jolantaa22
2011 11 17, 01:49
Sveikos merginos Turiu bėdą: Esu 22m., draugas 23m. su draugu draugauju ketveri metai ir pradėjau nebenorėti mylėtis, seksas pasidarė kaip prievarta. Anksčiau mylėdavomės kažkur 1 kartą per savaitę, o dabar į mėnesį 1-2 kartus. (Gyvenam atskirai) Vaikinui ir anksčiau trūkdavo, o dabar išvis galvoja, kad netraukia jis manęs ir pan. O jam seksas yra labai svarbu, jis - labai aktyvus. Nežinau kažkas man pasidarė, dar prieš šį vaikiną draugavau su kitu, tai su juo norėdavau mylėtis visur valtį, tualete ir pan., bet mylėdavausi per pykčius. O su dabartiniu draugu santykiai per keturis metus tik stiprėjo, mes beveik nesipykom per tuos metus, o jei ir būdavo, tai kasdieniškas pyktelėjimas, bet nieko rimto. Mes mylim vienas kitą, esam laimingi kartu, jis man daro staigmenas (pvz. vonią paruošia su žvakėm, šampanu, vynuogėm; vakarienę padaro prie žvakių šviesos ir pan.), mėgsta daryti valgyti, esą tvarkingas, beproto seksualus, gražus, myli vaikus (dar neturime), o kas svarbiausia šitoje temoje jis pirmas, kuris mane taip švelniai, karštai pamyli. Aš su juo pirmą kartą patyriau visapusišką orgazmą, mane jis varo iš proto. Galiu tvirtai pasakyti, kad merginos suradau idealų vyrą, kuris daro mane laimingą. Atrodo viskas gerai turėtų būti, bet mylėtis nenoriu, kad ir kaip būna gera jo glėbį. Gal galit pasakyti, patarti, kas man nutiko? Ko imtis? Nenoriu prarasti savo svajonių vaikino, bet pati suprantu, kad vaikinams reikia sekso, o manajam tuo labiau. Guodžia jis mane, kad viską išspręsim ir pan., bet suprantu, kad jie ir ilgai nelaukia, ieškos tos, kuri suteiks, o aplink jį sukiojasi vien gražios merginos. Vyrai visgi medžiotojai, kad ir kaip mylės, bet neatsilaikys geiduliui. Prašau patarkit merginos, ką jūs darytumėte tokiu atveju.
Karikima
2011 11 17, 03:00
Man irgi taip yra buve, atrode kad kaip koki darba ta dalyka atlikinejau pries miega, koki pusmeti truko ir praejo, kazkaip atsirado didelis potraukis. Gal esi pavargus, labai uzsiemusi? Nes itariu mano atveju tame priezastis buvo, nors ir tada nesijaute.
jolantaa22
2011 11 17, 11:20
Studijuoji aš, tai labai būna daug darbų. Stengiuosi būti tarp geriausiai besimokinančių. Mes su draugu būnam tik savaitgaliais, nes mano mokslai vienam mieste, jo kitam. O kai susitinki atrodo norisi pabūti ramiai, gražiai, apsikabinus ir viskas, o jis nori mylėtis.
Sypsokites
2012 01 02, 02:56
tu normali  , jei jis nepyksta ir nepraso daugiau tai ir nekelk problemos.. as tave suprantu, pati visa tai perejau ir galiu pasakyt, kad dazniausiai seksualinis temperamentas buna nevienodas daugumoje poru. teks su tuo gyventi, susitaikyt, taip tai trukumas ir nepatogumas, su laiku prisitaikysit prie sio ritmo, tu truputi pasistengsi, o jis susilaikys ir viskas bus gerai
iškamša
2012 01 02, 19:33
pabandyk kokių nors afrodiziakų
giedruole
2012 01 03, 12:01
Gal tu varžaisi savo kūno? Ar gerai jautiesi nuoga? Ar esi sau graži ir seksuali? Tai labai daug reiškia. Kompleksai labai numuša norą mylėtis.
QUOTE(Sypsokites @ 2012 01 02, 03:56) tu normali  , jei jis nepyksta ir nepraso daugiau tai ir nekelk problemos.. as tave suprantu, pati visa tai perejau ir galiu pasakyt, kad dazniausiai seksualinis temperamentas buna nevienodas daugumoje poru. teks su tuo gyventi, susitaikyt, taip tai trukumas ir nepatogumas, su laiku prisitaikysit prie sio ritmo, tu truputi pasistengsi, o jis susilaikys ir viskas bus gerai  Negi esat tokios naivios, kad tikit vyro susitaikymu su tuo???????? Buvęs aktyvus vyras ims nenorėt sexo? Pasvajokit. Jis tik gaus tai kitur. Nereikia tų rausvų akinukų, ak jis mane myli, sexo jam nereikia... Nekankinkit savo vyrų, bliamba. Papildyta:QUOTE(jolantaa22 @ 2011 11 17, 12:20) Studijuoji aš, tai labai būna daug darbų. Stengiuosi būti tarp geriausiai besimokinančių. Mes su draugu būnam tik savaitgaliais, nes mano mokslai vienam mieste, jo kitam. O kai susitinki atrodo norisi pabūti ramiai, gražiai, apsikabinus ir viskas, o jis nori mylėtis. jei net savaitgaliais nenori savo draugo-paleisk jį. Tu jo negeidi kaip vyro, leisk jam rasti tikrą, jam tinkančią moterį, kuri jo geis.
gyventojas
2012 01 03, 21:05
gal jai moterys patinka?
Tada kam gadinti gyvenimą vyrukui?
sena pana
2012 01 10, 15:57
O kaip saugojates? Gal vartoji KT? butent jos gali numalsinti poreiki ir nora.
gyventojas
2012 01 13, 12:58
QUOTE(Sypsokites @ 2012 01 02, 02:56) tu normali  , jei jis nepyksta ir nepraso daugiau tai ir nekelk problemos.. as tave suprantu, pati visa tai perejau ir galiu pasakyt, kad dazniausiai seksualinis temperamentas buna nevienodas daugumoje poru. teks su tuo gyventi, susitaikyt, taip tai trukumas ir nepatogumas, su laiku prisitaikysit prie sio ritmo, tu truputi pasistengsi, o jis susilaikys ir viskas bus gerai  Jūs taip naiviai manot?
QUOTE(gyventojas @ 2012 01 13, 13:58) Jūs taip naiviai manot?  Po to rėkia, kad vyrai kiaulės ir kairėn eina  Ir nuostaba būna didžiausia.
QUOTE(jolantaa22 @ 2011 11 17, 12:20) Studijuoji aš, tai labai būna daug darbų. Stengiuosi būti tarp geriausiai besimokinančių. Mes su draugu būnam tik savaitgaliais, nes mano mokslai vienam mieste, jo kitam. O kai susitinki atrodo norisi pabūti ramiai, gražiai, apsikabinus ir viskas, o jis nori mylėtis.siaubas ane? kaip jis gali noret mylet myletis  mes su B kai susitinkam po savaites nesimatymo viens nuo kito ranku negal;im atitraukt, laukiam kol vaikai sumigs ir lekiam  : o cia kalba nesamones, kad pabut ramiai, pasedet..pasiilgsta gi tas bernas taves - negi nesupranti... kazkokia keista problema/neproblema
CherLoyd
2012 01 14, 23:18
QUOTE(Browny @ 2012 01 14, 21:12) siaubas ane? kaip jis gali noret mylet myletis  mes su B kai susitinkam po savaites nesimatymo viens nuo kito ranku negal;im atitraukt, laukiam kol vaikai sumigs ir lekiam  : o cia kalba nesamones, kad pabut ramiai, pasedet..pasiilgsta gi tas bernas taves - negi nesupranti... kazkokia keista problema/neproblema  na, kiekvienam savo...tau gal nuolat yra noras, o jai gal ne...;]
annomis
2012 01 20, 11:18
QUOTE(jolantaa22 @ 2011 11 17, 02:49) Sveikos merginos Turiu bėdą: Kaip kažkuri sakė, įtakos gali turėti pervargimas, rūpesčiai apie kuriuos nuolat galvoji, hormoninių kontraceptikų vartojimas arba kai kurios ligos. Siūlyčiau pasidaryti bendrus tyrimus, pasikonsultuoti su psichologe. Galbūt nesąmoningai bijai artumo? Taip pat, esi pakankamai jauna. Tokio amžiaus moterų seksualumas dar tik auga, tuo tarpu, kai vyrų jau būna pasiekęs viršūnę. Todėl natūralu, kad jie labiau ir dažniau nori mylėtis (o ypač - su mylima moterimi). Aš kartais taip pat susiduriu su tokia problema, nors tikrai žinau, kad vyras mane traukia, kad yra jausmai jam, bet kažkodėl kažkas viduj užsispaudžia ir nieko nebegaliu padaryt. Man padeda vienintelis dalykas. Nebegalvot apie tai - apskritai užmiršt, kad sexas yra kažkokia pareiga ar prievolė. Žinoma, reikia bendro susitarimo su vyru. Siūlyčiau susitart su savo draugu ir pabandyt vieną kartą paeksperimentuot. Pvz, kad jei tau nesinori - kad jis nieko ir nedarytų. Vietoj to užsiimkit kokia kitokia veikla dviese: eikit pasivaikščiot, į kiną, pažaiskit kokį stalo žaidimą ar susitikit su draugais. Tačau tik sąžiningai - kad jis tikrai nieko nedarytų ir net neužsimintų apie mylėjimąsi. Tiesiog tą dieną užmirškit, kad toks dalykas, kaip sexas egzistuoja. Galbūt pamiršus, kad "reikia mylėtis" - atsipalaiduosi ir pati jo užsimanysi? Man asmeniškai tai visada suveikia.
giedruole
2012 01 22, 16:10
QUOTE(annomis @ 2012 01 20, 13:18) Kaip kažkuri sakė, įtakos gali turėti pervargimas, rūpesčiai apie kuriuos nuolat galvoji, hormoninių kontraceptikų vartojimas arba kai kurios ligos. Siūlyčiau pasidaryti bendrus tyrimus, pasikonsultuoti su psichologe. Galbūt nesąmoningai bijai artumo? Taip pat, esi pakankamai jauna. Tokio amžiaus moterų seksualumas dar tik auga, tuo tarpu, kai vyrų jau būna pasiekęs viršūnę. Bet autorė teigia, kad santykių metu ji patiria orgazmą, kai tuo tarpu dauguma panašaus amžiaus merginų dar tik svajoja apie tai. Jeigu būtų pervargusi, veikiama kontraceptikų ir ligų- orgazmo nepasiektų. Čia ne tas Papildyta: ĮSISKAITYKIT Į AUTORĖS ŽODŽIUS QUOTE(jolantaa22 @ 2011 11 17, 03:49) Mes mylim vienas kitą, esam laimingi kartu, jis man daro staigmenas (pvz. vonią paruošia su žvakėm, šampanu, vynuogėm; vakarienę padaro prie žvakių šviesos ir pan.), beproto seksualus, gražus, o kas svarbiausia šitoje temoje jis pirmas, kuris mane taip švelniai, karštai pamyli. Aš su juo pirmą kartą patyriau visapusišką orgazmą, mane jis varo iš proto. Tai ko ji nori?????????? Sakoma, kai žmogus per gerai turi- tada jau pats nežino ko nori. Taip ir šiuo atveju.
gyventojas
2012 01 22, 18:50
Man tai atrodo, kad ta pana yra tinginė. Nori imti, bet nenori duoti. Jeigu jis bachūras normalus, tai jis irgi nori būti pamylėtas, ane? O ji tingi kaip meška. Ją patenkina, pamyli, o ji pasivarto vonioje, pasilepina maistu- ir tiek žinių? Mergele, būsi jam vienintele pakol jis nepasimylės su iniciatyvia darbščia mergina, o tada- adjus amigo
QUOTE(gyventojas @ 2012 01 22, 19:50) Man tai atrodo, kad ta pana yra tinginė. Nori imti, bet nenori duoti. Jeigu jis bachūras normalus, tai jis irgi nori būti pamylėtas, ane? O ji tingi kaip meška. Ją patenkina, pamyli, o ji pasivarto vonioje, pasilepina maistu- ir tiek žinių? Mergele, būsi jam vienintele pakol jis nepasimylės su iniciatyvia darbščia mergina, o tada- adjus amigo  O tai taip.
LaimingaMamyte
2012 02 14, 12:16
Man atrodo sexo nenorejimas reiskia jausmu ir santykiu pabaiga.... Man taip atsitikdavo kaskart kai nustodavau myleti, dar pati to samoningai nesupratus. Bet tada tik belikdavo laukti, kol ne tik sexo nenoresi, bet i matyti to zmogaus nenoresi... IMHO  (tik mano nuomone)
pingvinukas lolo
2012 03 09, 01:39
Man taip atsitikdavo kaskart kai nustodavau myleti, dar pati to samoningai nesupratus. Bet tada tik belikdavo laukti, kol ne tik sexo nenoresi, bet i matyti to zmogaus nenoresi... IMHO  (tik mano nuomone) [/quote] Pritariu 100%
Ramiele
2012 04 12, 20:38
Suprantu autorę. Ir manęs seksas netraukia. Jei užsinoriu-pasitenkinu pati. Vaikiną savo beproto myliu. Man kažkodėl imponuoja tik jausmai, seksas man atrodo kaip kažkas negero ir nereikalingo. Suprantu kad su tokiu požiūriu ir nenoru vaikino nesusirasiu, bet ką jau padarysi  Tiesa, jokių kt ir pan nenaudoju.
|
|