Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip papuošti savo mašiniuką?
Supermamų klubas > Mūsų namai > Keturi ratai
Pages: 1, 2, 3, 4
shypsenele
Sveikos, mamytės,
oi kaip man patinka viskas, kas su gėlytėm, saulytėm, drugeliais ir pan. biggrin.gif Taip pakelia nuotaiką tokie nuotaikingi dalykėliai...
Taigi, labai norėčiau papuošti savo Mazdytę biggrin.gif
Labai įdomu būtų sužinoti ką jūs galvojat apie tai?
Apie pagražintus drugeliais, gėlytėmis ir pan. automobilius miesto gatvėse... Aš galvoju, kad labai linksma būtų su tokia mašinyte važinėti thumbup.gif
Gal kas nors jau esate pasipuošusi savo mašinytę? Papasakokit. mirksiukas.gif
Aliondra
Skaiva, jei pažįsti tokią iš buvusio realybės šou "Baras" yra visa savo mašinytę apklijavusi drugeliai, ir viduj taip pat. Dabar jau antrą mašiną nusipirko ir tą taip pat papuošė, man gražu, nors nesolidu žinoma. Čia žiūrint ką tu gyvenime veiki, kuom užsiimi. Aš kad ir kaip norėčiau, negalėčiau sau leisti taip pasipuošus važinėti. manau, kad čia dar priklauso ir nuo mašinos modelio, nemanau, kad kiekviena mašina gražiai atrodytų taip apklijuota. Nenoriu nieko įžeisti, tai nesakysiu nei vieno pavadinimo.
Forget-it
man tai nepatiktų, na jei kitiems patinka tegu važinėja, bet aš asmeniškai neneorėčiau, jokio net žaisliuko nekabinčiau ant veidrodžio, man kuo solidžiau tuo gražiau ax.gif
Noa
Aš mašiną puošiu labai paprastai - išplaunu ir nusiurbiu. PLiam, gerai, kad atsiminiau, stovi tokia visa nepuošni smile.gif Vienintelis dalykas, kas dar, be nuplovimo ir išsiurbimo galėtų puošti mašiną, mano giliu įsitikinimu - geri lietnykai smile.gif

O į drugelį ant kapoto, įtariu, reaguočiau kaip į natūralų tarakoną virtuvėj dry.gif Feeuuuu... Savo kapoto, turiu omeny. Jei ant svetimo - tada nesibridinčiau, tiesiog galvočiau, žmogus rūdis slepia smile.gif
Kenya
Na taip, visokie išsidirbinėjimai su drugeliais, gėlytėmis ir kitokiais piešiniais labai jau nekaip atrodo, bent jau man. Atsargiai reikia eksperimentuoti su tokiais dalykais, kad tai nesibaigtų visišku kiču wink.gif juokingiausia, kai ant kokio puvėko golfo priekio būna per visą kapotą kokia mergina nuoga priklijuota arba išpaišyti visokie ornamentai... dievaži, šlykštu schmoll.gif O ir tiuningą saikingai reikia darytis dėl jau aukščiau minėtos priežasties biggrin.gif
Mano mašiną viename servise sugadino ant jos galo lipduką savo reklaminį priklijavę doh.gif blyn, pasisekė jiems, kad tik prie darbo pamačiau, tikrai būčiau vėją pakėlusi ax.gif o šiaip ant veidrodėlio salone kabo duktrėčios padarytas rankdarbis ir iš Turkijos parvežtas širdžiai ypatingai mielas wub.gif suvenyras. Dar - švara ir tvarka viduje, tik tiek smile.gif
Aiva.
as pati geriausias papuoshalas masinytei bigsmile.gif o dar jei ta masinyte svari buna, tai isvis thumbup.gif
Paja
QUOTE(giedradi @ 2006 03 24, 14:46)
man tai nepatiktų, na jei kitiems patinka tegu važinėja, bet aš asmeniškai neneorėčiau, jokio net žaisliuko nekabinčiau ant veidrodžio, man kuo solidžiau tuo gražiau  ax.gif
*

Pritariu. drinks_cheers.gif Suprantu, kad panelei Skaivai reikia kažkokio išskirtinumo, kad dėmesį atkreiptų, bet kas tinka vienam, nebūtinai tiks ir kitam. bet... kiekvieno valia rinktis. 4u.gif
Forget-it
QUOTE(Kameja_x @ 2006 03 24, 16:43)
as pati geriausias papuoshalas masinytei bigsmile.gif o dar jei ta masinyte svari buna, tai isvis thumbup.gif
*

tai aišku, švari gražiau nei purvina tongue.gif
Dar kai kažkas minėjo lieti ratai, gražu drinks_cheers.gif
patrakusi
Atsiprasau, nenoriu nieko izeisti, ale man visokiom gelytem ir pan. isklijuotos masinos laaabai kvailai atrodo, ir zinoma vairuotojas.. doh.gif Pliusas vienas, labai juokas ima kai pamatau tokia masinike lotuliukas.gif o juoktis juk sveika thumbup.gif Bet del skonio nesigincijama.. 4u.gif mirksiukas.gif
lovely
QUOTE(Noa @ 2006 03 24, 15:02)
Aš mašiną puošiu labai paprastai - išplaunu ir nusiurbiu. PLiam, gerai, kad atsiminiau, stovi tokia visa nepuošni smile.gif Vienintelis dalykas, kas dar, be nuplovimo ir išsiurbimo galėtų puošti mašiną, mano giliu įsitikinimu - geri lietnykai smile.gif

O į drugelį ant kapoto, įtariu, reaguočiau kaip į natūralų tarakoną virtuvėj dry.gif Feeuuuu...  Savo kapoto, turiu omeny. Jei ant svetimo - tada nesibridinčiau, tiesiog galvočiau, žmogus rūdis slepia smile.gif
*

Na, man masinos puosyba, tai nezinau g.gif ,nebent vestuves. O, pats geriausias masinos papuosimas, tai kaip ir Noa'i lieti ratlankiai, jiems as negaliu atsispirti. mirksiukas.gif
Indijaa
QUOTE(Kameja_x @ 2006 03 24, 16:43)
*

o taip taip!!!! Aš taip apt esu geriausias ir gražiausias papuošalas mašinytei savo.... vyrai tik žiūri mirksi ir pamoja smile.gif (pasigyriau truputį)
shypsenele
... gal gi tikrai nuo sedejimo su dviem vaikais namuose ir begalinio laukimo, kad greiciau ateitu pavasaris pradejau pati drugeliu skraidyti ax.gif
Aciu uz jusu nuomones mirksiukas.gif padejot man nusileisti biggrin.gif
visai suvaikejau doh.gif
Paja
clap.gif clap.gif clap.gif neveltui patarimus ir nuomones dalijom. mirksiukas.gif
Onora
geriau koki vazona zydinciu geliu masinoj pasistatyk arba kokia bleka vejos prisisek
Vicious Vici
O aš tau labai paprastai patarčiau: nusipirk kokį skanų kabantį oro gaiviklį su saulutėm ar drugeliu, arba vietoj jo pasikabink kokį nediduką minkštutį žaisliuką ant veidrodėlio, gale mašinos pasidėk kokią mielą spalvotą pagalvėlę ir bus skoningai ir kaip tau maždaug patinka papuošta tavo mašinytė 4u.gif
samrasa3

man gražu kas orginalu thumbup.gif o visokie cackiai pacackiai , kaip rožančius ar komaktas kabo ant veidrodėlio , tai mirk iš gėdos blink.gif ir taip savo mašinas mėgsta papuošti kai kurie vyrai doh.gif verysad.gif blink.gif NU jau man atrodo mes nei viena tai nepuoštume , ane smile.gif
pamaivux
QUOTE(giedradi @ 2006 03 24, 14:46)
man tai nepatiktų, na jei kitiems patinka tegu važinėja, bet aš asmeniškai neneorėčiau, jokio net žaisliuko nekabinčiau ant veidrodžio, man kuo solidžiau tuo gražiau  ax.gif
*

ir aš tokios pačios nuomonės drinks_cheers.gif graži ir švari mašinėlė pati save puošia mirksiukas.gif
Kykas
Dirbtiniai kiaušai ant kablio žvėriškai atrodo lotuliukas.gif
avieciuks
uzsidedu ratus
jo tie kiausei tai turbut tikrai gerai atrodo tiktai tavo naturalaus produktas daug prikolniau atrodytu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
levrete
pagal mane labiausiai masina puosia lieti ratlankiai. na o po to aisku svarbu, kad butu svari, nupoliruota, be rudziu, su geru antgaliu duslintuvo ir zinoma tamsintais stiklais, kad nereiktu vazinet kaip akvariume. taip pat jauciu silpnybe tamsioms galinems lempoms, skoningiems spoileriams ant bagazines.
Tosk
Na man grazhu ir linksma, kada pamatau linksmai papuoshta sena "vabaliuka". Bet tureti "vabaliuka" tik nuotaikai pakelti - manychiau brangus malonumas tongue.gif
Aziza
man taip pat negrazu schmoll.gif patinka, kai masina atrodo rimtai, ne bobiškai lotuliukas.gif neisivaizduoju savo '' kregzdutes '' apklijuotos saulutemis ir drugeliais blink.gif lotuliukas.gif man isvis grazu, kai masina yra visa juoda su tamsintais stiklais bigsmile.gif thumbup.gif
lovely
QUOTE(aziza @ 2006 05 19, 23:37)
man taip pat negrazu  schmoll.gif  patinka, kai masina atrodo rimtai, ne bobiškai  lotuliukas.gif neisivaizduoju savo '' kregzdutes '' apklijuotos saulutemis ir drugeliais  blink.gif  lotuliukas.gif man isvis grazu, kai masina yra visa juoda su tamsintais stiklais  bigsmile.gif  thumbup.gif
*

Manyciau jusu "kregzdutei" tiktu krekzduciu lipdukai lotuliukas.gif lotuliukas.gif O juoda spalva tokiam masiniukui cool.
vakarėja
QUOTE(Onora @ 2006 03 27, 15:48)
geriau koki vazona zydinciu geliu masinoj pasistatyk arba kokia bleka vejos prisisek
*

blink.gif
Macarena
QUOTE(aziza @ 2006 05 19, 23:37)
man taip pat negrazu  schmoll.gif  patinka, kai masina atrodo rimtai, ne bobiškai  lotuliukas.gif neisivaizduoju savo '' kregzdutes '' apklijuotos saulutemis ir drugeliais  blink.gif  lotuliukas.gif man isvis grazu, kai masina yra visa juoda su tamsintais stiklais bigsmile.gif  thumbup.gif
*

Va va, jei dar masina svari ir su lietnykais, tai is vis thumbup.gif O siaip visi tie drugeliai, pauksteliai, kaip ir numeriai "666666", "rrrrrr" ir panasiai, man kazkokia tustybes muge tongue.gif
Pabandytu man vyras taip lipdukais masina isgrazinti, tai pats ir vazinetu. Bet cia gal nuo zmogaus priklauso- jeigu labai truksta to demesio is aplinkiniu, lai klijuojasi....nors cia mane diedas gasdino. Sake, neklausysi- masina kaukolem apklijuosiu...nu bet cia dar puse velnio butu lotuliukas.gif
Noa
QUOTE(Onora @ 2006 03 27, 15:48)
*

Va, čia tai teisybė biggrin.gif Dar galima pakabint vąšeliu nertas užuolaidėles, gintarais apklijuot vairą ir vytelėmis apipint buferius bigsmile.gif Lipdukai atgyveno, dabar madoj retro... lotuliukas.gif
mamulia
O aš jaučiu silpnybę lipdukams ant mašinos galo smile.gif man "prikolni" lipdukai labai faina. Pas mane pačią tėra vaikiškas lipdukas a la "vaikas automobilyje", bet kai tik rasiu kokį fainą, prisiklijuosiu smile.gif

Daugiau niekaip nepuošiu. Man irgi pakanka lietų ratų smile.gif

Tiesa, salone, ant veidrodėlio kabo nerti kūdikio bateliai - kaip koks talismanas daugiau, nei puošmena smile.gif
Zhucka
Mano masiniukas juodas, salonas toks tamsus irgi, tai is pradziu man labai nepatiko, niuru kazkaip buvo. Kolegos padovanojo tokia spalvota vairo imaute ar kaip cia ja pavadinus, tada ant galines paneles paguldziau toki labai labai miela pliusini suneli (meila Princo dovanele ;-) ). Ziema man labai patinka, nors gal ir banaliai kam pasirodys, tos kaledines kepuraites ant galvos atramu, o man dar padovanojo tokias su varpeliais, tai, kai per duobes leki, skamba thumbup.gif O siaip dievinu, kai sugebu prisiruosti issisiurbti, nusiplauti masiniuka, issiblizginti kvepianciu poliruokliu salona ir gera muzikyte pasileisti ;-) Siaip galvoju reikia kazka ant kapoto "uzsodinti" jai, nes truputi dauzta pirkau ir ten prie lempo vairuotojo puseje neisilygina iki galo verysad.gif Ai, dar toki drieziuka, kaip mano tatoo, nusipirkau ir pasisodinau ant paneles. Mielas toks, ziuri i mane kai vairuoju biggrin.gif
Pusaite
as ir linkus nenusicackint.
man masina turi but butinai su lietais ratais ir gera aparatura,
o kaip prieda as viduj prisidejus(t.y. vyras pridejo blush2.gif )telika,navigacine,nes tenka toleliau pavaziuoti.
Monika
O man gražu, jei saikinga. Pati kažko linksmo norėčiau. Nesolidi mano mašina, mažutė, į vairuotoją lotuliukas.gif , tai kokia žaisminga gėlytė visai žiūrėtųsi. Ant veidrodėlio kabinami daiktai (netgi gaiviklis) mane erzina, nukreipia dėmesį.
Nepatinka tik visokios reklamos, priklijotos gale, a la "myliu m-1", arba visokie agresyvūa "ko žiūri", "ačiū Dievui aš ne opelis"...
Kerau
Na lipdukai ant masinos galo dar nieko, pas mane pacia yra lipdukas tipo kudikis masinoje. Na bet drugeliai, gelytes ir pan tai jau ne schmoll.gif
Sutinku kad pirmiausia masina turi buti tvarkinga smile.gif
zhmonija
Labai jaučiuos mašiną papuošus, kai ją nuplaunu.. Jau tokia ji man išpuošta atrodo biggrin.gif Šiaip nemėgstu cackų pacackų, nes solidumo ar grožio jos nepriduoda (nieko man nėr neskoningiau ir baisiau už Skaivos auto apklijuotą drugelių lipdukais). Ant veidrodėlio kabo mini krepšinio kamuoliukas (buvusio savininko palikimas, gal ir mums neš sėkmę). Lietnykų trūksta, žiemai dar nedėsiu..kitai vasarai būtinai thumbup.gif ir užtenka puošybos per akis
Mrs Freken Bok
As labai nemegstu apklijuotu apipeckiotu auto, man taip vaikiskai atrodo..... kuo orginaliau tuo graziau.... biggrin.gif mirksiukas.gif
Rugiliuke
Visos ispeiket piesyba-lipdukus ant masinos.
o kaip "tatoo" ant stiklo? thumbup.gif
pvz. pas mane auto yra universalas, tai galines fortkes turi po tatoo, priderinta prie pacios masinos. na ji ir taip vaikiska (del spalvos), joje du vaikai vaziojami.. tai ir tatoo padarytos pagal tai - is multiko geltona kanarele Tweety ir besisypsanti saulute (kaip mano tatoo, atsiradusi anksciau uz masina) ax.gif

beje, tas tatoo daro pagal trafaretus, bet koki rasta ar piesini ir visokiu spalvu - sluoksniais klijuojamos tamsinimo pleveles. ax.gif
zhmonija
man tos tatoo ant stiklo asocijuojas su "berniukais",kurie pigiai nori prasisukt ir isivaizduoja, kad neralu tiuninga padare, prisiklijave drakona biggrin.gif saulutes ir pauksciukai - vaikiska, bet jei dera prie masinos g.gif rolleyes.gif nu zodziu, skonio reikalas..
Rugiliuke
na jei masiniukas ryskiai geltonas, jame pilna vaiku zaislu, tai manau kad dera
o rimtu ir solidziu visada galima save parodyti - darbe, tam tikram kolektyve ar pan., nebutinai "darbo aplinka" turi atspindeti ir masina (ypac kai darbas su masina visai nesusijes), tai nors ant masinos galima isreikst savo .... na sakykim seimos padeti (mano atveju) ar pomegi

ir visai tai nera "pigus" tiuningas
Ignora
O mes vienai draugei, ta proga, kad gavo mašiną (tėvai atidavė senutę mazdą) Priklijavom ant kapoto gėlytę geltoną ir ant mašinos galo užrašėm "Jokių NEGALIMA" Tai šiaip labai mielai atrodė ta mašinukė 4u.gif
Mrs Freken Bok
teko karta gatveje prie sankryzos matyti, kaip panele sedejo masinoje, o masinoje pilna prikabineta meskuciu... doh.gif na atleiskit gerbiamosios bet juokas buvo nerealus, ne mano vienos, pastebejau ir aplinkiniu tokius sypsnius.. doh.gif doh.gif biggrin.gif
zhmonija
negi blogai? jai smagu..jauciasi kaip savo lovoj tarp minkstu zaislu, o ir aplinkiniams linksmiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif sorry uz ironija, bet ar ten ne YVA vaziavo? lotuliukas.gif
Radvyle
As tai savo masinuka papuosiau keliais lipdukais is maximos. Dauguma ten ju neskoningi, bet kai kurie tej visai ok. thumbup.gif
Rugiliuke
QUOTE(Jaklina @ 2006 09 22, 17:26)
teko karta gatveje prie sankryzos matyti, kaip panele sedejo masinoje, o masinoje pilna prikabineta meskuciu...  doh.gif    na atleiskit gerbiamosios bet juokas buvo nerealus, ne mano vienos, pastebejau ir aplinkiniu tokius sypsnius..  doh.gif    doh.gif    biggrin.gif
*

ir jai smagu, ir aplinkiniams nuotaika pakyla mirksiukas.gif na tavo avataras irgi meskiukas ax.gif
kiri111
NEKMEGSTU JOKIU "SALDZIU" LIPDUKU , MESKUCIU, GELYCIU. LELYCIU IR VISOKIAUSIU KITOKIU NESAMONIU. schmoll.gif KAI PAMATAU TAIP APIPUOSTA MASINA, TAI IR APIE PACIA VAIRUOTOJA NE KOKIA NUOMONE SUSIDARO, ELIKE KELIU VEPLA. doh.gif doh.gif doh.gif
Kuculis
QUOTE(Noa @ 2006 05 30, 21:21)
Va, čia tai teisybė biggrin.gif  Dar galima pakabint vąšeliu nertas užuolaidėles, gintarais apklijuot vairą ir vytelėmis apipint buferius bigsmile.gif Lipdukai atgyveno, dabar madoj retro... lotuliukas.gif
*

NEREALIAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZVENGIAU TAIP,KAD NET VYRAS IS KITO BUTO GALO ATEJO PAZIURET KAS MAN DAROSI lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

teko karta gatveje prie sankryzos matyti, kaip panele sedejo masinoje, o masinoje pilna prikabineta meskuciu...  doh.gif    na atleiskit gerbiamosios bet juokas buvo nerealus, ne mano vienos, pastebejau ir aplinkiniu tokius sypsnius..  doh.gif    doh.gif    biggrin.gif
*

Speju ,blondine toje masinoje sedejo doh.gif .O siaip man tokie "puoseivos" paprasciausiais nesubrendeliais atrodo.Cia tas pats ,kai 12-13 metu paaugliai cigaretes ruko - tokie sau kruti atrodo lotuliukas.gif ,ir net nenutuokia,kad atrodo JUOKINGAI lotuliukas.gif
Braškutė
as asmeniskai savosios neaplipdineciau tokiais visokiais niekuciais, bet jei jums grazu-prasom, bet viskam turi buti ribos, kad ir masinos spalva butu matyti 4u.gif biggrin.gif
Alaja
Man masinu puosimas asocijuojasi su vaiko protu.(neturejau mintyje reklaminiu automobiliu)
ausand
Aš neklijuočiau jokių lipdukų ant savo mašinos, visokie drugeliai ar gėlytės man irgi labai vaikiškai atrodo. Ir dar labai nepatinka ženklas "kablas" ar "batelis" nežinau kaip jis vadinasi, man atrodo jį užsiklijavus taip ir sako "čia važiuoja žiopla boba, saugokitės", atsiprašau kas šį ženklą klijuoja, nieko nenorėjau įžeisti, bet manęs niekas nepriverstų jo užsiklijuoti.
FOSA
Aš kai pamatau mašiną apkarstytą visokiom nesąmonėm, tai pagalvoju, kad žmogus neturi skonio.Ypač kai visokios lemputės žybsi, šviečia purkštukai ir pan.Kaimo bernai važiuoja ir tiek, galvoja, kad jau tiuningą pasidarė
RAMSE
QUOTE(Gilvydomama @ 2006 11 29, 13:25)
Aš kai pamatau mašiną apkarstytą visokiom nesąmonėm, tai pagalvoju, kad žmogus neturi skonio.Ypač kai visokios lemputės žybsi, šviečia purkštukai ir pan.Kaimo bernai važiuoja ir tiek, galvoja, kad jau tiuningą pasidarė
*

Pritariu 100% dar betruksta plastmasine eglute kaledom pasipuosti,beje esu tai macius schmoll.gif nu durniau negali buti biggrin.gif
sofili
*

o as maciau dar geresni vaizda, taip pat sankryzoje ax.gif , prie vairo sedejo toks gana solidus, rimtas vyriskis, o ant veidrodelio masinoje pasikabines toki nemaza, pliusini, rozini su banteliu parsa lotuliukas.gif
Rugiliuke
QUOTE(sofili @ 2006 11 29, 18:18)
o as maciau dar geresni vaizda, taip pat sankryzoje ax.gif , prie vairo sedejo toks gana solidus, rimtas vyriskis, o ant veidrodelio masinoje pasikabines toki nemaza, pliusini, rozini su banteliu parsa lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
gal drauges-dukros-zmonos masina g.gif

biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.