Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Įdomu: kurie kūdikiai ramesni?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4
orinta
Turiu sunu,bet kad jis ramus tai tikrai nepasakyciau.naktimis iki siol keliuos,o kai gime,tai is vis.daznai pusdavo pilva,mat savo pienu maitinau tik 2 savaites,tai reikejo net vaistuku,irzlus,vis kazkas jam netikdavo.kiek girdejau dauguma mamu sako,kad mergaites ramesnes,ar tai tiesa?nors mano mazasis brolis buvo angelelis smile.gif
*Lina*
na mano dukrytė,yra truputį zizla,naktimis keliasi 2-3 kartus būna ir daugiau doh.gif o ir dienomis labai patinka ant rankų pabūt,arba žaist kartu su ja 4u.gif
manau kiekvienas vaikas individualus.
Vilsen
aš irgi esu girdėjusi,kad mergaitės ramesnės,bet nelabai tuo tikiu.Pati sūnų turiu jam jau 2metai ir iki šiol ypač jautrus ir neramus,bet kas iš pažystamų turi mergaičiukes tai taip pat ramybe pasigirti negali.
viltuke
Maniškis irgi ramumu nepasižysi, bet nemanau, kad nuo lyties priklauso kūdikio būsena
juratike13
Auginu sunu,tai ramus jis tikrai nera+jautrus labai,naktim keliasi daznai(kartais man atrodo labai daznai),o drauge augina mergyte,tai jai viskas daug paprasciau(skirtumas 3sav.),isskyrus viena: ji jau koki menesiuka nenori bunant lauke guleti vezime,o maniskis isteriju nekelia.
Isila
mano mama sako, kad aš rėkiau iki 3 metų lotuliukas.gif lotuliukas.gif miegodavau tik tada, jei mane kratydavo arba vežimas dardėdavo lotuliukas.gif kai nemiegodavau, rėkdavau lotuliukas.gif iš manęs visi lig šiol šaiposi už vaikystės dienas. Tikrai nebuvau ramus vaikas. Prabusdavau, jei kas nors nusičiaudėdavo doh.gif smagu tėvam buvoman auginti.

o štai mano brolis pimuosiu metus tik valgė ir miegojo - kaip ta varlė iš Coliukės lotuliukas.gif

mano mažylis kartais šiek tiek aptriukšmauja. turėjom bėdų dėl pilvuko, bet dabar - tfu tfu tfu - viskas apsiramino ir susitvarkė thumbup.gif
Rituxx
Mano sūnelis ir buvo ir yra ramus,šiaip jis judrus linksmas,tik jam niekada nereikėjo didelio dėmesio nei nešioti ištisai , nei migdyti ir nuo 2mėn. jis išmiegodavo iki 8val ryto nesikeldamas,kas buvo svečiuose tai žino ir matė kad vaikas iš tikrųjų ramus ir linksmas,sakė , kad turime auksinį vaikutį ax.gif ax.gif Nors dabar kai prasidėjo dantukai tai naktį pasidarė irzlesnis, bet dieną ramutis rolleyes.gif
TiMa
Ar kūdikis ramus, ar ne, tikrai nepriklauso nuo lyties ax.gif
tai daugiau priklauso nuo nėštumo eigos, nuo gimdymo, nuo pačių tėvų cool.gif
Keit
Mano mažulis nei labai ramus, nei labai irzlus. Toks vidutiniokas tongue.gif Tik va tinginiukas yra.
-niekas-
Mano pirmagimė buvo labai rėksnė.Darbelio turėjom visi- ir mes su vyru ir tėvukai.Rėkė ištisa para iki trijų metų nebuvo jokio režimo. Maniau, kad į durnyna reiks važiuot.Miegodavo tik kratoma ant rankų, taip ir pati nusnausdavau.siaaaaaaaaubas baisu ir prisiminti.Todėl antras gimė tik po 10 metų.Ramus geras sūnus.Jį eina ir prisiglausti ir pamyluoti.Galima visur vežtis jokių problemų.Mums jau vieneri neturiu šalia jokios pagalbininkės tai visur važiuojam kartu.Išmaišėm visa Lietuva.Abu vaikai buvo planuoti ir labai laukiami.
orinta
na gal del to mano toks ir neramus,kad buvo neplanuotas,ir nestumas buvo vien nervai. verysad.gif labai nenorejau.buvo daug rupesciu,nes gyvenu ne lietuvoj.dabar tai diena ramus,o nakti is niekur nieko,kai prades rekti net melynas verysad.gif tai niekas netinka,net misinelis.
mamke
O as nesutinku,kad tai priklauso nuo nestumo eigos ar nuo nestumo,nes pazistu tokia mama,kuri per netuma yra labai daug prisinervuojusi,o jau gimdymas tai geriau ir neklauskite... O vaikiukas tai ramut ramutelis.

O vat as turiu dukryte,kuri gal iki 6men.,tai aukselis buvo,o vat dabar tai nervu kamuolys,aisku prie to prisideda ir dantukai,bet ne vien ji kalti.
waidoolka_
Sveiki, na mano mergytei jau 7 menesiukai 4u.gif wub.gif
Bet kad tik neprisisnekeciau tpu tpu tpu bet pakankamai rami, na ziurint ka tuo ramumu laikysiu..na nakti tai visa ismiega, buna kad pazirzia bet ciulptuka ikisu ir vel toliau miega..pasitaiko kartais kad sunku uzmikdyti, bet kokia valanda pasikankinus ismiega kaip angelas...
As irgi nelabai sutinku, kad tai priklauso nuo nestumo ir nuo tevu..Na mano nestumas nebuvo pakankamai ramus, o jei nuo tevu..Tai tiek as, tiek mano vyras kai buvome mazuciai tai sake mus tiesiog purtydavo kad tik nurimtume..na o musu mazoji atvirksciai..
Tiesa, mano mazyte, irgi beveik nemaitinta mano pienuku, nes reikia pripazinti, kad tas pora savaiciu kol ja bandziau maitinti abi prisikankinome, ji nemiegojo as taip pat...O kai pradejau duoti misinuka, tai puikiausiai pradejo naktimis ismiegoti..Tai net ir nezinau nuo ko gi priklauso tas vaikuciu ramumas g.gif ar neramumas..na manau pirmiausia tai nereiketu labai vaikucio pratinti prie iealios tylos wub.gif na cia mano nuomone mirksiukas.gif
meduoliukas
Mano mergytė nėra labai rami. Pirmą mėnesį tai buvo košmaras - pūtė labai pilvą (jau nuo antros-trečios gyvenimo dienos), verkdavo, išsikankindavo, mus iškankindavo. Visaip ramint bandydavom. O ji vargšė, dėl savo pilvuko nė pamiegot normaliai negalėdavo, būdavo nemiegodavo po 5-6 valandas. Tik stebuklingai užmigavo apie 11h nakties ir atsikeldavo apie 6h ryto. Naktį trys kartus pavalgydavo ir vėl užmigdavo. Paskui mes kažkaip išmokom daugiau, pakeitėm lašiukus dėl pūtimo, aš labai kontroliavau ką valgau ir ji truputi apsiramino - antras mėnuo buvo toks palygint nieko. Aišku pūsdavo pilvuką, bet jau ne taip.

O kai suėjo du mėnesiai - tapo dar neramesnė, bet vėlgi čia nuo pilvuko. Sako, trys mėnesiai bus - nurims. Žiūrėsim kaip bus..

Iš savo mažos patirties manau, kad vaikučiai be priežasties neverkia - vieniems pilvuką skauda, kiti nori ištisai jausti mamą, dar kitiems pasidaro nuobodu gulėti vienoje vietoje, kiti gal naktį susapnuoja košmarą...todėl nemanau, kad priklauso nuo lities rolleyes.gif
TiMa
QUOTE(mamke @ 2006 03 27, 19:22)
O as nesutinku,kad tai priklauso nuo nestumo eigos ar nuo nestumo,nes pazistu tokia mama,kuri per netuma yra labai daug prisinervuojusi,o jau gimdymas tai geriau ir neklauskite... O vaikiukas tai ramut ramutelis.

*

Visada būna išimčių mirksiukas.gif
agne_vvr
turiu dukra o sesuo sunu tai maniskia ramesne zymiai biggrin.gif
orinta
ziurejau laida,pries keleta dienu,ir daktare pasake,kad vaiko ramumas priklauso nuo nestumo eigos!jei mama per nestuma buvo rami,vaikas buvo planuotas ir laukiamas,bei ji sveikai maitinosi ir sportavo,tai vaikas bus zymiai ramesnis smile.gif tiket ar ne tai neaisku,pagal jusu pasisakymus viskas kitaip schmoll.gif .
viktutes
as turiu du sunus ir jie abu labai ramus thumbup.gif
brolis vis sako kad man labai pasiseke su vaikais
turbut todel as sakau jog tai dar ne pabaiga-bus daugiau lotuliukas.gif
Eveneirka
Manau,kad ne nuo lyties priklauso vaiko ramumas.Turiu du berniukus,bet jie skiriasi-kaip diena ir naktis.

QUOTE(orinta @ 2006 03 30, 13:19)
ziurejau laida,pries keleta dienu,ir daktare pasake,kad vaiko ramumas priklauso nuo nestumo eigos!jei mama per nestuma buvo rami,vaikas buvo planuotas ir laukiamas,bei ji sveikai maitinosi ir sportavo,tai vaikas bus zymiai ramesnis smile.gif  tiket ar ne tai neaisku,pagal jusu pasisakymus viskas kitaip schmoll.gif .
*

Pirmas buvo netyčiukas,ir nėštumas buvo ne pats geriausias- o vaikas AUKSAS.O mažylis buvo planuotas ir lauktas be proto ir taip viskas čiki-bet.......niekada nepasakyčiau,kad jis ramus.... blink.gif
Manau čia priklauso tik nuo mūsų pačių-kaip mes juos auginam,lepinam ir t.t.kuo vaiką daugiau išpęstinam-žinoma jis tuo daugiau ir reikalauja,prašosi vis daugiau dėmesio.........
dowilia
QUOTE(orinta @ 2006 03 30, 13:19)
ziurejau laida,pries keleta dienu,ir daktare pasake,kad vaiko ramumas priklauso nuo nestumo eigos!jei mama per nestuma buvo rami,vaikas buvo planuotas ir laukiamas,bei ji sveikai maitinosi ir sportavo,tai vaikas bus zymiai ramesnis smile.gif  tiket ar ne tai neaisku,pagal jusu pasisakymus viskas kitaip schmoll.gif .
*

mūsų mažius netyčiukas, bet kai sužinojau , jog laukiuosi, labai laukt pradejom wub.gif , bet dažnai mane suerzindavo sesuo ar vyras, ar dar kas nors ir budavau pikta mad.gif , dabar vaikiukas irgi neramus....
QUOTE(eveneir @ 2006 04 02, 13:17)
Manau čia priklauso tik nuo mūsų pačių-kaip mes juos auginam,lepinam ir t.t.kuo vaiką daugiau išpęstinam-žinoma jis tuo daugiau ir reikalauja,prašosi vis daugiau dėmesio.........
*

...bet priezastis yra, kad jis išlepintas senelių, nors ir pati pasidarbavau , o dabar turiu mažą zysliuką, jei tik kas netinka iš kart atidaro savo garsiakalbį doh.gif
Raganiute
O aš galiu pasigirti- turiu tikrai ramų sūnelį. Žinoma, kartais būna ir zirzimo valandėlių, nepasitenkinimo demonstravimo.
Kai laukiausi jaučiausi labai rami, laiminga, nepykino, jokių didelių nėštumo nepatogumų nejaučiau. tongue.gif
Gimusiam kūdikėliui nebuvo pilvo skausmelių, lauke iki šiol ramus kaip belgas, čiulptuko neima ir jo visai neprireikia..
kartais pravardžiuojam jį Ramūnu-Svajūnu biggrin.gif (čia nereiškia visų Ramūnų ir Svajūnų įžeidimo jei ką)
Tiesa, svetimoj aplinkoj prisibijo nepažįstamų žmonių, tada visi ramumai dingsta jei aplink nesimato mamos doh.gif O mamai ant rankų vėl ramus. Ramus mamyčiukas wub.gif
lyra
Nežinau ar tai priklauso nuo lyties, ar nuo nėštumo. Mano abu sūneliai labai ramūs, linksmi, net kaimynai klausia kur mažajį padėjom, kad nesigirdi. Su pirmuoju nėštumo metu buvau rami ir viskuo patenkinta, su antruoju nemažai prisinervavau, nes nustatė toksoplazmozę. Todėl daug verkiau, nervinausi, galvojau, kad vaikelis man už tai "atsidėkos", bet klydau. bigsmile.gif
Špoka
QUOTE(orinta @ 2006 03 30, 14:19)
jei mama per nestuma buvo rami,vaikas buvo planuotas ir laukiamas,bei ji sveikai maitinosi ir sportavo,tai vaikas bus zymiai ramesnis smile.gif  tiket ar ne tai neaisku,pagal jusu pasisakymus viskas kitaip schmoll.gif .
*

Tikrai, ir man kitaip ax.gif Ir nestumas lauktas ir planuotas, ir rami, ir laiminga buvau, niu dukruze kudikystej- zyyyyyyyzliukas... Bet dabar (po 5 metu hihihi.gif) tikras angel.gif flirt.gif
Grazvi
Nestumo metu buvo daug sunkumu, ypac pirmoje puse. Po to isivyravo ramybe. Gimdymas buvo labai lengvas. Sunus gana jautrus, bet ramus ir labai geras. Irgi daug kas sako, kad auksinis. As pritariu:). Ir nuo auklejimo bei kantrybes priklauso, cia as taip manau smile.gif .
Wilte
Mano nėštumas nebuvo ramus, nes neplanuotas. Labai pergyvenau, ką darbe pasakys ir t.t. Manau dėl to mažylė labai nerami. Nėštumo metu jaučiausi labai gerai-nepykino, nebuvo jokių komplikacijų, todėl dirbau beveik iki gimdymo. Viską dariau, kad paskui, kai auginsiu vaiką, gaučiau daugiau pinigėlių iš sodros. Dabar manau, kad geriau būčiau ramiai namie pasėdėjusi, nes vaikutis nenustygstantis, zirziantis.
Šiandien defyje yra įdomus straipsnis. Siūlyčiau paskaityti:
http://www.delfi.lt/news/DELFI_for_women/H....php?id=9787735
Ingavysnia
Straipsnis thumbup.gif tik va musu sunelis tai tas "lyderis" reikalauja tol kol negauna ko nori megsta savo norus garsiai reiksti ir labai jau stipriai, geriausiai tai ji nuramina tetis aisku jei pats geros nuotaikos buna biggrin.gif
rasa1470
dažniausiai sako kokia mama buvo per nėštumą toks ir vaikas. man tai pasitvirtino. Aš buvau rami daug miegodavau, tai ir manoji daro lygiai tą paqtį, o sesuo buvo labai nervuota, įtampoj pastoviai, tai oi kaip vargo su dukryte, jai dabar 8, bet labai jautrus vaikas. iki 3 metų tai žiauriai vargo, o jos sūnus tai ramus berniokas, nes ir nėštumas buvo visai kitoks
meile0409
pritariu simtu procentu thumbup.gif .man ir daktare sake,kad kokia busi per niestuma toks ir tavo vaikas bus.as daug miegojau,stengiausi isvengti stresiniu situaciju,mazai rekti,daug miegoti.o dabar maziukas ramus,su miegu neturim problemu ir pan. nestuke.gif
o viena mano drauge visai neklause daktaru ir viska dare atvirksciai,tai dabar ir su vaiku vargsta doh.gif
Kentė
as girdejau ,kad jei vandenys nubego,o tu neskubi kviesti gydytojo,tai vaikas bus neramus.Nes jam tipo truksta deguonies.Va mano draugei taip gydytoja sake .
As auginu berniuka,kai buvo keliu savaiciu tai buvo lb neramus blink.gif zyzdavo,naktim nemiegodavo,amziais rekdavo mega_shok.gif ,viskuom nepatenkintas budavo bash.gif Net mama sakydavo,kad mes su broliu ramesni buvom 4u.gif Bet dabar gal tai isaugo ir mano berniukas,tapo ramesnis,na dabar daznai del dantu pazyzia,bet nakti nors ismiega,galima ir pazaisti.
linarija
kazin ar galima pasakyti kurie ramesni berniukai ar mergaites? pvz. mano mergiska tai jau labai rami, o va drauges mergaite panasaus amziaus jau nuo pat pradziu tai ojojoi kokia truksmautoja, zirzle yra...
Sidabrinė
As laikausi tos nuomones,kad isskirti negalima kuris ramesnis,ar berniukai ar mergaites.Aplinkui daug vaikuciu,vieni ramesni,kiti reksniukai...Manau daug kas priklauso nuo nestumo,nuo aplinkos...Va mano merguzele iki 3 menesiu buvo silkine mergaite,o dabar ir naktim prastai miega,ir rankinukas tapo...
Teresiukas
Nežinau,ar teisybė,bet girdėjus esu ne kartą,kad berniukams dažniau pučia pilvelius.Nežinau... g.gif
inga-uk
manoji ramesne buvo pirmais menesiais, dabar gal del danuku g.gif dabar kelias nakimis tikrai daug daugiau kartu nei budama kudikis, ir is vis nakti ji galedavo miegoti net neprabudus, dabar schmoll.gif , bet bijau labai prisikalbet ji gan rami ir gera thumbup.gif
Natoske
Su maniskiu pirmais menesiais,varelio buvo...Pute pilveli,beto gime priduses,tai gydytoja sake atseit tokie vaikai buna irzlesni,na dabar siek tiek ramesnis,bet demesio reikalauja simtaprocentinio.
monikam
as manau kad viskas priklauso nuo vaiko issivystymo ir nuo jo charakterio g.gif nesutinku su tiu, kokia buvai nescia tai ir vaikas toks bus. as per savo nestuma turejau problemu ir daug nervavaus, o dukryte labai rami 4u.gif
Terija:)
QUOTE(monikam @ 2007 01 14, 18:00)
as manau kad viskas priklauso nuo vaiko issivystymo ir nuo jo charakterio  g.gif nesutinku su tiu, kokia buvai nescia tai ir vaikas toks bus. as per savo nestuma turejau problemu ir daug nervavaus, o dukryte labai rami  4u.gif
*

drinks_cheers.gif kiekvienas vaikas su savo.Dirbau ir buvau gana aktyvi iki pat gimdymo.Maze yra gana aktyvi,bet problemu su miegeliu ir kazkokiais neramumais neturejom.Miegam kai senos bobutes po 12val. mirksiukas.gif
Barikada
Mano mergaite buvo labai nerami, zirzle. Ir dabar 7 metu mazai pasikeitusi. O sunus, kaip as sakau "Ramus kaip belgas" biggrin.gif
Ir palyginus nestumus, tai pirmasisi buvo sunkus, daug nervavausi, o antrasisi ramus, tad ir vaikai tokie g.gif
Kribuk
Manau, nepriklauso ramumas nuo vaiko lyties. Tiek mergaitė gali būti nerami, tiek berniukas gali būti ramus.
Manoji dukrytė tikrai nėra iš ramiųjų, dažnai būna zirzaliukė. smile.gif
vassara
mano vaikinukas labai ramus. aisku, buna, kad pazirzia, na bet jau labai retai. tongue.gif
nanainis
kai sužinojau, kad laukiuosi berniuko daugelis sakė, kad laukia bemiegės naktys doh.gif sesuo turi mergytę 4 mėn. vyresnę, tai ramumo įsikūnijimas, aktyvumo taip pat biggrin.gif kolkas skūstis neturiu kuo 4u.gif mažius, jei kokios ligos ar alkis nekamuoja, tai ramus, bet judrus wub.gif
isola
mano mergaitė taip skiriasi nuo berno kaip diena ir naktis. Ji tokia rami kad aš iki šiol nejaučiu kad vaiką turiu lotuliukas.gif , o su bernu iki jam suėjo 1 metai nežinojome ką reiskia miegas naktį, ramus baikščiojimas lauke ir visa kita schmoll.gif , taigi pagal mano patyrimą mergaitė kokių 100 kartų ramesnė 4u.gif
Aš tiesiog aš
Na mano mažylė nepasakyčiau kad labai rami...Toks jau charakterio būdas.Gal būt daug kas priklauso nuo mamos ar tėvų 4u.gif Bet ir mažylė išanksto turi priprasti prie įprasto jai rėžimo smile.gif

Na o aš tai manau kad viskas priklauso nuo mamos ar tėvų (tą jau sakiau) ax.gif
Džiordžita
mano pupa tai ramiakas rolleyes.gif .dabar tik noributi tampoma,o iki 5 mėn. galėjau 5 tokius vaikus augint,tik va papukus du teturiu g.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Selma75
Manau, kad ramumas tikrai neptiklauso nuo to berniukas ar mergaitė.
Dunja
oj, nenorekit, tokio kaip mano. ziuriu i kitus vaikus, kaip juos rengia, kaip keicia pampersa, vaikai guli, man KAIP STEBUKLAS atrodo, mes pampersa keiciam dviese, vienas laiko, kitas deda, o kai reikia rengtis buna isterija unsure.gif
maman8
mano berniukas labai ramus, bet man atrodo kad cia priklauso, nuo to kaip jauteisi per nestuma, o as stengiausi visuomet islikt rami
nmante
QUOTE(maman8 @ 2008 01 05, 20:55)
mano berniukas labai ramus, bet man atrodo kad cia priklauso, nuo to kaip jauteisi per nestuma, o as stengiausi visuomet islikt rami
*

mano vaikelis sakykim per viduriuka,kai jam norisi ramus kaine selsta
rence*
Mano sunelis zirzikas- kartais taip ji vadiname. Na buna dienu kad ramus ir tylus buna, bet vis gi daugiausia verkslene, zirzia. Na mano nestuke.gif nebuvo is lengvuju, daug sresu, egzaminu- gal todel... g.gif
Šalta
QUOTE(maman8 @ 2008 01 05, 20:55)
*

manau kad teisybe drinks_cheers.gif
iloniux
QUOTE(orinta @ 2006 03 25, 20:32)
Turiu sunu,bet kad jis ramus tai tikrai nepasakyciau.naktimis iki siol keliuos,o kai gime,tai is vis.daznai pusdavo pilva,mat savo pienu maitinau tik 2 savaites,tai reikejo net vaistuku,irzlus,vis kazkas jam netikdavo.kiek girdejau dauguma mamu sako,kad mergaites ramesnes,ar tai tiesa?nors mano mazasis brolis buvo angelelis smile.gif
*

QUOTE(TiMa @ 2006 03 27, 13:17)
Ar kūdikis ramus, ar ne, tikrai nepriklauso nuo lyties  ax.gif
tai daugiau priklauso nuo nėštumo eigos, nuo gimdymo, nuo pačių tėvų  cool.gif
*

Tikrai nemanau kad tai priklauso nuo lyties mano didzioji prabusdvo naktimis iki 3metu, mazoji irgi dar prabunda daug kartu per nakti nors diena visai rami sakyciau.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.