinos sulciu isipaudusi ipilu ir su ledukais, arba kokias 3 saldytas braskes vietoj leduku imetu rolleyes.gif
Auksuole
Jei Martinis per saldus galima Cinzano pirkti, jis švelnesnis.
Labai skanu su kaktusų sultimis, bet jų mačiau tik Maximoj smile.gif
jurgga
Man Martini saldokas, tai maisau su CITRINU sultimis thumbup.gif

Tiesa, gal kas pamenate, kai jis tik atsirado, kainavo 44 lt didelis butelis, buvo su tokiu kamsciu kaklelyje kaip geros degtines, o po to staiga atpigo perpus ir to kamscio nebera... Galvojau, kad man vaidenasi, bet atrode kad jis prastesnis.
Dabar isitikinau, kad is tikruju pas mus Martini kazkoks itartinas... Lenkijoj firminej parduotuvej pirkau, kainavo 42 lt, buvo su tuo kamsciu kur antrakart pripildyt butelio neimanoma ir skonis nepalyginus vientisesnis... Nera jis vien saldziai kartus...
mik
QUOTE(leduke @ 2006 04 22, 22:25)
*

as taip pat darau thumbup.gif
Karmen
Labai mėgau Martini ir studentavimo laikais tikrai jo buvo išgerta nemažai tongue.gif Paskui kažkaip gerdavo vyną, Martinio negėriau jau daug metų. Bet darbe per gimtadienius man išgėrus Martinio su Sprite du kartus įvyko net nežinau tikriausiai alerginis šokas blink.gif Pirmiausia pakilo spaudimas - žandai pasidarė raudoni raudoni, paskui jisai staigiai krito pasidariau balta kaip popieris, pradėjo drebėt kojos rankos, atrodė kad tuoj tuoj prarasiu sąmonę, trūko oro, daužėsi širdis, pulsas nežinau kokio greičio buvo, pasidarė labai karšta doh.gif Kai taip įvyko pirmą kartą pagalvojau kad su širdim blogai, bet tokio dalyko man niekada nebuvo anksčiau, nebuvo ir po to, be to niekada nesiskundžiau širdim. Nuvariau pas gydytojus, padarė išsamius širdies tyrimus nes iš tikrųjų mane išgąsdino ta situacija ir aišku gydytojai nieko nerado. Ir vėl praėjus geram pusmečiui darbe per gimtadienį išgėriau Martinio su Sprite ir vėl pasikartojo ta pati situacija su tais pačiais simptomais huh.gif
Nežinau net ką ir galvot g.gif Bet dabar jau jaučiu daugiau negersiu Martinio, nes sakau gal jis koks padirbtas pas mus, gal ten pridėta ko nors kas man sukelia tokią reakciją unsure.gif
melinake
o man tai skaniausia-75gsauso martinio+25g degtines+apelsinu sulciu100g+leduku
niam niam sokiai.gif
FreeDay
Mano patys skaniausi trys receptukai su Martini bianco biggrin.gif :
1. Martinis + citrina + ledukai;
2. Martinis + spraitas + ledukai;
3. Martinis+ greifrutų sultys + ledukai

Net užsimaniau dabar wub.gif
arabeska
Man skaniausia: martinis , citrina(citrinos sultys) ir ledukai thumbup.gif o labiausia vasarą wub.gif
Saga
noriu bandyti kokteili martinis, sprite ir ledukai, tiktai nezinau koki martini rinktis sausa ar saldesni?
himalaia
Geriausi, klasikiniai kokteiliai su Martiniu:
Manhattan
1 dalis saldaus vermuto
2 dalys viskio
2 lašeliai "Bitters" (kol kas Lietuvoj dar nemačiau, bet paieškot dar galima. Tačiau kokteilias ir be jo puikus)
sumaišyti su ledu. Galima įdėti vyšnią. Ir į kokteilinę taurę. Stipru ir skanu.

Martini
1 dalis sauso Martinio
2 dalys džino
Sumaišyti su ledu (stirred, not shaken smile.gif ), galima pamaišyti su citrinos žievele dėl aromato ir pridėti alyvuogę (o įdėjus mažą konservuotą svogūnėlį tas pats kokteilis jau vadinasi "Gibson" smile.gif ). Taip pat į trikampio formos taurę.

Kažkodėl vadinamas
Gentleman's drink (aš vadinu Lady's drink smile.gif )
sumaišyti lygiomis dalimis baltą sausą Martini ir raudoną Martini, pridėti ledo ir laimo.
kakarieku
Na vermutas mano favoritas:

baltas vermutas+gazuotas citrinu limonadas (bet ne sprite, ir ne tonikas, o siaip koki paprastesnis, berods sellita) + ledo

raudonas vermutas+ cocacola+ledas
mantra
sveikos merginos, nutariau paskanauti su Martiniu kokteilius, nes nusiprkau labai grazias taures lotuliukas.gif tik nelabai supratau koks Martini atitinka sausas, o koks saldus. Nes pardej radau su uzrasais extra dry ir kitas be nieko schmoll.gif lietuvisko paaiskinimo neradau. Gal galit mergaites pagelbeti? 4u.gif
himalaia
QUOTE(mantra @ 2007 12 06, 14:35)
sveikos merginos, nutariau paskanauti su Martiniu kokteilius, nes nusiprkau labai grazias taures lotuliukas.gif tik nelabai supratau koks Martini atitinka sausas, o koks saldus. Nes pardej radau su uzrasais extra dry ir kitas be nieko schmoll.gif lietuvisko paaiskinimo neradau. Gal galit mergaites pagelbeti? 4u.gif
*

Extra dry yra labai sausas, man asmeniškai vienas jis neypač skanus, nebent ko nors rūgštesnio norisi. Tačiau labai tinka į kokteilius. O vienas paprastas Martinis (tas be užrašo)- labai saldus. Taigi geriausas variantas- juos abu sumaišyti, išeina idealus skonis, jei norisi kažko lengvai saldžiai rūgštaus.
Kad aiškiau būtų, jei būtent apie Martini šnekam, tai Lietuvoj sausas pardavinėjamas žaliuose buteliuose, saldus- permatomuose.
kutuke
Man skaniausias toks: 100 ml Martini raudono, gazuoto naturalaus mineralinio vandens (pilu pagal skoni), ir idedu citrinos.
Toki pati kokteil darau ir Martini Extra dry, mano vyras sake sitas kokteilis pats geriausias vaistas, jei is vakaro truputi padauginai. drinks_cheers.gif
mantra
QUOTE(himalaia @ 2007 12 07, 16:34)
Extra dry yra labai sausas, man asmeniškai vienas jis neypač skanus, nebent ko nors rūgštesnio norisi. Tačiau labai tinka į kokteilius. O vienas paprastas Martinis (tas be užrašo)- labai saldus. Taigi geriausas variantas- juos abu sumaišyti, išeina idealus skonis, jei norisi kažko lengvai saldžiai rūgštaus.
Kad aiškiau būtų, jei būtent apie Martini šnekam, tai Lietuvoj sausas pardavinėjamas žaliuose buteliuose, saldus- permatomuose.
*

Dekui himalaia mirksiukas.gif
Indijaa
martini banco ir sampanas ( saldus) lygiom dalim ... labai skanu ir svaigu ir neskauda galvele nuo jo ryte
matrioshka69
as turiu tris megstamiausius kokteiliukus:

1. martinis + ananasu sultys + sviezio ananaso skiltele ( saldu ir super spalvyte smile.gif )
2. martinis + granatu - spanguoliu sultys ( kam patinka truputi rugstumas)
3. martinis + spraitas + ledukai (klasika)

manau dar "skonio priduoda" taure, laaabai skanu megautis kokteiliais is placiu kokteiliniu tauriu thumbup.gif
aurena
skanus, bet "mirtinas" kokteilis: martinis+degtine+sprite+ledukai
Auksesmama
QUOTE(leduke @ 2006 04 22, 20:25)
*

thumbup.gif visad toki darau ir man labai patinka
Nerytė
QUOTE(aurena @ 2008 02 05, 23:49)
skanus, bet "mirtinas" kokteilis: martinis+degtine+sprite+ledukai
*

thumbup.gif as irgi darau, arba be degtisnes su toniku arba martinis+tonikas+avieciu sirupas, jis taip graziai nuseda ant dugno - graziai atrodo pateikiant thumbup.gif
Airiduko mamyte
QUOTE(leduke @ 2006 04 22, 22:25)
*

sitas isbandytas ir geriauses 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(matrioshka69 @ 2008 01 23, 18:57)
as turiu tris megstamiausius kokteiliukus:

1. martinis + ananasu sultys + sviezio ananaso skiltele ( saldu ir super spalvyte smile.gif )
2. martinis + granatu - spanguoliu sultys ( kam patinka truputi rugstumas)
3. martinis + spraitas + ledukai (klasika)

manau dar "skonio priduoda" taure, laaabai skanu megautis kokteiliais is placiu kokteiliniu tauriu  thumbup.gif
*

mhm su granatom skanei skamba drinks_cheers.gif
goya
QUOTE(arabeska @ 2007 06 03, 12:46)
Man skaniausia: martinis , citrina(citrinos sultys) ir ledukai  thumbup.gif o labiausia vasarą  wub.gif
*

thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Indijaa @ 2008 01 01, 22:17)
martini banco ir sampanas ( saldus)  lygiom dalim ... labai skanu ir svaigu  ir neskauda galvele nuo jo ryte
*

Skamba viliojančiai, reiks pabandyti smile.gif
Sorenta
O mano mėgstamiausias, tai martinis su raudonųjų apelsinų sultimis ir dar ledukų mmm tongue.gif ir jei dar kokteilis geriamas iš martinio taurių tai išvis, skanumėlis drinks_cheers.gif
Floralys
norejau paklaust - o jus ledukus grustus dedat ar 'cielus'? g.gif
Sorenta
QUOTE(joguste @ 2009 01 09, 21:37)
norejau paklaust - o jus ledukus grustus dedat ar 'cielus'?  g.gif
*

Aš dedu negrūstus ledukus. Su grūstais dar nebandžiau, bet būtų įdomu pamėginti g.gif
Gal kas mėginote? g.gif
trauktine
Martinis( sviesusis)+Shweppes tonic+degtine+pora konservuotu zaliuju alyvuogiu+citrinos griezinelis+ledukai. Plakama kokteiliu plaktuve. skanu ax.gif
FreeDay
QUOTE(J.P. @ 2008 12 29, 17:52)
O mano mėgstamiausias, tai martinis su raudonųjų apelsinų sultimis ir dar ledukų mmm  tongue.gif  ir jei dar kokteilis geriamas iš martinio taurių tai išvis, skanumėlis  drinks_cheers.gif
*

Aha šitas labai skanus wink.gif Kažkaip tonikas ir sprite' as jau pabodę, tai atradau raudonų apelsinų sultis thumbup.gif
Sorenta
QUOTE(ANDI @ 2009 01 21, 19:12)
Aha šitas labai skanus  wink.gif  Kažkaip tonikas ir sprite' as jau pabodę, tai atradau raudonų apelsinų sultis  thumbup.gif
*

Superinis skonis thumbup.gif ir spalvytė graži. Senai beragavau martinio, reiktu savaitgali pasivaišinti, kaip tik svečių laukiu
mmartaa
o man skaniausiai martini gerti skiesta su mineraliniu,bet daug jo pilti nereikia ir citrinos griezinelis,tada ne taip sirdis apsala mirksiukas.gif
Sorenta
QUOTE(mmartaa @ 2009 01 29, 23:49)
o man skaniausiai martini gerti skiesta su mineraliniu,bet daug jo pilti nereikia ir citrinos griezinelis,tada ne taip sirdis apsala mirksiukas.gif
*

O mineralinis su burbuliukais ar ne g.gif Įdomus variantas, reiktų pabandyti bigsmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.