QUOTE(Jelena.R @ 2010 04 23, 15:39)
kiek zinau, tai lesu gavo, tai gal ir grupe darys, nes liepos menesi zada uzsidaryti remontui, gal ir nauja grupe to paciu irengs 
O kaip butu gerai, nes suteike man vilties, kad mano vaikas paklius i ta grupe
Sveikos,mamytes! Gal kurios nors vaikas lanko Valdorfo grupe? Kokie atsiliepimai? Ar vaikui patinka? Ar geros aukletojos? Dekoju uz atsakymus! Geros savaites visom!
QUOTE(Diuna @ 2010 04 25, 18:48) Sveikos,mamytes! Gal kurios nors vaikas lanko Valdorfo grupe? Kokie atsiliepimai? Ar vaikui patinka? Ar geros aukletojos? Dekoju uz atsakymus! Geros savaites visom! Oho,jau antrus metus lankom si darzeli,dirbu-trečius-bet kad valdorfo grupe yra-nezinojom...gal nera vistik
Oho,jau antrus metus lankom si darzeli,dirbu-trečius-bet kad valdorfo grupe yra-nezinojom...gal nera vistik g.gif
Radau toki sarasa: http://vaikas.lt/lt/ugdymas/darzelis/valdo...timas-lietuvoje
2001 metų duomenys, tai gal per 9 metus keitėsi situacija... Nes, mano žiniomis, irgi tokios grupės nėra. Manau, jei būtų, tai tikrai visi žinotų, užtai kad Valdorfas dabar populiarėja ir visi intensyviai ieško
Zinokit,klausiau darzelyje,sake-nėra.
Kaip suprantu, dabar didžiulis poreikis ir konkursas yra net ir ne į Valdorfo grupes
Sveikos mamytes, is anksto sveikinu su motinos diena. būkim laimingors grąžios mylimos.
Informacija "Pabiručiu" gr. tėveliams Gegužės 4 d. 8 val ryte organizuojamas susirinkimas.
Sveikos mamytės, gal kieno vaikučiai lanko Pelėdžiukų, Varpelio ar Žiogelio grupes? Mums kažkurią iš jų reikia pasirinkti, nes jau po truputį "išaugame" lopšelį. Gal kokios informacijos apie ugdymo ypatumus ar auklėtojas turit?
Ačiū
Maniškė lanko "Varpelio" grupę, nepaisant šiokių tokių nesklandumų pačioje pradžioje - dabar viskas gerai, iš esmės esu patenkinta tiek auklėtojom, tiek visa tvarka. Na, vyras kartais prisiklauso darbe, kaip vaikai viena ar kita išmoko, eilėraštukų ar dar kažko, tai sako, kodėl mūsų vaikas nieko neišmoksta, gal per mažai auklėtojos užsiima? Bet, vienas dalykas, mūsų dukra apskritai mažai ką parodo, net jei ir išmoko (vieną kitą dainelę iš darželio išgirdau tik atsitiktinai, šiaip namuose dainuoja "mūsų" daineles, o, kaip ji pati pasakė, "darželio" daineles dainuoja tik "dainelių salėj"
QUOTE(Bitkresle @ 2010 05 04, 09:04) Maniškė lanko "Varpelio" grupę, nepaisant šiokių tokių nesklandumų pačioje pradžioje - dabar viskas gerai, iš esmės esu patenkinta tiek auklėtojom, tiek visa tvarka. Na, vyras kartais prisiklauso darbe, kaip vaikai viena ar kita išmoko, eilėraštukų ar dar kažko, tai sako, kodėl mūsų vaikas nieko neišmoksta, gal per mažai auklėtojos užsiima? Bet, vienas dalykas, mūsų dukra apskritai mažai ką parodo, net jei ir išmoko (vieną kitą dainelę iš darželio išgirdau tik atsitiktinai, šiaip namuose dainuoja "mūsų" daineles, o, kaip ji pati pasakė, "darželio" daineles dainuoja tik "dainelių salėj" Sveiki, o jūsiškė dabar kokio amžiaus? Man irgi nėra svarbu, kad visą darželio repertuarą mokėtų ir dar pademonstruotų. Svarbu, kad vaikas noriai eina į darželį ir yra ten pakankamai užimtas. Ačiū už komentarus.
Pradėjom rugsėjį, buvo 3 m., dabar 3 m. ir kažkiek mėnesių
Šiaip būna, kad nenori į darželį eiti, bet taip suprantu, kad su auklėtojom viskas OK. Savo antrąją irgi norėčiau į šitą grupę leisti
Mes lankom Žiogelių grupę, patenkinti labai
QUOTE(pagrandukas03 @ 2010 05 04, 08:00) Sveikos mamytės, gal kieno vaikučiai lanko Pelėdžiukų, Varpelio ar Žiogelio grupes? Mums kažkurią iš jų reikia pasirinkti, nes jau po truputį "išaugame" lopšelį. Gal kokios informacijos apie ugdymo ypatumus ar auklėtojas turit? Ačiū Mano sunus lanko Varpelio grupe. Sunku man vertinti, nes neturiu su ko palyginti. Man atrodo, kad aukletojos puikios, o jis vienos nepripazista, tai buna beda, kai jos pamaina. Gal vaikas zino daugiau negu as, o gal cia tik oziukai
Ką galit apie Vikruokius ir Vyturėlius pasakyt, reikia paruošiamąją pasirinkt
Ačiū visoms, kurios pasidalino įspūdžiais
Papildyta: QUOTE(jbaravykiene @ 2010 04 28, 14:56) Sveikos mamytes, is anksto sveikinu su motinos diena. būkim laimingors grąžios mylimos. Informacija "Pabiručiu" gr. tėveliams Gegužės 4 d. 8 val ryte organizuojamas susirinkimas. Į kurią grupę Matukas nuo rudens keliaus?
Labutis, Pagranduk
Sakykit,o susirinkimas visoms grupems ar tik Pabiruciu grupei
Labas Lukaja, žinok šito aš tikrai nežinau, man šiandien mama pasakė mazių i darzelį nuvedus. Tiksliai net nežinau.
Mamytes reikia jusu nuomones apie lopselines grupes. Mano mazius prades lankyti nuo rudens, tai noreciau suzinoti ar galiu pasirinkti grupe ir kuri geresne? Girdejau daug geru atsiliepimu apie "Mazylio" grupe, o apie kitos (strodo "pabiruciai", nors gal klystu
kad man regis grupės riktis negali
Laba diena mamytes, sveikinu su prasidėjusią vasarą
Na dėl pabiručių tai galiu pasakyti, kad mano sūnelis eina į šia grupę gan noriai. Auklyte maloni. Manau, kad Jelena.R viskas bus gerai, žinoma adaptacinis laikotarpis kol vaikutis pripranta. Viskas bus gerai QUOTE(Jelena.R @ 2010 05 29, 22:40) Mamytes reikia jusu nuomones apie lopselines grupes. Mano mazius prades lankyti nuo rudens, tai noreciau suzinoti ar galiu pasirinkti grupe ir kuri geresne? Girdejau daug geru atsiliepimu apie "Mazylio" grupe, o apie kitos (strodo "pabiruciai", nors gal klystu Mano sunus lanke lopselio Pabiruciu grupe.Negaliu patiket, kad galejot girdeti negraziu atsiliepimu apie tos grupes aukletoja.Jei niekas nepasikeite,ten dirba aukletoja Ritutė.Tai angeliskos dvasios zmogus.Retai galima atrasti tokia aukletoja, kuri pati pasirinko maziausiu grupe ir su tokiu atsidavimu dirba su jais.As lenkiu jai galva ir labai pergyvenau, kai mano maziukui neturinciam 3 metuku teko keliaut i darzeli...ne todel, kad darzely bloga prieziura, bet todel, kad Pabiruciuose visi maziukai yra kaip mamos priziureti.Zinoma aukletojai padeda ir padejeja Danguole, bei Marina.jEI TIK JUS PRIIMA I SIA GRUPE-KELIAUKIT IR AUKIT LAIMINGI. QUOTE(Renata3 @ 2010 06 05, 22:04) Mano sunus lanke lopselio Pabiruciu grupe.Negaliu patiket, kad galejot girdeti negraziu atsiliepimu apie tos grupes aukletoja.Jei niekas nepasikeite,ten dirba aukletoja Ritutė.Tai angeliskos dvasios zmogus.Retai galima atrasti tokia aukletoja, kuri pati pasirinko maziausiu grupe ir su tokiu atsidavimu dirba su jais.As lenkiu jai galva ir labai pergyvenau, kai mano maziukui neturinciam 3 metuku teko keliaut i darzeli...ne todel, kad darzely bloga prieziura, bet todel, kad Pabiruciuose visi maziukai yra kaip mamos priziureti.Zinoma aukletojai padeda ir padejeja Danguole, bei Marina.jEI TIK JUS PRIIMA I SIA GRUPE-KELIAUKIT IR AUKIT LAIMINGI. Aciukas
Sveikos naujokų mamytės
Mano dukrytė jau 1,9m. pradėjo lankyti pabiručių grupę ir galiu tik gerais žodžiais minėti visus toje grupėje dirbančius žmones. Maniškė nei kartą neprasitarė, kad nenori į darželį ar kažkas ten nepatinka. Vaikučiai ne tik prižiūrėti, bet ir puikiai lavinami. Lenkiuosi ir aš prieš šiuos žmones ir jau dabar skaudą širdį, kad rudenį keliausim į kitą grupę. Yra ir dar viena auklėtoja šioje grupėje, be jau anksčiau išvardintų - Daiva. Gal čia apie ją ir prisiklausėte.
Mamytes, gal dar galit patarti
Darželis užsidaro, bet vaikai keliauja į kitą
Galvojom rugpjūtį jau palankyti darželį, bet pasirodo, neaišku, ar veiks ir rugpjūtį... Gerai, kad turim galimybę pabūti namuose, nors teks ir senelių, ir auklės pagalbos kartais prašyti...
Kaip manot: STRAZDELIS atvers duris rugpjūčio 1 d. ar rugsėjo 1 d.?
Sakot pinigų gavo ir remontą pradėjo?
Tada įtariu, kad darželis duris atvers kokią rugpjūčio 30 d. Tai mano spėjimas Galiu paaiškinti, kodėl taip gali nutikti: Iki rugpjūčio 30 d. daugelis susitaikys su ta mintimi, kad remontas užsitęsė. O ilgiau nebegalės tempti, nes kils panika
neradau ponios direktorės dabar, bet sakė mažučių grupės jau bus nuo rugpjūčio 2
Laukiam ir mes kada atidarys darželį
Organizuokim lažybas
SVARBU Informacija dėl įstaigos darbo rugpjūčio mėn. bus patalpinta darželio internetiniame puslapyje, grupių el. paštuose arba prašome teirautis liepos pabaigoje darželio tel. 2 42 24 64, 2 46 02 34. Vėluojant remonto darbų pradžiai yra tikimybė, kad rugpjūčio pradžioje darbą tęsime d/m ,,Lokiukas.
nesuprantu... aš niekaip nebeprisikambinu ten
Vyras šiandien skambino, sakė, atsidarys (tiesa, pamiršau, kelintą dieną
Darželis dirbs nuo rugpūčio 2 d. !!!
Kaip ir minėta anksčiau veiks dvi jungtinės grupės: PABIRUČIAI ir ŽIOGELIS Butų faina, jei kas patikslintumėt kokios auklėtojos rugpjūtį dirbs šiose grupėse.
Sveiki, na kas buvot šiandien darže? Kokia situacija žiogeliuose? daug vaikų? planuoju vesti nuo rytojaus iki pietų miego. jei nemiegos, gal nebus taip baisu
Ingoša, ar buvo Ū šiandien darže? ar daug "žiogelių" yra?
Buvom šiandien.
Darželis tikrai startavo Gaila, bet apie vaikų skaičių grupėse info neturiu. Interneto puslapyje nėra informacijos apie dabartinę situaciją.
Sveiki,
gal kas zino koka situacija su Pabiruciais? I kokia grupe dabar veda vakucius? QUOTE(Lukaja @ 2010 08 03, 20:10) Sveiki.. su Pabiruciu grupe normaliai, kiek tiksliai vaikuciu nezinau, bet mes vaikstom, eina jie i savo grupe kaip ir visada. Aukletoja tik sake, kad atveda pora vaikuciu is vyresnes grupes, nes tenai ju daugoka, bet jie vioskas bus gerai, sake planuoja gal nuo pirmadienio atidarys dar viena grupe didesnems vaikuciams. QUOTE(irinulia @ 2010 08 04, 14:52) Sveiki.. su Pabiruciu grupe normaliai, kiek tiksliai vaikuciu nezinau, bet mes vaikstom, eina jie i savo grupe kaip ir visada. Aukletoja tik sake, kad atveda pora vaikuciu is vyresnes grupes, nes tenai ju daugoka, bet jie vioskas bus gerai, sake planuoja gal nuo pirmadienio atidarys dar viena grupe didesnems vaikuciams. Aciu,bandysim keliaut ir mes tada
Sveiki,gal žinote,kada darželyje pradės veikti visos grupės ir vaikiukai pradės eit į savas grupes?
|