paulapaula
2008 03 19, 17:47
mes nusipirkom didele deze zaislams,tai jie ten ir guli sudeti  ,11 metu dukra juos kartais isitraukia pazaisti  ,dukra kazkaip zaisdavo pati,ir gan ilgai galedavo issedeti viena su savo zaisliukais,nors tie zaisliukai nei pypsedavo,nei grodavo (nu senoviniai  )
niamniuskyte
2008 03 19, 17:53
QUOTE(paulapaula @ 2008 03 19, 18:47) mes nusipirkom didele deze zaislams,tai jie ten ir guli sudeti  ,11 metu dukra juos kartais isitraukia pazaisti  ,dukra kazkaip zaisdavo pati,ir gan ilgai galedavo issedeti viena su savo zaisliukais,nors tie zaisliukai nei pypsedavo,nei grodavo (nu senoviniai  ) Man atrodo kuo toliau tobuleja pasaulis ir net vaiku zaislai,tuo labiau vaikams neidomu ir jie nori paprastu zaislu,pvz atsimenu mama sake,kad kai buvau maza man nieko nereikedavo tik kamuoliu,tai namie buvo kamuoliu rojus,nuo didziausio iki maziausio
medison
2008 03 19, 19:47
na ir pas mus per žaislus sunku praeiti namuose...bet mėgiamiausi dukters užsiėmimai paskutiniu metu tokie:patikrinti kas yra virtuviniuose stalčiuose(aš į paskutinius stalčius specialiai sudėjus plastmasinius dubenis,medinius šaukštus ir.t.t). Mėgsta knygutes vartyt-plėšyt  . Kadangi mūsų virtuvė sujungta su svetaine,tai praktiškai visą dieną čia ir vyksta veiksmas-kartu "gaminame" maistą,tvarkomės. svetainėj pastatytas pripučiamas baseinukas ir ten žaisliukai keliauja iš vaikų kambario.. tai būna,kad į tą basenuką įsilipa ir sėdi tarp žaisliukų,kilnoja,dėlioja...šiaip negaliu skųstis,-galiu ramiai ir prie kompo prisėst,ir kavytės atsigert..
paulapaula
2008 03 19, 23:59
pas mus irgi nera duru svetaineje,tai mes irgi kartu visa diena dirbame darbus  ,negaliu ir as labai skustis,nes esu ismokinus vaika pabuti lovyteje,kol as tvarkausi,as idedu jam deze su zaislais,kad pazaistu,bet va,kad jis juos tik ismeta lauk is lovytes ir viskas,tada geriau atsiseda pats vienas ir telika ziuri,taip jis 2-2.5val, isbuna  man tik keista,kodel jam tu zaislu nereikia,va ir siandien sedim abi su dukra ir zaidziam kvieciam ji,kad ateitu,rodom viska,o jis tik paziuri nusijuokia ir nueina  ,nueina i virtuve pasiima tuscia buteliuka nuo spraito,atsiseda ir krapsto,sukioja ta buteliuka
Kristina-Dimka
2008 03 20, 07:44
pas mus ir labiau megsta darbentis namuose negu su zaislais zaisti,nebent zaidzia su zaislais kai as guliu vis dar lovoj  turbut su manim nera kas veik tai einna pazaist  ,bet ir tai zaislus sunesa pas mane i lova ir palieka  labi pikstames kai surenku zaislus ir ji ismeto ir nori issiurbti kambary
olantukas
2008 03 20, 10:19
Su zaislais viena zaisti pradejo nuo dvieju metuku. Pirmiausiai su kaladelem o veliau su lelem ir ju uzkloteliais. Jau mum trys metukai ir toliau su lelytem zaidziam. Daugiau zaislu nereikia.... Kad ir ka nuperki, tai tik tam kartui.Vel uz senu leliu nurengtu...
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 03 19, 15:16) ai dar labai geras daiktas stumiamas zaislas, nupirko vyras visai pygu turgui uz 8lt  bet jau kaip zaidzia, varineja su juo po visa buta Iš pigių mums buvo kuri laiką du žaislai "super ". "Senukuose" pirkom prisukamą sraigę už 0,79 Lt. ir malūnsparnį už 1,99 Lt.  Sraigė prisukta šliaužia, o malūnsparnio virvelę patraukus sukasi viršuje propeleris ir greitai važiuoja
PienėsPūkas
2008 03 20, 11:32
Maniškiui 2.9m. , bet vis tiek pats vienas nežaidžia - vis iš paskos ir iš paskos. Labiausiai patinka knygutes skaityti (neplėšo  ) ir su paspirtuku važinėtis. Bet įtariu tik tam, kad greičiau pas mamą atskuostų  Tik išeini iš kambario, taip ir rėkia: mama, kur tu ? Ai, dar kaštonų rudenį pririnktų turim, tai su jais dar patinka bovytis
lapinuke84
2008 03 20, 11:41
Maniskis visai nezaidzia su zaislais,tik iskrauna is dezes ir viskas,jam labiau patinka uzlipt ir nulipt no lovos  ,nu dar patinka vonioj zaisti su zaisliukais
paulapaula
2008 03 20, 13:27
nu kaip matau ne mano vienintelis toks nezaistukas,bet kaip keista,kad vaikai taip neipatingai zaidzia su zaislais,o svarbiausia pas ka tik uzeini,pas visus(kas turi mazu vaiku)zaislu dazniausiai luzta.Gal jiems galveles nuo tos ivairoves apsisuka  ir tada gaunasi atvirkstine reakcija-nezaisti  Drauges jau juokiasi is manes,kad zaisliukus as cia sau perku  o gal dar mazi  esu girdejus ir tokiu nuomoniu,kad mamos neismoko vaiku zaisti  paklausiau vienos mamos ir padariau "vaiko stalciu"  nu vakar vakare ir siandien lenda ten ir krapstos,bet atlaisvinau ta stalciu,kuris jam buvo lyg medum isteptas, o pridejau ne zaislu,o jogurto indeliu,reklaminiu bukletu.plastmasiniu indeliu uogoms saldyti ir t.t.  Bet pliusas,kad vaikas nezaidzia vienas labai didelis yra,kai ateina drauges su mazais vaikais,tai jokiu pykciu,maniskis viska duoda ir nieko negaili  visi atsizaidzia pas mus ivalias Papildyta:QUOTE(Asta @ 2008 03 20, 11:08) Iš pigių mums buvo kuri laiką du žaislai "super ". "Senukuose" pirkom prisukamą sraigę už 0,79 Lt. ir malūnsparnį už 1,99 Lt.  Sraigė prisukta šliaužia, o malūnsparnio virvelę patraukus sukasi viršuje propeleris ir greitai važiuoja  tokius galima laisvai isbandyti,nes jei ir nezais,tai negaila bus pinigu  ,nes kai priperki zaislu kainuojanciu simtus ir jie guli,tai kazkaip  (kartais ir vyras pyksta,kad pinigus netikslingai naudoju  ,bet vis tiem savo lepuneliams
joviliukste
2008 03 20, 18:37
 cha cha kaip smagu buvo paskaityti ir ideju pasikrauti  o as mamytes, vakar atradau su kuo mano dukryte megsta zaisti - o gi su pinigeliais  su centais  paduodu kruva, taj delioja is vienos lekstutes i kita, arba pinigine daviau, taj ten irgi popieriukus kaisioja  va tik geraj kad i burnyte nekisa, nes tada jau nelabai gerai butu  taj va, taip ir leidziam diena, pinigelius skaiciuojamir teletabius ziurim  o siaip taj daug ko isbandyta, ir viskas su amziu taj ateina taj praeina ....
Maniskiui nauja banga uzejo... zaisti su balionais.. as turiu pusti ir paleisti.... tada balionas pradeda skraidyti, leisdamas ora, o mazasis begioja nuo jo is laimes kvatodamas...
paulapaula
2008 03 20, 21:16
QUOTE(Domke @ 2008 03 20, 19:35) Maniskiui nauja banga uzejo... zaisti su balionais.. as turiu pusti ir paleisti.... tada balionas pradeda skraidyti, leisdamas ora, o mazasis begioja nuo jo is laimes kvatodamas...  cia tai geras  ,dukra paskaite,sako,o mama ir as su broliu taip pabandysiu Papildyta:QUOTE(joviliukste @ 2008 03 20, 18:37)  cha cha kaip smagu buvo paskaityti ir ideju pasikrauti  o as mamytes, vakar atradau su kuo mano dukryte megsta zaisti - o gi su pinigeliais  su centais  paduodu kruva, taj delioja is vienos lekstutes i kita, arba pinigine daviau, taj ten irgi popieriukus kaisioja  va tik geraj kad i burnyte nekisa, nes tada jau nelabai gerai butu  taj va, taip ir leidziam diena, pinigelius skaiciuojamir teletabius ziurim  o siaip taj daug ko isbandyta, ir viskas su amziu taj ateina taj praeina .... sitas budas sudetingesnis  ,mano sunus ne toks patikimas  ,galim ir be pinigu likti po jo paskaiciavimu
Na aš tai pinigėlių savo vaikui žaisti neduočiau.. Kas kad į burną nededa, bet vistiek maža kas čiupinėjo juos prieš tai.... Neveltui sakoma,kad pinigai pats nešvariausias daiktas. Draugė dirbo parduotuvėlėj tai sakė, kad ją vieną kart net supykino, kai į parduotuvę užėjo bomžas apsipirkti ir pinigus iš kojinės išsitraukė
lapinuke84
2008 03 21, 12:34
As irgi pinigu neduociau ypac centus,bet pinigine kartais tenka duoti kad ramus pasedetu 5min.Pries menesi buvau akropoli kazka pirkau ir daviau maziui pinigine palaikyti kad ramus pabutu,tai atvaziavom namo,paziuriu kad nera dokumentu nuo masinos  ,gerai kad paskui atsirado kai kita karta vaz i akropoli
paulapaula
2008 03 21, 13:02
QUOTE(JulijaP @ 2008 03 21, 12:34) As irgi pinigu neduociau ypac centus,bet pinigine kartais tenka duoti kad ramus pasedetu 5min.Pries menesi buvau akropoli kazka pirkau ir daviau maziui pinigine palaikyti kad ramus pabutu,tai atvaziavom namo,paziuriu kad nera dokumentu nuo masinos  ,gerai kad paskui atsirado kai kita karta vaz i akropoli  geras  variantas,kai vaikai nezaidzia tai mamos duoda viska,kad tik vaikas kelias minutes uzsiimtu.As taip masinos raktelius padaviau,tai po to siuksliu dezej juos radau  (pasigedus ieskojau,tai gerai,kad dasuto kur galiu rasti),o tai butu i lapes iskeliave
QUOTE(paulapaula @ 2008 03 21, 15:02) geras  variantas,kai vaikai nezaidzia tai mamos duoda viska,kad tik vaikas kelias minutes uzsiimtu.As taip masinos raktelius padaviau,tai po to siuksliu dezej juos radau  (pasigedus ieskojau,tai gerai,kad dasuto kur galiu rasti),o tai butu i lapes iskeliave   Na ko tik maži išdykėliai neiškrečia
Carevna
2008 03 21, 17:52
Maniškis jau beveik 3 metų, bet nesiteikia žaist su savais žaislais, jam geriau koks tėvelio telefonas, ar teliko distancinis, vis per kanalus junginėja arba vaidina kad jam dėdė skambina  dabar robotą tėvas nupirko, bet pačiupinėjo ir padėjo, nebeįdomu
paulapaula
2008 03 21, 18:02
QUOTE(Varvara_ilgakasė @ 2008 03 21, 17:52) Maniškis jau beveik 3 metų, bet nesiteikia žaist su savais žaislais, jam geriau koks tėvelio telefonas, ar teliko distancinis, vis per kanalus junginėja arba vaidina kad jam dėdė skambina  dabar robotą tėvas nupirko, bet pačiupinėjo ir padėjo, nebeįdomu  va va,musu tevelis retai buna namie,tai kai gryzta savo suneliui nieko negaili,tai syki gryzes padave vaikui savo mobilu pazaisti,pazaide lygiai puse minutes,nes telefonas atsidure kavos puodelyje  ,pamoka teveliui buvo
olivija1981
2008 03 21, 18:10
Kartais pazaidzia su savo zaisliukais, bet gana retai. Turi kelis mylimiausius zaisliukus, tai dar siek tiek domina. Daugiausia zaidzia darzelyje. Turim vezima lelems vezioti tai duodames po kambari kartu su lele  O siaip dar patinka mamos rankinuke revizija padaryti ir pinigine patikrinti kiek ten pas mama pinigeliu  ! Vienu zodziu nenuobodziaujam.
Maniškė tai žaidžia, bet su visokiomis smulkmenomis, krausto, dėlioja, ypač su visokiais niekučiais iš kinderių, barbių ir kitų lėlių priedais. Dar labai "skaito" sava kalba knygas, dabar tai pats mėgiamiausias dalykas...
Iš žaislų pas mus "topas" - modeliukai. Buvom svečiuose, kur jau berniukas paauglys. Tai davė pažaisti modeliukus tokius didesnius. Taip patiko, kad namo juos parsivežėm ir miegot su jais reik  Man tai baisūs jie jau, nes žaidimui tai nepritaikyti. Ratai nulakstė ir kitos detalės krenta (gerai, kad į burną nededa,kas nulūžta, tai man atneša ir atiduoda), bet vis tiek stumdo, burzgia ir pasiemęs lekia prie lango į gatvę žiūrėt... Kiek turėjom visokiu mašinyčių spalvotų gražiu, tai matyt asociacijų su tikrais automobiliais nekelė. Daiktas su ratukais ir tiek. O dabar vat vaikui atradimas, kad turi tokias tikras mašinas
paulapaula
2008 03 21, 23:11
QUOTE(ingere @ 2008 03 21, 20:50) Maniškė tai žaidžia, bet su visokiomis smulkmenomis, krausto, dėlioja, ypač su visokiais niekučiais iš kinderių, barbių ir kitų lėlių priedais. Dar labai "skaito" sava kalba knygas, dabar tai pats mėgiamiausias dalykas... jega  turim pirma vaika kuris zaidzia,smagu
paulapaula
2008 03 22, 16:48
QUOTE(Asta @ 2008 03 21, 21:05) Iš žaislų pas mus "topas" - modeliukai. Buvom svečiuose, kur jau berniukas paauglys. Tai davė pažaisti modeliukus tokius didesnius. Taip patiko, kad namo juos parsivežėm ir miegot su jais reik  Man tai baisūs jie jau, nes žaidimui tai nepritaikyti. Ratai nulakstė ir kitos detalės krenta (gerai, kad į burną nededa,kas nulūžta, tai man atneša ir atiduoda), bet vis tiek stumdo, burzgia ir pasiemęs lekia prie lango į gatvę žiūrėt... Kiek turėjom visokiu mašinyčių spalvotų gražiu, tai matyt asociacijų su tikrais automobiliais nekelė. Daiktas su ratukais ir tiek. O dabar vat vaikui atradimas, kad turi tokias tikras mašinas  laukiu ir as kol mano vaikinas susidomes modeliukais,dabar kartais paima kokia masinyte pastumdyti,tik gaila kad kolkas labai trumpam
Zuikis-Puikiss
2008 03 22, 17:40
Danielius po truputi pradeda zaisti, aisku geresni zaislai virtuves spintelese, telefonai ir viskas ko negalima.
Musu suneliui 1, 4 - zinoma stalcius iskraustyt irgi didziausias malonumas  . Bet zaidzia ir su zaisliukais. Masinos, mazajam, visas gyvenimas  . Aisku, kuo didesne tuo geriau. Auga busimas vairuotojas
erikiuxxx
2008 03 23, 03:48
QUOTE(Puky @ 2008 03 22, 23:12) Musu suneliui 1, 4 - zinoma stalcius iskraustyt irgi didziausias malonumas  . Bet zaidzia ir su zaisliukais. Masinos, mazajam, visas gyvenimas  . Aisku, kuo didesne tuo geriau. Auga busimas vairuotojas  ech o kada maniskis prades dometis masinytemis  kazkaip jam nelabai, tik traukinys patinka zaislinis kuris pats vaziuoja  o kas liecia masinas,tai jam ziuriu tikros daro dideli ispudi,tik iseinam i lauka iskar lekia prie msainu, ciupineja , pamperi,ratus, ir sako DI DI  o vat zaislines didi jam vienodai
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 03 23, 04:48) ech o kada maniskis prades dometis masinytemis  kazkaip jam nelabai, tik traukinys patinka zaislinis kuris pats vaziuoja  o kas liecia masinas,tai jam ziuriu tikros daro dideli ispudi,tik iseinam i lauka iskar lekia prie msainu, ciupineja , pamperi,ratus, ir sako DI DI  o vat zaislines didi jam vienodai  O maniskiui atvirksciai tikros didelio ispudzio nedaro, va nebent traktoriai, nes garsiai burzgia  . O kai su zaislinem zaidzia, tai atsidziaugt negaliu- sliauzioja keturiom po kambari su masina ir burzgia, net seiles i sonus tyksta
mazos kojytes
2008 03 23, 12:30
Na,maniskiui du metai ir 4 menesiai ir jis siaip daznaiusiai zaidzia su masinytem,dar jam patinka piesti
paulapaula
2008 03 23, 17:08
Sveikinu visas mamytes ir ju vaikucius su Sv,Velykom ir linkiu daug sveikatos,laimes ir,kad visos jusu svajones issipildytu!!!!
erikiuxxx
2008 03 23, 18:20
QUOTE(Asta @ 2008 03 21, 13:13) Na aš tai pinigėlių savo vaikui žaisti neduočiau.. Kas kad į burną nededa, bet vistiek maža kas čiupinėjo juos prieš tai.... Neveltui sakoma,kad pinigai pats nešvariausias daiktas. Draugė dirbo parduotuvėlėj tai sakė, kad ją vieną kart net supykino, kai į parduotuvę užėjo bomžas apsipirkti ir pinigus iš kojinės išsitraukė  siaubas koks  ,kai perskaiciau kad mama dave zaisti su pinigais,net papurte  butent per pinigus galima susirkti visokiausiom ligom.
paulapaula
2008 03 24, 11:33
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 03 23, 18:20) siaubas koks  ,kai perskaiciau kad mama dave zaisti su pinigais,net papurte  butent per pinigus galima susirkti visokiausiom ligom.  nu vat man irgi tokie zaislai nepatinka,nors aisku,kartais pati pakisu tokiu nesamoniu,kad baisu  ,kartais atrodo imk bet ka tik duok ramybes
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 03 23, 20:20) siaubas koks  ,kai perskaiciau kad mama dave zaisti su pinigais,net papurte  butent per pinigus galima susirkti visokiausiom ligom. Būtent...Visiškai  , tokie daiktai tikrai skirti ne žaidimui...Bent jau ne tokiems vaikučiams, kurie viską deda į burnytę...
Garbanele
2008 03 24, 19:48
Negerai negerai tos kapeikos, o maniskiui tai pats fainiausias uzsiemimas  Aisku buvo mazesnis tai po 5 susikisdavo i burna ir nesiodavosi, man skaudu ziureti, bet ne visada nusaugai, ypac kai mociute viska leidzia... Dabar zaidzia, bet nebekisa i burnyte, bent tiek gerai, nes as pati esu pries tokius dalykus...sakysit neduok pinigu ir nezais...jis randa, ne tik mano, bet ir visu kitu pinigines ir pareina su pilnom rankom....ai ka jau padarysi, kiti nuo zemes kramtomas gumas ima ir valgo, zemes kisa i burna...jei vaikas nedaro to padarys kazka kita
Zuikis-Puikiss
2008 03 25, 00:10
QUOTE(Garbanele @ 2008 03 24, 20:48) Negerai negerai tos kapeikos, o maniskiui tai pats fainiausias uzsiemimas  Aisku buvo mazesnis tai po 5 susikisdavo i burna ir nesiodavosi, man skaudu ziureti, bet ne visada nusaugai, ypac kai mociute viska leidzia... Dabar zaidzia, bet nebekisa i burnyte, bent tiek gerai, nes as pati esu pries tokius dalykus...sakysit neduok pinigu ir nezais...jis randa, ne tik mano, bet ir visu kitu pinigines ir pareina su pilnom rankom....ai ka jau padarysi, kiti nuo zemes kramtomas gumas ima ir valgo, zemes kisa i burna...jei vaikas nedaro to padarys kazka kita  nu nezinau kiek sveciu buna dar niekada vaikas neatejo su svetima pinigine ar su pinigais, tai manyciau kad reik tas rankines deti tokioj vietoj kad ju nekraustytu vaikuciai. Ir isvis tie pinigai perejo per daugeli zmoniu, purvini baisiausiai o mamos dar zaisti duoda..
Raimondaite
2008 03 25, 15:29
pas mus po pusrytėlių prasideda šokiai.turi vaikiškų dainelių kompaktą ir šoka , jau išmokam kaip rodyti du gaideliai dainelę ir kitas.o kai pavargsta atsigula ant dėlionių kilimėlio ir dėsto.dar labai žaidžia su traukiamu tel. kuris yra labai įdomus.mums 1,8 mėn.
joviliukste
2008 03 25, 17:19
[quote=Garbanele,2008 03 24, 17:48] Negerai negerai tos kapeikos, o maniskiui tai pats fainiausias uzsiemimas  Aisku buvo mazesnis tai po 5 susikisdavo i burna ir nesiodavosi, man skaudu ziureti, bet ne visada nusaugai, ypac kai mociute viska leidzia... Dabar zaidzia, bet nebekisa i burnyte, bent tiek gerai, nes as pati esu pries tokius dalykus...sakysit neduok pinigu ir nezais...jis randa, ne tik mano, bet ir visu kitu pinigines ir pareina su pilnom rankom....ai ka jau padarysi, kiti nuo zemes kramtomas gumas ima ir valgo, zemes kisa i burna...jei vaikas nedaro to padarys kazka kita  cia tikriausiai nuo manes viskas apie tas kapeikas prasidejo, bet negalvojau kad reik taip smulkiai paaiskint, pasakiau kad megsta su centais zaist, bet nepasakiau kad ji turi savo kapeikeles (taj yra kruva lietuvisku centu)  is pradziu irgi uzsirekiau ant draugo kad padave, bet sako as i ta skysti kur tu buteliukus mirkai jas pamirkiau  (negaliu pagalvot kad jam taip sove i galva, bet lb apsidziaugiau ) o db tenka siaip ar taip daznai plauti, nes nuo lipniu rankuciu sulimpa visos  palaikai indely su fairy ir vel svarios  i burnyte nekisa, tad per daug ir nesijaudinu  o tiesa kad lauke irgi visokiu s....prisirankioja, sunis paglosto, kates....tad nespesi cia priziureti visko  o i tases irgi lenda, jei ne vietoj pasideda kur pasiekti mazoji sugeba, taj greitai patikrina ka sveciai nesiojasi  savaitgali buvom pas drauge, jos mergyte turejo zaislini kasos aparata, taj manoi tiek zaide, si savaitgali varau toki pati pirkt  kartais vaikam patinka smulkus daigciukai, o ir vaizduote lavint gali, ir skaiciukus pazint mokintis su pinigeliais  manoji jau atskiria rudus nuo baltu, i atskiras kruveles, o db mokinames sudeti pagal dydi, o paskui dar visko prisigalvosim  tad kol ji jais domisi as lb dziaugiuosi, nes zaisliukai taj paskutinej vietoj - visai neidomu
paulapaula
2008 03 25, 20:57
as neesu tokia kategoriska pries tuos zaidimus su pinigais,nes pati duodu ir su laidu(jis kartais toki is stalciaus pasiima)zaisti ir mano plauku dziovintuva pasiemes vaiksto  kiekviena savaip ziuri i tuos dalykus,manau kad taip jau steriliai neuzauginsi vaiko,o beto sako,kad ir nereikia,nes po to vaikai buna labai neatsparus visokioms bakterijoms,manau jei mama duoda zino ka daro. Man buvo toks atvejis,vaikas zaide su dudelia kuri skirta maziems vaikams,jis megsta duduoti  ,laike ja burnoje ir paslydes krito,ir ta dudele perreze jam gomuri,kraujo buvo ziauriai daug,stresas,kurio nelinkeciau niekam,vaziavom i klinikas,aciu dievui,kad tik perbreze,o ne pradure,viskas greitai uzgijo,bet va kartais galima prisidaryti bedu ir su vaikams skirtais zaislais,cia manau niekas nuo nieko neapsaugotas
Oi kiek baisybiu priskaiciau  .Kas liecia pinigus tai stengiuos,kad net nematytu.Pirma kart kai paeme iskart i burna nukeliavo  . Kas del stalciu-nedraudziau lyst (aisku vertingiausi ar pavojingiausi daiktai sukrauti kitur).Tai greit atsibodo.Kelis kart tvarka bande daryt,bet kol kas apstojo Maniskiui metai ir 4men.zaislais visai nesidomi  .Idomu tik tai kas sukasi  .Masinos tai tik apverstos visos ir suka ratus  .O jau skalbimo masina tai isvis nr 1 pas mus.Prastovi visa valanda  .Ir rankom mosikuoja,ir kojom trypia.Kai stovet atsibosta tai ir atsiklaupia,galva ikisa i bugno stikla ir spokso  .Na,mazdaug nupasakojau  .Labai sunku ka nors nupirkt ir kuom nors sudomint  .
kristinuxsx
2008 03 25, 22:57
Na maniske irgi nelabai jau viena zaidzia geriau kraustineja stalcius ir daro taj ko mama ir tetis neleidzia...  o kai iseina i darzeli taj aukletojos sake kad yra labai geras vaikas nei verkia nei isterikuoja zaidzia sau patenkinta  kas liecia zaidimus su pinigais taj neduodu bet jei jau kada nuciumpa kai teciui is kisenes iskrenta taij jau tikrai neatimsi  ,bet i burnyte tik karta buvo isikisusi ...dabar truputi uzsiimam piesimu
mano kleckas irgi jau pradeda zaisti pats su masinelem, vazineja, burbia, bet vis tiek geriausia veikla - kraustyti kas jam neleidziama, dulkiu siurblys, blenderis, zodziu viskas kas burbia
evelina
2008 03 26, 10:09
 perskaičiau jūsų pasisakymus ir parašysiu ką mano mažė mėgsta. Tai va, balionai patinka, o ypač kai priputi ir paleidi skristi. o juoko būna  lekia paimti, atneša ir sako: pust pust  kamuolius mėgsta mėtyti. Turim keletą, mažą guminį, didelį pripučiamą, bet labiausiai patinka tėčio krepšinio kamuolys. Dėl jo net į balkoną spraudžiasi, kad pasiimtų. Bet reikia kartu mėtyti. Pamato kamuolį ir rėkia Kalysss  Neseniai nupirkom puodelius ir arbatinuką. Buvo džiaugsmo kelioms dienoms, vaišino lėles arbata ir kava. Nešė ir mums "gerti" kavą, nes kava jai kažkoks stebuklas, parduotuvėj nutveria pakelį ir nešasi. Dar mėgsta lįsti kur negalima. Ir išskirti jai vieno stalčiaus neišeina, nes reikia visų stalčių, net ten kur kojinės ir triusikai, įlipa ir sėdi ten, savo rūbus išverčia iš spintelės ir lenda slėptis. ir šiaip, reikia visų tikrų daiktų, puodų, kompo, distancinio tv pultelio, telefonų, žodžiu visko.Vakar radom gerą žaidimą, su akmenukais. dėliojo iš vieno indelio į kitą, mėtė. Bet reikia kartu būti, kad nesugalvotų į burną įsikišti, nes iš pradžių ji galvojo, kad tai saldainiai kol išaiškinau, kad jie nevalgomi Turi žaislų pilną dėžę, bet jie nejudinami  kompanijos reikia žaidimams. Va, kad prirašiau.
(: Gabijos Mamyte :)
2008 03 26, 14:29
Sveikos mamusiukes ..ziuriu nekas pas jus su zaidimais...o manoji tai visada uzsiemusi,na nevisada,bet daug laiko praleidzia su zaisliukais.Labiausiai megsta plasmasinius daikciukus,zaidzia ir su puodais(barskina su saukstu ar samciu  ),megsta i spinteles ilindusi kapstytis,puodus skirstyti (pagal skambejima),.Dabar ismoko muzikini zentra spaudineti,kompa isjungti  ..turi savo muzikini kompakteli ir megsrtamiausias daineles,kurioms grojant soka ir ploja rankutemis  Megsta ziureti animacinius filmukus atsikelusi...labai viska komentuoja  iskelia pirsteli i virsu ir burbuliuoja...dzu..dzi dzi..ir pan.  ,oi daug mano panele prisigalvoja visko  P.S.Kartais net pagalvoju,gal as blogai darau,kad kartu nezaidziu
paulapaula
2008 03 26, 14:38
 +2008 03 26, 14:29--> QUOTE((: Gabijos Mamyte  @ 2008 03 26, 14:29) Sveikos mamusiukes ..ziuriu nekas pas jus su zaidimais...o manoji tai visada uzsiemusi,na nevisada,bet daug laiko praleidzia su zaisliukais.Labiausiai megsta plasmasinius daikciukus,zaidzia ir su puodais(barskina su saukstu ar samciu  ),megsta i spinteles ilindusi kapstytis,puodus skirstyti (pagal skambejima),.Dabar ismoko muzikini zentra spaudineti,kompa isjungti  ..turi savo muzikini kompakteli ir megsrtamiausias daineles,kurioms grojant soka ir ploja rankutemis  Megsta ziureti animacinius filmukus atsikelusi...labai viska komentuoja  iskelia pirsteli i virsu ir burbuliuoja...dzu..dzi dzi..ir pan.  ,oi daug mano panele prisigalvoja visko  P.S.Kartais net pagalvoju,gal as blogai darau,kad kartu nezaidziu   saunuole mergicka,tik as noriu irgi prisipazinti,kad zaidziupati su vaiku tai irgi mazai,perleidziu sita veikla dukrai,bet visgi manau,kad vaikas turi moketi pazaisti vienas ir pats save uzimti,nesedes vis kas nors pasoneje ir nezais visalaika,juk namuose ne vien maziausias turi karaliauti  ot
laura1227
2008 03 26, 14:47
As ir noreciau,kad dukryte daugiau zaistu viena,bet retai kada taip buna, zaislai greit atsibosta ir labai patinka pro langa ziureti. Kai esam dviese namie, tai ji daugiau zaidzia viena,bet kai grizta vyras,tai is ranku nenori paleist, vis veda prie lango ir praso pakelt paziuret,taip ir vedzioja uz rankos.
Dar gerai,kad megsta paveziot zuikuti, turim toki su ratukais ir sraige ant virvutes,dar knygutes kartais paskaito,su masinyte pasivazineja, o jau megsta batukus matuotis ir nusirenginet pedkelnes ir kojines.
2008 03 26, 20:43
...manoji taip pat megsta ziureti pro langeli,tik,kad labai ilgai ji ten nori stoveti,komentuoja viska,akis isputus,kazka aiskina,man tai juokas ima  ..knygutes,katalogus taip pat vartom,ieskom ,lelyciu',kartais paplesom  turim toki zaisla minksta,katina,tai ji apsikabinusi vaiksto (daro 'myliu myliu'),buciuojasi  ...tikrai dziaugiuosi,kad ji pazaidzia viena,jau dabar manu,kad ji bus savarankiska  ..sekancios pirkiniu sarase bus medines kaladeles,paziuresim,kaip su jomis uzsiims
Kaip smagu skaityt kad ne mes vieni randam "idomiu" zaidimu Maniskio: Nr 1. Brolio Magnasticks zaidimas su magnetais- prarijo 12 magnetu (rutuliu) - aciu dievui - iskakino , zaidimas "suvalgytas", likucius gerai pakavojom Nr 2. Broliu taupykles su centais  , o jei randa kur nukritusi -neisplesi is ranku... Nr 3. Zaidimas - apziurek virtuve, gal kur nors pasieksi peili.... sedziu kambary ir ateina mano mazas i rankas 3 peilius pasiemes  net pult artyn baisu buvo kad neisgasdinciau.... Nr 4. Tualetinio popieriaus isvyniojimas po buta Nr. 5 viso ko sukisimas i skalbianke Nr 6. nurinkti nuo skalbiniu dziovykles broliu apatini trikotaza ir kiek telpa -viska susimauti sau per galva nr.7 spinteliu kraustymas (jei pavyksta viso ko ispylimas ant grindu; paskutinis pasiekimas ; rado Tuteli, ispyle ant grindu, dickis mano paliepimu susiurbe, siurbliui tutelis nepatiko; rezultate nebeturim nei tutelio nei siurblio; vat pagalvojau, gerai tiems teletabiams- ju siurblys net kremo kalna susiurbia) Nr 8. Paleisti is narbvelio degu (nei tai ziurkenas nei tai sinsiliukas), ir sudeti savo daiktus i narva... nr 9. ijunk/isjunk kompiuteri nr 10 "pakloti " lovas, pasiimti buteli alaus (tuscia, laikoma prie siuksliadezes) ir ilipus pas broli i lova "skaityti" ne vietoje palikta "Hari Poteri"... P.S. Beje, zaislu pas mus tai yra - nors bendram bardake kartais juos rasti sunku buna...
2008 03 27, 10:29
[quote=dooovile,2008 03 26, 22:59] Kaip smagu skaityt kad ne mes vieni randam "idomiu" zaidimu Maniskio: Nr 1. Brolio Magnasticks zaidimas su magnetais- prarijo 12 magnetu (rutuliu) - aciu dievui - iskakino , zaidimas "suvalgytas", likucius gerai pakavojom Nr 2. Broliu taupykles su centais  , o jei randa kur nukritusi -neisplesi is ranku... Nr 3. Zaidimas - apziurek virtuve, gal kur nors pasieksi peili.... sedziu kambary ir ateina mano mazas i rankas 3 peilius pasiemes  net pult artyn baisu buvo kad neisgasdinciau.... ...geras cia  Mano voveryte taip pat megsta viska "pasideti" skalbimo masinoje ir apatini trikotaza matuojames per galva ....  ....
paulapaula
2008 03 27, 11:00
QUOTE(dooovile @ 2008 03 26, 23:59) Kaip smagu skaityt kad ne mes vieni randam "idomiu" zaidimu Maniskio: Nr 1. Brolio Magnasticks zaidimas su magnetais- prarijo 12 magnetu (rutuliu) - aciu dievui - iskakino , zaidimas "suvalgytas", likucius gerai pakavojom Nr 2. Broliu taupykles su centais  , o jei randa kur nukritusi -neisplesi is ranku... Nr 3. Zaidimas - apziurek virtuve, gal kur nors pasieksi peili.... sedziu kambary ir ateina mano mazas i rankas 3 peilius pasiemes  net pult artyn baisu buvo kad neisgasdinciau.... Nr 4. Tualetinio popieriaus isvyniojimas po buta Nr. 5 viso ko sukisimas i skalbianke Nr 6. nurinkti nuo skalbiniu dziovykles broliu apatini trikotaza ir kiek telpa -viska susimauti sau per galva nr.7 spinteliu kraustymas (jei pavyksta viso ko ispylimas ant grindu; paskutinis pasiekimas ; rado Tuteli, ispyle ant grindu, dickis mano paliepimu susiurbe, siurbliui tutelis nepatiko; rezultate nebeturim nei tutelio nei siurblio; vat pagalvojau, gerai tiems teletabiams- ju siurblys net kremo kalna susiurbia) Nr 8. Paleisti is narbvelio degu (nei tai ziurkenas nei tai sinsiliukas), ir sudeti savo daiktus i narva... nr 9. ijunk/isjunk kompiuteri nr 10 "pakloti " lovas, pasiimti buteli alaus (tuscia, laikoma prie siuksliadezes) ir ilipus pas broli i lova "skaityti" ne vietoje palikta "Hari Poteri"... P.S. Beje, zaislu pas mus tai yra - nors bendram bardake kartais juos rasti sunku buna...  skaitau,tai atrodo,kad apie mano vaika raso
Gera-mama
2008 03 27, 11:01
Na va, o aš maniau, kad tik maniškė tokia manekenė auga, visus rūbus turi pasimatuoti, jei nepavuksta per galva užsimaiti, tai ant kaklo, kaip šalikėlį apsivynioja, vietoj drabužių tan tikslui labai tinka ir virtuviniai šluostukai, rankšluosčiai ir t.t. Su žaisliukais žaidžia tik, jei kartu su ja žais kas kitas, nebent, mylimą lėlę su savim nešioja ir myluoja. Įdomiausi mūsų žaislai, tai distanciniai ir telefonai jais mes dažnai visiem majakinam ir tuščias žinutes siuntinėjam  , iš visų elektroninių žaisliukų būna labai greit išimamai elementai. Jei tik mažoji tyli ir kelias minutes jos nematyt, tai tekina lekiu jos ieškoti, nes jau žinau kad vėl ką nors įdomais sugalvojo
|
|