Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kriaušės figūra
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Pratimai atskiroms kūno dalims
Pages: 1, 2
Tinginele koshka
Na...As esu 178 ugio ir 58 kg svorio. Virsutine kuno dalys tokia smulki labai, rankos kudos, vien kauliukai , o uzpakaliukas tai laaabai minkstas...Slaunys labai riebios, celiulitas jau is nepaspaudus odos matosi...Visas kuno svoris toje vietoje ir kaupiasi o rankose - schmoll.gif
Tai einu i sporto kluba,....Treneris man vis daugiau valgyti liepia - o as zinau kad tas valgymas i viena vieta ir sueis tik...Tai stengiuosi daugiau begioti...ir rankoms pratymus darau...Jau atsirado kazkokie pumpureliai, vietoj bicepsu, o celiulitas sumazejo...Bet truputi tik.
Deimile
Man lygiai tas pats, virsutine kuno dalis labai kuda: krutu nerasta, rankos kai sakaliukai, liemuo gan kudas, o vat uzpakaliukas, slaunys atrodo kai is kitos operos doh.gif jei svorio numetu tai visu pirma krenta nuo virsaus, o poto tik apacia, o jei priaugu tai ta pati melodija kaisakant blink.gif vel viskas i apatine kuno dali verysad.gif
*Auksinė*
Aš irgi esu "kriaušytė", ir man labai padeda Bodyfleksas thumbup.gif . Nors jisai nevisoms tinka ar patinka, bet man tai thumbup.gif . Darau namuose, todėl už sutaupytus sporto klubo pinigėlius, pasiekusi savo norimas apimtis, galėsiu save apdovanoti naujais drabužėliais thumbup.gif . Ir šiaip, laikas susitaupo, kadangi užtenka 30-40 min., o ir specialios aprangos nereikia, galima atsikėlus iš ryto, su pižama pasportuoti biggrin.gif . Vienintelis minusiukas, kad jeigu darau pratimus ne ryte, tai reikia šiek tiek pasiplanuoti į priekį ir būti nevalgius 3-4 val. iki užsiėmimo Bodyfleksu. Bet manau čia niekis, palyginus su tuo, kaip gerai jisai mažina apimtis thumbup.gif .
čikuraku
jungiuosi ir as i kriausyciu kluba 4u.gif

kolkas bendrai sportuodama saleje ir spiniguodama numeciau nuo sedimosios 2 cm tongue.gif
kamputyje
QUOTE(Žemynėlė @ 2008 11 23, 02:31)
Aš irgi esu "kriaušytė", ir man labai padeda Bodyfleksas  thumbup.gif
*

Kaip padeda Bodyflexas? Šiaip kūnas gražėja ar ir kriaušiškumas mažėja? T.y. mažėja skirtumas tarp apatinės kūno dalies ir viršutinės? Visą laiką sportavai namie ar pradžioje vaikščiojai į kokį klubą, kur profesionalas parodė, kaip atlikinėti tuos pratimus?
_Dovi_
Sveikos, as irgi esu "kriausyte", anksciau labai daug sokdavau, lankiau ivairius sokius, darydavau pratimus namuose, bet kai pradejau dirbti ir mokytis, sportui laiko neliko... Dabar isvis tik mokausi ir esu labai aptingus, todel atsirdo papildomos apimtys visur ir netgi ant pilvo, noriu greito rezultato... Jai tureite SUPer pratimu kurie mazintu sikniuka ir kojas, prasau pasiulyti smile.gif..
pavel
4u.gif
wwwmonika
mano figura kriauses irgi. senau buvau stambene,bet manyciau seksualesne, o dabar kai sukudau ir viskas atrodo puse velnio nebeliko krutines! ir nzn kaip ja "atgauti".... geriau buciau buvus kaip pirmai- truputi apalesne, bet krutine padoresne buvo bent verysad.gif
RutaPuta
Sveikutes, as irgi kriausyte biggrin.gif

Kol nebuvau gimdziusi, na ir po pirmos dukrytes, buvau idealiu formu, bet dabar turiu papildomu cm ant sedimos vietos ir negaliu niekaip numesti blush2.gif Sportuoju jau be sustojimo apie metus kas ryta, bet ten siaureja laaabai letai... verysad.gif
*Auksinė*
QUOTE(kamputyje @ 2009 02 24, 02:49)
Kaip padeda  Bodyflexas? Šiaip kūnas gražėja ar ir kriaušiškumas mažėja? T.y. mažėja skirtumas tarp apatinės kūno dalies ir viršutinės? Visą laiką sportavai namie ar pradžioje vaikščiojai į kokį klubą, kur profesionalas parodė, kaip atlikinėti tuos pratimus?

Seniai jau tą postą buvau rašiusi, o ir į šią temą nebeužėjau, na, bet gal perskaitysit kada nors mano atsakymą lotuliukas.gif . Reikės čia apsilankyti dažniau, nes šiuo metu kaip tik stengiuosi atsikratyti kelių cm nuo šlaunikių blush2.gif biggrin.gif .

Bodyfleksu dabar taip reguliariai nebeužsiminėju, nusipirkau naminį mini stepperį ir stengiuosi juo reguliariai sportuoti. Irgi labai padeda tirpinti lašiniukus nuo klubų, šlaunų, užpakaliuko, o kadangi yra guminės rankenos, tai ir rankas su juo pastangrinu, o ir pilvukas dirba. Kartais tas gumas numetu ant žemės ir dirbu tik su apatine kūno dalimi, paskui vėl jas pasiimu ir įvairiai laikydama, keisdama padėtį patreniruoju rankas, visaip besisukiodama, besilankstydama patreniruoju pilvo presą... Žodžiu, man labai patinka thumbup.gif .
O Bodyfleksas labai gerai degina riebaliukus nuo viso kūno. Kriaušiškumą sumažinti galima daugiau pratimų darant apatinei kūno daliai ir mažiau viršutinei. Iš pradžių lankiau bodyflekso treniruotes pas Tatjaną Čiunichiną, bet tai buvo prieš kokius 7-8 metus, o po to vis epizodiškai Bodyfleksą prisimenu ir pasportuoju. Apimtys sumažėja, šiek tiek atsibosta ir vėl jį apleidžiu, užsiimu kuo nors kitu, kaip, pavyzdžiui, šiuo metu stepperiu, vasarą bėgiojimu ir pan. Kažkaip nuobodu būtų vis tą patį daryti (bent jau man), taigi pakaitalioju sporto rūšis šiek tiek biggrin.gif .
Bent jau aš tikrai neturiu nieko prieš tai, kad esu kriaušės figūros, man ji patinka, tik norisi stangresnio kūno, na, ir, kad kriaušiškumas nebūtų toks žymus...
angelo2
QUOTE(*Žemynėlė* @ 2010 01 14, 05:28)

Bent jau aš tikrai neturiu nieko prieš tai, kad esu kriaušės figūros, man ji patinka, tik norisi stangresnio kūno, na, ir, kad kriaušiškumas nebūtų toks žymus...
*

thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif gerai pasakyta
xernesta
Gal kas geletu pasakyti mano figuros tipa? g.gif nes ziuriu internete ir nedasunta g.gif g.gif Man atrodo, kad griause doh.gif mano apimtys 89/63/91 g.gif nzn peciai nera siauri, bet ta sikna doh.gif sorry uz issireiskima blush2.gif nervina jin mane, toks plonas liemuo, visda del jo kompleksuodavau doh.gif
Secret
Kompleksuoji del plono liemens?biggrin.gif keista.. blink.gif
Babe
QUOTE(xernesta @ 2010 02 21, 17:28)
Gal kas geletu pasakyti mano figuros tipa?  g.gif  nes ziuriu internete ir nedasunta  g.gif  g.gif Man atrodo, kad griause  doh.gif  mano apimtys 89/63/91  g.gif  nzn peciai nera siauri, bet ta sikna  doh.gif sorry uz issireiskima  blush2.gif  nervina jin mane, toks plonas liemuo, visda del jo kompleksuodavau  doh.gif
*

Idek foto, paziuresim rolleyes.gif as tai pagal kojas matau koks tipas.
tik.niekam.nesakyk
labas,merginos.as ir kriausyte.ir mane tai ziauriai nervina biggrin.gif speju siemet kaip ir kiekviena pavasari teks bandyt daryt pratimukus,begiot ir panasiai...tik kad vienai nuobodu....gal atsirastu kokiu kaunieciu kurios noretu kartu? 4u.gif biggrin.gif
medispukinis
QUOTE(fantazija_ @ 2005 06 12, 21:10)
ka daryt jei turiu placius klubus, o virsutine kuno dalis labai plona...mano matmenys mazdaug tokie - 80/65/91...todel atrodau labai neproporcingai...noreciau stambesniu peciu,nugaros arba siauresniu klubu...
kokius pratimus tureciau daryt???  ax.gif
*

man irgi maždaug 10 cm skirtumas tarp klubų ir krūtinės ląstos schmoll.gif (klubai platesni doh.gif )
nylla11
QUOTE(xernesta @ 2010 02 21, 16:28)
Gal kas geletu pasakyti mano figuros tipa?  g.gif  nes ziuriu internete ir nedasunta  g.gif  g.gif Man atrodo, kad griause  doh.gif  mano apimtys 89/63/91  g.gif  nzn peciai nera siauri, bet ta sikna  doh.gif sorry uz issireiskima  blush2.gif  nervina jin mane, toks plonas liemuo, visda del jo kompleksuodavau  doh.gif
*

brangioji, tai kad pas tave beveik idealios apimtys mirksiukas.gif i makenenes gali eit, jei ugio uztenka thumbup.gif
Lotari
na jau mano apimtys, mane veda į neviltį, papasakokit plačiau apie bodyflex, kur vilniuje galima kažkokia info gauti ax.gif
jolantamed
QUOTE(Lotari @ 2010 04 26, 11:41)
na jau mano apimtys, mane veda į neviltį, papasakokit plačiau apie bodyflex, kur vilniuje galima kažkokia info gauti  ax.gif
*

ir kokie tie apimtis?
irmuten
Sveikos merginos,

jungiuosi ir aš prie kriaušių. Šiaip viskas būtų puse velnio, bet pradėjo kristi svoris... nuo viršutinės kūno dalies doh.gif iš krūtinės nieko nebeliko verysad.gif nežinau ko imtis. pradėjau sportuoti (namuose) darau daug pratimų sėdmenims ir šlaunims. Kažin nėra pratimų, didinančių krūtinės apimti? biggrin.gif
vijana
As taip pat anksciau buvau kriause, o dabar tai tapau labai stora kriause lotuliukas.gif
Wanillia
QUOTE(vijana @ 2010 06 08, 13:22)
As taip pat anksciau buvau kriause, o dabar tai tapau labai stora kriause  lotuliukas.gif
*

labai juokingai pasaket biggrin.gif thumbup.gif 4u.gif o as pasakysiu apie sawe: buwau kriausyte, poto ant tiek sukudau,kad tapau griauztuku,o dabar po welniais wel wisa kriause lotuliukas.gif doh.gif reikia imtis kokios tai weiklos unsure.gif
Florans1979
Sveikos, panytes! smile.gif
Pasakysiu as jums viena - sportuoti reikia ir truputi sveikiau maitintis, tuomet ir ta pati kriause taps idealia figura. 4u.gif
Kadria
sveikos kriausytes 4u.gif oro_buckis.gif

as taip pat jungiuosi prie jusu ax.gif kartais uzeina ir man kompleksas del kriauses figuros,bet mane nuramina mano busimasis blush2.gif jam patinka mano figura bigsmile.gif po gimdymo tokia minkstute buvau,bet va po truputi stangreja mano uzpakaliukas ir leskos 4u.gif nenoreciau buti vien kaulu rinkinys schmoll.gif gossip.gif
umbrellita
Sveikos wink.gif Lyg ir atitikčiau kriaušės figūros tipą ( 83-60-91) ,bet mano pečiai platūs,platesni už klubus .kažkokia hibridinė figūra lotuliukas.gif
ilgos_blakstienos
Labuka, pas mane irgi ta pati figūra :/ negana to, dar celiulitas :/ nors sportuoju jau apie metus, jis nedingsta:/ kaip manote, treniruoklis-dviratis padėtų sumažinti klubų apmti? g.gif
Utopia
QUOTE(umbrellita @ 2011 01 21, 00:57)
Sveikos wink.gif Lyg ir atitikčiau kriaušės figūros tipą ( 83-60-91) ,bet mano pečiai platūs,platesni už klubus .kažkokia hibridinė figūra lotuliukas.gif
*

Jeigu pečiai platesni už klubus, tai realiai čia turėtų būt obuolio formos figūra g.gif

Aš esu kriaušė ir nelabai patenkinta... viršutinė dalis mane kaip ir tenkintų, rankos plonos, liemuo plonas, krūtinė nedidelė, bet šiokia tokia yra. Bet va kojos.. doh.gif užpakalio beveik neturiu, bet leškos neblogos, klubai platūs, o dar blauzdos - tikrai storos, neproporcingos. Jos man ir kelia daugiausia rūpesčio, nes negaliu sau leist nešiot suknelių, sijonų ar šortų, jei apačioj neužsimaunu pėdkelnių, jos šiek tiek aptempia viską doh.gif

Pagrindinis figūros minusas, mano akimis žiūrint, tas, kad svoris eina tik į apatinę kūno dalį, o eina tik iš viršutinės. Tiesa, prieš naujus metus man buvo toks gan stresuotas periodas ir labai mažai valgiau, tai nukrito ir nuo viršaus, ir nuo apačios. Bet paskui labai greitai vėl priaugo doh.gif
instaliacijaaa
nors siek tiek db prie tinginio sportui mazai laiko turiu bet man kriauses figura patinka, zinoma kriause kriausei, nelygu, bet tikrai musu figura turi pliusu, metus laiko intensyviai miniau dviratuka, ir daugiau pratimu ivairiu atlikau tai buvau idelios figurikes, va nustojus sportuoti po truputi figurike prarado forma, tad vel zadu imtis sporto blush2.gif
Jurrrgita19
QUOTE(Bajm @ 2005 11 14, 16:26)
norint gero rezultato (t.y. pakeisti savo figūrą iš esmės) reikia sportuoti 1-2 metus

taip man pasakė treneris rolleyes.gif
*

net noras dingsta sportuot kai tiek laiko uzima unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(instaliacijaaa @ 2011 03 29, 23:24)
nors siek tiek db prie tinginio sportui mazai laiko turiu bet man kriauses figura patinka, zinoma kriause kriausei, nelygu, bet tikrai musu figura turi pliusu, metus laiko intensyviai miniau dviratuka, ir daugiau pratimu ivairiu atlikau tai buvau idelios figurikes, va nustojus sportuoti po truputi figurike prarado forma, tad vel zadu imtis sporto  blush2.gif
*

svarbiausia gerai jaustis:) yra zmoniu, kuriems labai tinka apvalumai:)
gipa
Sveikos,
gyvinu tema. As taip pat esu visiska, pastaruoju metu ir pakankamai didele kriause: 94-79-114. Pradejau pakankamai intensyviai sportuoti sporto klube. Dar tik maziau nei menuo, tad rezultatu jokiu nesitikiu. Butu labai idomu ir naudinga, kad mielos moterys ir merginos pasidalintumet savo patirtimi sportuojant, ir derinant mityba prie sporto. Kaip pavyko pakoreguoti kriausytes smile.gif .
svoba
As irgi kriause, ir man tas visai patinka, kai nepriaugu daugiau svorio ant uzpakaliuko ir slaunu (tas nutinka kai apleidziu sporta ir nepriziuriu maisto). O sportai mano labai skirtingi, dazniausiai namuose kokia pogramele is interneto issitraukiu pagal nuotaika. kai truksta jegu rimciau pasportuot tai lengvai pasoku pilvo soki, tokiai figurai labai tinka ir graziai atrodo wink.gif. Butinai prisiziuriu pilvo raumenys. Kartais ant treniruoklio Leg Magico uzlipu. Su maistu labai skirtingai, sitoj srityj nusikalstu, bet manau cia kiekvienam pagal organizmo poreikius. Man labai padeda kai vakare(po 18 val.) nevalgau.
Ir dar man didelis tokios figuros pliusas, kad krutine nera didele. Nors siais papu didinimo laikais, tai atrodytu keistoka, bet man tai thumbup.gif . Nes per nestuma ir maitinimo laikotarpi patyriau sita dziaugsma, ir dabar savo nedidele krutine labai megstu smile.gif
katee
Na ir as pakomentuosiu. Sportuoju jau 10 metu (Fitness). Aisku, buvo pertrauku, kad ir neseniai-po gimdymo. Mano figura irgi kriause. Bet...Zinot, man geriau jau uzpakalis uz pecius platesnis, nei peciai uz uzpakali lotuliukas.gif Proporcija siokia tokia gali islaikyti, sportuodama, o ne sedint galvoti, kokia mano sikna didele. Jai praeina noras sportuoti, isgirdus, kad ta reikia kaip min 1-2 metus daryti, kad pasiekti kazko, nu tai tada atsiprasau....Sedekit ir nesiskuskit. Reikia dirbti, norint kazko pasiekti mirksiukas.gif Profesionalus treneriai klubuose patars kaip islaikyti proporcija. Yra daugybe pratymu virsutinej kuno daliai (peciams, krutinej ir pan.). Aisku, ir apatine dali nereikia pamirsti. Kai nesportavau po gimdymo, akivaizdziai matesi, kad krutine pasidare idubusi, tos vadinamos trapecijos nebelieka, peciai smulkus, o uzpakalis ne. Bet kai pradedi sportuoti, issitiesi, krutines lasta issipucia, peciukai pasidaro raumeningi ir viskas susinormalizuoja...Figura moteriska pasidaro....Ir taip zymiai graziau, negu plaukiko figura-su placiais peciais ir siauru uzpakaliu biggrin.gif Paklauskit vyru mirksiukas.gif
Sekmes norinciom ir netingincioms....!!!! 4u.gif
ultra24
sveikutes 4u.gif

pasisakysiu ir as jei galima smile.gif 85/64/93 - kriausyte smile.gif na nera labai jau plati ir didele mano apatine kuno dalis, bet skiriasi skiriasi nuo virsaus. Problemu del to nematau, smagu gi pilvas visada plokscias, klubai kaip ir turi buti pas moteri - matomi lotuliukas.gif Nzn ar vyrai meluoja ar jiems tikrai labiau patinka toki sudejima turincios moterys, nei visai perkudusios smile.gif vienintelis minusas mano akimis - sunku apatine dali suplonint...kad ir kiek besportuociau, man kojos ne kudyn eina, o raumenais "apauga". Gal ne tokius pratimus pasirenku blush2.gif
katee
QUOTE(ultra24 @ 2012 02 09, 19:34)
sveikutes  4u.gif

pasisakysiu ir as jei galima smile.gif 85/64/93 - kriausyte smile.gif na nera labai jau plati ir didele mano apatine kuno dalis, bet skiriasi skiriasi nuo virsaus. Problemu del to nematau, smagu gi pilvas visada plokscias, klubai kaip ir turi buti pas moteri - matomi  lotuliukas.gif Nzn ar vyrai meluoja ar jiems tikrai labiau patinka toki sudejima turincios moterys, nei visai perkudusios smile.gif vienintelis minusas mano akimis - sunku apatine dali suplonint...kad ir kiek besportuociau, man kojos ne kudyn eina, o raumenais "apauga". Gal ne tokius pratimus pasirenku  blush2.gif
*

na, jusu kriause panasi i mano (t.y. skirtumas tarp virsuteines ir apatines dalies 8cm). mano 88 krutine ir 96 klubai mirksiukas.gif
Ziurint su kokiu svoriu dirbat. Jai nenorit, kad raumuo augtu, o tik rysketu, tada pratimus apatiniai kuno daliai darykit su mazesniu svoriu, bet daugiau kartu. Bei dazniau (ar greiciau, kaip cia pasakyti). O taip pat pertraukos tarp pratimu turi buti trumpos. Na, tokia intensyvi treniruote turi buti. Ir nepamirskit virsutines dalies, kad islaikyti proporcija mirksiukas.gif Beje, virsutinei kuno daliai priesingai-dirbkit su didesniu svoriu, ir leciau - kad augtu raumenukai mirksiukas.gif
audrrrone
O lanko sukimas ar padetu sumazinti klubu apimtis,ar cia daugiau virsutinei kuno daliai mazinti g.gif g.gif g.gif
burbulai2
lankas liemeniui 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.