Velniuke
2011 11 27, 16:30
NERANDATE MOTYVACIJOS KEISTI ĮPROČIUS? ATSIBODO LANDŽIOTI Į ŠALDYTUVĄ? NEBETELPAT Į DŽINSUS? NEPASTEBIT SAVO GROŽIO VEIDRODYJE? GALBŪT ATĖJO LAIKAS KAŽKĄ KEISTI O mūsų gausus būrys bendraminčių tikrai priims ir jaunas ir senas, ir linksmai nusiteikusias, ir pavargusias, liūdnas ..... bet LABAI LABAI NORINČIAS PASIKEISTI.....
PIRMIAUSIA SKAITYK ATIDŽIAI DIETOS MENIU, po to pažvelk kokių rezultatų pasiekė mūsų kolektyvas ir jeigu didelis noras pasiekti tikslą - JUNKIS Į MŪSŲ BŪRĮ!
VISKAS - KĄ JUMS REIKIA ŽINOTI (spauskite ant šios nuorodos)JEI NORITE LAIKYTIS ŠIOS DIETOS KARTU SU MUMIS reikia: bendrauti išmokti save mylėti ir savimi didžiuotis bei pasitikėti privalomų ataskaitų apie numestą svorį čia nėra, tegul už Jus kalba Jūsų paraše esanti liniuotė norėdama įsilieti į mūsų būrį, atsiųskite duomenis apie dietos pradžios datą, ūgį, svorį ir siekiamą svorį (jei norite gimimo datą) Velniukei į až arba paštą ir.... PRAŠAU ĮJUNGTI LINIUOTES RAŠANT ŽINUTES Smagiai gražėjančių sarašėlis: 1. Merlinn - startas 2010.11.29 ūgis 180 cm, pradžia 88 kg, tikslas 62 kg 2. Eltique - startas 2011.01.06 ūgis 176 cm, pradžia 90 kg, tikslas 70 kg 3. Inabaike - startas 2011.01.25 ūgis 164 cm, pradžia 83.6 kg, tikslas 63 kg 4. Brauna - startas 2011.02.03 ūgis 165 cm, pradžia 97 kg, tikslas 65 kg 5. Babel startas 2011-02-07 ūgis 175 cm, pradžia 74 kg, tikslas 58 kg 6. Dalikexxx - startas 2011.02.13 ūgis 169 cm, pradžia 106 kg, tikslas 65 kg 7. Ingsiz - startas 2011.02.25 ūgis 165 cm, pradžia 105 kg, tikslas 70 kg 8. Bast startas 2011-02-28 ūgis 174 cm, pradžia 110 kg, tikslas 75 kg 9. Indrepac- startas 2011.03.07 ūgis 164 cm, pradžia 66kg, tikslas 55 kg 10. Laurita84 - startas 2011.03.14 ūgis 169 cm, pradinis svoris 87.5kg, tikslas 72 kg 11. Oksana1976 - startas 2011-03-16 ugis 170 cm pradžia 85 kg tikslas 61 kg 12. Vitalijaxx startas 2011-04-13 ūgis 167 cm, pradžia 78 kg, tikslas 58 kg 13. Gobei startas 2011-04-30 ūgis 167 cm, pradžia 87 kg, tikslas 58 kg. 14. Bambuccia startas2011-05-02 ūgis 176 cm, pradžia 75, tikslas 65 kg 15. Babuliux startas 2011-05-08 ūgis 168 cm pradžia 84 kg tikslas 70 kg 16. Jurgitele25 startas 2011-05-09 ūgis 164 cm pradžia 85 kg tikslas 66 kg 17. irmulina startas 2011-08-31 ūgis 169 cm pradžia 81 kg tikslas 70 kg 18. GRAŽINA25 - startas 2011.09.05 ūgis 167 cm, pradžia 72 kg, tikslas 57 kg 19. Lukute - startas 2011.09.12 ūgis 156 cm, pradžia 58 kg, tikslas 48 kg 20. evelinka - startas 2011.09.16 ūgis 170 cm, pradžia 88 kg, tikslas 61 kg 21. Svaj-a - startas 2011.09.23 ūgis 164 cm, pradžia 98 kg, tikslas 60 kg 22. Lamcik - startas 2011.09.27 ūgis 164 cm, pradžia 100,3 kg, tikslas 65 kg 23. Sciarola - startas 2011.10.05 ūgis 158 cm, pradžia 71 kg, tikslas 55 kg 24. Ewasadz - startas 2011.10.10 ūgis 170 cm, pradžia 87 kg, tikslas 68 kg 25. Mike Pukotukas - startas 2011.10.18 ūgis 168 cm, pradžia 90 kg, tikslas 75 kg 26. Sunflowers - startas 2011.10.22 ūgis 160 cm, pradžia 93 kg, tikslas 70 kg 27. <Indriuska> - startas 2011.10.24 ūgs 175 cm, pradžia 78.4 kg, tikslas 65 kg 28. Udumbara - startas 2011.10.27 ūgis 167 cm, pradžia 79 kg, tikslas 58 kg 29. Nautikaa - startas 2011.10.29 ūgis 155 cm, pradžia 69 kg, tikslas 50 kg 30. Alioska - startas 2011.11.07 ūgis 168 cm, pradžia 89 kg, tikslas 60 kg 31. Tanzania - startas 2011.11.11 ūgis 165 cm, pradžia 94 kg, tikslas 70 kg 32. Sauluze - startas 2011.11.14 ūgis 182 cm, pradžia 78 kg, tikslas 68 kg 33. Sala79 - startas 2011.11.22 ūgis 164 cm, pradžia 67 kg, tikslas 55 kg 34. saule**-startas 2011.11.23 ūgis 171 cm, pradžia 85 kg, tikslas 65 kg 35. Ela....-startas 2011.11.25 ūgis 169 cm, pradžia 89,9 kg, tikslas 69 kg 36. Irmapirma-startas 2011.12.01 ūgis 166 cm, pradžia 92 kg, tikslas 66 kg 37. Samantila - startas 2011.12.15 ūgis 165 cm, pradžia 75 kg, tikslas 55 kg 38. Smilgu - startas 2012.01.05 ūgis 178 cm, pradžia 86,8 kg, tikslas 69 kg 39. Promile - startas 2012-01-06 ūgis 175 cm, pradžia 91,4 kg, tikslas 75 kg 40. Cukrelis startas 2012-01-09 ūgis 164 cm pradžia 85 kg tikslas 66 kg 41. Varliuk-Kvaksiukė - startas 2012-01-09 ūgis 164 cm, pradžia 93,3 kg tikslas 62 kg 42. Faustytė - startas 2012-01-10 ūgis 164 cm, pradžia 70, tikslas 58 kg 43. Mama2004 - startas 2012.01.12, ūgis 167cm, pradžia 80,7 kg, tikslas 60 kg
Pasiekusios tikslą Aistukass - numetė 10kg per 6 savaites. Jolantaarmin numetė 33 kg. Laura777 numetė 10 kg per 6 mėnesius. Pupelė numetė 15 kg per 4.5 mėnesio. Velniukė numetė 33 kg per 9 mėnesius. Jugita29 - numetė 12 kg per 6 mėnesius.Nerealiausių pasaulio moterų ALBUMASAlbumą prižiūri ir rakčiuką saugo Laura777 Jei ir tu nori pamatyti akivaizdžius rezultatus, po mėnesiuko bendravimo gali prašyti rakto nuo lobių skrynios o kad nepamirštume savo bendraminčių gimtadienių...........Chazanikių gimtadieniai Sausis 6 Spyglė / 22 - Baltaake Vasaris 23 Merlinn Kovas 3 Cukrelis / 20 - Romuxd Balandis 4- Sala79 / 23 Kapricija / 28 - Laurita84 Gegužė 10 - lamcik / 18 - Ralma, Sciarola Birželis 3 - Pupele / 30 Jugita29 Liepa 11 - Grazina25 Rugpjūtis 8 Bast / 18 - Eltique Rugsėjis 6 Mumrik / 15 Dalikexxx/ 24 Jurgitele25 Spalis 7 Jolantaarmin / 9 - Samantila/ 13 ingsiz / 18 - Oksana1976 Lapkritis 3 - Velniuke / 13 - Inabaike / 18 - Gobei Gruodis -18 Laura777 / 29 - Brauna-
Velniuke
2011 12 01, 17:07
Sveikutės - vakar grįžom iš ligoninės jau kaip ir sveiki. Vakar naktį jau šildėmės nuosavu šildymu. Tik šiandien pasijungiau kompą, bet prilipsiu tik gal ryt, nes namai pilni dulkių po meistrų. iki brangiosios
QUOTE(Velniuke @ 2011 12 01, 17:07) Sveikutės - vakar grįžom iš ligoninės jau kaip ir sveiki. Vakar naktį jau šildėmės nuosavu šildymu. Tik šiandien pasijungiau kompą, bet prilipsiu tik gal ryt, nes namai pilni dulkių po meistrų. iki brangiosios Sveika sugrizus, smagu girdet, kad viskas jums gerai
merlinn
2011 12 02, 00:14
na ka paneles as jau be itvaro ,nu rezultatais patenkinta,tik dar labai utinusi,bet atsigausiu reikia ttik laiko.
aciu velniuke uz namucius,kai paziurejau kiek musu daug,ir kai paziurejau pirmoji kuri pradejau dieta laikytis ir jau metai tikslas nepasiektas ,reikia ant gedos stulpo mane pogalai,,,, saunu ,kad geri mazulio tyrimai...
naujokei tris kartus valio ,tikrai pamatysi pasieksi tai..ka esi uzsibrezusi,,,labanaktukas
Velniuke
2011 12 02, 08:40
labas rytas gražuolytės, atsikėliau ir kibsiu vėl tvarkytis. Vaikučiai pas močiutę dar gyvena tai norisi greičiau namus apsikuopti, kad jie galėtų sugrįžti.
Pgaliau pas mus namuose karaliauja savarankiškas šildymas. pagaliau atsijungimas nuo miesto šildymo baigtas, belieka išmokti naudotis ir atsireguliuoti, kad gyventume šiltai už protingą kainą.
sėkmės Merlin tau sveikstant
Laura777
2011 12 02, 10:36
QUOTE(Velniuke @ 2011 12 02, 08:40) labas rytas gražuolytės, atsikėliau ir kibsiu vėl tvarkytis. Vaikučiai pas močiutę dar gyvena tai norisi greičiau namus apsikuopti, kad jie galėtų sugrįžti. Pgaliau pas mus namuose karaliauja savarankiškas šildymas. pagaliau atsijungimas nuo miesto šildymo baigtas, belieka išmokti naudotis ir atsireguliuoti, kad gyventume šiltai už protingą kainą. sėkmės Merlin tau sveikstant Pagaliau grįžai. Smagu girdėti, kad viskas gerai  Visas kviečiu kavos 
Velniuke
2011 12 02, 11:34
QUOTE(Laura777 @ 2011 12 02, 11:36) Pagaliau grįžai. Smagu girdėti, kad viskas gerai  Visas kviečiu kavos   labai norėčiau tos žalios desertinės vyšnios, labiau nei pyragėlio )))))
merlinn
2011 12 02, 13:30
labukas labukas
kaip dziaugiausi svarstykles 65,500 nu fantastika,sonai melyni nuo lanko ,bet paskui kaip grazu bus,,,laura baik gundyti,,,,
geros dieneles
Velniuke
2011 12 02, 17:12
fuiii kaip nusikauliau, bet jau namai švarūs, ryt laukia spinta ir vualia ))))... eisiu gert tik dar nežinau ko ar kavos ar arbatos
Udumbara
2011 12 02, 20:52
Labutis visoms. Foruma kiekviena diena paskaitau, tik nieko nerasau. Nutariau dabar pasisakyti trumpai... Dietos prasilaikiau 1 men. su trupuciu ir rezultatas tvirtai numesti 4 kg. Per visa si laika 2 savaites svoris krito, o paskui kietai sustojo. Plius dar einant i dietos laikymosi menesio pabaiga, svenciau savo gimtadieni. Tai keleta dienu iskrypau is dietos..net ne keleta  beveik visa savaite  Per tas dienas kai nesilaikiau dietos, ataugau 1 kg su trupuciu... .Oij, kaip sunku buvo sugryzti i vezes atgal...Bet visa laime kazkaip sugryzau ir dabar jau vel laikausi preciziskai...Siaip netaip atgavau bent jau per tas 2 savaites numesta svori  Taigi liniuote islikusi kokia ir buvo, nu bet tikiuosi po visu svorio sustojimu ir priaugimu vel prades kristi ir tai atsispindes mano liniuotej... Na ka gi, zadu iki Kaledu vel laikytis labai stropiai (tegul Dangus man padeda  ), o per sventes siek tiek sugriesinti, o paskui vel i senas dietos vezes prisiversti sugryzti  Nors aisku po Naujuju laukia ir drauges gimtadienis ir dar planuose yra giminiu aplankymas...Nu zodziu labai tikiuosi kazkaip islaviruoti  Sekmes visoms besilaikancioms dietos
Velniuke
2011 12 02, 21:50
QUOTE(Udumbara @ 2011 12 02, 21:52) Na ka gi, zadu iki Kaledu vel laikytis labai stropiai (tegul Dangus man padeda  ), o per sventes siek tiek sugriesinti, o paskui vel i senas dietos vezes prisiversti sugryzti  Nors aisku po Naujuju laukia ir drauges gimtadienis ir dar planuose yra giminiu aplankymas...Nu zodziu labai tikiuosi kazkaip islaviruoti  mieloji - man tai klausimas ar tikrai dėl savęs dietos laikaisi, nes kai paskaičiau tai labai liūdna pasidarė, kad pirmi tokie DIDELI nukrypimai jau pirmą mėnesį. kažkaip prisiminiau save, tiek ryžto ir noro buvo. aš pradėjau pernai lapkričio 22 d. ir nei Kalėdos nei Naujieji, nei gimtadieniai - niekas niekas nepakeitė man noro numesti tą balastą nuo savęs. visi tie mėnesiai buvo be maisto paragavimų gaminantir vaikučių taip nuoširdžiai siūlomų kasnelių skanumynų aš pagalvoju apie jus, griešnykutes, ir man labai gaila jūsų prarandamo laiko. Vietoj dviejų trijų mėnesių, jūs taip ir šokinėjat metus laiko vis pirmyn atgal pirmyn atgal. nagi susiimkit, įrodykit sau, kad jūs dėl savęs stengiatės, o Kalėdos bus ir kitamet, gimtadienius švenčiam kasmet, o kur savijauta? - ji turi būti pirmoje vietoje jei norit ir per kitas Kalėdas vis dar būti sąrašuose besidietinančių - na tai kam ta dieta? kam laikytis dvi savaites dietos - o kitas dvi ėsti, o po to dar dvi savaites atsistatinėti į vėžias ir vėl... arba ėsti arba dietintis... nu ir pavarot maratoną.... organizmas įtariu tikrai turi kuom džiaugtis, kai jau rodos atsistoja į vėžias, o jam bac vėl kolorijų bomba, taip ir tąsosi... tada prasideda klausimai - kodėl svoris sustojo, kodėl nekrenta, kodėl per mėnesį nukrito tik 1 ar 2 kg? o ko norėt, kad jau tokiu režimu įpratinot organizmą gyventi, kad jis iš baimės nebežino ką daryti...... Mielosios, įteikit sau šventinę dovaną - kantrybę - išlaukit, pasiekit savo užsibrėžtų tikslų, juk tam čia ir susibūrėm. Visoms būna sunkių dienų, būna nelengva, bet stengiamės dėl savęs, dėl savo vidinio pasitenkinimo, dėl geros savijautos, pasitikėjimo ir noro būti laimingom, mylinčiom save tiek iš vidaus tiek iš išorės... Saldžių ir kantrybės atsispirti pagundom, bei didelės meilės sau - nes tik mylėdamos save jūs pasieksit tikslą, o jei numestį svorį noro nėra, jei nėra noro būti gražiom, ir jaustis gerai - tada marš greičiau prie šaldytuvo, nes ten per ilgai jau stovi skanumynai... myliu jus
merlinn
2011 12 02, 23:09
QUOTE(Udumbara @ 2011 12 02, 22:52) Labutis visoms. Foruma kiekviena diena paskaitau, tik nieko nerasau. Nutariau dabar pasisakyti trumpai... Dietos prasilaikiau 1 men. su trupuciu ir rezultatas tvirtai numesti 4 kg. Per visa si laika 2 savaites svoris krito, o paskui kietai sustojo. Plius dar einant i dietos laikymosi menesio pabaiga, svenciau savo gimtadieni. Tai keleta dienu iskrypau is dietos..net ne keleta  beveik visa savaite  Per tas dienas kai nesilaikiau dietos, ataugau 1 kg su trupuciu... .Oij, kaip sunku buvo sugryzti i vezes atgal...Bet visa laime kazkaip sugryzau ir dabar jau vel laikausi preciziskai...Siaip netaip atgavau bent jau per tas 2 savaites numesta svori  Taigi liniuote islikusi kokia ir buvo, nu bet tikiuosi po visu svorio sustojimu ir priaugimu vel prades kristi ir tai atsispindes mano liniuotej... Na ka gi, zadu iki Kaledu vel laikytis labai stropiai (tegul Dangus man padeda  ), o per sventes siek tiek sugriesinti, o paskui vel i senas dietos vezes prisiversti sugryzti  Nors aisku po Naujuju laukia ir drauges gimtadienis ir dar planuose yra giminiu aplankymas...Nu zodziu labai tikiuosi kazkaip islaviruoti  Sekmes visoms besilaikancioms dietos  po kiekvieno sugriesijimo sustoja 2sav svoris,,, nu velniuke ir prirasiai ,net issiziojusi skaiciau,visa tiesa,,net sau pritaikiau ,net as dziaugiuosi ,kad atsikraciau 22kg,,as tai bijau tos stabilizacijos,,,ir tuos 3,500kg sunku man iveikti ,bet pasistengsiu,nieko nepadarysi reikia,,nors ir as sau taip grazi ,bet reikia pasiekti tiksla.ir paziureti kai atrodau ir jus ivertinsite,,, labanaktukas saulytes
Udumbara
2011 12 02, 23:53
Sveikutes dar syki  Sutinku, kad yra tiesos tame, ka sako Velniuke... Taciau as turiu ir savo kelia...Kiekvienas eina taip, kaip jam priimtiniausia... Mano tikslas nera atsikratyti antsvorio kuo greiciau...as neskubu...ir kas svarbiausia, tai as labai myliu savo kuna ir dabar...Ko nebuvo visa mano buvusi gyvenima...As pakeiciau poziuri i pacia save...ar as stora ar as plona, as vis tiek sau grazi...o metu svori tik del saves, nes vyras myli mane visokia ir plona ir stora, nes jis myli ne tik kuna bet dar svarbesne mano dali - Siela... mano vestuves buvo tuomet, kai as sveriau maximuma  , t.y. 90 kg Gimtadieni svenciau samoningai, is anksto zinodama, kad vesiuos drauges i kavine, jas vaisinsiu ir pati valgysiu...Viska dariau zinodama, kad svorio kritimas sustos ir del to ne kiek nesigrauziu, tik tiek kad sugryzti yra sunkiau...Bet viskas iveikiama. Ir sventes svesiu samoningai paragaudama patiekalu, kuriu man norisi, nei kiek nesigrauzdama...Na sustos tas svoris, bet ateis laikas ir vel kris... Jeigu yra nusistatytas tikslas, jis anksciau ar veliau bus ir pasiektas! O svoris man sustojo besilaikant skrupulingai, o ne pradejus griesinti...pries griekus, sustojes svoris buvo jau 10 dienu...Siaip as turiu uzsivedus lentele kompe, viska ten zymiuosi ir rasausi, taip kad pas mane viskas kaip ant delno... Taciau, nors as renkuosi toki kelia, nesakau, kad jis geresnis ar ismintingesnis...Jokiu budu NE  Gal yra protingiau nusistatyti grieztai ir viskas! Buvo laikas kai as taip pati dariau, pvz. praeitais metais, kai numeciau nuo 90 kg iki 69 kg. Bet kokiu atveju, svarbiausia stiprybes ilgalaikeje distancijoje mums visoms besiekiancioms savojo isvajotojo tikslo Papildyta:Velniuke, dar norejau paklausti taves. Ar dietos laikeisi nenukrypdama nuo kurso visus 9 men.? Jei taip, tai tu tikra saunuole
Jugita29
2011 12 03, 11:14
Labukas, kol dar mano seimyna miega, skubu jums parasyti Turbut jau ir pamirsot ir visai neapsigedot  pagaliau po menesio laiko turiu laisva savaitgali, nu jausmas nerealus, smagu zinoti, kad sis laikas man ir seimai, nors kita savaitgali zinau, kad vel dirbsiu  darbo tam debenhame beproto daug, pikriimas nerealus, as neisivaizduoju, kam ir kur tiek det  o del manes pacios, as tai jau apsipratau, isigijau batus easy tone, tai dabar bent kojos atsigavo, nes po 13 valandu ant koju ir visad begte, tai jau iki asaru buvo  kalbant apie musu sveikateles tai viskas oki, mazius sveikas, tik labai jau nevalgus,gal tiesiog toks augimas, tetis irgi sau namie karaliauja, nes siuo metu nedirba, tai ir su maziuku buna, o mama kala pinigus, nors mano V tai kosmosas, jis lbai nervinasi, kad ne jis uzdirba o del mano dietos, tai del skirtingu valandu, visskai kitaip pietauju, o ir dar plius viena pertrauka buna, vistiek suvalgau dar plius koki vaisiu, o vakariene buna velyva 8 , tai vel kazka stipriau suvalgau, bet visas sitas kruvis daro savo, svoris visai nekyla, perzengiau, net i 56 riba, zinau, kad po sausio kai darbo sumazes ir busiu kvieciama dirbt retai, tai vel teks mokintis valgyt kitaip ir grist i vezias  daug nuomoniu apie mano esama svori ir isore, keistai, bet gaunu rekt, kad jau baisiai atrodau, sako visai nusikudinai, sese tai net asaroja kai susitinkam, sako as bijau del taves  na gal jau cia gana man reikstis, gal kas skaitysit, o gal ir ne... keliaus mano vyrai i kirpykla grazintis...lekiu pusryciu gamint, buckiai visoms
Velniuke
2011 12 03, 13:44
QUOTE(Udumbara @ 2011 12 03, 00:53) Velniuke, dar norejau paklausti taves. Ar dietos laikeisi nenukrypdama nuo kurso visus 9 men.? Jei taip, tai tu tikra saunuole  na, kas kaip moka taip ir šoka - rinkitės savo - savo tiesos aš neperšu ir nesu aš koks pasaulio stebuklas - 5 mėnesius ėjau sąžiningai, o kai liko numesti 5 kg, teko dalyvauti oficialiame vakarėlyje pas šefą, tad teko minimaliai sugriešyti, dėl ko buvau tikrai nelaiminga ir jei būtų buvusi galimybė to išvengti - būčiau išvengusi. ta diena man labai sustabdė svorio kritimo tempus, juolab kad į pabaigą ir taip lėtai krinta..... todėl tik iš savo karčios patirties siūlau visoms eiti be griekų )))) QUOTE(Jugita29 @ 2011 12 03, 12:14) Labukas, kol dar mano seimyna miega, skubu jums parasyti Turbut jau ir pamirsot ir visai neapsigedot tikrai nepamiršom ir pasiilgom, tik aš su savo bėdelėm, kitos su kitom.... o tavęs pasiilgstam laikykitės mergaitės ir nekreipkit dėmesio į mano rašliavas, aš tikrai nenoriu jums įkyrėti....
Sveikos, nebuvau cia beveik 2 metus, neberadau nei vienos is tu senbuviu, kurios kazkada cia lankesi ir dalinosi savo patirtimi  taciau man vis tiek kilo klausimelis, gal kuri is mergaiciu gales man pagelbeti... pagalvojau, kad noriu laikytis sios dietos, ka dmetas kazka daryti su savimi, bet prisiminiau, kad sausio viduryje turesiu operacija. Reikes pasidaryti visus imanomus kraujo tyrimus, tai vat ir pgaalvojau, ar neatsilieps man si dieta juose? Tikrai nenoreciau, kad operacija butu nukelta dar keliem menesiams...  gal kuri buvot susidurusios su panasia problema ir galite pasidalinti patirtimi? aciu
Udumbara
2011 12 03, 16:23
QUOTE(Velniuke @ 2011 12 03, 14:44) ir nesu aš koks pasaulio stebuklas - 5 mėnesius ėjau sąžiningai, o kai liko numesti 5 kg, teko dalyvauti oficialiame vakarėlyje pas šefą, tad teko minimaliai sugriešyti, dėl ko buvau tikrai nelaiminga ir jei būtų buvusi galimybė to išvengti - būčiau išvengusi. ta diena man labai sustabdė svorio kritimo tempus, juolab kad į pabaigą ir taip lėtai krinta..... todėl tik iš savo karčios patirties siūlau visoms eiti be griekų ))))
Nu zinai Velniuke, tu vistiek esi saunuole...laikeisi grieztai 5 menesius, t.y. irgi nemazai  O svarbiausia, kad apksritai pasiekei uzsibrezta tiksla. Zinai, tu mane ikvepei...pamasciau, pagalvojau  O ko cia man save stabdyt su dieta per sventes, galiu ir toliau laikytis...Man nesunku ir toliau valgyti tik savo maista, gaminti seimynai ir pan., man tik sunku, kai reikia pries visus aiskintis, kodel as nevalgau, reikia atsiprasineti ir pan. Nu bet galima graziai paaiskinti ir atsiprasyti, kad nesivaisini ir tiek...manau, kad tikrai nera reikalo baimintis, zmones visai supratingi...viskas, apsisprendziau...stengsiuos visu 100% laikytis ir toliau...na nebent super oficiali aplinka ir nebera kur detis, tik tada griesysiu... Manau, kad sunku nebus...gal kaip tik lengviau...nes kai esi nusistates konkrecias vezes ir zinai ko nori ir sieki, idedi pastangu, viskas tada ir sekasi... bus maloniau, kai nereikes numetineti per sventes pasikeitusi svori...Visgi tiesa, jog taip tiksla pasieksiu greiciau...nors kaip ir rasiau, as niekur neskubu. Nu matai Velniuke, tavo "rasliavos" nenuejo perniek...atkreipei tu mano demesi. Visgi turi patirti...O tai yra labai daug...Dabar pakreipiau savo dietos laikymosi krypti, manau kad protingai padariau.
Labas merginos, niekur dingus nebuvau tik vis pritrukdavau laiko kazka bruksteleti. Dabar sedziu grieztai be jokiu nuklidymu, jokiu ragavimu, nes kai ale laikiausu su nuklidymais tai nieko ir nekrito svoris. Nekrito ir kai su vyru nesamones dejosi, beveik visai nevalgiau savaite ir svoris kiap ikaltas. Bet dabar jau juda  su vyru greiciausiai keliai issiskirs, jam geriau svetima su svetimu vaiku, nei savo. Tvarkomi namo popieriai kad galetu paskola imti ir dali mums su dukryte atiduoti. Galvojau jausiuosi daug blogiau del taip apsivertusio gyvenimo, bet pradejau optimistiskai i viska ziureti. Negali gi viskas buti blogai. Dirbu per 2 darbus, be iseiginiu. Norisi greiciau savo kazka tureti, tvarkytis pagal save, nes pas tevus gyventi vistiek ne tas. Uzsirasiau pas kirpeja, na ir eiles eisiu per savo gimdieni  Pas ka dabar slaptazodis? idomu pamatysti jusu pasikeitimus, gal dar daugiau ryzto atsiras man laikytis. O ir savo vestuvine nuotrauka reikia ismesti nauja kokia ikelti
Velniuke
2011 12 03, 16:50
QUOTE(Udumbara @ 2011 12 03, 17:23) Manau, kad sunku nebus...gal kaip tik lengviau...nes kai esi nusistates konkrecias vezes ir zinai ko nori ir sieki, idedi pastangu, viskas tada ir sekasi... bus maloniau, kai nereikes numetineti per sventes pasikeitusi svori...Visgi tiesa, jog taip tiksla pasieksiu greiciau...nors kaip ir rasiau, as niekur neskubu. Nu matai Velniuke, tavo "rasliavos" nenuejo perniek...atkreipei tu mano demesi. Visgi turi patirti...O tai yra labai daug...Dabar pakreipiau savo dietos laikymosi krypti, manau kad protingai padariau. džiaugiuosi dėl tavo ryžto, ir linkiu kuo dideliausios kantrybės. o aš kai laikiausi, bet kuriam baliuj drąsiai sakiau, kad laikausi dietos - tai lyg ir užslėptas paskatinimas dar labiau stengtis, kad visi pamatytų rezultatą... laikykis QUOTE(Brauna @ 2011 12 03, 17:32) Labas merginos, niekur dingus nebuvau tik vis pritrukdavau laiko kazka jam geriau svetima su svetimu vaiku, nei savo. Pas ka dabar slaptazodis? idomu pamatysti jusu pasikeitimus, gal dar daugiau ryzto atsiras man laikytis. O ir savo vestuvine nuotrauka reikia ismesti nauja kokia ikelti  tai visgi išlindo yla iš maišo - jis turi kitą? nebepergyvenk, persuk smegenėles savo gyvenimo grožio kūrimui ir atrasi savo laimę.
QUOTE(Velniuke @ 2011 12 03, 18:50) džiaugiuosi dėl tavo ryžto, ir linkiu kuo dideliausios kantrybės. o aš kai laikiausi, bet kuriam baliuj drąsiai sakiau, kad laikausi dietos - tai lyg ir užslėptas paskatinimas dar labiau stengtis, kad visi pamatytų rezultatą... laikykis tai visgi išlindo yla iš maišo - jis turi kitą? nebepergyvenk, persuk smegenėles savo gyvenimo grožio kūrimui ir atrasi savo laimę. Yla visada islenda, pats neigia bet panevezys mazas daug kas pamato, net siauliuose mano komandos nares buvo ji sutike su kita ir vaiku, kai uzklausiau bande aiskinti kad bendradarbe, bet akivaizdu kad ne tik... Ai nebeimu as i galva, pradedu nauja, grazesni gyvenima, nors ir ankstenis nebuvo blogas.
Velniuke
2011 12 03, 18:47
QUOTE(Keelle @ 2011 12 03, 15:58) Sveikos, nebuvau cia beveik 2 metus, neberadau nei vienos is tu senbuviu, kurios kazkada cia lankesi ir dalinosi savo patirtimi  taciau man vis tiek kilo klausimelis, gal kuri is mergaiciu gales man pagelbeti... pagalvojau, kad noriu laikytis sios dietos, ka dmetas kazka daryti su savimi, bet prisiminiau, kad sausio viduryje turesiu operacija. Reikes pasidaryti visus imanomus kraujo tyrimus, tai vat ir pgaalvojau, ar neatsilieps man si dieta juose? Tikrai nenoreciau, kad operacija butu nukelta dar keliem menesiams...  gal kuri buvot susidurusios su panasia problema ir galite pasidalinti patirtimi? aciu  viskas manyčiau priklausytų nuo bendros tavo savijautos ir antsvorio kiekio. nežinau kiek sveri, tačiau jei turi daug antsvorio, tai greičiau padėsi sau ir organizmui nei pakenksi. jei nereikalingų kg nedaug, tai siūlyčiau palaukti operacijos, o po to pati matysi
merlinn
2011 12 03, 22:19
QUOTE(Keelle @ 2011 12 03, 16:58) Sveikos, nebuvau cia beveik 2 metus, neberadau nei vienos is tu senbuviu, kurios kazkada cia lankesi ir dalinosi savo patirtimi  taciau man vis tiek kilo klausimelis, gal kuri is mergaiciu gales man pagelbeti... pagalvojau, kad noriu laikytis sios dietos, ka dmetas kazka daryti su savimi, bet prisiminiau, kad sausio viduryje turesiu operacija. Reikes pasidaryti visus imanomus kraujo tyrimus, tai vat ir pgaalvojau, ar neatsilieps man si dieta juose? Tikrai nenoreciau, kad operacija butu nukelta dar keliem menesiams...  gal kuri buvot susidurusios su panasia problema ir galite pasidalinti patirtimi? aciu  as dariausi operacija,tai tyrimai buvo geri,tai tu pasistenk gerti naturaliu sulciu ,valgi pakoreguok gera,ir viskas bus ok... ta dieta yra fatastiska,nes pirma karta be kokiu nuklydinu laikiaus ir per tris su puse men 28kg,,o dabar tai metai 22kg,,bet gerai omano svarstyklrs siandien jau 65,100kg jau ryt noreciau taisytis liniuote... del svenciu as pasidarau ,kad per kucias zuvis ir pietus nusikeliu i vakar ,ir po biskiukaisidedu nieko neizeidziu ir pavalgau,,o kaledos povalgau mesos ir jua kur vaziuojame,tai sakau ,as jau kiek prisivlgiau,,,, galiu paskyti kaip man buvo pirma karta varskiadienis per naujus ir per kucias ir valgiau varskia pasidejusi,,, braun saunuole ,kad vaziuoji pirmyn.
Sciarola
2011 12 04, 20:27
Aš nesuprantu žmonių tada, kurie įsižeidžia, kad nevalgai.. Nenori ir viskas, ko čia nervintis reikia jiems
Laura777
2011 12 04, 21:34
Jugita29aišku pasigedom. Aš jau AŽ norėjau rašyti Smagu, kad parsiradai
Jugita29
2011 12 04, 22:12
QUOTE(Laura777 @ 2011 12 04, 20:34) Jugita29aišku pasigedom. Aš jau AŽ norėjau rašyti Smagu, kad parsiradai   dingsiu vel nes dabar busiu laisva tik sekamdieni  smagiai pasibuvau su seimyna, pagalvoju, kad ryt vel reikes keltis
Labas rytas visoms, skanios kavytes ar arbatytes Ir vel einline darbo diena prie kompiuterio. Svoris po biski juda zemyn, gera uzsideti kelnes kurios buvo aptemptos o dabar jau laisvos
 sveikutes o as praziurejau nauja tema  visada smagu paskaityti apie jusu patirti.
ziviliukas25
2011 12 05, 11:25
sveikos mergaites, laikausi ir as sios dietos, bet neprisijungusi, smagu paskaityti apie Jusu patirti, kazka palyginti, ar ieskot atsakymu i iskilusius klausimus.aciu Velniuke, uz paprotinima, rodos pirmame puslapyje, skaiciau, ir tame maciau save...aciu... Papildyta:sveikos mergaites, laikausi ir as sios dietos, bet neprisijungusi, smagu paskaityti apie Jusu patirti, kazka palyginti, ar ieskot atsakymu i iskilusius klausimus.aciu Velniuke, uz paprotinima, rodos pirmame puslapyje, skaiciau, ir tame maciau save...aciu...
Sveikos Antra savaite isibegejo su sia dieta - patinka man ji Buvau ir as savaitgali baliuskoj didelej, tokia jau ta lietuviu tauta, kad spaudzia vaisintis kiek imanydami  Sukeiciau pietus su vakariene ir kas liecia maista puikiai atsilaikiau, bet sampano taure vistiek isgurksnojau prispausta  Neatlaikiau spaudimo, visas demesys buvo i mane kol vandeni gurksnojau, o as taip nemegstu buti demesio centre... Blogai padariau, zinau, bet vistiek sirdyje didziuojuosi savimi, nes pazanga padariau-dazniausiai visas dietas tokiose situacijose sugriaudavo neatsilaikymas maistui ir apsivalgymas. Kita kart bandysiu busiu tvirtesne Sekmes visoms siekiant tikslo
merlinn
2011 12 05, 13:29
labuaks siandien as varskuoju,,,, QUOTE(Brauna @ 2011 12 05, 11:18) Labas rytas visoms, skanios kavytes ar arbatytes Ir vel einline darbo diena prie kompiuterio. Svoris po biski juda zemyn, gera uzsideti kelnes kurios buvo aptemptos o dabar jau laisvos  saunuole braun taip ir toliau.... QUOTE(ziviliukas25 @ 2011 12 05, 13:25) sveikos mergaites, laikausi ir as sios dietos, bet neprisijungusi, smagu paskaityti apie Jusu patirti, kazka palyginti, ar ieskot atsakymu i iskilusius klausimus.aciu Velniuke, uz paprotinima, rodos pirmame puslapyje, skaiciau, ir tame maciau save...aciu... Papildyta:sveikos mergaites, laikausi ir as sios dietos, bet neprisijungusi, smagu paskaityti apie Jusu patirti, kazka palyginti, ar ieskot atsakymu i iskilusius klausimus.aciu Velniuke, uz paprotinima, rodos pirmame puslapyje, skaiciau, ir tame maciau save...aciu...  junkis prasau prie musu,,, QUOTE(Ela... @ 2011 12 05, 15:05) Sveikos Antra savaite isibegejo su sia dieta - patinka man ji Buvau ir as savaitgali baliuskoj didelej, tokia jau ta lietuviu tauta, kad spaudzia vaisintis kiek imanydami  Sukeiciau pietus su vakariene ir kas liecia maista puikiai atsilaikiau, bet sampano taure vistiek isgurksnojau prispausta  Neatlaikiau spaudimo, visas demesys buvo i mane kol vandeni gurksnojau, o as taip nemegstu buti demesio centre... Blogai padariau, zinau, bet vistiek sirdyje didziuojuosi savimi, nes pazanga padariau-dazniausiai visas dietas tokiose situacijose sugriaudavo neatsilaikymas maistui ir apsivalgymas. Kita kart bandysiu busiu tvirtesne Sekmes visoms siekiant tikslo  nu tu tai saunuole,,,tuoj megsi buti demesio centre ,nes gal niekas tavim netiki ,kad tu gali numesti svori ,o kai pasieksi savo tikrsla busi gazele....sekmes dUGIAU jokiu pagundu
Udumbara
2011 12 05, 18:28
Merlinn turiu tau klausimuka  Kodel toks tavo svorio tikslas...Juk estetinis tavo svoris 71 kg? Ar vis vien blogai sau atrodei, kai tiek sverei?
merlinn
2011 12 05, 20:51
QUOTE(Udumbara @ 2011 12 05, 20:28) Merlinn turiu tau klausimuka  Kodel toks tavo svorio tikslas...Juk estetinis tavo svoris 71 kg? Ar vis vien blogai sau atrodei, kai tiek sverei? nes man negrazu, nes kai pirma karta vazinejau pas ji tai is 82kg sveriau 57kg,,,jis man nustate 62kg -60kg foto paziurek skiriasi
Udumbara
2011 12 06, 08:35
QUOTE(merlinn @ 2011 12 05, 21:51) nes man negrazu, nes kai pirma karta vazinejau pas ji tai is 82kg sveriau 57kg,,,jis man nustate 62kg -60kg foto paziurek skiriasi Aisku...Tai tu net pasirodo vazinejai ir pas pati gydytoja! Su foto paziurejimu...nezinau ar man kas leis... dietoje esu daugiau kaip menesi, bet nedaug rasau i foruma...Zinoma, faina ir labai smagu butu paziureti jusu visu nuotraukikes  gal dauosit man rakciuka?
GRAŽINA25
2011 12 06, 11:33
sveikos mergikės, o mes tai niekaip neislendam iš ligų. Buvom ligoninei pagulejom, bet grizom visvien sergancios ir aš pati sergu, taip skauda visus kaulus, o dar siandien su mazaja einam pas gydytojus, nezinau kaip dasliausiu. Tad ir apie dieta nebuvo ka galvoti ir t.t. nuklydau mergins i lankas, nieko pasitaisysiu, kai tik pasveiks mazoji ir as pati.
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2011 12 06, 13:33) sveikos mergikės, o mes tai niekaip neislendam iš ligų. Buvom ligoninei pagulejom, bet grizom visvien sergancios ir aš pati sergu, taip skauda visus kaulus, o dar siandien su mazaja einam pas gydytojus, nezinau kaip dasliausiu. Tad ir apie dieta nebuvo ka galvoti ir t.t. nuklydau mergins i lankas, nieko pasitaisysiu, kai tik pasveiks mazoji ir as pati.  sveikit greiciau... Nieko sugrisi i vezes kai pasveiksi, sveikata svarbiau. Nuo ryto vei su sypsena dar -1kg. Vakar dariau reida per spinta, ismeciau visus rubus kurie jau dideli, kad nebetektu tokiu nesioti. Mama sako nemesk gal vel sustoresi, sakau nu jau ne aciu, o jei prireiks nusipirksiu
merlinn
2011 12 06, 13:34
QUOTE(Udumbara @ 2011 12 06, 10:35) Aisku...Tai tu net pasirodo vazinejai ir pas pati gydytoja! Su foto paziurejimu...nezinau ar man kas leis... dietoje esu daugiau kaip menesi, bet nedaug rasau i foruma...Zinoma, faina ir labai smagu butu paziureti jusu visu nuotraukikes  gal dauosit man rakciuka? jo pirma karta vazinejau ,o dabar tai su jumis laikausi ,tai manau ,kad juk po men duoda rakciuka velniukes klausk ir su visomis susipazinsi ,rezultatus pamatysi ,pars geriausias veidrodis yra foto,kai pamatai nieko nebenori,,kokie rezultatai panu,,, o as siandien jau 64,800kg tai jau taisau liniuote ,kaip fainei net nebegaliu...
Laura777
2011 12 06, 15:06
QUOTE(Udumbara @ 2011 12 06, 08:35) Aisku...Tai tu net pasirodo vazinejai ir pas pati gydytoja! Su foto paziurejimu...nezinau ar man kas leis... dietoje esu daugiau kaip menesi, bet nedaug rasau i foruma...Zinoma, faina ir labai smagu butu paziureti jusu visu nuotraukikes  gal dauosit man rakciuka? Ne tik į mus pažiūrėti, bet ir save parodyti reikės
Udumbara
2011 12 06, 20:27
Kaip smagu buvo ziureti graziu moteryciu albuma
oksana1976
2011 12 06, 21:03
QUOTE(Udumbara @ 2011 12 06, 20:27) Kaip smagu buvo ziureti graziu moteryciu albuma  Malonu susipazinti... Labai grazi moteris. O dabar lyg gerai supratau siek tiek daugiau nei 69? O nuo 90ties kaip numetei? su chazanu?
Udumbara
2011 12 06, 21:44
QUOTE(oksana1976 @ 2011 12 06, 22:03) Malonu susipazinti... Labai grazi moteris. O dabar lyg gerai supratau siek tiek daugiau nei 69? O nuo 90ties kaip numetei? su chazanu?  Aha, dabar 74,5 kg...Nuo 90 iki 69 kg buvau numetus tiesiog mazai valgydama...Veliau meciau rukyti ir nuo 69 kg priaugau per 7 menesius 10 kg. Taigi sveriau jau 79 kg, issigandau, kad taip nukeliausiu ir vel iki 90 kg, todel susiemiau labai rimtai...Tik dabar jau su Chazano dieta...Man ji labai patinka  Tik dabar sieksiu rimtesnio rezultato, t.y. estetinio 58 kg svorio...Tikiuosi, kad man pavyks!
Sciarola
2011 12 07, 00:44
QUOTE(Udumbara @ 2011 12 06, 21:27) Kaip smagu buvo ziureti graziu moteryciu albuma  Aš irgi pritariu, netgi taip atsirado didesnis noras labiau prisilaikyti, greičiau numesti svorį  norisi bent akivaizdžiai sulieknėti.. O dabar nežinau kas dedasi su mano oda.. Daugiau nei prieš savaitę (Lapkričio 26d.) ant mano nugaros atsirado du spuogeliai, panašūs į uodų įkandimus ir aišku juos niežėjo, tai pasikasiau turputį. Po poros dienų ant kelienų atsirado jie, dar vėliau ant kitos nugaros vietos, dar vėliau - ant piršto rankos, po to ant kojos pirštų dviejų ir jie taip vienas prieš kitą išaugę ir trinasi, tai išvis belekoks skausmas ir baisiai niežti.. Neseniai ant pečių, šlaunų, pėdų išbėrė.. Nebežinau nuo ko taip, bet kai tik naujas išdygsta - niežti vieną dieną baisiai ir aprimsta. Toks vaizdas, kad esu sukandžiota uodų, bet žiemą tai uodų nėra.. Pirmą kartą man šitaip gyvenime, šiaip pati laaabai puikiai jaučiuosi, jokios temperatūros, nieko nėra..
evelinka
2011 12 07, 11:00
Sveikos Atejau pasidziaugt savo pusiaukele  75 kg Taip smagiai paziurejau labumuka ir Udumbara. Tu tokia nuostabi  Nuostabi visokia  Tik, nors ir 90 kg akys svyti ir zaizaruoja, bet ta Indijoj tikrai kita tu... Cia ne tik tau taikau, bet ir sau... As kasdien ziuriu i veidrodi, kur jau pradeda ziureti i mane tikroji as. Manau tas svorio metimas ir yra ne del kitu, o butent del pacios saves  Sekmes siam kelyje mums visoms atrasti tikraja save Merlinn, o kaip tu ataugai numesta svori?
QUOTE(Udumbara @ 2011 12 06, 22:44) Aha, dabar 74,5 kg...Nuo 90 iki 69 kg buvau numetus tiesiog mazai valgydama...Veliau meciau rukyti ir nuo 69 kg priaugau per 7 menesius 10 kg. Taigi sveriau jau 79 kg, issigandau, kad taip nukeliausiu ir vel iki 90 kg, todel susiemiau labai rimtai...Tik dabar jau su Chazano dieta...Man ji labai patinka  Tik dabar sieksiu rimtesnio rezultato, t.y. estetinio 58 kg svorio...Tikiuosi, kad man pavyks!  90 ir 75 kg irgi lab. didelis skirtumas !!! Super!!!
merlinn
2011 12 07, 14:36
sveikos malonu susipaxinti Udumbara,nu rezultatai tikrai superiniai,saunuole.... as tai dziaugiuosi pas mane 64,800kg..LIUKS GALVOJU ,KAD PO PIRMADIENIO VARSKIAGIENIO BUS VISAI GERAI. QUOTE(evelinka @ 2011 12 07, 13:00) Sveikos Merlinn, o kaip tu ataugai numesta svori?  o as kai pirma karta numeciau tai cia PRIES 3METUS ,5MEN ISSILAIKIAU STABILIZACIJOS,paskui susipazinau su busimu ir dabar jau esamu savo vyru,ir ka kavines restoranai,ir gyvenimas kartu po biskiuka priaugau 10kg,ir tada niestumas 25kg,,va visas grozis ,vaziuodama i gimdykla ryte pasisveriau 98kg,,,nu kai 180cm bet vistiek tokia didele buvau siaubekas
evelinka
2011 12 07, 14:48
QUOTE(merlinn @ 2011 12 07, 14:36) sveikos malonu susipaxinti Udumbara,nu rezultatai tikrai superiniai,saunuole.... as tai dziaugiuosi pas mane 64,800kg..LIUKS GALVOJU ,KAD PO PIRMADIENIO VARSKIAGIENIO BUS VISAI GERAI. o as kai pirma karta numeciau tai cia PRIES 3METUS ,5MEN ISSILAIKIAU STABILIZACIJOS,paskui susipazinau su busimu ir dabar jau esamu savo vyru,ir ka kavines restoranai,ir gyvenimas kartu po biskiuka priaugau 10kg,ir tada niestumas 25kg,,va visas grozis ,vaziuodama i gimdykla ryte pasisveriau 98kg,,,nu kai 180cm bet vistiek tokia didele buvau siaubekas Na as savo vaikina 108 kg gimdziau (170 ugiu)  Po to per metus 40 kg numeciau (pavyko iki 68 kg). Zinau ka klaiku jausma
merlinn
2011 12 07, 23:25
QUOTE(evelinka @ 2011 12 07, 16:48) Na as savo vaikina 108 kg gimdziau (170 ugiu)  Po to per metus 40 kg numeciau (pavyko iki 68 kg). Zinau ka klaiku jausma  bet kai krinta svoris tiesiog euforija,faina labai. einu liuliuoti,,,panos ka manote veiksmingi masazai sitie www.studiofigura.lt labanaktukas
Velniuke
2011 12 08, 08:54
QUOTE(Udumbara @ 2011 12 06, 21:27) Kaip smagu buvo ziureti graziu moteryciu albuma  tave pamatyti buvo labai smagu, esi fantastiška moteris, graži visokia ir su 90 ir sulieknėjusi, nes iš veido tiesiog sklinda šiluma QUOTE(Sciarola @ 2011 12 07, 01:44) O dabar nežinau kas dedasi su mano oda.. Pirmą kartą man šitaip gyvenime, šiaip pati laaabai puikiai jaučiuosi, jokios temperatūros, nieko nėra.. gali būti, kad valosi organizmas, jei nėra kokios ligos priežasties. Šiaip kasymąsi nuima Tavegilis ar kitoks alerginis vaistukas. bet jei ilgai nepraeis nubėk pas odos gydytoją. man įvairiais dietos etapais irgi būdavo visokių bėrimų ant veido ir kūno, bet jie pranyko. labai padėjo vonios su negyvąja jūros druska, ji prie viso ko dar dezinfekuoja
ziviliukas25
2011 12 08, 10:35
sveikos mergaites, as tik norejau paklausti kada svoris liaujasi sparciau krites?per pirmus du dietos menesius, numeciau 18 kg, prasidejus treciam menesiui, nebenori judet is vietos...
Laura777
2011 12 08, 11:24
QUOTE(Sciarola @ 2011 12 07, 00:44) Aš irgi pritariu, netgi taip atsirado didesnis noras labiau prisilaikyti, greičiau numesti svorį  norisi bent akivaizdžiai sulieknėti.. O dabar nežinau kas dedasi su mano oda.. Daugiau nei prieš savaitę (Lapkričio 26d.) ant mano nugaros atsirado du spuogeliai, panašūs į uodų įkandimus ir aišku juos niežėjo, tai pasikasiau turputį. Po poros dienų ant kelienų atsirado jie, dar vėliau ant kitos nugaros vietos, dar vėliau - ant piršto rankos, po to ant kojos pirštų dviejų ir jie taip vienas prieš kitą išaugę ir trinasi, tai išvis belekoks skausmas ir baisiai niežti.. Neseniai ant pečių, šlaunų, pėdų išbėrė.. Nebežinau nuo ko taip, bet kai tik naujas išdygsta - niežti vieną dieną baisiai ir aprimsta. Toks vaizdas, kad esu sukandžiota uodų, bet žiemą tai uodų nėra.. Pirmą kartą man šitaip gyvenime, šiaip pati laaabai puikiai jaučiuosi, jokios temperatūros, nieko nėra.. Laukiam, laukiam ir tavo nuotraukų
Velniuke
2011 12 08, 12:23
[quote=ziviliukas25,2011 12 08, 11:35] sveikos mergaites, as tik norejau paklausti kada svoris liaujasi sparciau krites?per pirmus du dietos menesius, numeciau 18 kg, prasidejus treciam menesiui, nebenori judet is vietos...  [/quote tavo rezultatai įspūdingi, nes pasak CH pirma mėn numetama apie 10 kg, o po to su kiekvienu mėnesiu metimas mažėja. mano atveju svoris krito kas mėnesį - pirmiausia numečiau apie 8, po to apie 5, po to apie 3 ir vėliau krisdavo po 1-2 kg per mėnesį
|
|