Turiu sunu,bet kad jis ramus tai tikrai nepasakyciau.naktimis iki siol keliuos,o kai gime,tai is vis.daznai pusdavo pilva,mat savo pienu maitinau tik 2 savaites,tai reikejo net vaistuku,irzlus,vis kazkas jam netikdavo.kiek girdejau dauguma mamu sako,kad mergaites ramesnes,ar tai tiesa?nors mano mazasis brolis buvo angelelis
na mano dukrytė,yra truputį zizla,naktimis keliasi 2-3 kartus būna ir daugiau
manau kiekvienas vaikas individualus.
aš irgi esu girdėjusi,kad mergaitės ramesnės,bet nelabai tuo tikiu.Pati sūnų turiu jam jau 2metai ir iki šiol ypač jautrus ir neramus,bet kas iš pažystamų turi mergaičiukes tai taip pat ramybe pasigirti negali.
Maniškis irgi ramumu nepasižysi, bet nemanau, kad nuo lyties priklauso kūdikio būsena
Auginu sunu,tai ramus jis tikrai nera+jautrus labai,naktim keliasi daznai(kartais man atrodo labai daznai),o drauge augina mergyte,tai jai viskas daug paprasciau(skirtumas 3sav.),isskyrus viena: ji jau koki menesiuka nenori bunant lauke guleti vezime,o maniskis isteriju nekelia.
mano mama sako, kad aš rėkiau iki 3 metų
o štai mano brolis pimuosiu metus tik valgė ir miegojo - kaip ta varlė iš Coliukės mano mažylis kartais šiek tiek aptriukšmauja. turėjom bėdų dėl pilvuko, bet dabar - tfu tfu tfu - viskas apsiramino ir susitvarkė
Mano sūnelis ir buvo ir yra ramus,šiaip jis judrus linksmas,tik jam niekada nereikėjo didelio dėmesio nei nešioti ištisai , nei migdyti ir nuo 2mėn. jis išmiegodavo iki 8val ryto nesikeldamas,kas buvo svečiuose tai žino ir matė kad vaikas iš tikrųjų ramus ir linksmas,sakė , kad turime auksinį vaikutį
Ar kūdikis ramus, ar ne, tikrai nepriklauso nuo lyties
tai daugiau priklauso nuo nėštumo eigos, nuo gimdymo, nuo pačių tėvų
Mano mažulis nei labai ramus, nei labai irzlus. Toks vidutiniokas
Mano pirmagimė buvo labai rėksnė.Darbelio turėjom visi- ir mes su vyru ir tėvukai.Rėkė ištisa para iki trijų metų nebuvo jokio režimo. Maniau, kad į durnyna reiks važiuot.Miegodavo tik kratoma ant rankų, taip ir pati nusnausdavau.siaaaaaaaaubas baisu ir prisiminti.Todėl antras gimė tik po 10 metų.Ramus geras sūnus.Jį eina ir prisiglausti ir pamyluoti.Galima visur vežtis jokių problemų.Mums jau vieneri neturiu šalia jokios pagalbininkės tai visur važiuojam kartu.Išmaišėm visa Lietuva.Abu vaikai buvo planuoti ir labai laukiami.
na gal del to mano toks ir neramus,kad buvo neplanuotas,ir nestumas buvo vien nervai.
O as nesutinku,kad tai priklauso nuo nestumo eigos ar nuo nestumo,nes pazistu tokia mama,kuri per netuma yra labai daug prisinervuojusi,o jau gimdymas tai geriau ir neklauskite... O vaikiukas tai ramut ramutelis.
O vat as turiu dukryte,kuri gal iki 6men.,tai aukselis buvo,o vat dabar tai nervu kamuolys,aisku prie to prisideda ir dantukai,bet ne vien ji kalti.
Sveiki, na mano mergytei jau 7 menesiukai
Bet kad tik neprisisnekeciau tpu tpu tpu bet pakankamai rami, na ziurint ka tuo ramumu laikysiu..na nakti tai visa ismiega, buna kad pazirzia bet ciulptuka ikisu ir vel toliau miega..pasitaiko kartais kad sunku uzmikdyti, bet kokia valanda pasikankinus ismiega kaip angelas... As irgi nelabai sutinku, kad tai priklauso nuo nestumo ir nuo tevu..Na mano nestumas nebuvo pakankamai ramus, o jei nuo tevu..Tai tiek as, tiek mano vyras kai buvome mazuciai tai sake mus tiesiog purtydavo kad tik nurimtume..na o musu mazoji atvirksciai.. Tiesa, mano mazyte, irgi beveik nemaitinta mano pienuku, nes reikia pripazinti, kad tas pora savaiciu kol ja bandziau maitinti abi prisikankinome, ji nemiegojo as taip pat...O kai pradejau duoti misinuka, tai puikiausiai pradejo naktimis ismiegoti..Tai net ir nezinau nuo ko gi priklauso tas vaikuciu ramumas
Mano mergytė nėra labai rami. Pirmą mėnesį tai buvo košmaras - pūtė labai pilvą (jau nuo antros-trečios gyvenimo dienos), verkdavo, išsikankindavo, mus iškankindavo. Visaip ramint bandydavom. O ji vargšė, dėl savo pilvuko nė pamiegot normaliai negalėdavo, būdavo nemiegodavo po 5-6 valandas. Tik stebuklingai užmigavo apie 11h nakties ir atsikeldavo apie 6h ryto. Naktį trys kartus pavalgydavo ir vėl užmigdavo. Paskui mes kažkaip išmokom daugiau, pakeitėm lašiukus dėl pūtimo, aš labai kontroliavau ką valgau ir ji truputi apsiramino - antras mėnuo buvo toks palygint nieko. Aišku pūsdavo pilvuką, bet jau ne taip.
O kai suėjo du mėnesiai - tapo dar neramesnė, bet vėlgi čia nuo pilvuko. Sako, trys mėnesiai bus - nurims. Žiūrėsim kaip bus.. Iš savo mažos patirties manau, kad vaikučiai be priežasties neverkia - vieniems pilvuką skauda, kiti nori ištisai jausti mamą, dar kitiems pasidaro nuobodu gulėti vienoje vietoje, kiti gal naktį susapnuoja košmarą...todėl nemanau, kad priklauso nuo lities
turiu dukra o sesuo sunu tai maniskia ramesne zymiai
ziurejau laida,pries keleta dienu,ir daktare pasake,kad vaiko ramumas priklauso nuo nestumo eigos!jei mama per nestuma buvo rami,vaikas buvo planuotas ir laukiamas,bei ji sveikai maitinosi ir sportavo,tai vaikas bus zymiai ramesnis
as turiu du sunus ir jie abu labai ramus
brolis vis sako kad man labai pasiseke su vaikais turbut todel as sakau jog tai dar ne pabaiga-bus daugiau
Manau,kad ne nuo lyties priklauso vaiko ramumas.Turiu du berniukus,bet jie skiriasi-kaip diena ir naktis.
QUOTE(orinta @ 2006 03 30, 13:19) ziurejau laida,pries keleta dienu,ir daktare pasake,kad vaiko ramumas priklauso nuo nestumo eigos!jei mama per nestuma buvo rami,vaikas buvo planuotas ir laukiamas,bei ji sveikai maitinosi ir sportavo,tai vaikas bus zymiai ramesnis Pirmas buvo netyčiukas,ir nėštumas buvo ne pats geriausias- o vaikas AUKSAS.O mažylis buvo planuotas ir lauktas be proto ir taip viskas čiki-bet.......niekada nepasakyčiau,kad jis ramus.... Manau čia priklauso tik nuo mūsų pačių-kaip mes juos auginam,lepinam ir t.t.kuo vaiką daugiau išpęstinam-žinoma jis tuo daugiau ir reikalauja,prašosi vis daugiau dėmesio......... QUOTE(orinta @ 2006 03 30, 13:19) ziurejau laida,pries keleta dienu,ir daktare pasake,kad vaiko ramumas priklauso nuo nestumo eigos!jei mama per nestuma buvo rami,vaikas buvo planuotas ir laukiamas,bei ji sveikai maitinosi ir sportavo,tai vaikas bus zymiai ramesnis mūsų mažius netyčiukas, bet kai sužinojau , jog laukiuosi, labai laukt pradejom QUOTE(eveneir @ 2006 04 02, 13:17) Manau čia priklauso tik nuo mūsų pačių-kaip mes juos auginam,lepinam ir t.t.kuo vaiką daugiau išpęstinam-žinoma jis tuo daugiau ir reikalauja,prašosi vis daugiau dėmesio......... ...bet priezastis yra, kad jis išlepintas senelių, nors ir pati pasidarbavau , o dabar turiu mažą zysliuką, jei tik kas netinka iš kart atidaro savo garsiakalbį
O aš galiu pasigirti- turiu tikrai ramų sūnelį. Žinoma, kartais būna ir zirzimo valandėlių, nepasitenkinimo demonstravimo.
Kai laukiausi jaučiausi labai rami, laiminga, nepykino, jokių didelių nėštumo nepatogumų nejaučiau. Gimusiam kūdikėliui nebuvo pilvo skausmelių, lauke iki šiol ramus kaip belgas, čiulptuko neima ir jo visai neprireikia.. kartais pravardžiuojam jį Ramūnu-Svajūnu Tiesa, svetimoj aplinkoj prisibijo nepažįstamų žmonių, tada visi ramumai dingsta jei aplink nesimato mamos
Nežinau ar tai priklauso nuo lyties, ar nuo nėštumo. Mano abu sūneliai labai ramūs, linksmi, net kaimynai klausia kur mažajį padėjom, kad nesigirdi. Su pirmuoju nėštumo metu buvau rami ir viskuo patenkinta, su antruoju nemažai prisinervavau, nes nustatė toksoplazmozę. Todėl daug verkiau, nervinausi, galvojau, kad vaikelis man už tai "atsidėkos", bet klydau.
QUOTE(orinta @ 2006 03 30, 14:19) jei mama per nestuma buvo rami,vaikas buvo planuotas ir laukiamas,bei ji sveikai maitinosi ir sportavo,tai vaikas bus zymiai ramesnis Tikrai, ir man kitaip
Nestumo metu buvo daug sunkumu, ypac pirmoje puse. Po to isivyravo ramybe. Gimdymas buvo labai lengvas. Sunus gana jautrus, bet ramus ir labai geras. Irgi daug kas sako, kad auksinis. As pritariu:). Ir nuo auklejimo bei kantrybes priklauso, cia as taip manau
Mano nėštumas nebuvo ramus, nes neplanuotas. Labai pergyvenau, ką darbe pasakys ir t.t. Manau dėl to mažylė labai nerami. Nėštumo metu jaučiausi labai gerai-nepykino, nebuvo jokių komplikacijų, todėl dirbau beveik iki gimdymo. Viską dariau, kad paskui, kai auginsiu vaiką, gaučiau daugiau pinigėlių iš sodros. Dabar manau, kad geriau būčiau ramiai namie pasėdėjusi, nes vaikutis nenustygstantis, zirziantis.
Šiandien defyje yra įdomus straipsnis. Siūlyčiau paskaityti: http://www.delfi.lt/news/DELFI_for_women/H....php?id=9787735
Straipsnis
dažniausiai sako kokia mama buvo per nėštumą toks ir vaikas. man tai pasitvirtino. Aš buvau rami daug miegodavau, tai ir manoji daro lygiai tą paqtį, o sesuo buvo labai nervuota, įtampoj pastoviai, tai oi kaip vargo su dukryte, jai dabar 8, bet labai jautrus vaikas. iki 3 metų tai žiauriai vargo, o jos sūnus tai ramus berniokas, nes ir nėštumas buvo visai kitoks
pritariu simtu procentu
o viena mano drauge visai neklause daktaru ir viska dare atvirksciai,tai dabar ir su vaiku vargsta
as girdejau ,kad jei vandenys nubego,o tu neskubi kviesti gydytojo,tai vaikas bus neramus.Nes jam tipo truksta deguonies.Va mano draugei taip gydytoja sake .
As auginu berniuka,kai buvo keliu savaiciu tai buvo lb neramus
kazin ar galima pasakyti kurie ramesni berniukai ar mergaites? pvz. mano mergiska tai jau labai rami, o va drauges mergaite panasaus amziaus jau nuo pat pradziu tai ojojoi kokia truksmautoja, zirzle yra...
As laikausi tos nuomones,kad isskirti negalima kuris ramesnis,ar berniukai ar mergaites.Aplinkui daug vaikuciu,vieni ramesni,kiti reksniukai...Manau daug kas priklauso nuo nestumo,nuo aplinkos...Va mano merguzele iki 3 menesiu buvo silkine mergaite,o dabar ir naktim prastai miega,ir rankinukas tapo...
Nežinau,ar teisybė,bet girdėjus esu ne kartą,kad berniukams dažniau pučia pilvelius.Nežinau...
manoji ramesne buvo pirmais menesiais, dabar gal del danuku
Su maniskiu pirmais menesiais,varelio buvo...Pute pilveli,beto gime priduses,tai gydytoja sake atseit tokie vaikai buna irzlesni,na dabar siek tiek ramesnis,bet demesio reikalauja simtaprocentinio.
as manau kad viskas priklauso nuo vaiko issivystymo ir nuo jo charakterio
QUOTE(monikam @ 2007 01 14, 18:00) as manau kad viskas priklauso nuo vaiko issivystymo ir nuo jo charakterio
Mano mergaite buvo labai nerami, zirzle. Ir dabar 7 metu mazai pasikeitusi. O sunus, kaip as sakau "Ramus kaip belgas"
Ir palyginus nestumus, tai pirmasisi buvo sunkus, daug nervavausi, o antrasisi ramus, tad ir vaikai tokie
Manau, nepriklauso ramumas nuo vaiko lyties. Tiek mergaitė gali būti nerami, tiek berniukas gali būti ramus.
Manoji dukrytė tikrai nėra iš ramiųjų, dažnai būna zirzaliukė.
mano vaikinukas labai ramus. aisku, buna, kad pazirzia, na bet jau labai retai.
kai sužinojau, kad laukiuosi berniuko daugelis sakė, kad laukia bemiegės naktys
mano mergaitė taip skiriasi nuo berno kaip diena ir naktis. Ji tokia rami kad aš iki šiol nejaučiu kad vaiką turiu
Na mano mažylė nepasakyčiau kad labai rami...Toks jau charakterio būdas.Gal būt daug kas priklauso nuo mamos ar tėvų
Na o aš tai manau kad viskas priklauso nuo mamos ar tėvų (tą jau sakiau)
mano pupa tai ramiakas
Manau, kad ramumas tikrai neptiklauso nuo to berniukas ar mergaitė.
oj, nenorekit, tokio kaip mano. ziuriu i kitus vaikus, kaip juos rengia, kaip keicia pampersa, vaikai guli, man KAIP STEBUKLAS atrodo, mes pampersa keiciam dviese, vienas laiko, kitas deda, o kai reikia rengtis buna isterija
mano berniukas labai ramus, bet man atrodo kad cia priklauso, nuo to kaip jauteisi per nestuma, o as stengiausi visuomet islikt rami
Mano sunelis zirzikas- kartais taip ji vadiname. Na buna dienu kad ramus ir tylus buna, bet vis gi daugiausia verkslene, zirzia. Na mano
QUOTE(orinta @ 2006 03 25, 20:32) Turiu sunu,bet kad jis ramus tai tikrai nepasakyciau.naktimis iki siol keliuos,o kai gime,tai is vis.daznai pusdavo pilva,mat savo pienu maitinau tik 2 savaites,tai reikejo net vaistuku,irzlus,vis kazkas jam netikdavo.kiek girdejau dauguma mamu sako,kad mergaites ramesnes,ar tai tiesa?nors mano mazasis brolis buvo angelelis QUOTE(TiMa @ 2006 03 27, 13:17) Ar kūdikis ramus, ar ne, tikrai nepriklauso nuo lyties tai daugiau priklauso nuo nėštumo eigos, nuo gimdymo, nuo pačių tėvų Tikrai nemanau kad tai priklauso nuo lyties mano didzioji prabusdvo naktimis iki 3metu, mazoji irgi dar prabunda daug kartu per nakti nors diena visai rami sakyciau. |