kumpiene
2011 11 22, 08:28
ATEIK...
MANO MAŽASIS ANGELIUK... KUR TU? KUR TU MANO DALELE..? KADA GI PASIRODYSI MAŽIUK? KADA NUDŽIUGINSI ŠIRDELĘ..?
TU PASKUBĖK... ATEIK PAS MUS... JUK TIEK ILGAI TAVES JAU LAUKIAM... ATNEŠKI DŽIAUGSMĄ Į NAMUS... JUK ŠITAIP GARSIAI TAVE ŠAUKIAM...
ATEIK.... Mūsų planiukės: Ginata, xxkamane, Chloe, agreee, Uogyte*Mūsų nėštukė: Kristule05 Vaikiukus jau augina, bet toliau mums virusiukus siunčia: Elemire, Jeta, Lasvegietė, Babaužienė, Cansado, Kumpiene, Barsuke, <Tita>, Nemarioji, Čioperiuke, Luknyte, Ryyd  Mūsų nuotraukos: www. fotki.com
Kumpiene, ačiū už naują temą
Registruojuosi naujoj temelėj  tikiuosi ši tema bus rezultatyvi  Gal kas esat buvę Majamy? Arba bent gali kažką pasiūlyti pamatyti ten? Iš google, supratau, kad lankytinų vietų ten ne itin daug. Mes turėsim savaitę. Pirmą dieną pasilikom išsimiegojimui, antrą trečią Key West (ar gal ten vienos dienos užtektų)?
Kristule05
2011 11 22, 10:51
Laba registruojuos ir aš naujuos namuos taip kaip Kalėdos stebuklų metas,tai tikrai visoms pasiseks
Rožė 35
2011 11 22, 14:48
Sveikos Kumpiene,brauk mane is planuojanciu sarasiuko lauk....
Kristule05
2011 11 22, 15:04
QUOTE(Rožė 35 @ 2011 11 22, 14:48) Sveikos Kumpiene,brauk mane is planuojanciu sarasiuko lauk....  tai galima pasveikinti
Nemarioji
2011 11 22, 16:03
sveikos naujoj temoj  kumpiene Roze kodel išbraukt?
Nagi nagi Rožyt  Tikiuosi su gerom naujienom tu
busimojinuotaka
2011 11 22, 19:19
Sveikos griztu pas jus
Kristule05
2011 11 22, 20:24
Būsimoji,aš kaip ir pasigedus buvau jau
busimojinuotaka
2011 11 22, 20:32
QUOTE(Kristule05 @ 2011 11 22, 22:24) Būsimoji,aš kaip ir pasigedus buvau jau  oj aciu jei kas manes pasigedo...planuoju jau 3cias ciklas kaip ir...  pokolkas nieko...aisku ryt mmm turi buti, jauciu bus nes jau teplioja  svori metu, sakau gal greiciau kibs
Kristule05
2011 11 22, 20:33
QUOTE(busimojinuotaka @ 2011 11 22, 20:32) oj aciu jei kas manes pasigedo...planuoju jau 3cias ciklas kaip ir...  pokolkas nieko...aisku ryt mmm turi buti, jauciu bus nes jau teplioja  svori metu, sakau gal greiciau kibs  o kaip meti tuos kg?
busimojinuotaka
2011 11 22, 20:45
QUOTE(Kristule05 @ 2011 11 22, 22:33) o kaip meti tuos kg?  sumazinau porcijas, ir visokios nekaloringos dietos
QUOTE(busimojinuotaka @ 2011 11 22, 20:45) sumazinau porcijas, ir visokios nekaloringos dietos  Sveika, ir kokie rezultatai? Man tai blyn toks jausmas, kad net ir mazai valgant kilogramai auga  Tiesa, pradejau sportuoti - 3 kartus per savaite. MB sake kad jau sumazejo pilvas  jo jo matyt ziurejo anksti ryte, kai as horizontalioj padety buvau.
Rožė 35
2011 11 23, 09:07
Labas rytas Nu ka,inesiau vakar biski intrigos... Taip,as nebeplanuoju,nes jau susiplanavus esu Jau 15 savaiciu ryt bus...nepykit,kad neprasinesiau anksciau...labai viskas sudetinga buvo ir tebera...labai bijau nubaidyt savo laime... Nenorejau,kad nepavykus reiktu jum mane vel guost... Nuo pat ppradziu turejau ir tebeturiu bedu,vis gresiantis man...pakliuvau Klaipedoj pas super gera gyd.kuri visais imanomais budais stengesi man padet,iskart paskyre naturalu progesterona,leidziuosi skystinancius vaistus kasdien. Istempiau ta pavojingiausia laika,12 sav.bet bedos nesibaige,dabar vaikiukas labai zemai isitaises,prie pat kaklelio,o tas kaklelis po truputi atsidarineja...  ,norejo uzsiut,bet rizika per didele,kad siuvimas gali sukelt persileidima..Tai va,lakstau i Klaipeda kas savaite ir dazniau,bet vakar mano gyd.nutare mane siust i Kauno klinikas,nes padetis rimta pas mane jau... Turesiu neribotas atostogas ten..jezau kaip nenoriu i ligonine...nu bet ka padarysi.. Tai ten mane stebes kuri laika,ir jei dar atsidarines,tada apsius ... Tai vat tokia mano istorija...sansai 50 ant 50... Patikekit,ketvirtas menuo gyvenu tokioj itampoj,kad...
QUOTE(Rožė 35 @ 2011 11 23, 10:07) Labas rytas Nu ka,inesiau vakar biski intrigos... Taip,as nebeplanuoju,nes jau susiplanavus esu Jau 15 savaiciu ryt bus...nepykit,kad neprasinesiau anksciau...labai viskas sudetinga buvo ir tebera...labai bijau nubaidyt savo laime... Nenorejau,kad nepavykus reiktu jum mane vel guost... Nuo pat ppradziu turejau ir tebeturiu bedu,vis gresiantis man...pakliuvau Klaipedoj pas super gera gyd.kuri visais imanomais budais stengesi man padet,iskart paskyre naturalu progesterona,leidziuosi skystinancius vaistus kasdien. Istempiau ta pavojingiausia laika,12 sav.bet bedos nesibaige,dabar vaikiukas labai zemai isitaises,prie pat kaklelio,o tas kaklelis po truputi atsidarineja...  ,norejo uzsiut,bet rizika per didele,kad siuvimas gali sukelt persileidima..Tai va,lakstau i Klaipeda kas savaite ir dazniau,bet vakar mano gyd.nutare mane siust i Kauno klinikas,nes padetis rimta pas mane jau... Turesiu neribotas atostogas ten..jezau kaip nenoriu i ligonine...nu bet ka padarysi.. Tai ten mane stebes kuri laika,ir jei dar atsidarines,tada apsius ... Tai vat tokia mano istorija...sansai 50 ant 50... Patikekit,ketvirtas menuo gyvenu tokioj itampoj,kad...  Na pirmiausiai sveikinu  , o cia uz itampa papildomai  ir linkiu , kad po poros meteliu per didelius rupescius del leliuko gaudymo ar paskui ji lankstymo, net neprisimintum sito sunkaus periodo  . As is Kauno, tai jeigu butu noras ir galimybe pabegt is ligonines prasiblaskymui, mielai kvieciu puodeliui kavos ar arbatos
Rožyte, stiprybės tau, iš visos širdies palaikau tave ir stipriai stipriai laikysiu kumščius, kad viskas būtų gerai:4u: Gal išties jums būtų galimybė pasimatyti su Tita, tai ji mus informuotų kaip tau sekasi
labas sveikinu ir laikau kumstukus uz rozyte o seip ir as gyvenu itampoj nuo uzvakar..ateme is mamos seses globojama mazyle kitos seses(nes ji pagimdzius puole i depresija vel ir nesugeba rupintis vaiku antru jau ) tai vat.ateme mazyle del gerimo globejos  zodziu esu pasimetus ka daryt.esam tik as ir mano puske,bet negalim padet..ir kaip sirdi skauda,patikekit  ir tokia kalta jauciuos...atiduos tikriausiai jau sendien mazyle i vaiku namus  ai vienu zodziu nemoku pasakyt kas dedasi,kazkaip visokios mintys lenda galvon,o parasyt nemoku ....
Kristule05
2011 11 23, 13:20
Liuce stiprybės tau  nėra nieko baisiua už vaikus vaikų namuose Rože 35 mintimis su tavimis ir tikėk viskas bus gerai
busimojinuotaka
2011 11 23, 14:01
QUOTE(aggree @ 2011 11 23, 00:02) Sveika, ir kokie rezultatai? Man tai blyn toks jausmas, kad net ir mazai valgant kilogramai auga  Tiesa, pradejau sportuoti - 3 kartus per savaite. MB sake kad jau sumazejo pilvas  jo jo matyt ziurejo anksti ryte, kai as horizontalioj padety buvau. atkinsono laikausi tai pokolkas 7kg, per 14d. aisku dabar mmm atkeliavo (rupuzes  ) tai svoris padidejo, kaip visad liuce jausmas manau tikrai nesmagus, o kiek mergytei laiko? Roze45 mano diiiideli kumstukai laikosi uz tave
Rožė 35
2011 11 23, 14:03
Aciu,mergaites uz palaikyma Tita,imesk i az savo tel nr.,gal kartais ir susitiksim
QUOTE(liuce @ 2011 11 23, 13:29) o seip ir as gyvenu itampoj nuo uzvakar..ateme is mamos seses globojama mazyle kitos seses(nes ji pagimdzius puole i depresija vel ir nesugeba rupintis vaiku antru jau ) tai vat.ateme mazyle del gerimo globejos  zodziu esu pasimetus ka daryt.esam tik as ir mano puske,bet negalim padet..ir kaip sirdi skauda,patikekit  ir tokia kalta jauciuos...atiduos tikriausiai jau sendien mazyle i vaiku namus  ai vienu zodziu nemoku pasakyt kas dedasi,kazkaip visokios mintys lenda galvon,o parasyt nemoku .... siaubas....  O negali tu ar tavo puskė laikinai paimt mergaitės?
kumpiene
2011 11 23, 14:33
Liuce O visai nera jokios galimybes? Kail laikinai ar kaip? Nu taip gaila vaiko... sakes Roze tikiu ir laikau kumscius kad viskas but ok... istemtai nors iki 30 sav... Tita va cia tai man naujiena, kad tu is Kauno
QUOTE(kumpiene @ 2011 11 23, 15:33) Liuce O visai nera jokios galimybes? Kail laikinai ar kaip? Nu taip gaila vaiko... sakes Roze tikiu ir laikau kumscius kad viskas but ok... istemtai nors iki 30 sav... Tita va cia tai man naujiena, kad tu is Kauno  prajuokinai  , tikrai buvau sakius, man rodos ir pradiniam puslapi buvo
kumpiene
2011 11 23, 14:55
QUOTE(<Tita> @ 2011 11 23, 14:34) prajuokinai  , tikrai buvau sakius, man rodos ir pradiniam puslapi buvo  matomai sita info praslydo man pro akis
Kristule05
2011 11 23, 14:59
QUOTE(kumpiene @ 2011 11 23, 14:33) Liuce O visai nera jokios galimybes? Kail laikinai ar kaip? Nu taip gaila vaiko... sakes man irgi taip gaila vaikiuko pamenu kai iš sūnaus klasės berniuką tiesisi iš mokyklos išvežė į globnamį  sūnus parėjęs vos neverkia,ir niekaip nesuoranta,kad mama nesugeba rūpintis vaikais,nors negerenti,bet palieka 6 mėn vaikelį ir išvažiuoja visai dienai po miestą pasiganyti mat atvažiavo policija,vaikų teisės,tai maniškis ėjo pasmokytoja,siūlydamas visai klasei važiuoti į teismą ir paliūdyti,kad tas berniukas labai geras ir nereikia jo išvežti
Nemarioji
2011 11 23, 15:29
sveikos Rožyte stiprybės  sėkmės  mes už tave ir tavo mažyli liuce eik tu sau kaip liūdna
mergaitei sausi bus metai tik,dar nevaiksto,nei ropoja,nes net nepastovi.zodziu nesirupinama buvo visai,mat rami mergaite.tai paguldydavo matomai ir vsio.istikro ir atsakomybes labai bijau.juk ne mano vaikas.bijau...noriu ir bijau...nezinau ka daryt,kaip elgtis...puske dirba tai nera galimybiu.o svarbiausia is jos mamos ir ateme  siaip noreciau pasiimti,bet stabdo ir vyras ir tetis,pas kuri dabar gyvenam.ir mergaites mama.jai ne viskas gerai su galva ir greitu laiku tikrai nepasveiks..o jei pasveiks(na puse metu ligoninej siauliuose tiek laiko) tai faktas,kad vaziuotu pas mus.nenoriu,nes zinau kaip sunku su tokiu zmogum,gyvenau kartu kazkada..nei prausias,nei valgo,sedi vienam kampe ir viskas,ir bijok,kad ko nepadarytu,ar pati nenusizudytu,simta kart jau bande..jos pirmoji dukra jau mamos kaip ir neturejo,gyveno tai pas viena teta,tai pas kita...zodziu bijau dideles atsakomybes as...gal ir smerksit,bet ..nezinau kaip elgtis..
Kristule05
2011 11 23, 15:47
QUOTE(<Tita> @ 2011 11 23, 15:12) tai kad tada sūnus pasakoja,o man pačiai ašaros byra buvo ir šiais metais vieną mergait išvežę į globnamį,bet gal po mėnesio grąžino mamai.bet tai vaikui visvien kokia trauma Papildyta:QUOTE(liuce @ 2011 11 23, 15:41) gal ir smerksit,bet ..nezinau kaip elgtis.. baik,koks čia gali būti smerkimas  o gal išeitų tą mergatę dažnai lankyti,gal kai paūgės,kažkas gyvenime pasikeis,tada pasiimt galėsi
lasvegiete
2011 11 23, 15:54
Vaje, kiek naujienu. Rozyte, labai sveikinu, ir laikau kumstukus, kad tik viskas gerai susiklostytu. Gal maziau vaiksciok, daugiau pagulinek. Liuce, net nezinau ka patart Pas mus ryt Padekos diena, pirma karta kepsiu ciela 10kg kalakuta
Cioperiuke
2011 11 23, 16:48
Rozyte, tyliai tyliai dziaugiuosi. Ech buciau Kaune tai vis atlekciau tave prablaskyt  Tik, kad i ta kauna taip jau retai benuvaziuoju... Bet tikekimes, jog viskas tikrai bu sgerai Liuce, as pasiimciau mergyte. negaleciau palikt vaiku namuose. bet kiekvienas esam savo gyvenimo kalvis. kaip nuspresi, taip ir bus. Turi klausyt cia savo sirdies, o ne aplinkiniu patarimu. Lasvegiete, didziausi linkejimai superiskai iskept tooooki kalakuta
Ooooo kiek naujienu... Roze35  laikau kumstukus uz tave, kad viskas butu gerai. liuce, ziauri situacija... Nenoreciau tokioje atsidurti. Pasitark su seima, visgi visi kartu gyvenat Busimojinuotaka, as laikausi dietologes sudarytos dietos, bet truputi porcijas padidinau... Aisku svoris ir vel nekrenta, plius nezmoniskai noriu saldumynu. Net is meniu renkuosi dienas, kai galima antram patiekalui rinktis saldesnius lietinius. Apskritai saldumynai mano problema. Taciau emiau galvoti, kad gal svoris man trukdo pastoti. Tad atsirado paskatinimas. Plius MB uzsinorejo vasara zenytis  tai irgi mazas spyris i sikna. Aisku, ta nora labai itakoja pingai...
Labutis mergaitės, taigi persikraustėme šiaip netaip...  prisijungėme internetą,o čia tokia naujiena,taip linksma pasidarė,negalėjau nutylėti.Rožyte ,pasaugok save ,pagulinėk,pasikalbėk su lelium ,paprašyk kad sulauktų savojo laiko Liuce,yra dvi išeitys:viena neimti mergytės ir dėl to graužtis bent jau pusę gyvenimo,pasiimti mergytę ir bijoti ,kad prisirišus prie jos ,gali atimti ir gražinti motinai ...abi išeitys labai skausmingos ...pasiimčiau mergytę...tik pasistengčiau ,kad ji liktų visam laikui,prisiteisti globą ar kažkaip panašiai
kumpiene
2011 11 24, 09:04
Labas rytas QUOTE(liuce @ 2011 11 23, 15:41) zodziu bijau dideles atsakomybes as...gal ir smerksit,bet ..nezinau kaip elgtis.. Nieks cia taves nesmerkia... Liuce o kur mergaites tetis?  Bet kazkodel jauciu kad tokios personos cia nera... Siaip Ginata gerai sake... ir vienu ir kitu atveju didele beda... ir didelis sirdagrauzis.... ziurint is mergaites puses as paimciau... as aplamai labai sitoj vietoj silpnu nervu..... Vienaip ar kitaip ka nuspresi mes tave palaikysim... bent jau as tikrai
Nemarioji
2011 11 24, 10:52
sveikos liuce nu nepavydėtina situacija  bet aš irgi negalėčiau leisti jog ji atsidurtų vaikų namuose  Aš pasiimčiau mergaitę  o kaip jau ateity susiklostytų viskas tai atsiduočiau likimui.... O jums linkiu sėkmės ir ką benuspręstumėte vistiek palaikysim
lasvegiete
2011 11 24, 15:54
Liuce, as irgi manau, kad reiktu mergaite paimti. Tie vaiku namai suzaloja vaikus moraliskai.  Taciau cia jusu seimos sprendimas. Tam turi pritarti visi seimos nariai, nes kitaip ateity gali kilti rimtu konfliktu. Sekmes... Kalakutas jau orkaitej, uz 7val galbut valgysim, jeigu gerai iskeps
QUOTE(lasvegiete @ 2011 11 24, 15:54) Kalakutas jau orkaitej, uz 7val galbut valgysim, jeigu gerai iskeps  mamamia kiek elektros
QUOTE(aggree @ 2011 11 24, 17:01) mamamia kiek elektros  bet jaučiu koks skonis bus NIAM NIAM NIAM
lasvegiete
2011 11 24, 17:52
Elektros nemazai bus, bet tik karta metuose, tai tiek to  Visa nakti mirkiau sudytam vandeny, turetu buti labai sultingas ir skanus
labas vakarykstes zinios - mergaite jau siauliuose.tikriausiai kudikiu namuose... buvusios globejos,mergaites mamos ir globejos sunaus suaugusio nei kvapo,nieks negali prisiskambint  faktas kad geria  arba gal rimtai pasikore  mat ta teta kur pasigimde mergaite,gavo soc,buta..is ligonines grizo jau su depresija ir viskas tik blogyn,,jos sesuo prisieme globot kaip ir abi..bet nevengia stiklelio tai ta megeja isgert buvo vyro isvyta is namu i ta soc buta.. gyveno ten,sekmingai stikliuka kilnodama...tai dabar ateme mergaite,jos mam sake pguldys i spec namus,buta atims,o jin ant gatves lieka be pinigu..tai sake iseitis pasikart  ai gal suprasit ka,,tik jauciu,kad nebus linksmos sventes.. o del mergaites as noriu,bet sdabdis yra V ir mano tetis,pas kuri dabar gyvenam..nenori jie atsakobybes ir t.t. bandysiu dar ikalbet V bet jau jis toks yra,kad sunku ji perkalbet  mat jis nori savo vaiko,o ne kazko ka paskui tektu atiduot...ai jauciu kad kazko jis visai ne toks koki isivaizdavu jautrumo atzvilgiu...nu kaip nors...
liuse, laikykis. Bandyk dar pakalbėt su saviškiu, juk jūs gerą darbą darytumėt. nebūtina įsivaikintumėt, galima paimti globą. O savo kitą vaikelį gi irgi turėsit ir nebūtina atidėliot, manau, kad gero darbo dėka ir gandrai atskristų greičiau
barsuke
2011 11 25, 12:52
QUOTE(Jeta @ 2011 11 25, 09:14) liuse, laikykis. Bandyk dar pakalbėt su saviškiu, juk jūs gerą darbą darytumėt. nebūtina įsivaikintumėt, galima paimti globą. O savo kitą vaikelį gi irgi turėsit ir nebūtina atidėliot, manau, kad gero darbo dėka ir gandrai atskristų greičiau  Rozyte, tau sveikinimai ir dideli tvirtai sugniauzti kumsciai uz tavo leliu Liuce, tikrai nieks cia taves nesmerks.as tai pati tokioj situacijoj atsidurus nezinau, kaip pasielgciau, nes vyras ir uosvis tikrai turi pritarti, juk neisi pries juos su savo vienos norais.o ir pasiimti globoti vaika, kuri paskui gali isplesti is taves irgi dalykas slidus.
Čia ne į tema...Mergaitės vilnietės,nusipirkau kupona flamenko šokių pamokoms pradedantiems nuo pirmadienio(8 pamokos) ir matau kad realiai nespėsiu...gal kas norėtų perimti  2:Pamoka nė 4 lt neišeis
Rožė 35
2011 11 28, 12:19
labukas visoms Ar vejai nenupute/ Ačiu visoms uz paliakyma ir palinkejimus O as ne ligoninej...nuvaziavau,su siuntimu,kaip priklauso,sako vietu nera...pilna.O tipo tamstele cia nei kraujuoji,nei skausmuos raitaisi...atvaziuok,girdi,kai kraujuot pradesi... Tai va tokia tvarkele ten...Labai bijau,kad neatsidaryt tas kaklelis,penktadieni pas gyd.ziuresim kaip viskas. LIUCE,oi kokia sunki situacija pas jus...suprantu ,kad sunku labai apsisprest,as ir pati nezinociau ka daryt... Atrodo sirdis sauktu,tik pasiimt vaika ir viskas...bet juk gyveni ne vienas,zmogus,turi visi sutikt su tuom...Beto,kaip suprantu aplink gimines to vaiko,irgi nezinai kaip sureguos,ka sakys ir t.t. Lengviausia bus apkaltint tave,jei kas nutiktu ar ka...juk daznai tokie uz gera atlygina blogu... Nu,zodziu sunku tau...bet nesjausk kalta tik.
kumpiene
2011 11 28, 13:17
Laba QUOTE(Rožė 35 @ 2011 11 28, 12:19) O as ne ligoninej...nuvaziavau,su siuntimu,kaip priklauso,sako vietu nera...pilna.O tipo tamstele cia nei kraujuoji,nei skausmuos raitaisi...atvaziuok,girdi,kai kraujuot pradesi... Tai va tokia tvarkele ten...Labai bijau,kad neatsidaryt tas kaklelis,penktadieni pas gyd.ziuresim kaip viskas. Zinok jauciu tau reikejo pasiskambint kokiam gydytojui susitarti kad paziuretu ir ievrtintu situacija... tada manau ir vietu butu atsirade skyriui jei ka... aiksu tai but kainave i kisene giniui O as o as einu pas gydytoja siandien... bo jau daugiau nebegaliu  MV sake dar ilgiau lauk... tai pazesiu ka islauksi  taigi pries gera savaite susalau kojas.. prasidejo pusles uzdegimas  nuvariau i vaistine dave ten man spanguoliu ekstrakto tabletikiu... nu ir ka... gera savaite kai nieks nepraeina... ir prie viso to man rods dar man ir inkstus pradeda maust... toks nemalonus jausmas... atrodo kad nugara perpildyta Tai va pasiguodziau
Kristule05
2011 11 28, 17:26
QUOTE(liuce @ 2011 11 28, 17:21) o gal ta mama sutiktų atsisakyti mergaitės  negražu taip,bet jau geriau vaikui šeima nei vaiknamis  ar įmanoma su ja apie tai kalbėti o jums tik stiprybės,kaip bebūtų
QUOTE(Kristule05 @ 2011 11 28, 17:26) o gal ta mama sutiktų atsisakyti mergaitės  negražu taip,bet jau geriau vaikui šeima nei vaiknamis  ar įmanoma su ja apie tai kalbėti o jums tik stiprybės,kaip bebūtų  mat ji guli siauliu ligoninej gal psichiatrinej? man ir kazkaip skausmingai atrodo.gal ji dabar nesupranta nieko.o paskui jei pasveiks vel kariauk su ja.nezinau ka daryt..
Kristule05
2011 11 28, 17:33
QUOTE(liuce @ 2011 11 28, 17:31) mat ji guli siauliu ligoninej gal psichiatrinej? man ir kazkaip skausmingai atrodo.gal ji dabar nesupranta nieko.o paskui jei pasveiks vel kariauk su ja.nezinau ka daryt.. o ką vaikų teisės sako?galnuolatinę globą mergaitės gautumėte.jei mama turi psichikos bėdų
|
|