Antradieni 4am prisikeliu nuo skausmo, kurio niekada nesu patyrusir iskart suprantu, kad siandien pamatysiu savo issvajotasi kudiki
Esu tokia laiminga! Aciu teveliui ir tau Suneli, kad esi!
Pirmadienio vakara atsigulu i lova nusiminus ir be nuotaikos, nes mano stebuklelis neskuba pas mane. Dar dvi dieneles ir ir teks vaziuoti i ligonine gimdyti su skatinamaisiais. Bet...
Antradieni 4am prisikeliu nuo skausmo, kurio niekada nesu patyrusir iskart suprantu, kad siandien pamatysiu savo issvajotasi kudiki Esu tokia laiminga! Aciu teveliui ir tau Suneli, kad esi!
Ausriuk, jus visi trys shaunuoliai. Kaip man grazhu skaityti vis naujo
Nu va skaitau, kad tavo vyras verke ir as pradejau
Saunuole Ausriukas, dar karta noriu palinketi sveikatos ir stiprybes jusu seimynelei
Saunuole
Ausriuk, labai didziuojuos tavim
Didziausios jums sekmes
Ausriuk, tu tikra saunuole! Man net asaros byra, kai skaitau
Bukit sveiki ir dziaukites viens kito draugija!
Kaip matau prisikankinai nerealiai
Saunuole mamyte kad sugebejai istvert visus skausmus ir padovanojai pasauliui dar viena pilieti
Sveikinu
Saunuole mamyte!
Sveikinam
Taip isijauciau skaitydama, nes viskas tiesiog valandom surasyta, isivaizdavau realiai viska laike
kai perskaitau vis nauja istorija, paciai gimdyti taip norisi greiciau...
Jau bliaunu...
Didžiausi sveikinimai Jums visiems trims Turbūt visi trys verkėt. Ar
Saunuole Ausriuk1!
Dau sveikatos ir stiprybes tau ir tavo seimai.
sauni isteverminga mamyte...
sveikinu labai
sveikinimai saunuolei mamytei!!! svarbu dabar viskas jums gerai
aukit sveikuciai
Vaje , atrodo , ir pati gimdžiau , ir skaudėjo , bet tu istoriją taip gražiai papasakojai , kad, ėmiau ir apsiašarojau...
LABAI LABAI SVEIKINAME !!!
Svarbiausia, kad esat laimingi
Tikrai skausmai greitai nublanksta, kai tokia grazi istorijos pabaiga
Ausriukas,tu tikra saunuole
Saunuoliukai jus
Skausmas pasimirsta ir lieka atminty tik tos nuostabios dziaugsmo asaros. Ar ne? Laimigai jums augti!
SAUNUOLE
Saunuole tu tikra
|