Na pasidalinkim kokteiliu receptais su MARTINI
Man ir skaniausias baltas/citrinos skiltele iskarto istrinu(isspaudziu)/3gabaliukai leduku.
Elementariausias sausas martinis: 1/2 martinio, 1/2 degtines, alyvuoge
martinis,sprite,citrina ir ledukų dar galima
dar su raudonųjų greipfrutų sultimis paragaukite, arba raudonųjų apelsinų - neseniai ragavau - labai skanu buvo
piltis iš akies - kam patinak daugiau kam mažiau QUOTE(ChinChin @ 2006 04 25, 16:17) dar su raudonųjų greipfrutų sultimis paragaukite, arba raudonųjų apelsinų - neseniai ragavau - labai skanu buvo piltis iš akies - kam patinak daugiau kam mažiau Čia raudonas Martini skanu su greipf. sultimis, taip? Nežinau kaip su Martini, bet baltas Cinzano skanu su apelsinų sultimis + grūstu ledu. Toks lengvas ir baisingai skanus kokteilis.
oj, berods man tada ragauti davė balto Martinio, nes na, bent jau pats gėrimas tikrai buvo baltas - toks šviesiai gelsvas
Labai skanu baltas martinis ,šampanas ir ananasų sultys dar leduko galima dėti
gal aš čia ir ne į tema, bet ar brangų martinį perkat tokiems kokteiliukams?
Man tai neblogas kokteiliukas,martinis, truputi degtines,spraito ir ledukai.
Man labai patinka Martinis+Tonikas+Citrinos grezinelis+Ledukai
man martinis truputi kartokas, tai kartais renkuosi kita vermuto rusi, bet cia labai super kokteiliukas
LEDKALNIS: vermuto, apelsinu sulciu pagal skoni (jei svieziai spaustos tai dar gardziau) ir vaniliniu ledu rutuliukas.
Martinis ar kitas vermutas(raudonas) 50 ml,+50ml degtines+50ml apelsinu sulciu+ledukai
Vieno per mazai 2 per daug
O mum patinka martinis + mineralinis (su spryte per saldu) + ledukai
Gal skamba ir nelabai, bet labai skanu
Man tiesa sakant martinis irgi kartokas, tai dažniausiai perku bianco vermutus, iš ju labiausiai lemon patinka, dar rosso neblogas. Tradiciniai kokteiliukai: vermutas+sprite+ledukai, nesenia bandėm su apelsinų sultimis, visai nieko
martini geriu su sprite 1/1 +persiku sultys del spalvos + grenadino sirupas del grazumo ir saldumo
nusiziurejom su vyru si receptuka is Forum palace
Martinis, absentas ir spraitas santykiu 1:1:2
QUOTE(Vytaute13 @ 2006 04 16, 21:09) Elementariausias sausas martinis: 1/2 martinio, 1/2 degtines, alyvuoge esu su ivairiomis sultimis ragavusi, bet su degtine dar neteko. Turbut per sventes reiks isbandyti QUOTE(leduke @ 2006 04 22, 21:25) man su spraitu per saldu. As dazniausiai darau tik su citrina, kartais papildomai dar citrinos sulciu isipaudusi ipilu ir su ledukais, arba kokias 3 saldytas braskes vietoj leduku imetu
Jei Martinis per saldus galima Cinzano pirkti, jis švelnesnis.
Labai skanu su kaktusų sultimis, bet jų mačiau tik Maximoj
Man Martini saldokas, tai maisau su CITRINU sultimis
Tiesa, gal kas pamenate, kai jis tik atsirado, kainavo 44 lt didelis butelis, buvo su tokiu kamsciu kaklelyje kaip geros degtines, o po to staiga atpigo perpus ir to kamscio nebera... Galvojau, kad man vaidenasi, bet atrode kad jis prastesnis. Dabar isitikinau, kad is tikruju pas mus Martini kazkoks itartinas... Lenkijoj firminej parduotuvej pirkau, kainavo 42 lt, buvo su tuo kamsciu kur antrakart pripildyt butelio neimanoma ir skonis nepalyginus vientisesnis... Nera jis vien saldziai kartus...
Labai mėgau Martini ir studentavimo laikais tikrai jo buvo išgerta nemažai
Nežinau net ką ir galvot
o man tai skaniausia-75gsauso martinio+25g degtines+apelsinu sulciu100g+leduku
niam niam
Mano patys skaniausi trys receptukai su Martini bianco
1. Martinis + citrina + ledukai; 2. Martinis + spraitas + ledukai; 3. Martinis+ greifrutų sultys + ledukai Net užsimaniau dabar
Man skaniausia: martinis , citrina(citrinos sultys) ir ledukai
noriu bandyti kokteili martinis, sprite ir ledukai, tiktai nezinau koki martini rinktis sausa ar saldesni?
Geriausi, klasikiniai kokteiliai su Martiniu:
Manhattan 1 dalis saldaus vermuto 2 dalys viskio 2 lašeliai "Bitters" (kol kas Lietuvoj dar nemačiau, bet paieškot dar galima. Tačiau kokteilias ir be jo puikus) sumaišyti su ledu. Galima įdėti vyšnią. Ir į kokteilinę taurę. Stipru ir skanu. Martini 1 dalis sauso Martinio 2 dalys džino Sumaišyti su ledu (stirred, not shaken Kažkodėl vadinamas Gentleman's drink (aš vadinu Lady's drink sumaišyti lygiomis dalimis baltą sausą Martini ir raudoną Martini, pridėti ledo ir laimo.
Na vermutas mano favoritas:
baltas vermutas+gazuotas citrinu limonadas (bet ne sprite, ir ne tonikas, o siaip koki paprastesnis, berods sellita) + ledo raudonas vermutas+ cocacola+ledas
sveikos merginos, nutariau paskanauti su Martiniu kokteilius, nes nusiprkau labai grazias taures
QUOTE(mantra @ 2007 12 06, 14:35) sveikos merginos, nutariau paskanauti su Martiniu kokteilius, nes nusiprkau labai grazias taures Extra dry yra labai sausas, man asmeniškai vienas jis neypač skanus, nebent ko nors rūgštesnio norisi. Tačiau labai tinka į kokteilius. O vienas paprastas Martinis (tas be užrašo)- labai saldus. Taigi geriausas variantas- juos abu sumaišyti, išeina idealus skonis, jei norisi kažko lengvai saldžiai rūgštaus. Kad aiškiau būtų, jei būtent apie Martini šnekam, tai Lietuvoj sausas pardavinėjamas žaliuose buteliuose, saldus- permatomuose.
Man skaniausias toks: 100 ml Martini raudono, gazuoto naturalaus mineralinio vandens (pilu pagal skoni), ir idedu citrinos.
Toki pati kokteil darau ir Martini Extra dry, mano vyras sake sitas kokteilis pats geriausias vaistas, jei is vakaro truputi padauginai. QUOTE(himalaia @ 2007 12 07, 16:34) Extra dry yra labai sausas, man asmeniškai vienas jis neypač skanus, nebent ko nors rūgštesnio norisi. Tačiau labai tinka į kokteilius. O vienas paprastas Martinis (tas be užrašo)- labai saldus. Taigi geriausas variantas- juos abu sumaišyti, išeina idealus skonis, jei norisi kažko lengvai saldžiai rūgštaus. Kad aiškiau būtų, jei būtent apie Martini šnekam, tai Lietuvoj sausas pardavinėjamas žaliuose buteliuose, saldus- permatomuose. Dekui himalaia
martini banco ir sampanas ( saldus) lygiom dalim ... labai skanu ir svaigu ir neskauda galvele nuo jo ryte
as turiu tris megstamiausius kokteiliukus:
1. martinis + ananasu sultys + sviezio ananaso skiltele ( saldu ir super spalvyte 2. martinis + granatu - spanguoliu sultys ( kam patinka truputi rugstumas) 3. martinis + spraitas + ledukai (klasika) manau dar "skonio priduoda" taure, laaabai skanu megautis kokteiliais is placiu kokteiliniu tauriu
skanus, bet "mirtinas" kokteilis: martinis+degtine+sprite+ledukai
QUOTE(leduke @ 2006 04 22, 22:25) sitas isbandytas ir geriauses Papildyta: QUOTE(matrioshka69 @ 2008 01 23, 18:57) as turiu tris megstamiausius kokteiliukus: 1. martinis + ananasu sultys + sviezio ananaso skiltele ( saldu ir super spalvyte 2. martinis + granatu - spanguoliu sultys ( kam patinka truputi rugstumas) 3. martinis + spraitas + ledukai (klasika) manau dar "skonio priduoda" taure, laaabai skanu megautis kokteiliais is placiu kokteiliniu tauriu mhm su granatom skanei skamba
O mano mėgstamiausias, tai martinis su raudonųjų apelsinų sultimis ir dar ledukų mmm
norejau paklaust - o jus ledukus grustus dedat ar 'cielus'?
Martinis( sviesusis)+Shweppes tonic+degtine+pora konservuotu zaliuju alyvuogiu+citrinos griezinelis+ledukai. Plakama kokteiliu plaktuve. skanu ax.gif
o man skaniausiai martini gerti skiesta su mineraliniu,bet daug jo pilti nereikia ir citrinos griezinelis,tada ne taip sirdis apsala
|