Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dvynukiškės - žiema
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Gausi mūsų šeimynėlė...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
ingušonkas
user posted image

Na - laukiam švenčių ir plepam toliau :-)
bulkute
Kokia nereali nuotrauka biggrin.gif Ingusonkai - pasiilgsti tu laiku? ax.gif
ingušonkas
QUOTE(bulkute @ 2011 11 23, 10:04)
Kokia nereali nuotrauka  biggrin.gif  Ingusonkai - pasiilgsti tu laiku? ax.gif
*

Prisipazystu - TAIP 4u.gif Nors nuo pradziu visko - nenoriu, bet atsimint malonu 4u.gif
margustas
QUOTE(ingušonkas @ 2011 11 23, 10:13)
Prisipazystu - TAIP  4u.gif  Nors nuo pradziu visko - nenoriu, bet atsimint malonu  4u.gif
*

cia tavo paneles?ui kokios fainuoles 4u.gif
ingušonkas
QUOTE(margustas @ 2011 11 23, 10:24)
cia tavo paneles?ui kokios fainuoles 4u.gif
*

Mano - tik seniai jos tokios buvo wub.gif
margustas
QUOTE(ingušonkas @ 2011 11 23, 10:44)
Mano - tik seniai jos tokios buvo  wub.gif
*

maniskiai irgi seniai tokie buvo blush2.gif ,bet neneoreciau laiko atgal atsukt smile.gif
bulkute
o as visai noreciau, tik gal ne atsukti, bet kad butu antras dublis. Kai atsuku, tai tiek savo klaidu matau doh.gif norisi antra karta viska teisingai daryti hihihi.gif
margustas
tas tai jo,mazaji visai kitaip auginam ir matosi...........o gal tik skirtingi vaiku charakteriai g.gif
Papildyta:
user posted image
cia parodau saviskius,sitoj nuotraukoj labai matosi kiekvieno charakteris
Tyja
Margusta, grazi foto smile.gif
margustas
QUOTE(Tyja @ 2011 11 23, 12:34)
Margusta, grazi foto  smile.gif
*

aciu 4u.gif
arulis
QUOTE(bulkute @ 2011 11 23, 10:55)
norisi antra karta viska teisingai daryti  hihihi.gif
*

tskant g.gif

QUOTE(margustas @ 2011 11 23, 11:06)
sitoj nuotraukoj labai matosi kiekvieno charakteris
*

is tikruju

Apsisprendziau vaiko neperkelti i II klase, nors psichologe rekomendavo kitaip. blush2.gif
susirasiau + ir - , pasitarem ir nusprendem

Mergos , uz menesio Kaledos !!!varciau toki vokiska rankdarbiu zurnaliuka, kokiu fainu Advento kalendoriu galima pasidaryti ....Ach, nenoriu i darba, tiek veiklos namie
margustas
QUOTE(arulis @ 2011 11 23, 22:28)
tskant g.gif
is tikruju

Apsisprendziau vaiko neperkelti i II klase, nors psichologe rekomendavo kitaip.  blush2.gif
susirasiau + ir - , pasitarem ir nusprendem

Mergos , uz menesio Kaledos !!!varciau toki vokiska rankdarbiu zurnaliuka, kokiu fainu Advento kalendoriu galima pasidaryti ....Ach, nenoriu i darba, tiek veiklos namie
*

as tai advento kalendoriu darysiu kaip anais metais ,i kojnes kurios kabo ant zidinio kiekviena diena imesiu koki niekuti<iki kokiu 5lt>
ingušonkas
QUOTE(margustas @ 2011 11 24, 08:29)
as tai advento kalendoriu darysiu kaip anais metais ,i kojnes kurios kabo ant zidinio kiekviena diena imesiu koki niekuti<iki kokiu 5lt>
*

Cia ne kalendorius - i kojines po saldaini mums atnesa nykstukai 4u.gif

Labas rytas 4u.gif

Aruli - mano manymu tu teisingai pasielgei 4u.gif
Noreciau su Jumi susiu - ar yra galinciu ir norinciu?
pirmune
labas visoms 4u.gif
Mano Stepas kosti jau gal mėnuo...Ir kuo tolyn-tuo parstyn... Darom tyrimus, nuotrauka, kraujas ir keliausim vėl pas pulmonologą. Eisiu pas kitus jau, ne poliklinikos, ne ji man švelniai tariant, įdomi...Vėl Monkasta. O manėm, kad nereikia doh.gif
Aruli, tu rašei, kad esi geros nuomonės apie Antakalnio lig. pulmonolgus. Gal teko bendrauti su Kriukiene? Smalsu labai-eisim pas ją, o atsiliepimų niekur nerandu ax.gif
arulis
QUOTE(pirmune @ 2011 11 24, 10:13)
Aruli, tu rašei, kad esi geros nuomonės apie Antakalnio lig. pulmonolgus. Gal teko bendrauti su Kriukiene? Smalsu labai-eisim pas ją, o atsiliepimų niekur nerandu ax.gif
*

taip , pas ja gydemes.
is pradziu atrode tokia pasikelusi, bet paskui susidraugavom. dar patiko skyriaus gydytojos, atrodo Nomeda vardas ir dar viena, nemamenu vardo . Tik neiciau pas Valiuli (prof ir pan., atitrukes nuo gyvenimo ) kaip visada - as kategoriska blush2.gif gal tau atrodys kitaip smile.gif

Ingusonkai, as nelabai galiu , ypac iki 12 12 d.Tai gal Bulkos palaukiam? Bulka kaip suprantu jau kitais metais busi LT? paguosim kad ir Lietuvoje isgyventi galima ..... smile.gif
bulkute
QUOTE(ingušonkas @ 2011 11 24, 10:18)
Cia ne kalendorius - i kojines po saldaini mums atnesa nykstukai  4u.gif

Labas rytas  4u.gif

Aruli - mano manymu tu teisingai pasielgei  4u.gif
*

Kodel man nerodo dalies zinuciu - nei margusto fotkes, nei ka ten Arulis pasielge? neisikertu.
pas mus siemet nebus nei kojiniu, nei nykstuku, nors neabejoju, kad vaikams svenciu "isoreje" uzteks. Gal tarp Kaledu ir Nauju pavyks sukurti sventine nuotaika ir namie, iki tol - kaledinis kraustymasis.
Noriu sushiu gruodzio pabaigoje.

QUOTE(arulis @ 2011 11 24, 12:57)
Ingusonkai, as nelabai galiu , ypac iki 12 12 d.Tai gal Bulkos palaukiam? Bulka kaip suprantu jau kitais metais busi LT? paguosim kad ir Lietuvoje isgyventi galima ..... smile.gif
*

Viskas gerai, nereik man paguodos, pati zinau, kad Lietuva geriausia biggrin.gif Nenoriu, kad taikytumetes prie manes, susitikit ir dabar ir veliau. Nors turbut tas pasiruosiminis laikotarpis praleks kaip akimirka ir labai greit ateis veliau.
bulkute
QUOTE(arulis @ 2011 11 23, 23:28)
*

siemet busiu labai madingai-dvasinga - pasistengsiu, kad Kaledos butu sirdyje, nes isoreje neiseina g.gif dziaugsiuos, jeigu Kaledoms turesiu stala tongue.gif

As irgi nenoriu i darba, bet ir namie nieko nenoriu daryti. Noriu buti meska ir miegoti. Meska jau beveik esu, tik miegot neleidzia.
fishaqua
Sveikutės wub.gif

QUOTE(bulkute @ 2011 11 13, 16:40)
jeigu dar kada teks kraustytis, turbut atrasiu nauju talentu, gal pvz koki auto suremontuosiu, ar suknele pasisiusu  lotuliukas.gif

biggrin.gif Prajuokinai. Šaunuolė!

QUOTE(bulkute @ 2011 11 14, 21:08)
Kaip yra mokykloje - ar vaikai persiauna batus, ar visa diena buna su tais paciais? ar ya mokyklose rubines? kaip dabar apskritai viskas atrodo?

Yra rūbinė, persiauna.

QUOTE(bulkute @ 2011 11 15, 10:46)
jau kelinta diena skundziasi skausmais, sia nakti visa praverke, kad skauda. Man panasu, kad tai ne raumenys, o kaulai, sanariai  g.gif 

Aš kartais duodu Osteocare, pastiprinam kaulelius, tsakant...

QUOTE(arulis @ 2011 11 18, 09:57)
Tai kita ryta matavosi ar pas juos tie pokyciai vyksta  doh.gif

biggrin.gif

QUOTE(bulkute @ 2011 11 18, 20:46)
Merginos, noriu paprasyti jusu pagalbos - turiu uzsakyti knygu kaledinems dovanoms lietuviskai mokyklelei. Vaiku amzius 5-10 metu. Bukit geros, pasidalinkit mintimis apie labiausiai patikusias vaikiskas knygeles, geriausia butu -  lietuviu autoriu.  rolleyes.gif

Man ir vaikams labai patinka Beresnevičiaus apie Kaukučius smile.gif Nerealios istorijos smile.gif Ir labai gražūs paveikslėliai.

QUOTE(arulis @ 2011 11 20, 20:16)
V. V. Landsbergio , ypac pelyte Zita  blush2.gif

Kažin, kodėl Zita tongue.gif

QUOTE(margustas @ 2011 11 23, 11:06)
tas tai jo,mazaji visai kitaip auginam ir matosi...........o gal tik skirtingi vaiku charakteriai g.gif

Wow, nereali nuotrauka! 4u.gif

Vakar ir šiandien buvau Vilniuje smile.gif Gal vėl kada pavyks pataikyti į mytą...

Šliaužiu į lovą - visą šią savaitę po 5 val. temiegu - tai filmus verčiu, tai dar kas nors... Atsigriebsiu šiąnakt smile.gif
ingušonkas
Laba ryta,
Su penktadieniu 4u.gif
Mamos - help - U gimtadieniui pritrukau fantazijos kur svesti... Kazkas pamenu koki tai ale muzieju buvo rades Vilniuje - priminkit prasau 4u.gif
bulkute
Aciu uz penktadieni. Skubinau si ryta savo viena vaiki greiciau dantukus valytis, i darzeli ruostis, o jis atsgule ant sofos ir pareiske ne gimtaja kalba - duokite man akimirka privatumo smile.gif
Tuoj
QUOTE(bulkute @ 2011 11 22, 17:05)
Ar kitam rugsejui i mokykla galima pradeti uzrasineti vaikus nuo sausio men?
eretiska ideja - gal koki sarasa sugalvojam kas kokia mokykla lankot? man labai idomu, ar tai, kad mokykla yra arti namu, yra pagrindinis kriterijus, ar klausot draugu patarimu, na kaip issirinkot?

Mes į savo rajono mokyklą užsirašėm sausio 5, buvo 54 sąraše ax.gif Daug, kur yra užrašoma gerokai iš anksto, ypač ten, kur mažiau klasių.
Padariau esminę klaidą, leidusi vaikus ten, "kur priklauso".
QUOTE(ingušonkas @ 2011 11 24, 09:18)

Yra 4u.gif
O kam kažko laukti? Juk galima nueiti ir tada, ir dabar? smile.gif
Gal kitą savaitę, kol dar šventės neužgriuvo. Aruli? smile.gif
QUOTE(bulkute @ 2011 11 24, 15:18)
siemet busiu labai madingai-dvasinga - pasistengsiu, kad Kaledos butu sirdyje, nes isoreje neiseina  g.gif dziaugsiuos, jeigu Kaledoms turesiu stala  tongue.gif

Aš tai Kalėdom stalo tikrai neturėsiu... Bus kaitlentė, praustuvas, ir čiužiniai smile.gif
QUOTE(ingušonkas @ 2011 11 25, 09:09)
Mamos - help - U gimtadieniui pritrukau fantazijos kur svesti... Kazkas pamenu koki tai ale muzieju buvo rades Vilniuje - priminkit prasau  4u.gif

Mums pernai visai "Kinopasakoje" patiko 4u.gif
bulkute
QUOTE(Tuoj @ 2011 11 25, 18:12)
Aš tai Kalėdom stalo tikrai neturėsiu... Bus kaitlentė, praustuvas, ir čiužiniai smile.gif

Mums pernai visai "Kinopasakoje" patiko 4u.gif
*

o jus jau ten gyvensite? as matau esmini skirtuma - per Kaledas galima ir netureti stalo, jeigu ten kur stalo nera, negyveni ax.gif bet siaip tai nesiskundziu, svarbiausia, kad per Kaledas tureciau buti NAMIE rolleyes.gif
Tuoj
QUOTE(bulkute @ 2011 11 25, 17:15)
o jus jau ten gyvensite? as matau esmini skirtuma - per Kaledas galima ir netureti stalo, jeigu ten kur stalo nera, negyveni  ax.gif  bet siaip tai nesiskundziu, svarbiausia, kad per Kaledas tureciau buti NAMIE  rolleyes.gif

Kito mėnesio vidury žadame kraustytis. Kurį laiką nebus ne tik stalo, bet ir durų, kėdžių, nekalbant jau apie tokius menkniekius, kaip lempos smile.gif
Bet Kūčių stalo, visgi, norisi, todėl šventes, greičiausiai, praleisime kaime rolleyes.gif
Kurpaite
Renacita, Ingušonkai 4u.gif - jei nesuklydau, teiravotės apie kairiarankius, tai nieko ypatingo jiems nereikia, talentingi vaikai, ir tiek tongue.gif dėl parkerių - Vaiva kurį laiką rašė normaliu, dabar turi tą gerą specialų, tai džiaugiasi, sako, patogiau. Nžn, kas patogiau, gal jis tiesiog gražesnis.

Bet kairiarankei lb nepatinka visokie sąsiuviniai, kurie susegti kokiu nors pastorinimu - vielute ar dar kaip, nemoku pasakyt - tiesiog įsivaizduokit, atsiverst storą sąsiuvinį, rašyt kaire ranka ir visad riešą trina tas viduriukas smile.gif tai vat tokių, spėju, ji niekada nepirks, tik bloknotus biggrin.gif

P.S. Norėčiau ir aš sušių su jumis, bet, spėju, dalyviams jau senaties terminas galioja blush2.gif
bulkute
QUOTE(Tuoj @ 2011 11 25, 21:12)
Kito mėnesio vidury žadame kraustytis. Kurį laiką nebus ne tik stalo, bet ir durų, kėdžių, nekalbant jau apie tokius menkniekius, kaip lempos smile.gif
Bet Kūčių stalo, visgi, norisi, todėl šventes, greičiausiai, praleisime kaime rolleyes.gif
*

welcome to the club mirksiukas.gif kadangi cia konkurencija kas labiau ko neturi, tai paskysiu, kad mes vonioj neturim grindu, t.y. is virsaus kiaurai matosi apacia. durys yra tik wc - tokios geltono celofano lotuliukas.gif bet vis tiek neliudna del to, nes labai didelis darbas jau nuveiktas ir ypac smagu turetu buti pavasari - vasara rolleyes.gif o vaikiams dziaugsmas bet kuriuo metu laiku namo neimanoma nuvaryti - taskosi po smelynus, molynus.
ai, o lempa mes jau turim bigsmile.gif tokia ryskia ryskia, kur sienas apsvieti, kai sveiti glaista, arba kai nakti tenka dazyt lotuliukas.gif

labas rytas, siandien pramiegojau puse Beatos laidos doh.gif

ko jusiskiai nori Kaledoms?
Tuoj
QUOTE(bulkute @ 2011 11 26, 11:29)
welcome to the club mirksiukas.gif kadangi cia konkurencija kas labiau ko neturi, tai paskysiu, kad mes vonioj neturim grindu, t.y. is virsaus kiaurai matosi apacia. durys yra tik wc - tokios geltono celofano  lotuliukas.gif

O, tai mes dar neblogai gyvename - grindis visur turim biggrin.gif
Ir jau greit WC turėsim biggrin.gif
bulkute
QUOTE(Tuoj @ 2011 11 26, 12:55)
O, tai mes dar neblogai gyvename - grindis visur turim biggrin.gif
Ir jau greit WC turėsim biggrin.gif
*

taigi visada zinojom, kad jus buozes. tu gi ne tik grindis, tu ir tarnu ant grindu turi lotuliukas.gif

dabar turetu islysti kokia pilype is kanapiu ir parasyti pikta deklaracija apie tai, kaip tuoj viskuo giriasi lotuliukas.gif
arulis
QUOTE(Tuoj @ 2011 11 25, 17:12)
Gal kitą savaitę, kol dar šventės neužgriuvo. Aruli? smile.gif

panasu kad siemet negalesiu. schmoll.gif dabar - i kryziuociu zeme isskrendu , griztu , pasikeiciu baltinius ir pas Berluckoni, paskui vaiku gimtadieniai , kaledos ....

QUOTE(bulkute @ 2011 11 26, 11:29)
ko jusiskiai nori Kaledoms?

kazkaip su vyru aptarinejom finansinius reikalus, tai vaikai NIEKO nenori kaledoms, nes mama pinigu neturi bigsmile.gif tik niekaip nesupratau prie ko cia pinigu neturejimas ir kaledu senelis g.gif
Pernai mano kaledos buvo " knygingos " - daugiausiai dovanojau knygas. Siemet - veltiniuotos . esu labai madinga - temines kaledos. pasirodo pernai Mildazyte knygas, kaip ir as dovanojo. Tik stilius rase apie ja , o ne apie mane cool.gif
Vaikams is ebay parsisiunteme kazkokius kontruktorius su saules baterijomis. Paveiksliuke atrode geriau, mazumele nusivylem
QUOTE(bulkute @ 2011 11 26, 12:17)
tu ir tarnu ant grindu turi 

ir daug talentu smile.gif mums belieka mirti is pavydo ....
Tuoj
QUOTE(arulis @ 2011 11 26, 16:03)
ir pas Berluckoni

atsargiau su juo... cool.gif
margustas
QUOTE(bulkute @ 2011 11 26, 12:17)
taigi visada zinojom, kad jus buozes. tu gi ne tik grindis, tu ir tarnu ant grindu turi  lotuliukas.gif

dabar turetu islysti kokia pilype is kanapiu ir parasyti pikta deklaracija apie tai, kaip tuoj viskuo giriasi  lotuliukas.gif
*

as busiu ta pilype biggrin.gif nezinau ar as nemoku vaikinu auklet ar jie tiesiog tokie yra doh.gif nepraejo nei 5 metai o ju kambariai atrodo kaip po karo,sienos karo spalvom dazytos arba masinu ratais dazai nutrint,na bet jau daba juos tvarkysim kai baigsim likusiam name remontus.....zodziu paska be galo,net nera normaliai pinigu aplinkai susitvarkyt.
apie dovanas tai geriausiai mazylis uzsiprase''VĖJO'' biggrin.gif daba galvojam kaip toki vaiko nora sugebes Kaledu senis lotuliukas.gif ispildyt,na o dickiai tai Lego ar skaraidanciu malunsparniu,net sutiktu kad tik viena dideli batuta atnestu visiem trim.na kaip sakau tokie labai paprasti norai lotuliukas.gif
bulkute
QUOTE(arulis @ 2011 11 26, 17:03)
pasikeiciu baltinius ir pas Berluckoni,
*

QUOTE(Tuoj @ 2011 11 26, 17:18)
atsargiau su juo... cool.gif
*

Gal Berliuckonis atseikes koki puse milijono negrazinamos paskolos, tai ir dovanu uz ka bus nusipirkti biggrin.gif

Maniskiai vienas nori valdomo malunsparnio su kameryte, arba raketos, kuri nera tikra, bet skrenda iki dangaus, arba vandens valymo aparato su kristalais. aciu dievui yra ir atsarginis variantas - lego rinkinys. Mergina - barbes, kuriai galima dazyti plaukus ir suknele g.gif

Gera ideja dovanoti knygas, tik galvoju, kaip su tais, kurie knygu neskaito g.gif ar apsimesti,kad nezinau, kad neskaito ir vis tiek dovanoti su viltim, kad prades? g.gif
bulkute
Koki spektakli galetumete rekomenduoti vaikams, ir koki suaugusiems? Man vaikiski atrodo smagiausi Keistuoliu, bet cia greiciau isankstine nuostata, nes nei viename vaikiskame nebuvau. O kaip Leles teatras, ar nera nuobodu vaikams? Apie suaugusiuju net neturiu savo nuomones, isskyrus dede vania.

Truputi jauciuosi, kaip is tremties istrukus, atrodo begsi leksi ir ta darysi, ir ana, o kai grisiu, tai turbut namuciuose siltai tupesiu ir niekur nenoresiu nosies kisti ax.gif
Tuoj
QUOTE(bulkute @ 2011 11 27, 19:43)
Koki spektakli galetumete rekomenduoti vaikams, ir koki suaugusiems?

Su vaikais šį rudenį matėm Plėšiką Hocenplocą ir Arklį Dominyką, patiko, ypač pastarasis. Dar buvome balete Čipolinas, atlikome tokią askezę biggrin.gif
Į suaugusiųjų spektaklius nelabai vaikštau, pagrinde į koncertus, tad čia ir pati norėčiau išgirsti rekomendacijų ax.gif
arulis
QUOTE(Tuoj @ 2011 11 27, 20:19)
Dar buvome balete Čipolinas,

Cipolinas man patiko.
Dar ziurejom Bruknele . pastatymas grazus , tik jau muzika schmoll.gif , na man per daug moderniska .....

nesu buvusi, bet girdejau geru atsiliepimu apie Grybu kara leles teatre . Visai maziems vaikams - Coliuke leles teatre .

Na, o Seneles pasaka is Atviro rato - pats paciausias spektaklis....
Restar
Matėm jau visus Keistuolių teatro spektaklius vaikams, kai kuriuos jau po 3 kartus, ir dar ne pabaiga rolleyes.gif . Niekada neprašausi mirksiukas.gif . Į suaugusių nevaikštau beveik. Na, tie patys Keistuoliai - "Paskutiniai Brėmeno muzikantai", "Romeo ir Džiuljeta". Kažkaip mes mylim juos be galo ax.gif .
Man šiaip dar Raganiukės teatre labai patikdavo, tik senokai bebuvom ("Mergaitė ir lokys, Pinokis, Karlsonas patiko labai). O Lėlės teatre - ne visada, "Katės namai" visai nieko. Ai, dar "Stalo teatras" toks unikalus.
pirmune
Labas rytas 4u.gif
žiūriu, kraustynių nuotaikos smile.gif Smagumas smile.gif
Mūsiškiai nori traukinukams papildymų Kalėdoms smile.gif Kai buvo grįžęs tėtis-išpildė pažadą-nupirko kiekvienam blink.gif po traukinuką ir bėgius iš mini pasaulio. Tipo čia jau "krūti"-traukinukai ant geležinių bėgių tongue.gif Bet reikėjo viseism-ir vaikams, ir tėčiui lotuliukas.gif
Tai dabar nori belenko, kas tinka tiems traukinukams. o ten yra viskoooooo tongue.gif
eisim šiandien pas pulmonologus su stepu.
ingušonkas
Laba ryta,

Pirmune - sveikstat jau?

As nemegstu metu pabaigos :-( 9 d darbo balius, 10 d U gimtadienis ryte su vaikais, vakare su suaugusiai, 11 d - mano darbo eglute vaiams, 12 d tikras U gimtadienis, tortas mokyklon, tortas i sokius, o kur dat sventes darzely, mokykloj, koncertas sokiuose doh.gif
Tuoj
Ingušonkai, ir pas mus panašiai... Gruodį 4 šventės mokyklose/darželyje,(kiekvienas lanko atskirą klasę juk...), pasirodymai būreliuose (kiekviename bent po vieną, o chore - 3), dvynių gimtadienis - mokykloje, namie su giminėmis ir draugais... Visos ekskursijos į gruodį nustumtos, kaikuriuose lydėsiu vaikus, na ir Kūčios, Kalėdos, Naujieji - kaip pas visus. O po to, jei išgvensime, sausį ir R. gimtadienis laukia ax.gif
bulkute
QUOTE(pirmune @ 2011 11 29, 10:32)
žiūriu, kraustynių nuotaikos smile.gif Smagumas smile.gif
*

trys kraustynes - vienas gaisras. vadinasi mums jau du gaisrai, objektyviai zmogaus psichika negumine... ir net ir didziausias pozityvus nusistatymas kartais per siules trukineja...

skundziates sventemis, ir as pasiskusiu - gruodzio 6, 10, 15... turesiu (tikiuosi) dvi dienas susipakuot gyvenima... gaila, kad per daug laiko turiu jo apmastymams - visos naktys mano doh.gif

priimkite tai kaip pasiguodima, enter 4u.gif
pirmune
QUOTE(ingušonkas @ 2011 11 29, 11:43)
Pirmune - sveikstat jau?

*

Ačiū. sveikasta. Vistik vėl geria montelukastą. Jei ir bronchinė astma, tai labai lengvos formos. jautrūs bronchai labai.
eisim po 2 mėn-tuomet paklabėsiu, gal sanatoriją galim gaut ax.gif

O aš mėgstu tą prieššventinį laikotarpį wub.gif Man tik sniego labai trūksta. Man patinka ta šventinė skuba, bėgimas, dovanų rankiojimas parduotuvėse. Amžinas klausimas-ką dovanot, man atsiperka, kai nuperku viską smile.gif na, truputį nenormali aš. Bet visos čia su savo atsuktais varžteliais smile.gif

BULKA, aišku, kad išprotėjimas kraustymąsis. Bet tavo atveju-keliauji namo, į naują savo namą wub.gif Kad ir be grindų. Man tas jausmas būna pats pačiausias. Kai žinau-va, šianakt miegosiu jau najam name/bute smile.gif
bulkute
QUOTE(pirmune @ 2011 11 29, 15:30)
BULKA, aišku, kad išprotėjimas kraustymąsis. Bet tavo atveju-keliauji namo, į naują savo namą wub.gif Kad ir be grindų. Man tas jausmas būna pats pačiausias. Kai žinau-va, šianakt miegosiu jau najam name/bute smile.gif
*

zinau, ir aciu tau uz parama wub.gif tesiog pastaruoju metu esu tiek issiderinusi ir aiskiai zinau priezasti - noriu, kad pasaulis ir zmones jame butu idealus doh.gif o jie ima ir nepasidaro, o as kovoju kovoju, kaip koks malunas... gi atrodo ne vaikas, turiu suprasti, kaip yra, bet kartais tiesiog nesuprantu, kas aplinkui vyksta, arba gerai suprantu, bet nenoriu pripazinti.

sakiau jums ar ne - vakar vaikis is darzelio atsinese piesini - nupiese akropoli ir jame banka snora, i kuri mazi sokoladukai eina pinigu pasiimti ir uzrase akropolis ir snoras. niekad apie tai nekalbejom atskirai, bet matyt per daug ziniu ziuriu...
Alls
Pirmūne, imk balioną. 4u.gif Sveikatėlės berniukui. 4u.gif 4u.gif Pritariu tau dėl tos šventinės skubos... Aš tai kaip tikra moteris vis tiek bambu, kad daug visko reikia suspėti, kad daug viskas kainuoja... Bet iš tiesų širdyje visad laukiu gruodžio ir prieššventinio pasiruošimo bei tos ypatingos nuotaikos. wub.gif

Bulkute 4u.gif Visi pasikeitimai atneša žmogui sumaišties. Tik kūdikiai vienareikšmiškai, džiugiai ir be jokių abejonių nori keistis sauskelnes. smile.gif Visi kiti pasikeitimai būna daugiau ar mažiau sunkesni (čia aš taip pasiskaitinėjau smile.gif ). Bet, tavo, bulkut, pasikeitimas tai tik į gerą - į naujus savus namus, pas savą vyrą. thumbup.gif Visa kita ir taip yra/bus gerai!

O aš sau nusistačiau vidurio amžiaus krizę - kai žmogus permąsto visas vertybes. Kažkaip jau keli mėnesiai neapleidžia jausmas, kad kažką gyvenime darau ne taip ar kažko nepadarau. Bet vis nesumąstau kuom čia man užsiimti, kad pajusčiau tą pilnatvę...

Rečiau beparašau - nepasigyriau, kad buvom su vyru į Barselona išlėkę. wub.gif Super. thumbup.gif Kad galėčiau tai keliaučiau ir keliaučiau...
ingušonkas
Laba visoms 4u.gif

Kaip laikosi sveiki ir sergantys? As pati neissikapstau - sinusitas+po nosim pusleline... Vakar buvau pas U mokykloj susirinkime... Kai paklausiau kiek pinigu reik duot - pagalvojau kad jau laikas mokytis juos piest cool.gif
Noriu paklaust mokinuku mamu - kaip pas jus mokyklose su mobiliu tel. naudojimu ?
Alls
QUOTE(ingušonkas @ 2011 12 01, 09:56)
Laba visoms  4u.gif

Kaip laikosi sveiki ir sergantys? As pati neissikapstau - sinusitas+po nosim pusleline...  Vakar buvau pas U mokykloj susirinkime... Kai paklausiau kiek pinigu reik duot - pagalvojau kad jau laikas mokytis juos piest  cool.gif
Noriu paklaust mokinuku mamu - kaip pas jus mokyklose su mobiliu tel. naudojimu ?
*

Sveik greičiau. 4u.gif Mūsų šeima nuo sinusito gelomyrtoli naudoja - padeda.

Mano merginos mokykloje, tai kol kad leidžia naudotis mobiliais per pertaukas, bet kada, tik ne per pamokas.

Aš irgi su baime laukiu prieškalėdinių susirinkimų mokykloje ir darželyje. Kiek gi pas jus renka? Aš jau galvoju nusibrėžti kažkokią ribą kiek mes galime skirti toks šventėms, nes kai nuo kiekvieno dvynio rinko po 80Lt prieš 2 metus - tai man jau nežmoniškai atrodo. O gal kitur irgi po tiek renkate?
ingušonkas
QUOTE(Alls @ 2011 12 01, 10:28)
Sveik greičiau.  4u.gif Mūsų šeima nuo sinusito gelomyrtoli naudoja - padeda.

Mano merginos mokykloje, tai kol kad leidžia naudotis mobiliais per pertaukas, bet kada, tik ne per pamokas.

Aš irgi su baime laukiu prieškalėdinių susirinkimų mokykloje ir darželyje. Kiek gi pas jus renka? Aš jau galvoju nusibrėžti kažkokią ribą kiek mes galime skirti toks šventėms, nes kai nuo kiekvieno dvynio rinko po 80Lt prieš 2 metus - tai man jau nežmoniškai atrodo. O gal kitur irgi po tiek renkate?
*

Ir as gelomyrtoli geriu 4u.gif
Siemet rinko po 70 darzely, pas U - 25 Lt mokytojai, ir dovana pirkti uz 15-20 Lt (o dar jie vaziuos i teatra - 20 Lt ir i planetoriuma 9 Lt). Man daug cool.gif
Tuoj

Vienoje mokykloje yra direktorės įsakymas, draudžiantis ne tik naudotis mob. tel., bet ir neštis juos į mokyklą, bet nepaisant to, jie skamba non-stop.
Kitoje - leidžiama juos įsijungti po pamokų.

Pas mus irgi daug rinkliavų susidaro... na bet kaip nors...
Tyja
*

Mano vaikai nesiojasi. Per susirinkima mokytoja sake, kad problemu nekyla del ju.

QUOTE(Alls @ 2011 12 01, 10:28)
Kiek gi pas jus renka? Aš jau galvoju nusibrėžti kažkokią ribą kiek mes galime skirti toks šventėms, nes kai nuo kiekvieno dvynio rinko po 80Lt prieš 2 metus - tai man jau nežmoniškai atrodo. O gal kitur irgi po tiek renkate?
*

Pas mus rinko po 35Lt. :10 Lt.- uz saldainius (dovana), 25 Lt.- uz rengini.
Ateik
QUOTE(Alls @ 2011 12 01, 11:28)
*

Ir visi duoda po tiek? unsure.gif blink.gif Max esam rinkę po 40 lt nuo vaiko. Kaip bus šiemet darželyje paaiškės šįvakar per susirinkimą. Nemanau, kad labai keisis, nes grupėje apie pusę brolių-sesių, t.y. po du vaikus iš šeimos. Mano kitais metais visi trys maži toje pačioje grupėje bus.
Su mokykla jau visai paprasta - dideli gi vaikai, susideda tik simbolinėms dovanėlėms auklėtojai. Max 10 lt nuo vaiko...

Kitą savaitę mano mažam jau du metai. Nagi - ne tik svetimi vaikai greitai auga. doh.gif bigsmile.gif

Bulkute, imk balioną ir palaikymą mintimis dėl būsimo kraustymosi. 4u.gif
Alls, kaip tavo vidinės paieškos?

Aš žinokit irgi mielai kur išsikraustyčiau... Toliau nuo namus siaubiančios žvėrių chebros i doh.gif (šuo, katinas senukas, katė mamulė ir devyni jos augantys katinuka) ir ... stresuojančios prieš artėjantį talentų pusfinalį mergiotės. unsure.gif
Vakar ruošėsi anglų temai apie negyvenamą salą ir pasvajojo, kad būt gerai ten savaitę praleisti... ne su mumis. Pritariau jai, tik pasiūliau ir žvėris kartu prigriebti. tongue.gif
Nors šiaip maži kačiukai - gėris ir grožis... wub.gif Tiek nuo dvynių ir Mažo saugot reikia - numylėtų negyvai...

Viena iš mylimiausių mažylių - Indiana smile.gif
user posted image
margustas
maniskiai irgi turi telefonus, per pamokas privalo laikyt paslepe arba stalciuose arba kuprinese,seip tai maniskiam ju nei velnio nereikejo,nes nuvezam ir parvezam.kazkur nuklyst nera sansu..bet va ka daro kai visi turi verysad.gif
del dovanu nezinau kokia sistema mkyklelej,bet sake pernai buvo spektaklis...na tikiuos labai nenuskausmins blush2.gif
beje gal kas pirkot tuos lektuvus-malunsparnius?ar jie labai trapus,ar sunkus valdymas ir seip ar apsimoka?
ingušonkas
Kodel klausiau del telefonu - mokytoja baigia nuprotet nuo ismaniuju telefonu. Kad per pertraukas istisai skamba muzika - tai butu tik gelytes, bet mokytoja mate kaip kazkuris klasiokas nufotografavo kazkokio vaiko atsidengusia dali nugaros (kai sedi ir pakyla megstukas) - ir isdidines lakste po klase ir sukavo kieno tai uzpakalis... o ir siaip is paprastu nuotrauku tokio jovalo pridaro...
Sutarem su tevais kad mob.tel. galima bus tik skambint extra atveju.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.