Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žyvardas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
giedruole
Tai mano pusseserės sūnaus vardas, iš pradžių visiems pasirodė labai savotiškas, bet pripratom, dabar net neįsivaizduojam jo kitu vardu mirksiukas.gif
Kaira
mano dukros darželio grupėje buvo Žyvardas. mama kažkokia keista, vaikas neprognozuojamas ir nevaldomas, per rytmečius niekada nedalyvaudavo programoje, o tiesiog būdavo salėje, siautėdavo ir visą renginį gadindavo, mama tuo buvo visai patenkinta. kadangi man sudarė truputį atsilikusių žmonių vaizdą, tai pagalvojau, kad ir vardas atitinka, dar geriau būtų Žvingaudas smile.gif
aggree
QUOTE(Kaira @ 2011 11 25, 13:42)
mano dukros darželio grupėje buvo Žyvardas. mama kažkokia keista, vaikas  neprognozuojamas ir nevaldomas, per rytmečius niekada nedalyvaudavo programoje, o tiesiog būdavo salėje, siautėdavo ir visą renginį gadindavo, mama tuo buvo visai patenkinta. kadangi man sudarė truputį atsilikusių žmonių vaizdą, tai pagalvojau, kad ir vardas atitinka, dar geriau būtų Žvingaudas smile.gif
*

lotuliukas.gif
Žyvardas schmoll.gif Koks tavo vardas? - Žy smile.gif
Elixe
Nežinau, bet man atrodo, kad tai lietuviškas, senoviškas vardas. Kažkas tokio- "žymus" ir "vardas", arba "žygis" ir "vardas".... g.gif
dzestina
bigsmile.gif negrazus schmoll.gif
l'eau
negražus net labai, bet vaikas tokį vardą jau gavo ir kur dings rolleyes.gif
Isila
QUOTE(Elixe @ 2011 11 25, 15:31)
Nežinau, bet man atrodo, kad tai lietuviškas, senoviškas vardas. Kažkas tokio- "žymus" ir "vardas", arba "žygis" ir "vardas".... g.gif
*

aš to lietuviškumo nė pro kur neįžiūriu. Čia kaip Klaidas nuo klaida ar klaidžioti irnesakyk.gif

o šiaip vardas... negražus, sunkiai tariamas, grubus. Primena nevykusį vertinį ar bandymą sulietuvinti.
*Liepa18*
Na teisybę pasakius man žiaurus... unsure.gif rolleyes.gif
Karikima
Labai jau sunkiai istariamas ir isimenamas..
LanaLana
QUOTE(Karikima @ 2011 11 26, 01:49)
Labai jau sunkiai istariamas ir isimenamas..
*

Man tai kaip ZVYRAS skamba smile.gif nefainas visai blush2.gif
aurkev
unsure.gif
nea labai negrazus.
Piktukė
Kaip žydo vardas ar tai žvyras... Labai nekaip skamba...
Hermion@
Negražus schmoll.gif
Sorceress
Labai jau neskambus, reikšmės nežinau (jeigu tokia yra), bet pagal skambesį tikrai nekoks schmoll.gif
giedruole
Aš siūliau pavadinti Žymantu arba Žygimantu, tai jau kur kas geresnis variantas. Neįsivaizduoju, iš kur ji tą Žyvardą ištraukė.
duokanka
O man patiko. Labai idomiai skamba. Ir nera cia ko stebetis keistumu. Nauji laikai - nauji vardai. Jau daug graziau skamba nei perdarytas Juozas - Juozapotas doh.gif Siaip prisiminiau blush2.gif
husmor
Vargsas vaikas, gaves toki varda, per tevu issidirbinejima ji ne karta uzgaulios mokykloj, na suaugs..gales pasikeist.
Ramunita
QUOTE(husmor @ 2011 11 27, 15:58)
Vargsas vaikas, gaves toki varda, per tevu issidirbinejima  ji ne karta uzgaulios mokykloj, na suaugs..gales pasikeist.
*

oi nebūtinai smile.gif visos pravardės ir užgauliojimai priklauso nuo vaiko. Jei vaikas silnenis,tai ir pats normaliausias vardas gali būt taip sugalvotas,iškraipytas,kad...Šiaip esu pastebėjus,kad kuo retesnis vardas,na toks ne tai,kad retesnis,bet sunkiau ištariamas mažiau pravardžių sulaukia,nei tie populiarieji. Tarkim mano klasėj buvo Jonas,tai nu tamponas,gandonas,ir visi žodeliai su -onas jam lipo. o Rasa,tai girdėdavo dainuška-Rasa, šū.d.ą kasa.
ciuke
Oh my god........

pavasarejanti
schmoll.gif doh.gif schmoll.gif blink.gif
kregždutė
Nepatinka schmoll.gif
Giuste
Nepatinka.
Arvena
kažkoks netikras g.gif
Milda_Milda
Sukus,negrazus, is kart nukautuoja. O trumpini tikrai sugalvos zvyras,zydas ir pan.
Akvilchikas
Na, tas pats kas Fjameta doh.gif
ganna
Norisi tarti Žvygardas g.gif schmoll.gif nepatinka visai.
Geriuke
unsure.gif unsure.gif doh.gif Kas cia per nesamone? blink.gif
AJuraciukas
na ne nesamone bet yra grazesniu. Isivaizduokite paaugli ar suaugusi vyra vardu Zyvardas Pavardenis.
Vienas is keistesniu vardu ir tiek.
Glamour22
doh.gif
prilijo
nu neaaa
biti atskrend
Kazkaip skambesio neturi, man labai nepatinka.
Chouchou
aj nu... doh.gif
Baisa.
Siaubas swoon.gif
Ruby Tuesday
As is pradziu perskaiciau Žvyvardas biggrin.gif Bet net ir be tos papildomos V labai sudetingas vardas.
Nomadica
duodant varda reik visada galvot apie vaika... ar aciu pasakys?? doh.gif Neduok D. bus letesnis koks, ramesnis vaikas... uzguitas bus..
vasareuk
Labai negrazus vardas,net suniui netinka.
kaleva
doh.gif
RitaRazi
Mano vyras ka tik priejo prie kompiuterio ir perskaites varda tepasake: "zmones varda tikriausiai sau duoda, ne vaikui... Kadangi savo jau nepasikeis"...
Is tiesu, nezinau, ar verta taip bandyti savo vaiko psichologine stiprybe ir kantruma... unsure.gif
violytegj
doh.gif
neyartha
siaubas. nu neskriauskit vaikų. blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.