dontstop
2011 11 25, 08:58
Šioje temoje diskutuojame apie ekonomišką požiūrį į garderobo formavimą, vadinamas rūbų kapsules, spalvos tipus, bazinius rūbus ir pan. Sena temaTrumpai: rūbų kapsulė - tai 5 - 10 rūbų rinkinys, visi kapsulės rūbai yra to pačio stiliaus ir dera tarpusavy spalviškai. Priklausomai nuo gyvenimo būdo gali būti darbo rūbų, laisvalaikio, vakarinių/proginių rūbų, sportinių rūbų ir tt kapsulės. Nereikia maišyti skirtingų kapsulių rūbus. Kiekvienam sezonui sudaromos atskiros kapsulės. Kapsulę pradedame sudarinėti nuo bazinių daiktų ir gausiai papildome aksesuarais. Tuomet iš minimumo daiktų ir maksimumo aksesuarų galima kasdien kurti vis naują drabužių derinį 4u.gif Žingsniai naujojo garderobo link: 1. nustatome savo spalvinį tipą 2. atsižvelgiant į spalvinį tipą, keičiame šukuoseną ir parenkame keletą makiažo variantų 3. be gailesčio išmetame daiktus, kurie: netinka pagal spalvinį tipa, netinka pagal dydį, net jei jie nauji, ilgai užsigulėjo spintoje ir nesinešioja (išsykrus vakarinius apdarus), moraliai pasenę 4. sudarome komplektus iš likusių rūbų, įskaitant avalynę ir aksesuarus 5. sudarome trūkstamų daiktų sąrašą 6. tvarkome rūbų spintą prieš kiekvieną sezoną 7. prieš einant apsipirkti apgalvojame kiekvieną pirkinį iki smulkmenų, o ne griebiame bet ką, kas patiko 8. visada prisimename, kad kiekvienas naujas daiktas turi derėti bent su 3 4 turimais daiktais Papildyta:Daug naudingos info, ačiū Ramerai NuorodosLietuvių kalba:Kaip susitvarkyti drabužinęBazinis garderobasAnglų kalba:PuslapisPuslapisVasaros spalvų derinimasSpalvų derinimasApie kapsulesKaip susitvarkyti garderobaŽiemos tipasRusų kalba:Kapsulės metodasBazinis garderobasBazinis garderobasBazinis garderobasBazinis garderobas rudeniuiKaip pakeisti savo spintos turinį 1Kaip pakeisti savo spintos turinį 2StraipsnisBaziniai daiktai rudeniuiApie spalvasSpalvų tipaiSpalvų tipaiŽiemos tipasŽiemos tipasPavasario tipasRudens tipasVasaros tipasTestas tipui nustatytiTestas tipui nustatytiKaip pasiruošti rudeniuiBazinis garderobasStraipsnisStraipsnisApie spalvasBaziniai garderobai pagal stiliusPaletėsBendrai:Visi keturi metų laikaiVasaros:Vasaros paletėsPaletėPaletė   Rudens:Paletė Žiemos:Paletė Pavasario: Papildyta:QUOTE(melynesne @ 2011 11 25, 00:33) tai kad ir dontstop man įstrigo, kaip supratau natūrali summer (light turbūt), bet persidažė tamsiau ir iškeliavo į žiemą  tai čia jei žiūrėti pagal tipus, tai summer kategoriškai draudžia dažytis tamsesnėm spalvom plaukus ir pan, nes atseit netinka, vat ir neatitikimas tada tipų  Aš ne tik persidažiau plaukus  Dar + savaiminis visada visada, ir akys natūraliai pasikeitė spalvą, ir makiažas irgi visada visada. Be makiažo tragiškas vaizdelis (juodi plaukai + balti antakiai ir blakstienos). toks dirbtinas svetimo tipo palaikymas kainuoja ir laiko, ir pinigų, ir pastangų O vien tik persidažius plaukus galima taip ir likti savo natūraliam tipe tik su netinkamo atspalvio plaukais
aš pirmoji balsuotoja  Vid. išleidžiu apie 100-200 (norėtųs daugiau..  ), nors būna, kad išleidžiu 500 per vieną dieną, bet paskui kelis mėn nieko neperku. ačiū už temą.... kurioj labai norisi lankytis, o dar labiau - viską suprasti
dontstop
2011 11 25, 09:01
QUOTE(solo @ 2011 11 25, 09:59) aš pirmoji balsuotoja  Vid. išleidžiu apie 100-200 ( norėtųs daugiau..  ), nors būna, kad išleidžiu 500 per vieną dieną, bet paskui kelis mėn nieko neperku. Kaip tai norėtųsi daugiau?  Čia piniginės forumas, galima norėti tik kuo mažiau išleisti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 24, 18:29) Su tom įdegio spalvom reikia atsargiai, daug ant ko atrodo ryžai, vasarų ir žiemų nepuošia  O rasti šaltą rusvą atspalvį sunku  vat vat - man egipto žemė buvo pasaka (kol nepaskaičiau, kiek ten parabenų  ), bet draugė pabandė, nu siaubakas - ryža ryža QUOTE(Gute444 @ 2011 11 24, 20:16) Gal ir tiktų, rimtai apie tai nesvarsciau, nes kazkada turejau kirpciukus, bet nemoku as su jaus tvarkytis  Tik rudeniais mane apima stiprus noras keisti plauku spalva, logiskai suvokiu, kad ir naturali spalva visai nebloga pakankamai ryski ir aiski, bet va noriu truputi pabut blondine  man atrodo, kad jums šviesūs plaukai tikrai tiktų  o pagal tipą balsuočiau už pavasarį  Dėl prisijungimo prie albumo - siūlyčiau tokias taisykles: jei noriu žiūrėti kitas, privalau ir pati pasirodyti Papildyta:QUOTE(dontstop @ 2011 11 25, 08:58) Aš ne tik persidažiau plaukus  Dar + savaiminis visada visada, ir akys natūraliai pasikeitė spalvą, ir makiažas irgi visada visada. Be makiažo tragiškas vaizdelis (juodi plaukai + balti antakiai ir blakstienos). toks dirbtinas svetimo tipo palaikymas kainuoja ir laiko, ir pinigų, ir pastangų O vien tik persidažius plaukus galima taip ir likti savo natūraliam tipe tik su netinkamo atspalvio plaukais  o chemiškai nedažote? Blakstienas tai nesunku tušu persibraukti, nu bet be antakių dažymo ir korekcijos salone negalėčiau išgyventi
dontstop
2011 11 25, 09:34
QUOTE(femme @ 2011 11 25, 10:29) o chemiškai nedažote? Blakstienas tai nesunku tušu persibraukti, nu bet be antakių dažymo ir korekcijos salone negalėčiau išgyventi  Bandžiau keletą kartų, bet nepasiteisino - pirmas dienas varnos juodumo , po savaitės jau per blyškūs, ideali spalva laikosi kokias 2 dienas
vikondrija
2011 11 25, 09:51
QUOTE(dontstop @ 2011 11 25, 09:34) Bandžiau keletą kartų, bet nepasiteisino - pirmas dienas varnos juodumo , po savaitės jau per blyškūs, ideali spalva laikosi kokias 2 dienas  Sveikos  Ačiū ir vėl už temutę, jau perskaičiau kelias ir sekiau paskutinę. Gal dar nelabai gaudausi, kas kaip, ir neturiu kažko pridurti, bet tikiuosi, greitai pramoksiu Dėl antakių dažymo. Pati dažau namuose. Anksčiau irgi "nepasiteisindavo", nes sakyčiau, kad dažiau nekokybiškais dažais. Na, o dabar, atradau tokius, kurie ne tik laikosi porą sav., bet ir nedažo odos
dontstop
2011 11 25, 09:57
QUOTE(vikondrija @ 2011 11 25, 10:51) Dėl antakių dažymo. Pati dažau namuose. Anksčiau irgi "nepasiteisindavo", nes sakyčiau, kad dažiau nekokybiškais dažais. Na, o dabar, atradau tokius, kurie ne tik laikosi porą sav., bet ir nedažo odos  Aš irgi dažiau pati namuose ir bandžiau keletą rūšių dažų. Parašykit, kokie dažai jums patiko labiausiai
lauryna
2011 11 25, 09:58
Paskutiniu metu labai mazai isleidziu garderobui, visiskai nevaikstau po parduotuves. Tikiuosi ka grazau nusipirkti sausio men. per ispardavimus.
Merginos, koks madingas megztuko modeliukas labiau tiktu turint plokscia krutine, kad kazkiek vizualiai padidintu ja ?
dontstop
2011 11 25, 10:07
QUOTE(lauryna @ 2011 11 25, 10:58) Paskutiniu metu labai mazai isleidziu garderobui, visiskai nevaikstau po parduotuves. Tikiuosi ka grazau nusipirkti sausio men. per ispardavimus. Merginos, koks madingas megztuko modeliukas labiau tiktu turint plokscia krutine, kad kazkiek vizualiai padidintu ja ? Su horizontalia pyne per papus Tuoj parinksiu modeliukus Papildyta:Lauryna  Šitą mezgiau sau - gavausi Lola Ferrari  Tokį irgi turiu, kažkodėl vizualiai labai išdidina kur nereikia, nors iš modelio nepasakytum  :  Ir va tokio modelio, kai siauriausia po krūtine, paskui platėja, tik turbūt be didelės iškirpties (šitą irgi turiu, tad efektą garantuoju  )
lauryna
2011 11 25, 10:13
Aciu Donstop, pirmas ir trecias modeliukas superiniai
vikondrija
2011 11 25, 10:26
QUOTE(dontstop @ 2011 11 25, 09:57) Aš irgi dažiau pati namuose ir bandžiau keletą rūšių dažų. Parašykit, kokie dažai jums patiko labiausiai  http://www.beautypoint.lt/index.php?sid=x&...mp;changelang=2 tik naudoju natural brown atspalvį
dontstop
2011 11 25, 10:33
QUOTE(lauryna @ 2011 11 25, 11:13) Aciu Donstop, pirmas ir trecias modeliukas superiniai  Dar šviesesnė juosta ties problemine vieta  raštuota juosta ties problemine vieta  Čia apimties priduos apykaklė  Dar horizontalios pynės, galima palikti tik ties krūtine   Papildyta:QUOTE(vikondrija @ 2011 11 25, 11:26) Ačiū
Gute444
2011 11 25, 11:31
QUOTE(femme @ 2011 11 25, 09:29) man atrodo, kad jums šviesūs plaukai tikrai tiktų  o pagal tipą balsuočiau už pavasarį  Pavasaris? na niekada nesijaučiau pavasariu Gal kas daugiau kokiu minčių turite, nes pasimeciau galutinai
Perfect
2011 11 25, 11:44
QUOTE(femme @ 2011 11 25, 10:29) Dėl prisijungimo prie albumo - siūlyčiau tokias taisykles: jei noriu žiūrėti kitas, privalau ir pati pasirodyti  Absoliučiai pritariu šitam femme siūlymui. Rimtai, pagalvokit pačios - kaip gi nustatyti - senbuvė, nesenbuvė, daug pasisako temoj, nedaug....  O kita vertus, nevisada gi ir yra laiko pasisakyt O va čia kriterijus aiškus - dėk save, tada pamatysi ir kitas
Labas nespeju paskui jus. QUOTE(dontstop @ 2011 11 25, 10:33) DontStop gal netyčia turit ir šito nėrimo schemas? Noriu tokio... Dėl balsavimo tai nežinočiau, ką rinktis. Kad tie mėnesiai labai nevienodi, mažum rasčiau tokių kai nepirkau nieko, ir tokių kai ir 2000 viršijau  Niekaip neradau formulės vidurkiui išvesti
QUOTE(Loxxy @ 2011 11 25, 12:12) Dėl balsavimo tai nežinočiau, ką rinktis. Kad tie mėnesiai labai nevienodi, mažum rasčiau tokių kai nepirkau nieko, ir tokių kai ir 2000 viršijau  Niekaip neradau formulės vidurkiui išvesti  As uz vidurki balsavau. Imu metu islaidas, susumuoju ir dalinu is 12 menesiu
QUOTE(Gute444 @ 2011 11 25, 12:31) Pavasaris? na niekada nesijaučiau pavasariu Gal kas daugiau kokiu minčių turite, nes pasimeciau galutinai  mano nuomonė - pavasaris... vilkite pavasario paletės žalią, kuri visiems kitiems tipas visai būna pro šalį, o jums viskas ok. tai viešai pasirodžiusioms kaip? siunčiu slaptažodį Perfect ir manjanai... toliau sprendžiat dėl Gendre's, ji nori savo foto įkelt... ...toliau kas sekantis... stojat eilėn
melynesne
2011 11 25, 12:42
QUOTE(dontstop @ 2011 11 25, 08:58) Aš ne tik persidažiau plaukus  Dar + savaiminis visada visada, ir akys natūraliai pasikeitė spalvą, ir makiažas irgi visada visada. Be makiažo tragiškas vaizdelis (juodi plaukai + balti antakiai ir blakstienos). toks dirbtinas svetimo tipo palaikymas kainuoja ir laiko, ir pinigų, ir pastangų O vien tik persidažius plaukus galima taip ir likti savo natūraliam tipe tik su netinkamo atspalvio plaukais  Hmm.. bet sakote, kad spalva rūbo turi tikti žiūrint be makiažo, kad nereikėtų `datempinėti` su makiažu, bet pati datempinėjat save QUOTE(femme @ 2011 11 25, 09:29) o chemiškai nedažote? Blakstienas tai nesunku tušu persibraukti, nu bet be antakių dažymo ir korekcijos salone negalėčiau išgyventi  Antakius manau reik paryškinti ir pabrėžti kiekvienai, tiek juodaplaukei, tiek blondinei, tik žinoma atitinkama spalva. Aš šiaip kiekvieną dieną vargstu su pieštuku (nors jeigu netyčia išbėgu be, tai kažkokio labai didelio skirtumo nėbūna), bet vistiek atsibodo. Bet va dažiau chna dažais, tai kokie buvo iki dažymo, lygiai tokie patys liko ir po  reiks kažkokius kitus matyt pabandyti
aš antakių nedažau  , dažydavau tik aki buvau raudonplaukė su ryžai rudais šešėliais
melynesne
2011 11 25, 12:54
bytte, kaip aš norėčiau būti ryža, tai šakės dar atsiminiau vieną klausimą, o cool winter gali būti truputį truputį neryškiai strazdanota tik aplink nosiuką?
Gute444
2011 11 25, 13:07
QUOTE(bytte @ 2011 11 25, 12:36) mano nuomonė - pavasaris... vilkite pavasario paletės žalią, kuri visiems kitiems tipas visai būna pro šalį, o jums viskas ok.
Ta žalia yra dryžuota su balta, o daugiau jokiu pavasariskai zaliu spalvu namuose net neturiu (pabreziu, nei garderobe, nei namuose, kazkodel nemegstu ryškiai zalios (asocijuojasi su kelio zenklais ir tom salotinem liemenėm).
[CODE]Pabandziau nustatyt savo tipa pgl. rusiska testa - duoda pavasarini tipa. Paziuriu spalvu palete  visai jos man netinka, zalios nemegstu, su oranzine atrodau klaikiai... Paskaitau apie kitus tipus ir atrandu, kad man mieliausios ir graziausios yra vasaros spalvos, visi salti atspalviai, bet prie vasaros tipo niekaip negaliu saves priskirt, nes vienas aprasymas grieztai pareiske: jokiu auksiniu ar ryzumo atspalviu (o mano plaukai butent tokie) ir antakiai ne sviesus (mano blakstienos ir antakiai naturaliai yra bespalviai)... Dabar as giliam susimastyme  Ar galiu buti tarpinis tipas???
Dontstop, turėjau omeny norėčiau turėti daugiau pinigų, kad galėčiau labiau save papuošti  O tai būna momentų, kai pvz priaugu porą kg ir tada iš principo nieko neperku, tada net močiutė mane pamačius sako "nu jau visai apsileidai, nusipirk ką nors" Dėl antakių - dažau salone kas 2 sav, nes kitaip būčiau kiauliukas be antakių ir blakstienų. būtų nekas. Shana, man tavo plaukų spalva idealiai tau tinkanti berods 9 foto, su taškuota palaidine. Švyti. Papildyta:QUOTE(Mamce @ 2011 11 25, 13:15) [ (mano blakstienos ir antakiai naturaliai yra bespalviai)...  permatomi
pavasarių žalios, kurios neasocijuojasi su kelio ženklais aš tai fanuoju nuo pavasario paletės  rengiu vaikus (tiesa dukrai labiau niūrios spalvos patinka šiuo metu) ir tiesiog jaučiu malonumą tokių spalvų rūbus ringdama. Man jie tai visai netinka Man visai netiko ryži, tai dažydavau antakius... ir visą kitą... turiu fotoateljė darytą foto rudeniniame įvaizdyje. Mano anytai pati gražiausia aš ten, matyt dėl to, kad pati ryžai dažosi  ... ir aiškink neaiškinęs kad gražiai atrodau nes nusipaišius save Papildyta:strazdanų kiek pamenu visi tipai gali turėti
dontstop
2011 11 25, 13:29
QUOTE(Loxxy @ 2011 11 25, 13:12) DontStop gal netyčia turit ir šito nėrimo schemas? Noriu tokio... Šį modelį mezga Osinkoje, šitoje temoje, ten ir schemos, ir paaiškinimai, ir kitų auksarankių įgyvendinimai QUOTE(melynesne @ 2011 11 25, 13:42) Hmm.. bet sakote, kad spalva rūbo turi tikti žiūrint be makiažo, kad nereikėtų `datempinėti` su makiažu, bet pati datempinėjat save Niekada tai neteigiau ir net niekada neprašau tipo nustatymui siųsti nuotraukas be makiažo. Aš apriori manau, kad moteris visada turi būti su makiažu QUOTE(solo @ 2011 11 25, 14:21) Dontstop, turėjau omeny norėčiau turėti daugiau pinigų, kad galėčiau labiau save papuošti Shana, man tavo plaukų spalva idealiai tau tinkanti berods 9 foto, su taškuota palaidine. Švyti. Tai viskas ok, aš gi juokauju O niekam daugiau nepasirodė, kad Shanai labiausiai tinka tamsi spalva (pirma foto)?
QUOTE(solo @ 2011 11 25, 14:21) Butent... Taip butu, jei nedazyciau
vilmuke3
2011 11 25, 13:42
laba diena visom, aciu uz naujus namucius  ir registruojuosi as QUOTE(dontstop @ 2011 11 25, 10:07) jau koks grazus man sitas megstukas ir spalvos labai patinka kai pagalvoju gerai man kad mano tamsus antakiai ir blakstienos, tai nera butinybes ir dazytis  nors blakstienas tusu daznai pasidazau kai nusipelnysiu slaptazodzio tai galesiu ir as savo nuotrauku ikelt, gal dar patikslinsit potipi, nes kad ruduo tai tikiu esu, nes zemiskos spalvos siltos patinka man.
dominica
2011 11 25, 13:44
as cia ne visai i tema dbar, bet kur jus matot ta translate mygtuka osinkoj? as kirilica skaitau, bet labai daznai nesuprantu ka perskaitau, tai man lengviau butu jei i anglu isverstu.. anksciau per google translate verciau, bet butu patogiau tiesiai osinkoj
Nu ir plepat QUOTE(manjana @ 2011 11 24, 22:21) Dėl prisijungimo - aš pvz galvoju kad man galima duot prisijungimą, nes savo snukelį viešai rodžiau su visom spalvom  Manau Mañana nusipelne vien del to, kad dideli darba atliko fotkinantis su spalvom ir cia ikele visuotiniam aptarimui. QUOTE(vilmuke3 @ 2011 11 24, 22:39) ** - aciu, jei kazkas bus aktualu kreipsiuosi pagalbos, Ner problemu. As tuoj, su pas rusus uzejusiu bumu pirkti cia NT, pasidarysiu profesionali verteja, prisiminsiu ir tai, ko nemokejau QUOTE(femme @ 2011 11 25, 09:29) Dėl prisijungimo prie albumo - siūlyčiau tokias taisykles: jei noriu žiūrėti kitas, privalau ir pati pasirodyti  Man tinka tokios taisykles QUOTE(bytte @ 2011 11 25, 12:36) siunčiu slaptažodį Perfect ir manjanai... toliau sprendžiat dėl Gendre's, ji nori savo foto įkelt... ...toliau kas sekantis... stojat eilėn  As Gendrei duociau, irgi ja ne pirma kart temoj matau QUOTE(bytte @ 2011 11 25, 12:44) , dažydavau tik aki buvau raudonplaukė su ryžai rudais šešėliais  Idomu butu pamatyt. QUOTE(Mamce @ 2011 11 25, 13:15) Dabar as giliam susimastyme  Ar galiu buti tarpinis tipas??? Gali buti vienas tipas su stipria kokio nors kito tipo itaka QUOTE(solo @ 2011 11 25, 13:21) Shana, man tavo plaukų spalva idealiai tau tinkanti berods 9 foto, su taškuota palaidine. Švyti. Dabar vel tokia, vakar plaukus daziau  po 2 sav kazkiek pablunka QUOTE(dontstop @ 2011 11 25, 13:29) O niekam daugiau nepasirodė, kad Shanai labiausiai tinka tamsi spalva (pirma foto)?  Shanai paciai patiko, bet buvo tokia problema (be to kad sviesios saknys lindo po 2 sav  ) - kaip ir sakei, reikejo nuolat normaliai pilnai dazytis, t.y. nepasipiesus veido budavau blyski labai. O su sviesesne spalva taip veido piesti nereikia Siandien keliausi 5 ryto ir prisiminiau Dontstop, pasiziurejus i veidrodi, ir jos apibudinima apie veida kaip kauke be spalvu ir seseliu Gute444, as stociau i stivykla tu, kurios mano, kad jus pavasaris. Siltas tipas, ir pagal amne ne ruoduo - lieka pavasaris  Osinkos nuoroda Rudeneliams http://club.osinka.ru/topic-76994Papildyta:Uzplauke...   
QUOTE(manjana @ 2011 11 24, 22:21) Dėl prisijungimo - aš pvz galvoju kad man galima duot prisijungimą, nes savo snukelį viešai rodžiau su visom spalvom  Duodam  O aš per šiuos 11 mėnesių išleidau vidutiniškai 425 Lt per mėnesį drabužiams ir avalynei (gali būti įsipainioję ir keli vyro drabužiai), buvo tokių mėnesių, kai 800 Lt, buvo, kaip 400 Lt, buvo kad 0 Lt. Šį mėnesį tai 1200 Lt, bet čia ir su vyro batais Dar galbūt netikslu čia, nes šiais metais vyko intensyvus kapsulės formavimas, tai gal kitų metų duomenis reiktų žiūrėti
dominica
2011 11 25, 14:23
ai, jau radau ta stebuklinga mygtuka. sita, panos, as skambinau ka tik i grozio salona "Sigijola" Vilniuje, jie daro testavima pagal BFAS, trunka 1,5val, kainuoja 70lt, parenka spalvas, bet duoda tik popierini bukleta su tom spalvom. asmenine pilna palete kainuotu 310lt, bet sake dabar amerikieciai jos negamina, tai kol kas galima tik nusistatyti tipa ir tureti tas popierines spalvas, kurios ne visai atitinka realybe (bet kaip man sake, konsultantai pasakys i ka mazdaug atkreipti demesi ir kaip tiksliau spalvas pasirinkti). dar papasakos kaip makiaza darytis, kokias spalvas rinktis ir t.t. as tiesa sakant i ta salona nusipirkau kupona depiliacijai, tai manau kad susigundysiu ir tipa pratestuot pas profesionalus.. 70lt vis del to ne taip ir daug, as tikejausi, kad ten milijonus kainuos profesionaliai tipa nusistatyti  )
Perfect
2011 11 25, 14:24
Merginos, byttes pagalba kelis kartus persidažiau plaukus  . Dėsiu savo nuotraukas į albumą - ar padėsit apsispręst, kuri spalva ,,mano"?
QUOTE(Perfect @ 2011 11 25, 15:24) Merginos, byttes pagalba kelis kartus persidažiau plaukus  . Dėsiu savo nuotraukas į albumą - ar padėsit apsispręst, kuri spalva ,,mano"? tai jau dabar privalai dėt
Perfect
2011 11 25, 14:38
QUOTE(bytte @ 2011 11 25, 15:33) tai jau dabar privalai dėt  Jau įdėjau. Jūsų teismui LAUKIU NUOMONIŲ
dominica
2011 11 25, 14:39
QUOTE(Perfect @ 2011 11 25, 14:24) Merginos, byttes pagalba kelis kartus persidažiau plaukus  . Dėsiu savo nuotraukas į albumą - ar padėsit apsispręst, kuri spalva ,,mano"? as galvojau ten bus realiai plaukai perdazyti  man soft summer graziausiai atrodo
dontstop
2011 11 25, 14:39
Kai kūriau apklausą, turėjau omeny vidurkius, Malena gerai paaiškino, kaip juos apskaičiuoti Aš pati skaičiuoju pusmečio vidurkius. Šį mėn garderobui išleidau 27,50 lt, mėnesio gale skaičiuosiu ir viso pusmečio vidurkius (6 - 11 mėn), pastarojo pusmečio (12 - 5 mėn) rezultatas buvo 205 lt/mėn
Merginos vat apie tokias vasaros paletes spalvas aš kalbėjau, kurios man netinka. Jos yra ir cool winter paletėje... nežinau dėl intensyvumo, gal kiek ryškesnės. Tai va, osinkoje merginos perkasi pagal asmenines paletes drabužius ir rodosi... kaip ir šis varinatas... žinokit aš taip pat atrodau su tokiom spalvo, ir manau kad atrodau ne kaip... o kaip jums atrodo?
dontstop
2011 11 25, 14:43
QUOTE(dominica @ 2011 11 25, 15:39) as galvojau ten bus realiai plaukai perdazyti  man soft summer graziausiai atrodo  Soft summer, pagal mane, geriausiai tinka  Pavasariniai ir rudeniniai look'ai veidą padaro rožinį kaip paršiuko. Natūralus tipas, manau, kad vasara
Perfect
2011 11 25, 14:45
dontstop
2011 11 25, 14:47
QUOTE(bytte @ 2011 11 25, 15:41) kaip... o kaip jums atrodo? Veidas kaip nuskalbtas  Gal spalvos kiek per ryškios
Perfect
2011 11 25, 14:49
QUOTE(dontstop @ 2011 11 25, 15:43) Soft summer
Ačiū už nuomonę Soft summer laimi? Papildyta:QUOTE(bytte @ 2011 11 25, 15:41) ir manau kad atrodau ne kaip... o kaip jums atrodo?
Kažkaip per intensyvi ta striukės spalva, manau
QUOTE(Perfect @ 2011 11 25, 14:24) Merginos, byttes pagalba kelis kartus persidažiau plaukus  . Dėsiu savo nuotraukas į albumą - ar padėsit apsispręst, kuri spalva ,,mano"? As balsuociau taip 1 Minkstas ruoduo 2 Soft vasara Manau be didelio vargo galetum mi8gruoti i viena ar i kita tipa. IMHO QUOTE(bytte @ 2011 11 25, 14:41) .. kaip ir šis varinatas... žinokit aš taip pat atrodau su tokiom spalvo, ir manau kad atrodau ne kaip... o kaip jums atrodo?  Veidas negraziai ziurisi sitos spalvos fone
Perfect
2011 11 25, 14:52
QUOTE(Shana @ 2011 11 25, 15:50) As balsuociau taip 1 Minkstas ruoduo 2 Soft vasara
Ačiū, Shana. Soft vasara jau 3 ........ Faktas, kad ne pavasaris
manjana
2011 11 25, 14:54
QUOTE(bytte @ 2011 11 25, 14:41) Merginos vat apie tokias vasaros paletes spalvas aš kalbėjau, kurios man netinka. Jos yra ir cool winter paletėje... nežinau dėl intensyvumo, gal kiek ryškesnės. Tai va, osinkoje merginos perkasi pagal asmenines paletes drabužius ir rodosi... kaip ir šis varinatas... žinokit aš taip pat atrodau su tokiom spalvo, ir manau kad atrodau ne kaip... o kaip jums atrodo?
Labai pamėlus, sušalus
Perfect
2011 11 25, 14:56
Manjana, prašom pareikšti savo nuomonę apie mano spalvinį tipą
manjana
2011 11 25, 14:57
QUOTE(Perfect @ 2011 11 25, 14:52) Ačiū, Shana. Soft vasara jau 3 ........ Faktas, kad ne pavasaris  Aha, aš irgi maniau iš pirmos foto kad bus pavasaris, bet ne... Irgi balsuoju už Soft Summer, antroj vietoj - Soft Autumn
manau visi liks prie soft summer nuomonės, kadangi toje foto ji ir buvo su soft paletės megztuku, tik plaukus patamsinau. Soft autumn irgi reiktų patamsint, bet nesigavo natūraliai, tai palikau tokius kokie buvo... O drabužis išvis visur kažkaip dirbtinai atrodo prie bendro vaizdo... šešėliai tai lieka nuo tikrosios spalvos o Perfect sakė kad naturaliai ji stravbery atspalvio plaukus turi arba bent vaikystėj turėjo... tai tada išeina kad turėtų būt warm spring. Tik neįsivaizduoju aš jos su tokio ryškumo drabužiais... man asmeniškai soft variantas labiausiai
pamparam:)
2011 11 25, 15:00
Tema bandau sekti,bet su jumis sunkiai paspeju.nera sita tema nr.1 kuria skaitau,tad sudetinga:) del slaptazodzio,aisku noreciau,labai smalsu pamatyti realias foto ir tiupu speliones,ypac idomu buvo del byttes,kai ji taip daznai abejoja.bet pati dabar nedesiu.jau dejau viesai savo foto cia vienoje is pirmiausiu temu;) o dabar nedeciau,nes totaliai neturiu ka.isleidziu 0Lt, nes finansine krize
Perfect
2011 11 25, 15:02
QUOTE(manjana @ 2011 11 25, 15:57) Soft Summer, antroj vietoj - Soft Autumn  Dėkavoju Visos sakot soft Uhu, sutinku ir pati, kad soft...Tik va nežinau, vasara ar ruduo.
QUOTE(bytte @ 2011 11 25, 14:57) manau visi liks prie soft summer nuomonės, kadangi toje foto ji ir buvo su soft paletės megztuku, tik plaukus patamsinau. Soft autumn irgi reiktų patamsint, bet nesigavo natūraliai, tai palikau tokius kokie buvo... O drabužis išvis visur kažkaip dirbtinai atrodo prie bendro vaizdo... šešėliai tai lieka nuo tikrosios spalvos o Perfect sakė kad naturaliai ji stravbery atspalvio plaukus turi arba bent vaikystėj turėjo... tai tada išeina kad turėtų būt warm spring. Tik neįsivaizduoju aš jos su tokio ryškumo drabužiais... man asmeniškai soft variantas labiausiai  Man realiai truksta akiu vaizdo, nes jei yra kaip Perfect rase su gelsvu apvadeliu, tikrai ja kelciau i Soft autumn. Beje Perfect, Soft Autumn ir Sumer paletes kai kur turi salyciu, manau gali is abieju bandyti ziureti
|
|