Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: dėl pastojimo
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia!
juodike
Sveikutes smile.gif norejau sužinoti, ar galėjau pastoti, akto metu man ybėgo, daug šlapinaus, gal man pavyko išvalyti, turiu sirgti daba artimiausiomis dienomis, ar galėjau pastoti?
puma
QUOTE(juodike @ 2011 11 24, 15:49)
Sveikutes smile.gif  norejau sužinoti, ar galėjau pastoti, akto metu man ybėgo, daug šlapinaus, gal man pavyko išvalyti, turiu sirgti daba artimiausiomis dienomis, ar galėjau pastoti?
*

Aisku, kad galejot....aiskeriagiu cia manau nera, todel paprasciausiai NT nusipirkit... ax.gif
juodike
O jeigu dar susirgsiu mm, tai reikš jog nepastojau? ar būna taip, kad sirgdama mm gali nežinoti jog esi nestuke.gif
Simbulis
QUOTE(juodike @ 2011 11 24, 23:21)
O jeigu dar susirgsiu mm, tai reikš jog nepastojau? ar būna taip, kad sirgdama mm gali nežinoti jog esi  nestuke.gif
*

Buna, ypac jei pastojimas ivyksta pries pat menesines. Geriausia dabar laukti ir veliau pasidaryti testa.
juodike
Ačiū, nes tikrai esu pasimetusi, nežinau nei ką daryt, ką galvoti.
trr
o vaisingas dienas savo žinai, neskaičiavai?
juodike
Neskaičiavau, mano mm nereguliarios, būna kad išvis viena mėnesį nesergu, krutine skauda, jau visa savaite, bet sirgimo požymių jokių..
Wild Pearl
Jei nesusirgsite mėnesinėmis šiomis dienomis nusipirkite NT 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.