Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Berimas kaip sukasta uodu
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Ligos
Laurita-78
Sveikos, gal kuri buvot susidurus- mano mergaitems atsirado po kelis spuogelius tokius lyg ikasta uodo, bet nera jokiu uodu namie. Nuejom i poliklinika su keliais spuogeliais, grizom, nurengiau ir net aiktelejau- ju gal dvidesimt ant kunelio. Paskambinau gydytojai, tai kazka apie alergija kalba, na, bet man tai nepanasu i alergini berima....ne vejaraupiai tai tikrai.Gal kas galit parekomenduot koki dermatologa gera, nes Seskines poliklinikoj tai ....
sena pažįstama
QUOTE(Laurita-78 @ 2011 11 21, 14:06)
Sveikos, gal kuri buvot susidurus- mano mergaitems atsirado po kelis spuogelius tokius lyg ikasta uodo, bet nera jokiu uodu namie. Nuejom i poliklinika su keliais spuogeliais, grizom, nurengiau ir net aiktelejau- ju gal dvidesimt ant kunelio. Paskambinau gydytojai, tai kazka apie alergija kalba, na, bet man tai nepanasu i alergini berima....ne vejaraupiai tai tikrai.Gal kas galit parekomenduot koki dermatologa gera, nes Seskines poliklinikoj tai ....
*

www.narmeda.lt 4u.gif Labai geri ir stiprus dermatologai dirba.
O siaip jums virusas, siaucia toks, kaip uodu sukandimai pradzioj, paskui i demes pereina. Negydomas praeina per 7-10 dienu. Galima duoti tavegil ar zirtak nuo alergijos, nes tie berimai-tai odos alergine reakcija i viruseli.
Laurita-78
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 11 21, 17:55)
O siaip jums virusas, siaucia toks, kaip uodu sukandimai pradzioj, paskui i demes pereina. Negydomas praeina per 7-10 dienu. Galima duoti tavegil ar zirtak nuo alergijos, nes tie berimai-tai odos alergine reakcija i viruseli.
*

labai aciu
wytaute69
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 11 21, 16:55)
O siaip jums virusas, siaucia toks, kaip uodu sukandimai pradzioj, paskui i demes pereina.
*

rimtai? o is kur zinai?
sena pažįstama
QUOTE(wytaute69 @ 2011 11 23, 14:44)
rimtai? o is kur zinai?
*

Jei zinau, vadinasi, susidurusi mirksiukas.gif Irgi panikavau ir po visas imanomas poliklinikas-valdiskas ir privacias-islaksciau doh.gif
La pluie
Mano sūnui taip buvo pasireiškusi alergija. Nustebau, nes tai nebuvo "įprastiniai" alerginiai spuogeliai ir dauginosi jie kosminiu greičiu. Išsiaiškinau, kad taip organizmas sureagavo į saldainius "vyšnių kauliukai".
akilezna
O gal kas turi nuotrauka padarius kaip atrodo tie spogeliai, o paskui raudonumas? Laurita-78 kaip jus dabar jauciates?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.