Sveikos, gal kuri buvot susidurus- mano mergaitems atsirado po kelis spuogelius tokius lyg ikasta uodo, bet nera jokiu uodu namie. Nuejom i poliklinika su keliais spuogeliais, grizom, nurengiau ir net aiktelejau- ju gal dvidesimt ant kunelio. Paskambinau gydytojai, tai kazka apie alergija kalba, na, bet man tai nepanasu i alergini berima....ne vejaraupiai tai tikrai.Gal kas galit parekomenduot koki dermatologa gera, nes Seskines poliklinikoj tai ....
QUOTE(Laurita-78 @ 2011 11 21, 14:06) Sveikos, gal kuri buvot susidurus- mano mergaitems atsirado po kelis spuogelius tokius lyg ikasta uodo, bet nera jokiu uodu namie. Nuejom i poliklinika su keliais spuogeliais, grizom, nurengiau ir net aiktelejau- ju gal dvidesimt ant kunelio. Paskambinau gydytojai, tai kazka apie alergija kalba, na, bet man tai nepanasu i alergini berima....ne vejaraupiai tai tikrai.Gal kas galit parekomenduot koki dermatologa gera, nes Seskines poliklinikoj tai .... www.narmeda.lt O siaip jums virusas, siaucia toks, kaip uodu sukandimai pradzioj, paskui i demes pereina. Negydomas praeina per 7-10 dienu. Galima duoti tavegil ar zirtak nuo alergijos, nes tie berimai-tai odos alergine reakcija i viruseli. QUOTE(sena pažįstama @ 2011 11 21, 17:55) www.narmeda.lt O siaip jums virusas, siaucia toks, kaip uodu sukandimai pradzioj, paskui i demes pereina. Negydomas praeina per 7-10 dienu. Galima duoti tavegil ar zirtak nuo alergijos, nes tie berimai-tai odos alergine reakcija i viruseli. labai aciu
Mano sūnui taip buvo pasireiškusi alergija. Nustebau, nes tai nebuvo "įprastiniai" alerginiai spuogeliai ir dauginosi jie kosminiu greičiu. Išsiaiškinau, kad taip organizmas sureagavo į saldainius "vyšnių kauliukai".
O gal kas turi nuotrauka padarius kaip atrodo tie spogeliai, o paskui raudonumas? Laurita-78 kaip jus dabar jauciates?
|