Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Čia pilvūziukus planuoja ir augina apvalios mamos
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas > Planuojančių pašnekesiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
kumpiene
ATEIK...

MANO MAŽASIS ANGELIUK...
KUR TU? KUR TU MANO DALELE..?
KADA GI PASIRODYSI MAŽIUK?
KADA NUDŽIUGINSI ŠIRDELĘ..?

TU PASKUBĖK... ATEIK PAS MUS...
JUK TIEK ILGAI TAVES JAU LAUKIAM...
ATNEŠKI DŽIAUGSMĄ Į NAMUS...
JUK ŠITAIP GARSIAI TAVE ŠAUKIAM...

ATEIK....

user posted image

user posted image

Mūsų planiukės: Ginata, xxkamane, Chloe, agreee, Uogyte*

Mūsų nėštukė: Kristule05

Vaikiukus jau augina, bet toliau mums virusiukus siunčia: Elemire, Jeta, Lasvegietė, Babaužienė, Cansado, Kumpiene, Barsuke, <Tita>, Nemarioji, Čioperiuke, Luknyte, Ryyd

user posted image

Mūsų nuotraukos: www. fotki.com
Jeta
Kumpiene, ačiū už naują temą 4u.gif
aggree
Registruojuosi naujoj temelėj smile.gif tikiuosi ši tema bus rezultatyvi biggrin.gif

Gal kas esat buvę Majamy? Arba bent gali kažką pasiūlyti pamatyti ten? Iš google, supratau, kad lankytinų vietų ten ne itin daug. Mes turėsim savaitę. Pirmą dieną pasilikom išsimiegojimui, antrą trečią Key West (ar gal ten vienos dienos užtektų)?
Kristule05
Laba registruojuos ir aš naujuos namuos 4u.gif
taip kaip Kalėdos stebuklų metas,tai tikrai visoms pasiseks 4u.gif
Rožė 35
Sveikos 4u.gif
Kumpiene,brauk mane is planuojanciu sarasiuko lauk.... ax.gif
Kristule05
QUOTE(Rožė 35 @ 2011 11 22, 14:48)
Sveikos 4u.gif
Kumpiene,brauk mane is planuojanciu sarasiuko lauk.... ax.gif
*

tai galima pasveikinti bigsmile.gif thumbup.gif
Nemarioji
sveikos naujoj temoj 4u.gif kumpiene 4u.gif

Roze kodel išbraukt?
Jeta
Nagi nagi Rožyt bigsmile.gif bigsmile.gif Tikiuosi su gerom naujienom tu bigsmile.gif
busimojinuotaka
Sveikos griztu pas jus 4u.gif
Kristule05
Būsimoji,aš kaip ir pasigedus buvau jau 4u.gif
busimojinuotaka
QUOTE(Kristule05 @ 2011 11 22, 22:24)
Būsimoji,aš kaip ir pasigedus buvau jau 4u.gif
*

oj aciu jei kas manes pasigedo...planuoju jau 3cias ciklas kaip ir... blush2.gif pokolkas nieko...aisku ryt mmm turi buti, jauciu bus nes jau teplioja g.gif svori metu, sakau gal greiciau kibs g.gif lotuliukas.gif
Kristule05
QUOTE(busimojinuotaka @ 2011 11 22, 20:32)
oj aciu jei kas manes pasigedo...planuoju jau 3cias ciklas kaip ir... blush2.gif  pokolkas nieko...aisku ryt mmm turi buti, jauciu bus nes jau teplioja g.gif  svori metu, sakau gal greiciau kibs g.gif  lotuliukas.gif
*

o kaip meti tuos kg? mirksiukas.gif
busimojinuotaka
QUOTE(Kristule05 @ 2011 11 22, 22:33)
o kaip meti tuos kg? mirksiukas.gif
*

sumazinau porcijas, ir visokios nekaloringos dietos biggrin.gif
aggree
QUOTE(busimojinuotaka @ 2011 11 22, 20:45)
sumazinau porcijas, ir visokios nekaloringos dietos biggrin.gif
*

Sveika, ir kokie rezultatai?

Man tai blyn toks jausmas, kad net ir mazai valgant kilogramai auga doh.gif Tiesa, pradejau sportuoti - 3 kartus per savaite. MB sake kad jau sumazejo pilvas lotuliukas.gif jo jo matyt ziurejo anksti ryte, kai as horizontalioj padety buvau.
Rožė 35
Labas rytas 4u.gif
Nu ka,inesiau vakar biski intrigos... smile.gif
Taip,as nebeplanuoju,nes jau susiplanavus esu ax.gif
Jau 15 savaiciu ryt bus...nepykit,kad neprasinesiau anksciau...labai viskas sudetinga buvo ir tebera...labai bijau nubaidyt savo laime...
Nenorejau,kad nepavykus reiktu jum mane vel guost...
Nuo pat ppradziu turejau ir tebeturiu bedu,vis gresiantis man...pakliuvau Klaipedoj pas super gera gyd.kuri visais imanomais budais stengesi man padet,iskart paskyre naturalu progesterona,leidziuosi skystinancius vaistus kasdien.
Istempiau ta pavojingiausia laika,12 sav.bet bedos nesibaige,dabar vaikiukas labai zemai isitaises,prie pat kaklelio,o tas kaklelis po truputi atsidarineja... verysad.gif ,norejo uzsiut,bet rizika per didele,kad siuvimas gali sukelt persileidima..Tai va,lakstau i Klaipeda kas savaite ir dazniau,bet vakar mano gyd.nutare mane siust i Kauno klinikas,nes padetis rimta pas mane jau...
Turesiu neribotas atostogas ten..jezau kaip nenoriu i ligonine...nu bet ka padarysi..
Tai ten mane stebes kuri laika,ir jei dar atsidarines,tada apsius ...
Tai vat tokia mano istorija...sansai 50 ant 50...
Patikekit,ketvirtas menuo gyvenu tokioj itampoj,kad... doh.gif
<Tita>
QUOTE(Rožė 35 @ 2011 11 23, 10:07)
Labas rytas 4u.gif
Nu ka,inesiau vakar biski intrigos... smile.gif
Taip,as nebeplanuoju,nes jau susiplanavus esu ax.gif
Jau 15 savaiciu ryt bus...nepykit,kad neprasinesiau anksciau...labai viskas sudetinga buvo ir tebera...labai bijau nubaidyt savo laime...
Nenorejau,kad nepavykus reiktu jum mane vel guost...
Nuo pat ppradziu turejau ir tebeturiu bedu,vis gresiantis man...pakliuvau Klaipedoj pas super gera gyd.kuri visais imanomais budais stengesi man padet,iskart paskyre naturalu progesterona,leidziuosi skystinancius vaistus kasdien.
Istempiau ta pavojingiausia laika,12 sav.bet bedos nesibaige,dabar vaikiukas labai zemai isitaises,prie pat kaklelio,o tas kaklelis po truputi atsidarineja... verysad.gif ,norejo uzsiut,bet rizika per didele,kad siuvimas gali sukelt persileidima..Tai va,lakstau i Klaipeda kas savaite ir dazniau,bet vakar mano gyd.nutare mane siust i Kauno klinikas,nes padetis rimta pas mane jau...
Turesiu neribotas atostogas ten..jezau kaip nenoriu i ligonine...nu bet ka padarysi..
Tai ten mane stebes kuri laika,ir jei dar atsidarines,tada apsius ...
Tai vat tokia mano istorija...sansai 50 ant 50...
Patikekit,ketvirtas menuo gyvenu tokioj itampoj,kad... doh.gif
*

Na pirmiausiai sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif , o cia uz itampa papildomai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir linkiu , kad po poros meteliu per didelius rupescius del leliuko gaudymo ar paskui ji lankstymo, net neprisimintum sito sunkaus periodo mirksiukas.gif . As is Kauno, tai jeigu butu noras ir galimybe pabegt is ligonines prasiblaskymui, mielai kvieciu puodeliui kavos ar arbatos rolleyes.gif
Jeta
Rožyte, stiprybės tau, iš visos širdies palaikau tave ir stipriai stipriai laikysiu kumščius, kad viskas būtų gerai:4u: Gal išties jums būtų galimybė pasimatyti su Tita, tai ji mus informuotų kaip tau sekasi 4u.gif
liuce
labas
sveikinu ir laikau kumstukus uz rozyte 4u.gif
o seip ir as gyvenu itampoj nuo uzvakar..ateme is mamos seses globojama mazyle kitos seses(nes ji pagimdzius puole i depresija vel ir nesugeba rupintis vaiku antru jau ) tai vat.ateme mazyle del gerimo globejos doh.gif doh.gif zodziu esu pasimetus ka daryt.esam tik as ir mano puske,bet negalim padet..ir kaip sirdi skauda,patikekit doh.gif ir tokia kalta jauciuos...atiduos tikriausiai jau sendien mazyle i vaiku namus doh.gif ai vienu zodziu nemoku pasakyt kas dedasi,kazkaip visokios mintys lenda galvon,o parasyt nemoku ....
Kristule05
Liuce stiprybės tau 4u.gif nėra nieko baisiua už vaikus vaikų namuose verysad.gif verysad.gif
Rože 35 mintimis su tavimis ir tikėk viskas bus gerai 4u.gif
busimojinuotaka
QUOTE(aggree @ 2011 11 23, 00:02)
Sveika, ir kokie rezultatai?

Man tai blyn toks jausmas, kad net ir mazai valgant kilogramai auga doh.gif Tiesa, pradejau sportuoti - 3 kartus per savaite. MB sake kad jau sumazejo pilvas lotuliukas.gif jo jo matyt ziurejo anksti ryte, kai as horizontalioj padety buvau.
*

atkinsono laikausi tai pokolkas 7kg, per 14d. aisku dabar mmm atkeliavo (rupuzes doh.gif ) tai svoris padidejo, kaip visad doh.gif
liuce jausmas manau tikrai nesmagus, o kiek mergytei laiko?
Roze45 mano diiiideli kumstukai laikosi uz tave 4u.gif
Rožė 35
Aciu,mergaites uz palaikyma 4u.gif
Tita,imesk i az savo tel nr.,gal kartais ir susitiksim smile.gif
Jeta
QUOTE(liuce @ 2011 11 23, 13:29)
o seip ir as gyvenu itampoj nuo uzvakar..ateme is mamos seses globojama mazyle kitos seses(nes ji pagimdzius puole i depresija vel ir nesugeba rupintis vaiku antru jau ) tai vat.ateme mazyle del gerimo globejos  doh.gif  doh.gif  zodziu esu pasimetus ka daryt.esam tik as ir mano puske,bet negalim padet..ir kaip sirdi skauda,patikekit  doh.gif  ir tokia kalta jauciuos...atiduos tikriausiai jau sendien mazyle i vaiku namus  doh.gif  ai vienu zodziu nemoku pasakyt kas dedasi,kazkaip visokios mintys lenda galvon,o parasyt nemoku ....
*

siaubas.... sad.gif O negali tu ar tavo puskė laikinai paimt mergaitės?
kumpiene
Liuce O visai nera jokios galimybes? Kail laikinai ar kaip? Nu taip gaila vaiko... sakes doh.gif

Roze tikiu ir laikau kumscius kad viskas but ok... istemtai nors iki 30 sav...

Tita va cia tai man naujiena, kad tu is Kauno bigsmile.gif
<Tita>
QUOTE(kumpiene @ 2011 11 23, 15:33)
Liuce O visai nera jokios galimybes? Kail laikinai ar kaip? Nu taip gaila vaiko... sakes doh.gif
Roze tikiu ir laikau kumscius kad viskas but ok... istemtai nors iki 30 sav...
Tita va cia tai man naujiena, kad tu is Kauno  bigsmile.gif
*

prajuokinai smile.gif, tikrai buvau sakius, man rodos ir pradiniam puslapi buvo mirksiukas.gif
kumpiene
QUOTE(<Tita> @ 2011 11 23, 14:34)
prajuokinai smile.gif, tikrai buvau sakius, man rodos ir pradiniam puslapi buvo  mirksiukas.gif
*

matomai sita info praslydo man pro akis doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kristule05
QUOTE(kumpiene @ 2011 11 23, 14:33)

*

man irgi taip gaila vaikiuko doh.gif
pamenu kai iš sūnaus klasės berniuką tiesisi iš mokyklos išvežė į globnamį doh.gif sūnus parėjęs vos neverkia,ir niekaip nesuoranta,kad mama nesugeba rūpintis vaikais,nors negerenti,bet palieka 6 mėn vaikelį ir išvažiuoja visai dienai po miestą pasiganyti doh.gif
mat atvažiavo policija,vaikų teisės,tai maniškis ėjo pasmokytoja,siūlydamas visai klasei važiuoti į teismą ir paliūdyti,kad tas berniukas labai geras ir nereikia jo išvežti doh.gif
<Tita>
QUOTE(kumpiene @ 2011 11 23, 15:55)
matomai sita info praslydo man pro akis  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

geriau veliau, negu niekad lotuliukas.gif

Kristute baisius dalykus pasakoji, taip gaila tokiu vaiku doh.gif , apie tevus tai tyliu doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Nemarioji
sveikos 4u.gif

Rožyte stiprybės 4u.gif sėkmės 4u.gif mes už tave ir tavo mažyli 4u.gif 4u.gif 4u.gif

liuce eik tu sau kaip liūdna verysad.gif
liuce
mergaitei sausi bus metai tik,dar nevaiksto,nei ropoja,nes net nepastovi.zodziu nesirupinama buvo visai,mat rami mergaite.tai paguldydavo matomai ir vsio.istikro ir atsakomybes labai bijau.juk ne mano vaikas.bijau...noriu ir bijau...nezinau ka daryt,kaip elgtis...puske dirba tai nera galimybiu.o svarbiausia is jos mamos ir ateme doh.gif siaip noreciau pasiimti,bet stabdo ir vyras ir tetis,pas kuri dabar gyvenam.ir mergaites mama.jai ne viskas gerai su galva ir greitu laiku tikrai nepasveiks..o jei pasveiks(na puse metu ligoninej siauliuose tiek laiko) tai faktas,kad vaziuotu pas mus.nenoriu,nes zinau kaip sunku su tokiu zmogum,gyvenau kartu kazkada..nei prausias,nei valgo,sedi vienam kampe ir viskas,ir bijok,kad ko nepadarytu,ar pati nenusizudytu,simta kart jau bande..jos pirmoji dukra jau mamos kaip ir neturejo,gyveno tai pas viena teta,tai pas kita...zodziu bijau dideles atsakomybes as...gal ir smerksit,bet ..nezinau kaip elgtis..
Kristule05
QUOTE(<Tita> @ 2011 11 23, 15:12)
geriau veliau, negu niekad  lotuliukas.gif
Kristute baisius dalykus pasakoji, taip gaila tokiu vaiku  doh.gif , apie tevus tai tyliu  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
*

tai kad tada sūnus pasakoja,o man pačiai ašaros byra doh.gif
buvo ir šiais metais vieną mergait išvežę į globnamį,bet gal po mėnesio grąžino mamai.bet tai vaikui visvien kokia trauma schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(liuce @ 2011 11 23, 15:41)
gal ir smerksit,bet ..nezinau kaip elgtis..
*

baik,koks čia gali būti smerkimas 4u.gif o gal išeitų tą mergatę dažnai lankyti,gal kai paūgės,kažkas gyvenime pasikeis,tada pasiimt galėsi 4u.gif
lasvegiete
Vaje, kiek naujienu. Rozyte, labai sveikinu, ir laikau kumstukus, kad tik viskas gerai susiklostytu. Gal maziau vaiksciok, daugiau pagulinek.
Liuce, net nezinau ka patart verysad.gif
Pas mus ryt Padekos diena, pirma karta kepsiu ciela 10kg kalakuta g.gif
Cioperiuke
Rozyte, tyliai tyliai dziaugiuosi. Ech buciau Kaune tai vis atlekciau tave prablaskyt 4u.gif Tik, kad i ta kauna taip jau retai benuvaziuoju... Bet tikekimes, jog viskas tikrai bu sgerai 4u.gif
Liuce, as pasiimciau mergyte. negaleciau palikt vaiku namuose. bet kiekvienas esam savo gyvenimo kalvis. kaip nuspresi, taip ir bus. Turi klausyt cia savo sirdies, o ne aplinkiniu patarimu.
Lasvegiete, didziausi linkejimai superiskai iskept tooooki kalakuta 4u.gif
aggree
Ooooo kiek naujienu...

Roze35 4u.gif laikau kumstukus uz tave, kad viskas butu gerai.

liuce, ziauri situacija... Nenoreciau tokioje atsidurti. Pasitark su seima, visgi visi kartu gyvenat 4u.gif

Busimojinuotaka, as laikausi dietologes sudarytos dietos, bet truputi porcijas padidinau... Aisku svoris ir vel nekrenta, plius nezmoniskai noriu saldumynu. Net is meniu renkuosi dienas, kai galima antram patiekalui rinktis saldesnius lietinius. Apskritai saldumynai mano problema. Taciau emiau galvoti, kad gal svoris man trukdo pastoti. Tad atsirado paskatinimas. Plius MB uzsinorejo vasara zenytis biggrin.gif tai irgi mazas spyris i sikna. Aisku, ta nora labai itakoja pingai...
Tosė
Labutis mergaitės,
taigi persikraustėme šiaip netaip... 4u.gif prisijungėme internetą,o čia tokia naujiena,taip linksma pasidarė,negalėjau nutylėti.Rožyte ,pasaugok save ,pagulinėk,pasikalbėk su lelium ,paprašyk kad sulauktų savojo laiko 4u.gif

Liuce,yra dvi išeitys:viena neimti mergytės ir dėl to graužtis bent jau pusę gyvenimo,pasiimti mergytę ir bijoti ,kad prisirišus prie jos ,gali atimti ir gražinti motinai ...abi išeitys labai skausmingos ...pasiimčiau mergytę...tik pasistengčiau ,kad ji liktų visam laikui,prisiteisti globą ar kažkaip panašiai unsure.gif
kumpiene
Labas rytas
QUOTE(liuce @ 2011 11 23, 15:41)
zodziu bijau dideles atsakomybes as...gal ir smerksit,bet ..nezinau kaip elgtis..
*

Nieks cia taves nesmerkia... 4u.gif

Liuce o kur mergaites tetis? g.gif Bet kazkodel jauciu kad tokios personos cia nera... doh.gif

Siaip Ginata gerai sake... ir vienu ir kitu atveju didele beda... ir didelis sirdagrauzis.... ziurint is mergaites puses as paimciau... as aplamai labai sitoj vietoj silpnu nervu..... doh.gif

Vienaip ar kitaip ka nuspresi mes tave palaikysim... bent jau as tikrai 4u.gif
Nemarioji
sveikos 4u.gif

liuce nu nepavydėtina situacija verysad.gif bet aš irgi negalėčiau leisti jog ji atsidurtų vaikų namuose schmoll.gif Aš pasiimčiau mergaitę ax.gif o kaip jau ateity susiklostytų viskas tai atsiduočiau likimui.... blush2.gif
O jums linkiu sėkmės ir ką benuspręstumėte vistiek palaikysim 4u.gif 4u.gif 4u.gif
lasvegiete
Liuce, as irgi manau, kad reiktu mergaite paimti. Tie vaiku namai suzaloja vaikus moraliskai. verysad.gif Taciau cia jusu seimos sprendimas. Tam turi pritarti visi seimos nariai, nes kitaip ateity gali kilti rimtu konfliktu. Sekmes...
Kalakutas jau orkaitej, uz 7val galbut valgysim, jeigu gerai iskeps tongue.gif
aggree
QUOTE(lasvegiete @ 2011 11 24, 15:54)
Kalakutas jau orkaitej, uz 7val galbut valgysim, jeigu gerai iskeps  tongue.gif
*

mamamia kiek elektros doh.gif
Jeta
QUOTE(aggree @ 2011 11 24, 17:01)
mamamia kiek elektros doh.gif
*

bet jaučiu koks skonis bus NIAM NIAM NIAM ax.gif
lasvegiete
Elektros nemazai bus, bet tik karta metuose, tai tiek to smile.gif Visa nakti mirkiau sudytam vandeny, turetu buti labai sultingas ir skanus blush2.gif
liuce
labas
vakarykstes zinios - mergaite jau siauliuose.tikriausiai kudikiu namuose... buvusios globejos,mergaites mamos ir globejos sunaus suaugusio nei kvapo,nieks negali prisiskambint doh.gif faktas kad geria doh.gif arba gal rimtai pasikore unsure.gif mat ta teta kur pasigimde mergaite,gavo soc,buta..is ligonines grizo jau su depresija ir viskas tik blogyn,,jos sesuo prisieme globot kaip ir abi..bet nevengia stiklelio tai ta megeja isgert buvo vyro isvyta is namu i ta soc buta.. gyveno ten,sekmingai stikliuka kilnodama...tai dabar ateme mergaite,jos mam sake pguldys i spec namus,buta atims,o jin ant gatves lieka be pinigu..tai sake iseitis pasikart doh.gif ai gal suprasit ka,,tik jauciu,kad nebus linksmos sventes..
o del mergaites as noriu,bet sdabdis yra V ir mano tetis,pas kuri dabar gyvenam..nenori jie atsakobybes ir t.t. bandysiu dar ikalbet V bet jau jis toks yra,kad sunku ji perkalbet doh.gif mat jis nori savo vaiko,o ne kazko ka paskui tektu atiduot...ai jauciu kad kazko jis visai ne toks koki isivaizdavu jautrumo atzvilgiu...nu kaip nors...
Jeta
liuse, laikykis. Bandyk dar pakalbėt su saviškiu, juk jūs gerą darbą darytumėt. nebūtina įsivaikintumėt, galima paimti globą. O savo kitą vaikelį gi irgi turėsit ir nebūtina atidėliot, manau, kad gero darbo dėka ir gandrai atskristų greičiau mirksiukas.gif
barsuke
QUOTE(Jeta @ 2011 11 25, 09:14)
liuse, laikykis. Bandyk dar pakalbėt su saviškiu, juk jūs gerą darbą darytumėt. nebūtina įsivaikintumėt, galima paimti globą. O savo kitą vaikelį gi irgi turėsit ir nebūtina atidėliot, manau, kad gero darbo dėka ir gandrai atskristų greičiau  mirksiukas.gif
*

Rozyte, tau sveikinimai ir dideli tvirtai sugniauzti kumsciai uz tavo leliu 4u.gif

Liuce, tikrai nieks cia taves nesmerks.as tai pati tokioj situacijoj atsidurus nezinau, kaip pasielgciau, nes vyras ir uosvis tikrai turi pritarti, juk neisi pries juos su savo vienos norais.o ir pasiimti globoti vaika, kuri paskui gali isplesti is taves irgi dalykas slidus.
Tosė
Čia ne į tema...Mergaitės vilnietės,nusipirkau kupona flamenko šokių pamokoms pradedantiems nuo pirmadienio(8 pamokos) ir matau kad realiai nespėsiu...gal kas norėtų perimti blush-anim-cl.gif2:Pamoka nė 4 lt neišeis blush2.gif
Rožė 35
labukas visoms 4u.gif
Ar vejai nenupute/ smile.gif
Ačiu visoms uz paliakyma ir palinkejimus 4u.gif
O as ne ligoninej...nuvaziavau,su siuntimu,kaip priklauso,sako vietu nera...pilna.O tipo tamstele cia nei kraujuoji,nei skausmuos raitaisi...atvaziuok,girdi,kai kraujuot pradesi... doh.gif
Tai va tokia tvarkele ten...Labai bijau,kad neatsidaryt tas kaklelis,penktadieni pas gyd.ziuresim kaip viskas.
LIUCE,oi kokia sunki situacija pas jus...suprantu ,kad sunku labai apsisprest,as ir pati nezinociau ka daryt...
Atrodo sirdis sauktu,tik pasiimt vaika ir viskas...bet juk gyveni ne vienas,zmogus,turi visi sutikt su tuom...Beto,kaip suprantu aplink gimines to vaiko,irgi nezinai kaip sureguos,ka sakys ir t.t.
Lengviausia bus apkaltint tave,jei kas nutiktu ar ka...juk daznai tokie uz gera atlygina blogu...
Nu,zodziu sunku tau...bet nesjausk kalta tik.
kumpiene
Laba
QUOTE(Rožė 35 @ 2011 11 28, 12:19)
O as ne ligoninej...nuvaziavau,su siuntimu,kaip priklauso,sako vietu nera...pilna.O tipo tamstele cia nei kraujuoji,nei skausmuos raitaisi...atvaziuok,girdi,kai kraujuot pradesi... doh.gif
Tai va tokia tvarkele ten...Labai bijau,kad neatsidaryt tas kaklelis,penktadieni pas gyd.ziuresim kaip viskas.
*

Zinok jauciu tau reikejo pasiskambint kokiam gydytojui susitarti kad paziuretu ir ievrtintu situacija... tada manau ir vietu butu atsirade skyriui jei ka... aiksu tai but kainave i kisene giniui doh.gif

O as o as einu pas gydytoja siandien... bo jau daugiau nebegaliu doh.gif MV sake dar ilgiau lauk... tai pazesiu ka islauksi doh.gif taigi pries gera savaite susalau kojas.. prasidejo pusles uzdegimas doh.gif nuvariau i vaistine dave ten man spanguoliu ekstrakto tabletikiu... nu ir ka... gera savaite kai nieks nepraeina... ir prie viso to man rods dar man ir inkstus pradeda maust... toks nemalonus jausmas... atrodo kad nugara perpildyta doh.gif
Tai va pasiguodziau blush2.gif
liuce
labas.aciu uz palaikyma 4u.gif ir visoms kam reikia 4u.gif 4u.gif 4u.gif

dabar V nusprende pasiimti mergaitele,jei atiduotu visam,,jo tos salygos mane zudo..as suprantu ji nes sake nepakestu skaumo jei augini augini ir pasiema ja,,,zodziu situacija nepavydetina doh.gif
Kristule05
QUOTE(liuce @ 2011 11 28, 17:21)
labas.aciu uz palaikyma  4u.gif  ir visoms kam reikia  4u.gif  4u.gif  4u.gif 

dabar V nusprende pasiimti mergaitele,jei atiduotu visam,,jo tos salygos mane zudo..as suprantu ji nes sake nepakestu skaumo jei augini augini ir pasiema ja,,,zodziu situacija nepavydetina  doh.gif
*

o gal ta mama sutiktų atsisakyti mergaitės g.gif negražu taip,bet jau geriau vaikui šeima nei vaiknamis 4u.gif ar įmanoma su ja apie tai kalbėti 4u.gif
o jums tik stiprybės,kaip bebūtų 4u.gif
liuce
QUOTE(Kristule05 @ 2011 11 28, 17:26)
o gal ta mama sutiktų atsisakyti mergaitės g.gif negražu taip,bet jau geriau vaikui šeima nei vaiknamis 4u.gif ar įmanoma su ja apie tai kalbėti 4u.gif
o jums tik stiprybės,kaip bebūtų 4u.gif
*

mat ji guli siauliu ligoninej gal psichiatrinej? man ir kazkaip skausmingai atrodo.gal ji dabar nesupranta nieko.o paskui jei pasveiks vel kariauk su ja.nezinau ka daryt..
Kristule05
QUOTE(liuce @ 2011 11 28, 17:31)
mat ji guli siauliu ligoninej gal psichiatrinej? man ir kazkaip skausmingai atrodo.gal ji dabar nesupranta nieko.o paskui jei pasveiks vel kariauk su ja.nezinau ka daryt..
*

o ką vaikų teisės sako?galnuolatinę globą mergaitės gautumėte.jei mama turi psichikos bėdų g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.