Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Karoliniškės: Strazdelis
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Naujokė*
Gal parekomenduosit lopšelį gerą karoliniškėse.Ir nuo kada reikia į jį užrašyti?

http://www.strazdelis.lt
linum
Mes lankom "Strazdelį" . gatvės tiksliai neprisimenu, bet jei iš "Narbuto" sustojimo užliptum laipteliais į kalną, iškart pamatytum. Dukrai labai patinka, lengvai adaptavosi (pradėjo lankyti nuo 1m. 10mėn.), per šiuos metus sirgo gal tik 2 kartus ir tai tik paprastas peršalimas, nieko rimto. Šiaip labai gražiai sutvarkyta aplinka, organizuoja įvairius renginius vaikams. Auklėtojos net su tokiais mažiukais (1,5-3 metų) rimtai užsiima - piešia, lipdo, dainuoja, ruošia programėles. Nes teko girdėti, kad kai kuriuose darželiuose tokie mažiai tik pavalgydinami, į kiemą išvedami ir tiek wink.gif .
Tiesa, dar patiko, kad nuo pat pradžių pačios auklėtojos prašė nedėti sauskelnių. Mes jau turėjom "ėjimo ant puoduko" patirties, o po 2 mėn. darželyje jau ir naktį nebereikėjo sauskelnių thumbup.gif.

Papildyta @ [mergetime]1090064287[/mergetime]
Dar klausei dėl užrašymo. Kadangi mes irgi buvom prigąsdinti, kad vaiką reik užrašyti į darželį tik gimusį, tai vyras nulėkė į "Strazdelį", kai mažei gal mėnuo buvo smile.gif . Direktorė pasakė - kai nuspręsit lankyt ir ateikit, užrašysim. Taip ir buvo. Pirmadienį nuėjom, pasakėm, kad jau norėtume į darželį, o nuo antradienio pradėjom lankyt clap_1.gif . Nežinau, gal dabar kas pasikeitė. Taip buvo prieš metus.
Odre
Šviesute,

gal žinai ar "Strazdelis" visą vasarą dirba be atostogų? Planuojam pradėt lankyt, tik nežinau ar vesti dabar ar palaukt rudens.
linum
QUOTE (Valida @ 2004 07 19, 12:30)
Šviesute,

gal žinai ar "Strazdelis" visą vasarą dirba be atostogų? Planuojam pradėt lankyt, tik nežinau ar vesti dabar ar palaukt rudens.

Man atrodo, kad dirba, be atostogų. Tiesa, mes dabar dukrytės nevedam, nes atostogaujam, tai negaliu garantuot.
Matai, problema gali būti ta, kad atostogaus pastovi tos grupės auklėtoja. Tai jei vesit vaiką dabar, jis pripras prie vieno žmogaus, o paskui reikės vėl pratintis prie kito. Mes todėl pernai ir laukėm rugpjūčio pabaigos, kai susirinko auklėtojos.
Bet šiaip galit užsukti į patį darželį ir pasikalbėti su direktore, labai šauni moteriškė thumbup.gif .
Odre
QUOTE (Šviesutė @ 2004 07 19, 12:55)
Man atrodo, kad dirba, be atostogų. Tiesa, mes dabar dukrytės nevedam, nes atostogaujam, tai negaliu garantuot.
Matai, problema gali būti ta, kad atostogaus pastovi tos grupės auklėtoja. Tai jei vesit vaiką dabar, jis pripras prie vieno žmogaus, o paskui reikės vėl pratintis prie kito. Mes todėl pernai ir laukėm rugpjūčio pabaigos, kai susirinko auklėtojos.
Bet šiaip galit užsukti į patį darželį ir pasikalbėti su direktore, labai šauni moteriškė thumbup.gif .

Jo, direktorė labai faina. Reiks kitą savaitę važiuot susitart ir nuo rugpjūčio pabaigos pradėsim lankyt.
O jūs pas kokią auklėtoją?
Mūsų vyresnioji irgi jį lankė, anksčiau visai šalia gyvenom. Dabar teks mažają iš Pilaitės vežiot, nes čia darželį gaut be šansų....
linum
QUOTE (Valida @ 2004 07 20, 08:05)
[Jo, direktorė labai faina.  Reiks kitą savaitę važiuot susitart ir nuo rugpjūčio pabaigos pradėsim lankyt. 
O jūs pas kokią auklėtoją?
Mūsų vyresnioji irgi jį lankė, anksčiau visai šalia gyvenom. Dabar teks mažają iš Pilaitės vežiot, nes čia darželį gaut be šansų....

Mes lankom "Pabiručių" grupę, buvo dvi auklėtojos - Aušra ir Danutė. O nuo rudens jau eisim į vyresnių grupę, tai viena auklėtoja liks ta pati.
Odre
O kiek vaikų grupėje? Maniškei 4 m., gal į tą pačią grupę pateks. Ir kaip ten su vietom aplamai, nes prieš kelis metus vedėja pergyveno, kad labai vaikų mažėja; įdomu, kaip dabar situacija?
linum
QUOTE (Valida @ 2004 07 20, 12:35)
O kiek vaikų grupėje? Maniškei 4 m., gal į tą pačią grupę pateks. Ir kaip ten su vietom aplamai, nes prieš kelis metus vedėja pergyveno, kad labai vaikų mažėja; įdomu, kaip dabar situacija?

Žiemą vaikų lankė labai nedaug, iki dešimties. Pavasarį atėjo daug naujokų, tai būdavo ir po 15 per dieną. Į vyresnių grupę pereis tik gimę 2001 metais. Visi kiti dar liks lopšelinėj grupėj. Auklėtoja sakė, kad taip daro, kad paskui visi kartu vaikai į mokyklą išeitų.
Dabar mes atostogaujam, grįšim rugpjūčio pabaigoj, tai net nežinau, kiek ten mūsų bus.
Laiza
Ir as uz "Strazdeli" visom, kiek turiu. thumbup.gif Super aukletoja - Lilija "Ziogelio" grupeje. Ji myli vaikus, moka su jais elgtis, nepaprastai maloni, bet sugebanti islaikyti atstuma. Vaikai labai ja myli. Toje grupeje vaikai nuo 3 iki 5 metu. Privalumas tas, kad toje pacioje grupeje isbuna kelis metus. Ir tik i priesmokykline eina pas kita aukletoja, bet stresuoja nelabai, kadangi is grupes iseina iskart daug..
vija
Siandien Sostineje yra straipsnis apie salmoneliozes epidemija "Strazdelyje" - susirgo trecdalis vaiku.
vasarėja
QUOTE (vija @ 2004 09 03, 13:58)
Siandien Sostineje yra straipsnis apie salmoneliozes epidemija "Strazdelyje" - susirgo trecdalis vaiku.

siaubas kazkoks kai paskaitai... vat ir geras darzelis... g.gif
Gosh
QUOTE (vija @ 2004 09 03, 15:58)

Na o mano žiniomis, tai susirgo nedaug vaikų mažių grupėse. Buvo daromi pasėliai visų, tame tarpe ir darbuotojų, tai nieks iš jų neišaugo g.gif Tai kaip čia gali būt salmoneliozė? Kažkaip man įtartinai nuskambėjo info apie salmoneliozę būtent tame darželyje. Dar kas yra įdomu, kad vaikas, kuris pirmutinis buvo kaip sakoma užkrėstas ar kaip ten, tai va jis pasirodo salmonelioze užsikrėtė namuose, gaila kad aš nelabai ką išmanau apie salmoneliozę, tai va įdomu ar gali užkratas būt perneštas tada į darželį? Rasmut, reikalinga tavo pagalba biggrin.gif
linum
QUOTE (Gosh @ 2004 09 04, 10:20)
Na o mano žiniomis, tai susirgo nedaug vaikų mažių grupėse. Buvo daromi pasėliai visų, tame tarpe ir darbuotojų, tai nieks iš jų neišaugo g.gif Tai kaip čia gali būt salmoneliozė? Kažkaip man įtartinai nuskambėjo info apie salmoneliozę būtent tame darželyje. Dar kas yra įdomu, kad vaikas, kuris pirmutinis buvo kaip sakoma užkrėstas ar kaip ten, tai va jis pasirodo salmonelioze užsikrėtė namuose, gaila kad aš nelabai ką išmanau apie salmoneliozę, tai va įdomu ar gali užkratas būt perneštas tada į darželį? Rasmut, reikalinga tavo pagalba biggrin.gif

Is tiesu, susirgo tik keli vaikai, berods tik du. Vienam vaikui namie susirgus, gydytoja itare salmonelioze ir paeme paseli. tuo tarpu tevai, nesulauke atsakymo, nuvede vaika i darzeli.
Taip kad darzelio kaltinti tikrai negalima, o tik neatsakingus tevus. O zurnalistai kaip visada is muses padare drambli.
safarikids
Sveikos, mamos,
as visiska naujoke sitoje "svetaineje" ir uzsiregistravau paskaiciusi labai "teigiamu" atsiliepimu apie "Strazdelio" darzeli.
Del salmoneliozes - is paseliu isaugo salmonela net dviem darbuotojoms, dirbancioms vadinamajame "maisto bloke" - lyg tai pagalbinems darbuotojoms. Sita informacija girdejau is gydytoju epidemiologu Santariskese. Mums buvo patarta po atostogu neskubeti vaiko vesti i darzeli ir paaiskinta priezastis. Ir tik po keliu dienu apie tai paskaiciau laikrastyje. Tuo tarpu, kai paskambinau direktorei, ne vienu zodziu nebuvo uzsiminta, kad vertetu palaukti.
Direktore - tikrai labai sauni is pirmo zvilgsnio. Bet jeigu kiltu problemu, tikrai nestotu jusu pusej. Netgi tas problemas paastrintu. Mes su ja turejome nemazai trinties. Esu girdejusi, kad vieno vaiko net neperkele is lopselinuku i darzelinukus (motyvas - nera vietu), o is tikruju - konfliktai su vaiko mama.
Musu vaikas iki darzelio beveik nesirgo, o is darzelio atsinese ir "mikoplazma" ir visus "rotovirusus" - sirgo daug ir daznai.
Kai as rinkausi darzeli, labai daug ju aplankiau - beveik visus esancius Karoliniskese ir Lazdynuose. Sis pasirode labai saunus (ir direktore - taip pat). Pasirodo, vaizdas buvo apgaulingas. Beje, yra tikrai labai sauniu aukletoju - kaip pataikysite. Tik pasiruoskite nemazoms rinkliavoms. Renkami pinigai ne tik grupese, bet ir darzelio tvorai ir panasiems dalykams...
Odre
QUOTE(safarikids @ 2005 02 14, 12:10)
Sveikos, mamos,
as visiska naujoke sitoje "svetaineje" ir uzsiregistravau paskaiciusi labai "teigiamu" atsiliepimu apie "Strazdelio" darzeli.
Del salmoneliozes - is paseliu isaugo salmonela net dviem darbuotojoms, dirbancioms vadinamajame "maisto bloke" - lyg tai pagalbinems darbuotojoms. Sita informacija girdejau is gydytoju epidemiologu Santariskese. Mums buvo patarta po atostogu neskubeti vaiko vesti i darzeli ir paaiskinta priezastis. Ir tik po keliu dienu apie tai paskaiciau laikrastyje. Tuo tarpu, kai paskambinau direktorei, ne vienu zodziu nebuvo uzsiminta, kad vertetu palaukti.
Direktore - tikrai labai sauni is pirmo zvilgsnio. Bet jeigu kiltu problemu, tikrai nestotu jusu pusej. Netgi tas problemas paastrintu. Mes su ja turejome nemazai trinties. Esu girdejusi, kad vieno vaiko net neperkele is lopselinuku i darzelinukus (motyvas - nera vietu), o is tikruju - konfliktai su vaiko mama.
Musu vaikas iki darzelio beveik nesirgo, o is darzelio atsinese ir "mikoplazma" ir visus "rotovirusus" - sirgo daug ir daznai.
Kai as rinkausi darzeli, labai daug ju aplankiau - beveik visus esancius Karoliniskese ir Lazdynuose. Sis pasirode labai saunus (ir direktore - taip pat). Pasirodo, vaizdas buvo apgaulingas. Beje, yra tikrai labai sauniu aukletoju - kaip pataikysite. Tik pasiruoskite nemazoms rinkliavoms. Renkami pinigai ne tik grupese, bet ir darzelio tvorai ir panasiems dalykams...
*

Nu nežinau Safaridiks, kuo tau netiko šis darželis. Salmonelos TIKRAI nei vienai darželio darbuotojai neišaugo. Nežinau ką ten kur tu girdėjai. Apie salmoneliozę direktorė visą rugsėjį tik ir šnekėjo, mums visą informaciją suteikė ir primygtinai siūlė dar nevesti, o aš primygtinai liepiau priimti biggrin.gif . Nes kažkaip neišgąsdino mūsų ta salmoneliozė. Mūsų grupėje sirgo tik 1 vaikas tuo metu, bet ir jam salmonelės neišaugo, tik simptomai panašūs buvo. Čia tiesiog buvo didelis muilo burbulas išpūstas.
Direktorė tikrai labai šauni. Jau antra mūsų dukra lanko šį darželį, nei vieno blogo žodžio negaliu pasakyti. Visas problemas labai geranoriškai padeda išspręst, visada noriai ir maloniai bendrauja.
O auklėtojos tai iš vis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif. Muzikos vadovė irgi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif.
Rinkliavos yra. Bet nedidesnės negu kitur. Kai sužinojau kiek kainuoja Pilaitėje patekt į darželį, tai Strazdelyje 10 kart mažiau užteko....
Mikoplazamos ir rotovirusai visur pasitaiko; ir visi vaikai, ypač pirmais metais pradėję darželį lankyt dažnai serga, kol imunitetas nesustiprėja.
Minusų aišku visada galima rasti jų ieškant, bet mums šis darželis tai labai patinka, o vaikus namo išsivest problema, visada prašo dar pabūti.

O jūs beje kokią grupę lankote???
safarikids
QUOTE(Valida @ 2005 02 15, 12:14)
Nu nežinau Safaridiks, kuo tau netiko šis darželis. Salmonelos TIKRAI nei vienai darželio darbuotojai neišaugo. Nežinau ką ten kur tu girdėjai. Apie salmoneliozę direktorė visą rugsėjį tik ir šnekėjo,  mums visą informaciją suteikė ir primygtinai siūlė dar nevesti, o aš primygtinai liepiau priimti  biggrin.gif . Nes kažkaip neišgąsdino mūsų ta salmoneliozė. Mūsų grupėje sirgo tik 1 vaikas tuo metu, bet ir jam salmonelės neišaugo, tik simptomai panašūs buvo. Čia tiesiog buvo didelis muilo burbulas išpūstas.
Direktorė tikrai labai šauni. Jau antra mūsų dukra lanko šį darželį, nei vieno blogo žodžio negaliu pasakyti. Visas problemas labai geranoriškai padeda išspręst, visada noriai ir maloniai bendrauja. 
O auklėtojos tai iš vis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif.  Muzikos vadovė irgi  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif.
Rinkliavos yra. Bet nedidesnės negu kitur. Kai sužinojau kiek kainuoja Pilaitėje patekt į darželį, tai Strazdelyje 10 kart mažiau užteko....
Mikoplazamos ir rotovirusai visur pasitaiko; ir visi vaikai, ypač pirmais metais pradėję darželį lankyt dažnai serga, kol imunitetas nesustiprėja.
Minusų aišku visada galima rasti jų ieškant, bet mums šis darželis tai labai patinka,  o vaikus namo išsivest problema, visada prašo dar pabūti.

O jūs beje kokią grupę lankote???
*

Tai Jums labai pasiseke, arba mums labai nepasiseke sad.gif
Nezinau kaip del muzikos vadoves - man tie "cingu ciangu" ant prastos kokybes "klavisu" - negaleciau pavadinti "super". Ir "dainoreliu" koncertas paliko labai labai prasta ispudi...
Aukletoju yra tikrai "superiniu" - del sito nieko negaliu sakyti. Bet yra labai "ribotu" variantu.
As informacija apie salmonela zinau is Santariskiu ligonines. Mums dvi gydytojos (nepriklausomai viena nuo kitos) sake mazdaug taip: "jusu darzelyje salmoneliozes protrukis, geriau dabar neveskite..."
Gal cia tik vienetinis atvejas, bet esu girdejusi, kad su "direktore geriau nekonfliktuoti", nes labai skaudziai gali atsirugti. As is viso siulyciau skelbti temas "bloga patirtis darzeliuose" ir "gera patirtis darzeliuose". Gal mums vieninteliams taip nepavyko. Tada problema - musu seimoje... sad.gif
Odre
Gal cia tik vienetinis atvejas, bet esu girdejusi, kad su "direktore geriau nekonfliktuoti", nes labai skaudziai gali atsirugti.

Na šiaip jau "esu girdėjusi" tai man nelabai rimtai atrodo. Mes bendroj sumoj jau penki metai šitam darželyje ir aš nieko panašaus nesu girdėjusi. Kiek teko bendraut, o bendraut teko nemažai, tai galiu tik gera pasakyti.
Prieš metus kažkuriam žurnale buvo eilė straipsnių apie Vilniaus m. darželius, tai Srazdelio muzikos vadovė įvardinta kaip viena geriausių Vilniuje, o muzikinis ugdymas kaip stiprioji darželio pusė.
Šiaip kiek žmonių tiek nuomonių, bet man toks vaizdas kad mes apie skirtingus darželius kalbam.
Jei nesunku, parašyk (gali į AZ) kokią grupę jūs lankėte???
Ir sėkmės jums
lika
Noriu jusu paklausti, girdejau, kad tam kad patekti i Strazdeli, reikia sumoketi ne maziau 100 doleriu! Ar tiesa? g.gif
safarikids
Nezinau, kaip kitiems, bet mes nieko nemokejom Is tikruju - patekom labai lengvai. Ateini siek tiek anksciau, jeigu pagal rajona nepriklausai sitam darzeliui, arba beveik kai jau ruosiesi vaika vesti, jeigu priklausai tam rajonui, direktores priemimo valandomis arba pasiskambini ir susitari, kada ji bus. Atsinesi gimimo liudijimo kopija ir jus irasys i toki sasiuvini i eile. Ir viskas - skaityk patekai.
Darzelyje egzistuoja "laisvanoriska" parama, bet tai tikrai nera davimas direktorei "i kisene", kad patektum i darzeli!!! Kuo anksciau kreipsiesi - tuo geriau, juk jie irgi planuoja grupes.

QUOTE(lika @ 2005 02 18, 09:57)
Noriu jusu paklausti, girdejau, kad tam kad patekti i Strazdeli, reikia sumoketi ne maziau 100 doleriu! Ar tiesa? g.gif
*

Gosh
Tai Jums labai pasiseke, arba mums labai nepasiseke sad.gif
Nezinau kaip del muzikos vadoves - man tie "cingu ciangu" ant prastos kokybes "klavisu" - negaleciau pavadinti "super". Ir "dainoreliu" koncertas paliko labai labai prasta ispudi...

Kas per briedas blink.gif Jau tokios muzikos vadovės palinkėčiau visiems darželiams, vaikai kaip pas ją veržias į užsiemimus, kaip jiems ji patinka, ar kas nors ją bloguoju minėjo iš vaikų? "cingu ciangu" blink.gif Ar mamytė buvo nors kokiam koncertuke, kad taip sako?

As informacija apie salmonela zinau is Santariskiu ligonines. Mums dvi gydytojos (nepriklausomai viena nuo kitos) sake mazdaug taip: "jusu darzelyje salmoneliozes protrukis, geriau dabar neveskite..."

Dėl salmonėlezės jau rašiau, nesikartosiu, tik įdomu kodėl vėliau laikraščio, kuris apjuodino šį darželį, redaktorius atsiprašė direktorės? Apjuodint visi mokam, tačiau atsiprašyt nelabai.

Gal cia tik vienetinis atvejas, bet esu girdejusi, kad su "direktore geriau nekonfliktuoti", nes labai skaudziai gali atsirugti. As is viso siulyciau skelbti temas "bloga patirtis darzeliuose" ir "gera patirtis darzeliuose". Gal mums vieninteliams taip nepavyko. Tada problema - musu seimoje... sad.gif
*

Visi turi savų pliusų ir minusų, ne visi visiems gali įtikt ir patikt, direktorė labai daug stengias dėl šio darželio, dėl vaikų. Ai ir išvis, jei mamytė taip peikia šį darželį, tai ko tada leidžia vaikutį į jį?
ataniar
Mes irgi lankome šitą darželį jau trečius metus.Atsiliepimai tikrai puikūs.Vaikas nuo pat pirmos dienos tiesiog veržiasi į darželį.Auklėtojos irgi labai fainos, ir apkabina, ir pamiluoja, ir pabara kai reikia smile.gif O ir muzikos vadovė tikrai faina moteriškė.Dėl rinkliavos tai mokame po 10 lt. į mėnesį, už tuos pinigus perkamos visos higienos priemonės, pieštukai, popierius ir t.t. Nemanau kad tai yra daug. Bet atsiranda tokių tėvų kurie to nesupranta schmoll.gif
Rasel
Kas zinote, kiek gali siekti savanoriska pagalba tame darzelyje?
Svajoklyte
Sveikutės,

nuo rugsėjo sūnus eis į paruošiamą grupę šiame darželyje. Direktorė prašė pasirinkti, pas kurią auklėtoją norėsime lankyti: pas Rasą ar pas Danguolę. Gal galit patarti, kuri auklėtoja geriau paruošia mokyklai ir su vaikais geriau sutaria? thumbup.gif

Labai lauksiu jūsų patarimo
smile.gif
Odre
QUOTE(Vidulė @ 2005 05 22, 10:33)
Sveikutės,

nuo rugsėjo sūnus eis į paruošiamą grupę šiame darželyje. Direktorė prašė pasirinkti, pas kurią auklėtoją norėsime lankyti: pas Rasą ar pas Danguolę.  Gal galit patarti, kuri auklėtoja geriau paruošia mokyklai ir su vaikais geriau sutaria?  thumbup.gif

Labai lauksiu jūsų patarimo
  smile.gif
*

Dėl paruošimo tai manau būtų tas pats, bet kaip auklėtoja tai man Danguolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Gosh
Mano dukters auklėtoja Danguolė. Ji tikrai šiltas ir nuostabus žmogus, auklėtoja ir nuostabi. Dukra be galo myli savo auklėtoją, kalba, kad kai išeis iš darželio, tai vistiek ateis aplankyt Danguolės smile.gif Pvz. piešia dukrą piešinį ir... neša Danguolei smile.gif Manau tai nemažai ką pasako apie tą žmogų.
safarikids
QUOTE(Vidulė @ 2005 05 22, 12:33)
[color=blue]Sveikutės,

...pas Rasą ar pas Danguolę. 
*

pas Danguolę!
Gosh
Dar ką noriu pasakyt apie Danguolę ir Rasą: dalyvavau abiejų grupių bendroj šventėj, tai pastebėjau labai neigiamą dalyką Rasos grupėj ("Šeimynėlė" atrodo vadinas ta grupė). Vyksta grupių pasirodymas, mūsų grupės vaikai (auklėtoja Danguolė) patys rodo ką išmoko, dainuoja, šoka, auklėtojos vaidmuo minimalus tame pasirodyme, na bet Rasa doh.gif doh.gif Nemačiau aš jos grupės vaikų pasirodymo normalaus, nes visur dalyvavo tik ji, vaikams nebuvo kur pasireikšt sad.gif Va toks dalykas man paliko tikrai nekokį įspūdį apie tą auklėtoją, nes tikrai pamačiau, kad jai rūpi ne vaikų pasirodymai, o savo pačios pachazuchos blink.gif Tėveliai atrodo eina vaikų žiūrėt, o ne jos, na bet čia mano nuomonė pašaliečio akių, kaip grupėj ji - pasakyt negaliu, tačiau manau vaikams didelę reikšmę turi jų pasirodymai, žinių, linksmumo parodymas, o ne katučių pritarimas auklėtojai, tarsi lopšelinukai kažkokie.
safarikids
QUOTE(Gosh @ 2005 06 09, 22:20)
Dar ką noriu pasakyt apie Danguolę ir Rasą: dalyvavau abiejų grupių bendroj šventėj, tai pastebėjau labai neigiamą dalyką Rasos grupėj ("Šeimynėlė" atrodo vadinas ta grupė). Vyksta grupių pasirodymas, mūsų grupės vaikai (auklėtoja Danguolė) patys rodo ką išmoko, dainuoja, šoka, auklėtojos vaidmuo minimalus tame pasirodyme, na bet Rasa  doh.gif  doh.gif  Nemačiau aš jos grupės vaikų pasirodymo normalaus, nes visur dalyvavo tik ji, vaikams nebuvo kur pasireikšt sad.gif Va toks dalykas man paliko tikrai nekokį įspūdį apie tą auklėtoją, nes tikrai pamačiau, kad jai rūpi ne vaikų pasirodymai, o savo pačios pachazuchos blink.gif  Tėveliai atrodo eina vaikų žiūrėt, o ne jos, na bet čia mano nuomonė pašaliečio akių, kaip grupėj ji - pasakyt negaliu, tačiau manau vaikams didelę reikšmę turi jų pasirodymai, žinių, linksmumo parodymas, o ne katučių pritarimas auklėtojai, tarsi lopšelinukai kažkokie.
*

Gal gali įvardint tiksliau, apie kokią šventę (kokia proga) rašai?
lika
Mes nuo rugpjucio vidurio einam i darzelį, mums bus metai ir 8 men. Gal galit papasakot kaip Strazdelio lopšelyje elgiasi su vaikuciais? Ir dar, mes snekam rusiskai, ar nebus jam labai sunku dar ir dėl to, kad jis nieko nesupras
gyvaciuke
Sveikos, mamytes ir ne tik!!!!!!!!!!!!. Skaitinėju čia apie darželius ir vis bandau pasirinkt i kuri vest savo mažylį. Gyvenam pilaitėj, bet ten šansu patekt nėra tai ir ieškau pagal vyro į darbą maršrutą. Radau informacijos apie STRAZDELĮ, tai ir norėjau paklaust, ar dar ne vėlu į jį užrašyt, kad galėtu pradėt eit jau šį rudenį???? Labai prašau, parašykit kas nors.
Gosh
QUOTE(safarikids @ 2005 06 15, 11:21)
Gal gali įvardint tiksliau, apie kokią šventę (kokia proga) rašai?
*

Atsiprašau, tik dabar užejau į šią temą blush2.gif Kalbu konkrečiai apie Rudenėlio šventę. Labai nepatiko kad buvo sujungtos šios dvi grupės: jūsų ir mūsų, nes man yra maloniau žiūrėt mano dukters grupės pasirodymus, o ne kitos, o tuo labiau svetimos auklėtojos wink.gif

P.S. redaguoju vis klaidas, o jų vis nemažėja blush2.gif
Gudri lape
Na va, jei nepateksime i Pilaites darzeli, tai kaip tik uzsirasem eiti i Strazdeli, bet eiti zadame tik kitais metais. Taresi mano anyta, vedeja pasirode maloni moteris, sake visai neproblema patekti i si darzeli, tuo labiau, kad uzsirasom pries metus. O i kokias geriau lopselinuku grupes leisti?kokios aukletojos geresnes, maniskiui kitais metais tokiu metu bus 2,8 metu, gal geraiu leisti i tu vyresniu, kur nuo 3 metu grupe?
bedugne
Nuo kokio amziaus ten priima vaikucius? Ar ne per mazas 1,8 m. pyplys lopseliui? cry.gif
Odre
QUOTE(Die @ 2005 10 04, 09:55)
Nuo kokio amziaus ten priima vaikucius? Ar ne per mazas 1,8 m. pyplys lopseliui? cry.gif
*

Ne per mažas. Anksčiau būdavo nuo 1.5, bet nuo šio rudens žadėjo jau ir metinukus priiminėt 4u.gif
Wilkas
Vilnius, vaikų darželis "STRAZDELIS" Žemės švienties nuotr yra čia: http://www.iviphoto.lt strazdelis
Wilkas
QUOTE(lika @ 2005 06 19, 23:11)
Mes nuo rugpjucio vidurio einam i darzelį, mums bus metai ir 8 men. Gal galit papasakot kaip Strazdelio lopšelyje elgiasi su vaikuciais? Ir dar, mes snekam rusiskai, ar nebus jam labai sunku dar ir dėl to, kad jis nieko nesupras
*

Nebus Sunku jei papuls i lopšeli pas LOLITA ir kita aukletoja pamiršau jos varda). Musiškis Wilkiukas be problemu varo 2 kalbom. Ir šia vasara jau vertejavo vienam vaikiui darželyje iš lietuvių į rusų.

Wilkas
SuperMama
Kita auklėtoja, kuri dirba kartu su Lolita - Aušra. smile.gif
Mumija
Sveikutes,

isivaizduojat, pasiskambinau as i "Strazdeli", o vedeja ir klausia: is kokios jus gatves? Kai pasakiau, kad is Balsiu (prie Zaliuju ezeru), tai sako: jus mums nepriklausot. Sakau: tai kad mes niekam nepriklausom, nes musu rajone darzelio dar nera. Tai sako: kreipkites i Baltupius. Sakau: tai kad nieko ten nezinau ir vaika noriu leisti i geresni darzeli, o ne i bet koki. Tai jinai atsake: i eile rasyti negaliu, nes dar musu rajono ne visi uzrasyti. Tipo, kreipkites birzeli-liepa, tada jau matysis, kas atkris ir ar bus vietos.

Kazkokia nesamone. Kodel viska turiu adryti pagal gyvenama vieta. O jeigu man labiau patinka ir patogiau kitur...

Tai dabar ir nezinau, ka daryti. Reikia toliau ieskoti. Kas dar gero fabijoniskese yra?
lika
Mes lankom lopšelio grupe "pabiručiai", paaiškina ir rusiškai, yra ir vaikučiu virš metukų, labai patenkintas mūsų vaikas, labai daug įvairios veiklos ten, labai užsiima su vaikučiais, piešia, dainuoja ir t.t, vakare reikia visą pusvalandi kalbinti eiti namo schmoll.gif thumbup.gif Ir auklėtojos mūsų šaunios thumbup.gif
Ingoša
Užrašėm į šį darželį prieš savaitę,lankyt pradėsim rugsėjo mėn.,vedėja pasirodė visai normali moteris,ir telefonu net neklausė iš kur atvažiuojam,mes iš Pilaitės,tik gaila neteko apsidairyti lopšelinukų grupėje ax.gif bet pavasarį sakė,reikia apsispręst ir pasakyt ar tikrai į jį leisim,nes eilė yra mirksiukas.gif
O tai ten kas vedat,tai tik viena sakė lopšelinukų grupė ? Ir kaip auklytės?
Dar svarstom,į kurį vest,bet daugiau pliusų šitam atitektų,vien vieta kur jis yra,netoli stotelės,jei reiktų pasiimt man ax.gif
picolo
QUOTE(Ingoša @ 2006 01 16, 15:43)
Užrašėm į šį darželį prieš savaitę,lankyt pradėsim rugsėjo mėn.,vedėja pasirodė visai normali moteris,ir telefonu net neklausė iš kur atvažiuojam,mes iš Pilaitės,tik gaila neteko apsidairyti lopšelinukų grupėje ax.gif bet pavasarį sakė,reikia apsispręst ir pasakyt ar tikrai į jį leisim,nes eilė yra mirksiukas.gif
O tai ten kas vedat,tai tik viena sakė lopšelinukų grupė ? Ir kaip auklytės?
Dar svarstom,į kurį vest,bet daugiau pliusų šitam atitektų,vien vieta kur jis yra,netoli stotelės,jei reiktų pasiimt man ax.gif
*

Ingosa, nu cia tai geras smile.gif Mano vyras zioga uzrase taip pat i si darzeli jau gal pries menesi. Faina, susitiksime darzelyje.
Mes pateksime i grupe nuo 2-3 metuku. Idomu kokios ten aukletojos? Gal kam teko susidurt?Gal galite papasakoti placiau?
deri
As irgi neseniai uzrasiau savo vaika i sita darzeli,pradesim lankyt metuku laiko.Gal zinot,kas jau lankot si darzeli, dienotvarke,kada pietu miegas,kada pietus,pavakariai,kada ant puoduko.Noriu dabar jau pradet pratint,kad lengviau butu adaptuotis darzelyje.
Ingoša
QUOTE(picolo @ 2006 01 26, 10:13)
Ingosa, nu cia tai geras  smile.gif Mano vyras zioga uzrase taip pat i si darzeli jau gal pries menesi. Faina, susitiksime darzelyje.
Mes pateksime i grupe nuo 2-3 metuku. Idomu kokios ten aukletojos? Gal kam teko susidurt?Gal galite papasakoti placiau?
*

Picolo,aš jau tau kiek laiko sakau,kad mes šalia jūsų gyvenam ir užrašėm į tą patį daržą,bet kad tu nelabai skaitai lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Man irgi labai įdomu apie jį viskas,reiks po kokio mėn gal nuvaryt,patvirtint,kad lankysim ir apžiūrėt grupę ax.gif
Rasel
Sveikos,
mano vaikas lanko pabiruciu grupe. Tai va grupeje vaiku yra nuo truputi virs metu iki beveik triju metu amziaus vaiku.
Man labai patinka aukletojos: malonios tokios ir kaip zmones siltos.
Kas norit lankyti pasiruoskit paramos prasymo atakoms. Nors mano nuomone nera tos prasomos sumos tokios dideles...
Ingoša
QUOTE(Rasel @ 2006 02 02, 09:57)
Kas norit lankyti pasiruoskit paramos prasymo atakoms. Nors mano nuomone nera tos prasomos sumos tokios dideles...
*

Na vedėja kai atėjau užsiminė,kad gerai,būtų,jog vyras pervestų tuos 2 proc.darželiui,bet jis kažkaip prieš tokius dalykus biggrin.gif
O tai kaip ten prašo grynais kažkiek paremt,ar kaip kitaip g.gif
Rasel
QUOTE(Ingoša @ 2006 02 02, 16:11)
Na vedėja kai atėjau užsiminė,kad gerai,būtų,jog vyras pervestų tuos 2 proc.darželiui,bet jis kažkaip prieš tokius dalykus biggrin.gif
O tai kaip ten prašo grynais kažkiek paremt,ar kaip kitaip g.gif
*

Na, maniškis pervedė 2%, kuris skaiciuojamas nuo sodrai sumoketu mokesciu, nuo jusu gautu pajamu niekas nei lito nepaims siuo atveju.
Jie praso paremti tvoros statybai arba langams keisti, jei duodi langams, nepraso tvorai. Na ir kas menesi kas kiek gali, tai vieni nieko neduoda, kiti 10, kiti 20 Lt.
Kaira
Mano abi dukros irgi lankė "Strazdelį". Darželis superinis, vedėja faina, muzikos vadovė nuostabi ir kaip žmogus, ir kaip specialistė. Mano vyresnioji dar ir dabar veržiasi į darželį visokiom progom (Kalėdų, gimtadienio ir pan) progom sveikinti savo mylimiausią auklėtoją Violetą Čaplikaitę. Mažoji sunkiai pratinosi prie darželio, neįsivaizduoju ką butume darę be Violetos. Kažkada per pietų miegą Violeta turėjo važiuoti kažkokių priemonių grupei pirkti, bet mano dukra jos neišleido, verkė ir prašė neišeiti (tada kaip tik dar pratinosi darželyje). Violeta nėjo, pasiliko su maniške. Manau ne kiekviena auklėtoja taip įsijaustų į vaiko sielą, greičiau jau paisytų savo interesų.
Sunkoka buvo išeiti i priešmokyklinę grupę - vyresnioji pakliuvo pas Rasą, o jaunesnioji pas Danguolę. Man Rasa nepatiko, dukra su ja prastai sutarė, be to man ji panši į gudrią laputę, kuri šypsosi tėvams atėjus, o kitaip elgiasi išėjus. Tačiau antroji grupės auklėtoja Rūta man patiko (dukrai irgi). Apie Danguolę negalėčiau pasakyti nieko blogo, ir draugės sūnus lankė pas ja nuo 3 metų, gera, maloni auklėtoja.
Maistas darželyje puikus, dar ir dabar neišmokau namie išvirti tokiu košių kaip darželyje, o vaikai reikalauja ax.gif
Ingoša
QUOTE(Kaira @ 2006 02 02, 22:19)
Mano abi dukros irgi lankė "Strazdelį".

Labai smagu skaityt tokius atsiliepimus,vis dažniau pagalvoju,kad pasirinksim šį darželį,taigi kas pradės nuo rugsėjo lankyt,gal susipažinsim mirksiukas.gif
Gosh
Maniškė kadangi jau pirmokė, tai darželio nelanko, bet visuomet į jį veržias, jai labai patiko smile.gif Buvo nuėjusi per žiemos atostogas, tai net mini koncertuką surengė kelių grupių vaikams, pamokino daineles dainuot, išėjo iš darželio pilna euforijos smile.gif Pasiilgo jinai auklėtojų savo, muzikos vadovės, nes tikrai žmonės nuostabūs dirba tenai.

Kažkas paminėjo auklėtoją Violetą, tai ką galiu pasakyt? Tokio nuostabaus , šilto ir mielo žmogučio nebuvau niekur sutikusi, na nors prie žaizdos dėk. Kiek tekdavo jai dirbt pas mus grupėje (auklėtojos ten po pietų kažkaip kaitaliodavos), tai kai ji būdavo, negalėdavau dukros namo išvesti, o ir pastoviai vaikai su ja tvarkingi, mergaičių šukuosenos mandriausios, kiekviena sušukuota ir supinta jau taip kruopščiai, kad man tokiam pinimui valandos prireiktų smile.gif Pastoviai su šypsena pasitikdavo tėvus, pakalbėdavo, na super tikrai, jau kieno vaikai pas ją paklius, tai nesigailės nei kiek smile.gif

O maistas, tikrai tenai geras. Maniškė namuose nevalgydavo jokių manų košių, o darželyje tai tik duok smile.gif

Ai, vienu žodžiu, super tikrai tenai, na bent man. Aišku, buvo kažkokių ambicingų nesusipratimų, bet dabar kai prisimenu, tai juokas ima, na bet ką padarysi, jauna mama esu, kai bus antras, tai manau nebus jau taip smile.gif O ir į daržą leisiu vėl tik į Starzdelį, nors šalia namų yra kitas smile.gif

Vilsen
sveikos mamytės,
Aš norėčiau užsirašyti į šitą darželi,skambinausi direktorei,aišku pirmas klausimas buvo kur esam registruoti g.gif bet man labai neramu,kad aš neturiu kaip užrašyti,nes esu registruota Šimulionio gatvėj,bet gyvenu pilaitėj ir niekaip negaliu iki ten davažiuoti,nes su vaiku nenoriu ten važiuoti,o palikti jo pasaugot irgi.Gal žinot kaip ten su eilėm,nes vienos sako yra eilės kitos,kad ju nėra,tai kaip yra ištikrūjų
g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.