Na - laukiam švenčių ir plepam toliau :-)
![]() Na - laukiam švenčių ir plepam toliau :-)
Kokia nereali nuotrauka
o as visai noreciau, tik gal ne atsukti, bet kad butu antras dublis. Kai atsuku, tai tiek savo klaidu matau
Margusta, grazi foto
QUOTE(bulkute @ 2011 11 23, 10:55) tskant QUOTE(margustas @ 2011 11 23, 11:06) is tikruju Apsisprendziau vaiko neperkelti i II klase, nors psichologe rekomendavo kitaip. susirasiau + ir - , pasitarem ir nusprendem Mergos , uz menesio Kaledos !!!varciau toki vokiska rankdarbiu zurnaliuka, kokiu fainu Advento kalendoriu galima pasidaryti ....Ach, nenoriu i darba, tiek veiklos namie QUOTE(arulis @ 2011 11 23, 22:28) tskant is tikruju Apsisprendziau vaiko neperkelti i II klase, nors psichologe rekomendavo kitaip. susirasiau + ir - , pasitarem ir nusprendem Mergos , uz menesio Kaledos !!!varciau toki vokiska rankdarbiu zurnaliuka, kokiu fainu Advento kalendoriu galima pasidaryti ....Ach, nenoriu i darba, tiek veiklos namie as tai advento kalendoriu darysiu kaip anais metais ,i kojnes kurios kabo ant zidinio kiekviena diena imesiu koki niekuti<iki kokiu 5lt> QUOTE(margustas @ 2011 11 24, 08:29) as tai advento kalendoriu darysiu kaip anais metais ,i kojnes kurios kabo ant zidinio kiekviena diena imesiu koki niekuti<iki kokiu 5lt> Cia ne kalendorius - i kojines po saldaini mums atnesa nykstukai Labas rytas Aruli - mano manymu tu teisingai pasielgei Noreciau su Jumi susiu - ar yra galinciu ir norinciu?
labas visoms
Mano Stepas kosti jau gal mėnuo...Ir kuo tolyn-tuo parstyn... Darom tyrimus, nuotrauka, kraujas ir keliausim vėl pas pulmonologą. Eisiu pas kitus jau, ne poliklinikos, ne ji man švelniai tariant, įdomi...Vėl Monkasta. O manėm, kad nereikia Aruli, tu rašei, kad esi geros nuomonės apie Antakalnio lig. pulmonolgus. Gal teko bendrauti su Kriukiene? Smalsu labai-eisim pas ją, o atsiliepimų niekur nerandu QUOTE(pirmune @ 2011 11 24, 10:13) Aruli, tu rašei, kad esi geros nuomonės apie Antakalnio lig. pulmonolgus. Gal teko bendrauti su Kriukiene? Smalsu labai-eisim pas ją, o atsiliepimų niekur nerandu taip , pas ja gydemes. is pradziu atrode tokia pasikelusi, bet paskui susidraugavom. dar patiko skyriaus gydytojos, atrodo Nomeda vardas ir dar viena, nemamenu vardo . Tik neiciau pas Valiuli (prof ir pan., atitrukes nuo gyvenimo ) kaip visada - as kategoriska Ingusonkai, as nelabai galiu , ypac iki 12 12 d.Tai gal Bulkos palaukiam? Bulka kaip suprantu jau kitais metais busi LT? paguosim kad ir Lietuvoje isgyventi galima ..... QUOTE(ingušonkas @ 2011 11 24, 10:18) Cia ne kalendorius - i kojines po saldaini mums atnesa nykstukai Labas rytas Aruli - mano manymu tu teisingai pasielgei Noreciau su Jumi susiu - ar yra galinciu ir norinciu? Kodel man nerodo dalies zinuciu - nei margusto fotkes, nei ka ten Arulis pasielge? neisikertu. pas mus siemet nebus nei kojiniu, nei nykstuku, nors neabejoju, kad vaikams svenciu "isoreje" uzteks. Gal tarp Kaledu ir Nauju pavyks sukurti sventine nuotaika ir namie, iki tol - kaledinis kraustymasis. Noriu sushiu gruodzio pabaigoje. QUOTE(arulis @ 2011 11 24, 12:57) Ingusonkai, as nelabai galiu , ypac iki 12 12 d.Tai gal Bulkos palaukiam? Bulka kaip suprantu jau kitais metais busi LT? paguosim kad ir Lietuvoje isgyventi galima ..... Viskas gerai, nereik man paguodos, pati zinau, kad Lietuva geriausia QUOTE(arulis @ 2011 11 23, 23:28) Mergos , uz menesio Kaledos !!!varciau toki vokiska rankdarbiu zurnaliuka, kokiu fainu Advento kalendoriu galima pasidaryti ....Ach, nenoriu i darba, tiek veiklos namie siemet busiu labai madingai-dvasinga - pasistengsiu, kad Kaledos butu sirdyje, nes isoreje neiseina As irgi nenoriu i darba, bet ir namie nieko nenoriu daryti. Noriu buti meska ir miegoti. Meska jau beveik esu, tik miegot neleidzia.
Sveikutės
QUOTE(bulkute @ 2011 11 13, 16:40) jeigu dar kada teks kraustytis, turbut atrasiu nauju talentu, gal pvz koki auto suremontuosiu, ar suknele pasisiusu QUOTE(bulkute @ 2011 11 14, 21:08) Kaip yra mokykloje - ar vaikai persiauna batus, ar visa diena buna su tais paciais? ar ya mokyklose rubines? kaip dabar apskritai viskas atrodo? Yra rūbinė, persiauna. QUOTE(bulkute @ 2011 11 15, 10:46) jau kelinta diena skundziasi skausmais, sia nakti visa praverke, kad skauda. Man panasu, kad tai ne raumenys, o kaulai, sanariai Aš kartais duodu Osteocare, pastiprinam kaulelius, tsakant... QUOTE(arulis @ 2011 11 18, 09:57) Tai kita ryta matavosi ar pas juos tie pokyciai vyksta QUOTE(bulkute @ 2011 11 18, 20:46) Merginos, noriu paprasyti jusu pagalbos - turiu uzsakyti knygu kaledinems dovanoms lietuviskai mokyklelei. Vaiku amzius 5-10 metu. Bukit geros, pasidalinkit mintimis apie labiausiai patikusias vaikiskas knygeles, geriausia butu - lietuviu autoriu. Man ir vaikams labai patinka Beresnevičiaus apie Kaukučius QUOTE(arulis @ 2011 11 20, 20:16) V. V. Landsbergio , ypac pelyte Zita Kažin, kodėl Zita QUOTE(margustas @ 2011 11 23, 11:06) tas tai jo,mazaji visai kitaip auginam ir matosi...........o gal tik skirtingi vaiku charakteriai Wow, nereali nuotrauka! Vakar ir šiandien buvau Vilniuje Šliaužiu į lovą - visą šią savaitę po 5 val. temiegu - tai filmus verčiu, tai dar kas nors... Atsigriebsiu šiąnakt
Laba ryta,
Su penktadieniu Mamos - help - U gimtadieniui pritrukau fantazijos kur svesti... Kazkas pamenu koki tai ale muzieju buvo rades Vilniuje - priminkit prasau
Aciu uz penktadieni. Skubinau si ryta savo viena vaiki greiciau dantukus valytis, i darzeli ruostis, o jis atsgule ant sofos ir pareiske ne gimtaja kalba - duokite man akimirka privatumo
QUOTE(bulkute @ 2011 11 22, 17:05) Ar kitam rugsejui i mokykla galima pradeti uzrasineti vaikus nuo sausio men? eretiska ideja - gal koki sarasa sugalvojam kas kokia mokykla lankot? man labai idomu, ar tai, kad mokykla yra arti namu, yra pagrindinis kriterijus, ar klausot draugu patarimu, na kaip issirinkot? Mes į savo rajono mokyklą užsirašėm sausio 5, buvo 54 sąraše Padariau esminę klaidą, leidusi vaikus ten, "kur priklauso". QUOTE(ingušonkas @ 2011 11 24, 09:18) Noreciau su Jumi susiu - ar yra galinciu ir norinciu? Yra O kam kažko laukti? Juk galima nueiti ir tada, ir dabar? Gal kitą savaitę, kol dar šventės neužgriuvo. Aruli? QUOTE(bulkute @ 2011 11 24, 15:18) siemet busiu labai madingai-dvasinga - pasistengsiu, kad Kaledos butu sirdyje, nes isoreje neiseina Aš tai Kalėdom stalo tikrai neturėsiu... Bus kaitlentė, praustuvas, ir čiužiniai QUOTE(ingušonkas @ 2011 11 25, 09:09) Mamos - help - U gimtadieniui pritrukau fantazijos kur svesti... Kazkas pamenu koki tai ale muzieju buvo rades Vilniuje - priminkit prasau Mums pernai visai "Kinopasakoje" patiko QUOTE(Tuoj @ 2011 11 25, 18:12) Aš tai Kalėdom stalo tikrai neturėsiu... Bus kaitlentė, praustuvas, ir čiužiniai Mums pernai visai "Kinopasakoje" patiko o jus jau ten gyvensite? as matau esmini skirtuma - per Kaledas galima ir netureti stalo, jeigu ten kur stalo nera, negyveni QUOTE(bulkute @ 2011 11 25, 17:15) o jus jau ten gyvensite? as matau esmini skirtuma - per Kaledas galima ir netureti stalo, jeigu ten kur stalo nera, negyveni Kito mėnesio vidury žadame kraustytis. Kurį laiką nebus ne tik stalo, bet ir durų, kėdžių, nekalbant jau apie tokius menkniekius, kaip lempos Bet Kūčių stalo, visgi, norisi, todėl šventes, greičiausiai, praleisime kaime
Renacita, Ingušonkai
Bet kairiarankei lb nepatinka visokie sąsiuviniai, kurie susegti kokiu nors pastorinimu - vielute ar dar kaip, nemoku pasakyt - tiesiog įsivaizduokit, atsiverst storą sąsiuvinį, rašyt kaire ranka ir visad riešą trina tas viduriukas P.S. Norėčiau ir aš sušių su jumis, bet, spėju, dalyviams jau senaties terminas galioja QUOTE(Tuoj @ 2011 11 25, 21:12) Kito mėnesio vidury žadame kraustytis. Kurį laiką nebus ne tik stalo, bet ir durų, kėdžių, nekalbant jau apie tokius menkniekius, kaip lempos Bet Kūčių stalo, visgi, norisi, todėl šventes, greičiausiai, praleisime kaime welcome to the club ai, o lempa mes jau turim labas rytas, siandien pramiegojau puse Beatos laidos ko jusiskiai nori Kaledoms? QUOTE(bulkute @ 2011 11 26, 11:29) welcome to the club O, tai mes dar neblogai gyvename - grindis visur turim Ir jau greit WC turėsim QUOTE(Tuoj @ 2011 11 26, 12:55) taigi visada zinojom, kad jus buozes. tu gi ne tik grindis, tu ir tarnu ant grindu turi dabar turetu islysti kokia pilype is kanapiu ir parasyti pikta deklaracija apie tai, kaip tuoj viskuo giriasi QUOTE(Tuoj @ 2011 11 25, 17:12) Gal kitą savaitę, kol dar šventės neužgriuvo. Aruli? panasu kad siemet negalesiu. QUOTE(bulkute @ 2011 11 26, 11:29) ko jusiskiai nori Kaledoms? kazkaip su vyru aptarinejom finansinius reikalus, tai vaikai NIEKO nenori kaledoms, nes mama pinigu neturi Pernai mano kaledos buvo " knygingos " - daugiausiai dovanojau knygas. Siemet - veltiniuotos . esu labai madinga - temines kaledos. pasirodo pernai Mildazyte knygas, kaip ir as dovanojo. Tik stilius rase apie ja , o ne apie mane Vaikams is ebay parsisiunteme kazkokius kontruktorius su saules baterijomis. Paveiksliuke atrode geriau, mazumele nusivylem QUOTE(bulkute @ 2011 11 26, 12:17) tu ir tarnu ant grindu turi ir daug talentu QUOTE(arulis @ 2011 11 26, 16:03) ir pas Berluckoni atsargiau su juo... QUOTE(bulkute @ 2011 11 26, 12:17) taigi visada zinojom, kad jus buozes. tu gi ne tik grindis, tu ir tarnu ant grindu turi dabar turetu islysti kokia pilype is kanapiu ir parasyti pikta deklaracija apie tai, kaip tuoj viskuo giriasi as busiu ta pilype apie dovanas tai geriausiai mazylis uzsiprase''VĖJO'' QUOTE(arulis @ 2011 11 26, 17:03) QUOTE(Tuoj @ 2011 11 26, 17:18) Gal Berliuckonis atseikes koki puse milijono negrazinamos paskolos, tai ir dovanu uz ka bus nusipirkti Maniskiai vienas nori valdomo malunsparnio su kameryte, arba raketos, kuri nera tikra, bet skrenda iki dangaus, arba vandens valymo aparato su kristalais. aciu dievui yra ir atsarginis variantas - lego rinkinys. Mergina - barbes, kuriai galima dazyti plaukus ir suknele Gera ideja dovanoti knygas, tik galvoju, kaip su tais, kurie knygu neskaito
Koki spektakli galetumete rekomenduoti vaikams, ir koki suaugusiems? Man vaikiski atrodo smagiausi Keistuoliu, bet cia greiciau isankstine nuostata, nes nei viename vaikiskame nebuvau. O kaip Leles teatras, ar nera nuobodu vaikams? Apie suaugusiuju net neturiu savo nuomones, isskyrus dede vania.
Truputi jauciuosi, kaip is tremties istrukus, atrodo begsi leksi ir ta darysi, ir ana, o kai grisiu, tai turbut namuciuose siltai tupesiu ir niekur nenoresiu nosies kisti QUOTE(bulkute @ 2011 11 27, 19:43) Koki spektakli galetumete rekomenduoti vaikams, ir koki suaugusiems? Su vaikais šį rudenį matėm Plėšiką Hocenplocą ir Arklį Dominyką, patiko, ypač pastarasis. Dar buvome balete Čipolinas, atlikome tokią askezę Į suaugusiųjų spektaklius nelabai vaikštau, pagrinde į koncertus, tad čia ir pati norėčiau išgirsti rekomendacijų QUOTE(Tuoj @ 2011 11 27, 20:19) Dar buvome balete Čipolinas, Cipolinas man patiko. Dar ziurejom Bruknele . pastatymas grazus , tik jau muzika nesu buvusi, bet girdejau geru atsiliepimu apie Grybu kara leles teatre . Visai maziems vaikams - Coliuke leles teatre . Na, o Seneles pasaka is Atviro rato - pats paciausias spektaklis....
Matėm jau visus Keistuolių teatro spektaklius vaikams, kai kuriuos jau po 3 kartus, ir dar ne pabaiga
Man šiaip dar Raganiukės teatre labai patikdavo, tik senokai bebuvom ("Mergaitė ir lokys, Pinokis, Karlsonas patiko labai). O Lėlės teatre - ne visada, "Katės namai" visai nieko. Ai, dar "Stalo teatras" toks unikalus.
Labas rytas
žiūriu, kraustynių nuotaikos Mūsiškiai nori traukinukams papildymų Kalėdoms Tai dabar nori belenko, kas tinka tiems traukinukams. o ten yra viskoooooo eisim šiandien pas pulmonologus su stepu.
Laba ryta,
Pirmune - sveikstat jau? As nemegstu metu pabaigos :-( 9 d darbo balius, 10 d U gimtadienis ryte su vaikais, vakare su suaugusiai, 11 d - mano darbo eglute vaiams, 12 d tikras U gimtadienis, tortas mokyklon, tortas i sokius, o kur dat sventes darzely, mokykloj, koncertas sokiuose
Ingušonkai, ir pas mus panašiai... Gruodį 4 šventės mokyklose/darželyje,(kiekvienas lanko atskirą klasę juk...), pasirodymai būreliuose (kiekviename bent po vieną, o chore - 3), dvynių gimtadienis - mokykloje, namie su giminėmis ir draugais... Visos ekskursijos į gruodį nustumtos, kaikuriuose lydėsiu vaikus, na ir Kūčios, Kalėdos, Naujieji - kaip pas visus. O po to, jei išgvensime, sausį ir R. gimtadienis laukia
QUOTE(pirmune @ 2011 11 29, 10:32) trys kraustynes - vienas gaisras. vadinasi mums jau du gaisrai, objektyviai zmogaus psichika negumine... ir net ir didziausias pozityvus nusistatymas kartais per siules trukineja... skundziates sventemis, ir as pasiskusiu - gruodzio 6, 10, 15... turesiu (tikiuosi) dvi dienas susipakuot gyvenima... gaila, kad per daug laiko turiu jo apmastymams - visos naktys mano priimkite tai kaip pasiguodima, enter QUOTE(ingušonkas @ 2011 11 29, 11:43) Ačiū. sveikasta. Vistik vėl geria montelukastą. Jei ir bronchinė astma, tai labai lengvos formos. jautrūs bronchai labai. eisim po 2 mėn-tuomet paklabėsiu, gal sanatoriją galim gaut O aš mėgstu tą prieššventinį laikotarpį BULKA, aišku, kad išprotėjimas kraustymąsis. Bet tavo atveju-keliauji namo, į naują savo namą QUOTE(pirmune @ 2011 11 29, 15:30) BULKA, aišku, kad išprotėjimas kraustymąsis. Bet tavo atveju-keliauji namo, į naują savo namą zinau, ir aciu tau uz parama sakiau jums ar ne - vakar vaikis is darzelio atsinese piesini - nupiese akropoli ir jame banka snora, i kuri mazi sokoladukai eina pinigu pasiimti ir uzrase akropolis ir snoras. niekad apie tai nekalbejom atskirai, bet matyt per daug ziniu ziuriu...
Pirmūne, imk balioną.
Bulkute O aš sau nusistačiau vidurio amžiaus krizę - kai žmogus permąsto visas vertybes. Kažkaip jau keli mėnesiai neapleidžia jausmas, kad kažką gyvenime darau ne taip ar kažko nepadarau. Bet vis nesumąstau kuom čia man užsiimti, kad pajusčiau tą pilnatvę... Rečiau beparašau - nepasigyriau, kad buvom su vyru į Barselona išlėkę.
Laba visoms
Kaip laikosi sveiki ir sergantys? As pati neissikapstau - sinusitas+po nosim pusleline... Vakar buvau pas U mokykloj susirinkime... Kai paklausiau kiek pinigu reik duot - pagalvojau kad jau laikas mokytis juos piest Noriu paklaust mokinuku mamu - kaip pas jus mokyklose su mobiliu tel. naudojimu ? QUOTE(ingušonkas @ 2011 12 01, 09:56) Laba visoms Kaip laikosi sveiki ir sergantys? As pati neissikapstau - sinusitas+po nosim pusleline... Vakar buvau pas U mokykloj susirinkime... Kai paklausiau kiek pinigu reik duot - pagalvojau kad jau laikas mokytis juos piest Noriu paklaust mokinuku mamu - kaip pas jus mokyklose su mobiliu tel. naudojimu ? Sveik greičiau. Mano merginos mokykloje, tai kol kad leidžia naudotis mobiliais per pertaukas, bet kada, tik ne per pamokas. Aš irgi su baime laukiu prieškalėdinių susirinkimų mokykloje ir darželyje. Kiek gi pas jus renka? Aš jau galvoju nusibrėžti kažkokią ribą kiek mes galime skirti toks šventėms, nes kai nuo kiekvieno dvynio rinko po 80Lt prieš 2 metus - tai man jau nežmoniškai atrodo. O gal kitur irgi po tiek renkate? QUOTE(Alls @ 2011 12 01, 10:28) Sveik greičiau. Mano merginos mokykloje, tai kol kad leidžia naudotis mobiliais per pertaukas, bet kada, tik ne per pamokas. Aš irgi su baime laukiu prieškalėdinių susirinkimų mokykloje ir darželyje. Kiek gi pas jus renka? Aš jau galvoju nusibrėžti kažkokią ribą kiek mes galime skirti toks šventėms, nes kai nuo kiekvieno dvynio rinko po 80Lt prieš 2 metus - tai man jau nežmoniškai atrodo. O gal kitur irgi po tiek renkate? Ir as gelomyrtoli geriu Siemet rinko po 70 darzely, pas U - 25 Lt mokytojai, ir dovana pirkti uz 15-20 Lt (o dar jie vaziuos i teatra - 20 Lt ir i planetoriuma 9 Lt). Man daug QUOTE(ingušonkas @ 2011 12 01, 09:56) Noriu paklaust mokinuku mamu - kaip pas jus mokyklose su mobiliu tel. naudojimu ? Vienoje mokykloje yra direktorės įsakymas, draudžiantis ne tik naudotis mob. tel., bet ir neštis juos į mokyklą, bet nepaisant to, jie skamba non-stop. Kitoje - leidžiama juos įsijungti po pamokų. Pas mus irgi daug rinkliavų susidaro... na bet kaip nors... QUOTE(ingušonkas @ 2011 12 01, 09:56) Mano vaikai nesiojasi. Per susirinkima mokytoja sake, kad problemu nekyla del ju.QUOTE(Alls @ 2011 12 01, 10:28) Kiek gi pas jus renka? Aš jau galvoju nusibrėžti kažkokią ribą kiek mes galime skirti toks šventėms, nes kai nuo kiekvieno dvynio rinko po 80Lt prieš 2 metus - tai man jau nežmoniškai atrodo. O gal kitur irgi po tiek renkate? Pas mus rinko po 35Lt. :10 Lt.- uz saldainius (dovana), 25 Lt.- uz rengini. QUOTE(Alls @ 2011 12 01, 11:28) Aš irgi su baime laukiu prieškalėdinių susirinkimų mokykloje ir darželyje. Kiek gi pas jus renka? Aš jau galvoju nusibrėžti kažkokią ribą kiek mes galime skirti toks šventėms, nes kai nuo kiekvieno dvynio rinko po 80Lt prieš 2 metus - tai man jau nežmoniškai atrodo. O gal kitur irgi po tiek renkate? Ir visi duoda po tiek? Su mokykla jau visai paprasta - dideli gi vaikai, susideda tik simbolinėms dovanėlėms auklėtojai. Max 10 lt nuo vaiko... Kitą savaitę mano mažam jau du metai. Nagi - ne tik svetimi vaikai greitai auga. Bulkute, imk balioną ir palaikymą mintimis dėl būsimo kraustymosi. Alls, kaip tavo vidinės paieškos? Aš žinokit irgi mielai kur išsikraustyčiau... Toliau nuo namus siaubiančios žvėrių chebros i Vakar ruošėsi anglų temai apie negyvenamą salą ir pasvajojo, kad būt gerai ten savaitę praleisti... ne su mumis. Pritariau jai, tik pasiūliau ir žvėris kartu prigriebti. Nors šiaip maži kačiukai - gėris ir grožis... Viena iš mylimiausių mažylių - Indiana
maniskiai irgi turi telefonus, per pamokas privalo laikyt paslepe arba stalciuose arba kuprinese,seip tai maniskiam ju nei velnio nereikejo,nes nuvezam ir parvezam.kazkur nuklyst nera sansu..bet va ka daro kai visi turi
del dovanu nezinau kokia sistema mkyklelej,bet sake pernai buvo spektaklis...na tikiuos labai nenuskausmins beje gal kas pirkot tuos lektuvus-malunsparnius?ar jie labai trapus,ar sunkus valdymas ir seip ar apsimoka?
Kodel klausiau del telefonu - mokytoja baigia nuprotet nuo ismaniuju telefonu. Kad per pertraukas istisai skamba muzika - tai butu tik gelytes, bet mokytoja mate kaip kazkuris klasiokas nufotografavo kazkokio vaiko atsidengusia dali nugaros (kai sedi ir pakyla megstukas) - ir isdidines lakste po klase ir sukavo kieno tai uzpakalis... o ir siaip is paprastu nuotrauku tokio jovalo pridaro...
Sutarem su tevais kad mob.tel. galima bus tik skambint extra atveju. |