Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nenoriu mylėtis! Ar aš frigidiška?
Supermamų klubas > Tarp mūsų, mergaičių... > Paplepėjimai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
*INSOMNIA*
mano vaikas siaip ramus, nepervargstu tai pas mane jau yra noras kiekviena diena ir tikrai ne is pareigos, bet va vyras dirba nuo ryto kartais net iki 2 ar 3 nakties tai jau jam nelabai norisi arba as miegu, bet ryte ar kai grysta pietu tai smileysex.gif bet iki to kai nebuvom issiskyre tai vakare tiktai ir taip nenorom, manau labai y gera mum isejo mirksiukas.gif
Marijka_lt
Sveikos mamytes 4u.gif Gal atsakymas paprastas: Kol vaikas miega (jei tai buna retai) ir mamyte nori pailseti. Dar turiu viena teorija, kad tos kurios nenori, sekso metu arba po jo jaucia diskomforta, skausma ir pan. O gydytojai neranda priezasties . Plius dar negali priprasti prie savo intymiu pakitimu.
Cia mano nuomone, galiu ir klisti ax.gif
gyvaciute
QUOTE(Marijka_lt @ 2010 09 15, 21:25)
Sveikos mamytes  4u.gif  Gal atsakymas paprastas:  Kol vaikas miega (jei tai buna retai) ir mamyte nori pailseti. Dar turiu viena teorija, kad tos kurios nenori, sekso metu arba po jo jaucia diskomforta, skausma ir pan. O gydytojai neranda priezasties . Plius dar negali priprasti prie savo intymiu pakitimu.
Cia mano nuomone, galiu ir klisti  ax.gif
*

pilnai sutinku turbut apacioje nera vietos nesiutos doh.gif
Kava&arbata
QUOTE(ausmeja @ 2010 09 15, 12:12)
tai aisku gi sakai kad nenori,tada buna pasakymas anksciau noredavai,dabar visai nebenori(nors man tai niekad nebuvo labai svarbus gyvenimo variklis) blush2.gif tada tenka tiesiog atlikti zmonos pareigas unsure.gif
*

Uzuojauta Jusu vyrui blink.gif blink.gif Jus dar 3 metu neisbuvote santuokoje doh.gif kas bus po 10?
Marijka_lt
QUOTE(Kava&arbata @ 2010 09 16, 12:28)
Uzuojauta Jusu vyrui  blink.gif  blink.gif Jus dar 3 metu neisbuvote santuokoje  doh.gif kas bus po 10?
*

Kodel uzuojauta vyrui?! Manau cia yra ir jo kalte, kad taip atsitiko. Nebuna, kad tik vienas kaltas. Gal kazka pasake ar padare netaip, nes mamos po gimdymo jau tikrai netokios kokios buvo ir reaguoja kitaip. Tiesiog reikia bendrauti su vyru, kad jis pagaliau suprastu kas dedasi ir padetu bei palaikytu, jei to nera, tada uzuojauta jau ne vyrams, o mamytems, kad ju princas ant balto zirgo tiesiog asilas. Atsiprasau, jei nusisnekejau, taciau tokia mano nuomone! blush2.gif
Kava&arbata
QUOTE(Marijka_lt @ 2010 09 16, 13:16)
Kodel uzuojauta vyrui?! Manau cia yra ir jo kalte, kad taip atsitiko. Nebuna, kad tik vienas kaltas. Gal kazka pasake ar padare netaip, nes mamos po gimdymo jau tikrai netokios kokios buvo ir reaguoja kitaip. Tiesiog reikia bendrauti su vyru, kad jis pagaliau suprastu kas dedasi ir padetu bei palaikytu, jei to nera, tada uzuojauta jau ne vyrams, o mamytems, kad ju princas ant balto zirgo tiesiog asilas. Atsiprasau, jei nusisnekejau, taciau tokia mano nuomone! blush2.gif
*

lotuliukas.gif absurdas doh.gif pagimdziau 2 vaikus, santuokoj 10 metu, o noriu visada savo vyro ax.gif

Zinoma nebuna viena puse kalta, bet perskaitykit i kokia zinute as replikavau 4u.gif Bet ausmeja parase "nors man tai niekad nebuvo labai svarbus gyvenimo variklis" nebuvo svarbu, o dabar visai nesvarbu doh.gif
Marijka_lt
QUOTE(Kava&arbata @ 2010 09 16, 13:29)
lotuliukas.gif absurdas  doh.gif pagimdziau 2 vaikus, santuokoj 10 metu, o noriu visada savo vyro  ax.gif

Zinoma nebuna viena puse kalta, bet perskaitykit i kokia zinute as replikavau  4u.gif Bet ausmeja parase "nors man tai niekad nebuvo labai svarbus gyvenimo variklis" nebuvo svarbu, o dabar visai nesvarbu  doh.gif
*

Jus tik nepykite, bet nezinau jusu gimdymo istoriju, bet jei norite vyro reiskia viskas tvarkoj buvo, kitoms taip nebuna. Buna tokiu pakitimu, kad baisu net zvakute ikisti doh.gif plius vyrai nesuvokdami gali pasakyti, kad ten kazkas negerai arba netaip kaip buvo pries ir nesupranta ar taip geriau arba ne. Esu isitikinusi, kad kas turi nenorejimo problema zino kodel nenori.
gyvaciute
QUOTE(Marijka_lt @ 2010 09 16, 13:51)
Jus tik nepykite, bet nezinau jusu gimdymo istoriju, bet jei norite vyro reiskia viskas tvarkoj buvo, kitoms taip nebuna. Buna tokiu pakitimu, kad baisu net zvakute ikisti  doh.gif plius vyrai nesuvokdami gali pasakyti, kad ten kazkas negerai arba netaip kaip buvo pries ir nesupranta ar taip geriau arba ne. Esu isitikinusi, kad kas turi nenorejimo problema zino kodel nenori.
*

mano vyra tikrai nieko del to nemeto repliku ar kazkas panasaus,jam visada esu grazi,bet...gal pirmi akrtai ne kokie na net nezinau...
Marijka_lt
QUOTE(ausmeja @ 2010 09 16, 20:39)
mano vyra tikrai nieko del to nemeto repliku ar kazkas panasaus,jam visada esu grazi,bet...gal pirmi akrtai ne kokie na net nezinau...
*

Jeigu jums skauda arba nera tokio malonumo kaip anksciau, tada puikiai suprantu, kodel nera noro. Jei ginekologas nieko neranda, tai gal jums tada reikia pabandyti pakeisti poza arba paprasyti, kad vyras daugiau glamonetu. wub.gif
DNG
pimi kartai baisūs. Jei dar maitinat pati-ten sausa, o kur dar baimė po gimdymo....bet jewi ginekologas nemato jokių fizinių pakitimų (kuriuos reiktų šalinti chirurginiu būdu), padės lubrikantai, atsargumas ir noras bandyti, pakeisti situaciją. aišku, jei vyras ne asilas.
Gabriete
QUOTE(ausmeja @ 2010 09 16, 20:39)
*

Pirmi kartai ne kokie, o paskui pamirši visus nepatogumus smile.gif.
r8e8d8e8
ir kodel visada bandome itikti vyrams, lai jie mums itinka
Marijka_lt
QUOTE(r8e8d8e8 @ 2010 10 08, 18:01)
ir kodel visada bandome itikti vyrams, lai jie mums itinka
*

Pritariu thumbup.gif
D o ll
As kaiptik tapau sexomane po gimdymo biggrin.gif biggrin.gif Mano vyras tiek nenori kiek as noriu wacko.gif
Na,o tau si problemele gal greitai susitvarkys...negazdinu,bet yra tokiu moteru,kurios istisus metus nebenori sex'o...
+777+
Aš nesu nei šalta, nei karšta, bet po gimdymo ( kai buvau plyšusi) pirmą mėnesį, tai sekso irgi nenorėjau. Vienas dalykas visas jėgas atima vaikelis, kad norisi tik krist į lovą ir miegot, kitas dalykas baisu ar jau sveikata tą daryt leidžia ar viskas užgijo , ar neskaudės ir t.t.
Ačiū vyrui, bet jam matyt irgi buvo baisu, nes dalyvavo gimdyme irgi pavargęs nuo mažylio, kad kantriai laukė kol atsigausiu
luna
po gimdymo praejo 2.5men ... buvau siuta... noras yra, bet baime irgi yra... unsure.gif kad skaudes... o vakare uzmigdzius mazyle... nuluztu nesulaukus vyro..kol nusipraus ax.gif nes jauciasi nuovargis... o jis kantriai laukia wink.gif
gyvaciute
bet manau rutina ir turi savo minusu,kaip gali kazko noreti jei pavargsti nuo visko,jei kur iseini tai iki parduotuves ir tai su vaiku visur.laikai visus 4 namu kampus doh.gif verysad.gif
Slonik
o as vis pamastau, gal ir maitinimas (.) (.) itakoja, jus kazkokie tai garmonai issiskiria ir slopina vieni kitus g.gif
Jazzas
Be abejo, ir hormonai ir nuovargis bei susikoncentravimas į vaiką - viskas veikia moterį. Mano nuomone - vyras turi išlaukti ir suprasti, kad dabar moteris ne vien patelė, kad jos organizme įvyko daugybė pokyčių.
Na o tų, kam baisu dėl buvusių plyšimų, noriu paklausti - o apie oralinį nesusimąstėte? blush2.gif
giedrutux
Po pirmo gimdymo aš irgi nenorėjau nieko ir ilgai nenorėjai, vyras kantriai laukė, bet tas noras ir po metų, ir po dviejų nepadidėjo, tai buvo tik žmonos pareiga. Dabar po antro gimdymo praėjus mėnesiui tas noras atsirado biggrin.gif
rasulka2
Man po gimdymų irgi sumažėjo noras, bet manau, kad tai nuovargis. Kitą kartą noriu, bet tiesiog jėgų neturiu.
ilgakojuke
Joa, as irgi pavargstu ir turiu kitokiu rupesciu...
gyvaciute
QUOTE(ilgakojuke @ 2010 11 16, 20:18)
Joa, as irgi pavargstu ir turiu kitokiu rupesciu...
*

drinks_cheers.gif labai dziaugiuosi uz tas mamytes kurioms viskas lovoje susitvarke thumbup.gif turbut mano emocine busena ir prisideda siais metais teko nutraukti nestuma verysad.gif viskas susideda ir nesinori nieko...
sssagis
QUOTE(D o ll @ 2010 10 20, 11:25)
As kaiptik tapau sexomane po gimdymo biggrin.gif  biggrin.gif 
*

po pirmo vaiko as irgi tokia buvau drinks_cheers.gif lotuliukas.gif , o va po antro atvirksciai doh.gif

QUOTE(Slonik @ 2010 11 02, 22:26)
o as vis pamastau, gal ir maitinimas (.) (.)  itakoja, jus kazkokie tai garmonai issiskiria ir slopina vieni kitus  g.gif
*

drinks_cheers.gif zinoma kad itakoja smile.gif
Lotyna
As vyro nenorejau pirmus 3 menesius po gimdymo ..Labai sunkiai man ten viskas gijo, buvau visa skersai isilgai susiuta, randai buvo tokie skausmingi ...
Menesi ir sedet negalejau plius nukraujavus gerai buvau, vos vaiksciojau doh.gif
Bet paskui jau viskas buvo net geriau nei pries nestuma ax.gif Reikejo tik islaukti ..
maukis2
as, tai gal busiu cia viena is tu ,,ekskliuzyvu,, blush2.gif vyro norejau ir noriu betkada ir betkur, net laukdamasi nejutau jokio nepatogumo, buvo netgi atvirksciai, kad vyras kaip ir pridera turedavo atlikti vyro pareiga lotuliukas.gif , nors prisipazinsiu kartais likdavau nieko nepesus ir pikta eidavau miegot lotuliukas.gif siaip suprasdavau ji, juk nestumas i pabaiga artejo, bijodavo vargselis ax.gif ir po gimdymo(buvo sklandus, nei plysimu nei itrukimu) kai tik pajutau, kad jau galiu, tai pasinerem i aistros jura blush2.gif , o kad varvantis pienukas negesintu aistros,liemenukas likdavo vietoje..
aisku buvo ir tokiu kartu kai nusikamavus per diena vakare nieko nesinoredavo apart miego, bet tokiais atvejais vyras moka istaisyti situacija arba lb supratingai eina su manim miegot wub.gif
soul...
QUOTE(rasulka2 @ 2010 11 05, 20:50)
Man po gimdymų irgi sumažėjo noras, bet manau, kad tai nuovargis. Kitą kartą noriu, bet tiesiog jėgų neturiu.
*

Tikrai pritariu- visą dieną atidirbus, grįžus namo reikia ir valgyti padaryti ir vaikus sužiūrėti- ir svajoji apie lovą- bet tieioginei paskirčiai- poilsiui biggrin.gif , o vyras deja lieka antram plane.. doh.gif
Larance
Nėštumo metu viskas buvo normaliai, bet po gimdymo pas mane ta pati situacija... nenoriu ir viskas.. doh.gif
Qwertyio
Noriu, bet bijau. Bijau, kad gali skaudet, bijau dar kazko.. Reikia dar laiko.
samba10
Gamta cia taip sutvarke, kad po to gimdymo maziau norisi vyro, kad ir kaip smarkiai ji myletume.Hormonai keiciasi moters organizme, o jei dar maitini, tai juk beveik uzprogramuota esi tik vaikui, o ne vyrui...smile.gif
snekute
manua tai normalu, reikia laiko sugrizti i save wink.gif
rutuliuks mamyte
o jei i save nesugrysti ir po dvieju su puse metu g.gif doh.gif
nu nenoriu as to sekso atrodo ir per diena taip netureciau isvargt ale vakare tik svajoju greiciau pasiekt lova uzmerkt akis ir miegot miegot miegot o ne apie seksa galvot doh.gif tai dazniausiai buna posma numiegu ir tada vyras pasizadina atlikt reikalu kai as sakau doh.gif
nors mintyse gal per diena ir buna kad gal jei dazniau pabandytume tuom uzsiimt tai gal ir noras grystu bet cia tos mintys buna tik diena kol vyras dirba nes ateina vakaras ir vel mintys greiciau pasiekt lova ir miegot miegot miegot doh.gif
Vytautte
Tikrai "sugrįšit į save", tačiau, kad sugrįžtumėte greičiau, turėtumėte į pagalbą pasitelkti savo antrąjį, niekada neužaugantį vaiką-vyrą 4u.gif . Jeigu jis, grįžęs po darbo, atliktų dalį jūsų, dirbančios ištisą parą, buities darbų, tuomet tiesiog būtumėte mažiau pavargusi , ir seksas būtų vėl pageidaujamas ir jums thumbup.gif
saulux
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2011 08 05, 19:50)
o jei i save nesugrysti ir po dvieju su puse metu  g.gif  doh.gif
nu nenoriu as to sekso atrodo ir per diena taip netureciau isvargt ale vakare tik svajoju greiciau pasiekt lova uzmerkt akis ir miegot miegot miegot o ne apie seksa galvot  doh.gif  tai dazniausiai buna posma numiegu ir tada vyras pasizadina atlikt reikalu kai as sakau  doh.gif
nors mintyse gal per diena ir buna kad gal jei dazniau pabandytume tuom uzsiimt tai gal ir noras grystu bet cia tos mintys buna tik diena kol vyras dirba nes ateina vakaras ir vel mintys greiciau pasiekt lova ir miegot miegot miegot doh.gif
*

jei vakare pavargus, tai savaitgali- issimiegojus ir pailsejus- diena tempk vyra i lova..o kaip sakant,bevalgant ir apetitas ateina tongue.gif gal su laiku ir vakare tam reikalui jegu uzteks smile.gif ..

Papildyta:
QUOTE(Larance @ 2011 06 26, 11:39)
Nėštumo metu viskas buvo normaliai, bet po gimdymo pas mane ta pati situacija... nenoriu ir viskas..  doh.gif
*

nepabandzius nezinosi ,ar skauda,ar ne smile.gif bijojau ir as,pasakiau vyrui apie baime,na tai tas stengesi,kaip tik galejo..nu ir nieko neskaudejo! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Matrioskina @ 2011 06 26, 14:21)
Noriu, bet bijau. Bijau, kad gali skaudet, bijau dar kazko.. Reikia dar laiko.
*

bijai vilko,neik i miska biggrin.gif
rutuliuks mamyte
saulux o kur vaika? i spinta ikist g.gif lotuliukas.gif
saulux
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2011 08 08, 18:45)
saulux o kur vaika? i spinta ikist  g.gif  lotuliukas.gif
*

o tai kam ta vaika kur kist?tipo jei vaikas yra,tai myletis neber kada? g.gif o vaikas pogulio nemiega?jei didesnis,tai gal vienas pazaidzia...aisku,jei noro nera visiskai,tai ir vaikas trukdys,o jei uzsinoresi,tai rasi kaip,kur ir kada.. biggrin.gif
rutuliuks mamyte
oj manikis pietu nemega jau simtas metu be siu metu biggrin.gif irnesakyk.gif
ai laukia laikas pabut atskirai gal issiilgsim viens kito rutina bus pasikeitusi gal ir tie norai sugrys flirt.gif hihihi.gif irnesakyk.gif o nesugrys tai uzteks tiek kiek yra dabar to sekso irnesakyk.gif
Laurina
o as vis noriu miego miego ir dar karta miego, po dienos su dviem vaikais, po keliu kartu ejimo i lauka, vakare nebeturiu jegu niekam, vyras lieka nuskriaustas verysad.gif ir dar keliuosi du kartus nakti, maziuke valgo, o dabar ir miega prastai, dantukai dygsta, nezinau is kur pasisemti jegu antpludzio g.gif
kristin343
QUOTE(Domke @ 2010 11 21, 16:51)
As vyro nenorejau pirmus 3 menesius po gimdymo ..Labai sunkiai man ten viskas gijo, buvau visa skersai isilgai susiuta, randai buvo tokie skausmingi ...
Menesi ir sedet negalejau plius nukraujavus gerai buvau, vos vaiksciojau  doh.gif
Bet paskui jau viskas buvo net geriau nei pries nestuma  ax.gif Reikejo tik islaukti ..
*

nori pasakyti, kad po nestumo visi pojuciai sustiprejo?? gal ir as galiu tiketis, nes dabar...
Papildyta:
QUOTE(Larance @ 2011 06 26, 12:39)
Nėštumo metu viskas buvo normaliai, bet po gimdymo pas mane ta pati situacija... nenoriu ir viskas..  doh.gif
*

ir man tas pats ax.gif
Lapakrite
Nelabai isivaizduoju, kad vakare galeciau noreti dar kazko isskyrus miega. Zinoma, jei "brangusis" bent kiek padetu vaika priziuret ir namus kuopt, tai gal ir sveikatos vakarui daugiau liktu
jorune32
Na manau cia visom nera per didelio noro smileysex.gif
♥SL♥
Man šiuo metu mažiausiai rūpi smileysex.gif Nes visą dieną prie mažiuko praleidžiu, namus apkuopiu..O be to ir noro nėra blush2.gif
gegne2
Man noras pradejo atsirasti kai baigiau maitinti, gal kad nesirgau mmm kol maitinau, o kai baigiau pradejo viskas vel veikti. Daznai buna ir nuo nuovargio nieko nesinori.
Nube0720
QUOTE(gegne2 @ 2011 12 11, 14:43)
Man noras pradejo atsirasti kai baigiau maitinti, gal kad nesirgau mmm kol maitinau, o kai baigiau pradejo viskas vel veikti. Daznai buna ir nuo nuovargio nieko nesinori.
*

Man irgi panašiai buvo. Po pirmo gimdymo mėnesinės pasirodė tik po 11 mėn. Tada tik noras atsirado.
Šiuo metu po antro gimdymo praėjo 6 mėn.. Mėnesinių dar neturiu, noro taip pat.
-Aš-
QUOTE(Nube0720 @ 2011 12 13, 20:51)
Man irgi panašiai buvo. Po pirmo gimdymo mėnesinės pasirodė tik po 11 mėn. Tada tik noras atsirado.
Šiuo metu po antro gimdymo praėjo 6 mėn.. Mėnesinių dar neturiu, noro taip pat.
*

Ir tai visiškai normalu ir paaiškinama - grįžta vaisingumas, grįžta ir noras.
Žindymo laikotarpiu labai išplonėja gimdos gleivinė, nebūna mėnesinių, pasireiškia "sausra", mylėjimasis dažnai būna netgi nemalonus. Grįžta mėnesinės, hormonai susitvarko, geismas atsiranda ir vėl.
rircik
as irgi nenorejau mylitis geru pora menesiu po gimdymo,bet tai praejo,ir dabar viskas gera,tik dabar nuovargis auginant dvynukus daro savo ax.gif
*Liepa18*
O man tas noras buvo, tik bijojau pradžioje labai, keli mėnesiai tikrai skausmingi buvo... Baisus nuovargis irgi buvo, vos kojas vilkdavau, dukra ypač nerami buvo, nei dieną, nei naktį jokio miego.
Mano ginekologė sakė, kad dažnai moterys daro klaidą, kad va nuvargus esu, noriu miego, nieko nenoriu. Bet kaip ji sakė, kad pradžioje bent kartą į savaitę reikia prisiversti, nes apetitas ateina bevalgant... smile.gif
Manau, jei šeimoje meilė ir supratimas, tai kažkaip ši situacija išsisprendžia...
paslaptingai
aš turiu šitą bėda. šiuo metu tai didžiausia mano gyvenimo problema. Nesuprantu, kas nutiko. Bet to noro ne tai kad nėra, man net nervuoja jei lenga. Viską suprantu, viską pati matau, šeimoje be sekso negalima, nu bet net negaliu nupasakoti tos būsenos. Blogai jaučiuosi, kad nenoriu, blogai jaučiuosi, kad vyras negauna. Laukiau, kad gal praeis. Bet jau vaikui 1,5m, o viskas tik blogėja. Maitinau tik pusę metų. Atrodytų, kaip ir turi viskas grįžti į vėžes... Vyras tikrai geras, padeda. Būna pasiima vaikus ir išeina, kad tik aš viena pabūčiau, kad pailsėčiau. Nu bet niekas nesikeičia. Kartais pagaunu save galvojant- ai geriau kokią susirastų, kad tik prie manęs nelįstų, bet paskui pati išsigąstų tokios minties...
Iš dalies galvoju, kad visa problema galvoj. Nėštumo metu beveik nepriaugau svorio, pagimdžius buvau kaip n-iolikinė, o nuo kokiu 4 mėn žiauriai pradėjo augti svoris. Nemyliu, nemėgstu savęs. Negaliu net žiūrėti. Galbūt čia ir bus mano bėdos šaknys? Bandau sportuoti, nevalgyti. Svoris stovi. Viduje jaučiuosi labai blogai. Aš net išdrįsau dėlto kreiptis į medikus... Gėda labai ištarti tai garsiai. Įtikinau save, kad tai jų darbas, kaip ir bet koks kitas. Kad čia tas pats kaip į kirpyklą eiti...
Tai bet ta medicinos sistema... Pradžio viską tą susakai šeimos dakt, tada jau su siuntimu kažkur keliauji, ten susakai, o tave vėl siunčia. Man toks amžinas pažeminimas, bet einu. Skydliaukė norma. Darė galvos tamografiją. Kraujo net nežinau kie tyrimu. Rezultatų reikia laukti 3 mėn. Laukiu... O kas belieka.
Sunrise07
pas mane lygiai tas pats.. dukrai jau metai ir 8 menesiai o pas mane noro nulis ir kaip saharoi...neimanoma vyras zyzia ir zyzia jau klausyt nebegaliu o man daryk ka noris iswis apacia kaip mirus niekas nei filmai nei gundymai niekas nepadeda nebezinau jau ko griebtis..
*Liepa18*
QUOTE(Sunrise07 @ 2012 02 13, 01:58)
pas mane lygiai tas pats..  dukrai jau metai ir 8 menesiai o pas mane noro nulis ir kaip saharoi...neimanoma vyras zyzia ir zyzia jau klausyt nebegaliu o man daryk ka noris iswis apacia kaip mirus niekas nei filmai nei gundymai niekas nepadeda nebezinau jau ko griebtis..
*

Dėl sausumo tai lubrikantą naudokit, tikrai padės.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.