Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ausriuko1 gimdymo istorija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Ausriukas1
Pirmadienio vakara atsigulu i lova nusiminus ir be nuotaikos, nes mano stebuklelis neskuba pas mane. Dar dvi dieneles ir ir teks vaziuoti i ligonine gimdyti su skatinamaisiais. Bet...
Antradieni 4am prisikeliu nuo skausmo, kurio niekada nesu patyrusir iskart suprantu, kad siandien pamatysiu savo issvajotasi kudiki 2.gif . Saremiai kartojasi kas 5 min. Nuejus i toleta pastebiu, kad iseidineja gleivu kamstis. Palendu po dusu ir 6am zadinu busima teveli. Pries 7am jau mes ligoninej. Kaklelis atsidares dar tik 3cm. Salia mano gimdyklos gimdo kita moteris. Rekia, spiegia...per kuna perbega siurpulys ir dar akusere pasako, kad ji sitaip jau nuo vakar blink.gif ! Einu paguleti vonioj ir vaikscioti kalidorium, nes taip greiciau turetu atsidaryti kaklelis, bet 11am dar tik 5cm sad.gif . Skausmas stipreja, bet dar pakenciamas, visi giria, kad gerai laikausi. Apie 1pm suleidzia epidiura mano prasymu. Negaliu ir nenoriu daugiau kankintis. Skausmas aprimsta, atsipalaiduoju ir laukiam toliau. Akusere bando nuleisti man vandenis, bet nesigauna, veliau atejus daktare sekmingai nuleidzia.Apie 3pm nusprendzia daugiau nebelaukti ir leidzia skatinamuosius. 5pm as jau pilna atsidarius. Pagaliau clap.gif ! Epidiuras jau nebeveikia, o skatinamieji vis dar lasa. Skauda! 6pm pradedu stumti ir taip iki 7.30. Galvyte jau matosi, bet as niekaip neisstumiu savo angelelio sad.gif . Puolu i panika ir pradedu verkti, kad niekaip nesiseka isleisti i pasauli savo zmogucio. Padidna skatinamuju doze, o tada jau skausmas mane visa surakina ir visai neissteniu. Pagaliau daktaras mums pagelbsti su pompuke(ar kaip ji ten vadinasi doh.gif ). Jau po minutes mano stebuklelis guli man ant pilvo wub.gif ! Asaros lieja kaip pupos, pas teveli taip pat. Pirma karta per 10 metu pamaciau pas savo vyra asaras! Dziaugsmo asaras! Jis jau gali liesti savo suneli, o as dar ne, nes mane siuva. Plysau! Ir dar temperatura 39. Bet neuzilgo ir as dziaugiuosi pagaliau sulaukus savo stebuklelio!

Esu tokia laiminga! Aciu teveliui ir tau Suneli, kad esi! heart.gif
Eos
Ausriuk, jus visi trys shaunuoliai. Kaip man grazhu skaityti vis naujo 2.gif gimimo istorija smile.gif
Meinarda
Nu va skaitau, kad tavo vyras verke ir as pradejau unsure.gif

Saunuole Ausriukas, dar karta noriu palinketi sveikatos ir stiprybes jusu seimynelei

happy
Saunuole clap.gif clap.gif
Ziogutis
Ausriuk, labai didziuojuos tavim thumbup.gif Tu saunuole clap_1.gif
Didziausios jums sekmes clap.gif
dianuska
Ausriuk, tu tikra saunuole! Man net asaros byra, kai skaitau 2.gif atejimo i si pasauli istorijas. Ta kelione, matau ne islengvuju, bet ko nepadarysi del didziausio savo turtelio rolleyes.gif

Bukit sveiki ir dziaukites viens kito draugija!
Ambro
Kaip matau prisikankinai nerealiai rolleyes.gif Bet buvo verta del musu angeleliu! Juk skausmas greit pasimirsta wink.gif
burbulyte
Saunuole mamyte kad sugebejai istvert visus skausmus ir padovanojai pasauliui dar viena pilieti clap.gif
Sveikinu wink.gif
jolitav
Saunuole mamyte! clap.gif Sveikinam!! 2.gif
Virguze
clap_1.gif Saunuoliai!Aukit sveiki,dideli... tongue.gif
Kipšiukas
Sveikinam clap.gif jus visi tryse saunuoliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
SiDo
Taip isijauciau skaitydama, nes viskas tiesiog valandom surasyta, isivaizdavau realiai viska laike rolleyes.gif Taaip nelengva turejo buti..., o ant galo vos neapsiverkiau thumbup.gif Sveikinu! thumbup.gif
Noja
kai perskaitau vis nauja istorija, paciai gimdyti taip norisi greiciau... rolleyes.gif ir visada apsiasaroju wub.gif ausriuk, aukit sveiki ir laimingi smile.gif
Letta
Jau bliaunu...
Didžiausi sveikinimai Jums visiems trims clap_1.gif thumbup.gif clap_1.gif thumbup.gif
Turbūt visi trys verkėt. Ar 2.gif irgi verkė?
Kristina 25
Saunuole Ausriuk1!
Dau sveikatos ir stiprybes tau ir tavo seimai. heart.gif
Racegirl
sauni isteverminga mamyte...
sveikinu labai rolleyes.gif
sicile
sveikinimai saunuolei mamytei!!! svarbu dabar viskas jums gerai clap.gif
aukit sveikuciai
Aushrinė
Vaje , atrodo , ir pati gimdžiau , ir skaudėjo , bet tu istoriją taip gražiai papasakojai , kad, ėmiau ir apsiašarojau...

LABAI LABAI SVEIKINAME !!!
temi
Svarbiausia, kad esat laimingi thumbup.gif
Tikrai skausmai greitai nublanksta, kai tokia grazi istorijos pabaiga smile.gif clap_1.gif
Čili
Ausriukas,tu tikra saunuole wink.gif kai bus daugiau laiko,ir as parasysiu savo istorija,pamatysi,kad jos pas mus beveik vienodos laugh.gif
SuperBaba
Saunuoliukai jus clap.gif
Vėja
wub.gif wub.gif wub.gif Linkim daugiau tokių ašarų,DŽIAUGSMO ir tik DŽIAUGSMO ašarų wub.gif wub.gif wub.gif
meska
Skausmas pasimirsta ir lieka atminty tik tos nuostabios dziaugsmo asaros. Ar ne? Laimigai jums augti!
vaiduoklisss
SAUNUOLE thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
malienka
Saunuole tu tikra 4u.gif 4u.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.