Tai mano pusseserės sūnaus vardas, iš pradžių visiems pasirodė labai savotiškas, bet pripratom, dabar net neįsivaizduojam jo kitu vardu
mano dukros darželio grupėje buvo Žyvardas. mama kažkokia keista, vaikas neprognozuojamas ir nevaldomas, per rytmečius niekada nedalyvaudavo programoje, o tiesiog būdavo salėje, siautėdavo ir visą renginį gadindavo, mama tuo buvo visai patenkinta. kadangi man sudarė truputį atsilikusių žmonių vaizdą, tai pagalvojau, kad ir vardas atitinka, dar geriau būtų Žvingaudas
QUOTE(Kaira @ 2011 11 25, 13:42) mano dukros darželio grupėje buvo Žyvardas. mama kažkokia keista, vaikas neprognozuojamas ir nevaldomas, per rytmečius niekada nedalyvaudavo programoje, o tiesiog būdavo salėje, siautėdavo ir visą renginį gadindavo, mama tuo buvo visai patenkinta. kadangi man sudarė truputį atsilikusių žmonių vaizdą, tai pagalvojau, kad ir vardas atitinka, dar geriau būtų Žvingaudas Žyvardas
Nežinau, bet man atrodo, kad tai lietuviškas, senoviškas vardas. Kažkas tokio- "žymus" ir "vardas", arba "žygis" ir "vardas"....
negražus net labai, bet vaikas tokį vardą jau gavo ir kur dings
QUOTE(Elixe @ 2011 11 25, 15:31) Nežinau, bet man atrodo, kad tai lietuviškas, senoviškas vardas. Kažkas tokio- "žymus" ir "vardas", arba "žygis" ir "vardas".... aš to lietuviškumo nė pro kur neįžiūriu. Čia kaip Klaidas nuo klaida ar klaidžioti o šiaip vardas... negražus, sunkiai tariamas, grubus. Primena nevykusį vertinį ar bandymą sulietuvinti.
Na teisybę pasakius man žiaurus...
Labai jau sunkiai istariamas ir isimenamas..
nea labai negrazus.
Kaip žydo vardas ar tai žvyras... Labai nekaip skamba...
Negražus
Labai jau neskambus, reikšmės nežinau (jeigu tokia yra), bet pagal skambesį tikrai nekoks
Aš siūliau pavadinti Žymantu arba Žygimantu, tai jau kur kas geresnis variantas. Neįsivaizduoju, iš kur ji tą Žyvardą ištraukė.
O man patiko. Labai idomiai skamba. Ir nera cia ko stebetis keistumu. Nauji laikai - nauji vardai. Jau daug graziau skamba nei perdarytas Juozas - Juozapotas
Vargsas vaikas, gaves toki varda, per tevu issidirbinejima ji ne karta uzgaulios mokykloj, na suaugs..gales pasikeist.
QUOTE(husmor @ 2011 11 27, 15:58) Vargsas vaikas, gaves toki varda, per tevu issidirbinejima ji ne karta uzgaulios mokykloj, na suaugs..gales pasikeist. oi nebūtinai
Oh my god........
Nepatinka
Nepatinka.
kažkoks netikras
Sukus,negrazus, is kart nukautuoja. O trumpini tikrai sugalvos zvyras,zydas ir pan.
Na, tas pats kas Fjameta
Norisi tarti Žvygardas
na ne nesamone bet yra grazesniu. Isivaizduokite paaugli ar suaugusi vyra vardu Zyvardas Pavardenis.
Vienas is keistesniu vardu ir tiek.
nu neaaa
Kazkaip skambesio neturi, man labai nepatinka.
aj nu...
Siaubas
As is pradziu perskaiciau Žvyvardas
duodant varda reik visada galvot apie vaika... ar aciu pasakys??
Labai negrazus vardas,net suniui netinka.
Mano vyras ka tik priejo prie kompiuterio ir perskaites varda tepasake: "zmones varda tikriausiai sau duoda, ne vaikui... Kadangi savo jau nepasikeis"...
Is tiesu, nezinau, ar verta taip bandyti savo vaiko psichologine stiprybe ir kantruma...
siaubas. nu neskriauskit vaikų.
|