shypsenele
2006 03 24, 14:02
Sveikos, mamytės, oi kaip man patinka viskas, kas su gėlytėm, saulytėm, drugeliais ir pan.  Taip pakelia nuotaiką tokie nuotaikingi dalykėliai... Taigi, labai norėčiau papuošti savo Mazdytę Labai įdomu būtų sužinoti ką jūs galvojat apie tai? Apie pagražintus drugeliais, gėlytėmis ir pan. automobilius miesto gatvėse... Aš galvoju, kad labai linksma būtų su tokia mašinyte važinėti Gal kas nors jau esate pasipuošusi savo mašinytę? Papasakokit.
Aliondra
2006 03 24, 14:18
Skaiva, jei pažįsti tokią iš buvusio realybės šou "Baras" yra visa savo mašinytę apklijavusi drugeliai, ir viduj taip pat. Dabar jau antrą mašiną nusipirko ir tą taip pat papuošė, man gražu, nors nesolidu žinoma. Čia žiūrint ką tu gyvenime veiki, kuom užsiimi. Aš kad ir kaip norėčiau, negalėčiau sau leisti taip pasipuošus važinėti. manau, kad čia dar priklauso ir nuo mašinos modelio, nemanau, kad kiekviena mašina gražiai atrodytų taip apklijuota. Nenoriu nieko įžeisti, tai nesakysiu nei vieno pavadinimo.
Forget-it
2006 03 24, 14:46
man tai nepatiktų, na jei kitiems patinka tegu važinėja, bet aš asmeniškai neneorėčiau, jokio net žaisliuko nekabinčiau ant veidrodžio, man kuo solidžiau tuo gražiau
Aš mašiną puošiu labai paprastai - išplaunu ir nusiurbiu. PLiam, gerai, kad atsiminiau, stovi tokia visa nepuošni  Vienintelis dalykas, kas dar, be nuplovimo ir išsiurbimo galėtų puošti mašiną, mano giliu įsitikinimu - geri lietnykai  O į drugelį ant kapoto, įtariu, reaguočiau kaip į natūralų tarakoną virtuvėj  Feeuuuu... Savo kapoto, turiu omeny. Jei ant svetimo - tada nesibridinčiau, tiesiog galvočiau, žmogus rūdis slepia
Na taip, visokie išsidirbinėjimai su drugeliais, gėlytėmis ir kitokiais piešiniais labai jau nekaip atrodo, bent jau man. Atsargiai reikia eksperimentuoti su tokiais dalykais, kad tai nesibaigtų visišku kiču  juokingiausia, kai ant kokio puvėko golfo priekio būna per visą kapotą kokia mergina nuoga priklijuota arba išpaišyti visokie ornamentai... dievaži, šlykštu  O ir tiuningą saikingai reikia darytis dėl jau aukščiau minėtos priežasties  Mano mašiną viename servise sugadino ant jos galo lipduką savo reklaminį priklijavę  blyn, pasisekė jiems, kad tik prie darbo pamačiau, tikrai būčiau vėją pakėlusi  o šiaip ant veidrodėlio salone kabo duktrėčios padarytas rankdarbis ir iš Turkijos parvežtas širdžiai ypatingai mielas  suvenyras. Dar - švara ir tvarka viduje, tik tiek
as pati geriausias papuoshalas masinytei  o dar jei ta masinyte svari buna, tai isvis
QUOTE(giedradi @ 2006 03 24, 14:46) man tai nepatiktų, na jei kitiems patinka tegu važinėja, bet aš asmeniškai neneorėčiau, jokio net žaisliuko nekabinčiau ant veidrodžio, man kuo solidžiau tuo gražiau  Pritariu.  Suprantu, kad panelei Skaivai reikia kažkokio išskirtinumo, kad dėmesį atkreiptų, bet kas tinka vienam, nebūtinai tiks ir kitam. bet... kiekvieno valia rinktis.
Forget-it
2006 03 24, 16:59
QUOTE(Kameja_x @ 2006 03 24, 16:43) as pati geriausias papuoshalas masinytei  o dar jei ta masinyte svari buna, tai isvis  tai aišku, švari gražiau nei purvina Dar kai kažkas minėjo lieti ratai, gražu
patrakusi
2006 03 24, 22:49
Atsiprasau, nenoriu nieko izeisti, ale man visokiom gelytem ir pan. isklijuotos masinos laaabai kvailai atrodo, ir zinoma vairuotojas..  Pliusas vienas, labai juokas ima kai pamatau tokia masinike  o juoktis juk sveika  Bet del skonio nesigincijama..
QUOTE(Noa @ 2006 03 24, 15:02) Aš mašiną puošiu labai paprastai - išplaunu ir nusiurbiu. PLiam, gerai, kad atsiminiau, stovi tokia visa nepuošni  Vienintelis dalykas, kas dar, be nuplovimo ir išsiurbimo galėtų puošti mašiną, mano giliu įsitikinimu - geri lietnykai  O į drugelį ant kapoto, įtariu, reaguočiau kaip į natūralų tarakoną virtuvėj  Feeuuuu... Savo kapoto, turiu omeny. Jei ant svetimo - tada nesibridinčiau, tiesiog galvočiau, žmogus rūdis slepia  Na, man masinos puosyba, tai nezinau  ,nebent vestuves. O, pats geriausias masinos papuosimas, tai kaip ir Noa'i lieti ratlankiai, jiems as negaliu atsispirti.
Indijaa
2006 03 25, 14:56
QUOTE(Kameja_x @ 2006 03 24, 16:43) as pati geriausias papuoshalas masinytei  o dar jei ta masinyte svari buna, tai isvis  o taip taip!!!! Aš taip apt esu geriausias ir gražiausias papuošalas mašinytei savo.... vyrai tik žiūri mirksi ir pamoja  (pasigyriau truputį)
shypsenele
2006 03 25, 19:05
... gal gi tikrai nuo sedejimo su dviem vaikais namuose ir begalinio laukimo, kad greiciau ateitu pavasaris pradejau pati drugeliu skraidyti Aciu uz jusu nuomones  padejot man nusileisti visai suvaikejau
geriau koki vazona zydinciu geliu masinoj pasistatyk arba kokia bleka vejos prisisek
Vicious Vici
2006 03 27, 23:52
O aš tau labai paprastai patarčiau: nusipirk kokį skanų kabantį oro gaiviklį su saulutėm ar drugeliu, arba vietoj jo pasikabink kokį nediduką minkštutį žaisliuką ant veidrodėlio, gale mašinos pasidėk kokią mielą spalvotą pagalvėlę ir bus skoningai ir kaip tau maždaug patinka papuošta tavo mašinytė
samrasa3
2006 05 04, 15:09
man gražu kas orginalu  o visokie cackiai pacackiai , kaip rožančius ar komaktas kabo ant veidrodėlio , tai mirk iš gėdos  ir taip savo mašinas mėgsta papuošti kai kurie vyrai  NU jau man atrodo mes nei viena tai nepuoštume , ane
pamaivux
2006 05 05, 09:28
QUOTE(giedradi @ 2006 03 24, 14:46) man tai nepatiktų, na jei kitiems patinka tegu važinėja, bet aš asmeniškai neneorėčiau, jokio net žaisliuko nekabinčiau ant veidrodžio, man kuo solidžiau tuo gražiau  ir aš tokios pačios nuomonės  graži ir švari mašinėlė pati save puošia
Dirbtiniai kiaušai ant kablio žvėriškai atrodo
avieciuks
2006 05 07, 00:20
levrete
2006 05 15, 22:31
pagal mane labiausiai masina puosia lieti ratlankiai. na o po to aisku svarbu, kad butu svari, nupoliruota, be rudziu, su geru antgaliu duslintuvo ir zinoma tamsintais stiklais, kad nereiktu vazinet kaip akvariume. taip pat jauciu silpnybe tamsioms galinems lempoms, skoningiems spoileriams ant bagazines.
Na man grazhu ir linksma, kada pamatau linksmai papuoshta sena "vabaliuka". Bet tureti "vabaliuka" tik nuotaikai pakelti - manychiau brangus malonumas
man taip pat negrazu  patinka, kai masina atrodo rimtai, ne bobiškai  neisivaizduoju savo '' kregzdutes '' apklijuotos saulutemis ir drugeliais  man isvis grazu, kai masina yra visa juoda su tamsintais stiklais
QUOTE(aziza @ 2006 05 19, 23:37) man taip pat negrazu  patinka, kai masina atrodo rimtai, ne bobiškai  neisivaizduoju savo '' kregzdutes '' apklijuotos saulutemis ir drugeliais  man isvis grazu, kai masina yra visa juoda su tamsintais stiklais  Manyciau jusu "kregzdutei" tiktu krekzduciu lipdukai  O juoda spalva tokiam masiniukui cool.
vakarėja
2006 05 20, 12:25
QUOTE(Onora @ 2006 03 27, 15:48) geriau koki vazona zydinciu geliu masinoj pasistatyk arba kokia bleka vejos prisisek
Macarena
2006 05 30, 19:33
QUOTE(aziza @ 2006 05 19, 23:37) Va va, jei dar masina svari ir su lietnykais, tai is vis  O siaip visi tie drugeliai, pauksteliai, kaip ir numeriai "666666", "rrrrrr" ir panasiai, man kazkokia tustybes muge Pabandytu man vyras taip lipdukais masina isgrazinti, tai pats ir vazinetu. Bet cia gal nuo zmogaus priklauso- jeigu labai truksta to demesio is aplinkiniu, lai klijuojasi....nors cia mane diedas gasdino. Sake, neklausysi- masina kaukolem apklijuosiu...nu bet cia dar puse velnio butu
QUOTE(Onora @ 2006 03 27, 15:48) geriau koki vazona zydinciu geliu masinoj pasistatyk arba kokia bleka vejos prisisek Va, čia tai teisybė  Dar galima pakabint vąšeliu nertas užuolaidėles, gintarais apklijuot vairą ir vytelėmis apipint buferius  Lipdukai atgyveno, dabar madoj retro...
mamulia
2006 05 30, 21:36
O aš jaučiu silpnybę lipdukams ant mašinos galo  man "prikolni" lipdukai labai faina. Pas mane pačią tėra vaikiškas lipdukas a la "vaikas automobilyje", bet kai tik rasiu kokį fainą, prisiklijuosiu  Daugiau niekaip nepuošiu. Man irgi pakanka lietų ratų  Tiesa, salone, ant veidrodėlio kabo nerti kūdikio bateliai - kaip koks talismanas daugiau, nei puošmena
Mano masiniukas juodas, salonas toks tamsus irgi, tai is pradziu man labai nepatiko, niuru kazkaip buvo. Kolegos padovanojo tokia spalvota vairo imaute ar kaip cia ja pavadinus, tada ant galines paneles paguldziau toki labai labai miela pliusini suneli (meila Princo dovanele ;-) ). Ziema man labai patinka, nors gal ir banaliai kam pasirodys, tos kaledines kepuraites ant galvos atramu, o man dar padovanojo tokias su varpeliais, tai, kai per duobes leki, skamba  O siaip dievinu, kai sugebu prisiruosti issisiurbti, nusiplauti masiniuka, issiblizginti kvepianciu poliruokliu salona ir gera muzikyte pasileisti ;-) Siaip galvoju reikia kazka ant kapoto "uzsodinti" jai, nes truputi dauzta pirkau ir ten prie lempo vairuotojo puseje neisilygina iki galo  Ai, dar toki drieziuka, kaip mano tatoo, nusipirkau ir pasisodinau ant paneles. Mielas toks, ziuri i mane kai vairuoju
Pusaite
2006 05 31, 16:10
as ir linkus nenusicackint. man masina turi but butinai su lietais ratais ir gera aparatura, o kaip prieda as viduj prisidejus(t.y. vyras pridejo  )telika,navigacine,nes tenka toleliau pavaziuoti.
O man gražu, jei saikinga. Pati kažko linksmo norėčiau. Nesolidi mano mašina, mažutė, į vairuotoją  , tai kokia žaisminga gėlytė visai žiūrėtųsi. Ant veidrodėlio kabinami daiktai (netgi gaiviklis) mane erzina, nukreipia dėmesį. Nepatinka tik visokios reklamos, priklijotos gale, a la "myliu m-1", arba visokie agresyvūa "ko žiūri", "ačiū Dievui aš ne opelis"...
Na lipdukai ant masinos galo dar nieko, pas mane pacia yra lipdukas tipo kudikis masinoje. Na bet drugeliai, gelytes ir pan tai jau ne Sutinku kad pirmiausia masina turi buti tvarkinga
zhmonija
2006 09 16, 21:31
Labai jaučiuos mašiną papuošus, kai ją nuplaunu.. Jau tokia ji man išpuošta atrodo  Šiaip nemėgstu cackų pacackų, nes solidumo ar grožio jos nepriduoda (nieko man nėr neskoningiau ir baisiau už Skaivos auto apklijuotą drugelių lipdukais). Ant veidrodėlio kabo mini krepšinio kamuoliukas (buvusio savininko palikimas, gal ir mums neš sėkmę). Lietnykų trūksta, žiemai dar nedėsiu..kitai vasarai būtinai  ir užtenka puošybos per akis
Mrs Freken Bok
2006 09 18, 17:32
As labai nemegstu apklijuotu apipeckiotu auto, man taip vaikiskai atrodo..... kuo orginaliau tuo graziau....
Rugiliuke
2006 09 20, 14:46
Visos ispeiket piesyba-lipdukus ant masinos. o kaip "tatoo" ant stiklo? pvz. pas mane auto yra universalas, tai galines fortkes turi po tatoo, priderinta prie pacios masinos. na ji ir taip vaikiska (del spalvos), joje du vaikai vaziojami.. tai ir tatoo padarytos pagal tai - is multiko geltona kanarele Tweety ir besisypsanti saulute (kaip mano tatoo, atsiradusi anksciau uz masina) beje, tas tatoo daro pagal trafaretus, bet koki rasta ar piesini ir visokiu spalvu - sluoksniais klijuojamos tamsinimo pleveles.
zhmonija
2006 09 20, 16:29
man tos tatoo ant stiklo asocijuojas su "berniukais",kurie pigiai nori prasisukt ir isivaizduoja, kad neralu tiuninga padare, prisiklijave drakona  saulutes ir pauksciukai - vaikiska, bet jei dera prie masinos  nu zodziu, skonio reikalas..
Rugiliuke
2006 09 20, 16:44
na jei masiniukas ryskiai geltonas, jame pilna vaiku zaislu, tai manau kad dera o rimtu ir solidziu visada galima save parodyti - darbe, tam tikram kolektyve ar pan., nebutinai "darbo aplinka" turi atspindeti ir masina (ypac kai darbas su masina visai nesusijes), tai nors ant masinos galima isreikst savo .... na sakykim seimos padeti (mano atveju) ar pomegi
ir visai tai nera "pigus" tiuningas
O mes vienai draugei, ta proga, kad gavo mašiną (tėvai atidavė senutę mazdą) Priklijavom ant kapoto gėlytę geltoną ir ant mašinos galo užrašėm "Jokių NEGALIMA" Tai šiaip labai mielai atrodė ta mašinukė
Mrs Freken Bok
2006 09 22, 16:26
zhmonija
2006 09 23, 20:33
negi blogai? jai smagu..jauciasi kaip savo lovoj tarp minkstu zaislu, o ir aplinkiniams linksmiau  sorry uz ironija, bet ar ten ne YVA vaziavo?
Radvyle
2006 09 24, 08:31
As tai savo masinuka papuosiau keliais lipdukais is maximos. Dauguma ten ju neskoningi, bet kai kurie tej visai ok.
Rugiliuke
2006 09 25, 12:02
QUOTE(Jaklina @ 2006 09 22, 17:26) ir jai smagu, ir aplinkiniams nuotaika pakyla  na tavo avataras irgi meskiukas
kiri111
2006 10 03, 22:03
Kuculis
2006 11 25, 15:56
QUOTE(Noa @ 2006 05 30, 21:21) Va, čia tai teisybė  Dar galima pakabint vąšeliu nertas užuolaidėles, gintarais apklijuot vairą ir vytelėmis apipint buferius  Lipdukai atgyveno, dabar madoj retro...  NEREALIAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZVENGIAU TAIP,KAD NET VYRAS IS KITO BUTO GALO ATEJO PAZIURET KAS MAN DAROSI QUOTE(Jaklina @ 2006 09 22, 17:26) Speju ,blondine toje masinoje sedejo  .O siaip man tokie "puoseivos" paprasciausiais nesubrendeliais atrodo.Cia tas pats ,kai 12-13 metu paaugliai cigaretes ruko - tokie sau kruti atrodo  ,ir net nenutuokia,kad atrodo JUOKINGAI
Braškutė
2006 11 26, 11:03
as asmeniskai savosios neaplipdineciau tokiais visokiais niekuciais, bet jei jums grazu-prasom, bet viskam turi buti ribos, kad ir masinos spalva butu matyti
Man masinu puosimas asocijuojasi su vaiko protu.(neturejau mintyje reklaminiu automobiliu)
Aš neklijuočiau jokių lipdukų ant savo mašinos, visokie drugeliai ar gėlytės man irgi labai vaikiškai atrodo. Ir dar labai nepatinka ženklas "kablas" ar "batelis" nežinau kaip jis vadinasi, man atrodo jį užsiklijavus taip ir sako "čia važiuoja žiopla boba, saugokitės", atsiprašau kas šį ženklą klijuoja, nieko nenorėjau įžeisti, bet manęs niekas nepriverstų jo užsiklijuoti.
Aš kai pamatau mašiną apkarstytą visokiom nesąmonėm, tai pagalvoju, kad žmogus neturi skonio.Ypač kai visokios lemputės žybsi, šviečia purkštukai ir pan.Kaimo bernai važiuoja ir tiek, galvoja, kad jau tiuningą pasidarė
QUOTE(Gilvydomama @ 2006 11 29, 13:25) Aš kai pamatau mašiną apkarstytą visokiom nesąmonėm, tai pagalvoju, kad žmogus neturi skonio.Ypač kai visokios lemputės žybsi, šviečia purkštukai ir pan.Kaimo bernai važiuoja ir tiek, galvoja, kad jau tiuningą pasidarė Pritariu 100% dar betruksta plastmasine eglute kaledom pasipuosti,beje esu tai macius  nu durniau negali buti
QUOTE(Jaklina @ 2006 09 22, 17:26) o as maciau dar geresni vaizda, taip pat sankryzoje  , prie vairo sedejo toks gana solidus, rimtas vyriskis, o ant veidrodelio masinoje pasikabines toki nemaza, pliusini, rozini su banteliu parsa
Rugiliuke
2006 11 29, 19:19
QUOTE(sofili @ 2006 11 29, 18:18) o as maciau dar geresni vaizda, taip pat sankryzoje  , prie vairo sedejo toks gana solidus, rimtas vyriskis, o ant veidrodelio masinoje pasikabines toki nemaza, pliusini, rozini su banteliu parsa  gal drauges-dukros-zmonos masina
|
|